Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Χριστοφορος Παπακαλιατης: «Κομπλεξικοι, αντιεπαγγελματιες που δεν σεβονται τιποτα» (Σε ποιους αναφερεται;)

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012


Χείμαρρος ήταν ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του ενώ για πρώτη φορά βγαίνει έξω από τα ρούχα του. Γιατί;
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με αφορμή την επιτυχία της πρώτης του κινηματογραφικής ταινίας «Αν» μίλησε στην «Athens Voice» για την μοναξιά αλλά και την ομοφυλοφιλία.
Σχετικά με το σάλο που είχε γίνει πριν 9 χρόνια όταν το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο για το ομοφυλοφιλικό φιλί στη σειρά σου «Κλείσε τα μάτια» καθώς και στη σκηνή του ομοφυλοφιλικού φιλιού στη σειρά «Ο πύργος του Ντάουντον» της ΕΡΤ που λογοκρίθηκε και κόπηκε, υποστηρίζοντας: «Όλο αυτό το κρίνω ως καφρίλα μιας μερίδας ηλίθιων ανθρώπων που παραμένουν ακόμα στις λάθος θέσεις. Κομπλεξικοί, αντιεπαγγελματίες που δεν σέβονται τίποτα. Το πιο επικίνδυνο, είναι ότι έχουν άγνοια της δουλειάς που πρέπει να κάνουν».
Όσον αφορά τη μοναξιά έχει καλή σχέση αφού εκείνη είναι η αιτία της έμπνευσής του και πολλές φορές την παραλληλίζει και με την ελευθερία. «Μην ξεχνάς ότι τη μοναξιά, πολλοί τη λένε και ελευθερία... Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που γράφει, οπότε την έχω ανάγκη. Το σενάριο, πάει μαζί με τη μοναξιά, δεν μπορείς να γράψεις σε διαφορετικές συνθήκες. Άπαξ και τα πηγαίνω καλά με τον εαυτό μου, ναι, δεν έχω κανένα πρόβλημα, μου αρέσει», δηλώνει.
http://www.soknews.gr

Απιστευτο: Σκυλι ρισκαρε τη ζωη του για να σωσει το αφεντικο του


Τα σκυλιά είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου και η αγάπη και η πίστη τους είναι λίγο πολύ γνωστές και φαίνονται σε αρκετές περιπτώσεις. Ωστόσο το πανέμορφο μαύρο λαμπραντόρ ονόματι Ντάντε, πήγε ένα βήμα παραπέρα, αφού προκειμένου να σώσει το αφεντικό του από την επίθεση ενός επικίνδυνου φιδιού, παραλίγο να πεθάνει από τα δηλητηριώδη τσιμπήματα.
Όπως αναφέρει η ιδιοκτήτριά του στο NY daily news, έβγαζε βόλτα τον Ντάντε στο δάσος όταν ξαφνικά της επιτέθηκε το θανατηφόρο φίδι cottonmouth του οποίου το δηλητήριο θεωρείται από τα πιο τοξικά. Το σκυλί με απαράμιλλη αυτοθυσία, όρμησε αμέσως στο φίδι και το άρπαξε με τα δόντια του τραβώντας το μακριά, ωστόσο δέχτηκε τόσα πολλά τσιμπήματα που πρήστηκε, έπεσε λιπόθυμο και ήταν θέμα ωρών να εκπνεύσει.
Χωρίς να χάσει χρόνο, η ιδιοκτήτρια το πήγε στο πλησιέστερο κτηνιατρείο και με τη βοήθεια και τη φροντίδα των ειδικών ο Ντάντε ξεπέρασε τον κίνδυνο και με θεραπεία οξυγόνου αναρρώνει από το πρήξιμο προκειμένου να επιστρέψει ξανά στο σπίτι.


http://www.iefimerida.gr

Πετρος Τατσοπουλος: Ποσο χρονων τον κανετε;


Μπορεί να έχει πάει με τη μισή Αθήνα, μπορεί μετά να..


υποστήριξε, σχετικά με αυτή τη δήλωση του, ότι ήταν σχήμα λόγου, καθώς όπως είπε «δεν θα προλάβαινε».

Έχει μιλήσει για ομοφοβικούς και ομοφυλόφιλους, έχει χτυπήσει το χέρι στα έδρανα της Βουλής, έχει ανταλλάξει βαριές κουβέντες με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Όλα αυτά τα έχει κάνει ο Πέτρος Τατσόπουλος ο όποιος διανύει το 53 έτος της ηλικίας του.




«Τα φαρμακα για το Παρκινσον με εκαναν γκει και τζογαδορο»

Αποζημίωση με εξαψήφιο νούμερο επιδίκασε δικαστήριο στον Didier Jambart από τη Γαλλία, επειδή η φαρμακευτική αγωγή που του είχε χορηγηθεί για την αντιμετώπιση του Πάρκινσον τον έκανε –όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος- «γκέι και τζογαδόρο».

Μέχρι τότε ήταν ένας «σεβαστός άντρας, πατέρας και σύζυγος και εξέχον μέλος της κοινότητας» στην οποία ζούσε στην περιοχή Nantes, πρόσθεσε.

Μετά από δύο χρόνια χρήσης του φαρμάκου Requip έγινε τόσο εξαρτημένος «από τα δύο κακά που τον βρήκαν», όπως είπε, που έφτασε στο σημείο να πουλήσει τα παιχνίδια των παιδιών του για να μαζέψει λεφτά για να μπορεί να τζογάρει, ενώ άρχισε να αναρτά και φωτογραφίες του στο διαδίκτυο για να βρει σεξουαλικό σύντροφο.

Δικαστήριο της Rennes αποφάσισε ότι η φαρμακοβιομηχανία GlaxoSmithKline πρέπει να του καταβάλλει ως αποζημίωση το ποσό των 197.400 ευρώ.

Με τη γυναίκα του Christine στο πλευρό του ο 52χρονος Didier ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε το δικαστή να αναφέρει ότι η ζωή του «έγινε κόλαση» αφότου άρχισε να παίρνει το συγκεκριμένο φάρμακο της εταιρείας.

«Είναι μια σπουδαία μέρα γιατί μετά από αγώνα επτά χρόνων, με τα λιγοστά μέσα που διαθέτουμε καταφέραμε να δικαιωθούμε και να αναγνωριστεί το γεγονός ότι η GSK μας είπε ψέματα και κατέστρεψε τη ζωή μας» είπε ο ίδιος.

«Χαίρομαι που αποδόθηκε δικαιοσύνη. Είμαι χαρούμενος για τη γυναίκα και τα παιδιά μου, όμως τα λεφτά δεν πρόκειται να πάρουν πίσω τα χρόνια δυστυχίας και πόνου που ζήσαμε» πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια της δίκης οι συνήγοροι της εταιρείας εξέφρασαν σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο οι «εθισμοί» του κ. Jambart προκλήθηκαν από το φάρμακο.


Δειτε πως ηταν η Γωγω Μαστροκωστα πριν 15 χρονια-Αγνωριστη (βιντεο)


Έχετε αναρωτηθεί πως ήταν πριν 15 χρόνια 

η Γωγώ Μαστροκώστα;
Για όσους δε το θυμούνται, η Γωγώ Μαστροκώστα, παρουσίαζε εκπομπή στο Κανάλι 5…το 1997.
Δεκαπέντε χρόνια πίσω. Στις αρχές της καριέρας της!
Τίτλος εκπομπής; «Ντάλα Μεσημέρι». Δείτε το τρέιλερ με μια Γωγώ πιτσιρίκα πολύ γλυκιά και πολύ διαφορετική με το σήμερα!


http://www.aniwthoi.net

Τροφιμα που καταστρεφουν το δερμα!

Υπάρχουν πολλά τρόφιμα που θεωρούνται ύποπτα για κάποιες δυσλειτουργίες του δέρματος. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι αυτά...


1. Το λευκό ψωμί. Τα τρόφιμα με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη όπως όλα τα λευκά ψωμιά και ζύμες, οι πατάτες, το ρύζι, τα επεξεργασμένα σνακ και άλλα έχουν συνδεθεί με την αύξηση της ακμής. Προτιμήστε τα τρόφιμα μη επεξεργασμένα, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, τα σιτάρι ολικής άλεσης και τα λαχανικά.



2. Το αλάτι. Το αλάτι είναι υπεύθυνο για την κατακράτηση υγρών στο σώμα, το ίδιο και στο πρόσωπο. Η υπερβολική κατανάλωση αλατιού προκαλεί πρήξιμο στο πρόσωπο. Μειώστε όσο περισσότερο μπορείτε το αλάτι, αντικαταστήστε το με αρωματικά φυτά όπως τον άνηθο και τη ρίγανη, επίσης, ξεπλένετε καλά τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα για να φύγει το περιττό αλάτι.



3. Τα γαλακτοκομικά. Σε καμία περίπτωση δεν θα σκεφτόσασταν ότι το γάλα μπορεί να έχει ανεπιθύμητες επιδράσεις στο δέρμα. Μπορεί το γάλα να έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό όμως για το δέρμα διάφορες έρευνες έχουν δείξει ότι σχετίζεται με την εμφάνιση της ακμής. Αν έχετε ακμή, δοκιμάστε να σταματήσετε το γάλα για ένα μικρό διάστημα για να δείτε αν το δέρμα σας θα παρουσιάσει αισθητή διαφορά. Δεν μιλάμε για την θεραπεία της ακμής αλλά για την μείωση της.



4. Το αλκοόλ. Η συχνή κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ έχει άμεσο αντίκτυπο στο δέρμα που σταδιακά γίνεται θαμπό και αφυδατωμένο. Επίσης, το αλκοόλ προκαλεί την διαστολή των αιμοφόρων αγγείων με αποτέλεσμα να εμφανίζονται στο πρόσωπο αλλά και κάποια σημεία του σώματος ευρυαγγείες.



5. Τα γλυκά. Όλοι λατρεύουμε τα γλυκά, όμως η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης προκαλεί χαλάρωση, βαθιές ρυτίδες και θαμπό δέρμα, καθώς καταστρέφει την ελαστίνη και το κολλαγόνο.



6. Τα τηγανιτά και κακά λιπαρά οξέα (trans fats). Όλος ο κόσμος πλέον γνωρίζει και αποφεύγει τα τηγανιτά φαγητά καθώς και αυτά που περιέχουν κακά λιπαρά οξέα για λόγους υγείας, όμως λίγοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν αρνητικές επιδράσεις και στην υγεία του δέρματος καθώς εμφανίζει πρόωρη γήρανση. Παράλληλα τα τρόφιμα αυτά προκαλούν κακή κυκλοφορία του αίματος, φραγμένους πόρους και συσσώρευση βακτηριδίων στους πόρους που οδηγούν στην εμφάνιση της ακμής.



7. Τα επεξεργασμένα κρέατα. Τα διάφορα αλλαντικά είναι επεξεργασμένα κρέατα και συνήθως περιέχουν αλάτι, συντηρητικά, κορεσμένα λίπη και νιτρικά άλατα που προκαλούν διάφορες δυσλειτουργίες στο δέρμα.


jenny.gr

Δειτε πως πλενετε ενα τρενο σε 20 δευτερολεπτα (αυτα μονο στο Πακισταν!)



Χρησιμοποιούν έναν εντελώς ανορθόδοξο τρόπο, μαλλον καθόλου αποτελεσματικό, αλλό αυτή η ομάδα νεαρών από το Πακιστάν μας προσφέρει ένα μεγάλο χαμόγελο.

http://www.aniwthoi.net

Απιστευτο σκηνικο στο Λαρισα - Εργοτλης! O πιο τρελος ποδοσφαιριστης ever! Του πεταξαν φραπε κ αυτος .. τον δοκιμασε!!! (βιντεο)


Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης Λάρισας – Εργοτέλη για το πρωτάθλημα της δευτερης κατηγορίας του ελλήνικού ποδοσφαίρου. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων Ντιέγκο Ρομάνο, προσπαθεί να εκτελέσει ένα κόρνερ αλλά δέχεται πλήθος αντικειμένων από την εξέδρα των γηπεδούχων. Σε κάποια στιγμή με χαρακτηριστική άνεση πιάνει στον αέρα ένα ποτήρι φραπέ και δοκιμάζει…. Η απολαυστική στιγμή στο βίντεο


Τον κέρασε καφέ (ΑΕΛ-Εργοτέλης 2012-13) από MonaxaLarissa
http://www.aniwthoi.net

Μινα Ορφανου: Η αλλαγη φυλου, οι εκτρωσεις και το σοκ του Κωστοπουλου


Αποκαλυπτική όσο ποτέ ήταν η Μίνα Ορφανού στην εκπομπή «Βράδυ»..



Η ηθοποιός ποτέ δεν δίστασε να μιλήσει για την αλλαγή φύλου που έχει κάνει, αλλά και για όλα όσα επακολούθησαν.

Χειμαρρώδης και απόλυτα συνειδητοποιημένη, μίλησε για την αλλαγή φύλου που έκανε πριν 6 χρόνια.
Με το γνωστό καυστικό της χιούμορ η ίδια σόκαρε τον Πέτρο Κωστόπουλο όταν την ρώτησε για την ερωτική της διάθεση . Εκείνη απάντησε στα πλαίσια της πλάκας βέβαια ότι έχει κάνει τρεις εκτρώσεις.

Η ατάκα της αυτή τάραξε τον Πέτρο Κωστόπουλο, αλλά μετά από λίγο το διακωμώδησαν.

Στο τέλος, αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο είναι μόνη, χωρίς σύντροφο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρω ότι ο δρόμος που διάλεξα είναι μοναχικός».

Δείτε το video:
Πηγή: gossip-tv.gr

Το εμφυτευμα στους γλουτους γυρισε αναποδα [βιντεο]



Ένα απίστευτο βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου δείχνοντας το εμφύτευμα σιλικόνης στο γλουτό μιας γυναίκας να γυρνάει από μέσα προς τα έξω!
Αντί το εμφύτευμα να της δίνει τους πολυπόθητους γλουτούς που επιθυμούσε, αυτό πετάχτηκε προς τα έξω και προεξείχε δημιουργώντας ένα σχήμα δίσκου το οποίο ήταν εντελώς αντιαισθητικό.
Στο βίντεο διάρκειας 20 δευτερολέπτων η αγνώστων στοιχείων γυναίκα  τοποθετεί αργά στην κανονική του θέση το εμφύτευμα προσθέτοντας με πικρία: «δεν νομίζω ότι ένα εμφύτευμα πρέπει να το κάνει αυτό. Δεν θα πρέπει να είναι σε θέση που να περιστρέφεται».
Το βίντεο απέσπασε 278 likes στο Facebook και και πάνω από 20.000 share!
Είναι δύσκολο να διαπιστωθεί κατά πόσο το βίντεο είναι γνήσιο και δεν είναι γνωστές οι λεπτομέρειες για το ποια κλινική επισκέφθηκε η γυναίκα πήγε ή την ακριβή χειρουργική διαδικασία στην οποία υπεβλήθη.
Ωστόσο ο πλαστικός χειρουργός Άντριαν Ρίτσαρντς θεωρεί πως το βίντεο είναι αυθεντικό. Μιλώντας στη βρετανική DailyMail υποστήριξε πως αυτό το φαινόμενο μπορεί να συμβεί όταν το εμφύτευμα δεν στερεώνεται καλά σε μια «τσέπη» των γλουτών.
«Πρόκειται για μια επιπλοκή η οποία είναι σχετικά συχνή με τα εμφυτεύματα στους γλουτούς. Δεν θα πρέπει πραγματικά να συμβεί επειδή η ‘τσέπη’ θα πρέπει να είναι άνετη, ώστε το εμφύτευμα να μένει εκεί που είναι. Όσο για την γυναίκα στο βίντεο θεωρεί πως θα πρέπει να εγχειριστεί ξανά προκειμένου να τοποθετηθεί σωστά το εμφύτευμα και να σταματήσει να μετατοπίζεται.
Η πλαστική εγχείρηση στην περιοχή των γλουτών είναι εξαιρετικά δημοφιλής στη Νότια Αμερική, όπου οι έντονες καμπύλες θεωρούνται σέξι.
Ωστόσο τα τελευταία χρόνια, πολλές γυναίκες έχουν εμφανίσει επιπλοκές ή έχουν χάσει τη ζωή τους μετά από επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής σε μη πιστοποιημένες κλινικές.
Τον Απρίλιο του περασμένου έτους, μια 42χρονη, μητέρα τριών παιδιών έχασε τη ζωή της μετά από επέμβαση στην περιοχή των γλουτών σε μια κλινική σε ένα σοκάκι του Λας Βέγκας. Παρά το γεγονός ότι η οικογένειά της την παρακαλούσε να μην κάνει την επέμβαση εκείνη επέμεινε. Τελικά βρέθηκε να παρακαλεί για βοήθεια όταν ένας γιατρός χωρίς άδεια την παράτησε στη μέση του δρόμου όταν εμφανίστηκαν επιπλοκές στην εγχείρηση. Εξέπνευσε τρεις μέρες αργότερα στο νοσοκομείο.
Αλλά τον Δεκέμβριο του 2009 και η πρώην Μις Αργεντινή, που είχε εμμονή με τη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης της πέθανε μετά από χειρουργική επέμβαση που έκανε για να σταθεροποιήσει τους γλουτούς της.
Όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί σε περιπτώσεις όπου χρησιμοποιούνται ενέσεις σιλικόνης στη χειρουργική διαδικασία μπορεί να προκληθεί θρόμβος αίματος στους πνεύμονες γνωστός και ως πνευμονική εμβολή.
http://www.pkool.gr

Απιστευτο: Η... ερωτικη αγγελια της χρονιας κανει το γυρο του Facebook


Ο χειμώνας έρχεται και το κρύο φτάνει σιγά-σιγά στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας..
Πολλοί χρήστες στο facebook με έξυπνες ατάκες κάνουν λόγο για την οικονομική κρίση και τις υψηλές τιμές του πετρελαίου ενώ ένας πιο... ευφάνταστος συμπατριώτης μας αναζητά μια κοπέλα που θα του λύσει τα προβλήματα...

Δείτε την χιουμοριστική εικόνα:




ΣΟΚ: Αδιστακτος ραββινος υποχρεωνε 12χρονη να του κανει...

Η 12χρονη υποχρώθηκε από τους γονείς της να πάει στον ραββίνο Nechemya Weberman προκειμένου να μιλήσουν, επειδή διάβαζε άρθρα στο περιοδικό Cosmopolitan και φορούσε... λεπτά καλσόν! 

Η νεαρή, σήμερα 17 ετών, θεωρήθηκε ως ''αιρετική'' από την κοινότητα για τις πράξεις της και οι γονείς της την έστειλαν στον ραββίνο...
Όμως ο ραββίνος την ανάγκασε, επί αρκετά χρόνια, να του κάνει στοματικό σεξ και τώρα βρίσκεται ενώπιον δικαστηρίου της Νέας Υόρκης αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες.

Το αξιοπερίεργο είναι, όπως σημειώνει η Daily Mail, ότι ο αδίστακτος ραββίνος έχει την θερμή υποστήριξη της υπερσυντηρητικής κοινότητας αν και αντιμετωπίζει συνολικά 88 κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση...

Πηγή: http://www.verikoko.net


Τι Διεγειρει Τις Γυναικες



Τα τελευταία χρόνια αποτελεί πρόκληση για τους επιστήμονες το να κατανοήσουν τι διεγείρει σεξουαλικά τις γυναίκες, διότι η γυναικεία σεξουαλικότητα φαίνεται να είναι πιο σύνθετη από την ανδρική.



Ένα πείραμα που διεξήχθη στον Καναδά και δημοσιεύτηκε στο J. Pers. Soc. Psychology (2007) κατέγραψε χωριστά για ετεροφυλόφιλους άνδρες και γυναίκες τα οπτικά σεξουαλικά ερεθίσματα που τους διεγείρουν. Οι συμμετέχοντες στο πείραμα παρακολούθησαν βίντεο με άνδρες και γυναίκες να επιδίδονται σε…ετερόφυλο σεξ, σε ομόφυλο σεξ, σε αυτοϊκανοποίηση, καθώς και άσκηση (χωρίς σεξ) με γυμνά κορμιά.


Η διέγερση των συμμετεχόντων καταγραφόταν οργανικά _ με ειδικό εξοπλισμό που μετρούσε τη διέγερση των ανδρών και των γυναικών τη στιγμή που έβλεπαν τα βίντεο _ αλλά και υποκειμενικά, αφού αξιολογούσαν οι ίδιοι την ένταση της διέγερσης που ένιωθαν.


Οι οργανικές μετρήσεις της διέγερσης των ανδρών έδειξαν πως αυτή εξαρτιόταν κυρίως από το φύλο των εμπλεκομένων στη σεξουαλική δραστηριότητα και λιγότερο από το είδος της δραστηριότητας. Οι άνδρες που συμμετείχαν στη μελέτη εμφάνισαν σημαντική διέγερση από όλες τις δραστηριότητες που περιλάμβαναν γυναίκες. Δηλαδή ομόφυλο σεξ μεταξύ γυναικών, ετερόφυλο σεξ, καθώς και γυναικεία αυτοϊκανοποίηση. Ηπια διέγερση καταγράφηκε και με την εικόνα της γυμνής γυναίκας που γυμναζόταν. Δεν καταγράφηκε διέγερση από ομόφυλο σεξ ανδρών, αυτοϊκανοποίηση ανδρών ή άσκησή τους.

Η διέγερση των γυναικών εξαρτιόταν κυρίως από το είδος της σεξουαλικής δραστηριότητας και όχι από το φύλο των εμπλεκομένων. Η υψηλότερη διέγερση καταγράφηκε στις εικόνες που περιλάμβαναν σεξουαλική επαφή, ηπιότερη διέγερση καταγράφηκε στις εικόνες αυτοϊκανοποίησης και ακόμα πιο ήπια διέγερση στις εικόνες γυμνών γυναικών και ανδρών να γυμνάζονται.

Η διέγερση των γυναικών δεν εξαρτιόνταν από το φύλο αυτών που συμμετείχαν στη σεξουαλική δραστηριότητα: καταγράφηκε παρόμοια διέγερση όταν έβλεπαν γυναίκα να κάνει σεξ με γυναίκα, άνδρα να κάνει σεξ με άνδρα και άνδρα να κάνει σεξ με γυναίκα.

Η μελέτη αυτή έδειξε πως η σεξουαλικότητα των γυναικών είναι πιο ευέλικτη συγκριτικά με των ανδρών ως προς τις ομόφυλες σεξουαλικές συμπεριφορές. Αυτή η «ευελιξία» έχει διαφανεί και σε παλαιότερες μελέτες της γυναικείας σεξουαλικότητας, ενώ έχει παρατηρηθεί και σε θηλαστικά.

Οι οργανικές μετρήσεις της διέγερσης των ανδρών συμφωνούσαν με τις υποκειμενικές τους αναφορές, ενώ στις γυναίκες διαπιστώθηκε διαφωνία ανάμεσα στις οργανικές μετρήσεις και σε όσα οι ίδιες ανέφεραν πως τις διεγείρουν. Για παράδειγμα, ενώ καταγράφηκε σημαντική οργανική διέγερση στις γυναίκες που έβλεπαν ομόφυλο σεξ, οι ίδιες δήλωσαν πως η διέγερση που αισθάνονταν δεν ήταν μεγάλη.

Τα παραπάνω αποτελέσματα επιβεβαιώνουν ότι:

Α) Η σεξουαλικότητα των ανδρών είναι αρκετά διαφορετική από των γυναικών.

Β) Οι γυναίκες είναι περισσότερο ευέλικτες συγκριτικά με τους άνδρες ως προς τις ομόφυλες σεξουαλικές συμπεριφορές.

Γ) Στις γυναίκες, η σωματική διέγερση δεν συνεπάγεται αντίστοιχη επιθυμία προσωπικής εμπειρίας.

Η μελέτη αυτή αναδεικνύει την αναγκαιότητα μιας απενοχοποιημένης και ειλικρινούς προσέγγισης της γυναικείας σεξουαλικότητας κάθε φορά που προσπαθούμε να απαντήσουμε στο δύσκολο ερώτημα του τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες!



Ο Σκυλος Που Γινεται… Σκαντζοχοιρος


Ξεκαρδιστικές είναι οι εικόνες από βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Μια κοπέλα το τρίβει με τη κουβέρτα με αποτέλεσμα να μοιάζει με κάτι άλλο εκτός από σκυλί.
Αγαπάμε τα ζωάκια αυτό είναι αλήθεια, είναι τόσο γλυκά και χαριτωμένα.
Αυτή τη φορά έχει γίνει χαμός στο διαδίκτυο με ένα σκυλάκι που δυστυχώς δεν ξέρουμε λεπτομέρειες σε ποια χώρα έχει διαδραματιστεί το περιστατικό αφού ο ιδιοκτήτης του δεν έχει συμπεριλάβει κάποιες πληροφορίες στο βίντεο απλά το ανέβασε στο διαδίκτυο.
Το μικρό σκυλάκι κάθεται στο καναπέ μαζί με έναν άλλο τετράποδο φίλο του όταν έρχεται μια κοπέλα με μια κουβέρτα και αρχίζει να το τρίβει με αυτή. Τόσο ο καμεραμάν όσο και η ίδια έχουν δακρύσει από τα γέλια αφού όταν αφήνει το σκυλάκι μοιάζει με σκαντζόχοιρος πια!
Και αυτό γιατί του έχει σηκωθεί κυριολεκτικά η τρίχα καθώς η επαφή του με τη κουβέρτα, κάνει το τρίχωμά του να ηλεκτρίζεται!
πηγή: news247.gr

Static Dog από newsview

«Ελα στο δωματιο του ξενοδοχειου μου, αλλιως μην ξαναπας για δουλεια», απειλησε δημοσιογραφος Ελληνιδα ηθοποιο



Περί ανήθικων προτάσεων που δέχτηκε στην διάρκεια της καριέρας της μίλησε η γνωστή πρωταγωνίστρια των 80s (και κάτοχος μαύρης ζώνης στο καράτε) στα πλαίσια τηλεοπτικής της εμφάνισης.
«Δέχθηκα ανήθικες προτάσεις και έχασα κάποιες δουλειές, αλλά το αντιμετώπισα με δυναμισμό. Όταν μου γυρίζει το μάτι, μου γυρίζει πολύ. Θυμάμαι όταν ήμουν πιο μικρή και χόρευα σε ένα μαγαζί, έρχεται ένας δημοσιογράφος και μου λέει 'αν δεν έρθεις αύριο στο τάδε ξενοδοχείο, μην ξαναπάς για δουλειά'. Φυσικά και δεν πήγα στο ξενοδοχείο, αλλά ούτε με έδιωξαν από τη δουλειά». Μια από τις ιστορίες της γεμάτης ζωής της που αποκάλυψε η Ελένη Φιλίνη στο fthis. Προσθέτοντας πως «Μάλιστα μετά από χρόνια έμαθα ότι αυτός ο δημοσιογράφος είχε καταλήξει να πουλάει λεμόνια στο Παρίσι».
Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Ελένη Φιλίνη μίλησε για τον γάμο («Έζησα κάποιους μεγάλους έρωτες και έφτασα 3 φορές στα σκαλοπάτια της εκκλησίας. Αλλά δεν το τόλμησα. Μάλλον δεν ήμουν έτοιμη»), το παιδί που δεν απέκτησε («Ήθελα να αποκτήσω παιδί, αρκεί να είχα τον ιδανικό άντρα. Ίσως δεν με έπεισε ποτέ κάποιος ότι είναι ο ιδανικός») και το τουρκικό σίριαλ στο οποίο πρωταγωνίστησε («Ήταν μεγάλη διαφήμιση και για την Ελλάδα, καθώς γυρίστηκε το μεγαλύτερο μέρος στη Μυτιλήνη»).

ΣΩΤΗΡΙΟ ΠΟΤΟ Τυφλος βρηκε το φως του πινοντας... ουισκι!


Έχασε την όρασή του από το πολύ ποτό και ξαναβρήκε το φως του με... ουίσκι.
Το απίστευτο συμβάν αποκάλυψαν οι γιατροί στη Νέα Ζηλανδία που εκτέλεσαν την παράδοξη συνταγή!
Ένας καθηγητής σεφ στο Νιού Πλίμουθ, ο 65χρονος Ντένις Ντάθι,έχασε την όρασή του σε ένα πάρτι, έχοντας καταναλώσει επί τέσσερις ώρες βότκα και ουίσκι.
Σύμφωνα με τα ιατρικά αρχεία, οι γιατροί εκτίμησαν ότι ο Ντάθι, ο οποίος έπαιρνε πέντε διαφορετικά φάρμακα για τον διαβήτη, υπέστη δηλητηρίαση και τον υπέβαλαν σε έγχυση με αλκοόλ με ένα σωληνάκι που του πέρασαν στη μύτη.
Επειδή το νοσοκομείο δεν διέθετε αλκοολούχο σκεύασμα για ιατρικούς σκοπούς, ένας υπάλληλός του πήγε στην πλησιέστερη κάβα κι αγόρασε ένα μπουκάλι ουίσκι για την έγχυση!
Ο Ντάθι, πέρασε μία εβδομάδα στην εντατική και εξήλθε από το νοσοκομείο ύστερα από δέκα ημέρες, οπότε αποκαταστάθηκε η όρασή του...

http://www.radar.gr

5 tips για να την κερδισεις πριν καν της μιλησεις!


Η μελαχρινή κουκλάρα του μπαρ με το μπλαζέ βλέμμα έχει κάνει όλα τα αρσενικά του μαγαζιού να ικετεύουν για μια ματιά της. Κι εσύ, θέλεις πολύ να την προσεγγίσεις. Επειδή όμως πριν την προσέγγιση πρέπει να σε προσέξει, να αντιληφθεί πως έχεις συνταράξει το «είναι» σου, να σε περιεργαστεί, διάβασε πέντε τρόπους για να σε γουστάρει πριν ανοίξεις το στόμα σου!


5. Αυτοπεποίθηση
Φαίνεται από τον τρόπο που κρατάς το ποτό σου. «Βγάζει μάτια» από τον τρόπο που καπνίζεις-αν καπνίζεις. Φαίνεται από τον τρόπο που «εξερευνάς» το περιβάλλον γύρω σου. Ναι, αν κρατάς το ποτήρι σφιχτά γιατί φοβάσαι πως θα σου πέσει, αν καπνίζεις σαν να είσαι χαρμάνης κανένα πεντάωρο ή κοιτάζεις σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν έχεις ελπίδες.
4. Το στυλ
Δεν έχει σημασία το πόσο ακριβά είναι τα ρούχα σου, αρκεί το ντύσιμό σου να «βγάζει» τον πραγματικό σου χαρακτήρα. Και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις γενικά. Δεν πρέπει να νιώθεις αμήχανα στα ρούχα σου, αντιθέτως, πρέπει κάθε φορά που ντύνεσαι για να βγεις να πιστεύεις πως είσαι πολύ «καυτός». Αν το πιστεύεις εσύ, θα το πιστέψουν και οι άλλοι. Αλλιώς, κινδυνεύεις να βάλεις κάποιο κουστούμι και να ακούσεις να φωνάζουν «καλέ κουστούμι, που τον πας τον άνθρωπο;»!
3. Δείξε την προτίμησή σου
Αν κοιτάς τη μελαχρινή κουκλάρα, αλλά και τη μέτρια ξανθιά-επειδή είναι ψηλή, αλλά και το μπάζο που έχει τα βυζιά έξω, συγνώμη που σου το λέω, αλλά εσύ ο ίδιος έδωσες πρόωρο τέλος στη βραδιά. Ο αρσενικός «κυνηγός» βάζει έναν στόχο και κάνει τα πάντα για να τον κερδίσει. Τα ημίμετρα και οι συμβιβασμοί είναι για τους μέτριους, όχι για σένα! Στοχοπροσήλωση, λοιπόν. Δεν παίζεις με καμία άλλη, για σένα το μαγαζί έχει δύο άτομα μέσα… Εσένα και εκείνη! Καλά και τον μπάρμαν….
2. Ο ήρωας της παρέας
Αν όντως γουστάρει, θα σε παρακολουθεί. Όχι έντονα, μην περιμένεις να βγάλει κυάλια σαν ναυαγοσώστρια Πάμελα Άντερσον, αλλά με την άκρη του ματιού της θα σαρώνει τα πάντα! Αν αντιληφθεί πως είσαι η ψυχή της παρέας, όλοι προσπαθούν να σου μιλήσουν, πετάς ατάκες και γελάνε και σε κοιτούν με θαυμασμό, πίστεψέ με, θα ανέβεις τόσο πολύ στα μάτια της που θα βρει έναν τρόπο να σε… «προσκαλέσει»!
1.Η προσέγγιση
Αφού είσαι σίγουρος πως το μήνυμά σου έφτασε στον παραλήπτη και διέγνωσες κάποιες πιο επίμονες ματιές ή ένα αμυδρό χαμόγελο στην άκρη των χειλιών, μην το κουράζεις! Τη γουστάρεις και τη θέλεις δικιά σου! Δεν έχεις καμιά δικαιολογία… Περπάτα με αποφασισμένο βήμα, όχι γρήγορο, αλλά ούτε και το περπάτημα της γάτας-το μπαρ δεν έχει νάρκες. Τρία βήματα πριν την προσέγγιση, κοίτα την στα μάτια, χαμογελαστός και πες απλά «καλησπέρα». Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι είναι δικό σου. Μην ανησυχείς, μην αγχώνεσαι, να είσαι ο εαυτός σου!

pkool.

Δειτε τη "ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ" που... απαγορευτηκε στο Facebook!


Το βρετανικό περιοδικό για τους άνδρες "Zoo Weekly" πρότεινε στους αναγνώστες του στο Facebook μια εικόνα που απαγορεύτηκε από το κοινωνικό δίκτυο, επειδή θεωρήθηκε πολύ σεξιστική...
Η φωτογραφία απεικόνιζε μια κοπέλα στην παραλία που είναι... κομμένη στη μέση!
Σύμφωνα με το περιοδικό οι αναγνώστες έπρεπε να ψηφίσουν ποιο... μισό προτιμούν περισσότερο σε μια γυναίκα, το επάνω (μπούστο) ή το κάτω μέρος (οπίσθια).
Η επίσημη δικαιολογία για την απαγόρευση της δημοσίευσης της συγκεκριμένης φωτογραφίας από το Facebook ήταν πως:
"Η εικόνα είναι αρκετά συγκλονιστική αφού μοιάζει σαν η γυναίκα να έχει κοπεί με πριόνι στα δύο. Είναι επίσης προσβλητικό να επιτρέπονται σχόλια, που περιέχουν και σεξιστική βία. Επίσης με αυτό τον τρόπο οι γυναίκες μετατρέπονται σε σεξουαλικά αντικείμενα. Μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο".

http://www.radar.gr

9 μηνες φυλακιση για την σεξι... αστυνομικινα του Facebook! [φωτο]



Η Wang Xiaomeng, 23 ετών, ανέβασε φωτογραφίες στο Facebook όπου πόζαρε φορώντας μια αστυνομική στολή...
Το μοντέλο όμως από την Κίνα δεν έχει καμία σχέση με την Αστυνομία και οι αρχές την συνέλαβαν καθώς στο προφίλ της έγραφε ότι: ''είμαι νέα αστυνομικός στην πόλη του Πεκίνου''... Αμέσως υπήρξαν διαμαρτυρίες και το μοντέλο καταδικάστηκε τελικά σε 9 μήνες φυλάκισης επειδή υποδύθηκε την αστυνομικό.


Πληρωνεται με 150 λιρες την ωρα για να βλεπει ζευγαρια να κανουν σεξ


Ο θεραπευτής του σεξ Eric Amaranth προσφέρει τις γνώσεις του σε ζευγάρια προκειμένου να βελτιώσουν την σεξουαλική τους ζωή. Ο Amaranth έχει περίπου 200 πελάτες οι οποίοι έχουν αφήσει την ερωτική τους ζωή στα χέρια του.


Ένα από τα ζευγάρια που βοήθησε ήταν η ηθοποιός Aniela McGuinness και ο σύζυγός της Jourdan. O «γκουρού» παρακολουθούσε καθισμένος σε μια καρέκλα στην γωνία ενός δωματίου του ξενοδοχείου το ζευγάρι να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις, χρησιμοποιώντας μεγάλη γκάμα σεξουαλικών βοηθημάτων και έδινε συνεχώς συμβουλές.

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της αναφέρουν ότι μετά τις συμβουλές του Eric ευχαριστιούνται το κρεβάτι τους όσο κάθε άλλη περίοδο στη σχέση τους.

Η McGuinness δήλωσε σε περιοδικό «Ασφαλώς και ήμουν νευρική την πρώτη φορά. Δεν ήμουν σίγουρη κατά πόσο θα μπορούσα να χαλαρώσω. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία, είχα οργασμούς όπως ποτέ πριν».


trelokouneli.gr

ΦΩΤΟ: Αυτο ειναι το τοπιο στον πινακα της Τζοκοντα





Όλο και λιγοστεύουν τα μυστήρια γύρω από τη "Μόνα Λίζα" του Λεονάρντο Ντα Βίντσι καθώς μετά την ανακοίνωση για την ανακάλυψη των οστών του μοντέλου που απεικονίζεται στον διάσημο πίνακα, αποκαλύφθηκε, και η τοποθεσία που φαίνεται πίσω της. 
Σε μία από τις εξορμήσεις τους, οι ερευνήτριες Ολίβια Νέσι, και η Ροζέτα Μπορκία πρόσεξαν ένα τοπίο το οποίο τούς θύμισε πολύ έντονα την "Τζοκόντα". Ηταν μια συμβολή ποταμών που παρέπεμπε στον διάσημο πίνακα. Από αυτήν τη διαπίστωση ξεκίνησαν την έρευνά τους.
Οι δύο κυρίες επιμένουν ότι τα ποτάμια, οι λίμνες και τα βουνά δείχνουν την περιοχή Μοντεφέλτρο. Τα ποτάμια που ενώνονται, λένε, είναι ο ποταμός Σενατέλο και ο Μαρέκια στο παλιό Δουκάτο του Ούρμπινο. Χώρισαν, λοιπόν, το φόντο σε έξι μέρη και ταυτοποίησαν τα στοιχεία ένα προς ένα.
"Η λίμνη δεν βρίσκεται εκεί, στη θέση της είναι μια περιοχή με χώματα από καθιζήσεις", σημειώνει η Ολίβια Νέσι, "και η γέφυρα έχει καταστραφεί, αλλά γνωρίζουμε πως υπήρχε εκεί". Το βουνό που φαίνεται λίγο δίπλα στο κεφάλι της Τζοκόντα είναι το όρος Ακιλόνε. Οι λόφοι στις άκρες του δρόμου είναι οι Σάσι Σιμόνε και Σάσι Σιμονσέλο.
Ο Ντα Βίντσι άρχισε να ζωγραφίζει τη Μόνα Λίζα το 1503 αλλά τέλειωσε τον πίνακα το 1519, λίγο πριν από τον θάνατό του. Οι ερευνήτριες καταλήγουν στο ότι ο Λεονάρντο συμπίεσε το τοπίο και έδειξε την ίδια περιοχή έτσι όπως φαίνεται από δύο οπτικές γωνίες. Αλλοι, ωστόσο, το αμφισβητούν και αυτό.

Δείτε τις φωτογραφίες:





thestival.gr

Προειδοποιηση- σοκ της NASA για το ημερολογιο των Μαγια




Τις οικογένειες όλου του κόσμου επιχειρεί να προειδοποιήσει αλλά και να ενημερώσει η NASA, ενόψει της 21ης Δεκεμβρίου, όταν και σύμφωνα με το υποτιθέμενο ημερολόγιο των Μάγια θα τελειώσει ο κόσμος. Σύμφωνα με τον οργανισμό παιδιά και έφηβοι είναι τρομοκρατημένα με αυτήν την προοπτικοί και έχουν βυθιστεί στην κατάθλιψη ενώ πολλοί είναι οι νεαροί που σκέφτονται μέχρι και να αυτοκτονήσουν.
Σύμφωνα με την Daily Mail η NASA επιχειρεί να εφιστήσει την προσοχή των γονέων προς τα παιδιά τους για να αποφύγουν τυχόν αναπάντεχες εξελίξεις. Τα παιδιά φαίνεται να είναι τρομοκρατημένα φοβούμενα το τέλος του κόσμου ενώ οι έφηβοι απελπισμένοι που δεν θα ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους. Το ρεπορτάζ φιλοξενεί δηλώσεις εργαζομένων στην οργανισμό οι οποίοι αποκαλύπτουν πως πολλοί νεαροί δεν τρώνε, δεν κοιμούνται και ορισμένοι ερευνούν τρόπους αυτοκτονίας.
Σύμφωνα με τις φήμες περί Αποκάλυψης ένας πλανήτης ονόματι Νιμπούρου, ή Πλανήτης Χ, ο οποίος ανακαλύφθηκε από τους Σουμερίους θα συγκρουστεί με την Γη στις 21 Δεκεμβρίου καταστρέφοντας τα πάντα.

Φορεσε σε κατσικα γυναικεια εσωρουχα και τη βιασε!!!!


Ο 20χρονος Marc Loucas Thompson, από τη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ κατηγορήθηκε ότι έκλεψε τη κατσίκα του γείτονα του...


Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό ο νεαρός τη βίασε και τη σκότωσε καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια «αλάτων μπάνιου».

Η αστυνομία βρήκε τη νεκρή κατσίκα στο υπνοδωμάτιο του φορώντας γυναικεία εσώρουχα!! Στο δικαστήριο, ο 20χρονος επικαλέστηκε παράνοια και υπάρχει περίπτωση να γλιτώσει τη φυλακή. 

Οι γείτονες υποψιάστηκαν ότι ο νεαρός είχε αρπάξει την κατσίκα, καθώς τον είχαν δει να την παρατηρεί και να φέρεται παράξενα.

http://www.verikoko.net

Μαθητης σοκαρει την κοινωνια της Ναυπακτου


Μαθητής σοκάρει την κοινωνία της Ναυπάκτου με την ανώνυμη επιστολή που απέστειλε στην εφημερίδα Ναυπακτία. 

«Σήμερα, συγκεκριμένα, είχα 6 ώρες μάθημα στο σχολείο και μόλις σχόλασα στις 7 παρά 10, βγαίνοντας από το σχολείο στην κάτω πόρτα προς την Ψανή, είδα δύο νεαρούς να περιμένουν ανυπόμονα κρατώντας μια μπλε σακούλα στα χέρια τους.
Δεν έδωσε και πολύ μεγάλη σημασία. Προχώρησα με ένα φίλο μου για να πάρουμε πίτες που έχει ένα σουβλατζίδικο εκεί δίπλα. Γυρίζοντας πίσω στο ίδιο μέρος και στο σημείο που υπάρχουν οι κούνες συγκεκριμένα, είδαμε τους νεαρούς να δίνουν τη σακούλα σε τρεις μαθητές που είχαν σχολάσει πριν λίγα λεπτά. Λίγα μέτρα πιο κάτω είδαμε αυτό που δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε. Ήταν φρικτό να τρυπιούνται μαθητές σχολείου, λίγο έξω από τον προαύλιο χώρο του. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Ήταν μια σκηνή που δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Ποιος φταίει άραγε για όλα αυτά: «Να βάλει ο θεός το χέρι του» Μια φωνή μέσα μου κραυγάζει: Μάνα! Ξύπνα!…….»

nafsclick.blogspot.gr

Ατρομητος σκιουρος εναντιον… σκυλου!






Είναι ανθρώπινος νόμος και κανόνας απαράβατος οι γονείς να κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους, πόσω μάλλον όταν αυτά αντιμετωπίζουν κάποιον σοβαρό κίνδυνο. Σωστά; Το ίδιο, όμως, ισχύει και ανάμεσα στα ζώα, αφού όταν κι αυτά γίνονται «γονείς» προστατεύουν τα μικρά τους με κάθε τρόπο. Και σίγουρα δεν έχει καμία σημασία ο αντίπαλος με τον οποίο θα κληθούν κάποια στιγμή να τα βάλουν. Το σημαντικό είναι να σώσουν το «σπλάχνο» τους που κινδυνεύει. Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο σκίουρος που βλέπετε στις φωτογραφίες, ο οποίος τα βάζει με έναν αγριεμένο σκύλο που προσπαθεί να φάει το μικρό σκιουράκι που έχει πέσει από το δέντρο. Τι κι αν η «μάνα» έχει απέναντί της ένα… τέρας! Σίγουρα θα του βγάλει τα μάτια για να γλιτώσει το μωρό της… Και τα καταφέρνει μια χαρά, σώζοντας εν τέλει το απρόσεχτο σκιουράκι. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, «μάνα είναι μόνο μία» και ανάμεσα στα ζώα…
Ο σκύλος κοιτάζει απειλητικά το μικρό σκιουράκι που έχει πέσει στο έδαφος και είναι απροστάτευτο. Η μάνα, δε, ετοιμάζεται να ορμήσει στον εχθρό…
perierga.gr - Ατρόμητος σκίουρος εναντίον... σκύλου!
Επιτίθεται γεμάτη θάρρος στο σκύλο, αναγκάζοντάς τον να αφήσει το «θύμα» του κατά μέρος…
perierga.gr - Ατρόμητος σκίουρος εναντίον... σκύλου!
Η επίθεση συνεχίζεται και διαρκεί όσο ακριβώς χρειάζεται το σκιουράκι για να απομακρυνθεί από το σκύλο…
perierga.gr - Ατρόμητος σκίουρος εναντίον... σκύλου!
Η μάνα παίρνει το μικρό της και ανεβαίνουν μαζί στο δέντρο, ασφαλείς πια από τον άγριο σκύλο που κοιτάζει και τους δύο έκπληκτος!
perierga.gr - Ατρόμητος σκίουρος εναντίον... σκύλου!

Φωναξαν κλειδαρα για να της ξεκλειδωσει τη ...ζωνη αγνοτητας!!! (βιντεο)


Είναι παραπάνω από βέβαιο ότι τέτοια περίπτωση δεν του είχε ξανατύχει του κλειδαρά, που έμεινε έκπληκτος όταν του ζητήθηκε να παραβιάσει την κλειδαριά μιας ζώνης... αγνότητας που φορούσε αντί για εσώρουχο μια νεαρή κοπέλα.


Τι με κλειδιά προσπάθησε, τι με σφυριά, τι με πριόνια, η ζώνη αδιαπέραστη σαν πανοπλία. Κι αυτός ίδρωνε και ξε-ίδρωνε... χωμένος ανάμεσα στα πόδια της κοπέλας για να βρει λύση.

Στο τέλος, όμως, τα κατάφερε. Γιατί ο επιμένων νικά...

Δείτε το βίντεο:


Δειτε τον Αλεξανδρο Πετριδη πριν "φουσκωσει"


Δείτε τον Αλέξανδρο πριν μερικά χρόνια όταν δεν πήγαινε γυμναστήριο και δεν είχε το σώμα που έχει σήμερα!



Aνεκδοτο: Οταν ο παππους και η γιαγια κανουν σεξ

Ο Τοτός ρωτάει τον παππού: «Κάνεις ακόμη σεξ με τη γιαγιά;»

Ο παππούς απαντάει: Ναι, αλλά μόνο 'στοματικό'.
«Μόνο στοματικό; Τι θα πει αυτό, παππού;»
Κι ο παππούς εξηγεί: «Να, εγώ της λέω: 'Αει γαμήσου' κι αυτή μου απαντάει: 'Αει γαμήσου κι εσύ.»!

Αθανατη Ελληνιδα… Μανα!

Ένας νεαρός λέει ενθουσιασμένος στη μαμά του ότι είναι ερωτευμένος και θέλει να παντρευτεί... 


“Θα σου τη φέρω να τη γνωρίσεις, αλλά λέω, έτσι για πλάκα, να σου φέρω τρεις γυναίκες και να προσπαθήσεις να καταλάβεις ποια είναι αυτή που θέλω για γυναίκα μου”

Όπερ και εγένετο
Την επομένη πηγαίνει στο σπίτι της μαμάς του τρεις ωραίες γυναίκες και τις βάζει να καθίσουν σ'έναν καναπέ και να κουβεντιάσουν για λίγο με τη μαμά του.
Μετά, ξεμοναχιάζει τη μαμά του και ρωτάει:
“Λοιπόν, Ποια λες ότι θέλω να παντρευτώ?”
“Αυτήν στα δεξιά”, λέει η μαμά
“Απίστευτο! Και πώς την κατάλαβες ρε μάνα?”
Και η γνήσια ελληνίς μαμά:
“Πολύ απλό: Δεν μου άρεσε καθόλου!”

http://www.verikoko.net

Θυμα trafficking απο Ρομα η μικρη Μαντλιν


Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την μικρή Μαντλίν βγαίνουν σήμερα στο φως, 5 χρόνια μετά την εξαφάνιση της. Σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Σκότλαντ Γιαρντ, η μικρή έπεσε θύμα trafficking από Ρομά.
Σύμφωνα με το thedailybeast.com, η Σκότλαντ Γιαρντ το 2011, θεωρώντας πως η πορτογαλική Αστυνομία που έκλεισε την υπόθεση το 2008 είχε αγνοήσει πολλά και σημαντικά στοιχεία ανέλαβε και θεωρώντας πως η μικρή Μαντλίν είναι πιθανό να ζει ακόμη ανέλαβε να διερευνήσει την υπόθεση.
Μεταφράζοντας περισσότερες από 100.000 σελίδες στοιχείων που είχε συλλέξει η πορτογαλική Αστυνομία, υποψιάζεται πλέον ότι είναι πολύ πιθανό η μικρή να έπεσε θύμα trafficking από Ρομά.
Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει, τουλάχιστον, από τη μαρτυρία του Ρέιμοντ Χιούλετ, έναν άνδρα που είχε καταδικαστεί τρεις φορές για παιδοφιλία και δίπλα στον οποίο είχε θεαθεί, σύμφωνα με μαρτυρίες, το βράδυ της εξαφάνισής της η μικρή Μαντλίν.
Σύμφωνα με τον Χιούλετ, ο οποίος στο μεταξύ έχει πεθάνει, η Μαντλίν έπεσε θύμα κυκλώματος διακίνησης παιδιών.
Είχε πει, επίσης, ότι είχε δει αθίγγανους να ψάχνουν παιδιά στην Αλγκάρβ (την πόλη που χάθηκε η Μαντλίν) προκειμένου να τα μεταφέρουν στο Μαρόκο, κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανό να ισχύει, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές μαρτυρίες ανάμεσα στο 2007 και στο 2008 που αναφέρουν πως η μικρή είχε θεαθεί στο Μαρόκο.

http://www.aniwthoi.net

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger