Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκ - Με καλσόν και ψηλοτάκουνα ντύνουν τα σκυλιά τους οι Κινέζοι [εικόνες]

Τρίτη 9 Απριλίου 2013


Εξαιρετικά δημοφιλείς έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στο κινέζικο ίντερνετ οι φωτογραφίες που δείχνουν σκυλιά ντυμένα με καλσόν και ψηλοτάκουνα.

Την «εκκεντρική» αυτή τάση έφερε στη δημοσιότητα πρώτο το Sharp Daily, ένα ειδησιογραφικό website του Χονκ Κονγκ.

Με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και να καταλήγουν ως την λίστα με τα πιο δημοφιλή άρθρα στην κατηγορία του στην Huffington Post.

Ενώ ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται αντιδράσεις από τις φιλοζωικές οργανώσεις που είναι προφανές ότι μόνο χιουμοριστικές δεν τις βρίσκουν.







http://www.iefimerida.gr/

Μετά τις γυναίκες το λένε και οι επιστήμονες: Το μέγεθος μετράει



Καλώς ή κακώς (ανάλογα με το τι συμφέρει τον καθένα!), το μέγεθος του πέους μετράει για τις γυναίκες, αν και η προτίμηση προς τα μεγαλύτερα ανδρικά γεννητικά όργανα είναι αναλογικά μικρότερη σε σχέση με ένα αρρενωπό ανδρικό σώμα, σύμφωνα με μια νέα αυστραλιανή επιστημονική έρευνα, που αναμένεται να αναζωπυρώσει τη σχετική διαμάχη.
Οι ερευνητές του Αυστραλιανού Εθνικού Πανεπιστημίου, με επικεφαλής τον βιολόγο Μπράιαν Μάουτζ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), σύμφωνα με το “Science”, το “Nature” και το “New Scientist”, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ένα πέος αξιολογείται συγκριτικά με το ύψος και τις υπόλοιπες σωματικές διαστάσεις ενός άνδρα.
Οι γυναίκες θεωρούν πιο ελκυστικούς τους άνδρες που έχουν μεγαλύτερου μεγέθους γεννητικά όργανα και αν επιπλέον είναι ψηλοί, τόσο το καλύτερο γι αυτούς, επειδή οι «προικισμένοι» ψηλοί άνδρες βαθμολογούνται καλύτερα από ό,τι οι εξίσου «προσοντούχοι», αλλά κοντοί άνδρες. Όμως, ακόμα περισσότερο από ό,τι σε σχέση με το πέος ή το ύψος, οι γυναίκες φαίνεται να έλκονται από έναν σωματώδη άνδρα με φαρδιές πλάτες.
Μέχρι σήμερα, οι μελέτες για τις γυναικείες προτιμήσεις σε σχέση με το μέγεθος του ανδρικού μορίου, έχουν εμφανίσει μάλλον ανάμικτα ή και αντικρουόμενα αποτελέσματα, καθώς άλλες λένε ότι το μέγεθος μετράει και άλλες όχι. Από την άλλη, πάντως, είναι πιο ξεκάθαρο ότι οι άνδρες (μάλλον φοβούμενοι ότι υστερούν) νοιάζονται για το μέγεθος περισσότερο από τις ίδιες τις γυναίκες, όπως έδειξε και μια έρευνα του 2007 στο διεθνές ουρολογικό περιοδικό “British Journal of Urology International”.
Αντί να βασιστούν σε ερωτηματολόγια, όπως συνήθως έκαναν οι προηγούμενες μελέτες, αυτή τη φορά οι ερευνητές έδειξαν σε 105 γυναίκες με μέση ηλικία 26 ετών ολόσωμες φωτογραφίες γυμνών ανδρών, οι οποίες είχαν δημιουργηθεί από ηλεκτρονικό υπολογιστή και στις οποίες σκοπίμως υπήρχε μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών γεννητικών οργάνων, ύψους ανδρών και άλλων σωματικών αναλογιών.
Η μελέτη έδειξε ότι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν ψηλούς άνδρες με φαρδείς ώμους και λεπτή μέση, που έχουν επίσης σχετικά μεγάλο πέος, αν και το ενδιαφέρον τους σταδιακά ατονεί για μεγέθη άνω των επτά εκατοστών (σε ηρεμία!). Η έρευνα επίσης αποκάλυψε ότι παίζει ρόλο και ο σωματότυπος των ίδιων των γυναικών. Οι ψηλότερες γυναίκες έλκονται περισσότερο από τους ψηλούς άνδρες (με τα συμπαρομαρτούντα…). Πάντως, όπως είπαν οι ερευνητές, «δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο “ιδανικό” μέγεθος πέους ή ύψος».
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, αυτή η γυναικεία προτίμηση εξηγεί από εξελικτική άποψη γιατί οι άνθρωποι έχουν μεγάλα γεννητικά όργανα αναλογικά με το υπόλοιπο σώμα τους, σε σχέση με τα άλλα συγγενικά ζώα, όπως οι πίθηκοι. Για παράδειγμα, ο γορίλας που ζυγίζει 180 κιλά, έχει γεννητικό όργανο μήκους μόνο τεσσάρων εκατοστών (σε στύση!), όταν ένας μέσος άνδρας, με το μισό βάρος, έχει αντίστοιχο μήκος 12 έως 16,7 εκατοστών.
Οι εξελικτικοί βιολόγοι πιστεύουν ότι το σχετικά μεγάλο πέος τραβούσε το ενδιαφέρον των γυναικών σε μια εποχή που οι άνθρωποι κυκλοφορούσαν γυμνοί, με συνέπεια οι άνδρες αυτοί να επιλέγονται κατά προτίμηση από το άλλο φύλο για αναπαραγωγή και έτσι να περάσουν τα σχετικά γονίδια στους απογόνους τους.

http://www.koolnews.gr

Οι 10 χρυσοί κανόνες των ευτυχισμένων ζευγαριών


Μπορεί να δώσατε αιώνιους όρκους αγάπης αλλά με το πέρασμα του χρόνου οι όρκοι αυτοί μετατράπηκαν στην καλύτερη σε ρουτίνα και στη χειρότερη σε πεδίο μάχης.  Η κλινική ψυχολόγος και συγγραφέας του βιβλίου Marriage Rules: A Manual for the Married and the Coupled Up, Harriet Lerner , μας δίνει δέκα βασικούς κανόνες για να ζήσει ο γάμος σας μια δεύτερη Άνοιξη.
1. Μην κριτικάρετε τους γονείς του συντρόφου σας.
Ξέρετε τώρα πως είναι. Μπορεί οι γονείς μας να έχουν τα χειρότερα ελαττώματα του κόσμου, αλλά μόνον εμείς έχουμε δικαίωμα να τους κρίνουμε. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον σύντροφο σας. Η οικογένειά μας δεν είναι επιλογή μας, αλλά από την άλλη μαζί της συνδεόμαστε με δεσμούς αίματος. Αν πάλι η οικογένεια του είναι επικριτική μαζί σας ή παρεμβατική εξηγήστε στον σύντροφό σας ήρεμα πως το  καλύτερο θα ήταν να μιλήσει ο ίδιος στους γονείς του και να βάλει τα όρια του σεβασμού και επικοινωνίας.
2. Μιλήστε του με ειλικρίνεια για τους (ή τις) πρώην σας.
Όσο κι αν σκέφτεστε πως δεν του πέφτει λόγος, κάποια στιγμή μπορεί να συναντήσετε κάποιον πρώην σας και να σας εκθέσει ανεπανόρθωτα. Τι πιο απλό λοιπόν όταν βρεθείτε στη θέση αυτή να του πείτε με τρόπο κοφτό και ειλικρινή ότι πρόκειται για μια παλιά σας σχέση; Κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει για το παρελθόν σας. Το αντίθετο μάλιστα: Το παρελθόν μας, μας ανήκει και οφείλουμε να είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό.
3. Κρατήστε τις αυθαίρετες συμβουλές για τον εαυτό σας.
Προφέρετε την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση σας αλλά αποφύγετε το «εγώ ξέρω καλύτερα» ύφοςΤο ζητούμενο σε μια σχέση δεν έχει να κάνει με το ποιος είναι σωστός και ποιος λάθος αλλά με το να μοιραζόμαστε τα όποια προβλήματα και να βρίσκουμε μαζί λύσεις γι’ αυτά.
4.  Μην αναλαμβάνετε όλες τις ευθύνες.
Μπορεί να μην σας αρέσει ο τρόπος που βάζει πλυντήριο, ή να θεωρείτε λάθος τον τρόπο που διαβάζει τα παιδιά, αλλά αυτός ο συγκεντρωτισμός σας κάποια στιγμή θα σας προδώσει. Αυτός ο συγκεκριμένος ρόλος κάποια στιγμή θα σας κουράσει, θα νιώσετε αδικημένες και τότε θα στραφείτε εναντίον εκείνου που σας κούρασε: του συντρόφου σας. Προσπαθήστε να ζητάτε την βοήθεια του και να ρωτάτε την γνώμη του. Μην σκέφτεστε ότι δε θα λειτουργήσει. Όταν κάποιος νιώσει ότι τον υπολογίζουν λειτουργεί θετικά και αποτελεσματικά.
5. Μην τσακώνεστε για θέματα του παρελθόντος.
Συχνά οι άνθρωποι για να μη λύσουν ένα πρόβλημα του παρόντος αναμασάνε προβλήματα του παρελθόντος. Το σωστό είναι να αναφερόμαστε σε αυτά που προκύπτουν τώρα.
6. Μη διστάζετε να διαφωνήσετε και κυρίως μην καταπιέζετε τα συναισθήματα σας 
Η αποφυγή της σύγκρουσης δεν είναι κατά ανάγκη δείγμα μιας ευτυχισμένης συντροφικής ζωής. Μην φοβάστε τις συγκρούσεις. Όλες οι σχέσεις τις εμπεριέχουν. Αν δεν εκφράσετε τα συναισθήματα πόνου, θυμού, λύπης, αλλά τα αφήσετε απωθημένα θα βγουν ανεπεξέργαστα ως παθητική ή ενεργητική επιθετικότητα, σε κάποιον άλλο ανύποπτο χρόνο. Έτσι οι αποστάσεις θα γίνουν αγεφύρωτες. Πείτε με ειλικρίνεια στον σύντροφό σας αυτό που σας ενοχλεί, είτε αυτό αφορά το καπάκι της οδοντόκρεμας που αφήνει πάντα ανοιχτό, είτε ένα πιο σοβαρό θέμα. Παράλληλα όμως θα πρέπει να έχετε το θάρρος και το κριτήριο να διαχωρίζετε το σημαντικό από το ασήμαντο. Και βέβαια να προτείνετε λύσεις: «Ναι ξέρω πως θεωρείς ασήμαντο να πετάς το σλιπ σου στο πάτωμα αλλά εμένα με ενοχλεί. Οπότε τι θα έλεγες αν το έβαζες στο καλάθι που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην μπανιέρα;»
7. Μην κοινοποιείτε σε άλλους τα προσωπικά σας
Και ιδιαίτερα μπροστά στον σύντροφό σας. Ιδιαίτερα οι άντρες είναι πολύ ευαίσθητοι με τα προσωπικά τους δεδομένα και συνήθως απεχθάνονται να εμπλέκονται τρίτοι σε αυτά
8. Φροντίστε τον
Ναι, πράγματι, έχετε δουλειά, παιδιά και ένα ανελέητο πήγαινε έλα όλη την ημέρα. Ωστόσο έχετε ποτέ αναλογιστεί πόση προσοχή δίνετε σε εκείνον; Μπορεί να θεωρείτε πως έχετε απομακρυνθεί αλλά αναλογιστήκατε ποτέ ποια ήταν η τελευταία φορά που τον χαιδέψατε, τον ρωτήσατε πως νιώθει, αν θέλει κάτι;  Και ποια η τελευταία φορά που  «βγήκατε» ραντεβού όπως παλιά;
9. Ποτέ μην αναφέρετε τη λέξη διαζύγιο.
Είναι μια λέξη σκληρή και ιδιαίτερα βάναυση. Κανένας άνθρωπος που αποφασίζει να ενώσει τη ζωή του (για πάντα) με κάποιον άλλον δεν θέλει να χωρίσει. Επίσης μην την αναφέρετε ποτέ σαν απειλή
10. Ας γίνει ο σύντροφος σας η νούμερο 1 προτεραιότητα σας.
Με άλλα λόγια μην δίνετε σημασία σε αυτά που σας λέει η μαμά σας η πεθερά σας ή οι φίλοι σας. Αλλά ούτε να αφήσετε την ρουτίνα και το μεγάλωμα των παιδιών να την υποβιβάσει. Ένα ζευγάρι δυνατό και ενωμένο δε θα βγει ποτέ νικημένο! Τελικά το ζητούμενο είναι ο καθένας να είναι σε θέση να αγαπάει και να αποδέχεται τον εαυτό του και τους άλλους ως πρόσωπα, ανεξάρτητα από το εάν απορρίπτει κάποια στοιχεία της συμπεριφοράς του. Μήπως τελικά να απολαμβάναμε τον σύντροφό μας έτσι όπως είναι;


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα γίνει Μπαμπάς!



Μπαμπάς θα γίνει ο παρουσιαστής, Γρηγόρης Αρναούτογλου! 

Η αγαπημένη του, Κατερίνα Κόκλα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, βρίσκεται στην έκτη εβδομάδα!...

Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο απο ποτέ και περνάει την καλύτερη περίοδο της ζωής του, αφού σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί! 

Η εκπομπή "Μεσημεριανή Μελέτη" αποκάλυψε ότι σύντομα το ζευγάρι θα παντρευτεί στην Νάξο!

Το ζευγάρι κρατά προς το παρόν σιγή ιχθύος, μιας και είναι ακόμα νωρίς! 

Εμείς να τους ευχηθούμε "Με το καλό να γεννηθεί το μωράκι τους"!

Σοκαρισμένη η Μέρκελ, εντυπωσιασμένος ο Πούτιν-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ



Δείτε τις απίστευτες αντιδράσεις των δύο ηγετών-Σοκαρισμένη η Μέρκελ, εντυπωσιασμένος ο Πούτιν από το θέαμα!

Γυμνόστηθες διαδηλώτριες αναστάτωσαν σήμερα την επίσκεψη του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στη Διεθνή Βιομηχανική Έκθεση του Ανόβερου, την οποία εγκαινίασε μαζί με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Ο Πούτιν και η Μέρκελ ήταν στο περίπτερο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του ομίλου Μάρτιν Βίντερκορν, όταν τέσσερις γυναίκες που φώναζαν "Fuck dictator!" (Άι γ..., δικτάτορα!), όρμησαν πάνω στην εξέδρα.

Σε εικόνες που μετέδωσε το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο συνεχούς ενημέρωσης NTV, βλέπει κανείς δύο από τις κοπέλες, που είχαν γραμμένο στο σώμα τους με μαύρη μπογιά το σύνθημα που φώναξαν, να τίθενται με δυσκολία υπό έλεγχο από την αστυνομία.




http://www.dete.gr/

Σάλος με πρωτοσέλιδο της Μέρκελ που τη θέλει έγκλειστη σε στρατόπεδο συγκέντρωσης



Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με το εξώφυλλο Πολωνικού περιοδικού που απεικονίζει τη Άνγκελα Μέρκελ ως φυλακισμένη σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.
Η Γερμανίδα Καγκελάριος Μέρκελ απεικονίζεται ως θύμα των Ναζί σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, στο εξώφυλλο του γνωστού πολωνικού περιοδικού, Uwazam RZE.
Ντυμένη με τη γνωστή ριγέ ενδυμασία των φυλακισμένων και με ένα σκουφί στο κεφάλι, η Μέρκελ διακρίνεται πίσω από τα συρματοπλέγματα.
Αυτό το εξώφυλλο, είναι ένα ακόμα επεισόδιο στην κόντρα μεταξύ της Γερμανίας και της Πολωνίας, σχετικά με τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Μάλιστα η εικόνα συνοδεύεται από τον εξής τίτλο: «Πλαστογράφηση της Ιστορίας: Πώς οι Γερμανοί, έκαναν τους εαυτούς τους θύματα του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου».
Η Πολωνία έχει κατηγορήσει τη γειτονική χώρα για στρέβλωση ιστορικών γεγονότων και ανακήρυξη των πραγματικών εγκληματιών ως «θύματα πολέμου».
Αφορμή για αυτές τις κατηγορίες στάθηκε ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε, στο τέλος του Μάρτη, από το γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό ZDF, με τίτλο «Our Mothers, Our Fathers».
Το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στην τύχη πέντε Γερμανών κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, από την πολωνική αντίσταση.

http://www.koolnews.gr/

Σε άγνωστη τοποθεσία το φέρετρο με την σορό της Θάτσερ



Ιδιωτικό ασθενοφόρο παρέλαβε λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες το φέρετρο με τη σορό της Μάργκαρετ Θάτσερ από το ξενοδοχείο Ριτζ, όπου η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας είχε αφήσει την τελευταία της πνοή λίγες ώρες νωρίτερα και στη συνέχεια αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Θάτσερ διέμενε στο Ριτζ μετά τη νοσηλεία της, στα τέλη Δεκεμβρίου, για μια χειρουργική επέμβαση στην κύστη. Στο ξενοδοχείο αυτό πέθανε χθες το πρωί από εγκεφαλικό, σε ηλικία 87 ετών.

Η κηδεία της "Σιδηράς Κυρίας" θα τελεστεί την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ακριβής ημερομηνία.

Στην πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας θα αποδοθούν στρατιωτικές τιμές στη διάρκεια τελετής στην εκκλησία του Αγίου Παύλου, στο Λονδίνο, όπως είχε συμβεί και στην κηδεία της λαίδης Νταϊάνας και της βασιλομήτορος Ελισάβετ.

Ωστόσο, η Μάργκαρετ Θάτσερ δεν θα έχει την επίσημη κηδεία που επιφυλάσσεται στον αρχηγό του κράτους ή, έπειτα από συμφωνία της βασίλισσας και του Κοινοβουλίου, σε μεγάλες προσωπικότητες του δημόσιου βίου, συχνά πρώην πρωθυπουργούς.

Σύμφωνα πάντως με πολλούς βρετανούς συντηρητικούς βουλευτές, η "Σιδηρά Κυρία" άξιζε τέτοιου είδους τιμές.

'Ομως, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της Τιμ Μπελ, η Μάργκαρετ Θάτσερ δεν επιθυμούσε κηδεία με τιμές αρχηγού κράτους, το ίδιο και η οικογένειά της.

"Αυτό που δεν ήθελε σε καμία περίπτωση είναι να εκτεθεί δημοσίως η σορός της και επίσης δεν επιθυμούσε την πτήση στρατιωτικών αεροσκαφών στη διάρκεια της κηδείας, γιατί το θεωρούσε σπατάλη χρημάτων".

Δείτε φωτογραφίες από τα παράαξενα αρχαιολογικά ευρήματα που παραπέμπουν σε εξωγήινο πολιτισμό



Παράξενοι πυλώνες σε σχήμα Τ με ύψος 19πόδια (5,79μ) και βάρος 7 με 10 τόνους και ηλικίας άνω των 12.000 ετών, βρέθηκαν στο Gobekli Tete της Τουρκίας πρόσφατα.....
Στο ίδιο σημείο βρέθηκαν και ημιτελής πυλώνες σε σχήμα Τ 23 με 30 πόδια που ίσος προοριζόταν για να στηρίξουν την σκεπή του Ναού.

Οι πυλώνες σε σχήμα Τ έχουν ανθρωπόμορφη ταυτότητα άλλα ποτέ δεν απεικονίζονται τα πρόσωπα τους. φαίνεται πιθανό πως υπερφυσικά όντα είχαν μαζευτεί εκεί για... κάποιο άγνωστο μέχρι στιγμής σκοπό.

Σε κάποιους από τους πυλώνες απεικονίζονται ζώα που δεν μπορούν να συγκριθούν με κάποια γνωστά ζώα επί της γης. Σε κάποιους άλλους υπάρχουν ζώα όπως σκορπιοί, αγριογούρουνα, χήνες κτλ.
Έχουμε συλλέξει μερικές αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες και συνεχίζουμε την έρευνα. 










Αυτός είναι ο άντρας με τα τρία πόδια και τα διπλά ...γεννητικά όργανα!!!


O άνθρωπος με τα 3 πόδια και τα διπλά γεννητικά όργανα...


Ο Francesco Lentini ήταν το δωδέκατο παιδί μιας πολυμελούς οικογένειας στην Ιταλία...

Γεννήθηκε το 1889 και από την πρώτη στιγμή της ζωής του ξεχώριζε αφού γεννήθηκε με τρία πόδια και διπλά γεννητικά όργανα. Ο Fransesco, παρά την ιδιαιτερότητά του, σιγά-σιγά απέκτησε αυτοπεποίθησή και μετά από πολλές προσπάθειες έμαθε να περπατάει με τη βοήθεια ενός skate και ενός σχοινιού.

Σε ηλικία 8 ετών, αναζήτησε την τύχη του στις ΗΠΑ όπου ξεκίνησε να δουλεύει στο τσίρκο «Ringling Brothers» με το ψευδώνυμο «The Great Lentini».

Παντρεύτηκε την Theresa Murray με την οποία έζησαν μια ευτυχισμένη ζωή και απέκτησαν τέσσερα παιδιά.

Ο Francesco Lentini πέθανε στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα στις 22 Σεπτεμβρίου του 1966, σε ηλικία 77 ετών.





ΠΗΓΗ: newsaki.com

Wikileaks: Ολο το παρασκήνιο για τα πετρέλαια του Αιγαίου



Σημαντικές αποκαλύψεις για παραλίγο θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας την περίοδο 1973-76 κάνουν «ΤΑ ΝΕΑ», χρησιμοποιώντας μια νέα εφαρμογή που ανέπτυξε το Wikileaks, η οποία δίνει πρόσβαση σε απόρρητες κυβερνητικές πηγές των ΗΠΑ.

Το διπλωματικό παρασκήνιο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για τις έρευνες κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου που έκανε η τελευταία στο Αιγαίο με τα σκάφη«Τσανταρλί» το 1974 και «Σισμίκ» το 1976 αποκαλύπτουν «ΤΑ ΝΕΑ», τα οποία όπως αναφέρουν χρησιμοποίησαν μια εφαρμογή πληροφορικής του wikileaks, η οποία δίνει τη δυνατότητα να ψάξει κανείς τηλεγραφήματα πρεσβειών από τη δεκαετία του 1970 με τρόπο που μέχρι σήμερα δεν ήταν εφικτός. Η εφημερίδα αναφέρει ότι για την περίοδο 1973-76 τα τηλεγραφήματα που αφορούν τη χώρα μας φτάνουν τα 19.910 και την Κύπρο τα 11.189.

Οι έρευνες των σκαφών «Τσανταρλί» και «Σισμίκ»

Ερευνώντας απόρρητα τηλεγραφήματα της αμερικανικής πρεσβείας, η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η πλεύση των ερευνητικών σκαφών «Τσανταρλί» το 1974 και «Σισμίκ» το 1976 στο Αιγαίο από την δεκαετία του 1970, ήταν η αιτία που προκαλούσε θερμά επεισόδια μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ενώ Αμερικανοί διπλωμάτες έπειτα από συναντήσεις με Τούρκους αξιωματούχους τον Ιούνιο του 1974, τους επεσήμαναν ότι «οι Ελληνες ήθελαν να φοβίσουν τις ξένες εταιρείες ώστε να μην προχωρήσουν σε έρευνες πετρελαίου στο Αιγαίο».

Ο ρόλος των ΗΠΑ

Όπως αποκαλύπτεται, στις 17 Ιουνίου 1974, ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αγκυρα έστειλε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και τον ΟΗΕ, τις πρεσβείες σε Αθήνα, Λευκωσία, Λονδίνο, τα προξενεία Σμύρνης, Θεσσαλονίκης, Κωνσταντινούπολης, αλλά και προς πλήθος άλλων αποδεκτών κυρίως από τις στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ ένα πολυσέλιδο έγγραφο, στο οποίο περιγράφεται η συνάντηση υψηλόβαθμου αξιωματούχου του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας, με στέλεχος της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αγκυρα προκειμένου να του παραδώσει το διάβημα διαμαρτυρίας της ελληνικής πλευράς για την ενδεχομένη συνεργασία των Αμερικανών με την κρατική τουρκική εταιρεία πετρελαίου μετά και τις έρευνες του τουρκικού ωκεανογραφικού σκάφους «Τσανταρλί» στο Αιγαίο. Το διάβημα χαρακτηρίστηκε από τον αμερικανό πρεσβευτή ως απειλή προς τις ξένες εταιρείες από την Ελλάδα, ενώ φαίνεται πως οι ΗΠΑ αντιμετώπιζαν τις έρευνες για πετρέλαιο στο Αιγαίο ως «αξιώσεις συνόρων και κυριαρχίας».

Οι ελληνικές πιέσεις

Στις 30 Μαΐου ο γενικός γραμματέας του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών κ. Βλάχος, ενημέρωσε την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα ότι εντοπίστηκαν δύο σκάφη, τα οποία συνοδεύονταν από πλοία του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, να κατευθύνονται προς τις αμφισβητούμενες περιοχές. Στις 4 Ιουνίου ανακοινώθηκε ότι οι έρευνες του «Τσανταρλί» ολοκληρώθηκαν.

Οπως αποκαλύπτεται στο τηλεγράφημα, η Τουρκία άσκησε πιέσεις στους Αμερικανούς στις 12 Ιουνίου κατά τη συνάντηση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών με τον πρεσβευτή Μάκομπερ. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι η θέση των ΗΠΑ να εκδώσει οδηγία προς τις αμερικανικές εταιρείες να παύσουν τα εξερευνητικά προγράμματα σε αμφισβητούμενες περιοχές έβλαπτε τα συμφέροντα της Τουρκίας, αφού η Ελλάδα είχε ήδη διεξαγάγει έρευνες.


Αγνώριστη είναι σήμερα η τηλεοπτική Παολίνα!!!


Για όσους δεν θυμούνται να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη και να αναφέρουμε πως η σειρά Παολίνα πριν από περίπου 10 χρόνια ήταν απο τις πιο πετυχημένες μεταγλωτισμένες σειρές που προβαλλόταν στην ελληνική τηλεόραση 

Η ηθοποιός Γκαμπριέλα Σπάνικ αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές και απέκτησε ένα από τα μεγαλύτερα φαν κλάμπ!

Σήμερα η ίδια έχει αλλάξει και είναι τελείως αγνώριστη στο ευρύ κοινό!

Η Παολίνα έχει πάρει μερικά κιλά παραπάνω, έχει αλλάξει το χρωμα των μαλλιών της, έχουν εμφανιστεί οι πρώτες ρυτιδούλες στο ήρεμο πρόσωπο της και σίγουρα έχει κάνει ενέσεις μπότοξ!


Πηγή: katara.gr

Έπαθε ΣΟΚ: Ανακάλυψε ότι το σκυλάκι που αγόρασε ήταν...


Ένας άνδρας αγόρασε από pet shop του Μπούενος Άιρες ένα σκυλάκι, ράτσας ''Toy Poodle'' για 150 δολάρια.

Ωστόσο όπως αναφέρει η Huffington Post ο άνδρας έντρομος συνειδητοποίησε μετά από μερικές ώρες ότι το σκυλάκι ήταν στην πραγματικότητα ένα είδος νυφίτσας (!!!), στο οποίο είχαν χορηγηθεί επί αρκετό διάστημα στεροειδή.

Το φαινόμενο μόνο σπάνιο δεν είναι καθώς οι Αργεντίνοι το συγκεκριμένο ζώο αποκαλούν ''Βραζιλιάνικο ποντίκι''...

10 άγνωστες ευεργετικές δράσεις του καφέ!



Σειρά ερευνών έχει δείξει ότι ο καφές, ακόμα και τέσσερα ή περισσότερα φλιτζάνια σε μερικές...
περιπτώσεις, μπορεί να παράσχει οφέλη στον άνθρωπο. Χαρακτηριστικά είναι τα συμπεράσματα του Αμερικανικού Ινστιτούτου Καρκίνου, που έπειτα από 13 χρόνια έρευνας, αναφέρει ότι ο η κατανάλωση καφέ συνδέεται με το μειωμένο κίνδυνο του πρόωρου θανάτου, σε ποσοστό μάλιστα που αγγίζει το 16%. Παρά το γεγονός, ότι η υπερβολική κατανάλωση καφέ μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα της κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες και να συμβάλλει στην εξάρτηση από την καφεΐνη, υπάρχουν 10 τομείς στους οποίους ο καφές είναι νούμερο ένα σύμμαχος για την υγεία..αν φυσικά περιορίσετε το γάλα και τη ζάχαρη, που προσθέτετε.



1. Πέτρες στη χολή

Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Harvard το 2002 ανακάλυψαν, ότι οι γυναίκες, οι οποίες καταναλώνουν τουλάχιστον τέσσερα φλιτζάνια καφέ ημερησίως, μειώνουν κατά 25% τον κίνδυνο να εμφανίσουν πέτρες στη χολή. Προηγούμενη έρευνα που είχε διεξαχθεί, υποστήριζε ότι το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες.

2. Κατά της κατάθλιψης

Οι γυναίκες που πίνουν δύο με τρία φλιτζάνια καφέ την ημέρα έχουν 15% λιγότερες πιθανότητες να πάθουν κατάθλιψη, ενώ το ποσοστό αυξάνεται στο 20% όταν πρόκειται για περισσότερους από τέσσερις καφέδες, σύμφωνα με μελέτη του «Archives of Internal Medicine» του 2011.

3. Βελτιώνει τη μνήμη

Ο καφές θεωρείται ευεργετικός για τη βραχυπρόθεσμη και τη μακροπρόθεσμη μνήμη. Το 2005, μία μελέτη που παρουσιάστηκε στην Ένωση Ραδιολογίας της Βόρειας Αμερικής, αποκάλυψε, ότι καταναλώνοντας δύο φλιτζάνια καφέ (όχι ντεκαφεϊνέ) μπορείτε να βελτιώσετε όχι μόνο τη βραχυπρόθεσμη μνήμη σας, αλλά και τον χρόνο αντίδρασης του εγκεφάλου.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2007, μία άλλη έρευνα ήρθε να επικυρώσει το γεγονός, καθώς ανέφερε, ότι οι γυναίκες (και όχι οι άντρες) ηλικίας 65 ετών και άνω, οι οποίες έπιναν περισσότερους από 3 καφέδες τη μέρα, είχαν καλύτερες επιδόσεις σε τεστ μνήμης και είχαν λιγότερες πιθανότητες να πάθουν απώλεια μνήμης, από εκείνες που έπιναν μόλις έναν καφέ την ημέρα.

Ωστόσο, αν και οι επιστήμονες γνωρίζουν αρκετό καιρό ότι ο καφές μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο να νοσήσει κάποιος από Alzheimer, οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Νότιας Φλόριντα το 2011, ανακάλυψαν το λόγο της αλληλεπίδρασης μεταξύ καφέ και καφεΐνης. Σύστηναν μάλιστα, να καταναλώνει κάποιος τέσσερις με πέντε καφέδες ημερησίως, ξεκινώντας από τη μέση ηλικία, προκειμένου να αυξήσει τα επίπεδα του παράγοντα διέγερσης αποικιών των κοκκιοκυττάρων (GCSF), ο οποίος μειώνεται στους ασθενείς που πάσχουν από Alzheimer.

4. Μειώνει τον κίνδυνο διαβήτη

Αρκετές μελέτες προτείνουν την κατανάλωση καφέ για την προστασία από τον διαβήτη, τύπου 2. Ειδικά μάλιστα αν ο ασθενής καταναλώνει τέσσερα ή περισσότερα φλιτζάνια, τότε μπορεί το ποσοστό μείωσης να φτάνει το 50%. Τον Ιανουάριο του 2012, μία μελέτη του «Journal of Agricultural & Food Chemistry» έδωσε μία πιθανή εξήγηση, υποστηρίζοντας ότι τα συστατικά του καφέ ενδεχομένως μπλοκάρουν ένα πολυπεπτίδιο (hIAPP), που μπορεί να οδηγήσει σε ανώμαλες πρωτεϊνικές ίνες, οι οποίες βρίσκονται σε άτομα με διαβήτη τύπου 2.

5. Κατά του καρκίνου

Η κατανάλωση καφέ έχει σχετιστεί με τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του μαστού, του ενδομητρίου, του προστάτη και του ήπατος, αλλά και όσων μορφών καρκίνου συνδέονται με την παχυσαρκία, τα οιστρογόνα και την ινσουλίνη. Σουηδική έρευνα του 2008, αναφέρει ότι τουλάχιστον δύο με τρεις καφέδες την ημέρα είναι ικανοί να μειώσουν τον κίνδυνο ή να καθυστερήσουν την εμφάνιση καρκίνου του μαστού.

Ωστόσο και για τους άνδρες τα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά, καθώς σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Harvard, τόσο ο κανονικός όσο και ο ντεκαφεϊνέ καφές συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση του κινδύνου για τον καρκίνο του προστάτη.

6. Τονώνει τον μεταβολισμό

Ο καφές μπορεί να γίνει ο σύμμαχός σας για να διατηρήσετε ή να χάσετε βάρος. Σε παλαιότερη έρευνα (από τη δεκαετία του 1980 μάλιστα) έχει παρατηρηθεί, ότι η καφεΐνη τονώνει το μεταβολισμό, αν και μεγαλύτερη οξείδωση του λίπους παρατηρείται σε όσους δεν είναι υπέρβαροι.

Το 2006, η έρευνα αυτή επικυρώθηκε από μία νέα μελέτη, η οποία ανέφερε, ότι η τόνωση του μεταβολισμού, που πρόσφερε ο καφές, ήταν μεγαλύτερη και διαρκούσε περισσότερο, στις αδύνατες γυναίκες. Ακόμη πιο πρόσφατα, μία ακόμα έρευνα αποκάλυψε, ότι οι πράσινοι κόκκοι καφέ, που χρησιμοποιούνται ως συμπλήρωμα διατροφής, συμβάλλουν σημαντικά στην απώλεια βάρους. Σε νούμερα, αυτό σημαίνει απώλεια 8 κιλών κατά μέσο όρο, σε παχύσαρκους ενήλικες μέσα σε διάστημα 22 εβδομάδων.

7. Μειώνει τον κίνδυνο της νόσου του Πάρκινσον

Μελέτη του 2010 ανέφερε ότι αν κάποιος πίνει τουλάχιστον δύο με τρία φλιτζάνια καφέ καθημερινά, μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες εμφάνισης της νόσου του Πάρκινσον κατά 25%.

8. Αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Ο ερευνητής του Harvard, Edward Giovannucci, στη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο «Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention» παρατήρησε, ότι ο καφές έχει περισσότερες αντιοξειδωτικές ιδιότητες από τα φρούτα και τα λαχανικά. Στην πραγματικότητα, το 2005 μία ακόμα μελέτη είχε τοποθετήσει τον καφέ στην πρώτη θέση των αντιοξειδωτικών τροφίμων.

9. Ενισχύει την αντοχή και την απόδοση

Ο καφές και ειδικά η καφεΐνη που περιέχει, ενισχύουν σημαντικά την αντοχή και τη βραχυπρόθεσμη απόδοση. Μελέτη του 2008 κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι το όφελος της καφεΐνης πριν από την άσκηση στα αγωνίσματα αντοχής και πριν από δραστηριότητες, που απαιτούσαν μακροπρόθεσμα αρκετή ένταση, ήταν ευεργετικό για τους συμμετέχοντες. Επίσης, η καφεΐνη μπορεί να βοηθήσει τους αθλητές να έχουν καλύτερη απόδοση κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους (ακόμα και στην περίπτωση που έχουν στερηθεί τον ύπνο τους), εάν λαμβάνεται μία ώρα πριν από την άσκηση σε ποσοστό 4 mg για κάθε κιλό σωματικού βάρους.

10. Πρόληψη αρθρίτιδας

Σε έρευνα που διεξήχθη σε άντρες άνω των 40 ετών, οι οποίοι κατανάλωναν καφέ για αρκετό χρονικό διάστημα, διαπιστώθηκε μειωμένος κίνδυνος ουρικής αρθρίτιδας, μίας φλεγμονώδους κατάστασης, που προκαλείται από αυξημένα επίπεδα του ουρικού οξέος. Μάλιστα, τα αποτελέσματα έκαναν λόγο τόσο για τον ντεκαφεϊνέ, όσο και για τον κανονικό καφέ, ενώ ασθενείς που κατανάλωναν περισσότερα από 6 φλιτζάνια την ημέρα, παρουσίασαν έως και 60% χαμηλότερο κίνδυνο ουρικής αρθρίτιδας.

clickatlife.gr


Δείτε ποιά μεγάλη ελληνική εταιρεία θα πάρει ο Ιβάν Σαββίδης!



Κάποιοι μιλούν για αρχικό ενδιαφέρον του Ιβαν Σαββίδη που αφορά την ιστορική γαλακτοβιομηχανία της Θεσσαλονίκης ΑΓΝΟ, ενώ όσοι γνωρίζουν περισσότερα επιβεβαιώνουν ως τελειωμένη την συμφωνία της απόκτησης του πακέτου των μετοχών από τον ομογενή επιχειρηματία.

Σας θυμίζουμε ότι η ΑΓΝΟ, η οποία ανήκει στον Κολιό, προσπάθησε να εισέλθει στο Άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, χωρίς όμως να το κατορθώσει αφού η αίτηση της απορρίφθηκε.

Αυτή την περίοδο, μάλιστα, οι εργαζόμενοι στην γαλακτοβιομηχανία βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας και στα δικαστήρια με την εταιρεία, η οποία τους χρωστά αρκετά δεδουλευμένα.

Με το άκουσμα της είδησης για το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδης να εξαγοράσει το σύνολο των μετοχών της ΑΓΝΟ, οι εργαζόμενοι ενθουσιάστηκαν, αναμένοντας πλέον τις εξελίξεις.

parousiazw

Πήραν τις πινακίδες από υπουργικό αυτοκίνητο



Πιστοί στο νέο αυστηρό δόγμα της ηγεσίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης «όποιος παρανομεί τιμωρείται» φαίνεται ότι είναι οι άνδρες της τροχαίας που κινούνται στο κέντρο της πρωτεύουσας και έτσι την προηγούμενη εβδομάδα δε δίστασαν να «κόψουν» κλήση στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο υπουργού της κυβέρνησης. 

Συγκεκριμένα, το «Secret» βρέθηκε στο Κολωνάκι την ώρα που αστυνομικοί διαπίστωναν παράνομο παρκάρισμα του αυτοκινήτου του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης Θ. Καράογλου και απαθανάτισε την στιγμή. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο κ. Καράογλου όχι μόνο θα πρέπει να πληρώσει την κλήση, αλλά και πρόστιμο για να πάρει πίσω τις πινακίδες.



Το διαβάσαμε στο Parapolitika

Η κατάθεση του Ντέμη Νικολαΐδη για το κύκλωμα εκβιαστών: "Δεν είμαι θύμα τοκογλυφίας!"



"Δεν είμαι θύμα τοκογλυφίας", δήλωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης, εξηγώντας τη "συνεργασία" που είχε με το κύκλωμα εκβιαστών και τοκογλύφων που δικάζεται για δεύτερη συνεχή μέρα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.
Καταθέτοντας ως μάρτυρας στην υπόθεση, ο πρώην διεθνής άσος υποστήριξε ότι δανείστηκε 50.000 ευρώ το 2011 από τον φερόμενο ως εκ των "αρχηγών" της σπείρας, 
για να διοργανώσει η εταιρεία του μία μουσική συναυλία, ενώ έπειτα από περίπου πέντε μήνες τού επέστρεψε 65.000 ευρώ.

"Χρειαζόμουν τα χρήματα ως προκαταβολή για να 'κλείσω' τη συναυλία. Προσφέρθηκε να με εξυπηρετήσει. Του πρότεινα 'απόδοση' ύψους 10%. 
Του φάνηκε μεγάλη και μου είπε 5%", είπε ο Ντέμης Νικολαϊδης, αρνούμενος ότι επρόκειτο για "τοκογλυφικό δάνειο".

"Επρόκειτο για συγχρηματοδότηση", είπε, τονίζοντας ότι λίγο καιρό αργότερα ζήτησε από το ίδιο πρόσωπο νέο δάνειο, ύψους 300.000 ευρώ, για άλλη συναυλία, την οποία όμως ανέλαβε τελικά να διοργανώσει άλλη εταιρεία, οπότε "του επέστρεψα τα χρήματα εφάπαξ".

Είχε προσωπικές σχέσεις με τον κατηγορούμενο

Αναφερόμενος στον εν λόγω κατηγορούμενο, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι είχε προσωπικές σχέσεις μαζί και συζητούσαν ακόμη και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν σε επίπεδο διοργάνωσης συναυλιών. 
"Ψαχνόταν για δουλειές στην Αθήνα και σκεφτόταν να συνεργαστεί μαζί μου στο μέλλον, αλλά τελικά δεν προέκυψε καμία συνεργασία. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και πίναμε καφέ μαζί", είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ισχυρίστηκε, γνώρισε τον κατηγορούμενο μέσω προσωπικού του φίλου -κατηγορούμενου για την ίδια υπόθεση- που απασχολούσε κατά τη θητεία του στην προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ ως υπεύθυνο ασφαλείας του ΟΑΚΑ.

"Θα ήμουν βλάκας να δενειζόμουν με τέτοιους όρους "

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα όσα αναφέρει το παραπεμπτικό βούλευμα, σύμφωνα με το οποίο δανείστηκε 350.000 ευρώ από το κύκλωμα και επέστρεψε μετά από δύο μήνες 770.000 ευρώ, ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε: 
"Είναι αστείο αυτό. Θα πρέπει να ήμουν βλάκας αν δανειζόμουν χρήματα με τέτοιους όρους".

Η κατάθεση του πρώην ποδοσφαιριστή κράτησε πάνω από δυόμισι ώρες και τα ερωτήματα του δικαστηρίου ήταν επίμονα, γεγονός που αγανάκτησε τον μάρτυρα, ο οποίος λίγο πριν την ολοκλήρωση της κατάθεσής του ξέσπασε λέγοντας: "Με πιέζετε τόσο πολύ, αισθάνομαι ότι είμαι κατηγορούμενος".

Η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί την Πέμπτη...

http://www.newsit.gr/

Το πρώτο παραμύθι για παιδιά με γονείς στην φυλακή



«Μια φορά και έναν καιρό ήρθε ένας αστυνομικός και συνέλαβε τον μπαμπά σου». Κάπως έτσι ξεκινάει το βιβλίο της Μελίσσα Χίγκινς, το πρώτο παραμύθι που εξιστορεί και προσπαθεί να εξηγήσει στα παιδιά την σύλληψη των γονέων τους λόγω παραβατικής συμπεριφοράς.
«Η νύχτα που ο μπαμπάς πήγε φυλακή: Τι περιμένεις όταν κάποιος που αγαπάς φυλακίζεται» είναι το τίτλος του παραμυθιού. Σε αυτό, ένας νεαρός λαγός συλλαμβάνεται μπροστά στην οικογένειά του και τους γείτονές του και καταδικάζεται σε έξι χρόνια φυλάκιση.
Στο συγκεκριμένο βιβλίο προσφέρονται tips για το πώς ένα παιδί μπορεί να αντιμετωπίσει μία τέτοιου είδους απώλεια συγγενικού προσώπου. Πρόκειται για έναν βήμα προς βήμα οδηγό προκειμένου το παιδί ζήσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα μία τέτοια κατάσταση.
«Ήμασταν στο διαμέρισμα του μπαμπά όταν ήρθε η Αστυνομία. Τα φώτα άστραψαν. Οι γείτονες κοίταζαν. Οι αστυνομικοί έβαλαν τις χειροπέδες στον μπαμπά» είναι η «μαρτυρία» του μικρού όπως περιγράφεται στην ιστορία.
Το βιβλίο παρέχει επίσης υποσημείωσεις που βοηθούν το παιδί να αντιληφθεί την όλη διαδικασία της σύλληψης. «Οι νόμοι είναι κανόνες που υπαγορεύουν την ανθρώπινη συμπεριφορά μέσα στην κοινωνία. Όταν κάποιος παρανομεί τότε μπαίνει στην φυλακή. Εκεί πρέπει να μείνουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Το πόσο μεγάλο είναι το διάστημα καθορίζεται από την πράξη που έκαναν», λέει μία από τις υποσημειώσεις.

O Σκορπιός του Ωνάση πουλήθηκε σε Ρώσο μεγιστάνα!!!


Ενα νησί μυθικό -κυρίως εξαιτίας των ιδιοκτητών του-ο Σκορπιός φαίνεται πως ύστερα από μακρά περίοδο σιγής θα επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο αφού πουλήθηκε σε Ρώσο δισεκατομμυριούχο, όπως γράφει η Σίβυλλα. Ήδη μάλιστα ετοιμάζονται τα συμβόλαια της πώλησης, όπως αποκαλύπτει η Σίβυλλα στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος.

«Τα συμβόλαια πώλησης ετοιμάζονται από δύο μεγάλα δικηγορικά γραφεία. Το ένα βρίσκεται στην Γενεύη και το άλλο στην Αθήνα. Το δεύτερο εκπροσωπούν μία πασίγνωστη γυναίκα δικηγόρος που ειδικεύεται στο Αστικό Δίκαιο και διαπρεπής άνδρας συνάδελφός της».

Πηγή: iefimerida.gr

Χώρισαν μετά από 77 χρόνια γάμου επειδή...


Ο 99χρονος σύζυγος και η...96χρονη συμβία του αφού έζησαν μαζί επί σχεδόν ογδόντα χρόνια και απέκτησαν πέντε παιδιά και δώδεκα εγγόνια κατέληξαν πως ο γάμος δεν τους ταιριάζει και θέλουν την ελευθερία τους.


Αιτία, μερικές ερωτικές επιστολές που ανακάλυψε το... 2002 ο σύζυγος και άφηναν να εννοηθεί ότι η γυναίκα του είχε εξωσυζυγικές περιπέτειες.

Αφού βρήκε τα γράμματα, κρυμμένα σε ένα συρτάρι, ο τότε 90χρονος πρώην αστυνομικός έφυγε από το σπίτι. Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν για να συμφιλιωθούν --μάλιστα ο απατημένος σύζυγος επέστρεψε στο σπίτι της οικογένειας-- διαπίστωσαν ότι το χάσμα μεταξύ τους ήταν πλέον αγεφύρωτο και έτσι ζήτησαν διαζύγιο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1934 στη Νάπολη και από το 1955 ζούσε στη Ρώμη.


Θεσσαλονίκη: Την βίασε την ώρα που ψυχορραγούσε



Σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον κάθειρξη 18 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης ένας 40χρονος Αλβανός, ο οποίος πριν από πέντε χρόνια βίασε και σκότωσε μία 47χρονη γυναίκα.

Την ίδια στιγμή, για την υπόθεση καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών, από 17 που του επιβλήθηκε πρωτοδίκως ένας 35χρονος συμπατριώτης του, που κρίθηκε ένοχος για συνέργεια στο βιασμό.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το Νοέμβριο του 2008 στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής. Οι δύο κατηγορούμενοι γνώρισαν την άτυχη γυναίκα σε μπαρ της περιοχής. Λίγο αργότερα, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, την περίμεναν έξω από το σπίτι της, όπου ο 40χρονος τη χτύπησε πρώτα και στη συνέχεια τύλιξε το μπουφάν της γύρω από το πρόσωπό της με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία. Μάλιστα, την ώρα που η 47χρονη ψυχορραγούσε, ο 40χρονος τη βίασε. 

Οι δύο άνδρες ανενόχλητοι μπήκαν στη συνέχεια στο σπίτι της, απ' όπου αφαίρεσαν ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε αρκετές μέρες αργότερα όταν ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας, που διέμενε στο εξωτερικό, ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της. Οι αστυνομικοί βρήκαν τελικά το πτώμα της γυναίκας μέσα στο σπίτι και μετά από έρευνες συνέλαβαν τελικά τους δύο κατηγορούμενους.

Ποιες διάσημες φιλιούνται στο στόμα για 41.000 ευρώ;


Η μία είναι ένα από τα πιο καυτά μοντέλα του πλανήτη. Η άλλη θεωρείται μία από τις πιο σέξι ηθοποιούς που έχουν περάσει ποτέ από τη μεγάλη οθόνη. Και είναι και πάρα πολύ καλές φίλες. Τόσο καλές δηλαδή που δεν διστάζουν να φιληθούν στο στόμα μπροστά στις κάμερες και σε χιλιάδες θεατές!
Ο λόγος για την Κέιτ Μος και την Σάρον Στόουν. Οι δύο διάσημες γυναίκες παρουσίασαν την ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση amfAR Inspiration Gala στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και έκαναν ένα δώρο στους θαυμαστές τους. Ένα καυτό φιλί, που ενθουσίασε το κοινό.
Βέβαια όλο αυτό έγινε για καλό σκοπό, καθώς το φιλί μαζί με μια σαμπάνια Moet & Chandon«πουλήθηκαν» για 41.000 ευρώ – χρήματα που θα πάνε σε όσους τα έχουν ανάγκη.

http://www.koolnews.gr

Φρίκη - Νεαρή κοπέλα έπεσε καταλάθος σε φωλιά με κροταλίες


H νεαρή κοπέλα περπατούσε για να βρει σήμα στο κινητό της αλλά τελικά δεν πρόσεξε και έπεσε σε μια φωλιά με κροταλίες!

Το απίστευτο ατύχημα συνέβη όταν το νεαρό κορίτσι βρίσκονταν στο σπίτι του θείου της, σε αγροτική περιοχή, κοντά στο Σαν Ντιέγκο. Το κινητό της δεν είχε σήμα, και έτσι βγήκε έξω και προχώρησε σε ένα μικρό λόφο προκειμένου να καλέσει τη μητέρα της.

«Νόμιζα ότι άκουσα ένα θρόισμα πίσω μου, έτσι έτρεξα μακριά. Αλλά μετά, πάτησα μέσα στη φώλια των φιδιών κάτω από ένα στρώμα φύλλων. Πρώτα η μητέρα τσίμπησε το δεξί μου πόδι... τα μωρά φίδια με τσίμπησαν έπειτα», διηγείται η άτυχη κοπέλα. Συνολικά, η Vera δέχτηκε 6 τσιμπήματα, σύμφωνα με το Star.

Η νεαρή κοπέλα προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια από το κινητό της αλλά δεν είχε σήμα. «Έτσι, έπρεπε να κατέβω το λόφο προκειμένου να επιστρέψω στο σπίτι του θείου μου», λέει.

Όταν τελικά έφτασε μετά από πολύ προσπάθεια, αφού ζαλιζόταν σε όλο το δρόμο, ο θείος της την μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Οι γιατροί της χορήγησαν άμεσα 24 φιάλες αντιδότου και δήλωσαν πως θα περάσουν δύο με τρεις μήνες μέχρι η Vera να αναρρώσει τελείως.

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger