Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πλυσιμο αυτοκινητου απο τη Sara Jean Underwood...!!!

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012


Ακολουθούν περισσότερες καυτές φωτογραφίες...




 





Το καλύτερο ''πλύσιμο'' αυτοκινήτου το κάνει η Sara Jean Underwood...!!!


H Maria Menounos με bikini στο Malibu..!!!


Ακολουθούν περισσότερες αποκαλυπτικές φωτογραφίες... 











Maria Menounos με bikini στο Malibu..!!!

http://tomilotk.blogspot.gr


Ο Παπαμιχαηλ προειδοποιει: «Θα παθετε την πλκα σας με αυτά που θα διαβασετε. Λαμογια, εκμεταλλευτες, μα…κες»


Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ επιστρέφει με ένα βιβλίο- φωτιά και, όπως λέει «Θα κάνει πολλούς και πολλές να χάσουν τον ύπνο τους και να μην ξέρουν πού να κρυφτούν...». Το νέο συγγραφικό εγχείρημα του γιού της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ πρόκειται για μια εξομολόγηση ψυχής που την οφείλει στον εαυτό του αλλά και στο κόσμο. Με αυτό το βιβλίο ο Γιάννης θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεσκεπάσει, όπως ο ίδιος λέει, όλους εκείνους οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τόσο τον ίδιο όσο και τον μύθο της μητέρας του.
Πριν από λίγες ημέρες, ο Γιάννης ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τον τίτλο του βιβλίου του, «Τόσο κοντά, τόσο μακριά». Θα το επιμεληθεί η καταξιωμένη ηθοποιός και σεναριογράφος Κάκια Ιγερινού και θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2013.
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εξηγεί ότι πρόκειται για αυτοβιογραφία. Μια καταγραφή και κριτική των γεγονότων, με έμφαση στα χρόνια από το 1996 μέχρι σήμερα. Με άλλα λόγια, το βιβλίο θα περιλαμβάνει το χρονικό της ζωής του από τη χρονιά που «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο Γιάννης αναφέρει στο δελτίο Τύπου, πρέπει όλοι να μάθουν την αλήθεια και ειδικά εκείνοι που, ενώ δεν τον ήξεραν προσωπικά, τον έκριναν από στοιχεία που έχουν διαρρεύσει μέσω των ΜΜΕ αλλά και των... καλοθελητών. «Θα πάθετε την πλάκα σας με αυτά που θα διαβάσετε. Λαμόγια, εκμεταλλευτές, μα...κες που είχαν την εντύπωση ότι δεν καταλάβαινα τι κάνανε» τονίζει, βγάζοντας παράλληλα μεγάλη πικρία για όλους εκείνους που πιστεύει ότι έχουν υποτιμήσει τη νοημοσύνη του.
Το βιβλίο «Τόσο κοντά, τόσο μακριά» θα είναι πολύ αποκαλυπτικό και με όσα αφήνει να εννοηθούν ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θα ρίχνει φως στη σκοτεινή πλευρά της showbiz. Η ανάρτησή του στο facebook έλεγε :
«Ανακοινώνω ότι το δεύτερο βιβλίο μου θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2013 και θα το επιμεληθεί η καταξιωμένη στον χώρο Κάκια Ιγερινού. Προσωρινός τίτλος "Τόσο κοντά, τόσο μακριά". Πρόκειται για ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο και πιο συγκεκριμένα για μια καταγραφή και κριτική των γεγονότων, με έμφαση στα χρόνια από το 1996 μέχρι τώρα. Γιατί πρέπει όλοι να μάθετε την πραγματική αλήθεια. Γιατί το οφείλω στον εαυτό μου και σε σας που δεν με ξέρετε προσωπικά και έχετε κρίνει τα γεγονότα από ό,τι λέγανε τα ΜΜΕ και οι διάφοροι καλοθελητές. Θα πάθετε την πλάκα σας με αυτά που θα διαβάσετε.

Τον “εφαγε” το σεξ!


Το πάθος του για τη γυναίκα του, ήταν αυτό που έδιωξε από την Ολυμπιακή αποστολή του Σαιντ Κιτς και Νέβις τον Κιμ Κόλινς.
Ξέραμε για αθλητές που αποκλείονται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες επειδή πιάστηκαν ντοπέ ή επειδή τα μηνύματά τους στο twitter θεωρήθηκαν ρατσιστικά. Αλλά εξαιτίας του σεξ, δεν το είχαμε ξανακούσει. Και όμως, ο σπρίντερ Κιμ Κόλινς αποκλείστηκε από τους Αγώνες, επειδή ήθελε (και έκανε) σεξ με τη γυναίκα του. Συγκεκριμένα η ομοσπονδία της χώρας του είχε ξεκαθαρίσει να μην εγκαταλείψει το Ολυμπιακό χωριό, ώστε να δει τη σύζυγό του, που ήταν στο Λονδίνο. 
Ο Κόλινς όμως παράκουσε την εντολή και πήγε να τη βρει, αλλά έγινε αντιληπτός και η ομοσπονδία της χώρας του Σαιντ Κιτς και Νέβις τους απαγόρευσε να συμμετάσχει στα προκριματικά των 100μ. Αυτό κι αν είναι σεξ που δεν το ξεχνάς ποτέ στη ζωή σου.

Το πιο εξυπνο παιδι στη Μεγαλη Βρετανια;

Είναι μόλις δύο χρονών και έχει αφήσει άφωνους τους ειδικούς

Θεωρείται ήδη ιδιοφυΐα κι ας είναι μόλις δύο χρονών! Ο Sherwyn Sarabi έχει εντυπωσιάσει τους ειδικούς που τον παρακολουθούν καθώς στα δύο του χρόνια μπορεί και διαβάζει, χρησιμοποιεί iPad και γνωρίζει όλες τις χώρες του κόσμου!

Ο Sherwyn Sarabi είπε τα πρώτα του λόγια όταν ήταν 10 μηνών! Αν και είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς στην ηλικία των 2 ετών γνωρίζει όλα τα όργανα του ανθρώπινου σώματος και… τη λειτουργία που επιτελούν!

Είναι τόσο προχωρημένος για την ηλικία του, που οι γιατροί και οι παιδοψυχολόγοι έχουν μείνει έκπληκτοι με την εξυπνάδα και τις επιδόσεις του.

«Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν φυσιολογικό. Μια μέρα όμως που ήμασταν στο γιατρό ο Sherwyn είδε ένα χάρτη στον τοίχο και άρχισε να δείχνει τις χώρες που αναγνώριζε. Ο γιατρός έμεινε με το στόμα ανοιχτό και μας είπε ότι δεν είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο» είπε η μητέρα του Amanda.

«Τον πήγαμε σε ψυχολόγο και μας είπε ότι ο γιος μας είναι χαρισματικός. Του αρέσει πολύ να μαθαίνει νέα πράγματα. Πρόσφατα με ξύπνησε στις 3 τα χαράματα και μου είπε για τον Νεύτωνα και πώς ανακάλυψε το νόμο της βαρύτητας. Τα βράδια του αρέσει να μου λέει τι έμαθε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είμαστε πολύ περήφανοι για εκείνον» πρόσθεσε.

Οι γιατροί ωστόσο δε γνωρίζουν το πόσο έξυπνος είναι πραγματικά μέχρι να γίνει 3 ετών και να μπορέσει να κάνει το IQ τεστ.

http://www.aniwthoi.net


ΠΑΟΛΑ Τουμπα στο μαγαζι


Άτιμα αυτά τα ψηλοτάκουνα, άτιμη και η τεχνολογία που ούτε μια άτυχη στιγμή δεν μπορεί να μην καταγραφεί πια…
Ο λόγος για την Πάολα που πριν από λίγο καιρό βγήκε καμαρωτή και γεμάτη αυτοπεποίθηση στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν με το κοντό σέξι φόρεμά της και τα πολύ ψηλά τακούνια της να τραγουδήσει στην πίστα και πριν προλάβει να κάνει δυο βήματα χάθηκε μεμιάς από το πλάνο καθώς παραπάτησε και σωριάστηκε φαρδιά πλατιά κάτω.
Το βίντεο δε, από τη θεαματική τούμπα της τραγουδίστριας που δεν πτοήθηκε και σηκώθηκε με χαμόγελο να συνεχίσει το πρόγραμμά της, κυκλοφορεί ευρέως.
Τι να κάνουμε;
Όλοι έχουμε τις ατυχίες μας. Α
πλώς κάποιοι τυχαίνει να έχουν και… κοινό!




17χρονη βραβευτηκε για λογισμικο διαγνωσης καρκινου

Η 17χρονη Brittany Wenger από το Lakewood Ranchτη της Florida, κέρδισε το πρώτο βραβείο στον ετήσιο διαγωνισμό τεχνολογίας της Google με θέμα την επιστήμη (Google Science Fair), καθώς κατάφερε να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα λογισμικό το οποίο βοηθά τους γιατρούς να κάνουν διάγνωση σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού.

Το πρόγραμμα που σχεδίασε η νεαρή Brittany, λέγεται "neural network" και στόχος του είναι να "μιμείται" τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Οι γιατροί μπορούν να εισάγουν στο πρόγραμμα τα δεδομένα μίας βιοψίας, τα οποία συγκρίνονται αυτόματα με τα στοιχεία που ήδη υπάρχουν στη βάση δεδομένων και βγαίνει η τελική διάγνωση. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο μάλιστα για να "μαθαίνει" και να εμπλουτίζεται με νέα δεδομένα, έτσι ώστε η αποτελεσματικότητα του να φτάνει στο 99%.

Σε συνέντευξη της στο mysuncoast.com, δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο θέμα του καρκίνου και το κίνητρο της για να εντρυφήσει στη μελέτη της διάγνωσης της κακοήθειας, σχετίζεται άμεσα με το γεγονός ότι μέλη της οικογένειας της έχουν χτυπηθεί στο παρελθόν από την επάρατη νόσο.

"Στόχος μου είναι το πρόγραμμα να χρησιμοποιηθεί σε νοσοκομεία άμεσα", δήλωσε, συμπληρώνοντας πως έχει ήδη δείγμα από 700 τεστ. Η ίδια μάλιστα έχει "ανεβάσει" στο διαδίκτυο το application της, το οποίο είναι προσβάσιμο σε όποιον γιατρό ή ενδιαφερόμενο θέλει να το δοκιμάσει.

Η 17χρονη που θεωρείται δικαίως ευφυΐα στο σχολείο και την πόλη της, ελπίζει πως μελλοντικά το πρόγραμμα της με κάποιες βελτιώσεις, θα μπορεί να εντοπίζει και άλλους τύπους καρκίνου.

"Η επιστήμη έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον κόσμο. Είναι σημαντικό να ασχολούνται με την επιστήμη τα παιδιά από μικρή ηλικία. Τότε μπορούν να την αγαπήσουν. Είμαστε οι μελλοντικοί γιατροί, προγραμματιστές, μηχανικοί και περιβαλλοντολόγοι. Και θα είμαστε αυτοί που θα λύνουν τα προβλήματα των ανθρώπων", δήλωσε μετά τη βράβευσή της στο δίκτυο ABC.

Το βραβείο που κέρδισε συνοδεύεται από μια υποτροφία 50.000 δολαρίων και το δικαίωμα επιλογής πρακτικής εξάσκησης στην Google, το CERN (Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών) στη Γενεύη ή την εταιρεία Lego, που το χρηματοδότησε. Τέλος, η 17χρονη μαθήτρια κέρδισε ένα ταξίδι στα νησιά Γκαλαπάγκος με την Εθνική Γεωγραφική Εταιρεία της Αμερικής (National Geographic).

http://www.iatrikostypos.com



Η Παμελα Αντερσον φοροφυγας


Ούτως ή άλλως ποτέ δεν ήταν κορίτσι του νόμου και της τάξης.
Ο λόγος για την Πάμελα Άντερσον, η οποία, όπως αναφέρει το περιοδικό «Λοιπόν» αποφάσισε να κολυμπήσει στα βαθιά νερά της παρανομίας. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της εφορίας χρωστούσε στην πολιτεία της Καλιφόρνια 607.861 δολάρια, ενώ στο ποσό αυτό προστέθηκαν άλλες 524.000, αφού δε συμπλήρωσε τα σωστά ποσά στη φορολογική της δήλωση!


http://www.gossip-tv.gr



Η Εποχη Των Παγετωνων: Ο Χορος των Ηπειρων - 2012


Είναι λίγο πολύ σε όλους μας γνωστό το προαιώνιο κυνήγι του Scrat που προσπαθεί ανεπιτυχώς να πιάσει το αναθεματισμένο βαλανίδι! Χάρη σε αυτό όμως, ενεργοποιείται μία αλληλουχία κατακλυσμιαίων αλλαγών που επηρεάζει όλο τον πλανήτη. Με τις ηπείρους να διαχωρίζονται βίαια και τις συνθήκες να αλλάζουν ραγδαία, το γνώριμο παρεάκι που αποτελείται από τον βραδύποδα Sid (John Leguizamo), το μαμούθ Manny (Ray Romano) και τον προϊστορικό τίγρη Diego (Denis Leary), καλείται να σαλπάρει για την πιο τρελή περιπέτεια. Μέσα σε αυτόν τον κακό χαμό, το... κοπάδι ανακαλύπτει τον έρωτα και ξανασμίγει με χαμένους συγγενείς, ενώ πρέπει να τα βάλει μία συμμορία θαλασσοδαρμένων πειρατών που του φράσσει το δρόμο της επιστροφής στη γη του.

Στόχος του ταξιδιού των ηρώων είναι και αυτή τη φορά η επανένωση της οικογένειας. Μετά από μια αμήχανα μονταρισμένη εκκίνηση, οι ρυθμοί βελτιώνονται, τα αστεία βρίσκουν συχνά τον στόχο τους- με την ποσότητα εκείνων που αφορούν το πεπτικό σύστημα να παραμένει μεγάλη, δυστυχώς-, ενώ η μελοδραματικά επική διάθεση που χαρακτηρίζει τη σειρά παραμένει ακέραια. Το πολυπληθές σε χαρακτήρες καστ (ξεχωρίζει μια αγέλη από τρισχαριτωμένους κάστορες και ένας καθυστερημένος θαλάσσιος ελέφαντας με τη φωνή του Nick Frost) συνοδεύεται από μία αναλογικά υπερφορτωμένη ίντριγκα, με storylines για όλα τα γούστα.



cinemanews.gr
 

Δεν απολυθηκα, παραιτηθηκα επειδη ειχα τον Παπανδρεου επιβατη!


Το Σάββατο 4 Αυγούστου αναδημοσιεύσαμε την είδηση για τον καπετάνιο που απολύθηκε επειδή δεν έβαλε στο καράβι τον Παπανδρέου χωρίς εισιτήριο!
Όπως θα διαβάσετε, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε κανονικά εισιτήριο και ο καπετάνιος δεν απολύθηκε! Παραιτήθηκε ο άνθρωπος, διότι δεν άντεξε τηνπροσβολή να έχει τον πρώην πρωθυπουργό επιβάτη! Όπως περιγράφει μάλιστα ο ίδιος, «αντικρίζοντας τον, νοιώθω απο την ένταση μου «τον κόσμο να γυρνάει». Βγαίνω πάλι απο το δελφίνι νοιώθοντας πλέον και δυσφορία. Κάθομαι σε ενα κράσπεδο και προσπαθώ να συνέλθω».
Ακολουθεί το κείμενο που έστειλε ο καπετάνιος προς αποκατάσταση των γεγονότων:
Νικόλας Χατζηνάκης
Κύριοι, Καλησπέρα σας.
Ονομάζομαι Νικόλαος Χατζηνάκης και είμαι ο εν λόγω Πλοίαρχος του δημοσιεύματος σας.
Επειδή έχουν γραφτεί πολλές ανακρίβειες, θεωρώ καλό για όλους να μπουν λίγο τα πράγματα στην θέση τους :
Το Σάββατο 21 Ιουλίου, λίγο πριν τις 08:00 , (ώρας αναχωρήσεως του πλοίου) επιστρέφοντας απο το Λιμεναρχείο όπου είχα πάει για να πάρω απόπλου για το ταξίδι της μέρας, και ενώ έχει ολοκληρωθεί η επιβίβαση, ενημερώνομαι από τον Ναύκληρο στην είσοδο του δελφινιού πως, επιβαίνει του πλοίου ο Γεώργιος Παπανδρέου.
Μπαίνω ήδη φορτισμένος συναισθηματικά απο την είδηση και αντικρίζοντας τον, νοιώθω απο την ένταση μου «τον κόσμο να γυρνάει». Βγαίνω πάλι απο το δελφίνι νοιώθοντας πλέον και δυσφορία. Κάθομαι σε ενα κράσπεδο και προσπαθώ να συνέλθω.
Τελικά, με βαριά καρδιά ξεκίνησα για το δρομολόγιο με λίγα λεπτά καθυστέρηση λόγω της φόρτισης μου. Το πλοίο εκτέλεσε κανονικά όλο το δρομολόγιο του χωρίς καθυστερήσεις.
Μη μπορώντας να τον αποφύγω ως επιβάτη μιας και είχε κανονικά εισιτήριο και εκείνος και η σύζυγός του και οι συνοδεία του, αλλά και νοιώθοντας προσβεβλημένος από την παρουσία του στο πλοίο μου, το ίδιο απόγευμα με το πέρας του δρομολογίου έκανα γνωστή τηλεφωνικά την παραίτηση μου.
Το πρωί της Δευτέρας, με τα γραφεία της εταιρείας πλέον ανοιχτά, την έστειλα και εγγράφως μέσω φαξ καθώς και με κούριερ. Το απόγευμα της επομένης μέρας ο αντικαταστάτης μου ειχε φτάσει στη Σάμο και την επομένη , 25 Ιουλίου, παρέδωσα την Πλοιαρχία.
Έτσι έχει το χρονικό του συμβάντος Κυριοι, και καμιά σχέση με τις ανακρίβειες που θέλουν το υδροπτέρυγο να έχει μέχρι και καταπέλτη!!

http://www.tsantiri.gr

Κλικ εξ' ουρανου: 10 εντυπωσιακες αεροφωτογραφιες παραλιων του κοσμου


Οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του φωτογράφου Gray Malin ξεπερνούν τα κλασικά στάνταρντς. Γνωστός στο αμερικανικό κοινό από τις συνεργασίες του με δημοφιλείς σειρές και εκπομπές ("Real Housewives of Beverly Hills", "My Life on the D-List"), ο Gray Malin μπορεί να έχει ως έδρα του το Λος Άντζελες, παρ' όλα αυτά, την αφήνει συχνά για να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο προκειμένου να φωτογραφίζει από ψηλά διάφορα μέρη του πλανήτη.
Αυτή τη φορά, ο Αμερικανός φωτογράφος επέλεξε να μπει σε ένα ελικόπτερο και να φωτογραφίσει μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του πλανήτη (αν και δεν ήρθε στην Ελλάδα!).
Η σειρά των φωτογραφιών ονομάζεται  "À la plage, à la piscine" και περιέχει μοναδικής ομορφιάς εικόνες, χωρίς επεξεργασία, τραβηγμένες από τη Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική μέχρι την Ευρώπη και την Αυστραλία. Εκεί που οι άνθρωποι φαίνονται σαν μικρές κουκκίδες, ενώ η θάλασσα απέραντη.

Επιλέξαμε 10 από αυτές.

1. Nude Beach, Σαν Ντιέγκο, Η.Π.Α.
2. Tahiti Club, Σαιν Τροπέ
3. Coogee Beach, Σίνδει, Αυστραλία
4. Secret Beach, Σαιν Τροπέ
5. Santa Monica Pier, Κολοράντο, Καλιφόρνια
6.  Bondi Beach, Σίνδει, Αυστραλία
7.  Copacabana, Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία
8. Round Tiki Roofs, Σαν Ντιέγκο, Η.Π.Α.
9. Kauai Boogie, Χαβάη
10. Rocky Beach, Λισαβόνα
cosmo.gr



Οι 10 ωραιοτερες γυναικες στον κοσμο

Οι 10 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο, σύμφωνα με το περιοδικό People, στις πιο εντυπωσιακές φωτογραφήσεις τους

10. Κέιτ Μίντλετον
Η νέα Νταϊάνα προσέχει ευλαβικά το σώμα της. Όπως αποδεικνύουν οι συγκεκριμένες διακοπές του γαλαζοαίματου ζεύγους στην Μεσόγειο.



9. Μιράντα Λαμπέρντ
Έκπληξη η 9η θέση για την όχι και τόσο γνωστή ηθοποιό που έχει συχνές περιπέτειες με το ανεβοκατέβασμα των κιλών της. Ουσιαστικά μπήκε για να μην κατηγορηθούν οι υπεύθυνοι για ρατσισμό κατά των υπέρβαρων.
Miranda Lambert Hot Wallpaper Gallery For Desktop

8. Πόλα Πάτον
Η 40άρα συμπρωταγωνίστρια του Tom Cruise στο τελευταίο Mission Impossible περνάει την καλύτερη χρονιά της ζωής της. Και, όπως βλέπετε, βρίσκεται επίσης και στην καλύτερη σωματική κατάσταση.
Wpid Paula Patton Sexy Gq 1
Paula Patton Sexy
Paula Patton Hot 346f6

7. Μισέλ Γουίλιαμς
Κανείς δεν περίμενε ότι η Οσκαρούχα πρώην σύζυγος του Heath Ledger θα μπορούσε να υποδυθεί πειστικά ένα βαρύγδουπο sex symbol, όπως την Marilyn Monroe. Όμως τα κατάφερε μια χαρά (στα πλαίσια του ρόλου της στο Α week with Marilyn). Για αυτό και της αξίζει η θέση στην λίστα.
Michelle Williams Vogue October 2011 001 Mediana
Michelle Williams Vogue Magazine October 2011 Issue3

6. Κριστίνα Χέντρικς
Η Μποτιτσελική πρωταγωνίστρια του Mad Men, διάσημη για τις καμπύλες και το μαμούθ στήθος της, είδε τελευταία γυμνές φωτογραφίες της να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Αλλά αντιμετώπισε το θέμα με την ίδια ψυχραιμία και αξιοπρέπεια, όπως και τα σχόλια για το βάρος της που ακούει ήδη από το πρώτο casting που πήγε στην ζωή της.
Christina Hendricks Trailer 0
Christina Hendricks 4 Thumb 450x337 22689
Hendricks Gquk Miles Aldridge 4

5. Mάντλιν Στόου
Η συμπρωταγωνίστρια του Ντάνιελ Ντέι Λούις στον Τελευταίο των Μοϊκανών έφυγε από το Χόλιγουντ πριν από 12 χρόνια για να ξεκινήσει οικογένεια και επέστρεψε στα 53 της για να κερδίσει το χειροκρότημα ως σκύλα βαθύπλουτη στο τηλεοπτικό Revenge. H μεγαλύτερη σε ηλικία από τις δέκα της λίστας.
Madeleine Stowe Hot Pose 370d8

4. Λίλι Κόλινς
H 23ρονη κόρη του Φιλ Κόλινς μοιάζει να έχει πολλά χρόνια καριέρα μπροστά της, όπως απέδειξε με τον ρόλο της ως Χιονάτη στο Mirror Mirror.
Lily Collins Sexy

3. Σαρλίζ Θερόν
Κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται στην λίστα κάθε χρόνο. Μοναδικός συνδυασμός ομορφιάς και ταλέντου με έξτρα μπόνους ότι στη προσωπική της ζωή φέρεται εντελώς σαν άντρας. Όπως χαρακτηριστικά έχει πει για εκείνη ο Γούντι Χάρελσον «Είναι η μοναδική γυναίκα που πίνει και βρίζει περισσότερο από μένα».
Charlize Theron 10
Charlize Theron 7
Charlize Theron Main

2. Σοφιά Βεργκάρα
Χρειάστηκε να μπει στα 40 για να λατρέψει η Αμερική την προφορά και να αναγνωρίσει το κωμικό ταλέντο μιας Κολομβιανής που κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε ποτέ να γίνει κάτι περισσότερο από μοντέλο για μπικίνι.
Sofia Vergara 1
Vergara1

1. Μπιγονσέ
Εξώφυλλο του τεύχους και Nο1 της λίστας του People, η Μπιγονσέ δηλώνει πως οφείλει την λάμψη της στην κόρη της, Μπλου Άιβι, η οποία ήρθε στον κόσμο λίγους μήνες πριν. Και άσε τους μεμψίμοιρους να «γκρινιάζουν» ότι η πρώτη έγχρωμη που βγαίνει πρώτη στην συγκεκριμένη λίστα εδώ και 9 χρόνια, χρειάστηκε να τα βάψει πλατινέ για να το καταφέρει.
Beyonce 2 

iefimerida



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger