Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ!!! Άνδρα μοντέλο... που όμως είναι γυναίκα έχετε δει;;; Eε θα δείτε τώρα!!! (PHOTOS)

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013



Η Κέισι Λέγκλερ είναι η πρώτη γυναίκα που εργάζεται ως ανδρικό μοντέλο και μιλά για το πώς είναι ευκολότερο για εκείνη να ποζάρει ως άντρας παρά ως γυναίκα. 

Η 35χρονη, που ήταν κολυμβήτρια ολυμπιακών μεγεθών για τη Γαλλία, όταν ήταν έφηβη, της αρέσει να ποζάρει ως άντρας μοντέλο.

«Πάντοτε χρησιμοποιούσα το σώμα μου ως καμβά για του τι κάνω», λέει η πρώην επαγγελματίας αθλήτρια.

«Ετσι το μόντελινγκ είναι κατά κάποιο τρόπο προέκταση αυτού του πράγματος». Είναι η πρώτη γυναίκα που υπέγραψε αποκλειστική συμφωνία να εργάζεται ως άντρας μοντέλο και μίλησε στο CNN για την διαφορά μεταξύ του μόντελινγκ ανδρικών και γυναικείων ρούχων.

Με ύψος 1,87 μέτρα, η Λέγκλερ μοιάζει άντρας με τα αγορίστικα μαλλιά της και δεν θυμίζει σε τίποτα γυναίκα. Όταν πηγαίνει στις φωτογραφίσεις, τα άλλα μοντέλα άντρες, δεν τις ρίχνουν ούτε μία ματιά. Αυτό εξηγεί ότι συμβαίνει εξαιτίας του παρελθόντος της ως αθλήτρια.

«Το γυναικείο μόντελινγκ είναι πιο δύσκολο. Έχει να κάνει με περισσότερα πράγματα. Πρέπει να κουνιέσαι πολύ, το μέικ απ και όλα», λέει η ίδια. Η Λέγκλερ που μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, λέει ότι στην καρδιά της είναι κορίτσι.

Της άρεσαν πάντα τα γυναικεία στήθη και έχει και δικό της, όπως λέει η ίδια χαριτολογώντας. Ήταν επαγγελματίας κολυμβήτρια μέχρι τα 21 της, όταν αποφάσισε να σπουδάσει αρχιτεκτονική και σχέδιο. Η καριέρα της ξεκίνησε όταν ο φωτογράφος Κας Μπερντ έδειξε τις φωτογραφίες της στο πρακτορείο Ford.

Η Λέγκλερ λέει ότι «θα ήταν πολύ ωραίο, αν όλοι μπορούσαμε να φοράμε ό,τι θέλουμε, χωρίς να σημαίνει κάτι». Η Λέγκλερ ακολουθεί τα βήματα του Aντρέ Πέιτζιτζ, του Αυστραλού ανδρικού μοντέλου, που εμφανίζεται στην πασαρέλα με ανδρικά και γυναικεία ρούχα, αλλά μοιάζει με κορίτσι.




Πηγή: athensmagazine.gr


Πέντε πράγματα που όλοι οι άντρες ψάχνουν σε μία γυναίκα


Στο μυαλό του άντρα, δεν μπορούμε σίγουρα να μπούμε γιατί πολύ απλά δεν γίνεται, αλλά από συζητήσεις με φίλους καταλήξαμε σε κάποια συγκεκριμένα πράγματα που η πλειοψηφία των αντρών αναζητά σε μία γυναίκα. Δώστε βάση...
1. Αυτοπεποίθηση: Ας είμαστε ειλικρινείς, είναι πολύ γλυκό να παραπονιέστε ότι έχετε πάρει κιλά και εκείνος να σας λέει ότι είστε μια χαρά αλλά αν αυτό γίνεται και συνέχεια τότε το πράγμα καταντά εκνευριστικό και κουραστικό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντισεξουαλικό από το να είναι μία γυναίκα ανασφαλής και να κλαίγεται μονίμως για την εμφάνισή της. Οι άντρες θέλουν δυναμικές γυναίκες και σίγουρες για τον εαυτό τους γιατί τους ασκούν ιδιαίτερη γοητεία και φυσικά τους συναρπάζουν. Οπότε την επόμενη φορά αγνοείστε την κοιλίτσα σας και την κυτταρίτιδά σας, φορέσετε το πιο σίγουρο χαμόγελό σας και ετοιμαστείτε να τον σαγηνεύσετε! Τόσο απλά...
2. Ευφυία: Το να συμπεριφέρεται μία γυναίκα σαν γατούλα ή σαν λολίτα, ενώ έχει πατήσει προ πολλού τα 30 είναι αστείο και φυσικά εκνευριστικό. Ο άντρας, μπορεί να κοιτάξει στο δρόμο την κοπελιά με το κρεπαρισμένο μαλλί και την ανύπαρκτη φούστα, αλλά θα το κάνει επειδή το οφείλει στον εαυτό του και επειδή του αρέσουν τα μπουτάκια της! Ένας φυσιολογικός άνθρωπος, σχετικά έξυπνος και εύστροφος που έχει ένα συγκεκριμένο κοινωνικό κύκλο, με την εν λόγω δεν πρόκειται να ασχοληθεί σοβαρά γιατί πολύ απλά την θεωρεί χαζή! Αφήστε λοιπόν τα νιαουρίσματα για το κρεβάτι και φερθείτε σαν ώριμη γυναίκα, που ελπίζουμε να είστε!
3. Να μην είστε κακομαθημένη: Σίγουρα οι γονείς σας σας μεγάλωσαν σαν πριγκίπισσα και σίγουρα ότι κι αν επιθυμούσατε σας το παρείχαν, αλλά αυτό δεν σας δίνει το δικαίωμα να φέρεστε στον υπόλοιπο κόσμο σαν να είναι υπήκοοί σας. Σταματήστε λοιπόν να του ζητάτε πράγματα, ή να κατεβάζετε τα μούτρα σας μέχρι το πάτωμα αν δεν βγείτε στο μαγαζί που θέλετε εσείς ή δεν πάτε διακοπές στο μέρος της αρεσκείας σας, γιατί είναι παιδιάστικο και ανώριμο. Το δίκαιο είναι να παίρνετε μαζί τις αποφάσεις και αν κάποια στιγμή αισθανθείτε ριγμένη, τότε μπορείτε να το συζητήσετε. Χωρίς γκρίνια και υστερίες...
4. Αυθορμητισμό: Σίγουρα έστω και μία φορά στη ζωή σας θα έχετε ξεστομίσει το γιατί να με θέλουν αυτοί που δεν θέλω και όχι αυτοί που θέλω. O λόγος είναι πάρα πολύ απλός και μάλλον ούτε που σας περνάει από το μυαλό. Όταν εχουμε μπροστά μας το αντικείμενο του πόθου μας η συμπεριφορά μας, θέλοντας και μη, γίνεται πιο σπασμωδική και περίεργη ακριβώς επειδή έχουμε άγχος. Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα να φαινόμαστε σαν καρικατούρα του εαυτού μας. Όταν λοιπόν κάποιον δεν τον βλέπουμε ερωτικά, είμαστε ο εαυτός μας και ακριβώς αυτό ερωτεύεται και ο άλλος. Ποιο είναι το μυστικό; Χαλαρώστε!
5. Ανεξαρτησία: Last but not least που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι. Υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό και ακαταμάχητο από μία γυναίκα που είναι ανεξάρτητη, έχει τη δική της ζωή και δεν κρέμεται από τις αποφάσεις και τη διάθεση του συντρόφου της; Όχι φυσικά... Όπως ακριβώς θέλει εκείνος να περνάει χρόνο μακριά σας, έτσι ακριβώς θέλετε κι εσείς, ή τουλάχιστον έτσι θα πρέπει. Εξάλλου, το να έχετε και ζωή και ενδιαφέροντα πέρα από αυτόν είναι και ιδιαιτέρως τονωτικό  για τη σχέση σας διότι έχετε πράγματα να πείτε. Αν είστε κάθε μέρα όλη μέρα μαζί, στο τέλος θα σιχαθείτε ο ένας τον άλλο! Σίγουρα πράγματα...


Πηγή:queen

Τι έκανε ο Μάκης Παντζόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη και την τρέλανε!



Ότι περνάει μια υπέροχη περίοδο στη προσωπική της ζωή είναι γνωστό. Άλλωστε δεν το κρύβει η Ελένη Μενεγάκη, που συχνά πυκνά «ανεβάζει» στα social media φωτογραφίες από τις ευτυχισμένες στιγμές που περνάει δίπλα στον Μάκη Παντζόπουλο. Αλλά σήμερα το πρωί η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να αποκαλύψει και στη τηλεόραση το πόσο τυχερή είναι, αποκαλύπτοντας κάτι που της έκανε ο σύντροφός της και την ενθουσίασε. 
Σε συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της για τα πράγματα που θέλουν να μάθουν οι άντρες πριν παντρευτούν, η Ελένη είπε για τη μέρα που την έπιασε λάστιχο και της το άλλαξε ο Μάκης. «Ομολογώ ότι τον εκτίμησα πολύ. Δεν το περίμενα. Ενθουσιάστηκα. Χειροκροτούσα! Με συνεπήρε! Μπορώ να σου πω κι αλλά αλλά δεν είναι η ώρα». 

http://www.koolnews.gr

Πανικός στους δρόμους με γαζωμένο από χιλιάδες σφαίρες λεωφορείο


Πλήθος ανθρώπων σταμάτησε έντρομο, καθώς παρακολουθούσε αυτό το γαζωμένο από άκρη σε άκρη σχολικό λεωφορείο να μετακινείται μυστηριωδώς στους δρόμους της Νέας Υόρκης.
Οι φόβοι τους για μακελειό, ωστόσο, διαψεύστηκαν πανηγυρικά, καθώς το λεωφορείο αποτελεί έργο του Καναδού καλλιτέχνη, Βίκτορ Μίτιτς, ο οποίος, με τη βοήθεια φίλων του, κατέστρεψε ολοσχερώς ένα σχολικό λεωφορείο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επαναλαμβανόμενα γεγονότα βίας που προκαλούνται από την οπλοκατοχή.
Ο Καναδός καλλιτέχνης, με τη βοήθεια φίλων του, που ήταν οπλισμένοι με μεγάλα κυνηγετικά όπλα, ημιαυτόματα, αλλά και αυτόματα όπλα, γάζωσαν το σχολικό λεωφορείο, ενώ στη συνέχεια ένας συνταξιοδοτημένος οδηγός σχολικών λεωφορείων ανέλαβε να το οδηγήσει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, προβάλλοντας καθ’ αυτόν τον τρόπο τη διαμαρτυρία του Μίτιτς για τους νόμους της οπλοκατοχής.
Σημειώνεται ότι οι ΗΠΑ καταψήφισαν πριν από δύο ημέρες τη νομοθεσία σχετικά με τα πιο αυστηρά μέτρα και κριτήρια για την οπλοκατοχή, κλείνοντας με τον τρόπο αυτό τα μάτια στα ολοένα και αυξανόμενα κρούσματα βίας.





http://www.koolnews.gr

Εγραψε την παραίτησή του σε ένα κέικ και έγινε παγκοσμίως γνωστός


Ο Βρετανός υπαάλληλος του αεροδρομίου Chris Holmes ενημέρωσε τα αφεντικά του ότι παραιτείται από τη Συνοριακή Δύναμη για να ακολουθήσει μια νέα καριέρα στη μαγειρική.

Για την ακρίβεια, έγραψε πάνω στο κέικ που έφτιαξε με τα ίδια του τα χέρια:

«Σήμερα, ανήμερα των 31ων γενεθλίων μου, και μιας και έγινα πρόσφατα πατέρας, συνειδητοποίησα πόσο σημαντική είναι η ζωή μου και πόσο σημαντικό είναι επίσης το να περνάω το χρόνο μου κάνοντας κάτι που μπορεί να με κάνει χαρούμενο, τόσο εμένα, όσο και τους δικούς μου ανθρώπους».

Στη συνέχεια εξήγησε το πλάνο του. Στοχεύει να επικεντρωθεί στην προσωπική του επιχείρηση παραγωγής κέικ, ενώ εύχεται στους πρώην συναδέλφους του, «ό,τι καλύτερο για το μέλλον». Και τους επισημαίνει πως αν τους άρεσε το δώρο του, μπορούν να παραγγείλουν κι άλλα από τη σελίδα του mrcake.co.uk.

Η ασυνήθης υποβολή παραίτησης, κοινοποιήθηκε από τον αδερφό του Stuart Jackson, με μια φωτογραφία στο Twitter. Η καλύτερη διαφήμιση της νέας επιχείρησης δηλαδή.

Ο αδερφός του έγραψε χαρακτηριστικά. «Ο Jerry Maguire συναντά τον Masterchef». Αποτέλεσμα, μέσα σε λίγες ώρες η φωτογραφία είχε πάνω από 1.600 retweets, έγινε θέμα στη dailystar (και όχι μόνο), ενώ δεκάδες χρήστες του κοινωνικού μέσου έσπευσαν να σχολιάσουν την πρωτότυπη και γκουρμέ υποβολή παραίτησης.


Απίστευτο: Έζησε 4 μήνες χωρίς καρδιά

Η Ντεζάνα Σίμονς αποτελεί τον μοναδικό άνθρωπο που κατάφερε να ζήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, σχεδόν 4 μήνες, χωρίς το πιο βασικό όργανο του ανθρώπινου οργανισμού, την καρδιά!

Η 14χρονη Ντεζάνα έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια που είχε σαν αποτέλεσμα η καρδιά της να μην αντλεί το αίμα κανονικά στα μέρη του σώματος της.

Στην πρώτη μεταμόσχευση ο οργανισμός της απέρριψε την καινούργια της καρδιά. Οι γιατροί για να την κρατήσουν στην ζωή την σύνδεσαν με μια μηχανική αντλία που έπαιζε τον ρόλο της καρδιάς : Τροφοδοτούσε το σώμα της με αίμα έως ότου βρεθεί καινούργιο μόσχευμα.

Το κορίτσι μετά από 118 μέρες χωρίς καρδιά υπεβλήθη σε δεύτερη μεταμόσχευση αυτήν την φορά με μεγαλύτερη επιτυχία. Μετά την μεταμόσχευση καρδιάς υπεβλήθη και σε μεταμόσχευση νεφρού λόγω νεφρικής ανεπάρκειας.

Έχεις υποψίες; Δες πώς θα καταλάβεις ότι είναι παντρεμένος ή σε σχέση!



Μπορεί να βγαίνετε εδώ και καιρό, να είναι καλός μαζί σας, να τα πάτε μια χαρά, αλλά κάποια πράγματα δεν σας αφήνουν σε ησυχία. Συνεχώς, περνά από το μυαλό σας η σκέψη μήπως έχει παράλληλη σχέση. Πώς μπορείτε να το διαπιστώσετε;
Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές:
• Δεν σου έχει προτείνει να πάτε ποτέ στο σπίτι του. Προτιμά να βρίσκεστε στο δικό σας ή σε ουδέτερο έδαφος.
• Προτιμά να επικοινωνεί μαζί σας μέσω sms ή e-mail και αποφεύγει το τηλέφωνο. Αν παρατηρήσετε καλύτερα απάντα και δέχεται κλήσεις συγκεκριμένες ώρες. Επίσης, όταν είστε μαζί αποφεύγει να απαντήσει στα τηλεφωνήματα με δικαιολογία ότι δεν θέλει να χάσει λεπτό από την παρέα σας. Εσείς τον χαλαρώνετε και δεν θέλει σας διακόψει κανείς και τίποτα.
• Δεν σε έχει γνωρίσει ποτέ στη παρέα του. Το πολύ να σε έχει συστήσει σε ένα φίλο του και πιθανότατα αυτός να είναι ο άνθρωπος που τον καλύπτει.
• Του αρέσει να φεύγετε μακριά από την πόλη για ευνόητους λόγους. Νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια σε απομακρυσμένες περιοχές από τον τόπο που μένει.
• Αποφεύγει τις φωτογραφίες και ιδιαίτερα τις κοινές λήψεις με τους δυο σας. Με λίγα λόγια φυλάει τα ρούχα του για να έχει τα μισά.
• Σπάνια βρίσκεστε βράδυ. Συνηθίζει να προτιμά τις απογευματινές και μεσημεριανές συναντήσεις και το δικαιολογεί με το φόρτο εργασίας του και το πολύ πρωινό ξύπνημα του.
• Το καλύτερο του είναι να σας ακούει να μιλάτε. Εκείνος δεν θέλει να μοιραστεί τίποτα για την προσωπική του ζωή (μεμονωμένα περιστατικά) και αποφεύγει να μιλήσει για το παρελθόν του.
Αν καταλάβατε πως τελικά οι υποψίες σας έχουν βάση, δεν υπάρχει λόγος να τα βάλετε με τον εαυτό σας αλλά ούτε με εκείνον. Απλά φύγετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα χωρίς να τους αφήσετε κάποιο άνοιγμα επικοινωνίας. Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να κατηγορείτε τον εαυτό σας και να κάνετε σκληρή αυτοκριτική γιατί δεν το είχατε καταλάβει νωρίτερα ή γιατί ήσασταν τόσο αφελής μαζί του.
jenny.gr. 

AΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Ψηλώνει κάθε βράδυ δύο πόντους μετά από εγχείρηση σκολίωσης!!!



Ένας έφηβος, 14 ετών, ψηλώνει κατά περίπου δύο πόντους κάθε βράδυ, μετά από εγχείρηση επανόρθωσης της σπονδυλικής του στήλης. 

Ο Harvey Legge, έπασχε εκ γενετής από σοβαρή σκολίωση η οποία μάλιστα απειλούσε την λειτουργία των ζωτικών του οργάνων.

Πρόσφατα λοιπόν υποβλήθηκε σε χειρουργείο σε εξειδικευμένη παιδιατρική κλινική όπου οι γιατροί σημείωσαν πως η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα σοβαρή γι' αυτό και έπρεπε να χειρουργηθεί.

Και ευτυχώς που έγινε καθώς το παιδί απαλλάχθηκε από την κλήση 90 μοιρών που έκανε το πάνω μέρος του σώματός του με αφόρητους πόνους ενώ συγχρόνως, κάθε βράδυ ψηλώνει κατά περίπου δύο εκατοστά. 


Πλέον η κλήση της σπονδυλικής του στήλης έχει περιοριστεί στο 20% ενώ οι πόνοι έχουν υποχωρήσει αισθητά, με τον μικρό και τους γονείς του να δηλώνουν τρισευτυχισμένοι για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Πηγή: mothersblog.gr

Δικαστής έριξε πρόστιμο στον... ευατό του!!!



Ένας δικαστής στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ καταδίκασε τον εαυτό του για περιφρόνηση του δικαστηρίου, όταν το τηλέφωνό του άρχισε να χτυπά την ώρα της δίκης. 

Ο δικαστής πλήρωσε 25 δολάρια πρόστιμο για την παράβαση. Ο δικαστής Ρέιμοντ Βόετ έχει μια αυστηρή πολιτική σχετικά με τη χρήση κινητών τηλεφώνων εντός της δικαστικής αίθουσας.

Τα τελευταία χρόνια έχει κατάσχει τηλέφωνα από αστυνομικούς, δικηγόρους, αυτόπτες μάρτυρες και θεατές.

Ο Ρέιμοντ Βόετ ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση την Παρασκευή, όταν το τηλέφωνό του άρχισε να χτυπά, ζητώντας του να του δώσει φωνητικές εντολές.

Ο δικαστής είπε ότι μάλλον κατά λάθος το πάτησε, καθώς μόλις το τελευταίο διάστημα ξεκίνησε να χρησιμοποιεί τηλέφωνο με οθόνη αφής και δεν ξέρει να το χειριστεί.

«Οι δικαστές είναι άνθρωποι. Δεν είναι υπεράνω του νόμου» είπε. «Έσπασα τον κανόνα και πρέπει να ζήσω με αυτό» πρόσθεσε.

Σε μία διακοπή της δίκης, ο Βόετ καταδίκασε τον εαυτό του για περιφρόνηση του δικαστηρίου και πλήρωσε το πρόστιμο.

Πηγή: Newsroom

Νάρκωσε, έδεσε τον άνδρα της και του έκοψε το...πέος!!!



Ξεκίνησε η δίκη της Catherine Kieu η οποία κατηγορείται ότι νάρκωσε τον εν διαστάσει σύζυγό της και του έκοψε το πέος!

 Η 50χρονη γυναίκα από τη Βρετανία είχε ναρκώσει τον άνδρα της με χάπια και τον έδεσε στο κρεββάτι, πριν προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη,

Ηχητικό υλικό από τη βραδιά παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, καθώς είχε ενεργοποιηθεί ειδική συσκευή που κατέγραψε την πράξη και τη φωνή της Kieu. ''Το αξίζεις'', φέρεται να του λέει. 

Αμέσως μετά η γυναίκα, της οποίας το κίνητρο φαίνεται να ήταν η ζήλεια, καθώς ο άνδρας της σκόπευε να την χωρίσει, πέταξε το κομμένο γεννητικό όργανο στα σκουπίδια!

Το θύμα επέζησε της επίθεσης. Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο η Kieu είχε πέσει άσχημης μεταχείρησης από το σύζυγό της, ο οποίος την έβριζε κατά τη διάρκεια του κοινού τους βίου.


Απειλούν να σκοτώσουν τους γονείς της μικρής Μαντλίν


Η Κέιτ ΜακΚαν, μητέρα της μικρής Μαντλίν που απήχθη στην Πορτογαλία πριν από 6 χρόνια, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της Βρετανίας, δέχθηκε απειλές, μέσω ανάρτησης στο facebook, από ένα διαδικτυακό troll, πως άγνωστος θα επιχειρήσει να την πυροβολήσει κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου.

Η μητέρα της Μαντλίν, που χάθηκε το 2007 σε διακοπές της οικογένειας στην Πορτογαλία, θα λάβει μέρος στον μαραθώνιο του Λονδίνου, προκειμένου να βοηθήσει στην ανέγερση χρηματικού ποσού για την οργάνωση «Missing People Foundation».

Η Κέιτ θα τρέξει ως επίσημος πρεσβευτής της οργάνωσης και όπως δήλωσε στο Daybreak ITV κινδυνεύει μετά από απειλητικό μήνυμα που δέχθηκε στο χώρο του διαδικτύου.

Η ανάρτηση στο facebook από άγνωστο χρήστη έγραφε: «Λοιπόν, θα πάω κι εγώ. Έχει κανείς κανένα όπλο; Μπαμ!».

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας ΜακΚαν, Κλάρενς Μίτσελ, είχε αναφέρει πριν από λίγες μέρες στη Sun: «Το υλικό της ανάρτησης έχει έρθει στην κατοχή της αστυνομίας. Ένα σχόλιο αποτελεί απειλή κατά της ζωής της Κέιτ και θα αντιμετωπιστεί αναλόγως».



Τα πιο παράλογα που έχουν ζητηθεί σε υπαλλήλους από τον προϊστάμενό τους


Η έρευνα που άφησε με το ανοιχτό στόμα χιλιάδες υπαλλήλους στον κόσμο! Ολα ξεκίνησαν όταν ο δικτυακός τόπος CareerBuilder ζήτησε από 3.500 εργαζόμενους να κατονομάσουν το πιο παράξενο πράγμα που τους έχει ποτέ ζητηθεί από τον προϊστάμενό τους.
Οι απαντήσεις που δόθηκαν ποικίλουν από ανατριχιαστικές, του τύπου “μπορείς να μου βγάλεις τα ράμματα;”, μέχρι παράνομες σε στιλ “μπορείς να μου αγοράσεις μια καραμπίνα;”-ακόμα και έντονα καταπιεστικού χαρακτήρα, όπως “μπορούμε να είμαστε καλύτεροι φίλοι από δω και πέρα;”.
Σύμφωνα με την έρευνα, από το 23% των εργαζόμενων έχει κάποια στιγμή ζητηθεί να επιτελέσουν έργο που δεν εμπίπτει στη σφαίρα των αρμοδιοτήτων τους.
Ακολουθεί ένας κατάλογος με τα πιο παράλογα αιτήματα που διατυπώθηκαν σχετικά. Έτσι, ζητήθηκε από υπάλληλο:
-να είναι έτοιμος να διαγράψει αμέσως όλα τα e-mail και τα αρχεία του υπολογιστή, με το σύνθημα του προϊσταμένου
-να γίνει παρένθετη μητέρα για τον προϊστάμενο
-να κατασκοπεύσει υφισταμένους υπαλλήλους
-να αγοράσει όπλο για τον προϊστάμενο, ενώ εκείνος θα του κατέβαλλε φυσικά το αντίτιμο
-αν ήξερε κάποιον που θα μπορούσε να προμηθεύσει τον προϊστάμενο με “πράμα” (ναρκωτικές ουσίες)
-να καταθέσει στο διαδίκτυο ψευδείς θετικές αναφορές για τον προϊστάμενο
-να κάνει εργασία φυσικών επιστημών για την κόρη της προϊσταμένου
-να απολύσει τον αδελφό του προϊσταμένου, αντί να το κάνει ο ίδιος
-να δανείσει στον προϊστάμενο 400 δολάρια για εγγύηση ενοικίασης αυτοκινήτου
-να του αφαιρέσει τα ράμματα
-να γίνουν φιλαράκια
-να πάει σε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο γραφείων και να κλέψει έπιπλα και αναλώσιμα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν
-να πληρώσει την εγγύηση προκειμένου συνάδελφός του να βγει από τη φυλακή
-να κόψει τα νύχια του σκύλου του
-να βοηθήσει στη διοργάνωση του γάμου της.

Πανικόβλητη η Κάμερον Ντίαζ - Αναζητά το χαμένο ερωτικό της βίντεο


Ενα βήμα από το να γυρίσει το δικό της «Sex Tape» βρίσκεται η 40χρονη Κάμερον Ντίαζ. Μια απόφαση που έχει τη δυναμική να δώσει νέα πνοή στην καριέρα της.

Μια μικρή απόδραση μακριά από τη ρουτίνα της οικογενειακής ζωής αποφάσισαν να κάνουν οι Κάμερον Ντίαζ και Τζέισον Σίγκαλ, πηγαίνοντας σε ένα ξενοδοχείο και γυρίζοντας το δικό τους ερωτικό βίντεο.

Μόνο που, την επόμενη μέρα που ξύπνησαν, το ερωτικό βίντεο ήταν άφαντο. Οπότε και ξεκινάνε να ψάξουν να το βρουν.

Αυτή είναι η πλοκή της νέας προβοκατόρικης κωμωδίας της Sony Pictures ονόματι «Sex Tape», στην οποία τα στελέχη του στούντιο ποντάρουν πολλά για τη νέα κινηματογραφική σεζόν.

Κάτι απόλυτα λογικό, καθώς πρωταγωνιστής είναι ο ταλαντούχος Τζέισον Σίγκαλ (γνωστός από το τηλεοπτικό How I met your mother) και ο σκηνοθέτης Τζέικ Κάσνταν που έχουν αποδείξει τη χημεία τους (τόσο μεταξύ τους, όσο και με βάση τις εισπράξεις στο box office) με το Bad Teacher.

Το μόνο που απομένει είναι να βάλει και τυπικά την υπογραφή της η Κάμερον Ντίαζ για τον έτερο πρωταγωνιστικό ρόλο. Μάλιστα η 40χρονη σταρ ήταν το φαβορί για τον ρόλο ήδη από την πρώτη στιγμή που υπέγραψε ο Τζέισον Σίγκαλ.

Προσπερνώντας στη σχετική κούρσα (σ.σ. εξαιτίας της γοητείας που ασκεί στο αντρικό κοινό) ονόματα όπως οι: Ρις Γουίδερσπουν, Εϊμι Άνταμς, Εμιλι Μπλαντ, Ρόουζ Μπερν και Τζένιφερ Γκάρνερ.

http://www.iefimerida.gr/

Πρόεδρος Τσετσενίας: Μη μας συνδέετε με τους βομβιστές της Βοστώνης


Ο εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ αποκήρυξε σήμερα τους δύο βομβιστές της Βοστώνης.

Συγκεκιρμένα, ο εκπρόσωπός του δήλωσε ότι δεν θα πρέπει να συνδέονται τα αδέλφια Τσαρνάεφ με την Τσετσενία.


Σοκάρει η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ των Koza Mostra για την Eurovision!



Δεν θα πιστεύετε στα αυτιά σας στο τι δήλωσε το συγκρότημα για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού που συμμετέχουν φέτος...
Την ώρα που ο Αγάθωνας λέει ότι θα βγούνε πρώτοι... ο Ηλίας Κόζας έχει άλλη γνώμη. Ο Ηλίας Κόζας εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο MADWALK και δε δίστασαν να μιλήσουν σε όλα στην κάμερα.
Αρχικά είπε ότι τόσο που το φοράει το κιλτ στη σκηνή, σκέφτεται πια να το βάλει και στο γάμο του και έπειτα σχολίασε για τη Eurovision όπου και θα σταθούμε: «Ο Αγάθωνας λέει ότι θα βγούμε πρώτοι στη Σουηδία, εμείς sorry κιόλας στα τέτοια μας τί θα βγούμε στη Eurovision. Εμείς πάμε να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε και ότι γίνει».

http://www.soknews.gr/ 

Η Πάολα αποκαλύπτει πού έχει κάνει πλαστική επέμβαση


Η Πάολα πρώτη φορά μιλά για την πλαστική επέμβαση στην οποία έχει υποβληθεί!

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στο περιοδικό ΕΓΩ ότι έχει κάνει μία πλαστική επέμβαση, έχει κάνει προσθετική στήθους: "Η μόνη πλαστική επέμβαση που έκανα είναι στο στήθος μου. Όποιος θέλει το πιστεύει. Όποιος δεν επιθυμεί δεν το πιστεύει", δήλωσε χαρακτηριστικά.


Όσο για τη σκληρή κριτική που έχει δεχτεί τονίζει: "Δεν μπορεί να με πειράξει κανείς. Πορεύτηκα μόνη μου και δεν κρατήθηκα από πουθενά. Δεν χρησιμοποίησα κανένα μέσο για την οποιαδήποτε επιτυχία".


Υποβλήθηκε σε χημικό ευνουχισμό επειδή φοβόταν ότι θα δολοφονούσε



Σε μία απίστευτη πράξη αυτογνωσίας προχώρησε ένας άντρας από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος, φοβούμενος ότι οι ασταμάτητες σεξουαλικές του ορμές και φαντασιώσεις θα τον οδηγούσαν, εν τέλει, στον βιασμό ή ακόμα και στο δολοφονία, προσφέρθηκε εθελοντικά σε μία μορφή χημικού ευνουχισμού, έτσι ώστε να κατευνάσει τα σεξουαλικά του «θέλω».
Ο χημικός ευνουχισμός, που ήδη χρησιμοποιείται στον Καναδά, την Πολωνία, τη Ρωσία, αλλά και σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ, είναι μία θεραπεία κατά την οποία ορμόνες χορηγούνται στους ασθενείς, δίνοντάς τους τη λίμπιντο ενός νεαρού αγοριού πριν την εφηβεία, μετριάζοντας με τον τρόπο αυτό τις σεξουαλικές τους επιθυμίες.
Ο άντρας, που χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο Steve, εμφανίστηκε στην εκπομπή This Morning Crime Week, όπου αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε, καθώς και στη θεραπεία που υποβλήθηκε. Στις αρχές της δεύτερης δεκαετίας της ζωής του, ο Steve ξεκίνησε να φαντασιώνεται βιασμούς και δολοφονίες γυναικών. Συνήθιζε να οδηγάει το αυτοκίνητό του αργά τη νύχτα, αναζητώντας πιθανά θύματα. Είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο, που είχε σχεδιάσει στο μυαλό του ακόμα και το «τέλειο έγκλημα».
Ευτυχώς για τον ίδιο, αλλά και για τα πιθανά θύματά του, το σχέδιό του δεν τέθηκε ποτέ σε λειτουργία, και ο Steve αναζήτησε επαγγελματική βοήθεια στο πρόσωπο του δρ. Φέντοροφ, ο οποίος τον έβαλε στο πρόγραμμα χημικού ευνουχισμού, προκειμένου να περιορίσει τις παρορμήσεις του.


Καλύπτοντας την ταυτότητά του με ένα φούτερ με κουκούλα, και μιλώντας με την πλάτη του γυρισμένη στην κάμερα, ο Steve είπε: «Ξεκίνησε όταν άρχισα να απατάω τη σύντροφό μου, αυτό με οδήγησε στο να αναζητάω άτομα στο διαδίκτυο, και από εκεί και πέρα τα πάντα άρχισαν να διογκώνονται. Το σεξ άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο βαρετό, γι’ αυτό με τον καιρό επιθυμούσα πιο ακραίες μεθόδους ικανοποίησης. Μου άρεσε η πρόκληση του να γνωρίζω κάποια διαδικτυακά και να βλέπω πόσο γρήγορα μπορούσα να τη ρίξω στο κρεβάτι. Αυτό σταδιακά έγινε πιο βίαιο, και οι φαντασιώσεις μου για βιασμούς και δολοφονίες ξεκίνησαν… έφτασα σε σημείο να θέλω να σκοτώνω κάθε γυναίκα με την οποία κοιμόμουν».
Αναφερόμενος στη νύχτα που οι σκοτεινότερες επιθυμίες του παραλίγο να γίνουν πραγματικότητα, ο Steve δήλωσε: «Βγήκα έξω εκείνη την ημέρα για να το κάνω. Αγόρασα συγκεκριμένα εργαλεία και να έβαλα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Οδήγησα λίγο και βρήκα ένα άτομο, το οποίο έβαλα στο αυτοκίνητό μου. Ήταν εύκολο, αλλά ποτέ δεν την έβλαψα». Ο Steve πιστεύει πως το γεγονός ότι ξεκίνησε μία ειλικρινή συζήτηση με την κοπέλα, ήταν το κλειδί που έσωζε τελικά και τη ζωή της.


Μια πρώην συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει γιατί κερατώνουν οι άντρες



Το τελευταίο μέρος που περιμένεις να βρεις μια πρώην συνοδό πολυτελείας να εξηγεί τι συμβαίνει στο μυαλό ενός παντρεμένου άνδρα είναι στην πρώτη σελίδα της Huffington Post. Κάτι που, προφανώς, ενισχύει την αξιοπιστία της. «Εχω περάσει χρόνια ακούγοντας τους άντρες να μου εξηγούν γιατί απέτυχαν οι σχέσεις τους και τι τους κάνει να κοιμούνται με συνοδούς ή άλλες γυναίκες. Οπότε μάλλον ξέρω καλύτερα από τον οποιοδήποτε τι είναι αυτά που κάνουν οι γυναίκες και απομακρύνουν τους άντρες από κοντά τους». Αυτό δήλωσε η Ρεμπέκα Ντάριν, πρώην ακριβοπληρωμένη συνοδός πολυτελείας και νυν ακριβοπληρωμένη σύμβουλος απιστίας, στην εφημερίδα Sun.

Σύμφωνα με την 37χρονη ο βασικός λόγος που οι άντρες κερατώνουν είναι γιατί δεν κάνουν αρκετό σεx εντός σχέσης. Ενώ άλλοι λόγοι περιλαμβάνουν την γοητεία του καινούργιου, τη ρουτίνα και, κυρίως, ότι φοβούνται να εκμυστηρευτούν στους συντρόφους τους τις πιο «εκκεντρικές» τους φαντασιώσεις.


Πέρασαν χειροπέδες στην Πίπη Φακιδομύτη



Έχει υπάρξει ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σύμβολα της αναρχίας. Ίσως λοιπόν να μην προκαλεί και τόση εντύπωση το γεγονός ότι η Πίπη η Φακιδομύτη κατέληξε με χειροπέδες...

Η 38χρονη Τάμι Εριν, η Αμερικανίδα ηθοποιός που υποδύθηκε την παιδική ηρωίδα με τις πυρόξανθες κοτσιδούλες στην κινηματογραφική ταινία «Οι νέες περιπέτειες της Πίπης της Φακιδομύτης», κλήθηκε, όπως αναφέρει η espresso, να δώσει εξηγήσεις σε αστυνομικό τμήμα της βόρειας Καλιφόρνιας. 

Την «πρόδωσε» κάποιος γείτονάς της, όταν θορυβήθηκε από τις φωνές που άκουσε να ηχούν από την κατοικία της στην περιοχή Γουάλνουτ Κρικ. Η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία έχει κάνει διεθνή καριέρα και στο μόντελινγκ, οδηγήθηκε με τη βία στο αστυνομικό τμήμα, αφού αρχικά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις αρχές. 

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του γείτονά της, ακούγονταν για αρκετή ώρα δυνατές φωνές από το διαμέρισμα της ηθοποιού και κάποια στιγμή ακούστηκε ένας άντρας να καλεί σε βοήθεια. Τότε ήταν που ο γείτονας σήκωσε το ακουστικό και τηλεφώνησε στην άμεση δράση. Όπως εξήγησε αργότερα η Εριν στις αρχές, είχε τσακωθεί με τον συγκάτοικό της επειδή τον έπιασε να τη μαγνητοσκοπεί με την κάμερά του χωρίς να έχει ζητήσει προηγουμένως την άδειά της. 

«Με βιντεοσκοπούσε εν αγνοία μου στον ιδιωτικό μου χώρο, οπότε υπερασπίστηκα τον εαυτό μου» δήλωσε η ηθοποιός, η οποία κατηγορήθηκε για επίθεση. Στο τέλος της ημέρας ωστόσο η αστυνομία την άφησε ελεύθερη, καθώς το θύμα δεν έφερε ορατά τραύματα και έτσι η υπόθεση πέρασε στα χέρια της εισαγγελίας για επανέλεγχο.

Δεν φαντάζεστε ποιανού πασίγνωστου Έλληνα πολιτικού γιος είναι ο εικονιζόμενος!



Μπορεί να είναι γιος πασίγνωστου Έλληνα πολιτικού, πρώην Υπουργού, ανιψιός ενός πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας και αδερφός ενός πρώην βουλευτή, ωστόσο, εκείνος δεν ασχολήθηκε ποτέ με την πολιτική και τα... παρελκόμενά της.

Είναι τραγουδιστής και εδώ και πέντε χρόνια έχει κάνει παγκόσμια επιτυχία. Μάλιστα τώρα λανσάρει και τη δική του σειρά ρούχων.

Ο λόγος για τον γιο του Διονύση Λιβανού, τον Κοσμά Λιβανό. «Στόχος μου είναι να κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται, να νιώθουν πράγματα. Όταν σου σηκώνεται η τρίχα, νιώθεις αυτή την πρωταρχική ένωση με τον κόσμο.

Τότε ζητάω τα πάντα για το κοινό μου και τους τα δίνω μέσα από την μουσική μου», δήλωσε στην εφημερίδα «News».

Κυκλοφόρησε νέο κομμάτι που έχει γίνει μεγάλη επιτυχία ενώ έχει στήσει γύρω του μια τεράστια βιομηχανία πουλώντας μπλουζάκια με αφίσες από τις συναυλίες του.


Goji berry: ελιξίριο υγείας και μακροζωίας



Από τα 8.000 τρόφιμα και βότανα, που είναι γνωστά στο Θιβέτ και την Κίνα και χρησιμοποιούνται από τη λαϊκή ιατρική εδώ και χιλιάδες χρόνια, τα θιβετιανά Goji θεωρούνται η νούμερο ένα τροφή.



Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους είναι ότι αντιστρέφουν τη διαδικασία της γήρανσης σε μεγάλο βαθμό, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να λαμβάνονται καθημερινά και σε ακατέργαστη, φυσική μορφή και όχι σε χάπια ή σε χυμούς του εμπορίου. Μπορείτε να φτιάξετε φρέσκο χυμό μόνοι σας στο μίξερ, προσθέτοντας νερό, αφού οι συσκευασμένοι χυμοί βράζονται και τα Goji χάνουν μεγάλο μέρος των θρεπτικών συστατικών τους, ενώ τα ένζυμα σκοτώνονται.



ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΩΝ GOJI



Προστασία του DNA με αντιοξειδωτικά.



Το οξειδωτικό στρες ίσως συντελεί σε ένα ευρύ φάσμα ασθενειών, όπως καρκίνο, καρδιοπάθεια, διαβήτη, αλτσχάιμερ, πάρκινσον, νευρολογικές ασθένειες, ρευματοειδή αρθρίτιδα κ.α. αν δεν υπάρχουν στο σώμα μας αντιοξειδωτικά. Τα Goji είναι φυσική τροφή με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά (25.300 ORAC), ενώ συμβάλλουν εξαιρετικά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.



Αντιοξειδωτικές μονάδες ORAC



Κράνμπερυ: 1.750 – Mλούμπερυ: 2.400 – Ρόδι: 3.307 – GOJI BERRIES: 25.300



Καρκίνος



Τα Goji έχουν αντικαρκινικές και ανοσοτονωτικές ιδιότητες, λόγω της παρουσίας των πολυσακχαριτών glycoconjugate, ενώ μπορούν να βοηθήσουν από τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας ή θεραπείας με ακτινοβολία για τον καρκίνο. Το γερμάνιο που περιέχουν, θεωρείται ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες. Επίσης, οι πολυσακχαρίτες και τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες που προωθούν τον καρκίνο. Επίσης, τα Goji αυξάνουν 300% τη δραστηριότητα των λεμφοκυττάρων Τ, και 200% των κυτταροτοξικών κυττάρων και των ΝΚ (φυσικών δολοφόνων) κυττάρων.



Προώθηση της παραγωγής ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης



Τα Goji μας βοηθούν με δύο τρόπους: 1ον: είναι μια πλούσια πηγή καλίου, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για τη μακροζωία. Η ανεπάρκεια σε κάλιο επηρεάζει την κανονική λειτουργία της υπόφυσης, η οποία παράγει αυξητική ορμόνη. 2ον: είναι μια πλούσια πηγή σε L-γλουταμίνη και L-αργινίνη, δύο αμινοξέα που συνεργάζονται μεταξύ τους για να ενισχύσουν τα επίπεδα της αυξητικής ορμόνης και να μας αναζωογονήσουν.



Ενίσχυση της λίμπιντο και σεξουαλική τόνωση



Τα Goji μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της παραγωγής τεστοστερόνης, που συνδέεται με τη σεξουαλική λειτουργία. Στην Ασία, τα goji θεωρούνται παραδοσιακά ως ένα ισχυρό σεξουαλικό τονωτικό, ενώ ταυτόχρονα λειτουργούν ως γενικό τονωτικό για τη βελτίωση της δύναμης, της διάθεσης και της ευεξίας.



Βελτίωση της όρασης



Το Goji περιέχει δύο βασικά θρεπτικά συστατικά για υγιή όραση: λουτεΐνη και ζεαξανθίνη. Αυτά προστατεύουν τα μάτια από τις πιο κοινές αιτίες που σχετίζονται με την απώλεια της όρασης λόγω ηλικίας, συμπεριλαμβανομένης της εκφύλισης της ωχράς κηλίδας, τον καταρράκτη και την διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, αλλά και από τις ζημιές των ελευθέρων ριζών.



Έλεγχος χοληστερίνης και πίεση αίματος



Τα Goji έχουν την ικανότητα να καταπολεμούν τους δύο βασικούς παράγοντες που προάγουν τις καρδιακές παθήσεις: οξειδωμένη χοληστερόλη και αυξημένη αρτηριακή πίεση. Η χοληστερόλη είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη όταν είναι το οξειδωτικό αποτέλεσμα των ελεύθερων ριζών, καθώς και από την οξείδωση των λιπιδίων του αίματος, τα οποία στη συνέχεια επικολλούνται στα τοιχώματα των αρτηριών. Τα goji μπορούν να αυξήσουν την ενδογενή παραγωγή SOD (τα επίπεδα SOD μειώνονται καθώς γερνάμε) μειώνοντας την οξείδωση της χοληστερόλης.



Διαβήτης



Τα Goji βοηθούν στη ρύθμιση των υψηλών επιπέδων του σακχάρου στο αίμα, πρόδρομο του διαβήτη και των καρδιακών παθήσεων. Μειώνουν την οξείδωση που δημιουργείται από τα μόνιμα ανυψωμένα επίπεδα γλυκόζης αίματος και την υπεροξείδωση των λιπιδίων. Μειώνουν επίσης τα επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδιών, βελτιώνοντας κατά συνέπεια την αντίσταση στην ινσουλίνη.



Συκώτι



Διάφοροι τύποι φυτοθρεπτικών συστατικών στα Goji ενισχύουν την ικανότητα του ήπατος για την αποτοξίνωση και την προστασία των οργάνων που έχουν πληγεί από καρκινογόνες ουσίες και τον ιό της ηπατίτιδας. Η παρουσία του zeaxanthin στο Goji βοηθά το συκώτι να απαλλαγεί από την τοξικότητα που προκαλείται από το τετραχλωρίδιο του άνθρακα.



Πέψη



Τα Goji μπορούν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση πεπτικών ασθενειών, όπως το έλκος του στομάχου και το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου. Πολλοί τα καταναλώνουν, για τη δυσκοιλιότητα. Ο συνδυασμός των φυτικών ινών με τους πολυσακχαρίτες βοηθά την φυσική ανάπτυξη των προβιοτικών του οργανισμού μας.



Δέρμα



Τα Goji περιέχουν λιπαρά οξέα, βιταμίνη C και μπορούν να βοηθήσουν την παραγωγή κολλαγόνου και να συγκρατήσουν την υγρασία, ανανεώνοντας το δέρμα.



Βελτίωση του ύπνου



Τα Goji είναι πλούσια πηγή θειαμίνης, που βελτιώνει τη διάθεση, ανακουφίζει από την κατάθλιψη και αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας, αλλά και σε μαγνήσιο που μειώνει το χρόνο που χρειάζεται για να κοιμηθούμε και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου.



Κυκλοφοριακό



Τα Goji συνιστώνται σε όσους έχουν προβλήματα με το κυκλοφορικό τους, μιας και η απομάκρυνση των ελευθέρων ριζών βελτιώνει την επιστροφή του αίματος στην καρδιά και αποσυμφορεί το φλεβικό σύστημα.



Αύξηση ενέργειας



Τα Goji berries έχουν την υψηλότερη βαθμολογία ζωτικής ενέργειας, 355.000 μονάδες Bovis από όλες τις τροφές και είναι ένας από τους λόγους που αποδεικνύουν τα ισχυρά και πολυάριθμα οφέλη που βιώνουν όσοι τα καταναλώνουν.



myprincess.gr

Η Πάολα σε... τρελά κέφια! Με "καυτό" σορτσάκι χόρεψε Ικαριώτικο (VIDEO)


Μετά τη λαμπερή βραδιά του Madwalk, η Πάολα η οποία ήταν σε "τρελά" κέφια, διασκέδασε με την ψυχή της σε νυχτερινό μαγαζί! Έβγαλε το εντυπωσιακό κατάλευκο φόρεμα που φρούσε στο event και ντύθηκε απλά αλλά σέξι!

Φόρεσε ένα καυτό τζιν σορτσακι και ένα απλό t-shirt και μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη πήγαν στην Γλυφάδα στο "Απλά Ελληνικά"! Όταν ο Γιώργος Αξάς είπε το γνωστό Ικαριώτικο τραγούδι, η Πάολα άρπαξε τον Κώστα Μαρτάκη και χόρεψαν! Στην παρέα ήταν και η Αγγελική Ηλιάδη, ο Παντελής Παντελίδης και η Χριστίνα Παπαδάκη! Δείτε την Πάολα με καυτό σορτς να χορεύει Ικαριώτικο!





Μοιράζει εξώδικα σε Σημίτη, Παπανδρέου, Βενιζέλο, Πάγκαλο και άλλους ο Άκης



Δέκα εξώδικα προς ισάριθμα μέλη του τότε ΚΥΣΕΑ που αποφάσισε για την προμήθεια των υποβρυχίων απέστειλε σήμερα ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος ένα μόλις 48ωρο πριν ξεκινήσει η δίκη του για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από τις «μίζες» των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα εξώδικα του Άκη Τσοχατζόπουλου με τα οποία τους καλεί να προσέλθουν στη δίκη και να καταθέσουν σχετικά με την υπόθεση απευθύνονται και στους Ευάγγελο Βενιζέλο, Κώστα Λαλιώτη, Θεόδωρο Πάγκαλο, Αλέκο Παπαδόπουλο, Γιάννο Παπαντωνίου, Βάσω Παπανδρέου, Γιώργο Ρωμαίο και στους τότε επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μάλιστα, το περιεχόμενο των εξώδικων είναι σε απόλυτα προσωπικό τόνο αφού ο Άκης Τσοχατζόπουλος αναφέρει: «σε καλώ να εμφανιστείς στο δικαστήριο για να καταθέσεις τί γνωρίζεις για τις κρίσιμες τέσσερις συνεδριάσεις του ΚΥΣΕΑ».

http://www.thestival.gr/

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΛΑΓΗ!!! Γνωστή τραγουδίστρια κατάφερε να αποκτήσει κορμί λαμπάδα!



Τα κατάφερε και θέλησε να δείξει το τέλειο πια κορμί της στους διαδικτυακούς της φίλους, γι' αυτό και πόσταρε φωτογραφία της στο twitter!

Ο λόγος για την 26 χρονη Kesha, που μέσα σε δυο χρόνια κατάφερε να αποκτήσει το κορμί, που ονειρευόταν!


gossip-tv.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger