Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η σεξι Αλεξανδρα Ριζου μας κολαζει!

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Δεν γουστάρει με τίποτα τις απιστίες, δεν ανέχεται τα χουφτώματα από ξένους και θεωρεί το σεξ μέγιστο αγαθό στη σχέση. Αυτή είναι η Αλεξάνδρου Ρϊζου ολόγυμνη.

Η διαφημιση-οργιο της Καντις Σουανπολ που απαγορευτηκε παντου [φωτο + βιντεο]



Η νέα διαφημιστική καμπάνια του Brian Atwood με πρωταγωνίστρια της Νοτιοαφρικανή supermodel Κάντις Σουάνπολ κατέβηκε από τις γιγαντοαφίσες στην Madison Avenue πριν καν προλάβει να ανέβει.
Το να απαγορευτεί μια διαφήμιση σε κάποια μουσουλμανική χώρα ή στα ενδότερα της Αμερικής (εκεί που κυριαρχούν οι φανατικοί χριστιανοί) είναι σχεδόν αναμενόμενο.


Αλλά χρειάζεται κάτι να είναι πραγματικά σκανδαλώδες για να κάνει τους σκληρόπετσους Νεουορκέζους να ασχοληθούν μαζί τους.
Όπως η διαφημιστκή καμπάνια του Brian Atwood που δείχνει την γυμνή Κάντις Σουάνπολ να κυλιέται σε ένα καναπέ μαζί με ένα μάτσο άντρες.


Η αλήθεια είναι ότι η απόφαση του δήμου της Νέας Υόρκης, καθώς επίσης και του συνδέσμου ταξί που δεν δέχτηκε να την παρουσιάσει στον στόλο των αυτοκινήτων του, μοιάζει άκρως υπερβολική.

Ειδικά από την στιγμή που η ίδιας λογικής τηλεοπτική διαφήμιση, η οποιά είναι και απείρως πιο σέξι, συνεχίζει να προβάλλεται κανονικά.

H Αννα Διαμαντοπουλου τρελαινει τους φιλους της στο facebook! (φωτο)


H Άννα Διαμαντοπούλου τρελαίνει τους φιλους της στο facebook.
Πως το καταφέρνει αυτό;
Εύκολα, ανεβάζει μερικές σέξι φωτογραφίες της και με το ζόρι αποφεύγεται το εγκεφαλικό!

Δείτε τις φωτογραφίες:





Η Kim Kardashian κυλιεται ημιγυμνη και σεξι στην αμμο φορωντας καουμποικες μποτες!

Για να παραμείνεις στο φως της επικαιρότητας πρέπει να φροντίζεις συνεχώς για το οφθαλμόλουτρο των θαυμαστών σου. Αυτό κάνει και η Kim που φωτογραφίζεται και στη συνέχεια ανεβάζει τις φωτογραφίες της στο twitter.

Αυτήν την φορά ντύθηκε ή γδύθηκε(οπως το δει κανεις)  καουμπόισσα. Φόρεσε μπότες και καπέλο και ξάπλωσε στην άμμο του Μεξικού με διάθεση άγριου θηλυκού.

Θαυμαστε την:
 
































Ασωτη κορη Βρετανου υπουργου εγινε Σιχ πολεμιστρια με ακοντιο [φωτο]



Δέκα χρόνια πριν η Αλεξάνδρα Άιτκεν, κόρη του υπουργού των συντηρητικών Τζόναθεν Άιτκεν, φωτογραφιζόταν γυμνή για το GQ και ξενυχτούσε κάθε βράδυ με τους πιο διάσημους και πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη. Πλέον αποτελεί μέλος μιας ελίτ θρησκευτικής αδελφότητας, στα πλαίσια της οποίας κουβαλάει ακόντιο και πλένει πατώματα.

«Ζούμε σε μια εποχή που η καθημερινότητά μας είναι ολοένα και πιο γρήγορη και οι άνθρωποι αναζητούν ένα τρόπο να χαλαρώσουν και να αποδράσουν. Όπως το βλέπω εγώ, έχεις δυο επιλογές. Ή να βρεις ένα καλό έμπορο ναρκωτικών ή να βρεις ένα πιο φυσικό τρόπο να γίνεις ευτυχισμένος. Εγώ αυτό το βρήκα στην θρησκεία».

Έτσι έγραφε πριν ένα χρόνο η Αλεξάνδρα, πάλαι ποτέ κοσμικογράφος του Tattler και it girl του Λονδίνου, που γνώρισε και ερωτεύτηκε ένα Ινδό πολεμιστη Σιχ και μετακόμισε μαζί του σε ένα ασράμ στην Ινδία.

Αν και, κατά κάποιους, η Αλεξάνδρα δεν ξέχασε ποτέ τις παλιές της συνήθειες, αφού παρών στη γαμήλια τελετή της ήταν και φωτογράφος του περιοδικού Hello.


Η ουσία είναι ότι η προσήλωσή της στην νέα θρησκεία είναι σχεδόν απόλυτη, όπως αποδεικνύει η συγκεκριμένη φωτογραφία που την δείχνει σε ένα επαρχιακό δρόμο με το παραδοσιακό ακόντιο, μια τσάντα μπανάνες, αλλά και ένα ipod κάτω από το τουρμπάνι.


Σύμφωνα με την συγκεκριμένη σέχτα Σιχ, απαγορεύεται στην Αλεξάνδρα να κόβει τα μαλλιά της, ενώ στο τέλος κάθε μέρας βοηθάει στο να καθαριστούν τα πατώματα του ναού με αγιασμένο νερό.

Η ίδια πάντως μοιάζει ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη, όπως προκύπτει από δηλώσεις της. «Γνωρίζω μερικούς από τους πλουσιότερους, διασημότερους, πιο επιτυχημένους και εξυπνότερους ανθρώπους στον κόσμο. Αλλά οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι που έχω γνωρίσει είναι εκείνοι που ακολουθούν το μονοπάτι της πνευματικότητας. Δεν μπορείς παρά να αναρωτηθείς ότι κάτι παραπάνω ξέρουν».


Η γυναικα που βιωνει 100 οργασμους την ημερα!


Ενώ πολλές γυναίκες αναζητούν δίχως επιτυχία τον τρόπο να βιώσουν οργασμό, μία 44χρονη νοσοκόμα από το Νιου Τζέρσεϊ βιώνει 100 την ημέρα!



Όμως η Κιμ Ράμσεϊ δε είναι καθόλου χαρούμενη με την κατάστασή της. Νιώθει διαρκώς ερεθισμένη και η παραμικρή κίνηση μπορεί να προκαλέσει την κορύφωση. Τα τρένα, η οδήγηση, ακόμα και οι δουλειές του σπιτιού της προκαλούν ηδονή, την οποία δεν μπορεί να ελέγξει.



“Μπορεί οι περισσότερες να λένε “Ω, ναι”, αλλά εγώ λέω “Όχι πάλι”, περιγράφει η 44χρονη γυναίκα στην εφημερίδα Sun.

Οι γιατροί αποδίδουν αυτή την κατάσταση σε ένα ατύχημα που είχε πριν 10 χρόνια όταν έπεσε από τις σκάλες και προκάλεσε διαταραχή της “επίμονης διέγερσης των γεννητικών οργάνων”, εξ’ αιτίας κυστών που δημιουργήθηκαν στην σπονδυλική της στήλη.

Οι αλλεπάλληλοι οργασμοί της προκαλούν πόνο, εξάντληση αλλά και την εμποδίζουν από το να κάνει μία φυσιολογική ερωτική σχέση.

“Άλλες γυναίκες διερωτώνται πώς να έρθουν σε οργασμό. Εγώ δίνω μάχη για να σταματήσω τους δικούς μου”, λέει η ίδια.


Τα προβλήματα της άρχισαν μετά το σεξ με το σύντροφό της το 2008. “Ήμουν σε οργασμό επί τέσσερις ημέρες, νόμιζα πως θα τρελαθώ! Μου συνέβη ξανά με έναν άλλο σύντροφό μου, δοκίμασα να το σταματήσω με το να καθίσω πάνω σε παγωμένα φασόλια!” αφηγείται.


http://www.radar.gr

Αυτη η γυναικα παντρευτηκε πανω απο 10 αντρες και το εσκασε με τα λεφτα τους!


Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στην Ινδία για μία νύφη..

κατά συρροή, που παντρεύτηκε και στη συνέχεια εγκατέλειψε πάνω από 12 άνδρες με την καρδιά ραγισμένη και την τσέπη άδεια!

Η 33χρονη Shahanaz έχει παντρευτεί τουλάχιστον δεκαπέντε φορές- τόσες έχουν επιβεβαιωθεί, σύμφωνα με τις αρχές, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο ακόμα και για πενήντα γάμους!

Η Shahanaz παντρεύτηκε για πρώτη φορά πριν από περίπου 11 χρόνια τον Siddique με τον οποίο απέκτησε ένα παιδί.


Ωστόσο η πολυγαμία της αποκαλύφθηκε όταν δύο άλλοι σύζυγοί της (!) απευθύνθηκαν στην αστυνομία όπου συγκεντρώθηκαν τα παράπονα πολλών θυμάτων για τη δράση της.

Έχουν γίνει επτά επίσημες καταγγελίες εναντίον της Shahanaz αλλά είναι πιθανό να υπάρχουν κι άλλα «θύματά» της.

Ο πρώτος που την κατήγγειλε ήταν ένας 24χρονος που εργάζεται σε έκθεση αυτοκινήτων. Η Shahanaz του είπε πως αναζητούσε έναν άνδρα που εξαπάτησε μία φίλη της, στην οποία έταξε γάμο. Μίλησαν πολλές φορές στο τηλέφωνο πριν έρθουν πιο κοντά. Η γυναίκα του «αποκάλυψε» πως ήταν ορφανή από μικρή, πως ήταν νομικός στο Ανώτατο Δικαστήριο της πόλης Μαντράς και πως μελετούσε για να δώσει εξετάσεις για το δημόσιο.

Παντρεύτηκαν τον Απρίλιο και δύο μήνες αργότερα η Shahanaz έπεισε τον άνδρα της πως έπρεπε να μείνει σε μία πανσιόν για να προετοιμαστεί για τις εξετάσεις. Μάλιστα ο 24χρονος πούλησε τα κοσμήματα που είχε αγοράσει για το γάμο τους ώστε να έχει ένα κομπόδεμα η Shahanaz. Δύο εβδομάδες αργότερα η γυναίκα εξαφανίστηκε από την πανσιόν και έκτοτε η τύχη της… αγνοείται!


Καθώς η αστυνομία άρχισε τις έρευνες ένας δεύτερος άνδρας, ένας ποδοσφαιριστής, εμφανίστηκε και υποστήριξε πως την είχε νυμφευτεί πριν από λίγα χρόνια. Είχε εξαφανιστεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με διάφορα δικά του αντικείμενα αξίας.

Σύμφωνα με τον δεύτερο σύζυγο, ακόμα ένας άνδρας είχε απευθυνθεί στην αστυνομία με την ίδια καταγγελία.

Όσο οι έρευνες συνεχίζονταν ολοένα και περισσότεροι άνδρες εμφανίζονταν διηγούμενοι την ίδια ιστορία. Η Shahanaz φαίνεται πως έκαψε πολλές καρδιές κι άδειασε ακόμα περισσότερες τσέπες… 



Επαγγελμα... δοκιμαστρια δονητων!



Το περιβάλλον που δουλεύει η Νατ Γκάρβεϊ δεν έχει να κάνει με βαρετά και συνηθισμένα γραφεία διότι η εργασία της είναι ιδιαίτερη….

Η Γκάρβεϊ εργάζεται για λογαριασμό εταιρίας που πουλάει σεξουαλικά παιχνίδια και βοηθήματα μέσω διαδικτύου και ο ρόλος της είναι να δοκιμάζει τα νέα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση. «Η δουλειά μου είναι ευχάριστη, διαφορετική και καλύπτει τις ανάγκες μου. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο», δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα Sun.

Όπως ανέφερε, έχει δοκιμάσει περισσότερα από 1000 σεξουαλικά παιχνίδια στα 2 χρόνια που εργάζεται στην εταιρία, καθώς και σέξι κοστούμια και εσώρουχα που «ανεβάζουν το θερμόμετρο στην κρεβατοκάμαρα».

Μάλιστα, πληρώνεται αδρά για να κάνει το κέφι της, καθώς ο μισθός της ανέρχεται στις 25.000 λίρες – σχεδόν 30.000 ευρώ – ετησίως.

Μάλιστα, αστειευόμενη, αλλά ειλικρινής, η Γκάρβεϊ είπε: «Όπως κάθε γυναίκα, έτσι κι εγώ έχω ανάγκες. Χάρη στη δουλειά μου, κάνω κάτι που έτσι κι αλλιώς θα έκανα, αλλά πληρώνομαι κιόλας, ενώ έχω και τσάμπα δονητές. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να δοκιμάσω ένα νέο προϊόν, να το βαθμολογήσω και να γράψω μια αναφορά με τα σχόλιά μου. Είναι παιχνιδάκι. Όλες οι φίλες μου θεωρούν ότι έχω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο».




Το λεσβιακο ΒΙΝΤΕΟ αλυσιδας φαστ φουντ που σαρωνει...

 
Η αλυσίδα fast food "Carl's Jr" είναι η 5η σε μέγεθος στον κόσμο, ωστόσο φροντίζει κάθε διαφημιστικό της κάνει τα σάλια των πελατών της να τρέχουν...

Μετά τις Πάρις Χίλτον, Κιμ Καρντάσιαν και Κέιτ Άπτον, ήρθε η σειρά της Σάρα Άντεργουντ (πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη για το 2012 σύμφωνα με το Esquire) και της ανερχόμενης Έμιλι Ρατακόσφκι να συνεχίσουν μια παράδοση που θέλουν τα διαφημιστικά του Carl's Junior να είναι πιο καυτά και από τις τσίλι πιπεριές που περιέχουν τα burger του. 

Το νέο διαφημιστικό έχει προκαλέσει γι ακόμη μια φορά πολλά σχόλια...
 
 
 
 
 
 

Εσεις εμπιστευεστε τον browser σας;



Έχετε αναρωτηθεί ποτέ κατά πόσο είναι καλή ιδέα να αποθηκεύετε στον browser που χρησιμοποιείτε στοιχεία όπως κωδικούς πρόσβασης... ονόματα χρηστών ακόμη και στοιχεία πιστωτικών καρτών;

Φυσικά δεν υπάρχει τίποτα πιο βολικό από το να μπαίνουμε στους λογαριασμούς μας χωρίς να χρειάζεται να θυμόμαστε κωδικούς και ονόματα χρήστη αλλά και να πραγματοποιούμε τις ηλεκτρονικές μας αγορές χωρίς να χρειάζεται να βάζουμε κάθε φορά τον 16ψήφιο κωδικό της πιστωτικής μας κάρτας.

Κατά πόσο όμως κάτι τέτοιο είναι ασφαλές;
 
Φυσικά ο browser που θα αποθηκεύσουμε τέτοιου είδους δεδομένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς και η έκδοσή του.

Δυστυχώς όμως, δεν είναι λίγοι οι χρήστες οι οποίοι δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να προχωρήσουν σε αναβάθμιση του browser τους.

Φανταστείτε τώρα πόσο εύκολο είναι για κάποιον χρήστη ο οποίος έχει αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον υπολογιστή σας να πραγματοποιήσει αγορές με την πιστωτική σας κάρτα και να αλλάξει ή να χρησιμοποιήσει κακόβουλα τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείτε.

Βεβαίως το ίδιο μπορεί να συμβεί και αν κάποιος απλά κλέψει τον υπολογιστή σας αφού όλοι οι κωδικοί σας θα έχουν μείνει αποθηκευμένοι στον browser.

Ακόμη και στην περίπτωση που χρησιμοποιούμε τον πιο ασφαλή browser, στην πιο πρόσφατη έκδοσή του, δεν ενδείκνυται να αποθηκεύουμε τέτοιου είδους στοιχεία και πληροφορίες διότι ο κίνδυνος κακόβουλης ενέργειας δεν συγκρίνεται με το να θυμόμαστε έναν κωδικό πρόσβασης ή απλά να πληκτρολογούμε τον αριθμό της πιστωτικής μας κάρτας όποτε είναι να πραγματοποιήσουμε μια online αγορά.


Ασκησεις για γερη μνημη.


Ο Γκερτ Μίτρινγκ παίζει τους αριθμούς στα δάχτυλα. Φέτος ανακηρύχθηκε για ένατη φορά πρωταθλητής στους «νοερούς υπολογισμούς». Υπολογίζει μόνο με το νου τετραγωνικές ρίζες και παραγώγους.
Όπως εξομολογείται ο Γ. Μίτρινγκ, η επιτυχία στους νοερούς υπολογισμούς οφείλεται στους συνειρμούς του. Αυτοί του χάρισαν το χρυσό μετάλλιο στη 16η Ολυμπιάδα πνευματικών αθλημάτων του Λονδίνου. Σε συνέντευξή του στη DW υπογραμμίζει ότι η έφεση στους μαθηματικούς υπολογισμούς μπορεί να βοηθήσει, δεν είναι όμως απαραίτητη προϋπόθεση. «Θέλω να διαλύσω οποιαδήποτε σχετική προκατάληψη! Πρόκειται για κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας, δε χρειάζεται ταλέντο».
Ο καθηγητής Κρίστιαν Έλγκερ

Ο Μίτριγκ είναι σε θέση να πραγματοποιήσει πολύπλοκες αριθμητικές πράξεις μέσω συνειρμών. Ο Κρίστιαν Έλγκερ, καθηγητής Επιληπτολογίας στο πανεπιστήμιο της Βόννης, εξηγεί τον συνδυασμό απομνημόνευσης μέσω συνειρμών: «Το ιδανικό είναι να φέρνεις στο μυαλό σου συνδυαστικές εικόνες. Όταν για παράδειγμα κάνεις τα ψώνια για το σπίτι, να κλείνεις τα μάτια και να σκέφτεσαι ότι καθαρίζεις». ‘Όπως υποστηρίζει, με τον τρόπο αυτό θα θυμηθείς τι καθαριστικά χρειάζεσαι, ακόμη και αν έχεις ξεχάσει τη λίστα με τα ψώνια στο τραπέζι της κουζίνας.
Μαθήματα απομνημόνευσης από την αρχαία Ρώμη
Στις σχολές ρητορικής της αρχαίας Ρώμης εισήχθη η μέθοδος Λόκι από τον Κικέρωνα και τον Κοϊντιλιανό. Στη μέθοδο αυτή χρησιμοποιούνταν συνειρμοί από το οικείο περιβάλλον για την απομνημόνευση και την ενθύμηση γεγονότων, με στόχο πάντα την καλύτερη δυνατή παρουσίαση του ρητορικού λόγου.
«Οι ρήτορες μπορούσαν να υποστηρίξουν τόσο καλά τις θέσεις τους δημόσια, καθώς έφτιαχναν στο μυαλό τους ήδη από πριν μία εικονική παρουσίαση βάσει οικείων συνειρμών. Χάρη σε αυτή ταξινομούσαν τελικά σε λογική σειρά τα επιχειρήματά τους», σημειώνει ο Κ. Έλγκερ.

Ξεκινώντας από την καθημερινότητα
Πρωταθλητής για ένατη φορά στους νοερούς υπολογισμούς ο Γκερτ Μίτρινγκ
Η κούραση, το κάπνισμα και το πέρασμα του χρόνου αποδυναμώνουν τη μνήμη. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτό μπορεί να βελτιωθεί με σωστή διατροφή και γυμναστική. Σύμφωνα με τον καθηγητή Έλγκερ, πρέπει να δίνει κανείς περισσότερη προσοχή σε όσα συμβαίνουν γύρω του. Η λίστα για τα ψώνια μπορεί πάντα να βοηθήσει, αν δεν την ξεχάσουμε στο σπίτι, αλλά καλύτερα θα ήταν να προσπαθούμε μόνοι μας να θυμηθούμε τί είχαμε γράψει στη λίστα, επισημαίνει ο καθηγητής. 

Ο Γ. Μίτρινγκ από την πλευρά του θεωρεί πως οι αστυνομικές ιστορίες, οι γρίφοι ή ακόμη και η εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας μπορεί να βοηθήσει εκείνους που έχουν ασθενή μνήμη. Άλλωστε ο πρωταθλητής πιστεύει ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί στις δυνατότητες απομνημόνευσης. Είναι στα χέρια του καθενός να δοκιμάσει μεθόδους και μικρά κόλπα... Αρκεί να το πάρει απόφαση.
Πηγή: www.dw.de


Εμπλεξε σε καβγα σε μπαρ της Κεφαλονιας η Μπεκατωρου

Πρωταγωνίστρια σε «θερμό» επεισόδιο

Πρωταγωνίστρια σε ένα επεισόδιο σε μπαρ της Κεφαλονιάς ήταν η Μαρία Μπεκατώρου.

Η παρουσιάστρια διασκέδαζε με την παρέα της σε γνωστό μαγαζί της περιοχής, όμως ένα περιστατικό ανήμερα της ονομαστικής της εορτής παραλίγο να της χαλάσει το κέφι. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, «Real», η Μαρία δυσανασχέτησε με την απόφαση μιας παρέας να ξαποστάσει στο πίσω μέρος του καναπέ όπου καθόταν με μια φίλη της. 

Παρά τις συστάσεις και ενώ έδειξε την ενόχλησή της, η στάση των θαμώνων συνεχίστηκε. 

Κάπου εκεί ήταν που η Μαρία άρχισε με το πίσω μέρος του κεφαλιού της να σκουντάει την ξένη πλάτη που την ενοχλούσε. 

Όταν η διένεξη άναψε, τότε η παρουσιάστρια έφυγε και άφησε την φίλη της να λογομαχεί. 

Το επεισόδιο τελείωσε γρήγορα και η ένταση σταμάτησε.




Ανηκουστο! 72χρονη ετοιμαζεται να… αποκτησει παιδι με τον …26χρονο εγγονο της!


Ανήκουστο και όμως αληθινό.

Μία 72χρονη ετοιμάζεται να… αποκτήσει παιδί με τον 26χρονο εγγονό της! Οι Pearl Carter και Phil Bailey πλήρωσαν μία παρένθετη μητέρα 20.000 λίρες για να φέρει στον κόσμο τον καρπό του «έρωτά» τους.


Η Carter από την Ιντιάνα των ΗΠΑ γνώρισε τον Bailey πριν τέσσερα χρόνια, όταν πέθανε η μητέρα του 26χρονου, Lynette, με την οποία η 72χρονη δεν είχε ποτέ επαφή μέχρι τότε.



Η ηλικιωμένη γέννησε την Lynette στα 18 της χρόνια εκτός γάμου και όπως λέει, αναγκάστηκε να δώσει το παιδί της για υιοθεσία λόγω των αυστηρών γονιών της. Στη συνέχεια παντρεύτηκε αλλά δεν απέκτησε άλλα παιδιά.


Γιαγιά και εγγονός, που δέχονται την κοινωνική κατακραυγή και μπορεί να αντιμετωπίσουν την κατηγορία της αιμομιξίας, ερωτεύθηκαν και έγιναν εραστές λίγο μετά την γνωριμία τους.



Σε συνέντευξή τους στο περιοδικό της Νέας Ζηλανδίας New Idea η Carter είπε ότι «δεν τη νοιάζει η γνώμη του κόσμου». «Είμαι ερωτευμένη με τον Phil και αυτός μαζί μου. Σύντομα θα κρατώ το γιο ή την κόρη μου στην αγκαλιά μου και ο Phil θα είναι ένας περήφανος πατέρας», σύμφωνα με το thebest.gr



Η Pearl και ο Phil με την παρένθετη μητέρα Roxanne Campbell


«Πάντα με έλκυαν οι μεγαλύτερες γυναίκες και νομίζω ότι η Pearl είναι εκπληκτική», είπε ο 26χρονος. Η Carter αποκάλυψε ότι έψαχνε για πολλά χρόνια την κόρη της, αλλά εγκατέλειψε τις προσπάθειες περίπου πριν 15 χρόνια.



Τελικά, μετά το θάνατο της Lynette, ήταν ο Phil που αναζήτησε τη γιαγιά του και τη βρήκε στέλνοντας της ένα γράμμα και μετά e-mail.



«Μου έστειλε μία φωτογραφία του και σκέφτηκα τι ωραίος και σέξι άνδρας είναι προτού με τσιμπήσω για να συνειδητοποιήσω ότι είναι εγγονός μου.



Όταν τον πρωτοείδα ήξερα ότι ποτέ δε θα είχαμε σχέση γιαγιάς- εγγονού. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ένιωθε σεξουαλικά ζωντανή», ομολογεί η Pearl.

Ποσο κοστιζουν καθε χρονο τα εκτροπα στο ΟΑΚΑ


Τις 300.000 ευρώ ξεπερνά το κόστος των ζημιών που έχει υποστεί τα τελευταία 3 χρόνια το ΟΑΚΑ, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το κόστος από τα έκτροπα στο ντέρμπι «αιωνίων» της περασμένης Κυριακής. 

Σύμφωνα με...

το sport fm, το 2009 το συνολικό κόστος των ζημιών έφτασε τις 72.537,84 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε 55.277,08 στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε 15.032 στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και σε 2.228,76 στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το 2010 σημειώθηκε το ρεκόρ της περασμένης τριετίας με τις ζημιές να φτάνουν 125.875,15 ευρώ. Από αυτά, τα 81.194 ήταν της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, 26.551,91 της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και 18.129,24 της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το 2011 το κόστος των ζημιών ανήλθε στις 116.894 ευρώ. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε τα πρωτεία με 89.159, ακολούθησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με 16.335 και τρίτη ήταν η ΠΑΕ ΑΕΚ με 11.400.

tro-ma-ktiko



Η Νανα Καραγιαννη ανεβαζει στο Facebook φωτογραφιες που σοκαρουν!


Η γνωστή δημοσιογράφος, δίνει την δική της μάχη, αξιοπρεπώς, απέναντι στην ύπουλη ασθένεια που λέγεται νευρική ανορεξία..Δίπλα της ο….άνδρας της που την στηρίζει με όποιο τρόπο μπορεί..


Η ίδια η Νανά αποκάλυψε πώς «Είμαι μια χαρά. νιώθω ψυχολογικά πολύ δυνατή και πλέον βλέπω τη ζωή μου πολυ διαφορετικά όπως και τον εαυτό μου. Γνωρίζω ότι πολλοί λένε διάφορα για μένα αλλά δε με απασχολεί. Σημασία έχει ότι μπήκαμε στην τελική ευθεία και θα δείτε σε λίγο καιρό όλοι τη Νανά που αγαπήσατε».


karagiani

Καλή δύναμη και καλή επιστροφή!

athensmagazine 



Νεες hi-res φωτογραφιες απο τον Αρη.

Έγχρωμες λήψεις υψηλής ανάλυσης έδωσε στη δημοσιότητα η NASA.
H νέα «καρτποστάλ» από τον Άρη αποκαλύπτει τον γεωλογικό πλούτο του Κόκκινου πλανήτη. Εδώ φαίνονται καθαρά οι διαστρωματώσεις των πετρωμάτων στη βάση του Όρους Σαρπ.

Καλιφόρνια 
Νέες κρυστάλλινες φωτογραφίες οι οποίες αποκαλύπτουν τη γεωλογική ταυτότητα του έντονα διαβρωμένου Όρους Σαρπ, έστειλε το Curiosity.

Σύμφωνα με τη NASA, η υψηλή ανάλυση των λήψεων επιτρέπει την ξεκάθαρη μελέτη των διαστρωματώσεων των πετρωμάτων του κοκκινωπού βουνού και του εδάφους. Οι νέες φωτογραφίες ελήφθησαν στις 23 Αυγούστου, με τη βοήθεια της δεξιάς κάμερας Mast (Mastcam) με φακό 100 χιλιοστών.

«Οι διαστρωματώσεις του βουνού αποτελούν τον βασικό μας στόχο» εξηγεί ο κύριος ερευνητής της Mastcam, Μάικλ Μάλιν.

«Μπροστά από τα σκούρα σημεία μπορούμε να διακρίνουμε κοκκινωπή άμμο, διαφορετικής σύνθεσης όπως προδίδει το διαφορετικό της χρώμα. Τα πετρώματα στη βάση παρουσιάζουν ποικιλία ως προς τα χαρακτηριστικά τους – κάποια είναι στρογγυλεμένα και κάποια άλλα όχι, γεγονός που αποδεικνύει ένα διαφορετικό γεωλογικό ιστορικό. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα πλούσια γεωλογικά περιοχή την οποία θα πρέπει να διασχίσουμε και να μελετήσουμε» καταλήγει ο ειδικός.
www.tovima.gr

Σακιρα και Πικε σε sex tape!




Δυο απολυμένα μέλη του προσωπικού της Σακίρα φέρονται -σύμφωνα με το σύνολο των Κολομβιανών ΜΜΕ- να προσπαθούν να πουλήσουν 15λεπτο sex tape της τραγουδίστριας και του σταρ της Μπαρτσελόνα που γυρίστηκε πάνω σε γιοτ.

«Το βίντεο έχει διάρκεια 15 λεπτά και γυρίστηκε με κινητό τηλέφωνο από κάποιον που βρισκόταν στο κατάστρωμα του σκάφους. Δείχνει την Σακίρα, η οποιά φοράει μπικίνι, να κατεβαίνει στην καμπίνα μαζί με τον Πικέ, να πίνουν ποτά και να αρχίσουν να χαϊδεύονται. Στην συνέχεια η γυναίκα που φαίνεται να είναι η Σακίρα φαίνεται να κάνει στον άντρα στοματικό έρωτα. Αλλά στο σημείο αυτό δεν μπορείς να διακρίνεις καθαρά το πρόσωπο της».

Αυτό δήλωσε ένας μάνατζερ από την Βαρκελώνη -που ειδικεύεται σε τέτοια θέματα- ο οποίος και παρακολούθησε το βίντεο.

Στα χέρια του έφτασε μέσω δυο πρώην υπαλλήλων της Σακίρα που φέρονται να είναι δυσαρεστημένοι μαζί της και οι οποίοι ζήτησαν από το μάνατζερ να τους βοηθήσει να πουλήσουν το βίντεο έναντι 310.000 δολαριών.

Όλα αυτά σύμφωνα με δημοσίευμα του Ισπανικού περιοδικού Interviu που επίσης αναφέρει ότι οι δυο υπάλληλοι, που δούλευαν για την Σακίρα επί 11 χρόνια, απολύθηκαν γιατί αρνήθηκαν να μαγειρέψουν ένα γεύμα για την τραγουδίστρια στην μέση της νύχτας.

Πρέπει να επισημανθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι φήμες για sex tape της Κολομβιανής super star έκαναν τον γύρο του κόσμου.




Το οργιο που σχεδιασε του βγηκε ξινο!


Ένα κατεστραμμένο σπίτι και μια γειτονιά στο... πόδι ήταν το αποτέλεσμα της αποτυχημένης προσπάθειας ενός νεαρού για... τρίο! 

Πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής οι γείτονες ενός νεαρού στην Πρέβεζα, από τις φωνές και τους θορύβους που έβγαιναν από το σπίτι του. 

Όλα έγιναν γύρω στις 4 τα ξημερώματα στον Παντοκράτορα στην Πρέβεζα. 

Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ένας άντρας και δύο γυναίκες οι οποίοι θέλησαν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε σεξουαλικά παιχνίδια αλλά τελικά μάλλον κάτι δεν πήγε καλά! 

Ο άντρας βρίσκονταν στην ακτή μαζί με την μια από τις δύο κοπέλες και περίμεναν την δεύτερη φίλη τους. 

Και οι τρεις είχαν κανονίσει την συνεύρεση αυτή και είχαν συμφωνήσει να γνωρίσουν την συγκεκριμένη εμπειρία. 

Όταν η δεύτερη κοπέλα έφτασε στην παραλία και είδε το ζευγάρι που είχε αρχίσει τα... προκαταρκτικά μάλλον άλλαξε γνώμη και αποχώρησε παρά τις προσκλήσεις να μείνει. 

Έλα όμως που στην πορεία μάλλον δεν θέλησε να φύγει χωρίς να αφήσει το σημάδι της. Επέστρεψε και μπήκε στο σπίτι του νεαρού άντρα, που βρίσκονταν κοντά στην ακτή, και άρχισε να τα σπάει. Δεν άφησε τίποτε όρθιο στην κυριολεξία, τραβώντας την προσοχή όχι μόνο του πρωταγωνιστή της ιστορίας μας που άρχισε να τρέχει προς το σπίτι του να δει τι συμβαίνει, αλλά και της γειτονιάς που βγήκε στα μπαλκόνια. 

Όταν η αγριεμένη νεαρά τον αντίκρισε άρχισε να τον στολίζει με κάθε είδους κοσμητικά επίθετα που ακούγονταν παντού στην ησυχία της νύχτας και αφού ολοκλήρωσε την καταστροφική της μανία, αποχώρησε από το σπίτι των... οργίων αφήνοντας τον με τον στόμα ανοιχτό. 

Τώρα το τι προηγήθηκε και γιατί προκλήθηκε η αντίδραση της δεύτερης κοπέλας, οι τρεις τους το ξέρουν. 


inews.gr

Το DEALS 247 ειναι εδω!

Yποστηριξτε τον πριγκιπα Χαρι με εναν γυμνο χαιρετισμο



Μπορεί ο άτακτος πρίγκιπας να υπέστη παγκόσμια κατακραυγή, αλλά τουλάχιστον έχει την αγάπη και την υποστήριξη του λαού του. Τουλάχιστον 12.000 άνθρωποι φωτογραφήθηκαν γυμνοί και ανάρτησαν τις φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο σε υποστήριξη του πρίγκιπα Χάρι.


Στρατιώτες και φίλοι των ενόπλων δυνάμεων δημιούργησαν στο Facebook την ομάδα «Support Prince Harry with a naked salute». (= «υποστηρίξτε τον πρίγκιπα Χάρι με έναν γυμνό χαιρετισμό») και εκατοντάδες φωτογραφίες, άλλες σέξι κι άλλες αστείες, ανέβηκαν στο γκρουπ αποδεικνύοντας ότι το περίφημο βρετανικό χιούμορ είναι πολύ πιο διασκεδαστικό απ' οτι νομίζαμε.















Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger