Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Στα ύψη ανέβασε το θερμόμετρο η Πετρούλα με καυτό τζιν σορτσάκι και ψηλοτάκουνες γόβες

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Η Πετρούλα Κωστίδου σε τσακίρ κέφι! 
Του «έδωσε και κατάλαβε»

Στα ύψη ανέβασε το θερμόμετρο η Πετρούλα Κωστίδου, η οποία βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδά ο Πάνος Κιάμος.Η ξανθιά τηλεπερσόνα βγήκε και ήπιε και κουνήθηκε και…
λογαριασμό δεν έδωσε!
Διασκέδασε με την παρέα της στο πρώτο τραπέζι του κέντρου και δεν σταμάτησε λεπτό να χορεύει.


Η Πετρούλα εμφανίστηκε με καυτό τζιν σορτσάκι, διάφανο καφέ μπούστο και ψηλοτάκουνες γόβες.
Στο τέλος της βραδιάς πήγε μία βόλτα από τα καμαρίνια…
http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/04/image4957.jpeg

http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_3363.jpeg http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_4267.jpeg
http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_5217.jpeg



http://www.aniwthoi.net

Τετράχρονο κοριτσάκι με IQ Αϊνστάιν!


Τη λένε Χάιντι Χάνκινς, είναι τεσσάρων ετών και της αρέσει να παίζει με Barbie και LEGO!

Μέχρι εδώ καλά… Κάνει δηλαδή ό,τι και ένα οποιδήποτε παιδί στην ηλικία της.


 Όμως είναι ιδιοφυϊα!Για την ακρίβεια η Χάιντι έχει ΙQ σκορ 159, όταν ο Άλμπερτ Αινστάιν ή ο Στίβεν Χόκινγκ, που θεωρούνται ιδιοφυϊες έχουν σκορ 160! Να σημειώσουμε εδώ ότι ένα μέσο όρο 100, και τα άτομα που θεωρούνται χαρισματικά πιάνουν περίπου το 130.

Γίνεται αντιληπτό ότι η Χάιντι, που ήδη παρακολουθεί μαθήματα στο Δημοτικό, είναι ένα παιδί με πολύ μεγάλες δυνατότητες.

Εγινε μέλος της MENSA, που είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός για τα άτομα με μεγάλο δείκτη ΙQ και όλοι αναμένουν με ανυπομονησία το πώς θα εξελιχθεί.

Ο πατέρας της Χάιντι, Μάθιου Χάνκινς, υποστηρίζει ότι ποτέ του δεν την πίεσε και ότι είναι αυτοδίδακτη.

Πιο συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι η μικρή χρησιμοποιούσε ολοκληρωμένες προτάσεις αμέσως μόλις ξεκίνησε να μιλάει και δίδαξε τον εαυτό της πώς να διαβάζει χρησιμοποιώντας ένα κομπιούτερ στην ηλικία των 18 μηνών.

mother.gr

Top Marques Monaco 2012

Supercars με το τσουβάλι!

Η έκθεση αυτοκινήτου του Πριγκιπάτου είναι μια εξτραβαγκάντζα που όμοιά της δεν θα βρεις πουθενά...

To Top Marques Monaco δεν συγκαταλέγεται στα πιο αναμενόμενα Auto Shows του πλανήτη, καθώς είναι μια σεμνή γιορτή για τα πιο exclusive supercars του πλανήτη! Οι επίσης προνομιούχοι καλεσμένοι-υποψήφιοι αγοραστές (βεβαίως) έχουν τη δυνατότητα να τεστάρουν όλες τις νέες υπερβολές της αυτοκινητοβιομηχανίας στο σιρκουί του Grand Prix του Μονακό...
Κι επειδή μάλλον δεν θα βρεθείς ποτέ επίσημος προσκεκλημένος στην τελετή αυτή, πάρε μια γεύση για το τι γίνεται στις εγκαταστάσεις της!
Κι επειδή μιλάμε για το Μονακό, καταλαβαίνεις ότι υπαίθριες εκθέσεις supercars στήνονται και στα parking των ξενοδοχείων! Με τι νομίζεις σκάει μύτη η αφρόκρεμα του πλανήτη...

Η απάντηση στο video της Μουτσάτσου: «Με λένε Σπύρο και...»

Ένα νέο video κυκλοφορεί από χθες στο youtube και ο δημιουργός του λέει ότι το έκανε σαν απάντηση στο video "Είμαι Ελληνίδα" της Κατερίνας Μουτσάτσου...

Ο Σπύρος που πρωταγωνιστεί στο video, δίνει τα ρέστα του, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή για το τι είναι Έλληνας.
Το video :

Ενας λοφος γεματος απο σταυρους!


Ο λόφος αυτός βρίσκεται 12χλμ μακρυά από την πόλη Siauliai της Λιθουανίας. Είναι γεμάτος με εκατοντάδες χιλιάδες σταυρούς, που αντιπροσωπεύουν το χριστιανικό αίσθημα της χώρας.
Η πόλη αυτή ιδρύθηκε τον 13ο αιώνα.Τότε ξεκίνησε και η περίεργη αυτή συνήθεια, να τοποθετούνται σταυροί στο λόφο, πιθανότατα σαν σύμβολο αντίστασης των κατοίκων έναντι των κατακτητών. Κατά τη διάρκεια των ετών που ακολούθησαν ο λόφος αποτέλεσε σημείο ειρηνικής αντίδρασης των Λιθουανών στους ξένους (Γερμανοί, Ρώσοι κ.α) καθώς οι κάτοικοι της περιοχής συνέχισαν να τοποθετούν σταυρούς. Η παράδοση αυτή συνεχίζεται ακόμα και σήμερα τόσο απο τους κατοίκους όσο και από τους περαστικούς.

Το μέγεθος και η ποικιλία των σταυρών είναι εκπληκτικά. Υπάρχουν σταυροί που φτάνουν τα τρια μέτρα σε ύψος και άλλοι, πολύ μικρότεροι που κρέμονται από αυτούς.
Perierga.gr - Λόφος με σταυρούς
Perierga.gr - Λόφος με σταυρούς
Perierga.gr - Λόφος με σταυρούς
Perierga.gr - Λόφος με σταυρούς
Perierga.gr - Λόφος με σταυρούς
Perierga.gr - Λόφος με σταυρούς
Perierga.gr - Λόφος με σταυρούς
Perierga.gr - Λόφος με σταυρούς
Perierga.gr - Λόφος με σταυρούς
Perierga.gr - Λόφος με σταυρούς
Perierga.gr - Λόφος με σταυρούς

Ελληνικό νησί αγόρασε εμίρης

Πριν από λίγες μέρες διέρρευσε ότι μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ αγόρασε το ελληνικό νησί Οξιά στο Ιόνιο έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το θέμα δημοσιεύεται σήμερα και στην βρετανική Telegraph η οποία δίνοντας αναλυτικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι το νησί ανήκε σε ελληνική οικογένεια της Αυστραλίας και η αξία του ήταν 7 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο λόγω της κρίση και του υψηλού φόρου ακινήτων που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα το μέλος της βασιλικής οικογένειας που το αγόρασε έκανε παζάρι και το «έκλεισε» για 5 εκατομμύρια.
Επιπλέον η Telegraph επικαλούμενη το δημοσίευμα του «Vladi Private Islands» αναφέρει ότι «το ακατοίκητο νησάκι της Οξιάς είναι εύκολα προσβάσιμο και ιδανικό για ανάπτυξη σε ορισμένα από τα 1.236 στρέμματά του. Παρά το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος του νησιού προστατεύεται, ως μέρος του οικολογικού δικτύου Natura 2000 είναι δυνατό κάποιο τμήμα του νησιού ν' αναπτυχθεί και να αξιοποιηθεί.»
Εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας αρνήθηκε να σχολιάσει αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα περί αγοράς του νησιού ωστόσο επιβεβαίωσε ότι αγόρασαν συγκρότημα τεσσάρων υπερπολυτελών ξενοδοχείων στην Costa Smeralda.
Να σημειωθεί ότι το Κατάρ, με πληθυσμό 1,7 εκατ. ανθρώπους είναι η πλουσιότερη χώρα του κόσμου φέτος σύμφωνα με το Forbes, χάρη στην τεράστια ποσότητα πετρελαίου και φυσικού αερίου που διαθέτει.



Οι 5 πιο χαζοί μύθοι στην προστασία του υπολογιστή

Οι ιοί είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τους χρήστες υπολογιστών…
Κάθε μήνα χιλιάδες υπολογιστές είτε παθαίνουν ζημίες ή καταστρέφονται εξαιτίας των μολύνσεων από ιούς. Ένας λόγος που σημαίνει αυτό είναι κυρίως επειδή οι σημερινοί ιοί είναι εντελώς διαφορετικοί σε σύγκριση με την μορφή που είχαν ένα χρόνο πριν.


Αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβουμε πως δεν μπορούμε να διώξουμε τους νέους ιούς με τους κλασικούς τρόπους αντιμετώπισης, πολλοί όμως χρήστες δεν έχουν καταλάβει ακόμα αυτές τις αλλαγές στην μορφή των σημερινών ιών.



1. Μόνο αρχεία με κατάληξη .exe(τα εκτελέσιμα που μπορούν να τρέξουν μόνα τους) μπορεί να είναι μολυσμένα με ιό. Αυτό είναι εντελώς παράλογο γιατί υπάρχουν εκατοντάδες καταλήξεις αρχείων που μπορούν να μολυνθούν από ιούς.

2. Έχω παραπάνω από ένα πρόγραμμα προστασίας στον υπολογιστή μου. Φροντίστε να έχετε ένα και μόνο πρόγραμμα το οποίο τρέχει κανονικά, δέχεται κανονικά τις ενημερώσεις και δεν έχει λήξη η χρήση του.

3. Καταλαβαίνω πότε ο υπολογιστής μου έχει ιό. Αυτό όντως ίσχυε μέχρι πριν από 10 χρόνια, τώρα πια οι δημιουργοί των ιών έχουν δημιουργήσει τρόπους ώστε να μην είναι ορατά τα σημάδια των μολύνσεων.

4. Ένας ιός δεν μπορεί να βλάψει μηχανικά τον υπολογιστή μου. Όπως είπαμε και πριν ο σκοπός των ιών έχει αλλάξει πλέον και δεν περιορίζονται άπλα στο να «καθυστερούν τον υπολογιστή» αντιθέτως υπάρχουν συγκεκριμένοι ιοί οι οποίοι φτιάχνονται αποκλειστικά για να προσβάλουν το hardware των υπολογιστών και ο πιο συχνός στόχος αυτών είναι ο σκληρός τους δίσκος.

5. Ο υπολογιστής μου έχει antivirus εγκατεστημένο οπότε είναι πλήρως προστατευμένος. Αυτός είναι εντελώς ξεπερασμένος μύθος οπού ίσχυε μόνο με παλιά antivirus προγράμματα.
Σήμερα τα worms, τα hoax, τα backdoors τα trojans και πολλές άλλες μορφές μολύνσεων είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να ξεγελούν ακόμα και τα καλύτερα προγράμματα antivirus της αγοράς και ειδικά όταν έχουν να κάνουν με πολλές μορφές μολύνσεων ταυτόχρονα.

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένα σωστά εγκατεστημένο πρόγραμμα antivirus το οποίο να είναι αποτελεσματικό και να ενημερώνεται σε καθημερινή βάση.

Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι οι εποχές έχουν αλλάξει το ίδιο και οι επιθέσεις από ιούς όπως επίσης και η αντιμετώπιση τους.


http://verikoko.blogspot.com

Γεωργια Σαλπα - Μια σεξι Ελληνιδα

Η Γεωργία Σάλπα πήρε μέρος στο «Celebrity Big Brother» της Μεγάλης Βρετανίας και κερδισε τους τηλεθεατές! Η Γεωργία γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985, από πατέρα Έλληνακαι μητέρα Ιρλανδή. Σε ηλικία 4 ετών μετακόμισε στην γενέτειρα της μαμάς της και ασχολείται με το μόντελινγκ.
Έχοντας ταξιδέψει σε πολλές χώρες του κόσμου και κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις, η μελαχρινή καλλονή έκανε το μεγάλο «μπαμ» τον Αύγουστο του 2009, όταν πόζαρε με μπικίνι σε περιοδικό.. γαστρονομίας!


Πριν από περίπου ένα χρόνο μετακόμισε στην Μεγάλη Βρετανία, όπου το Channel 5 δεν το σκέφτηκε και πολύ και της πρότεινε να συμμετάσχει στο «Celebrity Big Brother». Το κοινό εκτίμησε δεόντως τα… προσόντα της και από τότε η Γεωργία αποτελεί πόλο έλξης για τους Βρετανούς Παπαράτσι.

Δείτε μερικές φωτογραφίες της όμορφης Ελληνίδας.

















Πόλεμος στο Ιντερνέτ για την απόφαση του Πύρρου

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει στο Ιντερνέτ σχετικά με την απόφαση του Πύρρου Δήμα να κατεβεί στις εκλογές και μάλιστα με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ.


Πολλοί είναι εκείνοι που κατηγορούν τον Πύρρο για προδοσία απέναντι στον Ελληνικό λαό, καθώς με την απόφαση του αυτή, γίνεται ένα με το σύστημα που μας έχει οδηγήσει στην κατάσταση που βρισκόμαστε.

Έτσι από εχθές το μεσημέρι όταν και έγινε και επίσημα γνωστό πως ο Δήμας θα βρίσκεται στα ψηφοδέλτια στις προσεχείς εκλογές, πολλοί εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους στον ίδιο μέσω της κοινωνικής ιστοσελίδας Facebookκαι αρκετοί από αυτούς τον αποκάλεσαν προδότη «στολίζοντας» τον μάλιστα και αρκετά… Γαλλικά!!!


Για εμάς πάντως ότι και να κάνει, θα παραμείνει ο Πύρρος μας, ο άνθρωπος που μας έκανε υπερήφανους, ο άνθρωπος που μας ανέβασε στο βάθρο τέσσερις φορές «μαζί» του σε Ολυμπιακούς αγώνες, ο άνθρωπος που μας έκανε να δακρύσουμε το 2004 όταν πήρε το τελευταίο του μετάλλιο.

Ακόμα και αν είναι λάθος η κίνηση του, τίποτα και κανείς δεν σβήνει τα όσα έχει καταφέρει…


Το ακριβότερο τροχόσπιτο στον κόσμο...


Το πιο ακριβό τροχόσπιτο του κόσμου μπορεί τώρα να γίνει δικό σας στην τιμή των 2,17 εκατ. ευρώ! Πίσω από το μήκους 12 μέτρων αυτοκινούμενο παλάτι «κρύβεται» η αυστριακή εταιρεία Marchi Mobile.Το όχημα ονομάζεται «eleMMent palazzo» και πέρα από τους χώρους που φαίνονται στις φωτογραφίες διαθέτει και ταράτσα 20 τετραγωνικών μέτρων, ενδοδαπέδια θέρμανση και ένα μπαρ!

Έχει ένα μεγάλο master υπνοδωμάτιο με τηλεόραση 40 ιντσών, ένα μεγάλο μπάνιο με ντουζιέρα, ξεχωριστό WC, σαλόνι και πολυτελή καμπίνα για τον οδηγό με κουκέτα.

Μπορεί να εξοπλιστεί με mobile internet, τζάκι, κλειστό σύστημα παρακολούθησης και δορυφορική τηλεόραση!

Ίσως ένα από τα πιο εντυπωσιακά μέρη του είναι η οροφή, η οποία ανοίγει με το πάτημα ενός κουμπιού.

Όσοι βιαστήκατε να κάνετε παραγγελία… να σας ενημερώσουμε ότι τα 2,17 εκατ. ευρώ είναι η τιμή εκκίνησης!







Πηγή: http://www.kamikazi.gr/2012/04/blog-post_1946.html#ixzz1t5M1GEqg

Ζώδια Ημερήσιες Προβλέψεις Σήμερα 26/04/2012

Ζώδια 26 Απριλίου 2012

Κριός
21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα της ζωής σου και να νιώσεις πιο ανάλαφρος και αισιόδοξος για τις εξελίξεις. Οι φιλοδοξίες σου είναι πολλές και η ανάγκη να επιβάλλεις τους δικούς σου κανόνες στην ερωτική σου ζωή, στο σπίτι ή στο χώρο της εργασίας σου, θα έχει τη θετική έκβαση που επιθυμείς, αρκεί να μείνεις συγκεντρωμένος στις κινήσεις και στα λόγια σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, φίλε Κριέ, να μιλήσεις στο σύντροφό σου για όλα αυτά που σε στεναχωρούν και μπορεί να σε απομακρύνουν από δίπλα του. Έτσι, είναι σίγουρο ότι η κατάσταση θα διορθωθεί. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός και η τόσο καλή συμπεριφορά σου, θα σου φέρει και την καινούργια γνωριμία που επιθυμείς. Μην το βάζεις κάτω!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, τα πράγματα σήμερα θα είναι καλά. Φρόντισε να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για ενδεχόμενες αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος γι’ αυτές.



Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα συγκεντρώσου σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αγαπητέ Ταύρε, και μην αποσυντονίζεσαι. Λίγη πειθαρχία χρειάζεται και να συγκρατήσεις το μυαλό σου, που τρέχει συνέχεια σε άσχετα θέματα με ιλιγγιώδη ταχύτητα, λες και είναι οδηγός αγώνων. Τη δύναμη και την εμπειρία που απαιτείται για να πραγματοποιήσεις τα θέλω σου τα έχεις, το μυαλό μόνο χρειάζεται και όσο δεν είναι στη θέση του, τόσο θα αναβάλλεται η πραγματοποίηση τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η περίοδος είναι αρκετά θετική για τη σχέση σου, φίλε Ταύρε, και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε ό,τι μπορεί να σε ενοχλεί στη συμπεριφορά που έχει ο σύντροφός σου. Εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, σήμερα έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις ένα άτομο, που θα καλύπτει τα γούστα και τις ανάγκες σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, σήμερα θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολύ δουλειά. Θα δεχτείς και κάποιες προτάσεις, για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να μην χαλαρώνεις και να προγραμματιστείς περισσότερο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα φρόντισε να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις, αγαπητέ Δίδυμε, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Φρόντισε να σκεφτείς θετικά και απόφυγε να νευριάζεις με θέματα που δεν έχουν σημασία. Η ημέρα είναι πολύ εποικοδομητική σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις, με άτομα της οικογένειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη, αν είσαι Δίδυμος. Κάνε αυτά που πρέπει για τη σχέση σου και ο σύντροφός σου θα είναι δεκτικός στις κινήσεις και στα λόγια σου και θα σου το ανταποδώσει με ουσιαστικές πράξεις. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά σου, χειρίσου με υπομονή και διπλωματία μία γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα και μην πέφτεις με τα μούτρα πάνω της.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλες σου τις εκκρεμότητες, αν φτιάξεις ένα ανάλογο πρόγραμμα και το ακολουθήσεις.



Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, θα κληθείς να λύσεις πολλές υποχρεώσεις και ζητήματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν αρκετά, αλλά για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις κάθε τύπου εντάσεις. Με χαμηλούς τόνους, με μεγάλη επιμονή και με αντικειμενική κρίση θα αντλήσεις μεγάλη ικανοποίηση, από την πρακτική υλοποίηση των στόχων σου. Οι διαπραγματεύσεις κάθε τύπου ευνοούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα που θα έχεις της εύνοια της Σελήνης από το ζώδιό σου, φίλε Καρκίνε, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς στη σχέση σου και μην σε απασχολούν θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία και ανήκουν στο παρελθόν. Αν δεν έχεις βρει ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο, που η διάθεσή σου και ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη, να περιμένεις να γίνει κάτι καλό στη ζωή σου, από εκεί που δεν το περιμένεις. Έχε τις κεραίες σου τεντωμένες, για να το αντιληφθείς εγκαίρως.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα έχεις έντονο άγχος, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από αυτούς που μπορούν να την προσφέρουν. Στα οικονομικά σου, θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα έχεις και πολλές προτάσεις. Εκμεταλλεύσου τις!!!



Λέων
23/7-23/8

Κάνε νέα σχέδια, αγαπητέ Λέων, και οργάνωσε ένα χρονοδιάγραμμα, στη διάρκεια του οποίου πρωταρχικός σου στόχος πρέπει να είναι η βελτίωση των οικονομικών σου. Η ημέρα είναι καλή για κάθε είδους ξεκινήματα και μπορείς τώρα να βάλεις τις βάσεις, τόσο για το επαγγελματικό όσο και για το αισθηματικό σου μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να ζήσεις την πραγματική ευτυχία. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, να περιμένεις μία πρόσκληση για συνάντηση με το άτομο που σε ενδιαφέρει και το βράδυ σου μπορεί να είναι καταλυτικό, για την εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Λέοντα, προβλέπεται αρκετή κούραση και άγχος, αλλά τουλάχιστον τα αποτελέσματα της εργατικότητας σου θα είναι άμεσα και θα σε ικανοποιήσουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, γιατί έτσι όπως πας, στο τέλος θα ξεμείνεις.



Παρθένος
24/8-22/9

Την σημερινή ημέρα, αγαπητέ Παρθένε, θα κατακλύζεσαι από ιδέες, για να μπορέσεις να καλυτερέψεις πολλούς τομείς της ζωής σου, που σε προβληματίζουν. Ο Άρης από το ζώδιό σου πραγματοποιεί σήμερα θετική όψη με την Σελήνη από τον Καρκίνο και σε οδηγεί κατευθείαν στο δρόμο για την επιτυχία. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου περισσότερο, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν, σε θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Θα πάρεις κάποιες ειδήσεις, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην έχεις άγχος, πέρνα χαλαρά και ρομαντικά με το σύντροφό σου, ώστε να φέρεις τον ερωτισμό και την ευτυχία στη σχέση σου. Εσύ, φίλε Παρθένε, που έχεις ακόμη μοναξιά στη ζωή σου, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να την διώξεις, αν υιοθετήσεις μία πιο χαλαρή και ανοιχτή συμπεριφορά απέναντι στους ανθρώπους που θα γνωρίσεις. Άλλωστε, η γοητεία σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, ξεκαθαρίσματα, νέα σχέδια ή αλλαγές θα πρέπει να γίνουν, για να μπορέσεις να νιώσεις καλύτερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις, για να τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό και να ξεμπερδεύεις τελειωτικά μαζί τους.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, κοίτα να περάσεις χαλαρά, χωρίς να εκνευριστείς από κάποια πράγματα που θα μάθεις και δεν έχουν καμία σημασία για σένα. Φρόντισε να μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο άμεσα στην επιτυχία που θέλεις. Μην υποτιμάς τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων, στα θέματα που σε απασχολούν. Η συμβουλή τους μπορεί να σε βγάλει από το αδιέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτική θα είναι η σημερινή Πέμπτη, τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους Ζυγούς, καθώς η Αφροδίτη από τους Διδύμους σας προκαλεί να εκδηλώσετε το πάθος και τον ρομαντισμό σας στα άτομα που θέλετε. Το βράδυ σας μπορεί να είναι γεμάτο χάδια και αγκαλιές, αν το θελήσετε, και θα περάσετε υπέροχα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, σήμερα κάνε τις απαραίτητες κινήσεις χωρίς νεύρα και με αισιοδοξία, για να καταφέρεις να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και οι υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις, είναι ήδη πολλές.




Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, καλύτερα να αποφύγεις τις αναβολές σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με άτομα που θέλουν το καλό σου, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα και, παρά τις δυσκολίες που μπορεί να έχεις, θα τα καταφέρεις όλα μία χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλλιέργησε περισσότερο από τα συνηθισμένα την επαφή με το σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ, πλησίασε τον με όμορφο τρόπο και θα καταφέρεις να βελτιώσεις κατά πολύ τα κακώς κείμενα μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι, περάστε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους και την οικογένεια σας και μιλήστε για τα άγχη και τις ανασφάλειές σας. Θα νιώσετε καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, μη δίνεις άλλες αναβολές, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για τα επόμενα, κοινά σχέδια σας. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα επίσης ευνοούνται, γι’ αυτό μην αμελήσεις να τα τακτοποιήσεις άμεσα.




Τοξότης
23/11-21/12

Φρόντισε σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα και μην αφήνεις να σε καταβάλλει το άγχος, για τις διάφορες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητά σου. Εξελίξεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εντυπωσιάσουν και μία πιθανή οικονομική συμφωνία είναι προ των πυλών.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ερωτική σου ζωή, αν είσαι Τοξότης, μπορεί σήμερα να οδηγηθεί σε ανώτερα επίπεδα, αν το θελήσεις. Δείξε τον καλύτερό σου εαυτό στο σύντροφό σου και θα ανταμειφθείς. Η τύχη συνοδεύει και εσένα που είσαι ακόμη μόνος σου και φέρνει στην πόρτα σου ένα άτομο από το παρελθόν, που δεν έχεις όμως ακόμη ξεπεράσει. Λίγη προσοχή χρειάζεται και το κοινό σας μέλλον είναι πολύ κοντά…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα καινούργια σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να επιδείξεις μεγάλη συνέπεια στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει από το παρελθόν. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα μπορείς να πετυχαίνεις τα πάντα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κινήσου με αποφασιστικότητα και απόκτησε αυτά που θέλεις, ώστε να φτάσεις γρηγορότερα στην επιτυχία. Οι δυσκολίες που είχες στο παρελθόν έχουν περάσει και θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε, και κάνε τις προτάσεις στο σύντροφό σου, για να αναβαθμίσετε και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Ένα χαλαρωτικό απόγευμα μαζί του θα σας φέρει πιο κοντά. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά σου, σήμερα θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα καταφέρεις να σαγηνεύσεις όποιον ή όποια επιθυμείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου με περισσότερη ευκολία. Στα οικονομικά σου, αρχίζεις να ισορροπείς. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, πρέπει να ασχοληθείς με το πώς θα μεθοδεύσεις διάφορες καταστάσεις και να προγραμματίσεις τις κινήσεις σου, και μην πραγματοποιήσεις κινήσεις, που δεν τις έχεις προγραμματίσει σωστά. Είναι προτιμότερο να χάσεις λίγο παραπάνω χρόνο, αλλά να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει και όχι με βιασύνες. Ευχάριστες είναι οι ειδήσεις που σε περιμένουν στο χώρο της δουλειάς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Υδροχόος, θα δημιουργηθούν κάποια μικρά προβλήματα. Μην αλλάξεις στάση απέναντι στο σύντροφό σου, απλά φρόντισε να του μιλήσεις χωρίς υπεκφυγές, ώστε να ξεκαθαριστούν οι μεταξύ σας παρανοήσεις. Και για τις μοναχικές ψυχές, το βράδυ πρόκειται να σας αποζημιώσει, με μία συνάντηση που θα έχετε με ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά, φίλε Υδροχόε. Έχεις πολλούς στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά βάλε κάποιο μέτρο και μην τα κάνεις όλα μαζί. Εστίασε τις προσπάθειές σου βασιζόμενος αποκλειστικά στον εαυτό σου και την πρόοδο της καριέρας σου και μην ασχολείσαι με τις ανάγκες των συναδέλφων σου. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με προγραμματισμό και μην κάνεις πολλά έξοδα.



Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, η ημέρα σου ξεκινάει με μια ατμόσφαιρα δυναμισμού και αποφασιστικότητας. Μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν σε θέματα που καθυστερούσαν από το παρελθόν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να δώσεις γρηγορότερα λύσεις. Έχεις πολλές δυνατότητες, ώστε να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Φρόντισε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ιχθύς, βάλε πρόγραμμα στα αισθηματικά σου, γιατί οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, απρόοπτα γεγονότα θα σε ξαφνιάσουν και θα φέρουν στο δρόμο σου έναν νέο έρωτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με κάποιες συνεργασίες, γιατί είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.


Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger