Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΑΛΠΑ Λιάζεται στην Ισπανία

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012


Πόσο καιρό είχαμε να απολαύσουμε αυτό το κορίτσι;
Ο λόγος για την ελληνικής καταγωγής καλλονή Γεωργία Σάλπα.
Η εκρηκτική τηλεπερσόνα, εθεάθη να κάνει τις βόλτες της στην Marbella της Ισπανίας και να ανεβάζει τη θερμοκρασία στο κόκκινο!
Απολαύστε την!




Οι ποδηλάτες στη Θεσσαλονίκη... βγήκαν από τα ρούχα τους [εικόνες]


Κυριολεκτικά έξω από τα ρούχα τους βγήκαν οι λάτρεις του ποδηλάτου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς γυμνής ποδηλατοδρομίας, με σκοπό την προώθηση του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης.
Η ποδηλατοδρομία ξεκίνησε από το πάρκο της ΧΑΝΘ, πέρασε μέσα από το ιστορικό κέντρο της πόλης και επέστρεψε στο σημείο εκκίνησης, όπου οι διοργανωτές υποσχέθηκαν ένα αξέχαστο πάρτι.
Την διοργάνωση της Διεθνούς Γυμνής Ποδηλατοδρομίας στηρίζουν τα Παιδιά Εν Δράσει, η Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης, οι Street Panthers, η Sfina, η Θεσσαλονίκη Αλλιώς, το Δίκτυο Κινήσεων Θεσσαλονίκης και η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας «Θεσσαλονίκη 2014».

Η Κιμ Καρντάσιαν «επιβραβεύει» τους θαυμαστές, μόνο με τα εσώρουχα [εικόνες]


Η Κιμ Καρντάσιαν είναι αναμφίβολα μια προσωπικότητα που κάνει αισθητή την παρουσία της και κυρίως στο αντρικό κοινό. Για αυτό και οι θαυμαστές της την ακολουθούν πιστά ακόμη και στο διαδίκτυο κάτι που η Καρντασιαν αναγνωρίζει και για να τους ευχαριστήσει ποζάρει προκλητικά, για τα μάτια τους μόνο!
Για χατίρι των φανατικών ακόλουθών της στο Instagram που έχουν αισίως φτάσει στους 2.000.000, βγάζει από το συρτάρι φωτογραφίες από το προσωπικό της άλμπουμ και μοιράζεται ανμνήσεις με τους θαυμαστές της.
«Ευχαριστώ τα 2.000.000 σέξι θηρία που είστε εκεί έξω και με ακολουθείται στο Instagram. Έχω ένα δωράκι για σας», γράφει η Κιμ Καρντάσιαν στον δημοφιλή τόπο κοινωνικής δικτύωσης και από την χαρά της ποστάρει μία σέξι φωτογραφία της όπου μπουσουλάει με στριγκ και δερμάτινο μπουφάν.
Η 31χρονη βασίλισσα του ριάλιτι επιφύλαξε άλλη μια έκπληξη στο αντρικό κοινό που την καμαρώνει, αναρτώντας φωτογραφία από καλοκαίρι της παιδικής της ηλικίας (1989) όπου παίζει μπάσκετ με τον σούπερ σταρ των γηπέδων του μπάσκετ, τον θρύλο Μάτζικ Τζόνσον.
Κι επειδή από τότε που έγινε ζευγάρι με τον ράπερ Κένι Γουέστ η αυτοπεποίθησή της έχει τονωθεί και η διάθεσή της έχει χτυπήσει κόκκινο... ευχαρίστησε –με λίγες ώρες καθυστέρηση- και τους 15.000.000 ακόλουθούς της στο Twitter ποζάροντας με βρεγμένο μπλουζάκι.
Η είδηση που κάνει ωστόσο αυτή τη στιγμή τον γύρο του κόσμου θέλει την τηλεπερσόνα και τον σύντροφό της να πουλάνε από μία έπαυλη ο καθένας, προφανώς για να αγοράσουν μαζί το σπίτι (υπερπολυτελές, πανάκριβο και με όλες τις ανέσεις φυσικά) που θα στεγάσει τον έρωτά τους.


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κάνει pole dancing



Ένας στύλος εμφανίστηκε ξαφνικά στο πλατό και μία χορεύτρια ξεκίνησε να χορεύει! Μόλις εκείνη τελείωσε, πήρε σειρά η Πηνελόπη, η οποια μάλιστα ασχολείται κιόλας με το αντικείμενο, και το αποτέλεσμα είναι αποτυπωμένο στο παρακάτω video...

Ο δημοφιλής ήρωας των κόμικς, Green Lantern, είναι gay


Ο υπερήρωας των κόμικς, ο Green Lantern εκτός από εξαιρετικά γενναίος και με μεγαλειώδη ιδανικά, είναι και ομοφυλόφιλος, είπε ο κειμενογράφος James Robinson.
Στο επόμενο τεύχος με πρωταγωνιστή τον Green Lantern, "Earth 2", θα αποκαλυφθεί πως ο ήρωας είναι gay.
Συγκεκριμένα ο James Robinson είπε πως "είναι ο ίδιος χαρακτήρας που ήταν. Είναι η προσωποποίηση της γενναιότητας και του ιδεαλισμού. Επίσης είναι και ομοφυλόφιλος."
Να σημειωθεί πως αυτό, αν όντως συμβεί, δεν θα επηρεάσει το franchise των ταινιών με πρωταγωνιστή τον Ryan Reynolds, καθώς ο Ryan υποδύθηκε τον δεύτερο Green Lantern, τον Hal Jordan, ενώ στο κόμικ θα αποκαλυφθεί πως είναι ομοφυλόφιλος ο original Green Lantern, Alan Scott, ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε το 1940.
Ο Robinson πρόσθεσε πως "ελπίζω να λειτουργήσει ως θετικό πρότυπο. Αν υπάρχει κάποιο παιδί που διαβάζει το κόμικ και προβληματίζεται για διάφορα θέματα σχετικά με το άτομό του, ίσως το κόμικ να λειτουργήσει με θετικό τρόπο για να καταλάβει διάφορα για τον εαυτό του. Ή να το διαβάσει ένα άλλο παιδί και να αποφασίσει πως δεν πρέπει να ενοχλεί και να πειράζει κάποιο παιδί στο σχολείο. Θα έπρεπε όλοι μας να διδάσκουμε την αγάπη και την ανέχεια."
http://www.cosmo.gr

ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΔΑΔΑ Η φλόγα σχημάτισε τον ολυμπιακό δρομέα!


Αυτή η εικόνα, ακριβώς όπως τα σύμβολα απεικονίζουν τα αθλήματα, σχηματίστηκε καθώς η εθελόντρια Τζο Σμιθ (Jo Smith) κρατούσε τη δάδα και έτρεχε διασχίζοντας το Χέρφορντ.
Ένας δρομέας σχηματίστηκε πάνω στην ίδια τη φλόγα προκαλώντας τεράστιο θαυμασμό!
Στη συνέχεια η φλόγα 
πέρασε από το ζωολογικό κήπο στο Μερσεϊσάιντ και μετά πέρασε στα χέρια της Μέλανι, πρώην Spice Girl.


http://www.radar.gr




Θαλάσσιος δράκος, πανέμορφος και …αόρατος


Ο θαλάσσιος δράκος ή πήγασος είναι ένα πλασμα συγγενές με τον ιππόκαμπο και ζεί στα νερά της Αυστραλίας. Μερικές φορές αποκαλείται «φυλλώδης δράκος» εξαιτίας των απολήξεων των άκρων του που του επιτρέπουν να προσαρμόζεται στο φυσικό περιβάλλον.
Παρόλο που μοιάζουν με πτερύγια οι απολήξεις του χρησιμεύουν μόνο για καμουφλάζ και όχι για κολύμπι. Ο θαλάσσιος δράκος κινείται πολύ αργά κινώντας μόνο το σώμα του, αλλά κατ΄αυτό τον τρόπο παραπλανά τους εχθρούς του που τον μπερδεύουν με τα φυτά του βυθού.
Επιπλέον είναι ένα εντυπωσιακό και πανέμορφο πλάσμα.
Perierga.gr - Περίεργα της φύσης!
Perierga.gr - Περίεργα της φύσης!
Perierga.gr - Περίεργα της φύσης!
Perierga.gr - Περίεργα της φύσης!
Perierga.gr - Περίεργα της φύσης!
Perierga.gr - Περίεργα της φύσης!
Perierga.gr - Περίεργα της φύσης!
Perierga.gr - Περίεργα της φύσης!
Perierga.gr - Περίεργα της φύσης!
Perierga.gr - Περίεργα της φύσης!
Perierga.gr - Περίεργα της φύσης!
Perierga.gr - Περίεργα της φύσης!
Perierga.gr - Περίεργα της φύσης!
Perierga.gr - Περίεργα της φύσης!
Perierga.gr - Περίεργα της φύσης!
Perierga.gr - Περίεργα της φύσης!
Perierga.gr - Περίεργα της φύσης!
Perierga.gr - Περίεργα της φύσης!
Perierga.gr - Περίεργα της φύσης!


Πουλί με δύο κεφάλια και τρία ράμφη!


Φωτογραφίες από το σπάνιο εύρημα στη Μασαχουσέτη

Με ανοιχτό το στόμα έμεινε η Αμερικανίδα April Britt όταν βρήκε στον κήπο της το πουλί της φωτογραφίας. 

Έναν μικρό καρδινάλιο με δύο κεφάλια και τρία ράμφη! 

«‘Θεέ μου, κοίτα αυτό το πλασματάκι. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο’ μου είπε ο άνδρας μου μόλις το βρήκαμε», ανέφερε η Britt. 

Το ζευγάρι τράβηξε μερικές φωτογραφίες και έφυγε. Όταν επέστρεψαν στην αυλή λίγες ώρες αργότερα, το πουλί βρισκόταν στο έδαφος. Η April το τοποθέτησε πάνω σε ένα δέντρο γιατί φοβόταν μην το πιάσει κάποια γάτα. 

Αλλά το επόμενο πρωί το παραμορφωμένο πουλί είχε εξαφανιστεί. 

Η Οργάνωση για την Προστασία των Πουλιών εκτίμησε πως οι πιθανότητες να επιβιώσει ο μικρός καρδινάλιος είναι πολύ περιορισμένες. «Είναι πολύ σπάνιο να βρεις ένα τέτοιο πουλί. Τα τελευταία τριάντα χρόνια έχω δει μόνο άλλη μία παρόμοια περίπτωση», είπε εκπρόσωπος της Οργάνωσης. 

Οι λόγοι αυτής της παραμόρφωσης είναι άγνωστοι αλλά ως πιθανές εξηγήσεις αναφέρονται η ανεπαρκής τροφή της μητέρας ή κάποιο τραύμα που υπέστη ενώ κυοφορούσε. 

Δείτε τις φωτογραφίες







Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger