Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το κοριτσι του Ταρζαν

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Βραζιλιάνα σεξοβόμβα φωτογραφίζεται σε εξωτικό τόπο
Η Καρολίνα Πράτες (Carolina Prates) έχει δάφνες και στέφανα: «Miss Brazil International» πριν κάνα δυο χρονάκια, φωτογραφίσεις, αφιερώματα, τα πάντα όλα. Και βέβαια όλη αυτή η δημοσιότητα δεν γίνεται χωρίς λόγο…



Ορίστε λοιπόν μερικοί καλοί λόγοι, για τους οποίους η Κάρολ τα πάει περίφημα στο μόντελινγκ!









radar.gr

H Κατερινα Στικουδη γυμναζει το κορμι της για τα ματια σου [βιντεο]

Καλοκαίρι χωρίς σέξι φωτογράφηση της Κατερίνας Στικούδη δεν γίνεται. Αυτή την φορά κοσμεί το εξώφυλλο του Αυγουστιάκου Forma. Εκεί που επίσης μιλά για τα ονειρά της και πως πρέπει να αλλάξεις την ζωή σου.
«Δεν μεγάλωσα με το όνειρο να γίνω πλούσια, μεγάλωσα με στόχο να γίνω ευτυχισμένη και να είμαι καλά. Ευτυχία είναι να είναι η οικογένειά σου υγιής και να μπορείς να δίνεις και να παίρνεις αγάπη άσχετα με το πόσο λεφτά έχεις στην τράπεζα». Αυτή είναι η πιο χαρακτηριστική δήλωση της Κατερίνας Στικούδη από την συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφησή της για το περιοδικό Forma.

Εκεί που εξηγεί πως διατηρείται σε φόρμα: «Ακόμα και αν δεν μπορείς να πας γυμναστήριο, καλό είναι να εντάξεις την άσκηση στις συνήθειες σου. Να ανέβεις π.χ. με τα σκαλιά, να περπατήσεις από την δουλειά στο σπίτι... Ακόμα και αυτό σου δίνει θετική ενέργεια και ευεξία».


Η hot Rihanna Κλεοπατρα!


Μια ακόμη εντυπωσιακή και σέξυ εμφάνιση έκανε στη σκηνή η Rihanna.Την έχουμε δει να αλλάζει στιλ σχεδόν σε καθημερινή βάση, αλλά αυτήν τη φορά φαίνεται πως ξεπέρασε τον εαυτό της.

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας η 24χρονη τραγουδίστρια από τα Barbados ντύθηκε Κλεοπάτρα, ανέβηκε on stage και αποθεώθηκε από το κοινό. Με σέξυ αιγυπτιακές στολές, μαύρο eye liner και χορευτές, ντυμένους πολεμιστές να την πλαισιώνουν, η Riri κέρδισε τις εντυπώσεις.

Δες φωτογραφίες:

/
/


/
/

/
/

ΤΡΙΚΑΛΙΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ… ΒΙΕΤΝΑΜ!!!


Το δρόμο της μετανάστευσης που τις οδήγησε στην… Άπω Ανατολή πήραν δυο Τρικαλινές αδελφές, καθηγήτριες αγγλικών!!!...
Αφού είδαν κι απόειδαν στα Τρίκαλα,μεροκάματο δεν έβγαινε ειδικά την τελευταία διετία, οι μαθητές λιγόστεψαν στα κέντρα ξένων γλωσσών, άρα μειώθηκαν και οι θέσεις των καθηγητών, πήραν τη μεγάλη απόφαση. Κατέθεσαν τα χαρτιά τους, ακολούθησαν όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται και ήδη εδώ και τρεις περίπου μήνες έχουν εγκατασταθεί και εργάζονται ως καθηγήτριες Αγγλικών, πάνω σ’ αυτό που σπούδασαν δηλαδή, στο… Βιετνάμ. Σημειωτέον ότι υπάρχουν πολλές… κενές θέσεις ακόμη στη μακρινή μας χώρα, ειδικά για εκπαιδευτικούς, οπότε… μάλλον θα πρέπει να το δούμε αλλιώς, για το που μπορούμε να μεταναστεύσουμε, ελέω κρίσης!...

Παρεμβαση εισαγγελεα για την ομολογια Ρουμελιωτη οτι το ΔΝΤ γνωριζε την αποτυχια του ελληνικου προγραμματος

Την παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Παναγιώτη Ρουμελιώτη πως το πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης της χώρας από το ΔΝΤ, ήταν γνωστό πως θα αποτύχει και εξ αυτού κάλεσε τον πρώην εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.


Στην ίδια παραγγελία εμπεριέχεται η διατύπωση για τη διερεύνηση τυχόν διάπραξης του αδικήματος της «απιστίας σε βάρος του δημοσίου», αλλά και «εγκλημάτων σχετιζομένων με την οικονομία», όπως και η ρητή εντολή «να ανευρεθεί άμεσα και να προσέλθει να καταθέσει ο κ.Ρουμελιώτης».



Μιλώντας στους «Times» της Νέας Υόρκης, ο κ. Ρουμελιώτης είπε πως το ΔΝΤ γνώριζε εξαρχής ότι «το ελληνικό πρόγραμμα δεν βγαίνει», αφού πουθενά δεν είχε εφαμοστεί με επιτυχία, για να προκαλέσει την αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, συνεργάτες του οποίου, του καταλόγισαν ότι δεν ενημέρωσε κανέναν σχετικά και ούτε, όταν διαπίστωσε να γίνεται η σχετική συζήτηση στο Ταμείο, έθεσε το θέμα για να πάρει απαντήσεις από τους αρμοδίους και στη συνέχεια να ενημερώσει, ως όφειλε την κυβέρνηση της χώρας του. 


Έμμεση αποδοκιμασία αυτών των δηλώσεων δημοσιοποιήθηκε εκ μέρους πηγών του ΔΝΤ, ενώ ο κ.Ρουμελιώτης επανήλθε με γραπτή δηλωση. Με αυτή ζητούσε να ερωτηθεί ο πρώην πρωθυπουργός, αν γνώριζε τις απόψεις του τότε επικεφαλής του Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν, «σχετικά με τις προβληματικές πτυχές του προγράμματος που εκπονήθηκε από την Ελλάδα». 



Επίσης, ζητούσε από τον κ. Παπανδρέου να διευκρινίσει: 1) Γιατί δεν επιδίωξε την άμεση αναδιάρθρωση του ελληνικού δημοσίου χρέους, όπως του υποδείκνυε ο Ντομινίκ Στρος Καν, 2) γιατί αποδέχτηκε τόσο υψηλό επιτόκιο δανεισμού από την Ευρωζώνη και 3) γιατί συμφώνησε σε τόσο μικρή χρονική περίοδο δημοσιονομικής προσαρμογής. Ο κ. Ρουμελιώτης υποστήριξε μάλιστα ότι ο ίδιος ενημέρωσε τον κ. Παπανδρέου για τα τρία αυτά θέματα.


ΦΩΤΟ: Νεκρη φαλαινα σε παραλια της Αυστραλιας



Μια νεκρή φάλαινα εξώκειλε σε παραλία του Σίδνεϊ στην Αυστραλία.
Το κουφάρι του τεραστίου θηλαστικού βρήκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης οι κάτοικοι και οι τουρίστες της περιοχής.
Δείτε τις φωτογραφίες του άτυχου κήτους:
Hump Back Whale Washes Up On Northern Beaches Hump Back Whale Washes Up On Northern Beaches Hump Back Whale Washes Up On Northern Beaches Hump Back Whale Washes Up On Northern Beaches Hump Back Whale Washes Up On Northern Beaches Hump Back Whale Washes Up On Northern Beaches Hump Back Whale Washes Up On Northern Beaches


http://www.tsantiri.gr

"Ένα χειροκροτημα στο μα...α!" Εiπε η Φουρειρα σε θαυμαστη που της πεταξε σαγιοναρα!


Δείτε την αντίδραση της τραγουδίστριας σε περιστατικό που συνέβη στην Κρήτη!
 H Eλένη Φουρέιρα εμφανίστηκε σε beac bar στο Ηράκλειο της Κρήτης και όσο ήταν στην σκηνή και τραγουδούσε, ένας "θαυμαστής" της, της πέταξε ένα ζευγάρι σαγιονάρες...

Η τραγουδίστρια τον ...ευχαρίστησε λέγοντας... "Αυτό είναι δώρο; Σε ευχαριστώ! Θέλω και την άλλη όμως ε;! Ο θαυμαστής ανταποκρίθηκε και της πέταξε και τη δεύτερη σαγιονάρα, εκείνη του απάντησε: "Να τη και η άλλη! Που είναι το μωρό μου που μου τα έκανε δώρο, είναι λίγο μεγάλα βέβαια, αλλά μου κάνουνε"...

Όταν η Ελένη Φουρέιρα τον εντόπισε του είπε, "Εσύ είσαι; Μπράβο ένα χειροκρότημα στο μα...α μας, για δώσε!

Δείτε το βίντεο:

http://www.zappit.gr

The Raven



Το 1849, ένας κατά συρροήν δολοφόνος σπέρνει τον τρόμο στους δρόμους της Βαλτιμόρης. Σύντομα ο Έντγκαρ Άλαν Πόε αντιλαμβάνεται πως οι μέθοδοι του δολοφόνου είναι βγαλμένες από τις ιστορίες του. Καθώς ο αριθμός των θυμάτων αυξάνεται, η αστυνομία ζητά τη βοήθεια του Πόε. Ο θρυλικός συγγραφέας τρόμου αρνείται αρχικά, μέχρι που η αρραβωνιαστικιά του πέφτει στα χέρια του δολοφόνου. Ο Πόε συνεργάζεται με έναν φιλόδοξο νεαρό αστυνόμο, σε μια αμείλικτη καταδίωξη για να αποκαλύψουν το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τους φόνους, πριν να είναι πολύ αργά για την μοναδική του αγάπη.

Σκηνοθεσία: James McTeigue
Συγγραφείς: Ben Livingston,Hannah Shakespeare
Ηθοποιοί: John Cusack, Alice Eve and Luke Evans 

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

H Eλενα Παπαρiζου χορευει Μacarena! (Βιντεο)


Ξεσήκωσε πάλι τους θαυμαστές της η Έλενα Παπαρίζου, αυτή τη φορά χορεύοντας στους ρυθμούς της Macarena.
Σε live εμφάνιση που έκανε την Παρασκευή στην Πάφο η τραγουδίστρια δεν σταματούσε να τραγουδάει και να χορεύει ταυτόχρονα. Άλλωστε είναι γνωστή η αδυναμία της στο χορό και κάθε της εμφάνιση on stage συνοδεύεται από μια χορογραφία. Πιο σέξι και ευδιάθετη από ποτέ τα έδωσα όλα στο stage. Δείτε το βίντεο!

Βανα Μπαρμπα :«Πηγα να μπω στην πολιτικη για να βολευτω»


Αφοπλιστικά ειλικρινής όσον αφορά τα «πολιτικά» της κινητρά ήταν η Βάνα Μπάρμπα, υποψήφια με το ΛΑ.ΟΣ στις τελευταίες εκλογές, κατά την διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης.
«Η δική μου εμπλοκή με την πολιτική έχει να κάνει με τη σκέψη του να βολευτώ. Συνήθως, εμείς οι άνθρωποι που είμαστε λίγο αναγνωρίσιμοι, επειδή ο κόσμος μας ξέρει, προσπαθούμε να εξαγοράσουμε τη φήμη μας. Θεωρώ πως ήταν λάθος έτσι όπως έγινε. Πήγα παρορμητικά. Θα μου πεις 'αν είχες βγει τώρα και είχες μπει στη Βουλή, θα τα έλεγες αυτά;'. Πάλι θα έλεγα ότι ήταν προδοσία. Θεωρώ πως θα έπρεπε να δίνουν 500 με 1000 ευρώ στον κάθε βουλευτή, το maximum. Τότε να δεις αν θα τρέχανε, τότε να δεις πόσοι από εμάς θα ήθελαν να εξαργυρώσουν τη φήμη τους με μία καρέκλα». Αυτό δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής FTHIS TV η Βάνα Μπάρμπα.
Προσθέτωντας «Δυστυχώς, έχουμε τελείως ανίκανους πολιτικούς. Άχρηστους! Είναι τρεις που αξίζουν και όλοι οι υπόλοιποι είναι για τον... Καιάδα».

Ουτε 10.000.000 δεν ειμαστε εδω!!!


Σε 9.903.268 ανέρχεται ο νόμιμος πληθυσμός της χώρα μας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ). Πρόκειται για τον αριθμό των δημοτών κάθε Δήμου της Χώρας, ανά Δημοτική Ενότητα, όπως αυτά προέκυψαν από την Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2011, η οποία διενεργήθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 10-24 Μαΐου 2011, με ημερομηνία αναφοράς την 9η Μαΐου 2011.
Με βάση τα επίσημα στοιχεία της απογραφής ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά ένα εκατομμύριο μέσα σε μια δεκαετία. Η μείωση εκτιμάται ότι οφείλεται στον μεγάλο αριθμό Ελλήνων που έχουν μεταναστεύσει λόγω της οικονομικής κρίσης την τελευταία διετία.
Στο Λεκανοπέδιο Αττικής, με βάση την απογραφή, συγκεντρώνεται ο μεγαλύτερος πληθυσμός της χώρας. Πιο συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα του Κεντρικού Τομέα Αθηνών σύμφωνα με τα αποτελέσματα της απογραφής, ο πληθυσμός ανέρχεται σε 750.982, με τον Δήμο Αθηναίων και καταγράφει πληθυσμό 467.108 άτομα. Η περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών έχει πληθυσμό 446.721, η περιφερειακή ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών 386.953, η περιφερειακή ενότητα Νοτίου Τομέα Αθηνών 394.191 και η περιφερειακή ενότητα Ανατολικής Αττικής 358.576. Επίσης, η περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής έχει πληθυσμό 141.051 και η περιφερειακή ενότητα Πειραιώς 394.454. Η Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης έχει πληθυσμό 878.194, με τον Δήμο Θεσσαλονίκης να έχει πληθυσμό 269.137 άτομα.
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ η καταγραφή του Νόμιμου Πληθυσμού έγινε με βάση τις απαντήσεις των απογραφόμενων Ελλήνων υπηκόων στο ερώτημα σχετικά με τη Δημοτική Ενότητα στην οποία είναι εγγεγραμμένοι. Στο Νόμιμο Πληθυσμό περιλαμβάνονται και οι Έλληνες υπήκοοι των στρατιωτικών και διπλωματικών αποστολών της Ελλάδας στο εξωτερικό, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους που διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό.
Της δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων προηγήθηκε επεξεργασία των στοιχείων της Απογραφής με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογίες έτσι ώστε να εφαρμοσθούν αυστηρότεροι έλεγχοι ποιότητας από οποιαδήποτε άλλη Απογραφή.
Τα ερωτηματολόγια που συγκεντρώθηκαν από τα 58.684 Απογραφικά Τμήματα της Χώρας, που αντιστοιχούν σε 34.780.000 σελίδες, υποβλήθηκαν σε οπτική αναγνώριση χαρακτήρων με τη χρήση σαρωτών υψηλής ταχύτητας. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα οπτικοποίησης των ερωτηματολογίων και άμεσης πρόσβασης σε αυτά σε ελεγμένη (verified) ψηφιακή μορφή για την υλοποίηση των πολλαπλών και συνδυαστικών ελέγχων ποιότητας (π.χ. ύπαρξης και απαλοιφής διπλοεγγραφών, έλλειψης πληρότητας, ορθότητας γεωγραφικών κωδικών κλπ).
Όπως πάντως έχει ήδη ενημερώσει η ΕΛΣΤΑΤ σε προηγούμενες ανακοινώσεις της, τα αποτελέσματα της Απογραφής του 2011 και αυτά προηγούμενων Απογραφών δεν είναι απολύτως συγκρίσιμα.
Αυτό οφείλεται στο ότι η μεθοδολογία της Απογραφής του 2011 διαφέρει σημαντικά σε αρκετά σημεία από αυτή προηγούμενων Απογραφών τόσο ως προς τις διαδικασίες συλλογής των στοιχείων όσο και ως προς τις διαφορετικές και πληρέστερες διαδικασίες ελέγχου και επεξεργασίας των συλλεγέντων στοιχείων βάσει νέων τεχνολογιών και μεθόδων


Η Ελληνο-Ιρλανδη Georgia Salpa

Πρόσφατα κατέλαβε την πέμπτη θέση ανάμεσα στις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου από το περιοδικό FHM και κανείς δεν αναρωτήθηκε το γιατί.

Η Ελληνο-Ιρλανδή Georgia Salpa που έχει κατακτήσει την Βρετανία με το απίστευτο κορμί της ποζάρει στο φακό και μοιράζεται τις φωτογραφίες της στο twitter από τις διακοπές της στο Μεξικό.







http://www.maurosgatos.net


Ανεκδοτο: Δυο Αλβανοι

Την πρώτη μέρα στο σχολείο ρωτάει η δασκάλα τα παιδάκια να πουν ένα-ένα το όνομά τους:

-Εσένα πώς σε λένε;

-Αννούλα.

-Και εσένα;

-Κωστάκη.

-Εσένα πώς σε λένε;

-Με λένε Αλία και είμαι από την Αλβανία.

-Από εδώ και πέρα θα λέμε πως είσαι ο Γιαννάκης και είσαι από την Ελλάδα.

Χάρηκε πολύ ο μικρός, αφού τα υπόλοιπα παιδιά δε θα τον κορόιδευαν και θα έπαιζαν μαζί του.

Όταν γύρισε σπίτι του λέει η μητέρα του:

-Αλία, πλύνε τα χέρια σου και έλα να φάμε.

-Δε με λένε Αλία. Με λένε Γιαννάκη και είμαι Ελληνόπουλο.

-Τι είπες; Δεν ντρέπεσαι;

Και το πλακώνει στο ξύλο.

Το βράδυ γυρίζει ο πατέρας του.

-Τι έχεις Αλία; Γιατί κλαις;

-Με έδειρε η μαμά γιατί της είπα ότι με λένε Γιαννάκη και είμαι Ελληνόπουλο.

-Τι είπες; Δεν ντρέπεσαι να λες ότι είσαι Ελληνόπουλο;

Τον πλακώνει στο ξύλο και αυτός.

Την επόμενη μέρα πάει στο σχολείο και τον βλέπει η δασκάλα μελανιασμένο.

-Τι έπαθες Γιαννάκη;

-Πού να σας τα λέω κυρία. Χτες το βράδυ με έδειραν δυο Αλβανοί! 


100 δις κερδισε η Γερμανια απο την κριση


Από τις στήλες της «Bild» προήλθε η κυνικότερη ομολογία για το πόσο επωφελήθηκε η Γερμανία από την κρίση της Ελλάδας και της ευρωζώνης. «Οι οικονομίες του μεσογειακού Νότου φλέγονται, οι πολίτες υποφέρουν και η Γερμανία κερδίζει απίστευτα ποσά», γράφει η εφημερίδα σύμφωνα με την οποία η Γερμανία έχει κερδίσει πάνω από 100 δισεκατομμύρια ευρώ τα τελευταία χρόνια από την εξοικονόμηση δαπανών, λόγω των χαμηλών επιτοκίων δανεισμού του Βερολίνου.
«Το ποσό υπερβαίνει κατά πολύ τα 47 δισ. βοήθειας στην Ελλάδα», ομολόγησε… ανερυθρίαστα η γερμανική εφημερίδα, επικαλούμενη ανάλυση της Bremen Landesbank. Συνυπολογίζοντας την αύξηση των φορολογικών εσόδων και τη μείωση των κοινωνικών δαπανών, τα βραχυπρόθεσμα οφέλη της Γερμανίας αγγίζουν τα 100 δισ. ευρώ.
Στο ίδιο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι από την κρίση της ευρωζώνης δεν επωφελήθηκε μόνο το γερμανικό κράτος αλλά και οι Γερμανοί καταναλωτές, οι οποίοι απέκτησαν πρόσβαση σε φτηνό χρήμα χάρη στα χαμηλά επιτόκια. Κερδισμένοι βγήκαν ακόμη ο τομέας των ακινήτων, οι εξαγωγικές επιχειρήσεις λόγω της πτώσης της ισοτιμίας του ευρώ, αλλά κυρίως οι γερμανικές τράπεζες, που δανείζονται από την ΕΚΤ με 0,75%. Δηλαδή με το ίδιο επιτόκιο δανεισμού των ελληνικών
Ο παλαίμαχος σέντερ φορ της Αγγλίας, Γκάρι Λίνεκερ, είχε δώσει το δικό του ορισμό για το ποδόσφαιρο: «Είναι το παιχνίδι στο οποίο αγωνίζονται 22 παίκτες και στο τέλος κερδίζει η Γερμανία». Αντίστοιχος ορισμός θα μπορούσε να δοθεί και για την κρίση του ευρώ. Τα ομόλογα του Γερμανικού Δημοσίου λειτουργούν ως επενδυτικά καταφύγια, σε αντίθεση με τους τίτλους της Ισπανίας ή της Ιταλίας, όπου τα spreads έχουν εκτιναχθεί στα ύψη. Είναι φανερό ότι η Ευρώπη έχει χωρισθεί στα δύο. Από τη μια πλευρά είναι η Γερμανία και οι σύμμαχοί της, όπως η Αυστρία και η Ολλανδία, και από την άλλη οι «αδύναμοι κρίκοι» του ευρώ. Η διαφορά αυτή δεν μπορεί να συνεχισθεί, καθώς υπάρχουν πλέον οικονομίες δύο ταχυτήτων, καταργώντας στην πράξη την έννοια του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος.
Η Ελλάδα, δυστυχώς, βρίσκεται στη χειρότερη θέση από όλες τις χώρες της περιφέρειας. Χρησιμοποιήθηκε ως «Δούρειος Ιππος» για να κυριαρχήσουν οι αγορές στην ευρωζώνη και τώρα έχει μείνει χωρίς χρήματα και συμμάχους. Ωστόσο, έχει τις δυνατότητες να ξεφύγει από το βάλτο της ύφεσης, υπό την προϋπόθεση ότι θα τρέξει τις μεταρρυθμίσεις και θα αναπτύξει συνεργασίες με τις υπόλοιπες χώρες της ευρωζώνης, ώστε να αντιμετωπισθεί η κρίση χρέους της ευρωζώνης, από την οποία το Βερολίνο μετράει κέρδη δισεκατομμυρίων…
Ε.Τ.

http://www.antinews.gr

Κλειδωσαν τα νεα μετρα


Η σύσκεψη διήρκεσε τουλάχιστον δύο ώρες και φαίνεται, ότι μετά από αυτήν θα υπάρξει τελικά οριστικοποίηση των μέτρων για να βρεθούν τα 11,5 δισ. που απαιτούν οι δανειστές μας. «Θα υπάρξει από τη μεριά της κυβέρνησης συγκεκριμένη πρόταση αναφορικά με το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ». Η «συναντίληψη» ωστόσο δεν σημαίνει και κοινή αποδοχή. Μπορεί στις δηλώσεις του ο Φώτης Κουβέλης να ήταν πιο συναινετικός, ωστόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδειξε μέσω των δηλώσεών του την απροθυμία του, να ληφθούν μέτρα περικοπών, ωστόσο θα το δεχτεί αφού επικεφαλής του κυβερνητικού σχηματισμού είναι η ΝΔ και στην ουσία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παίρνει τον ρόλο του …Πόντιου Πιλάτου.
«Ως πρωθυπουργός έχω το καθήκον και την ευθύνη για την εισήγηση» είπε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς στους δύο πολιτικούς αρχηγούς. Συνεργάτες του πρωθυπουργού τόνισαν, ότι εάν δεν λαμβανόταν αυτή την απόφαση η χώρα μας θα έμπαινε στην απομόνωση. Σημείωσαν επίσης, ότι κύριοι στόχοι παραμένουν η παραμονή της χώρας στο ευρώ και η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου. Κυβερνητικά στελέχη υποστήριξαν αμέσως μετά τη σύσκεψη, πως ο Αντώνης Σαμαράς ήταν σαφής και αναφέρθηκε στις συναντήσεις που είχε με τους κ.κ. Μπαρόζο, Ρομπέι αλλά και τους εκπροσώπους των δανειστών. «Ο πρωθυπουργός προτίμησε να πάρει αυτή την απόφαση με τις θετικές συνέπειες παρά να εξελιχθεί η υπόθεση αυτή αρνητικά, γεγονός που θα αποτελούσε τραγική εξέλιξη για τη χώρα μας» ανέφεραν κυβερνητικά στελέχη. «Το πακέτο μέτρων θα ανακοινωθεί ολόκληρο» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου. Ο Γιάννης Στουρνάρας πρόσθεσε ότι θα διαπραγματευθεί με την τρόικα το πακέτο των μέτρων των 11,5 δισ. με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι κοινωνικά δίκαια. 
«Συζητήσαμε μόνο για κεφάλαια και όχι για συγκεκριμένους αριθμούς. Εκείνο που αποτελεί κοινή επιλογή μας είναι ότι δεν θα προχωρήσουμε σε μέτρα που θα επιβαρύνουν αυτή την κοινωνία» υπογράμμισε ο Φώτης Κουβέλης κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου και συνέχισε: «η πρόταση της κυβέρνησης σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει υποστολή της προσπάθειας που γίνεται για χρονική επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής. Η προγραμματική μας συμφωνία των τριών πολιτικών δυνάμεων που στηρίζουν την κυβέρνηση παραμένει στο ακέραιο».Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου και κατευθύνθηκε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, απ’ όπου και παραχώρησε δηλώσεις, προκαλώντας αίσθηση ειδικά όταν ανέφερε, πως κάποιοι κύκλοι ευθύνονται που η Τρόικα πήρε το μήνυμα πως η Κυβέρνηση θέλει να πάρει τα μέτρα, αλλά τα δύο μικρότερα κόμματα που την στηρίζουν αντιδρούν.
«Ήδη έγινα στόχος προσωπικών επιθέσεων από κάποιους κύκλους που συνηθίζουν να λένε βλακείες. Είναι ανιστόρητοι και χυδαίοι.  Η χώρα βρίσκεται μέσα στην Ευρώπη και μέσα στο ευρώ γιατί κάποιοι εργαστήκαμε και την κρατήσαμε μέσα στο ευρώ» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. «Θέση μας είναι ότι η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει τον τετραετή βίο της γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση για τη χώρα. Είμαι αναγκασμένος να δεχθώ την εκτίμηση του πρωθυπουργού για τα μέτρα και περιμένω τα αποτελέσματα. Δεν θα κάνουμε εμείς αυτό που έκανε η ΝΔ απέναντι στη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Δεν θα οδηγήσουμε τη χώρα σε εκλογές όπως την οδήγησε από το Νοέμβριο του 2011 η ΝΔ. Εμείς θα τιμήσουμε τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, εξήγησε ότι ζήτησε στο πακέτο της επόμενης διετίας να μην περιλαμβάνονται μέτρα άδικα, προδήλως οριζόντια ή δημοσιονομικώς ατελέσφορα.

http://www.newsbomb.gr

Εικονες του κοσμου: Ινδια, το κρικετ των φτωχων

Το Κρίκετ είναι το πάθος και των προνομιούχων και των φτωχών αγοριών στην Ινδία. Παίζοντας στο γήπεδο του χωριού τους, αυτά τα αγόρια δεν πτοούνται από την ανεπάρκεια των πόρων τους. Αυτοσχεδιάζουν με ένα παλιό λάστιχο για wickets και μια σανίδα ξύλου για ρόπαλο και απολαμβάνουν το αγαπημένο τους χόμπι.

Πηγή φωτογραφίας: NATIONAL GEOGRAPHIC


Τα Ζωδια Σημερα 2 Αυγουστου 2012


Κριός
21/3-20/4

Ο εκνευρισμός που θα σε πιάσει σήμερα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Υδροχόο, δεν θα σου βγει σε καλό, αγαπητέ Κριέ. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και μην πνιγείς από τα προβλήματα, που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις, προς όφελός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα σου τα προβλήματα και προσπάθησε να διατηρήσεις ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες με το ταίρι σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, είναι μια καλή μέρα να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει, γιατί μάλλον δεν έχει πάρει το μήνυμα που θέλεις να του μεταδώσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, κάποιες συμφωνίες ή νέες συνεργασίες θα σε βοηθήσουν αρκετά να αντιμετωπίσεις με επιτυχία τα προβλήματα που έχεις. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος, ιδιαίτερα στα οικονομικά σου, τα οποία σιγά σιγά θα τα δεις να βελτιώνονται. Μην κάνεις κάτι που θα δημιουργήσει νέα έξοδα.



Ταύρος
21/4-20/5

Το πείσμα και η επιμονή δεν σου κάνουν καλό σήμερα, φίλε Ταύρε, και το πιο πιθανό σενάριο είναι να σε απομονώνουν από τους γύρω σου. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Υδροχόο, θα χρειαστεί να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις, γιατί έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις στον σύντροφό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις βαριά λόγια. Αξιοποίησε τη μέρα για να έρθετε πιο κοντά, αφήνοντας στην άκρη τα νεύρα σου. Εσύ που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάνε την κίνησή σου χωρίς εγωισμούς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες και νέες συνεργασίες, που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου. Άκουσε τους συνεργάτες σου και μην είσαι απόλυτος, προκειμένου να πετύχεις όσα θέλεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και ίσως με μια καλή διαχείριση, να καταφέρεις να αποταμιεύσεις και κάποια χρήματα.





Δίδυμοι
21/5-21/6 

Σήμερα νιώθεις αρκετά καλά για όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, αγαπητέ Δίδυμε, αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να επαναπαυθείς. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος, αλλά με δυναμικότητα. Η Πανσέληνος, που θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σου ανοίξει νέους δρόμους σε όσα έχεις ονειρευτεί και θέλεις να υλοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μίλα στον άνθρωπό σου, αγαπητέ Δίδυμε, για όσα σε προβληματίζουν και μην υποκρίνεσαι πως όλα πάνε άψογα. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με τη μοναξιά σου, επιδίωξε να βρεθείς με καλούς φίλους και ασχολήσου με πράγματα που σε ευχαριστούν. Η γνωριμία που επιθυμείς, δεν θα αργήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα προκύψουν κάποια προβλήματα, αλλά αν είσαι ψύχραιμος, είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε μια καλή μέρα, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν πάλι από το πρόγραμμά σου.





Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή Πέμπτη θα είναι αρκετά έντονη για εσένα, φίλε Καρκίνε, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα μάθεις, μπορεί να σε στενοχωρήσουν, αλλά θα σου δώσουν και κάποιες απαντήσεις, ώστε να δεις πιο ξεκάθαρα ορισμένα ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρα με θάρρος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, θα χρειαστεί να είσαι σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου, που σε χρειάζεται. Δείξε την αγάπη σου και άφησε την γκρίνια. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά σου, να γνωρίζεις ότι οι σημερινές πλανητικές συνθήκες σε ευνοούν πολύ, αρκεί να είσαι ανοιχτός και έτοιμος να γνωρίσεις νέα άτομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σου. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην αναλάβεις νέες υποχρεώσεις, γιατί ήδη έχεις αρκετά θέματα σε εκκρεμότητα. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται προσεκτική διαχείριση, για να μείνουν σε μια ισορροπία.




Λέων
23/7-23/8

Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται σήμερα στον Υδροχόο, φίλε Λέων, είναι πιθανό να προκύψουν απρόβλεπτα προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα και θα χρειαστεί να ασχοληθείς άμεσα με την επίλυσή τους. Ίσως διαπιστώσεις ακόμη ότι υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες ή ανωτέρους σου, γεγονός που θα σε στεναχωρήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της, για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ ξεκούρασης με τον σύντροφό σου, αγαπητέ Λέων. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και να μοιραστείς τις έννοιες σου και τις ανησυχίες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος, η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα φέρει στο διάβα σου ένα φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν, που όμως έχει αλλάξει πολύ και θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, φρόντισε σήμερα να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στην πορεία της δουλειάς σου, γιατί υπάρχουν κρυφοί εχθροί και ανταγωνιστές, που σου βάζουν τρικλοποδιές πίσω από την πλάτη σου. Στα οικονομικά, η κατάσταση θα αρχίσει να βελτιώνεται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν τα έσοδα που θέλεις.






Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή μέρα, φίλε Παρθένε, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Υδροχόο και να σε επηρεάζει αρνητικά, θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα και θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, με πρωτοβουλίες και κινήσεις που θα ευχαριστήσουν το σύντροφό σου. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μη διστάζεις λοιπόν!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, κάποιες καθυστερήσεις ή και αδιέξοδα, θα σε προβληματίσουν και θα σε αγχώσουν, αλλά αν ακολουθήσεις το ένστικτό σου, όλα θα λήξουν όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν καλά και κάποιες θετικές συγκυρίες, θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεσαι.






Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή Πέμπτη, φίλε Ζυγέ, είναι μια πολύ καλή μέρα για να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα που κάνεις εδώ και καιρό. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Υδροχόο, σε επηρεάζει θετικά και σε παροτρύνει να ασχοληθείς εποικοδομητικά με όσα σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν καταφέρεις αγαπητέ Ζυγέ να κρατήσεις το άγχος μακριά από τη σχέση σου, θα δεις πιο θετικά τη σχέση σου και θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, πρόσεξε τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι το σημερινό βράδυ, γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα η δουλειά σου θα σου δώσει την ευκαιρία να πλησιάσεις τους στόχους σου και να νιώσεις ικανοποίηση από την επαγγελματική σου ζωή. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να μειώσεις τα περιττά έξοδα.






Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και, αν θέλεις, συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σου δώσουν και μια άλλη οπτική, στα ζητήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, είναι μια καλή μέρα για να μιλήσεις με το σύντροφό σου σχετικά με όσα σε απασχολούν. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να βελτιώσεις την κατάσταση της σχέσης σου. Εάν είσαι μόνος, μη χάνεις τη θετική σου διάθεση και μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα. Βγες από το σπίτι και γνώρισε νέους ανθρώπους, που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, θα παρουσιαστούν κάποια έκτακτα ζητήματα, αλλά αν βάλεις μπροστά τη λογική σου, θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με επιτυχία, σε ό,τι κι αν προκύψει. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, καθώς τα έξοδα που έχεις κάνει σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού.







Τοξότης
23/11-21/12

Αν είσαι Τοξότης, η ευαίσθητη πλευρά σου βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα και σε κάνει να απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου. Η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Πέμπτη στον Υδροχόο, σε παροτρύνει να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει και να βρεις τρόπους να τα διορθώσεις. Λίγη προσοχή μόνο, για να μην παρασυρθείς από μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, πάνε πολύ καλά και μπορείς να μιλήσεις σήμερα με το σύντροφό σου για θέματα που αφορούν την κοινή σας ζωή. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, κάποιο άτομο από το παρελθόν σου, ίσως κάνει σήμερα δυναμική εμφάνιση. Αν αυτή η επαφή σου χαλάει τη διάθεση, μπορείς να την αποφύγεις, αλλά καλό θα είναι να του δώσεις τη δυνατότητα να σου εξομολογήσει τα πιο βαθειά του συναισθήματα. Ποτέ δεν ξέρεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αγαπητέ Τοξότη, αλλά εσύ αισθάνεσαι κουρασμένος και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό και πίεση. Ηρέμησε και μην πιέζεις τόσο τον εαυτό σου, γιατί θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση και ίσως πρέπει να μιλήσεις με φίλους ή συνεργάτες, για να σε συμβουλέψουν ή και να σε βοηθήσουν.







Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα θα έχεις έντονη την επιθυμία να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Αιγόκερε, αλλά δεν ξέρεις πώς. Πάντως, για να βρεις τις λύσεις, θα πρέπει να εξωτερικευθείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, αναβάλλοντας συνεχώς να ασχοληθείς με τα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε, με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον Υδροχόο να σε ευνοεί, θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, είναι μια καλή στιγμή για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις με το σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τις καταστάσεις. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, βγες και διασκέδασε. Κάπου κοντά σου βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Για να δεις τι θα συμβεί σήμερα με βάση τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σου, κάνε κλι

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου αρκετές νέες ιδέες θα σου ανοίξουν το δρόμο προς την υλοποίηση των στόχων σου και θα βρεθείς πιο κοντά στην επιτυχία. Μην φοβάσαι τόσο πολύ το ρίσκο και βάλε νέους και υψηλότερους στόχους. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τις συμφωνίες και τα ανοίγματα και προτίμησε να περιορίσεις τα έξοδά σου πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.






Υδροχόος
20/1-19/2

Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και να σε ευνοεί, για να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς η σχέση σου βρίσκεται σε μια καλή μέρα κι εσύ απολαμβάνεις την αγάπη του συντρόφου σου. Αν πάλι είσαι μόνος, άφησε τον ερωτισμό σου ελεύθερο και θα δεις ότι οι κατακτήσεις που θα έχεις, θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες και γοητευτικές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου όλα πάνε καλά και κάποιες αλλαγές, θα φέρουν νέες προοπτικές. Αρκετές προτάσεις για νέες συνεργασίες και συμφωνίες, θα δημιουργήσουν ένα πολύ θετικό κλίμα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή και επειγόντως φρένο στα άσκοπα έξοδα.





Ιχθείς
20/2,20/3

Αρκετά γεγονότα, που θα προκαλέσει η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, αγαπητέ Ιχθύ, θα σε κάνουν να αμφιβάλεις για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες επιχειρήματα και πείσε τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι και μην υποχωρείς τόσο εύκολα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ιχθύ, ίσως ακούσεις σήμερα παράπονα από τον σύντροφό σου, που νιώθει πως αδιαφορείς και παραμελείς τη σχέση σου. Σκέψου μήπως έχει δίκιο, πριν εκνευριστείς. Αν πάλι έχει βαρεθεί τη μοναξιά σου, βρες πάλι το χαμόγελό σου, για να μπορέσεις να γοητεύσεις το άτομο που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, αλλά ίσως θα έπρεπε να γίνεις πιο απαιτητικός με τη δουλειά σου και με τους συνεργάτες σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αλλά θα χρειαστεί και εδώ να πάρεις γενναίες αποφάσεις, για να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται.


Πηγή: myastro.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger