Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πορνοστάρ υπόσχεται γυμνή της αφίσα σε όποιον Ιταλό δεν ψηφίσει!

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013


H πολωνικής καταγωγής πορνοστάρ Αμάντα Φοξ επανέρχεται στο προσκήνιο με ακόμα πιο δυναμική και προκλητική παρουσία. Αφού αναστάτωσε τους πολίτες του Τάραντα στην Απουλία με την υποψηφιότητά της στις περυσινές τοπικές εκλογές, κάλεσε τους Ιταλούς αυτή τη φορά να μην σπεύσουν στις κάλπες υποσχόμενη ένα δώρο έκπληξη.
Με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της, καλεί τους Ιταλούς να μην ψηφίσουν και τους υπόσχεται πώς αν δεν ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα θα τους αφιερώσει αφίσα της όπου απεικονίζεται μόνο η πίσω πλευρά του κορμιού της με σλόγκαν «κουρασμένοι από το χοιροστάσιο; Αρκετά πια με τα πρόσωπα του κώλου. Διάλεξε την Αμάντα Φοξ».
Η γνωστή για τις αισθησιακές ταινίες της ηθοποιός, εξήγησε ότι πρόθεσή της είναι να προκαλέσει ώστε να αποκαλύψει την εξευτελιστική πολιτική τάξη εγκαίρως πριν ο ιταλικός λαός ρίξει την ψήφο του.
«Για αυτό το λόγο θα χαρίσω μια αφίσα μου με αυτόγραφο σε όσους ψηφοφόρους μου αποδείξουν μέσω email ότι δεν πήγαν στις κάλπες και δεν συμμετείχαν στον σχηματισμό της Βουλής που έχει επιβληθεί από τους ηγέτες των κομμάτων, οι οποίοι έχουν ήδη αποφασίσει ποιοι θα είναι οι βουλευτές που θα εκλεγούν», αναφέρεται στην ανακοίνωσή της.
Ίσως τελικά οι Ιταλοί ψηφοφόροι να αγνόησαν την δελεαστική για πολλούς πρότασή της, καθώς σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο η προσέλευση στις κάλπες είναι αυξημένη.


http://www.koolnews.gr

Σχολείο εκπαιδεύει… καλούς ψεύτες!



«Αν πεις ψέματα, ο Άη Βασίλης δεν θα σου φέρει δώρο»

έλεγαν οι μαμάδες στα παιδιά για να τα αποτρέψουν από την ψευτιά, τη μυθοπλασία και την πλάνη.

Οι μαθητές, όμως, στο σχολείο Perse of Cambridge στη Βρετανία πρέπει να πουν το καλύτερο και εξυπνότερο ψέμα και μάλιστα ανταμείβονται γι’ αυτό, αφού λαμβάνουν την εύνοια του διευθυντή, παίρνουν κιόλας τους καλύτερους βαθμούς στο τρίμηνο. Τα πράγματα φαίνεται ότι αλλάζουν κατά πολύ, ή έστω παραλλάσσονται…

Οι μαθητές στο βρετανικό σχολείο μπορούν να αποφύγουν την τιμωρία σε ήσσονος σημασίας αδικήματα εάν καταφέρουν να πουν… το καλύτερο ψέμα, και μάλιστα μέσα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα! Όσο πιο έξυπνες και γρήγορες είναι οι δικαιολογίες τους για κάποιο παράπτωμα τόσο περισσότερα… μπόνους παίρνουν, τα οποία μεταφράζονται όχι μόνο σε «συγχώρεση» αλλά και σε βαθμούς. Ο διευθυντής Ed Elliott, μιλώντας στο BBC, είπε σχετικά:

«Είναι κι αυτό ένα μάθημα ζωής που ενισχύει παράλληλα και τις δεξιότητες επικοινωνίας των παιδιών. Επιθυμώ να δημιουργήσω στα παιδιά μια γρήγορη σκέψη, να ενισχύσω την… ετοιμολογία τους. Η αποφυγή της τιμωρίας είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξουν μια ιστορία, να πουν μια σύντομη δικαιολογία. Άλλωστε μόνο έτσι θα μπορέσουν να αναπτύξουν τη γοητεία και την ευγλωττία που απαιτούνται για την επόμενη γενιά των Βρετανών επιχειρηματιών και των δημιουργών του πλούτου»!

Πολλοί είναι αυτοί που αντιδρούν, βέβαια, σε αυτή τη φιλοσοφία του διευθυντή, κατηγορώντας τον ότι «προετοιμάζει τους πολιτικούς της επόμενης γενιάς». Κατά άλλους, η λογική αυτή αποτελεί μια λαμπρή ιδέα και χαρακτηρίζεται ως ένα είδος ρητορικής και όχι ψέμα.


perierga.gr

Δείτε από το 1827 την παλιότερη φωτογραφία στον κόσμο!


Θεωρείτε η πρώτη φωτογραφία στο κόσμο.


Από το 1793, ο Γάλλος Nicιphore Niιpce και ο αδελφός του Claude φαντάστηκαν μια φωτογραφική διαδικασία και κατά τη διάρκεια των επόμενων χρόνων ο Nicιphore πειραματίστηκε με τις διάφορες φωτοευαίσθητες ουσίες και τις φωτογραφικές μηχανές. Το 1824 παρήγαγε μια άποψη από το παράθυρό του σε ένα μεταλλικό πιάτο που καλύφθηκε με άσφαλτο. Αυτή και οι περισσότερες εικόνες που διαμορφώνονται από το Niιpce στα 1820 δεν υπάρχουν πια, αλλά η συγκεχυμένη εικόνα ενός σπιτιού περιστεριών και μιας στέγης σιταποθηκών που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 1827(φωτογραφία) είναι μια καλή αντιπροσώπευση της τέχνης του Niιpce. Για να δημιουργήσει αυτό που αποκάλεσε "ηλιογράφο," ή σχέδιο ήλιων ο Niιpce κράτησε χρόνο έκθεσης κάτι περισσότερο από οκτώ ώρες !!

Η φωτογραφία, αν και ακόμα δεν ήταν καθόλου πρακτική, είχε εφευρεθεί!!

Φαγητό, σεξ και μπουγάδα! Οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους παντρεύονται οι άντρες!



Καταρχήν, οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους δεν παντρεύονται οι άντρες είναι: Οι άντρες φοβούνται τη δέσμευση. Γιατί φοβούνται πολύ περισσότερο από τις γυναίκες την αποτυχία. Ένας χωρισμός, είναι μια αποτυχία. Άρα λες εξαρχής όχι στην δέσμευση κι ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Γιατί, θα μου πείτε, τί μπορεί να πάει λάθος αν πουν ναι; Να πάει λάθος το κλασσικό σενάριο:  Αγόρι συναντά κορίτσι, αγόρι δεσμεύεται με κορίτσι, αγόρι ανακαλύπτει ότι η αδελφή του κοριτσιού είναι πολύ πιο hot. Οπότε: Κορίτσι πάει για προσθετική στήθους, αδελφή κοριτσιού πάει για αποκλήρωση και κοινωνικό εξωστρακισμό, αγόρι πάει για απιστία, διαζύγιο, διασυρμό και παταγώδη αποτυχία του πρώτου του γάμου. Να’ τα.

«Ένας άντρας πρέπει να πειστεί ότι δεν υπάρχει άλλη γυναίκα στον κόσμο που του δίνει ότι του δίνεις εσύ.  Ότι δεν θα βρει κάποια καλύτερη. Πείστον και θα τον έχεις» συμβουλεύει ο συγγραφέας Simon Oaks. O oποίος ας σημειωθεί ότι είχε ορκιστεί να μείνει για πάντα εργένης. Μια Αμερικανίδα με το όνομα Τζούλι όμως τον έπεισε να παντρευτούν. Πώς;  Το βιβλίο του «Will marry for food, sex and laundry»  μας δίνει τους τρεις πραγματικούς λόγους για τους οποίους παντρεύονται οι άντρες. «Ξεχάστε τις αδελφές ψυχές, την αληθινή αγάπη, τον έρωτα» λέει. Καλά. Οι άντρες ήταν ανέκαθεν βολεψάκηδες.

Παρότι ο Oaks μου δίνει στα νεύρα από τις πρώτες σελίδες με τις πικρές αλήθειες του για το πώς κάνει μια γυναίκα σχέση (κάνοντας την μαμά, την παραδουλεύτρα, την μαγείρισσα και την φουσκωτή κούκλα)  αποφασίζω να κάνω ένα πείραμα πάνω σε αυτές, εφόσον κι οι δικές μου  μεγαλειώδεις και φιλελεύθερες ιδέες μου δεν φαίνεται να με έχουν οδηγήσει και πουθενά σπουδαία τόσα χρόνια.
Πειραματόζωο: Ο πρώην φίλος μου. Στόχος 1: να τα ξαναφτιάξουμε. Στόχος 2: να μου κάνει πρόταση γάμου. Στόχος 3: να κάνουμε πολλά παιδιά και να ζήσουμε ευτυχισμένοι σε ένα σπίτι σε λιβάδι.

ΤΙ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ;

Με τον πρώην μου πολλά. Υπήρχαν πολλά πράγματα που με εκνεύριζαν όταν συζήσαμε κι υπήρχαν και πολλά πράγματα που εκνεύριζαν εκείνον. Εμένα με εκνεύριζε που ήταν ακατάστατος. Εκείνον τον εκνεύριζα που του έλεγα όλη μέρα ότι είναι ακατάστατος. Εμένα με εκνεύριζε που ξενοκοίταζε. Εκείνον  τον εκνεύριζε που δεν παρατούσα το meeting να επιστρέψω επειγόντως σπίτι για σεξ. Εμένα με εκνεύριζε που η μόνη του υποχρέωση στο σπίτι μετά το σεξ ήταν η τηλεόραση και το playstation και δεν με πρόσεχε ποτέ όταν μιλούσα για την σχέση μας. Eκείνον τον εκνεύριζε που οτιδήποτε σχετικά με την σχέση μας κατέληγε να του λέω να πάει τουλάχιστον σούπερμάρκετ –με το που κάθονταν στο playstation. Εμένα με εκνεύριζε που έφερνε άλλα πράγματα από αυτά που έγραφε η λίστα του σούπερμάρκετ. Εκείνος εκνευρίζονταν γιατί επέμενα ότι έπρεπε να γνωρίζει τί κρέας ήταν αυτό που αγόρασε, εμένα με εκνεύριζε που για να ξέρω αν θα μαγειρέψω χοιρινό η μοσχαρίσιο θα έπρεπε να προχωρήσω σε νεκροψία. «Μα οι άντρες δεν έχουν πολυδιάστατη σκέψη όπως οι γυναίκες» γράφει ο Oaks. Για πες…

«Καταλάβετε καταρχήν από πού προέρχονται» ξεκινά ο Oaks. Από τον Άρη, τα έχουμε πει αυτά. «Οι άντρες είναι απλοϊκά όντα. Μπορούν να συγκεντρωθούν μόνο σε ένα πράγμα κάθε φορά». Οπότε ποτέ δεν πρέπει να του ανοίξουμε συζήτηση όταν βλέπει ποδόσφαιρο ή προσπαθεί να φτιάξει κάτι. Γιατί μετά θα γκρινιάζουμε ότι δε μας ακούσει όταν του μιλάμε- κι οι Αρειανοί δεν καταλαβαίνουν γιατί οι κάτοικοι της Αφροδίτης γκρινιάζουν. Αν έχουμε σκάσει να μιλήσουμε και δε μπορούμε να περιμένουμε, ο Oaks συμβουλεύει να τον σοκάρουμε για να τον φέρουμε από την αποχαύνωση  πίσω στον πραγματικό κόσμο. Παράδειγμα:  «Δε μου ήρθε η περίοδός μου». (Λογικά γυρίζει το κεφάλι πανικόβλητος). Ή προσπαθούμε να κερδίσουμε την προσοχή του με κάτι που ακούν οι άντρες. Παράδειγμα: «Μιλούσαμε με την κολλητή μου για τρίο τις προάλες…». Όπα. Ξαφνικά έχουμε όλη την προσοχή του. «Οπότε συνεχίστε «αλλά εκείνη είπε ότι δεν την τράβηξαν ποτέ τα τρίο» κι αμέσως του μιλάτε για το θέμα που θέλατε» συμβουλεύει ο Oaks. «Αλλά να έχετε στο τσεπάκι και κάνα δυο άλλα συστήματα- σοκ για να αποσπάσετε ξανά την προσοχή του σε περίπτωση που ξαναχαθεί».  Έχω. Ένα live sex που είδα τις προάλες σε μια έκθεση. «…Και ανάμεσα στο κοινό του live sex ήταν κι αυτός ο διάσημος σεφ και πιάσαμε κουβέντα και μου έδωσε μια εκπληκτική συνταγή» καταλήγω στον πρώην μου στο τηλέφωνο που αρχικά δε μου έδωσε καμία σημασία εφόσον έπαιζε πάλι ταυτόχρονα playstation. «Λοιπόν, τι λες; Θέλεις να φάμε μαζί την επόμενη εβδομάδα;» Ουφ!

Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΕΝΗ

Το φαγητό είναι ο δρόμος προς την καρδιά ενός άντρα, πάει και τελείωσε, το λέει η μάνα μου τόσα χρόνια αλλά μέχρι σήμερα δεν είχα καταλάβει γιατί. Κοιτάξτε πώς έχει το πλάνο. Τα μοναχικά γεύματα ενός εργένη  είναι κάτι θλιβερό που συμβαίνει μπροστά απ’ την τηλεόραση. Κι έρχεται μια γυναίκα να βάλει τέλος σε αυτήν την μιζέρια. Δεν έχει σημασία που δεν μένει μαζί της, υπάρχει κάποιος εκεί έξω με τον οποίο γευματίζει. «Είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να πατήσετε για να κάνετε σχέση» λέει ο Oaks. Ο πρώην φίλος μου από την άλλη άκρη του ακουστικού συνειδητοποιεί ότι έχει να διαλέξει ανάμεσα από μένα και το pizza boy.

Φυσικά το να αναλάβεις τη διατροφή ενός άντρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν ένα σωρό παράξενοι εργένηδες εκεί έξω, ωμοφαγικοί, φρουτοφαγικοί, μακροβιοτικοί και πρέπει να καταλαβαίνεις κάθε φορά με ποιον έχεις να κάνεις. Υπάρχει ο Πάντα Κάτι Σε Κρέας Με Πατάτες που σε δυσκολεύει αφάνταστα στο να του φτιάξεις πρωινό, υπάρχει κι ο Σκουπιδοτενεκές με Πόδια που ότι και να του δώσεις θα το φάει,οπότε προχθεσινή πίτσα να βγάλεις απ΄το ψυγείο για πρωινό, είναι ok. (Το να την ζεστάνεις θεωρείται υπερβολή).  Υπάρχει και ο Γνώστης. Σε έναν Γνώστη απλά λες: «θέλω να μαγειρέψω κάτι για σένα, σε παρακαλώ δείξε μου». Φυσικά έχεις δυο-τρία πράγματα στο ψυγείο σου για να του φτιάξεις ένα desent πρωινό μετά το πρώτο βράδυ που θα κοιμηθεί στο σπίτι σου. Δηλαδή: αυγά benedict με καπνιστό σολωμό, σουφλέ κάβουρα, μια φέτα κόκκινης πιπεριάς και σπαράγκια τηγανητά. Σερβίρονται με μπισκότα βουτύρου, φέτες πεπονιού και βατόμουρα και πατάτες με δεντρολίβανο. (Ο συγγραφέας προφανώς πιστεύει ότι κάνουμε one night stand με τον Κάρολο της Αγγλίας και δεν το λέμε).

Έχουμε βέβαια κι όλη την ευθύνη της υγείας του εργένη που θέλουμε να τυλίξουμε. Οπότε οφείλουμε να κρύψουμε μερικά λαχανικά μέσα στο μπιφτέκι του κρεατοφάγου,  να αφαιρέσουμε σος από τον γκουρμέ, να τσεκάρουμε το σίδηρο του χορτοφάγου μη μας μείνει στα χέρια την ώρα του σεξ, και να κρύβουμε τα doritos μόλις μπαίνει σπίτι μας ο σκουπιδοτενεκές. «Η γυναίκα που φτιάχνει τα γεύματα ενός άντρα ουσιαστικά πλέκει έναν δεσμό φροντίδας και στοργής. Θέλει να είναι σίγουρη ότι το αγόρι της τρώει καλά. Κι εκείνος θα την αγαπήσει γι΄αυτό» υπόσχεται το βιβλίο.

Ελπίζω να έγινε κατανοητό ότι και σεφ να έχουμε παντρευτεί, μαγειρεύουμε εμείς. Εκείνον τον  αφήνουμε μόνο να ανακατέψει τα μακαρόνια αν θέλει να ξεπιαστεί λιγάκι. Εκτός κι αν τεθεί θέμα μπάρμπεκιου. «Όλα κι όλα, αυτό είναι αντρική δουλειά. Τον αφήνουμε να παίξει το αγόρι των σπηλαίων που τόσο θέλει» λέει ο Oaks. Ο πρώην μου δεν θέλει να παίξει το αγόρι των σπηλαίων και να  ψήνει ημίγυμνος μπουτάκια κοτόπουλου κάτω απ τον ήλιο όπως του λέω όταν έρχεται για φαγητό, και μου απαντά ότι τώρα θυμήθηκε γιατί με άφησε: γιατί είμαι τεμπέλα κι ανεπρόκοπη και πάντα τον «έχωνα» να κάνει δουλειές. (Εγώ! Που κάνς δυο δουλειές και τρία σπορ!).

Πέφτω με τα μούτρα και φτιάχνω σαλάτα και μους πέστροφα ( το κόλπο «πάρε- συνταγή- απ΄τη-μάνα- του-και- θα- πιστέψει- ότι- είσαι- σούπερ-μαγείρισσα»  αλλά επιμένω ότι μου την έδωσε ο σεφ στο live sex). Τα μπουτάκια κοτόπουλου φαίνονται κάπως άψητα. Αναρωτιέμαι πώς θα ακουστεί στους γνωστούς η είδηση «επειδή δεν την παντρεύονταν, εκείνη τον ξέκανε στον κήπο της με σαλμονέλα».

BEST SEX IN TOWN

Κι αν κάποια δεν ξέρει να μαγειρεύει; «Μην ανησυχείς, συμβαίνει σε πολλές γυναίκες» παρηγορεί ο συγγραφέας. «Μη ντρέπεσαι. Σίγουρα θα έχεις κάποια άλλα προτερήματα». Η νοούσα νοήτω, κι ερχόμαστε στο επόμενο δυνατό όπλο για να τυλίξουμε έναν άντρα.  Ας σταθούμε λίγο στο κεφάλαιο «Τσούλα εναντίον Σέξι».  ««Το στιλ «τσούλα» δουλεύει. Θα τον κάνει horny. Θα συμπεριφερθείς όπως έχεις ντυθεί. Αλλά δεν θα τον κάνει να μείνει» λέει ο Oaks. «Σε έναν άντρα αρέσει μια τσούλα, αλλά δεν δεν πρόκειται να την παντρευτεί»». Θα παντρευτεί την σέξι. Εντάξει. Κι αν δεν έχουμε αυτογνωσία; «Η διαφορά μεταξύ του ερωτισμού και της προστυχιάς» ξεκαθαρίζει ο Oaks «είναι ότι ο ερωτισμός χρησιμοποιεί ένα φτερό, ενώ η προστυχιά ολόκληρο το κοτόπουλο». (Το γνωστό κοτόπουλο με σαλμονέλα. Όποια το χρησιμοποιήσει σαν ερωτικό παιχνίδι, ε, είναι τσούλα).

Το κακό σεξ φέρνει δυστυχία.  Το καλό σεξ φέρνει ευτυχία. Και το εξαιρετικό σεξ φέρνει γάμο. Απλά μαθηματικά. Αλλά πρόσεξτε αν η σχέση είναι στην αρχή. «Αν δείξεις ότι είσαι πολύ πιο περιπετειώδης στο κρεβάτι από ότι είναι εκείνος, θα τον τρομάξεις. Εσύ γυμνή είναι μια καλή φαντασίωση για να ξεκινήσεις. Μην δοκιμάσεις να κάνεις πραγματικότητα όλες τις φαντασιώσεις του τις πρώτες δυο εβδομάδες τις σχέσης. Δεν είναι απαραίτητο και θα«καείς» μέσα σε ένα μήνα».  Στην περίπτωση την δική μου και του πρώην μου, όλες οι φαντασιώσεις έχουν τσουρουφλιστεί στην κάψα τρία χρόνια που ήμασταν μαζί, αλλά η επανάλληψη είναι μήτηρ μαθήσεως. «Το θέμα είναι να πιστέψει ότι δεν υπάρχει άλλη γυναίκα εκεί έξω που της αρέσει να παίζει στην κρεβατοκάμαρα όσο εσένα. Το θέμα για να μην κοιτάζει άλλες είναι να μην είσαι μόνο μια γυναίκα. Ένα βράδυ είσαι πλανεύτρα. Το άλλο dominatrix. Το άλλο γατούλα. Να είσαι ένα ολόκληρο χαρέμι».  Είναι ήδη η τρίτη εβδομάδα που βγαίνω με τον πρώην μου και συνειδητοποιώ γιατί οι μουσουλμάνες πρώτοι σύζυγοι υπογράφουν πάντα τελικά για να μπουν κι άλλες σύζυγοι στο σπίτι. Για να μην πάθουν κρίση ταυτότητας και διαταραχή προσωπικότητας. Πάντως εκείνος μια χαρά περνάει και ναι, το τέλειο σεξ είναι αυτό που καταλαβαίνουν ως τέλεια σχέση τα αρσενικά, οπότε μου ζητά να ξαναφέρει πίσω τα πράγματά του στο σπίτι.  Κι εδώ μπαίνει το μεγάλο θέμα: μα δεν θα ξαναμαλώσουμε για τις δουλειές του σπιτιού; Όχι. Γιατί θα τις κάνω  όλες εγώ. Και χωρίς γκρίνιες τώρα.

ΛΕΓΕ ΜΕ ΜΑΙΡΗ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ)

Σύμφωνα με το βιβλίο, υπάρχουν αντρικές δουλειές, κι υπάρχουν και γυναικείες δουλειές. Γυναικείες είναι: πλύσιμο πιάτων, ρούχων, σιδέρωμα, ξεσκόνισμα. Αντρικές είναι: Βγάλσιμο σκουπιδιών, κούρεμα γκαζόν, κάρφωμα  με σφυρί κι  οτιδήποτε εμπεριέχει μπακεντέκερ, κομπρεσέρ, αλυσοπρίονο και γενικά σαματά και θόρυβο- πλυν της ηλεκτρικής σκούπας.

«Ο άντρας θα κάνει μόνο τις δουλειές που θα τον κάνουν να φαίνεται σκληρό αγόρι» λέει ο Oaks. «Δουλειές που ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Το να πατάει το κουμπί του στυψίματος δεν εγκυμονεί κανέναν κίνδυνο». Κι αν έβαζα το πλυντήριο άκρη- άκρη στο μπαλκόνι κι έβγαζα τα κάγκελα; Δεν είναι εντελώς κακή ιδέα. «Οι φυσικοί κίνδυνοι δείχνουν ότι βάζει τον εαυτό του σε κίνδυνο για την οικογένειά του.Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος πρόκειται να πάθει ηλεκτροπληξία αλλάζοντας μια λάμπα, θα είναι εκείνος, διάολε» καταλήγει ο Oaks. Σύμφωνοι. Ας απανθρακωθεί, εμένα δε με νοιάζει. Κάθε πότε όμως αλλάζουμε λάμπες; Γιατί τα πιάτα τα πλένουμε κάθε μέρα.

Τέλος πάντων, η μόνη συμβουλή που είχε να μου δώσει ο Oaks για να πείσω τον πρώην μου να κάνει «γυναικείες» δουλειές είναι να διοργανώνω διαγωνισμούς, εφόσον  όλοι οι άντρες είναι ανταγωνιστικά όντα. Δηλαδή: «Για να δούμε ποιος θα τελειώσει πιο γρήγορα. Εγώ το σφουγγάρισμα του πατώματος της κουζίνας ή εσύ το σκούπισμα με την ηλεκτρική σκούπα του σαλονιού;». Μετά την παταγώδη αποτυχία αυτού του παιχνιδιού (κανείς δεν κουνήθηκε απ΄την θέση του) προσλάβαμε οικειακή βοηθό.

Με αυτά και με τ΄άλλα όμως έπεσα σε βαθιές σκέψεις. Τί άλλο θα κάνω για να μην είμαι μόνη μου; Για να έχω σχέση και να κάνω οικογένεια; Φτιάχνω σουφλέ κάβουρα και μους πέστροφα με τη τσίμπλα στο μάτι, υποδύομαι ένα ολόκληρο χαρέμι για να μην με βαρεθεί και ξενοκοιτάξει, το κύριο άγχος της μέρας μου να είναι μήπως δεν υπάρχει σιδερωμένο σώβρακο- πόσο πιο χαμηλά να πέσει κανείς; Έτσι έφυγε πάλι ο πρώην απ΄το σπίτι και νοίκιασε ένα δικό του διαμέρισμα σε λιβάδι.

Στόχος 1: να μην ξανανταντέψω οποιονδήποτε έχει περάσει τα 18. Στόχος 2: να μην ξαναδιαβάσω βιβλία για τις σχέσεις  γραμμένα από άντρες- βλάπτουν τις σχέσεις. Άσχετη ερώτηση: Οι τράπεζες σπέρματος τί ώρα κλείνουν καθημερινές;

SociaLMagazinE

Ανέκδοτο: Μπαίνει το ΣΔΟΕ σε έναν οίκο ανοχής...



Μπαίνει το ΣΔΟΕ σε έναν οίκο ανοχής και βλέπει τον εξής τιμοκατάλογο:

ιεραποστολικό = 45 ευρώ +23% ΦΠΑ

καρεκλάτο = 40 +23% ΦΠΑ

συντριβανάτο =35 +23% ΦΠΑ

τσιμπο*κι =20 ευρώ +11% ΦΠΑ

Ρωτάει ο ελεγκτής τη τσατσά γιατί όλα 23% και το τσιμπο*κι έχει μόνο 11%,

κι εκείνη απαντάει:

-Έχουμε γάτα λογιστή και το έχει περάσει στα ροφήματα!!!


Κ. Στικούδη: Δείτε τη μαμά της τη για να καταλάβετε πως θα γίνει! (Φωτό)


Θέλετε να δείτε αν θα είναι το ίδιο όμορφη και εντυπωσιακή η Στικούδη όταν γίνει μανούλα και φτάσει σε ηλικία που θα περιμένει εγγονάκι; 

Τότε δεν έχετε παρά να τη "χαζέψετε" παρέα με τη δική της μαμά, με την οποία η ομοιότητα είναι εκπληκτική...



Νάντια Μπουλέ: Δείτε το προκλητικό Video για το οποίο μετανιώνει!!!



Είναι ίσως ότι πιο extreme έχει κάνει μέχρι τώρα-εκτός από τη σχέση της με τον Γρηγόρη-η Νάντια Μπουλέ. Και μπορεί τώρα να βλέπει το βίντεο και να μετανιώνει…όμως  τότε τους είχε τρελάνει όλους. Για να μην πω ανάψει!

Το ήσυχο και γλυκό κοριτσάκι μεταμορφώθηκε πανεύκολα σε ξανθιά μπίνμπο και περιέγραφε τις καιρικές συνθήκες προβάλλοντας παράλληλα τα κάλλη της. Τι νάζι…τι χάρη…τι λεξιλόγιο. Το κορίτσι εξαφάνισε τη Πετρούλα σε ένα πρωινό.

Κρυφό ταλέντο τελικά η Νάντια. Και επειδή ως προσωπικότητα διαφέρει πολύ από αυτό που βλέπουμε…αποδεικνύει έτσι πόσο καλή ηθοποιός. Κι άλλο ταλέντο…οπότε γιατί μετανιώνεις Νάντια….



Πέρασες τα 27 και είσαι ανύπαντρη; Θα μείνεις γεροντοκόρη! Δες γιατί…



Αναστάτωση στις νεαρές γυναίκες της Κίνας έχει προκληθεί μετά από έρευνα που έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση της χώρας σχετικά με τον γυναίκειο πληθυσμό και την… αποκατάστασή τους, αφού χαρακτηρίζει όσες έχουν φτάσει τα 30 τους χρόνια και δεν έχουν σύζυγο… γεροντοκόρες!
Μάλιστα, λέγεται πως η κομμουνιστική κυβέρνηση της χώρας έδωσε εντολή στον Κινεζικό Οργανισμό Γυναικών, να κάνουν εκτενείς αναφορές στα άρθρα τους σχετικά με το μεγάλο (και ολοένα αυξανόμενο) ποσοστό των ανθρώπων γένους θηλυκού που μένουν ανύπαντρες, αλλά και να το συνδέσουν με το γεγονός πως οι περισσότερες από αυτές είναι μορφωμένες και εργαζόμενες σε υψηλές θέσεις!
Επιπροσθέτως, αναφέρεται πως οι γυναίκες μεταξύ 27 και 30 ετών που δεν έχουν βρει τον άντρα της ζωής τους, είναι «ανεπιθύμητες» από τους άντρες της χώρας.
«Τα όμορφα κορίτσια δεν χρειάζονται ιδιαίτερες σπουδές για να παντρευτούν έναν πλούσιο άντρα από δυνατή οικογένεια. Όμως, τα κορίτσια που έχουν μια μέση ή άσχημη εμφάνιση, αντιμετωπίζουν δυσκολίες» είναι ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα άρθρου που δημοσιεύτηκε με τίτλο «Οι γεροντοκόρες δεν αξίζουν τη συμπάθειά μας», σύμφωνα με την Daily Mail.
Γίνεται αντιληπτό, πως η κυβέρνηση της χώρας, θέλει να υποστηρίξει με κάθε τρόπο την παράδοση που θέλει τις γυναίκες να παντρεύονται σε μικρή ηλικία και να δημιουργούν απογόνους όσο πιο νωρίς γίνεται.
Πως βλέπουν οι Κινέζοι νεαροί άνδρες τις γυναίκες:
• Εννέα στους δέκα πιστεύουν πως οι γυναίκες πρέπει να παντρεύονται πριν τα 27 τους χρόνια.
• Το 60% εκείνων πιστεύει πως η ιδανική στιγμή για γάμο είναι μεταξύ των 25-27 ετών.
• Μόνο το 1% πιστεύει πως θα ήταν προτιμότερο οι γυναίκες να παντρεύονται μεταξύ των 31-35 ετών της ζωής τους.

http://www.koolnews.gr

Χαμός στο «Πάμε Πακέτο»! Είδε πως η μάνα της είναι αθίγγανη και... έφυγε!



Απίστευτο φινάλε στην χθεσινή εκπομπή «Πάμε Πακέτο», που παρουσιάζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου! Μία κοπέλα, η Μαρία μόλις είδε ότι η βιολογική της μητέρα ήταν αθίγγανη και είχε δώσει κι άλλα παιδιά για υιοθεσία το έβαλε στο τέλος στα πόδια!

Η Μαρία μπορεί να είδε την αθίγγανη μητέρα και τα τα δύο αδέρφια της, όμως στο τέλος έφυγε!

Η κοπέλα δήλωσε: «Αισθάνομαι αμήχανα.

Περίμενα ότι θα είναι αθίγγανοι, αλλά όλο το σύνολο με έχει φρικάρει πάρα πολύ.

Θα σκεφτώ αν θέλω να έχω κάποια σχέση μαζί τους στο μέλλον.
Πάντως δεν μπορώ να τους δω σαν οικογένειά μου. Να τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι αν βρεθούν τα άλλα παιδιά που έχουν δώσει για υιοθεσία» και τόνισε πώς δεν είναι ρατσίστρια!




Δείτε γιατί η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα ακύρωσε την επένδυσή της στην Ελλάδα!



Και εκεί που πήγαμε να χαρούμε τα πράγματα άλλαξαν. Μάθε τι έγινε!

Η οικονομική κρίση φαίνεται πως χτύπησε και την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα καθώς η επιχειρηματική της κίνηση για τη δημιουργία spa δεν επέδωσε τα αναμενόμενα και η ίδια αναγκάστηκε να κάνει πίσω. Έτσι η επένδυση ύψους 20 εκατ. ευρώ που σχεδίαζε να κάνει, φέρνοντας στην Αττική το μεγαλύτερο spa στη Νότια Ευρώπη τελικά ακυρώθηκε.

Όπως αναφέρουν τα «Παραπολιτικά» η Σκλεναρίκοβα ήθελε να δημιουργήσει στην Ελλάδα τη λουτρόπολη της Μεσογείου, ωστόσο η οικονομική κρίση την πρόλαβε. Επίσης, η επιχειρηματίας από την Πιερία που είχε λανσάρει στο ξενοδοχείο της τα spa που φέρουν το όνομα της έκανε πίσω καθώς οι πελάτες που ανταποκρίθηκαν δεν ήταν οι αναμενόμενοι.

Πάντως οι δουλειές στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη πάνε μια χάρα, αφού εξακολουθεί να διατηρεί σε πολυτελή ξενοδοχεία σε Γαλλία, Βουλγαρία, Τουρκία και Μαρόκο αλυσίδα κέντρων ομορφιάς με την επωνυμία «Le Spa Andriana Karembeu».

http://www.soknews.gr

Το ιδανικό προφίλ μιας πoρνoστάρ σε αναλυτική εικόνα!



Η μέση Αμερικανίδα πoρνοστάρ είναι 22 ετών, κατάγεται από την Καλιφόρνια έχει ύψος 1,65 και είναι καστανή και κατά πάσα πιθανότητα τη λένε Νίκι-είναι το συνηθέστερο όνομα στη βιομηχανία των ερωτικwν ταινιών.

Σε μια εποχή που οι αισθησιακές ταινίες έχουν μπει σε κάθε σπίτι χάρη στο ίντερνετ ένας 26χρονος Βρετανός σκέφτηκε να κάνει κάτι που κανείς άλλος μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει: μια έρευνα για το ανθρώπινο πρόσωπο της "βιομηχανίας"

Για τις ανάγκες της έρευνας ο Τζον Μίλγουορντ, μελέτησε το προφιλ 10.000 πoρνoσταρ στη διαδικτυακή βάση και ετοίμασε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη έτσι όπως παρουσιάζεται στον παρακάτω πίνακα:


Πηγή: .lay-out.gr


ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ Παπάς ρίχνει τον αγιασμό με νεροπίστολο! (βίντεο)


Ένα πρωτότυπο τρόπο για να «αγιάσει» τους πιστούς βρήκε ένας ιερέας στο Μεξικό, ο οποίος ψέκασε τον αγιασμό με νεροπίστολο!


Τι να ψάχνω να βρίσκω κάθε φορά βασιλικό, σκέφτηκε και έτσι στη Ρωμαιοκαθολική εκκλησία στην οποία είναι ιεράρχης το καθιέρωσε!


Ο ιεράρχης καθημερινά παίρνει το πιστολάκι του και ευλογεί τους πιστούς με τον αγιασμό με σκοπό όπως λέει να αλλάξει η ψυχή των ανθρώπων προς το καλύτερο: «Αυτό το κάνω επειδή θέλω να σταματήσουν οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν βία και να σκοτώνουν. Ελπίζω να τα καταφέρω», επισημαίνει.

Οι πιστοί μπορεί να το διασκεδάζουν και να δίνουν βάση στα όσα λέει ο Ιερέας, δε συνέβη όμως και το ίδιο με την Αρχιεπισκοπή που έχει βάλει τον Ιερέα με το νεροπίστολο για τα καλά στο μάτι!

Αγoράκι με σπάνια ασθένεια τρώει το ίδιο του το...


Εξαιτίας μία σπάνιας πάθησης ένα 6χρονο αγόρι επιθυμεί να τρώει στερεά αντικείμενα, όπως ξύλο και πέτρες.

Το νέο του υπνοδωμάτιο, δώρο για τα γενέθλιά του, είναι ''μη βρώσιμο'' (Pics)

Μία σπάνια ασθένεια αναγκάζει ένα εξάχρονο αγοράκι να μην μπορεί να διακρίνει τι πρέπει να φάει και τι όχι με αποτέλεσμα να καταναλώνει πέτρες, ξύλα, σοβάδες και χαρτιά.

Ο μικρός Zach Tahir από το Salford υποφέρει από μία πολύ σπάνια πάθηση που ονομάζεται Pica και η οποία ευθύνεται για τον εθισμό του, να τρώει μη βρώσιμα αντικείμενα. Έχει ''αντικαταστήσει'' το φαγητό με αντικείμενα που βρίσκονται στο σπίτι του.

Η μητέρα του απεγνωσμένη, προσπαθεί να τον συγκρατήσει, καθώς δεν υπάρχει κάποια θεραπεία. Έτσι, στα έκτα του γενέθλια το δώρο της προς εκείνο ήταν ένα δωμάτιο που δεν ''τρώγεται''.
Διαμόρφωσε το χώρο του με τέτοιο τρόπο ώστε να ελαχιστοποιήσει τους πειρασμούς και να περιορίσει τη μανία του γιου της για όσα δεν πρέπει καν να βάζει στο στόμα του.

''Ανησυχώ πολύ. Τον επιβλέπω και μάλιστα έχουμε τοποθετήσει κάμερα στο δωμάτιό του αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να τον προστατεύσω. Όλα γίνονται ασυναίσθητα, δεν καταλαβαίνει πως αυτό που κάνει είναι επιβλαβές για την υγεία του'' δηλώνει η μητέρα του, Rachel Horn, 32 ετών.

'Δεν υπάρχει κανένα όριο σε αυτά που μπορεί να του τραβήξουν την προσοχή και να δοκιμάσει. Ξεκίνησε να τρώει ξύλινες σανίδες και τις περσίδες του δωματίου του και κατέληξε να δοκιμάζει μέχρι και τους σοβάδες από τους τοίχους'' συμπληρώνει η ίδια. Το νέο του δωμάτιο είναι σχεδόν άδειο και περιέχει μόνο τα απαραίτητα, τα οποία και είναι κατάλληλα φτιαγμένα για να μην μπορεί τα φάει.

Η ντουλάπα και τα συρτάρια του έχουν στρογγυλεμένες άκρες και είναι καρφωμένα στο πάτωμα για να μην μπορεί να τα τραβήξει, ενώ οι τοίχοι είναι φτιαγμένοι από ένα κατάλληλο υλικό.
Το διαμορφωμένο δωμάτιο είναι το πρώτο που κατασκευάστηκε για παιδί με την ασθένεια Pica και κόστισε στην οικογένειά του περισσότερο από 36.000 δολάρια, πολλά από τα οποία προήλθαν από δωρεές.


 Πηγή: news247.gr


Δείτε τον Έλληνα ηθοποιό που κατάφερε να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία του Hollywood


Η ταινία έχει τίτλο "My Earl Grey" και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την άνοιξη. Δείτε ποιος είναι!

Στην ταινία αυτή, ο ήρωας σπουδάζει στο Λονδίνο όπου ερωτεύεται μια συμφοιτήτριά του. Η ζωή τους όμως τους απομακρύνει και συναντιούνται τυχαία μία δεκαετία αργότερα, τη στιγμή που εκείνος δίνει τέλος στο γάμο του και εγκαταλείπει την ακριβοπληρωμένη δουλειά του. Το πρώην ζευγάρι περνάει μία μέρα μαζί σε ένα ειδυλλιακό προορισμό και η ζωή του αλλάζει για πάντα.

O Άνθιμος Ανανιάδης, αποκαλύπτει στο περιοδικό ΟΚ! πώς κατάφερε να πάρει τον ρόλο...

"Οι οντισιόν κράτησαν δύο μήνες. Την πρώτη φορά που με είδαν ήταν λίγο επιφυλακτικοί μαζί μου, αλλά χρησιμοποίησα τον ρομαντισμό των Ελλήνων στο δοκιμαστικό και το βρήκαν ενδιαφέρον. Συνολικά πέρασαν 250 άτομα από τα δοκιμαστικά που έγιναν στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Περάσαμε όμορφα, ήταν μια δυνατή εμπειρία. Τα γυρίσματα έγιναν στο Λαγκούνα Μπιτς που απέχει μια ώρα από το Λος Άντζελες και κράτησαν δύο μήνες σε εντατικούς ρυθμούς. Ξεκινούσαμε στις 6 το πρωί και τελειώναμε στις 8 το βράδυ. Είναι μια πολύ τρυφερή ταινία και το αποτέλεσμα θεωρώ ότι μας δικαίωσε όλους".

Συμπρωταγωνίστρια του Άνθιμου Ανανιάδη, ο οποίος κάνει καριέρα ως Anthem Moss, είναι η Natalie Park.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία:







http://www.zappit.gr


Κυρίτσης της ΔΗΜΑΡ σε εργαζόμενους: Θα πάρετε τα τ....α μου [βίντεο]



Με το στόμα ανοικτό έμειναν όσοι παρακολουθούσαν τη συνέλευση της ΔΕΚΑ Τρικάλων γα τις Κοινωνικές Δομές, όταν ο Γιώργος Κυρίτσης που συμμετείχε στη συζήτηση είχε έντονο διάλογο με εργαζομένους εκστομίζοντας μια φράση που θα συζητηθεί.
Η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά τεταμένη από την αρχή, ωστόσο, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ φρόντισε να ρίξει «λάδι στη φωτιά», καθώς, εμφανώς εκνευρισμένος με τα όσα του έλεγε ένας από τους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές απάντησε με προκλητικό τρόπο.
Οταν ένας από τους εργαζόμενους του μίλησε για ιδιωτικοποιήσεις των προγραμμάτων κοινωνικών δομών ο κ. Κυρίτσης απάντησε «Τριπλασιάζουμε τους μισθούς και θα δεκαπλασιάσουμε τους ανθρώπους . Και τέλειωσε και θα πάρετε τα τέτοια μου».


http://www.iefimerida.gr

Ποιες είναι οι ξετσίπωτες γυναίκες; (Χιούμορ)



Σε όλες τις γυναίκες, μόλις γεννηθούν, γίνεται μια μυστική εμφύτευση ενός ειδικού μικρο-τσίπ, που τις κάνει ρομαντικές, μονογαμικές κι αφοσιωμένες στον σύντροφό τους.

Κάποιες όμως, καταφέρνουν να βρουν σε ποιο σημείο του κορμιού τους είναι το τσιπ. Και με μια περίπλοκη εγχείρηση το αφαιρούν.

Έτσι απολαμβάνουν πλέον τον έρωτα και το σεξ με πολλαπλούς εραστές, χωρίς να νιώθουν τύψεις ή ενδοιασμούς.

Αυτές είναι οι λεγόμενες «Ξετσίπωτες»! γυναίκες!!



Δάκρυσε η Ναταλία Γερμανού μετά από αποκάλυψη του Θέμη Γεωργαντά



Μία αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε, έκανε ο Θέμης Γεωργαντάς σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», η οποία μάλιστα έκανε την κολλητή του φίλη και παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού να δακρύσει.

Ο Θέμης, ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχτηκε λοιπόν πως κάποτε στο παρελθόν είχε δει ερωτ*κά την Ναταλία, κάτι που άφησε αποσβολωμένη την ίδια αφού δεν πίστευε σε αυτά που άκουγε.

«Την είχα δει μία φορά με μαγιό και επειδή έχει πραγματικά πολύ ωραίο κορμί, ναι, μου πέρασε από το μυαλό κάποια στιγμή. Γιατί να μην πω αλήθεια;» είπε ο Θέμης Γεωργαντάς για να κάνει λίγο αργότερα την φίλη του Ναταλία να κλάψει από συγκίνηση.

Βρέθηκε γιατί οι γυναίκες μιλούν πιο πολύ από τους άνδρες


Οι περισσότεροι άνδρες κατηγορούν τις συντρόφους τους ότι δεν βάζουν γλώσσα μέσα τους. Κι όχι, για την πολυλογία τους δεν φταίνε η ίδιες, αλλά μία πρωτεΐνη!
Η Foxp2 κάνεις τις γυναίκες γλωσσούδες!
Σύμφωνα με πρόσφατη αμερικάνικη έρευνα ο λόγος για τον οποίο οι γυναίκες έχουν την τάση να μιλούν περισσότερο, είναι η συγκεκριμένη πρωτεΐνη που βρίσκεται στον εγκέφαλό τους.
Η Foxp2 χαρακτηρίζεται ως η "πρωτεΐνη της γλώσσας" και οι ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Μέριλαντ βρήκαν ότι οι γυναίκες έχουν κατά 30% μεγαλύτερες ποσότητες της συγκεκριμένης πρωτεΐνης απ’ ό,τι οι άνδρες.

http://www.radar.gr

Γυμνόστηθες επιτέθηκαν στον Μπερλουσκόνι στο εκλογικό κέντρο!


Τρεις γυμνόστηθες φεμινίστριες προσπάθησαν να επιτεθούν στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι την ώρα που προσερχόταν σήμερα σε εκλογικό κέντρο στο Μιλάνο για να ψηφίσει κατά την πρώτη ημέρα των βουλευτικών εκλογών, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων που βρισκόταν εκεί.
Οι νεαρές γυναίκες , που σύμφωνα με το youreporter.it  είναι Ουκρανές, είχαν γραμμένο στην πλάτη τους το σύνθημα “Basta Berlusconi” (“Φτάνει με τον Μπερλουσκόνι”). Η αστυνομία τις απομάκρυνε και τις έθεσε υπό κράτηση, ενώ εκείνες φώναζαν μπροστά στους έκπληκτους πολίτες που περίμεναν στην ουρά για να ψηφίσουν.
Η αστυνομία κατέβαλε προσπάθεια για να ντύσει τις γυναίκες και να τους περάσει χειροπέδες. Οι φεμινίστριες κατάφεραν να προσπεράσουν την ουρά που σχημάτιζαν δημοσιογράφοι έξω από το εκλογικό κέντρο, να ανέβουν πάνω σε τραπέζια και να κινηθούν προς τον Μπερλουσκόνι, τον οποίο ωστόσο δεν έφτασαν.






http://www.koolnews.gr

Απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο από τις φυλακές Τρικάλων με πυροβολισμούς (φώτο ντοκουμέντο)


Απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού, λίγο πριν τις 5 μ.μ. με ελικόπτερο, ανταλλαγή πυροβολισμών και κατάρριψη του ελικοπτέρου μέσα στο προαύλιο…

Οι φύλακες με το που αντελήφθησαν το περιστατικό σήμαναν συναγερμό (σ.σ. υπήρχε επιφυλακή τις τελευταίες μέρες μιας και είχαν φτάσει πληροφορίες για «χτύπημα» έπειτα από τα γεγονότα στον Κορυδαλλό). Άντρες της εξωτερικής φρουράς και αστυνομικοί έδειξαν αυτοθυσία, χτύπησαν το ελικόπτερο το οποίο έπεσε μέσα στο προαύλιο. Συνελήφθησαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalavoice.gr  τρια άτομα. Στο σημείο έχει σπεύσει όλη σχεδόν η αστυνομική δύναμη των Τρικάλων...

Η φωτό του trikalavoice.grείναι από τη στιγμή που η ανταλλαγή πυρών είναι σε εξέλιξη, με το ελικόπτερο να διακρίνεται.


http://www.trikalavoice.gr

Οι ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας


Προσφέρει σημαντικά οφέλη στον οργανισμό
Οι ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας και του μαστιχέλαιου για την υγεία, ήταν ήδη γνωστές από την αρχαιότητα και όχι άδικα.
Μαστίχα ονομάζεται η αρωματική φυσική ρητίνη, που εξάγεται από το μαστιχόδεντρο ή σχίνο, το οποίο φύεται μόνο στο νησί της Χίου και σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου, καθότι όλες οι προσπάθειες, ανάπτυξης του φυτού σε άλλα μέρη της Ελλάδας αλλά και εκτός αυτής, απέτυχαν.
Από την περίοδο του 3ου αιώνα χρονολογείται η καλλιέργεια του φυτού, όπου κατά την τοπική παράδοση, οι σχίνοι άρχισαν να δακρύζουν, όταν μαρτύρησε ο Άγιος Ισίδωρος από τους Ρωμαίους, περί το 250.
Οι ελάχιστες βροχοπτώσεις, η μεγάλη ηλιοφάνεια και η ασβεστολιθική σύσταση του εδάφους αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον ευδοκίμησης του φυτού. Η μαστίχα θεωρείται ένα προϊόν με πραγματικά θαυμαστά χαρακτηριστικά για την ιατρική, τη ζαχαροπλαστική, την ορθοδοντική κ.ά.
Έρευνες δείχνουν πως η μαστίχα έχει αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Η μαστίχα δρα επουλωτικά, λύοντας τις φλεγμονές συγκεκριμένων οργάνων, από περιοδοντίτιδες, οισοφαγίτιδες, γαστρίτιδες, δωδεκαδακτυλικό έλκος μέχρι τις κολίτιδες και τις αιμορροΐδες.
Κλινικά, η μαστίχα έχει αποδεχτεί ιδιαίτερα ευεργετική για την αντιμετώπιση του δωδεκαδακτυλικού έλκους, καθώς μπορεί να αναστείλει την ανάπτυξη του ελικοβακτηριδίου του πυλωρού, το οποίο ζει κάτω από τον γαστρεντερικό βλεννογόνο στο 90% των ασθενών που πάσχουν από δωδεκαδακτυλικό έλκος και στο 60% των ασθενών που πάσχουν από γαστρικό έλκος, προκαλώντας μεταβολές στην κυτταρική του δομή.
Πρόσφατες μελέτες απέδειξαν την παρουσία πολυφαινολικών ενώσεων, γνωστών για την ισχυρή αντιοξειδωτική τους δράση, καθώς προστατεύουν τους ιστούς και τα κύτταρα του οργανισμού, από την παρουσία των ελεύθερων ριζών.
Άλλες ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας είναι οι εξής:
- Μείωση των επιπέδων σακχάρου και χοληστερόλης στο αίμα.
- Προστασία επιθηλιακών κυττάρων του αναπνευστικού συστήματος.
- Αύξηση των επίπεδων της HDL (καλής χοληστερόλης) και μείωση των
επίπεδων της LDL (κακής χοληστερόλης).
- Aντικαρκινική δράση (στο παχύ έντερο, απόπτωση καρκινικών κυττάρων).
- Αντιμικροβιακή και αντιβακτηριακή δράση.
- Αντιαλλεργικές ιδιότητες.
Πηγή: mednutrition.gr

Ο Ρεχάγκελ φοροφυγάς...



Το ποσό των 40.000 ευρώ πλήρωσε στην εφορία ο Ότο Ρεχάγκελ! Μόλις ο Γερμανός...

«κόουτς», που «χάρισε» στην Ελλάδα το Euro του 2004, πήρε το σχετικό ειδοποιητήριο στα χέρια του έσπευσε να εξοφλήσει το χρέος του.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» ο Ότο Ρεχάγκελ είχε ανοιχτό χρέος από φόρο εισοδήματος που δεν είχε καταβάλει όταν αμείβονταν για τις υπηρεσίες του στην Εθνική Ελλάδος. Έτσι άρχισε η αναζήτηση του στη Γερμανία...

Το υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε το υπουργείο Εξωτερικών και στη συνέχεια υπήρξε επίσημη ενημέρωση που τις γερμανικές αρχές για την υπόθεση. Σκοπός ήταν να εντοπιστεί και να ειδοποιηθεί για το χρέος του. Τελικά βρέθηκε πριν μερικές μέρες και αμέσως φρόντισε να πληρώσει το χρέος του.

Πάντως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η οφειλή ήταν υπαιτιότητα του ίδιου ή της γραφειοκρατίας του ελληνικού δημοσίου.

newsbeast.gr

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ τραγουδιστής πιάστηκε να… αυνανίζεται μέσω Skype!



Την πάτησε για τα καλά πασίγνωστος Κύπριος τραγουδιστής, ο οποίος πλήρωσε ακριβά το πάθος του για cyber sex, νομίζοντας πως στην άλλη γραμμή του Skype, βρίσκεται… γυναίκα!

Στο τεσσάρων λεπτών hot video, ο τραγουδιστής αυνανίζεται κανονικότατα on camera, και το απολαμβάνει δεόντως, έχοντας μερικώς κατεβασμένο το πράσινο σλιπάκι του.

Που να ήξερε όμως, πως θα πλήρωνε τόσο ακριβά την αδυναμία του;

Το καυτό video κυκλοφορεί πλέον από email σε email, ενώ ο ίδιος έχει πληροφορηθεί για τη διαρροή, μόνο που πλέον είναι πολύ αργά!


Πηγή: Showtime-cy

Γλαύκος, ο τρομερός... γαλάζιος δράκος που υπάρχει στ΄ αλήθεια! (φώτος)



Θα μπορούσε να είναι χριστουγεννιάτικο στολίδι, σε βαθύ μπλε του κοβαλτίου πασπαλισμένο με ασημόσκονη. Όμως στην πραγματικότητα είναι ο φοβερός και τρομερός γαλάζιος δράκος των ωκεανών με μήκος μόλις τρία εκατοστά.


Μικρός αλλά εντυπωσιακός

Ο… πολύς Glaucus atlanticus είναι ένα πλάσμα που έχει όνομα και επίθετο (θαλάσσιος γυμνοσάλιαγκας – Γλαύκος ο Ατλαντικός). Τα καθημερινά, απλά του ονόματα είναι χελιδόνι της θάλασσας, γαλάζιος Γλαύκος και γαλάζιος δράκος. Πρόκειται για ένα μικρό θαλάσσιο μαλάκιο που ζει στα ανοικτά των ακτών της Νότιας Αφρικής, της Αυστραλίας και της Μοζαμβίκης, αλλά ενίοτε πλέει και σε ευρωπαϊκά ύδατα. Όταν βγαίνει στην επιφάνεια της θάλασσας, επιπλέει ανάποδα χάρη σε έναν σάκο που βρίσκεται στο στομάχι του. Εντυπωσιακός σε εμφάνιση, μοιάζει σαν να έχει μόλις βγει μέσα από έναν φανταστικό υδάτινο κόσμο. (http://www.seaslugforum.net/factsheet.cfm?base=glauatla). Από το κωνικό πεπλατυσμένο του σώμα με τις σκούρες μπλε και ασημένιες ρίγες φυτρώνουν ακτινωτά έξι περίεργα «κλαδιά» με πριονωτές άκρες. Το περίεργο ερμαφρόδιτο πλάσμα συγκεντρώνει το δηλητήριο των θυμάτων του (αφού τα καταναλώσει), για να ψεκάσει με αυτό τους εχθρούς του.

Ο Γλαύκος στην ελληνική μυθολογία

Ίσως υπάρχει λόγος που το παράξενο μαλάκιο βαπτίστηκε με το όνομα του θαλάσσιου δαίμονα Γλαύκου. Στην ελληνική μυθολογία ο Γλαύκος ήταν η προσωποποίηση του γαλάζιου κύματος, που αντανακλά το γλαυκό (θαλασσί) χρώμα του ουρανού. Σύμφωνα με τον Παυσανία και τον Οβίδιο, αρχικά ήταν ένας φτωχός ψαράς που όμως έγινε αθάνατος, όταν έφαγε ένα μαγικό βότανο το οποίο – όπως είχε παρατηρήσει – ξαναζωντάνευε τα ψάρια. Στη συνέχεια οι θεοί των θαλασσών τον μεταμόρφωσαν δίνοντάς του ουρά ψαριού, φαρδείς ώμους και πράσινα γένια. Ο μύθος θέλει τον Γλαύκο μελαγχολικό, καταδικασμένο να περιπλανιέται για πάντα στις παραλίες, με την κοιλιά σκεπασμένη με όστρακα και φύκια προφητεύοντας τη δυστυχία. Θεωρούνταν προστάτης των ναυτικών και των ψαράδων στις μανιασμένες καταιγίδες.

http://www.goldenmag.gr

Ο απόλυτος οδηγός: Δες ποια είναι η σωστή απάντηση στα ερωτήματα των γυναικών!



Αν ψάχνετε έναν οδηγό για τη «σωστή απάντηση» σε κάθε… επικίνδυνο ερώτημα που σας θέτει η σύντροφός σας, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω έρευνα.


Σε δημοσκόπηση που έγινε σε πάνω από 2.500 Βρετανίδες, έγιναν οι μεγάλες αποκαλύψεις για το τι είναι εκείνο που θέλουν να ακούσουν οι γυναίκες.

Σχετικά με την συχνότατη ερώτηση που σας θέτουν οι σύντροφοι ή οι σύζυγοί σας για το αν πιστεύετε ότι έχουν παχύνει και πως χρειάζονται δίαιτα, τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά.
Η απάντηση «Φυσικά και όχι!» φαίνεται πως δεν της πείθει καθόλου, είτε την έχετε κοιτάξει πριν της δώσετε την απάντηση, είτε όχι. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το 43%, αυτό που θέλουν να ακούσουν οι γυναίκες εκείνη τη στιγμή, είναι λόγια συμπαράστασης. Η καλύτερη απάντηση που πρέπει να έχετε τη φαρέτρα σας, λοιπόν, είναι: «Αν νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις, θα κάνω και εγώ για συμπαράσταση!».
Επίσης, αν η κοπέλα σας προσφερθεί να πληρώσει για το δείπνο που μόλις είχατε, μην πέσετε στην παγίδα και συμφωνήσετε! Μόνο το 23% των γυναικών δήλωσε πως είναι όντως «προετοιμασμένες» να το δεχθούν! Αντίστοιχα, το 45% δηλώνει πως θέλει τους άντρες να αναλάβουν αυτό το «βάρος» καθώς, όπως λένε «είναι δική τους δουλειά».
Όπως φάνηκε, το «κλειδί στην επιτυχία» είναι η ισορροπία. Συνεπώς, στην ερώτηση αν η φίλη της είναι ελκυστική γυναίκα, μόνο το 15% θέλει να ακούσει από εμάς πως είναι άσχημη, ενώ η πλειοψηφία προτιμά να δηλώσετε πως δεν την προσέξατε καν.
Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τη γνώμη σας για τη μαμά της. Αν σας κάνει την κρίσιμη ερώτηση για την εντύπωση που σας έκανε, η σωστή απάντηση είναι «Φαίνεται καλή!».
Και τώρα στο πλέον… δύσκολο σημείο: Τη σεξουαλικότητα! Μόνο το 25% θα ήθελαν να ακούσουν από το στόμα του συντρόφου τους πως είναι σέξι, ενώ το 30% δηλώνει κατηγορηματικά πως προτιμά τον χαρακτηρισμό «αστεία και ευχάριστη» ενώ το 40% προτιμά το επίθετο «όμορφη».
Τέλος, στο αν ο πισινός της μοιάζει μεγάλος στο συγκεκριμένο κολλητό παντελόνι η φούστα που φορά η απάντηση είναι μόλις μία: Όχι αγάπη μου, είσαι τέλεια!

http://www.verikoko.net


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger