Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Dita Von Teese

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012


Η Dita ξεκίνησε την καριέρα της σε ένα τοπικό στριπτιτζάδικο σε ηλικία 18 ετών. Απογοητευμένη από τον τρόπο που συμπεριφέρονταν οι υπόλοιπες του επαγγέλματος, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κοστούμι εποχής, κάνοντας ανάλογο χτένισμα και έχοντας γάντια ως αξεσουάρ, προκαλώντας έντονα το ενδιαφέρον των πελατών. Την ίδια χρονική στιγμή ξεκινά και την καριέρα της ως μοντέλο.Έκτοτε έκανε αρκετές φωτογραφίσεις όχι μόνο για περιοδικά μόδας, αλλά και για το Playboy, τις χρονιές 1999, 2001 και 2002. 
Πλέον θεωρείται η «βασίλισσα του bourlesque.raquo;, κάτι το οποίο ξεκίνησε να κάνει το 1993. Για τις εμφανίσεις της, φυσικά, εμπνέεται από μιούζικαλ και ταινίες των δεκαετιών ’30 και ’40.

Θαυμάστε την...









Η Μαρία Μενούνος Ποζάρει Στο Φακό Ολόγυμνη!!


Η αλήθεια είναι ότι μας έχει συνηθίσει σε σέξι εμφανίσεις και φωτογραφήσεις αυτή τη φορά, όμως, η Μαρία Μενούνος πόζαρε στο φωτογραφικό φακό ολόγυμνη!….

Η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, που αυτή την περίοδο εντυπωσιάζει με τις χορευτικές της ικανότητες στο αμερικανικό «Dancing with the stars», τα πέταξε όλα για το τεύχος Μαΐου του περιοδικού «Allure».

Ποζάροντας στο φακό του Patrick Demarchelier και φορώντας μόνο ένα κόσμημα στο δεξί της χέρι, η διάσημη παρουσιάστρια εμφανίζεται ξαπλωμένη μπρούμυτα σε ένα κρεβάτι και «ανάβει» για μια ακόμη φορά φωτιές.

Μπορείς να ξεχωρίσεις τη... γυμνή γυναίκα;


Το γυναικείο σώμα είναι έργο τέχνης! Για τον Αμερικανό ζωγράφο Κρεγκ Τρέισι (Craig Tracy) αυτό δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη αλήθεια, αφού ο αγαπημένος του καμβάς είναι το ίδιο το γυναικείο σώμα... στην κυριολεξία!

Με την πρώτη ματιά αυτά τα πολύχρωμα τοπία μοιάζουν απλώς ελαιοτυπίες πάνω σε καμβά. Κοιτάζοντας πιο προσεκτικά μπορούμε να εντοπίσουμε γυναικεία σώματα να αναδύονται μέσα από τη ζωγραφική.Βουνά, λόφοι, ζώα και λουλούδια είναι ζωγραφισμένα πάνω σε καλλίγραμμα κορμιά μοντέλων, τα οποία ποζάρουν ολόγυμνα για τον καλλιτέχνη, δημιουργώντας μια υπέροχη «ζωντανή» τέχνη ψευδαισθήσεων.

Από τα πιο προβεβλημένα έργα του καλλιτέχνη είναι μια λευκή τίγρης, για την οποία χρειάστηκε να ζωγραφίσει πάνω σε τρία γυμνά μοντέλα - ένα για κάθε μάτι και ένα στο κέντρο για τη μουσούδα(!)
Ο 44χρονος δημιουργός από τη Νέα Ορλεάνη ξοδεύει πολλές ώρες και κόπο ζωγραφίζοντας με κάθε λεπτομέρεια πάνω στις γυμνές γυναικείες καμπύλες.
Ισχυρίζεται ότι δεν δυσκολεύεται καθόλου να βρει μοντέλα να του ποζάρουν και ότι οι φιλενάδες του δεν ζηλεύουν καθόλου τη συναναστροφή του με τόσα πολλά γυμνά γυναικεία σώματα!
Ο Κρεγκ χρησιμοποιεί ειδικά χρώματα, φιλικά στο ανθρώπινο δέρμα, ενώ δηλώνει ότι έχει ζωγραφίσει στο σύνολο τουλάχιστον 400 σώματα - μεταξύ αυτών προκλητικές χορεύτριες στο καρναβάλι του Ρίο Ντε Τζανέιρο.
Περισσότερη «ζωντανή τέχνη» στο http://www.craigtracy.com 

Ταξιδι στο παρελθον για την Kate Upton


Φωτογραφίες που θυμίζουν άλλη εποχή


Το παλιό Χόλιγουντ ήταν το κόνσεπτ της νέας φωτογράφησης της Kate Upton για το περιοδικό Harper's Bazaar. Η νέα μούσα του Terry Richardson ποζάρει χαλαρή δίπλα στην πισίνα στο Beverly Hills Hotel, φορώντας ένα φόρεμα Hermes που κοστίζει 3.000 δολάρια.Δίπλα της ο ίδιος ο Richardson που φωτογραφίζεται με ροζ μπουρνούζι διαβάζοντας το «The Hollywood Reporter».



Σε άλλη φωτογραφία το 19χρονο μοντέλο φορά μια αποκαλυπτική τουαλέτα Chloe με τιμή άνω των 3.000 δολαρίων.


Η Upton φωτογραφίζεται και με τον ηθοποιό Aziz Ansari, φορώντας ένα λεοπάρ παλτό Gucci αξίας 8.900 δολαρίων.



Πουλήθηκε για 544.000 ευρώ το Κύπελλο του Σπύρου Λούη

Τεράστιο ήταν το ενδιαφέρον που συγκέντρωσε η δημοπρασία του Κυπέλλου του Σπύρου Λούη, το οποίο τελικά κατακυρώθηκε σε άγνωστο μέχρι στιγμής πλειοδότη, έναντι 450.000 λιρών (544.000 ευρώ), με τιμή εκκίνησης τα 140.000 ευρώ.


Το Κύπελλο ήταν το κεντρικό κομμάτι της δημοπρασίας, που πραγματοποιήθηκε μόλις τρεις μήνες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο, ενώ στην ίδια δημοπρασία παρουσιάστηκαν αυθεντικές αφίσες και πυρσοί των Ολυμπιακών Αγώνων.


Σε προηγούμενη ανακοίνωσή του, ο οίκος Christie's είχε αναφέρει ότι η οικογένεια του Σπύρου Λούη αναγκάστηκε να βγάλει στο «σφυρί» το ασημένιο κύπελλο, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

http://himaira.blogspot.com

Τα 14 λάθη που κάνουμε με τα προφυλακτικά


Τα προφυλακτικά δεν μπορούν να αποτρέψουν τις ανεπιθύμητες κυήσεις ούτε τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, εάν δεν χρησιμοποιούνται σωστά. Δυστυχώς, μία νέα ανασκόπηση της ιατρικής βιβλιογραφίας αποκαλύπτει ότι τα λάθη με τα προφυλακτικά είναι πάρα πολύ συνηθισμένα.

Μερικά από τα πιο συχνά είναι η χρήση του προφυλακτικού μετά την έναρξη της συνουσίας ή η αφαίρεσή του πριν αυτή ολοκληρωθεί, αλλά και το ξετύλιγμά του πριν από την τοποθέτηση.Πολλοί άντρες εξάλλου το τοποθετούν με τρόπο που δεν αφήνει χώρο στην άκρη του για να χωρέσει το σπέρμα, ενώ άλλοι δεν το ελέγχουν πριν το βάλουν για να δουν εάν είναι γερό.

Αυτού του είδους τα λάθη αυξάνουν τον κίνδυνο διαρροής ή ρήξης του προφυλακτικού, σύμφωνα με την ανασκόπηση, η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Sexual Health».

«Η χρήση του προφυλακτικού είναι πολύ πιο πολύπλοκη απ’ ό,τι νομίζουμε και τα λάθη μόνο σπάνια δεν είναι», λέει ο ερευνητής δρ Ρίτσαρντ Κρόσμπι, καθηγητής και διευθυντής στο Τμήμα Συμπεριφορών Υγείας του Κολεγίου Δημοσίας Υγείας του Πανεπιστημίου του Κεντάκι.

Εάν το προφυλακτικό χρησιμοποιηθεί σωστά, είναι κατά 98% αποτελεσματικό στην αποφυγή μιας ανεπιθύμητης κύησης, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Τυπικά, όμως, τα ποσοστά ανεπιθύμητων κυήσεων με χρήση προφυλακτικού κυμαίνονται γύρω στο 15%.

Οι ερευνητές με επικεφαλής την δρα Στέφανι Σάντερς από το Ίδρυμα Μελέτη του Σεξ, του Φύλου & της Αναπαραγωγής Kinsey του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα, ανέλυσαν όλες τις μελέτες για τα λάθη με τα προφυλακτικά που έχουν διεξαχθεί από το 1995 έως σήμερα.

Συνολικά ήταν 50 μελέτες που είχαν διεξαχθεί σε 14 χώρες, με την πλειονότητα να έχουν πραγματοποιηθεί σε ΗΠΑ και Βρετανία.

Στις μελέτες συμμετείχαν διάφορες ομάδες εθελοντών, από παντρεμένους και εκδιδόμενες γυναίκες έως φοιτητές, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν πολλά και διαφορετικά λάθη.

Πριν την εκσπερμάτωση
Ένα από τα σημαντικότερα, όσον αφορά την προστατευτική δύναμη των προφυλακτικών, ήταν η χρήση τους μετά την έναρξη της συνουσίας και λίγο πριν από την εκσπερμάτωση – μία τακτική την οποία είπε πως ακολουθεί ποσοστό από 17% έως 51,1% των εθελοντών, αναλόγως με τη μελέτη.

Η τακτική αυτή ακυρώνει τη δύναμη του προφυλακτικού να προστατεύει από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, διότι ανταλλαγή σωματικών υγρών συμβαίνει καθ’ όλη τη διάρκεια του σεξ και όχι μόνο στη διάρκεια της εκσπερμάτωσης.

Πολυάριθμα ήταν τα λάθη και όσον αφορά την τοποθέτηση των προφυλακτικών. Ποσοστό έως 25,3% των ερωτηθέντων είπαν πως ξετυλίγουν το προφυλακτικό πριν το τοποθετήσουν στο πέος, αντί να το ξετυλίξουν πάνω του.

Σχεδόν οι μισοί εξάλλου είπαν πως το εφαρμόζουν δίχως να αφήνουν χώρο στην άκρη του για το σπέρμα. Επιπλέον, το 75% των ανδρών και το 82% των γυναικών είπαν πως ποτέ δεν ελέγχουν εάν το προφυλακτικό είναι γερό, πριν το χρησιμοποιήσουν.

Άλλα λάθη
Η μελέτη έδειξε ακόμα τα εξής:
* Το βγάζουν πρόωρα. Ποσοστό έως 44,7% των ερωτηθέντων στις μελέτες είπαν πως βγάζουν το προφυλακτικό πριν τελειώσει η συνουσία.

* Αφήνουν τον αέρα. Σχεδόν οι μισές γυναίκες (το 48,1%) και το 41,6% των ανδρών ανέφεραν πως δεν βγάζουν τον αέρα από την άκρη του προφυλακτικού.

* Γυρνάνε το μέσα έξω. Ποσοστό έως 30,4% των ερωτηθέντων είπαν ότι στη διάρκεια του σεξ βγάζουν το προφυλακτικό και γυρνάνε το μέσα-έξω πριν το ξανατοποθετήσουν.

* Δεν κρατάνε το προφυλακτικό. Η έξοδος του πέους έπειτα από την εκσπερμάτωση πρέπει να γίνεται με τον άντρα να κρατάει την βάση του προφυλακτικού, ώστε να μην του γλιστρήσει και υπάρξει διαρροή σπέρματος. Όπως, όμως, διαπιστώθηκε, αυτό δεν γίνεται σε ποσοστό έως 57% των περιπτώσεων.

* Δεν το ξετυλίγουν εντελώς. Το 11,2% των ανδρών αρχίζουν την ερωτική πράξη με μισοξετυλιγμένο το προφυλακτικό στο πέος τους.

* Το ανοίγουν με αιχμηρά αντικείμενα. Το 11,2% των ερωτηθέντων είπαν ότι ανοίγουν την συσκευασία του προφυλακτικού με ψαλιδάκια ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα, κινδυνεύοντας έτσι να το τρυπήσουν και να μην το δουν.

* Δεν χρησιμοποιούν λυπαντικό. Το 16% έως 25,8% ανδρών και γυναικών χρησιμοποιούν προφυλακτικό χωρίς λιπαντικό, αυξάνοντας τον κίνδυνο ρήξης.

* Χρησιμοποιούν λάθος λιπαντικό. Το 4,7% των ανδρών χρησιμοποιούν λιπαντικό με βάση το λάδι, το οποίο μπορεί να διαβρώσει το προφυλακτικό, αυξάνοντας τον κίνδυνο διαρροής.

* Ξαναχρησιμοποιούν το προφυλακτικό. Ποσοστό έως 3,3% των ερωτηθέντων είπαν ότι χρησιμοποιούν τουλάχιστον δύο φορές το προφυλακτικό σε κάθε σεξουαλική συνεύρεση.

* Λάθος συνθήκες φύλαξης. Ποσοστό έως 19,1% των ερωτηθέντων αποθηκεύουν τα προφυλακτικά σε συνθήκες εκτός των συστάσεων που αναγράφονται στις συσκευασίες τους.

Συνέπειες
Με όλ’ αυτά τα λάθη στη χρήση, μοιραία η νέα μελέτη αποκάλυψε πως είναι πολύ συνηθισμένα προβλήματα η ρήξη, η διαρροή και το γλίστρημα του προφυλακτικού:

* Ποσοστό έως 40,7% των ερωτηθέντων είπαν πως τους έχει συμβεί να σπάσει το προφυλακτικό στη διάρκεια του σεξ.

* Ποσοστό έως 19,3% των ερωτηθέντων είπαν πως έχει γλιστρήσει το προφυλακτικό στη διάρκεια του σεξ και έχει βγει από τη θέση του.

* Ποσοστό έως 7,6% των ανδρών και 12,5% των γυναικών είπαν πως τους έχει συμβεί να υπάρξει διαρροή σπέρματος από το προφυλακτικό.
πηγή:medinfo

H Christina Aguilera φωτογραφίζεται για το Ισπανικό περιοδικό DT


H Christina Aguilera φωτογραφίζεται για το Ισπανικό περιοδικό DTΑπολαύστε την σε μια νέα sexy φωτογράφιση...





Ανήλικος χάκερ σπάει όλα τα ρεκόρ

Έναν 15χρονο χάκερ συνέλαβε η αυστριακή αστυνομία με την κατηγορία ότι επιτέθηκε και παραποίησε 259 site. Πρόκειται για τον ACK!3STX ο οποίος χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό εντόπιζε κενά ασφαλείας σε διάφορες ιστοσελίδες. Από εκεί και πέρα χρησιμοποιούσε τα κενά αυτά προκειμένου να πάρει ευαίσθητες πληροφορίες ή να αλλοιώσει τα site δημοσιεύοντας δικά του μηνύματα.Λόγω του όγκου των επιθέσεων του όμως, η αυστριακή αστυνομία άρχισε να τον παρακολουθεί. Κάποια στιγμή το λογισμικό που χρησιμοποιούσε προκειμένου να κρύβει την IP του δεν λειτούργησε τόσο καλά όσο θα έπρεπε με αποτέλεσμα η αστυνομία να μπορέσει να τον εντοπίσει.

Κατά τη σύλληψη του ο 15χρονος παραδέχτηκε τις επιθέσεις και ανέφερε ότι το έκανε επειδή βαριόταν και δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει.

http://www.newsbeast.gr

Η Ιmogen Thomas αποκαλύπτεται... ξανά!


Η Ιmogen Thomas ανέβασε μία φωτογραφία στο twitter της η οποία προκάλεσε αίσθηση. Η 29χρονη τηλεπερσόνα έβγαλε μία φωτογραφία με το στήθος της να «ακουμπάει» πάνω σε κάποιο έπιπλο, προφανώς στο μπάνιο του σπιτιού της. Η μηχανή όπως φαίνεται από τον καθρέφτη έχει στηθεί στο πίσω μέρος του δωματίου. Η Imogen είναι έντονα βαμμένη και όπως φαίνεται είναι εντελώς γυμνή. 
Το τελευταίο διάστημα πάντως όλες οι φωτογραφίες της είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές. Την περασμένη εβδομάδα την είδαμε με ένα κολάν να κάνει γιόγκα, αφήνοντας πάλι λίγα στη φαντασία μας.
http://www.newsbeast.gr/

Ο μαλακας


ειναι Βρωσιμος: "φαε ενα μαλακα"
ειναι βαρυς: "πολλα κιλα μαλακας"
ειναι φορητος: "παρε ενα μαλακα"
ειναι κατοχυρωμενος: "μαλακας με πατεντα"
ειναι ηρωας της επαναστασης: "μαλακας με περικεφαλαία"
ειναι εγκεκριμενος hindu: "μαλακας με βουλα"
ειναι πανταχου παρων: "να ενας μαλακας"
ειναι ορατος: "κοιτα ενα μαλακα"
ειναι αυτοπαθης: "μαλακα μου"
ειναι αλγεβρικος: "μαλακας στο τετραγωνο"
ειναι στασιμος: "εμεινα μαλακας"
ειναι απτος: "με πιασανε μαλακα"
ειναι ορθογραφος: "μαλακας με Μ κεφαλαιο"
ειναι interactive multimedia: "μαλακας εισαι και φαινεσαι"
ειναι tefal: "ξεκολλα ρε μαλακα"
ειναι escort: "ελα, με το μαλακα τωρα..."


Η “τούμπανο” Πετρούλα σε βραδυνή της έξοδο !!

Η “τούμπανο” Πετρούλα σε βραδυνή της έξοδο !!
Δείτε την..






http://okokoras.gr

Ζώδια Ημερήσιες Προβλέψεις Σήμερα 19/04/2012

Γενικό προφίλ
Ένα πρωινό το οποίο χρειάζεται μια ιδιαίτερη προσοχή, αφού θα νιώσετε πως η ένταση είναι διάχυτη στο περιβάλλον. Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Ταύρου εξυπηρετεί ιδιαίτερα τα ζώδια της γης, ενώ έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα αρμονικής συνύπαρξης. Μέχρι το μεσημέρι τα πράγματα είναι δύσκολα για αυτό σε οτιδήποτε συμβαίνει μην αντιδράτε σπασμωδικά.
Κριός

Η σημερινή μέρα σας βοηθά να κάνετε κάποιες δουλειές γρήγορα, χρειάζεται όμως να προσέξετε γιατί η βιασύνη δεν μπορεί να οδηγήσει σε καλό. Στον επαγγελματικό τομέα αυτά που σκέφτεστε μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί βεβαίως και οι άλλοι που συμμετέχουν να μπορούν να τα υλοποιήσουν. Αισθηματικά ίσως σήμερα στο άκουσμα κάποιων πραγμάτων λειτουργήσετε παρορμητικά. Οι γεννημένοι το 1993 μπορείτε να προσμένετε καλυτέρευση στα οικονομικά.
Ταύρος
Επαγγελματικά προσπαθήστε να είσαστε συνεπείς τόσο στο λόγο όσο και στις πράξεις. Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιό σας φέρνει μια περίοδο βαθιάς περισυλλογής και συνάμα ανάτασης, πράγμα που σημαίνει πως θα σας βοηθήσει να μάθετε μέσα από τα λάθη σας. Ερωτικά χρειάζεται να δώσετε περισσότερα πράγματα στη σχέση, αλλά και να βελτιώσετε ζητήματα συνέπειας. Οι γεννημένοι το 1962 βρίσκεστε σε καλή νοητική φόρμα, γεγονός που σας βοηθά να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια.
Δίδυμοι
Στα αισθηματικά μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά πράγματα, αρκεί να φερθείτε έξυπνα. Η είσοδος του Ηλίου στον 12ο ηλιακό οίκο, σας αναγκάζει να ξανασκεφτείτε σκέψεις και να ζυγίσετε περισσότερο τις μελλοντικές σας κινήσεις. Επαγγελματικά ίσως χρειαστεί να επωμιστείτε ευθύνες που δεν σας αναλογούν και αυτό ίσως σας εκνευρίσει. Μέσα από κάποιες συναντήσεις καταφέρνετε να βγάλετε τα πορίσματα που θέλετε. Οι γεννημένοι το 1967 θα ξανασκεφτείτε κάποιες αποφάσεις.
Καρκίνος
Σήμερα θα πρέπει να δείτε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση και με κοινή λογική να διακρίνετε τι σας συμφέρει και τι όχι. Στα ερωτικά σας κάπου χάνετε το μέτρο, αφού λειτουργείτε εντελώς παρορμητικά. Η είσοδος του Ηλίου στον 11ο ηλιακό οίκο σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου έντονων κοινωνικών επαφών. Προσπαθήστε να μεταθέσετε σημαντικές εργασίες για αργότερα. Οι γεννημένοι το 1985 ερωτικά θα βρεθείτε σε κάποιο δίλημμα.
Λέων
Μια μέρα που οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν όμως η είσοδος του Ηλίου στον 10ο ηλιακό οίκο είναι σημαντική, αφού θα χρειαστεί να τρέξετε προκειμένου να κάνετε πράγματα για τη μελλοντική καλυτέρευση της ζωής σας. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το έντονο αρχηγικό προφίλ σας, ίσως γίνουν αντικείμενο σχολιασμού. Αισθηματικά χρειάζεται να παραδεχτείτε αυτά που νιώθετε, προκειμένου η σχέση να αρχίσει να εξελίσσεται. Οι γεννημένοι το 1978 σκεφτείτε ρεαλιστικά.
Παρθένος
Η παρουσία της Σελήνης στον 8ο ηλιακό οίκο θα σας βάλει σε μια λειτουργία κινητοποίησης και έρευνας σχετικά με τα οικονομικά σας. Χρήματα που περιμένετε έστω και με καθυστέρηση έρχονται στα χέρια σας και το μόνο που απομένει είναι η σωστή χρήση και διαχείριση. Η είσοδος του Ηλίου στον Ταύρο εξυπηρετεί τις βαθύτερες σας ανάγκες και σας βρίσκει έτοιμους να κάνετε κάποια σημαντικά πράγματα. Οι γεννημένοι το 1977 βελτιώστε τη διατροφή σας.
Ζυγός
Οι αναβολές, τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις, που πιθανόν να παρουσιαστούν, θα σας αναγκάσουν να πάρετε δραστικά μέτρα. Ωστόσο μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο ίσως νιώσετε σαν ένας μικρός δικτάτορας που θέλει να περάσει η γνώμη του ντε και καλά. Αισθηματικά προσπαθήστε να βελτιώσετε την κατάσταση εκφράζοντας ελεύθερα τα θέλω σας. Οι γεννημένοι το 1984 θα ενοχλήσετε τους άλλους με τις επιθυμίες και τις πεποιθήσεις σας.
Σκορπιός
Σκεπτόμενοι το αύριο μπορείτε να κινηθείτε μέσα σε χώρους που για άλλους είναι αδιανόητο. Η παρουσία πλέον του Ηλίου στον 7ο ηλιακό σας οίκο σας βρίσκει να προσπαθείτε τόσο να κατευνάσετε τους άλλους όσο και να κάνετε κάποιες μικρές επεμβάσεις στα ζητήματα εμφάνισης και συμπεριφοράς. Αισθηματικά οι άλλοι πιο ειλικρινείς από ποτέ απέναντί σας αναζητούν το ίδιο και από εσάς. Οι γεννημένοι του 1968 διανύετε μια ιδανική περίοδο.
Τοξότης
Η σημερινή μέρα έχει καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, χρειάζεται όμως από μεριάς σας να ιεραρχήσετε στόχους και να κινηθείτε ανάλογα. Επαγγελματικά προσπαθήστε να κάνετε πράγματα τα οποία σχετίζονται με την ικανοποίηση των ανθρώπων που σας έχουν στηρίξει τόσο καιρό. Καλή περίοδος για να αφομοιώσετε ή να μελετήσετε καινούργιες τεχνικές. Η είσοδος του Ηλίου στον 8ο ηλιακό σηματοδοτεί μια περίοδο έρευνας. Οι γεννημένοι το 1971 θα κρατήσετε τα μυστικά σας επτασφράγιστα.
Αιγόκερως
Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο σας βοηθά να βρείτε τον εαυτό σας, ενώ παράλληλα ξεκινάει για εσάς μια περίοδος που συναισθηματικά θα πατάτε καλύτερα. Επαγγελματικά η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη, όμως πολλές φορές αυτό που σας εξιτάρει είναι η όρεξη για περιπέτεια. Αυτή θα τη βρείτε μέσα σε έντονο ερωτικό παιχνίδι που αναπτύσσεται μέσα από μια φιλία. Οι γεννημένοι το 1988 θα αφήσετε το αύριο να περιμένει για χάρη του αύριο.
Υδροχόος
Τέρμα το διάλειμμα! Τα κεφάλια μέσα. Η είσοδος πλέον του Ηλίου στον Ταύρο έρχεται να σας φέρει προ των ευθυνών σας, ενώ σηματοδοτεί εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Η περίοδος της χαλαρότητας έχει περάσει και για αυτό πρέπει να βάλετε όλες σας τις δυνάμεις στα επαγγελματικά, που από ότι φαίνεται έχετε λιγάκι αμελήσει. Ερωτικά, ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποια διλήμματα. Οι γεννημένοι του1966 μελετήστε καλά τις επόμενες κινήσεις σας.
Ιχθύες
Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με ρεαλισμό και διώξτε τις υπόνοιες. Το πείσμα και ο θυμός είναι κακοί σύμβουλοι,, για αυτό χρειάζεται να προσπαθήσετε να κάνετε σωστή διαχείριση τους μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Αισθηματικά απογαλακτιστείτε από καταστάσεις που μέχρι τώρα σας χειραγωγούσαν και προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με μεγαλύτερο θάρρος. Οι γεννημένοι το 1988 στηριχτείτε στα δικές σας δυνάμεις.

astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger