Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο καυτός χορός Παπαδημητρίου-Συνατσάκη με τον ελέφαντα [βίντεο]

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Την παράσταση έκλεψαν οι Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαίρη Συνατσάκη που ανέβηκαν στην σκηνή των Mad Video Music Awards φορώντας ημιδιάφανα ρούχα προκειμένου να συνοδεύσουν χορευτικά τους Playmen και τη Hadley.

Τις χορευτικές τους ικανότητες απέδειξαν για άλλή μια φορά οι καλογυμνασμένες Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαίρη Συνατσάκη αντίστοιχα που στάθηκαν αξιοπρεπώς δίπλα στους επαγγελματίες χορευτές (και στον ελέφαντα-prop) στο πιο επιτυχημένο από τα happenings της βραδιάς.

Αν και για την Ντορέττα δεν υπήρχε ποτέ καμία αμφιβολία αφού μας απέδειξε τον χειμώνα που μας πέρασε το ταλέντο της κερδίζοντας το Dancing with the stars.

Όλα αυτά στα πλαίσια της εμφάνισης των Playmen και της Hadley στην σκηνή των φετινών Mad Video Music Awards.

http://www.iefimerida.gr/

Μ. Συνατσάκη: Ποζάρει πιο σέξυ από ποτέ και αναστατώνει! Φωτογραφίες

Μια άκρως αποκαλυπτική και σέξυ φωτογράφηση έκανε η Μαίρη Συνατσάκη που αναμένεται να συζητηθεί. Η νεαρή παρουσιάστρια ποζάρει με μαγιό και προκαλεί πανικό.

Η πιο ποθητή, αλλά και μοντέρνα, παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης ενδίδει αποκλειστικά στο φακό του Γιάννη Μπουρνιά για το Andro, στην πιο σέξυ φωτογράφηση της μέχρι σήμερα και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

H φωτογράφηση έγινε στο Fashion Workshop by Vicky Kaya, το make-up και τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Σπύρος Σαμοΐλης.

Δες τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες:








«Κοιμήθηκα με 70 γυναίκες αφότου η γυναίκα μου, με ακρωτηρίασε»


Ήταν 23 Ιουνίου του 1993 όταν μια νύχτα, ο John Wayne Bobbitt έζησε τον εφιάλτη κάθε άνδρα.

Η γυναίκα του, του έκοψε το πe oς. Η αιμορραγία ήταν τόσο έντονη που λιποθύμησε και όταν ξύπνησε τον ετοίμαζαν ήδη για το χειρουργείο. Μετά από μια ιδιαίτερα λεπτή εγχείριση οι γιατροί κατάφεραν να επανασυγκoλλήσουν το κομμάτι που έλειπε.

Η γυναίκα του Bobbitt, Lorena, αφότου του έκοψε ένα κομμάτι με μαχαίρι, πήρε το ακρωτηριασμένο μέλoς και το πέταξε σε έναν αγρό.

Οι αστυνομικοί, τους οποίους κάλεσε η ίδια, κατάφεραν να βρουν το κομμάτι και να το πάνε στο νοσοκομείο. Η γυναίκα ομολόγησε στο δικαστήριο την πράξη της, ενώ υποστήριξε πως εκείνο το βράδυ ο άνδρας της την είχε βi άσei, κάτι που είχε κάνει επανειλημμένα.

Η Lorena αθωώθηκε καθώς το δικαστήριο δέχτηκε το αιτιολογικό της βiαιης συμπεριφοράς του συζύγου.

Ο ίδιος ο Bobbitt χρειάστηκε περίπου 2 χρόνια μέχρι να λειτουργήσει και πάλι σ ε ξ o uαλικά.

Οι γιατροί του είχαν πει ότι δεν θα μπορούσε να ξανακάνει σ e ξ. Ωστόσο, τους διέψευσε και έγινε διάσημος πopνoστάp. Ο ίδιος δηλώνει στην εφημερίδα The Sun ότι έχει κoιμηθεί με περισσότερες από 70 γυναίκες μετά τον ακpωτηpιασμό του.

Μάλιστα μια από τις εpωτικές ταινίες που γύρισε έφερε το τίτλο Frankenpenιs (το πeoς του Φρανκενστάιν). Παντρεύτηκε 2 φορές ακόμη. Το 2002 συνελήφθη για επίθεση σε βάρος της τρίτης συζύγου του.

Πλέον όμως λέει ότι τα άφησε όλα αυτά στο παρελθόν. Βρήκε το Θεό, μετακόμισε στο πατρικό του σπίτι και βρήκε το μεγάλο έpωτα όπως λέει στο πρόσωπο μιας παιδικής του φίλης με την οποία σχεδιάζουν να παντρευτούν.

Δείτε την Ρία Αντωνίου στην παραλία και πάθετε!(ΦΩΤΟ)

Είναι εντυπωσιακή ,σέξι, τρέλανε του Ιταλούς όταν εμφανίζονταν στο show χορού .Η Ρία Αντωνίου με το νάζι και το σκέρτσο της κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, ενώ με την εμφάνιση της αυτή στην παραλία ανέβασε στα ύψη την θερμοκρασία .Σήμερα ,η τύχη της αγνοείται καθώς έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας! Το fay'sbook δημοσίευσε φωτογραφία με μία ωραία εμφάνιση της στην παραλία.



ΣΟΚ! Κρατούσε στο σπίτι το πτώμα της μητέρας του ώσπου... αυτοκτόνησε!


Σοκαρισμένο το Κρανίδι, παρακολουθεί τις εξελίξεις μιας οικογενειακής τραγωδίας, που αποκαλύφθηκε στην περιοχή.

Οι γείτονες και οι φίλοι, βοηθούσαν οικονομικά και με τρόφιμα, μια φτωχή οικογένεια, η οποία δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει.

Στο σπίτι, ζούσε η μητέρα με τον γιο της, η οποία ωστόσο, τον τελευταίο καιρό είχε εξαφανιστεί.

Χθες αποκαλύφθηκε ο λόγος της εξαφάνισής της. Η γυναίκα ήταν νεκρή και το πτώμα της βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με το paratiritis-news.com, ο γιος της που ζούσε με τη νεκρή μητέρα του και έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα έδωσε τέλος στη ζωή του αφού προφανώς δεν άντεξε την απουσία της και έδεσε μία θηλιά στον λαιμό του.

Η δυσοσμία από το πτώμα της γυναίκας ήταν έντονη και έτσι κατάλαβαν οι γείτονές της ότι κάτι συνέβαινε και κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού ήταν όλοι στις θέσεις τους το πρωί και παρόλο που ήταν απόγευμα ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα των γειτόνων.

Με το που έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας ένα πτώμα σε αποσύνθεση και τον γιο κρεμασμένο.

Αμέσως κάλεσαν ιατροδικαστή για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου της γυναίκας.

Τέσσερα απλά κόλπα στο γραφείο για να διατηρείτε τη φόρμα σας

Μπορεί να παραπονιέστε πως δεν έχετε χρόνο να πάτε γυμναστήριο επειδή δουλεύετε πολλές ώρες, υπάρχουν όμως μερικά «κόλπα» που μπορείτε να κάνετε ακόμα και στη δουλειά, τα οποία θα σας κρατήσουν σε φόρμα χωρίς σχεδόν να το καταλάβετε. Σύμφωνα με το Queen.gr αυτά τα κόλπα είναι τα εξής:
Παρκάρετε μακριά από την εργασία σας. Τουλάχιστον 2 χιλιόμετρα μακρύτερα, θα περπατάτε καθημερινά τουλάχιστον 4 χλμ.
Χρησιμοποιήστε λιγότερο το εσωτερικό τηλέφωνο. Μην καλείτε τους συναδέλφους σας στο γραφείο σας, πηγαίνετε εσείς στο δικό τους, ή καλέστε τους στο γραφείο σας αυτοπροσώπως.
Τα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα διαθέτουν εφαρμογές μέτρησης αποστάσεων ή βηματομετρητές. Εάν διαθέτετε, χρησιμοποιήστε το και κάθε μέρα καταγράψτε το σκορ σας. Κρατήστε ένα ημερολόγιο των δραστηριοτήτων σας και να είστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματά σας.
Ποτέ μη νιώσετε πείνα. Αυτό θα το πετύχετε τρώγοντας ανά 3-3 ½ ώρες κάτι υγιεινό. Όταν πεινάμε ο οργανισμός μας αναζητά τροφές με άμεση πηγή ενέργειας και συνήθως είναι τα γλυκά και ό,τι περιέχει περισσότερα λιπαρά οξέα, τα οποία πρέπει να αποφεύγουμε πάση θυσία.

Σοκ στην Αθήνα : Θάβουν σε ομαδικούς τάφους νεογνά!!!

Μια ανατριχιαστική πρακτική στην Αθήνα του 2013 φέρνει στο φως καταγγελία μητέρας στο Συνήγορο του Πολίτη, ότι το νεογέννητο βρέφος της το οποίο πέθανε ενώ ήταν ακόμη στο μαιευτήριο ενταφιάστηκε σε ομαδικό τάφο. Μάλιστα η μητέρα στην καταγγελία τονίζει ότι οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν την εκταφή της σορού όταν εκείνη τους το ζήτησε. Σύμφωνα με το iatropedia ο Συνήγορος του Πολίτη αναφέρει σε σχετική έκθεσή του: «Πολίτης κατήγγειλε στον Συνήγορο την ομαδική ταφή του βρέφους της και την άρνηση της Διεύθυνσης Κοιμητηρίων του Δήμου Αθηναίων να επιτρέψει την, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και παράδοση στη χώρα μας, εκταφή της σορού του».

Στη συνέχεια ο Συνήγορος του Πολίτη στο σχετικό έγγραφό του αναφέρει ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία τα νεκρά νεογνά θα πρέπει να θάβονται όπως ακριβώς οι ενήλικοι νεκροί «με διακριτό ατομικό τρόπο κατόπιν έκδοσης εξατομικευμένων ληξιαρχικών πράξεων».

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο Συνήγορος του Πολίτη ήδη από το 2008 σε ειδική έκθεσή του για τους όρους λειτουργίας των κοιμητηρίων, μεταξύ άλλων είχε αναδείξει το ζήτημα της μη σύννομης ομαδικής ταφής βρεφών σε κοιμητήριο του Δήμου Αθηναίων.

Από την πλευρά του ο Δήμος Αθηναίων απάντησε πως δεν είχε λάβει γνώση της συγκεκριμένη εγκυκλίου και για το λόγο αυτό εξακολουθούσε να εφαρμόζει την παράνομη πρακτική του ομαδικού ενταφιασμού των βρεφών.

Η Ανεξάρτητη Αρχή, όσον αφορά την καταγγελλόμενη υπόθεση, διαπίστωσε ότι όντως είχε γίνει ομαδική ταφή βρεφών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει εκταφή καθώς θα ήταν δύσκολο να ξεχωρίσουν τα βρέφη. Τέλος ζήτησε να αποσαφηνιστεί αν το παιδί της γυναίκας που έκανε την καταγγελία όντως ετάφη ομαδικά και παράλληλα ζητούσε την εκταφή του, είτε ατομικά, είτε -σε περίπτωση που δεν ήταν δυνατό- ομαδικά, όλων των νεογνών που βρίσκονταν στο συγκεκριμένο τάφο.

Από την πλευρά του ο Δήμος Αθηναίων υιοθέτησε τις προτάσεις του Συνηγόρου του Πολίτη, προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες και απευθύνθηκε και προς τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου, στο μέτρο που την αφορά, να εφαρμόζεται από όλους η ισχύουσα νομοθεσία ως προς την φύλαξη, ταφή και εκταφή των νεογνών.

Πηγή: iefimerida.gr

Η απιστία φαίνεται στα... ψώνια! Τι αγοράζουν οι γυναίκες που απατούν τους άνδρες τους;

Σπίτια μάλλον θα κλείσει η έρευνα που πρόσφτα δημοσίευσε αμερικάνικη ιστοσελίδα διαδικτυακών γνωριμιών. Σύμφωνα με την έρευνα, οι άπιστες γυναίκες μπορούν να αποκαλυφθούν από τις επιλογές τους στα ψώνια. Η AshleyMadison.com είναι μία ιστοσελίδα διαδικτυακών γνωριμιών για παντρεμένους/ες που ενδιαφέρονται για.. εξωσυζυγικές περιπέτειες. Πρόσφατα, δημοσίευσε μία έρευνα που καταγράφει τις προτιμήσεις 52.390 τακτικών πελατριών της, δημιουργώντας έτσι το «καταναλωτικό προφιλ» της άπιστης συζύγου.

Στις πρώτες προτιμήσεις έρχονται μαγαζιά παπουτσιών και «καυτών» εσωρούχων αλλά και τα μαγαζιά καλλυντικών. Επίσης επιλέγουν μεγάλα μαγαζιά με πιο νεανικά και μοντέρνα ρούχα, παρά μεγάλους οίκους με ακριβά σχέδια.

Η έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες που απατούν τους συζύγους τους, ενδιαφέρονται υπερβολικά για την εμφάνισή τους: Συγκεκριμένα οι περισσότερες γυναίκες που συμμετείχαν την έρευνα παραδέχτηκαν ότι από τότε που ξεκίνησαν τις «παρασπονδίες» διπλασίασαν το ποσό των χρημάτων που σπαταλούν για τον καλλωπισμό τους.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει και ο διευθύνων Σύμβουλος της AshleyMadison δηλώνοντας ότι ο καλλωπισμός και η ιδιαίτερη προσοχή στην εξωτερική εμφάνιση μίας παντρεμένης γυναίκας συνήθως αποτελεί σημάδι απιστίας.


Μαρκογιαννάκης: Είσαι σαβούρα – Ζωή: Είσαι εισαγγελέας της Χούντας – Τραγέλαφος στην Επιτροπή


Με τον πλέον αναμενόμενο τρόπο, τουλάχιστον για όσους παρακολουθούσαν στενά τις εξελίξεις τους τελευταίους 5 μήνες, έπεσε η αυλαία της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ. Φυσικά, πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιοι, δηλαδή η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο πρόεδρος, κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Μάλιστα, ο κ. Μαρκογιαννάκης ήταν έξαλλος με την επιμονή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ να τον αποκαλεί, επί πέντε συνεχόμενους μήνες, με το όνομά του, και όχι με τη θεσμική ιδιότητα του Προέδρου.

Η κατακλείδα του τελευταίου “επεισοδίου” ήλθε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να αποκαλεί τον κ. Μαρκογιαννάκη “εισαγγελέα της Χούντας” και “τραμπούκο”, και τον ίδιο να τη χαρακτηρίζει “γόνο”.



Οι διάλογοι είναι χαρακτηριστικοί, όπως πάντα:



ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Όχι, θα αποκαλέσετε τον Πρόεδρο με την θεσμική του ιδιότητα για να…

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: …

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Μα, μας έχει πρήξει έξι μήνες τώρα! Έξι μήνες μας έχει σουβλίσει! Και ακόμα θα την ανεχόμαστε να μας σουβλίζει; Έξι μήνες μας έχει σουβλίσει!

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: …

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Έξι μήνες!

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: …

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Τιμή μου! Είναι τιμή μου απέναντι σε εσάς και σε αυτή την αθλιότητα που εκφράζετε.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: …

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Έχω ζητήσει κι εγώ το λόγο και δεν τέλειωσε η κ. Κωνσταντοπούλου!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Μα, δεν τελειώνει! Θα μας λέει εδώ πέρα ιστορίες μέχρι αύριο το πρωί!

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Πώς συμπεριφέρεστε έτσι; Πού νομίζετε ότι βρίσκεστε; Διακόπτετε μέλος της Επιτροπής!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Πάντως όχι εκεί που βρισκόσουν εσύ σαράντα χρόνια που ζεις τώρα!

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Τι είπατε;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Όχι εκεί που βρισκόσασταν εσείς στη ζωή σας, που είναι μέχρι τώρα σαράντα χρόνια. Εγώ κάπου σε ένα χωριό…

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Θέλω να σας ενημερώσω ότι δεν είναι η ζωή μου σαράντα χρόνια…

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Σαράντα δύο, πόσα;

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: …αλλά μάλλον θέλετε να πείτε ότι πριν σαράντα ένα χρόνια εσείς διοριστήκατε επί χούντας εισαγγελέας. Εγώ είμαι ευτυχώς πολύ μικρότερη.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Δεν διορίστηκα, πέτυχα στο διαγωνισμό, είναι τιμή μου, είχα άριστες εκθέσεις και…

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Θέλω να ολοκληρώσω αυτό το οποίο έλεγα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Τη Δευτέρα στις 18.00΄ έχουμε συνεδρίαση για να συζητήσουμε για το πόρισμα.

Λύεται η συνεδρίαση.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Διακόπτετε με αυτόν τον τρόπο τη συνεδρίαση; Ποιος αποφάσισε για τη διακοπή της συνεδρίασης; Ποιος αποφάσισε, κύριε συνταγματάρχα;

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Αποφασίζομεν και διακόπτομεν! Θα πάρετε και τα παράσημα…

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Κύριε συνταγματάρχα, ποιος το αποφάσισε; Νοσταλγοί της χούντας, οι καλύτεροι είστε! Επαναφέρατε και τη χούντα και τους τραμπουκισμούς!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Θέλει κάποιος άλλος συνάδελφος το λόγο; Κανείς!



Και οι καβγάδες δεν είχαν τέλος…



ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Όχι, δεν δίνω σε κανέναν άλλο το λόγο.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Κύριε Μαρκογιαννάκη, μην εκτίθεστε τόσο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στους συναδέλφους. Δεν μπορείτε να διακόπτετε συνέχεια. Σας παρακαλώ!

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Μην εκτίθεστε τόσο, κύριε Μαρκογιαννάκη, στην προστασία του κ. Βενιζέλου. Μην εκτίθεστε! Κάντε τη διαδικασία όπως θα έπρεπε.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Βλέπω ότι στοιχίζεστε απολύτως με την ΑΥΓΗ σήμερα. Προπομπός των όσων γίνονται σήμερα είναι η τελευταία σελίδα της ΑΥΓΗΣ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Τα προαναγγέλλουν, κύριε Πρόεδρε. Τα προαναγγέλλουν.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Άμα τη διαβάσει κάποιος, δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε καμία κουβέντα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Κομματικά παιχνίδια κάνουν οι άνθρωποι. Δεν υπάρχει θέμα.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Είναι ευτύχημα ότι διαβάζετε κάτι -και απ’ ό,τι καταλάβαμε είναι η ΑΥΓΗ- γιατί δεν διαβάσατε ούτε το υπόμνημα «Παπακωνσταντίνου» ούτε το αίτημά μας. Αρκεί που διαβάζετε την ΑΥΓΗ!

Ζητώ το λόγο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Έχω σημαντικότερα πράγματα να διαβάσω από αυτά που γράφετε εσείς, κυρία συνάδελφε.

Διότι όσα έχετε γράψει και όσα έχετε πει, σας πληροφορώ, ότι είναι σαβούρα των εργασιών!

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Είναι βέβαιο ότι έχετε σημαντικότερα πράγματα να κάνετε. Βασικότερο, δε, όλων είναι αυτό το θεάρεστο έργο της υπόθαλψης το οποίο επιτελείτε.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Μάλιστα.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Μεγαλείο Προέδρου! Μπράβο, κύριε Μαρκογιαννάκη!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Για όσα η κυρία συνάδελφος έχει πει, είναι η σαβούρα της Επιτροπής.

Τι σοβαρό και ουσιαστικό αποκάλυψε με τις ενέργειές της; Τίποτα απολύτως!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Ελάτε τώρα! Τίποτα απολύτως!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Απλά να γεμίσουμε ένα σπίτι χαρτιά.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Είσαστε τόσο εξευτελισμένος από την ίδια σας την παρουσία, που δεν χρειάζεται να πει κανείς τίποτα για σας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Κοιτάξτε, είναι άνευ σημασίας το τι λέει η κυρία. Είναι άνευ σημασίας. Είναι γνωστή στα δικαστήρια, στους ιατροδικαστές, παντού! Όλοι οικτίρουν τα μέλη της Επιτροπής για το τι τραβάνε εδώ και έξι μήνες. Τι να κάνουμε;

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Ευτυχώς τελειώνουμε, κύριε Μαρκογιαννάκη, αυτό το μήνα.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Είμαι βέβαιη ότι το 1972, κύριε Μαρκογιαννάκη, είχατε συνηθίσει αλλιώς. Και είναι σαφές ότι σας ενοχλεί πάρα πολύ η διαδικασία στα πλαίσια του Συντάγματος και της Ποινικής Δικονομίας. Πρέπει, όμως, να αποφασίσετε ότι δεν είμαστε πια στο 1972. Αναλαμβάνομαι τη δυσκολία σας, αλλά τι να κάνουμε; Έχουμε Δημοκρατία.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Η βιοπάλη της ζωής με έκανε να παλεύω για να ζήσω από την ώρα που γεννήθηκα μέχρι σήμερα. Δεν ήμουν γόνος. Τι να κάνουμε!



Κάπως έτσι έπεσε η αυλαία.

Η Προκαταρκτική παραδίδει το πόρισμα της στις 4 Ιουλίου και στις 9 του ίδιου μήνα η Βουλή με μυστική ψηφοφορία θα κληθεί να ψηφίσει για την παραπομπή ή όχι του Γ. Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό Δικαστήριο.

http://www.koolnews.gr/

Υπάρχουν ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ, σύμφωνα με το National Geographic! (VIDEO)

Το National Geographic ερευνά ανα τους αιώνες της γνώσης και τους μύθους και ξεθάψει τους βρικόλακες μέσου μιας νέας επιστήμης. 

Η ιδέες η δεισιδαιμονίες και η ψυχολογία των ανθρώπων για τους βρικόλακες που περιπλανήθηκαν στην γη, στον καιρό του Μιχαήλ Άγγελου και του Λεονάρντο Νταβίντσι. 

Τα ιστορικά αρχεία δείχνουν πως οι άνθρωποι σκεφτοντουσαν γι'αυτούς και περιγράφουν ακόμη και πώς να τους θάψεις ακίνδυνα. Τώρα, περισσότερο από 400 έτη αργότερα, ένας μαζικός τάφος του 16ου αιώνα ξεθάβεται κοντά στη Βενετία που περιέχει έναν σκελετό με ένα τούβλο μεταξύ των σαγονιών του κρανίου. 

Αυτό εμφανίζεται να είναι στοιχείο ενός μακάβριου τελετουργικού με σκοπό «να σκοτώσεις» έναν βρικόλακα.

Ντοκιμαντέρ...



www.sahiel.gr

Χιλιάδες παρθένες για τον βασιλιά - BINTEO




Νεαρές γυναίκες γυμνόστηθες. Με πολύχρωμες κοντές φούστες και καλάμια στα χέρια. Ο χορός αρχίζει. Γιατί;

Στο όνομα της γυναικείας φύσης και της παρθενίας, χιλιάδες γυμνόστηθες νεαρές γυναίκες με πολύχρωμες κοντές φούστες και καλάμια στα χέρια χόρεψαν χθες και προχθές μπροστά στον απόλυτο μονάρχη της Σουαζιλάνδης Μσουάτι Γ' και τη βασιλομήτορα.

Πρόκειται για μια πολύ παλιά παράδοση, σύμφωνα με την οποία οι παρθένες Σουάζι, της φυλής Μπαντού, χορεύουν και τραγουδούν κατά τη διάρκεια μιας σκανδαλωδώς πολυδάπανης γιορτής για τα δεδομένα της αφρικανικής χώρας, όπου τα δύο τρίτα του πληθυσμού ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Παρ' όλα αυτά, οι περισσότερες γυναίκες που συμμετέχουν στην παρέλαση - ακόμη και κορίτσια πέντε ετών - δηλώνουν υπερήφανες για την παρθενία τους και το κάνουν με την ελπίδα πως θα αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο αν τις διαλέξει ο βασιλιάς για γυναίκα του.

Ο Μσουάτι Γ' έχει δεκάδες γυναίκες και η περιουσία του εκτιμάται στα 200 εκατ. δολάρια.


10 μέρη που απαγορεύεται να επισκεφτεί κανείς


10. Mezhgorye, Ρωσία 

Το Mezhgorye είναι μια κλειστή πόλη της Ρωσίας που ιδρύθηκε το 1979 και στην οποία πιστεύεται πως κατοικούν όσοι εργάζονται στο άκρως απόρρητο όρος Yamantaw. Το Yamantaw έχει ύψος 1640 μέτρα και είναι το ψηλότερο βουνό στα νότια Ουράλια. Οι ΗΠΑ πιστεύουν πως στο Yamantaw και στο Kosvinsky (600 χλμ βορειότερα) υπάρχουν μυστικές πυρηνικές εγκατάσταση ή/και καύσιμα. Από τους δορυφόρους τους οι ΗΠΑ έχουν δει μεγάλες ανασκαφές, όπως στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Σε κοντινό σημείο έχουν χτιστεί δύο φυλάκια, το Beloretsk-15 και το Beloretsk-16. Παρά το ότι οι ΗΠΑ έχουν ρωτήσει επανειλημμένα για το είδος των εγκαταστάσεων, η ρωσική κυβέρνηση τους έχει δώσει διάφορες απαντήσεις όπως ότι πρόκειται για περιοχή εξόρυξης, αποθήκη για τους ρωσικές θησαυρούς, χώρο αποθήκευσης τροφίμων, καθώς και καταφύγιο για τους ηγέτες σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου.

9. Τα μυστικά αρχεία του Βατικανό, 

Τα αρχεία δεν είναι μυστικά, παρά το ότι αποκαλούνται έτσι. Μπορείτε να δείτε οποιοδήποτε έγγραφό θέλετε, αλλά δεν μπορείτε να μπείτε στο χώρο φύλαξης τους. Αφού υποβάλλει κανείς μια αίτηση για ένα έγγραφο του παραχωρείται (ξεχάστε το βιβλίο του Dan Brown «Angels and Demons»). Τα μόνα έγγραφα που δεν μπορεί να δει κανείς είναι εκείνα που δεν έχουν ακόμη συμπληρώσει 75 χρόνια ζωής, λόγω προστασίας διπλωματικών και κυβερνητικών πληροφοριών. Υπάρχουν και ευρετήρια για να δει κανείς ποια έγγραφα υπάρχει στα αρχεία. Τα μυστικά αρχεία του Βατικανό εκτιμάται ότι είναι σε ράφια 84 χλμ και υπάρχουν 35.000 τόμοι στον κατάλογο.

8. Club 33, Καλιφόρνια, ΗΠΑ 

Σε αντίθεση με to το πιστεύει ο κόσμος, η κατανάλωση αλκοόλ επιτρέπεται στην Disneyland, αφού βέβαια φύγουν οι επισκέπτες και φιλοξενούνται ιδιωτικά πάρτι. Αλλά στο Club 33 η πώληση αλκοόλ είναι ελεύθερη. Το Club 33 είναι μια ιδιωτική λέσχη που βρίσκεται στην καρδιά του τμήματος New Orleans Square της Disneyland. Επισήμως είναι κάτι μυστικό στο πάρκου και η είσοδος του βρίσκεται δίπλα στο εστιατόριο Blue Bayou στο «33 Royal Street». Για να μπει κανείς στο Club 33 πρέπει να καταβάλει ένα ποσό μεταξύ 10-30 χιλιάδες δολάρια και παίρνει δώρο ένα χώρο στάθμευσης για το αυτοκίνητο του… αφού βέβαια πρέπει να περιμένει σε μια λίστα 14 χρόνων!

7. Metro-2 της Μόσχας, Ρωσία 

Το Metro-2 στη Μόσχα είναι ένα υποτιθέμενο μυστικό μετρό, ανάλογο του κοινού μετρό της Μόσχας. Υποτίθεται πως κατασκευάστηκε κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Στάλιν, με την κωδική ονομασία D-6 από την KGB. Ρώσοι δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι η ύπαρξη του Metro-2 ούτε επιβεβαιώνετε αλλά ούτε και αρνείται από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας (FSB) ή τη διοίκηση το Μετρό της Μόσχας. Το μήκος του φημολογείται πως υπερβαίνει ακόμη και εκείνο του δημόσιου μετρό. Λέγεται ότι έχει 4 γραμμές και βρίσκεται σε βάθος 50 με 200 μ. Λέγεται πως συνδέει το Κρεμλίνο με την έδρα της FSB, το κυβερνητικό αεροδρόμιο στο Vnukovo-2, και μια υπόγεια πόλη στο Ramenki, εκτός από άλλα σημεία εθνικής σημασίας.

6. White’s Gentlemen’s Club, Λονδίνο, Αγγλία 

Το White (όπως είναι γνωστό) είναι μια κλειστή λέσχη Άγγλων. Ιδρύθηκε το 1693 από τον Ιταλό Francesco Bianco (Francis White) για να πουλάει την τότε πρόσφατα ανακαλυφθείσα ζεστή σοκολάτα, αλλά τελικά έγινε μια τυπική (αλλά εξαιρετικά ιδιωτική) λέσχη για κυρίους. Η λέσχη είναι διάσημη για το «βιβλίο με τα πονταρίσματα» του, στο οποίο τα μέλη κανονίζουν περίεργα τυχερά παιχνίδια. Το πιο γνωστό είναι ένα στοίχημα 3.000 λιρών Αγγλίας σε δύο σταγόνες βροχής και το ποια θα έπεφτε πρώτη από το παράθυρο. Οι γυναίκες απαγορεύονται εντελώς στη λέσχη. Όσοι από τους κυρίους θέλουν να συμμετάσχουν στην λέσχη πρέπει να προσκληθεί από ένα ήδη εγγεγραμμένο μέλος που το υποστηρίζουν δύο άλλα μέλη.

5. Περιοχή 51, Νότια Νεβάδα, ΗΠΑ 

Η Περιοχή 51 ή Area 51 είναι το ψευδώνυμο μιας στρατιωτικής βάσης που βρίσκεται στη νότια Νεβάδα, 133 χλμ βορειοδυτικά από το Λας Βέγκας. Βρίσκεται στο κέντρο της νότιας όχθη της λίμνης Groom και είναι ένα μεγάλο μυστικό στρατιωτικό αεροδρόμιο. Πρωταρχικός σκοπός της βάσης είναι η στήριξη στην ανάπτυξη και τη δοκιμή πειραματικών αεροσκαφών και οπλικών συστημάτων. Η έντονη μυστικότητα που περιβάλλει τη βάση -η ίδια η κυβέρνηση των ΗΠΑ μόλις και μετά βίας την αναγνωρίζει- την έχει καταστήσει θέμα σε συχνές θεωρίες συνωμοσίας και σε θέματα ΑΤΙΑ. Η επιγραφή αναφέρει ότι θα χρησιμοποιηθεί βία αν κάποιος εισέρθει.

4. Αίθουσα 39, Βόρεια Κορέα 

Η Αίθουσα 39 ή Γραφείο 39 είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο μυστικοπαθείς οργανώσεις στη Βόρεια Κορέα που ψάχνει τρόπους για να αποκτάει ξένα χρήματα ο πρόεδρος της Βόρειας Κορέας, Kim Jong-il. Ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Περιγράφεται ως ο κεντρικός άξονας της Βόρειας -λεγόμενης- «αυλικής οικονομίας» με επίκεντρο την δυναστική οικογένεια των Kim. Είναι άγνωστο από προήλθε η ονομασία. Πολύ λίγα είναι γνωστά για την Αίθουσα 39, λόγω της μυστικότητας που χαρακτηρίζει την οργάνωση, αλλά πιθανολογείται ότι ο οργανισμός χρησιμοποιεί 10 με 20 τραπεζικούς λογαριασμούς στην Κίνα και την Ελβετία για πλαστογραφία, ξέπλυμα χρήματος και άλλες παράνομες συναλλαγές. Επίσης λέγετε πως εμπλέκεται στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών και παράνομης πώλησης όπλων. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι η οργάνωση έχει 120 ξένες εμπορικές εταιρείες υπό τη δικαιοδοσία της και τελεί υπό τον άμεσο έλεγχο του Kim Jong-il. Η Βόρεια Κορέα αρνείται πως συμμετέχει σε οτιδήποτε παράνομο. Η Αίθουσα 39 πιστεύεται ότι στεγάζεται στο κτίριο του Εργατικού Κόμματος στην πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας, Πιον-Γιάνγκ.

3. Ise Grand Shrine, Ιαπωνία 

Το Ise Grand Shrine στην Ιαπωνία (που αποτελείται από 100 ιερά) είναι το πιο ιερό προσκύνημα στην Ιαπωνία. Είναι αφιερωμένο στην Amaterasu (τη θεά Ήλιος) και υπάρχει από τον 4 αιώνα π.Χ.. Στο κύριο ιερό πιστεύεται πως φυλάγεται το πιο σημαντικό στοιχείο στην αυτοκρατορική ιστορία της Ιαπωνίας: το Naikū (ένας καθρέφτης από την ιαπωνική μυθολογία ο οποίος κατέληξε στα χέρια των πρώτων αυτοκρατόρων). Το ιερό κατεδαφίζεται και ξαναχτίζεται κάθε 20 χρόνια σύμφωνα με το πιστεύω του Σιντοϊσμού για τον θάνατο και την αναγέννηση (η επόμενη ανοικοδόμηση είναι το 2013). Το μόνο πρόσωπο που μπορεί να εισέρθει είναι ο ιερέας ή η ιέρεια ο οποίος ή η οποία να είναι μέλος της ιαπωνικής αυτοκρατορικής οικογένειας.

2. Mount Weather Emergency Operations Center, Βιρτζίνια, ΗΠΑ 

Πρόκειται για ένα μέρος που όχι μόνο είναι κλειστό για το κοινό, αλλά και ο κόσμος πρέπει να εύχεται να μην μπει ποτέ μέσα! Σε πολλές ταινίες με θέμα το τέλος του κόσμου βλέπουμε πως υπάρχει πάντα μια υψηλά διαβαθμισμένη περιοχή όπου πηγαίνουν οι Αμερικανοί αξιωματούχοι της κυβέρνησης και λίγοι εκλεκτοί με την ελπίδα ότι μπορούν να ξεφύγουν από την επικείμενη μοίρα. Όλες αναφέρονται στο Κέντρο Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης. Ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1950, λόγω του ψυχρού πολέμου, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί μέχρι και σήμερα. Για προφανείς λόγους, οι εργασίες που πραγματοποιούνται εκεί έχουν υψηλή διαβάθμιση. Διευθύνεται από την Federal Emergency Management Agency (FEMA – Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης). Το Κέντρο λειτουργεί ήδη και ακόμα και σε μικρές τοπικές καταστροφές στις ΗΠΑ, ένα μεγάλο μέρος της τηλεπικοινωνιακής κίνησης δρομολογείται απ’ αυτό.

1. RAF Menwith Hill, Αγγλία 

Πρόκειται για μια βρετανική στρατιωτική βάση με συνδέσμους στο παγκόσμιο δίκτυο κατασκοπείας ECHELON. Στην περιοχή υπάρχει ένας εκτεταμένος επίγειος δορυφορικός σταθμός και είναι κέντρο παρακολούθησης των τηλεπικοινωνιών και των πυραύλων και έχει χαρακτηριστεί ως ο μεγαλύτερος ηλεκτρονικός σταθμός παρακολούθησης στον κόσμο. Το κέντρο λειτουργεί ως σταθμός έδαφος για μερικούς δορυφόρους που λειτουργούν από το αμερικανικό National Reconnaissance Office, για λογαριασμό του αμερικανικού National Security Agency, με κεραίες μέσα σε λευκούς θόλους, και φέρεται να είναι στοιχείο του σύστηματος ECHELON. Το ECHELON σύμφωνα με πληροφορίες δημιουργήθηκε για να παρακολουθεί τις στρατιωτικές και διπλωματικές επικοινωνίες της Σοβιετικής Ένωσης και του Συμφώνου της Βαρσοβίας κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου στις αρχές της δεκαετίας του 1960, αλλά από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου πιστεύεται επίσης πως αναζητάει και υποδεικνύει τρομοκρατικά στρατόπεδα, φυτείες ναρκωτικών και πολιτικές και διπλωματικές πληροφορίες. Αναφέρεται επίσης σε εμπορικές κατασκοπείες και θεωρείται πως φιλτράρει όλες τις ραδιοτηλεπικοινωνίες στα κράτη που φιλοξενείτε -μια ακραία παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.

hellas-now.com

Έκανε το «λάθος» να ευχηθεί δημοσίως να βρει αγόρι και δείτε τι έγινε!(φώτος)


Που να φανταστεί ότι οι νεαροί που θα ανταποκρίνονταν στο κάλεσμά της θα ξεπερνούσαν τις 2.000...

«Είμαι η Zhang και νομίζω πως είμαι όμορφη, αλλά δεν μπορώ να βρω κάποιον να με αγαπήσει.
  
Όμως πιστεύω στη μοίρα και περιμένω να πραγματοποιηθεί η ευχή μου – ένα αγόρι να έρθει κάτω από το παράθυρό μου και να φωνάξει το όνομά μου! Αν θέλεις, θα σε περιμένω στις 11 Μαρτίου. Φώναξέ με και θα σε βάλω κρυφά στο δωμάτιο στην εστία μου».

Αυτή την απλή και ταπεινή ευχή έγραψε μια πιτσιρίκα από την Κίνα και την καρφίτσωσε στον τοίχο των ευχών που φτιάχτηκε για την Ημέρα της Γυναίκας.

Φυσικά η Zhang γνώριζε καλά πως «και οι τοίχοι έχουν αυτιά», εκείνο όμως που σίγουρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ ήταν πως ο συγκεκριμένος τοίχος, αποδείχτηκε πως είχε τουλάχιστον 4 χιλιάδες, αφού, στις 11 Μαρτίου, οι νεαροί που υπάκουσαν στο κάλεσμά της ξεπέρασαν τις 2.000.

Τι μυστικό κρύβουν οι άνθρωποι με τα μαύρα;


Όταν ακούμε τη φράση ‘Άνθρωποι με τα μαύρα’ η πλειοψηφία από εμάς πιθανότατα σκέφτεται τη δημοφιλή ταινία του 1997 με πρωταγωνιστές τους Will Smith και Tommy Lee Jones. 

Αλλά αυτό που δεν αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι άνθρωποι είναι το ότι η προέλευση της ταινίας περιλαμβάνει περιστατικά της πραγματικής ζωής που έχουν σχέση με τους επονομαζόμενους ανθρώπους με τα μαύρα. 

Έχουν υπάρξει πολυάριθμες παραφυσικές, περίεργες και υπερφυσικές αναφορές στη διάρκεια πολλών ετών και στις αναφορές αυτές περιλαμβάνονται συναντήσεις με τρομακτικούς ανθρώπους που φορούσαν μαύρα κουστούμια και που θεωρείται πως ανήκουν σε μια μυστική οργάνωση με μια κρυφή ατζέντα. 

Αυτοί οι άνθρωποι (MiB Men in Black) αναφέρθηκαν αρχικά στη δεκαετία του 1940 και σύντομα ακολούθησαν βιβλία σχετικά μ’ αυτούς. 

Αρχικά, οι πρώτες αναφορές για τους ανθρώπους με τα μαύρα ενέπλεκαν αυτόπτες μάρτυρες που είχαν κάποια συμπλοκή με αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) ή εξωγήινους. 

Μια από τις πρώτες τέτοιες αναφορές ήταν το 1947 όταν ο Harold Dahl ανέφερε πως είδε έξι UFO ενώ αυτός και κάποιοι άλλοι ήταν εν πλω. Μετά το περιστατικό ο Dahl είπε πως ένας μυώδης άντρας με τρομοκρατική όψη που φορούσε ένα μαύρο κουστούμι χωρίς μάρκες ή άλλα διακριτικά τον κάλεσε σε πρωινό και τον απείλησε, αυτόν και την οικογένειά του, εάν μιλούσε για το περιστατικό. 

Αργότερα ο Dahl δήλωσε πως η αναφορά που είχε κάνει για τα UFO ήταν φάρσα, αλλά κάποιοι πιστεύουν πως το έκανε για να προστατευτεί από τους ανθρώπους με τα μαύρα. Περαιτέρω έρευνα σε άλλους τύπους παραφυσικών ή περίεργων φαινομένων, όπως θορυβοποιά πνεύματα, διαταραχές του χώρου και του χρόνου, τηλεπάθεια και ψυχοκίνηση, κ.λπ. αποκαλύπτουν επίσης συναντήσεις με πράκτορες που φορούσαν μαύρα, που συνέλεγαν πληροφορίες και παρακινούσαν σε σιωπή τους συγκεκριμένους μάρτυρες που είχαν βιώσει τα φαινόμενα αυτά. 

Πράκτορες της κυβέρνησης ή κάτι πιο περίεργο 

Οι άνθρωποι με τα μαύρα άρχισαν να αποκτούν δημοτικότητα τη δεκαετία του 1950 με βιβλία, όπως το βιβλίο του Gray Barker ‘Ήξεραν πολλά για τους Ιπτάμενους Δίσκους’ (They Knew Too Much About Flying Saucers), και εξακολουθούν να αποτελούν δημοφιλές αντικείμενο συζήτησης ακόμα και σήμερα κυρίως λόγω των ομώνυμων ταινιών που βασίζονται σε ένα βιβλίο κόμικ που εμπνεύστηκε από το φαινόμενο. 

Εδώ και δεκαετίες οι MiB έχουν πάρει κάπως διαφορετικές μορφές αλλά οι ομοιότητές τους είναι αδιαμφισβήτητες. Αυστηρά μαύρα κουστούμια, εκφοβιστικό μέγεθος και μαύρες Κάντιλακ συνδέονται συχνά με τους ανθρώπους αυτούς. Κάποιες αναφορές τους περιέγραψαν σα να μην έμοιαζαν ακριβώς με ανθρώπους, έχοντας χαρακτηριστικά με εξωγήινη φύση. Υπάρχουν θεωρητικοί του θέματος που προτείνουν πως πολλές από αυτές τις αναφορές για τους MiB επιτράπηκε να διασπαρθούν έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας αέρας μύθου και αμφισβήτησης για τους ανθρώπους που τους ανέφεραν. Ένα πράγμα είναι σίγουρο σε όλες τις σχετικές αναφορές. Ο σκοπός της εμφάνισής τους είναι να εντοπίσουν πραγματικούς μάρτυρες παραφυσικών φαινομένων και να ελέγξουν την κατάσταση και τη ροή της πληροφορίας τηρώντας τη μυστική τους ατζέντα. 

Σύνδεση με UFO 

Στην όλη ιστορία του θέματος οι MiB έχουν συνδεθεί κατά κύριο λόγο με τα UFO και τα εξωγήινα φαινόμενα λόγω του απλού γεγονότος ότι αυτά τα φαινόμενα είναι κατά βάση εναέρια περιστατικά στην ατμόσφαιρα και είναι ορατά ευρέως από πολλούς μάρτυρες. Έτσι, όταν αναφορές από ανθρώπους με μαύρα ακολουθούν αναφορές από UFO ή εξωγήινους προσδίδουν περισσότερο κύρος και προσελκύουν ένα μεγαλύτερο κοινό. Αλλά ας μην κάνουμε λάθος, οι MiB έχουν παρακολουθήσει, αναλύσει και ερευνήσει κάθε τύπο από περίεργα και παραφυσικά φαινόμενα που μπορεί κανείς να φανταστεί. 

Από τις πρώτες αναφορές για τους ανθρώπους με τα μαύρα πολλοί έχουν προσπαθήσει να ανακαλύψουν την αληθινή ταυτότητα και ατζέντα αυτών των σκοτεινών πρακτόρων με πολύ λίγη επιτυχία. Και για εκείνους που γνωρίζουν την αληθινή τους ταυτότητα, είτε μέσω κάποιας συσχέτισης είτε ως υποκείμενα κάποιας από τις αποστολές τους, έχει τονιστεί πως τα μέσα που χρησιμοποιούνται για να πετύχουν την πλήρη καταστολή κάθε πληροφορίας είναι ενοχλητικά αποτελεσματικά. 

Μυστηριώδης οργάνωση 

Πιο πρόσφατα, ωστόσο, βγήκαν στην επιφάνεια σοκαριστικές νέες πληροφορίες που τελικά μπορεί να αποκαλύψουν ένα σημαντικό τμήμα από την αληθινή ταυτότητα των πρακτόρων αυτών. Οι σκοτεινοί MiB μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένα είδος μυστικής οργάνωσης όπως το Γραφείο για την Επιστημονική Εξέταση και Έρευνα (Office of Scientific Investigation and Research O.S.I.R.). 

Το γραφείο αυτό δημιουργήθηκε στις αρχές του 1940 ως ένα παραπροϊόν ενός υπερ μυστικού κυβερνητικού προγράμματος και αποτελεί μια πολύ μυστική οργάνωση που οι δράσεις της μπορούν να απαντηθούν σε κάθε γωνιά της γης. 

Η περίπτωση με το περιστατικό το Dahl έγινε επίσης το 1947 και αυτό αποτέλεσε μια από τις πρώτες αναφορές για ανθρώπους με μαύρα. 

Το O.S.I.R. μεταξύ άλλων πραγμάτων, διεξάγει επιστημονική έρευνα και εξετάζει περιστατικά που σχετίζονται με περίεργα φαινόμενα (γνωστά επίσης και ως παραφυσικά, παραψυχολογικά, υπερφυσικά και μεταφυσικά φαινόμενα). Λέγεται πως η οργάνωση αυτή έχει σημαντική δύναμη, που την εκμεταλλεύεται για να έχει μεγάλη επιρροή και να υποστηρίζει τις επιχειρήσεις της αλλά και να διατηρεί την ύπαρξή της. Δρουν ανεξάρτητα από όλες τις κυβερνήσεις και τους ιδιωτικούς οργανισμούς και ενώ η πραγματική τους ατζέντα δεν είναι γνωστή εικάζεται πως η μελέτη περίεργων φαινομένων και οι πιθανές τους εφαρμογές μπορεί να αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους τους. 

Με σημαντικούς πόρους και χρηματοδοτήσεις, ενώ συνάμα υπάρχει η φήμη ότι κατέχει προηγμένη τεχνολογία και μεγάλη επίδραση σε πολλές κυβερνήσεις, το O.S.I.R. έχει διεισδύσει σε πολλούς τομείς της κοινωνίας και της κυβέρνησης, αναζητώντας φαινόμενα και διεξάγοντας τις επιστημονικές του επιχειρήσεις. Τομείς της επιστήμης, της νομικής, της ιατρικής, της θρησκείας, αποτελούν τμήματα όπου έχουν διεισδύσει υπάλληλοί της. 

Και για οποιονδήποτε μπορεί να εμπλέκεται σε κάποια από τις μυστικές της επιχειρήσεις, είτε είναι κάποιος που έχει βιώσει ένα φαινόμενο ή απλά ένα άτομο που στρατολογείται για να τους βοηθήσει, το O.S.I.R. αξιοποιεί με ανορθόδοξο τρόπο κάθε μέσο επιβολής ή και τρομοκρατίας, μαζί με τεχνικές πίεσης και κάλυψης κάθε σχετικής πληροφορίας. Μπορεί λοιπόν οι MiB να έχουν κάποια σχέση με την οργάνωση αυτή. 

Τώρα μπορείς να τους δεις 

Με στόχο να επιτελέσει τις μυστικές της αποστολές η οργάνωση χειρίζεται μια ποικιλία ψευδώνυμων και ταυτοτήτων κάλυψης έτσι ώστε να καλύψει κάθε σχέδιό της. Το O.S.I.R. ήρθε στο φως το 1990 όταν η οργάνωση άνοιξε ένα τμήμα δημόσιων υποθέσεων. Για μια δεκαετία, με μέσα αυτού του τμήματος το O.S.I.R. ερχόταν σε επαφή με το κοινό και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δηλώνοντας ανοιχτά πως η πρωταρχική εστίασή τους είναι τα περίεργα φαινόμενα. 

Το 2000 το O.S.I.R. έκλεισε το τμήμα δημόσιων υποθέσεων και έβαλε τέλος σε όλες τις σχέσεις που είχε με τον έξω κόσμο.Κάποιοι συνομωσιολόγοι δηλώνουν πως το O.S.I.R. έκανε κάποιου είδους έρευνα ή πειραματισμό που σχετιζόταν με το Μιλένιουμ, κάτι που ίσως μπορεί να εξηγήσει το γιατί εξαφανίστηκαν ακριβώς μετά το 2000. 

Αλλά καμιά επιβεβαιωμένη εξήγηση δε δόθηκε ποτέ για το γιατί η οργάνωση ξαναγύρισε στο σκοτάδι και την αφάνεια ή γιατί ξεκίνησαν με τον μυστικό αυτό τρόπο ούτως ή άλλως. 

Για όσους πιστεύουν στην ύπαρξη των ανθρώπων με τα μαύρα, ή αλλιώς τα μέλη της O.S.I.R., υπάρχει η υποψία ότι οι εν λόγω άνθρωποι αποτελούν τη σκιώδη οργάνωση και το μοχλό που κρύβεται πίσω από αμέτρητα σχέδια υψηλής μυστικότητας σε κάθε χώρα, συμπεριλαμβάνοντας ακόμα και το πρόγραμμα Stargate ή την περίφημη περιοχή 51. 

Μέχρι σήμερα συνεχίζουν να βρίσκονται ανάμεσά μας ερευνώντας, αναλύοντας και σκαλίζοντας με κάθε κόστος τα ασυνήθιστα φαινόμενα κάθε είδους για την υπερ μυστική τους ατζέντα.



4news 

B-boy junior: Απολαύστε τον καλύτερο breakdancer [Video]


B-Boy Junior, ένας από τους καλύτερους breakdancers παγκοσμίως.

Το πραγματικό του όνομα είναι Bosila Banya έχει γεννηθεί στο Ζαΐρ και από μικρός δεν κάνει κάτι άλλο εκτός από το να χορεύει. Ο χορός είναι όλη του η ζωή.

Στην ηλικία των 5 ετών μετακόμισαν οικογενειακώς στη Γαλλία και το 1997 όταν είδε μια εκπομπή με breakdance κατάλαβε πως ήταν αυτό ήταν που ήθελε να κάνει. Ακόμα και όταν το πόδι του προσβλήθηκε από πολιομυελίτιδα ο B-Boy junior συνέχιζε να χορεύει μέχρι που το 2001 κατάφερε να γίνει μέλος του «Wanted posse». Από τότε είχε ανοδική πορεία και κατάφερε να κερδίσει πολλούς διαγωνισμούς.

Απολαύστε τον!


Πάτρα: Η πεθερά έδωσε φακελάκι στην βάπτιση της εγγονής με σκοπό να...


Πρωτοφανείς καταστάσεις σε εκκλησία της Πάτρας!...

Η μία πεθερά έκανε την ύστατη προσπάθεια για να πάρει η εγγονή το όνομά της και επιχείρησε να προσφέρει χρήματα στους γονείς, ώστε τελικά να ακουστεί το δικό της όνομα και όχι εκείνο της άλλης πεθεράς.

Τελικά η βάπτιση κατέληξε σε παρωδία, αφού στο άκουσμα του ονόματος της νεοφώτιστης, η απογοητευμένη πεθερά που προσπάθησε να δωροδοκήσει με φακελάκι αποχώρησε επιδεικτικά από την εκκλησία, προκαλώντας την έντονη δυσφορία ακόμα και του ιερέα.

Όπως έλεγαν άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού στην τοπική εφημερίδα ''Κόσμος'', η μητέρα του πατέρα του παιδιού, έταξε στο ζευγάρι 500€, προκειμένου να της κάνουν το χατίρι και το παιδί να πάρει το όνομά της.

Πλέον έχουν μεσολαβήσει φίλοι και συγγενείς προκειμένου να συμβιβάσουν τα πράγματα...


Τσιγγάνος μαθαίνει τσιγγάνα οδήγηση...





































«Μαμά, είμαι χοντρή»: Η συγκλονιστική απάντηση της μητέρας στην 7χρονη κόρη της

Κάθομαι σταυροπόδι στο πάτωμα του μπάνιου μου, καθώς περιποιούμαι τα νυχάκια των ποδιών της κόρης μου. Ο εννιάχρονος γιος μου κάνει ντουζ ενώ εγώ γέρνω προς την μπανιέρα. Η τρίχρονη κόρη μου βάζει το νυχτικό της στο υπνοδωμάτιό της.Ετσι ξεκινάει το συγκλονιστικό κείμενο-μαρτυρία μιας μητέρας για το σώμα το δικό της και της 7χρονης κόρης της.

Ο εντεκάχρονος γιος μου κυριολεκτικά «εισβάλλει» στο σπίτι μετά την προπόνηση του ποδοσφαίρου και ανεβαίνει στον πάνω όροφο ενώ παραπονιέται για πονόλαιμο και ζητά να ξαναζεστάνουμε το φαγητό για να φάει. Ο σύζυγός μου είναι έξω. Πήγε το μίνι-βαν για σέρβις. Ο ήλιος έχει δύσει κι εμείς ετοιμαζόμαστε να ξεκουραστούμε ξανά. Μέσα στο μπέρδεμα αυτής της συνηθισμένης βραδιάς, βλέπω την εφτάχρονη κόρη μου εντελώς γυμνή, να πλένει τα δόντια της δίπλα μου. Δεν μου αρέσει ο τρόπος που κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέπτη... Ο τρόπος που πιάνει την κοιλίτσα της και κατσουφιάζει στην όψη του προφίλ της. Την κοιτάζω για λίγο και μετά πλησιάζω.

«Τι έγινε, αγάπη μου;» ρωτάω. «Είμαι χοντρή», μου απαντά χωρίς να διστάσει. Νιώθω αδύναμη για μια στιγμή. «Το στομάχι μου κινείται όταν τρέχω. Θέλω να είμαι αδύνατη. Θέλω επίπεδο στομάχι». Σώπασα. Έχω διαβάσει έρευνες, βιβλία, μπλογκ. Έχω αριστεύσει σε έρευνες σε σχέση με το φύλο, έχω ασχοληθεί με τα ΜΜΕ, έχω παρακολουθήσει μαθήματα σε σχέση με την κοινωνία και τον πολιτισμό. Έχω συμβουλεύσει άλλες μητέρες και, ακόμη, παραδίδω μαθήματα για έφηβες. Έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να ενθαρρύνω γυναίκες και παιδιά με οικονομικά προβλήματα. Έχω αρκετές, αν όχι παραπάνω απ' όσες γνώσεις χρειάζομαι, για να απαντήσω σε αυτό το σχόλιο. Αλλά στην πραγματικότητα είμαι πολύ αδύναμη. Δεν είναι δυνατόν. Όχι το δικό μου κορίτσι!

Ανακαλώ και επαναφέρω την αυτοκυριαρχία μου. «Είσαι φτιαγμένη τέλεια! Είσαι δυνατή και υγιής» Και είναι. Όμως αυτό δεν αρκεί.

Πασχίζω να βρω κάτι να πω. Αυτό το παιδί, η πρώτη μου κόρη για την οποία γιόρτασα μεγάλωσε γεμάτη από γυναικεία δύναμη. Της διάβαζα παραμύθια με γυναίκες πρωταγωνίστριες, επέμενα στο να παλεύει δίπλα στους αδερφούς της και ζητούσα να την αποκαλούν γενναία και δυνατή, όσο όμορφη και αξιολάτρευτη. Της λέω, λοιπόν, ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί: από ίσιοι και αδύνατοι ως στρογγυλοί και πλαδαροί και χιλιάδες άλλα μεταξύ αυτών. Της λέω ότι αυτό είναι που μας κάνει όμορφους.

Δεν πείστηκε.

Διώχνω όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Κλείνω την πόρτα και καθόμαστε η μία απέναντι στην άλλη, στο πάτωμα. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει κάτι παραπάνω και χρειάζεται να δω μέσα από αυτό. Της εξηγώ ότι ήμουν ακριβώς όπως εκείνη όταν ήμουν κι εγώ επτά ετών. Της λέω ότι όταν μεγαλώσει θα γίνει σκληρή, ψηλή και δυνατή, όπως εγώ. Δεν είναι αρκετό γι' αυτήν. Της θυμίζω πόσο γρήγορα μπορεί να τρέξει και εκείνο το γκολ που είχε βάλει στο ποδόσφαιρο. Της λέω πόσο καλή είναι στο ποδήλατο, τι καλή ισορροπία έχει με το πατίνι και πόσες ξεχωριστές φιγούρες ξέρει να κάνει με αυτό. Αναφέρω πόσο ωραία διαβάζει και γράφει και πόσο εύκολα κάνει μαθηματικές πράξεις. «Είμαι χοντρή», ξαναλέει.

Απελπίζομαι. «Παιδί μου, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου λένε όλοι όταν σε βλέπουν;». Αναστενάζει και μου απαντά «Ότι είμαι όμορφη». Η ομορφιά δεν με βοηθάει αυτήν τη στιγμή. Αποτυγχάνω. Την ρωτάω γιατί θεωρεί τον εαυτό της «χοντρό». Τα γαλάζια της μάτια συναντούν τα δικά μου. Μου εξηγεί ότι οι φίλοι της την έχουν αποκαλέσει «λίγο χοντρούλα» δύο φορές, όταν μιλούσαν για τα σώματά τους, φορώντας τα μαγιό τους. Και στενοχωρήθηκε... αλλά την ίδια στιγμή ένιωσε καλά, αφού, όπως μου είπε, κατάλαβε ότι η άποψη που είχε ως τότε για το σώμα της ήταν «σχεδόν σωστή».

Σκέφτομαι κάποια άσχημα πράγματα για τους συνομήλικούς της και τις μητέρες τους και αναρωτιέμαι ποια είναι τα μηνύματα που στέλνονται. Δεν έχω πια κανένα όπλο και... 20 λεπτά αργότερα, δεν έχω και καθόλου υπομονή. Νιώθω ότι χάνω τις δυνάμεις μου μπροστά σε αυτό που η κόρη μου θεωρεί πλέον δεδομένο.

Δεν καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο δεν αντικρίζει την τελειότητα στο είδωλό της.

Την σηκώνω όρθια και την βάζω να πατήσει στο σκαλάκι μπροστά από τον καθρέπτη. Βγάζω όλα μου τα ρούχα, ακόμη και το εσώρουχο. Καθόμαστε δίπλα-δίπλα, εντελώς γυμνές κι εκείνη γελά. Εγώ ξεκινάω να τραγουδώ ένα τραγούδι αυτοσχεδιάζοντας. Είναι ένα παράξενο είδος τραγουδιού... ραπ σε συνδυασμό με κάτι άλλο, ενώ οι στίχου είναι του τύπου «είμαστε τέλειοι ακριβώς όπως είμαστε, χωρίς αλλαγές». Είναι γελοίο, καθώς αρχίζουμε να χορεύουμε και η κόρη μου γελάει με την ψυχή της. Την παίρνω στην αγκαλιά μου. Είμαστε ένα μεγαλοπρεπές, γελοίο ζευγάρι. Τα άλλα παιδιά μας ακούνε. Μπαίνουν μέσα στο μπάνιο, τρομαγμένα και μπερδεμένα. Πηγαίνω το κοριτσάκι μου στο δωμάτιο, εκφράζοντας με κάθε τρόπο ότι είμαστε ωραίες, γυμνές και δυνατές κοπέλες. Φοράμε και οι δύο τις πιτζάμες μας. Διαβάζουμε μαζί μια ιστορία. Η λέξη «χοντρός» δεν θα ακουστεί ξανά.

Δεν είχα ιδέα αν τα είχα καταφέρει εκείνη τη νύχτα. Δεν ήξερα αν αυτά που είπα είχαν επίδραση πάνω της, αν διόρθωσα κάτι, αν της άλλαξα γνώμη. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να συνεχίσω να εμπλουτίζω τόσο εμένα, όσο και τα παιδιά μου με αυτοπεποίθηση. Πρέπει να βρίσκομαι εκεί, να ρωτάω, να χτίζω αλλά και να γκρεμίζω. Να παίρνω χρόνο, να κάνω έξυπνες κινήσεις και να είμαι πάντοτε ανοιχτή. Πρέπει να έχω τη θέληση να χορέψω γυμνή μπροστά από τον καθρέπτη μου, να αντισταθώ στην όψη όσων άφησαν πέντε γέννες πάνω μου και να κοιτάζω το είδωλό μου με αγάπη.

Τότε, μαζί, με μια μικρή λάμψη στα μάτια μας, θα δούμε στον καθρέπτη το δικό μας φως, ένα φως που ακτινοβολεί.

Δημοσιεύτηκε στο blog Μικροί και Μεγάλοι

To πρωτότυπο κείμενο έγραψε η Janell Hofmann

Την μετάφραση επιμελήθηκε η L.B.

Photo by Carl Jones

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger