Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Ιρίνα Σαίκ, αμακιγιάριστη στο γυμναστήριο...

Κυριακή 6 Μαΐου 2012


Είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα στον πλανήτη και όπως είναι φυσιολογικό πρέπει να διατηρείται σε φόρμα όλο το χρόνο. Ο λόγος για την αγαπημένη του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιρίνα Σάικ, την οποία μπορείτε να απολαύσετε στις εικόνες που ακολουθούν...





Επτακομματική βουλή: Ο ΣΥΡΙΖΑ αξιωματική αντιπολίτευση! Ήττα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, στάσιμο ΚΚΕ, είσοδος της Χ.Αυγής, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Κουβέλη

- ΕΚΤΙΜΗΣΗ SINGULAR:ΠΑΣΟΚ:13,63% ΝΔ 19,18% ΚΚΕ 8,46% ΣΥΡΙΖΑ 16,3% ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ 10,5% Χ.ΑΥΓΗ 7,04%  ΔΗΜΑΡ 6%
- ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Οχι σε συγκυβέρνηση με ΝΔ μόνο - Κυβέρνηση εθνικής ενότητας
- ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ούτε νεκρός με τη ΝΔ - Διάγγελμα μίσους από τον Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής
- Νεοναζιστικό κόμμα χαρακτηρίζουν τα ξένα ΜΜΕ την Χρυσή Αυγή
- Μάχη δίνουν για να μπουν στην Βουλή Καρατζαφέρης, Μπακογιάννη
- Μουρμούρα στη ΝΔ - Δημόσιες διαφοροποιήσεις στελεχών
- Στο 40% δινει την αποχή μέχρι στιγμής το ΥΠΕΣ

Ανατροπή του πολιτικού σκηνικού που όμοιά της δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν, δίνει η πρώτη εκτίμηση της Singular αλλά και τα κοινά exit poll όσο και οι εκτιμήσεις της Public Issue για τον ΣΚΑΙ.

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:



Σύμφωνα με την εκτίμηση που έδωσε στις 21.39 η Singular με καταμετρημένα τα μισά από τα εκλογικά τμήματα, μπαίνουν 7 κόμματα στην βουλή και άλλα τρία είναι κοντά στο όριο.
Επισημάνθηκε ότι η ενσωμάτωση από τις μεγάλες περιφέρειες δεν είναι μεγάλη και η απόκλιση είναι μισή ποσοστιαία μονάδα.

ΠΑΣΟΚ:13,63% ΕΔΡΕΣ 42,
ΝΔ 19,18% 109 ΕΔΡΕΣ,
ΚΚΕ 8,46% ΕΔΡΕΣ 26,
ΣΥΡΙΖΑ 16,3% ΕΔΡΕΣ 50,
ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ 10,5% ΕΔΡΕΣ 3,
Χ.ΑΥΓΗ 7,04% ΕΔΡΕΣ 22,
ΔΗΜΑΡ 6% ΕΔΡΕΣ 19

Σύμφωνα με αυτές τις προβλέψεις και αν επαληθευτούν, το ΠΑΣΟΚ είναι 3ο κόμμα για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών αφού είναι δεύτερο κόμμα, ενώ εντυπωσιακό είναι το ποσοστό του Πάνου Καμμένου αλλά και της Χρυσής Αυγής. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας ένα τόσο ακραίο κόμμα μπαίνει στην Βουλή.
Επίσης, ΛΑΟΣ και ΔΗΣΥ δίνουν μεγάλη μάχη για να μπουν στο κοινοβούλιο, ενώ χαμηλότερο ποσοστό από εκείνο που του έδιναν οι δημοσκοπήσεις παίρνει η ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη.
Στα κομματικά επιτελεία ειδικά των άλλοτε δυο μεγάλων κομμάτων επικρατεί παγωμάρα, ενώ πανηγυρίζουν στα κομματικά επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Πολύ άσχημη εντύπωση έκανε το διάγγελμα Μιχαλολιάκου και η συμπεριφορά των ανθρώπων του στους δημοσιογράφους.

newsit.gr

10 ατάκες για να ρίξεις μια γυναίκα στο κρεβάτι μέχρι το 2ο ραντεβού (99% επιτυχία!)




Πολλά λέγονται για τις "σωστές ατάκες" που πρέπει να πετάς σε μια γκόμενα και που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο κρεβάτι για νύχτες αξημέρωτες, μην σου πω και πρωινά αμεσημέριαστα..! Η πολύτιμη γνώση μεταξύ αντρών πρέπει πάντοτε να μοιράζεται, σαν αντίδωρο, οπότε, δεύτε λάβετε, κάνοντας -όπου χρειάζεται- τις απαραίτητες προσωπικές σας προσθαφαιρέσεις/επεμβάσεις στις ατάκες σας, αναλόγως την περίπτωση.
1. Μεγάλες φούριες
Πότε την λες: Πρώτη σας γνωριμία μέσω κοινής παρέας σε ποτάδικο, όπου έχεις μπουρλωτιάσει με την πάρτη της και αν δεν την διπλαρώσει απόψε κιόλας, θα εκραγείς.
Η ατάκα: Πραγματικά δεν έχω ακόμη καταλάβει τι συμπαντική ανακατωσούρα είναι αυτή που ζούμε... Εσύ, μια τόσο όμορφη κι εντυπωσιακή γυναίκα, να είσαι μόνη; Και ύστερα ψαχνόμαστε αν θα έρθει το τέλος του κόσμου στις 23 Δεκεμβρίου 2012. Ε, με κάτι τέτοια σημάδια, όπως εσύ-σόλο, κάποιος μας μαρτυράει το μέλλον..!

2. Το υποδεκάμετρο
Πότε την λες: Ψιθυριστά, εκεί που είστε όλοι μαζί παρέα, χωρίς να έχετε βγει καν οι δυο σας ραντεβού.
Η ατάκα: Δεν ξέρω πως να στο πω κομψά, οπότε θα στο πω όπως ακριβώς το νιώθω: οι φίλες σου δεν μετράνε μία μπροστά στη δική σου ομορφιά. Να ακούμπα την καρδιά μου. Μου προκάλεσες ταχυπαλμία.

3. Ο Καζανόβας
Πότε την λες: Στο δεύτερο ραντεβού σας, πριν έρθει το κυρίως πιάτο. Δεν βλέπω να προλαβαίνετε να φάτε επιδόρπιο.
Η ατάκα: Εντάξει, μπορεί να γνωριζόμαστε μόλις 48 ώρες, αλλά νιώθω ότι σε ερωτεύομαι ολοένα και πιο πολύ, κάθε λεπτό που περνάει.

4. Πες τα, χρυσόστομη!
Πότε την λες: Στο τηλέφωνο, μετά από το χτεσινό ραντεβού σας, που ήταν και το πρώτο σας και χωρίς τα περαιτέρω. Να δεις που θα το φέρει έτσι η ίδια, ώστε να βρεθείτε απόψε κιόλας.
Η ατάκα: Πως ήταν η μέρα σου; Θέλω να μου πεις τα πάντα. Θέλω να ξέρω όλα όσα έζησες από τη στιγμή που χωριστήκαμε χτες βραδυ! Και άσε με εμένα να σε φαντάζομαι να τα κάνεις!

5. Ο Πάτερ Φαμίλιας
Πότε την λες: Πιθανώς και στο πρώτο ραντεβού, αν δεις ότι η γκόμενα είναι από εκείνες που ψιλοτσιμπάνε με τις δεσμεύσεις.
Η ατάκα: Ίσως σου φανεί τολμηρό, ίσως και βιαστικό, αλλά σε σένα βρίσκω όλα όσα θα με έκαναν να παρατήσω την άστατη ζωή και να δεσμευτώ σοβαρά και με αφοσίωση.

6. Μamma Mia
Πότε την λες: Δεύτερο ραντεβού, σε γκόμενα που έχει αραδιάσει ό,τι αγαπάει παιδιά, σκυλιά, γατιά, φαντάζεται σπίτι στα Βόρεια Προάστεια με κήπο, playroom και νταντά.
Η ατάκα: Σε ακούω και σε χαίρομαι, πραγματικά. Σε βλέπω πως ενθουσιάζεσαι και είμαι πλέον σίγουρος. Είσαι έτοιμη για το επόμενο βήμα και αυτό αρχίζει να με πριζώνει κι εμένα, δεν στο κρύβω, γιατί ως πότε θα είμαι ρεμάλι; Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα γίνεις καταπληκτική μαμά!

7. To δόλωμα
Πότε την λες: Πρώτο ραντεβού, σε γκόμενα που "ξανθίζει επικινδύνως", που χρειάζεται απλά ένα μικροπουσάρισμα στο εγώ της για να πουσαριστεί προς το κρεβάτι σου.
Η ατάκα: Κρέμομαι από το στόμα σου, από τα λόγια σου. Μπορώ να κάθομαι να σε ακούω με τις ώρες. Είσαι τόσο έξυπνη, τόσο εύστροφη...

8. Πατέρας μόνος ψάχνει
Πότε την λες: Πρώτο ή δεύτερο ραντεβού, αναλόγως του πόσο το βιολογικό της ρολόι δείχνει έτοιμο να... κουδουνίσει.
Η ατάκα: Δεν ξέρω τι γνώμη μπορεί να σχηματίσεις για μένα με αυτό που θα σου πω, αλλά μιας και μιλάμε για σχέσεις και για το πόσο δύσκολες έχουν γίνει, θα σου αποκαλύψω γιατί χώρισα πραγματικά με την πρώην μου. Δεν ήταν ούτε οι πολλές ώρες δουλειάς που μας απομάκρυναν, ούτε το ότι δεν τα βρήκαμε στη συγκατοίκηση. Την χώρισα γιατί δεν της άρεσαν τα παιδιά και δεν ήθελε να αποκτήσει στο μέλλον δικά της. Δικά μας.

9. Φίλοι, φίλοι, καριοφύλι
Πότε την λες: Ψυθιριστά στο αυτί, ενώ είστε με κοινή παρέα, έχετε γνωριστεί πρόσφατα, έχετε κάνει παρέα με φίλους, αλλά δεν έχετε βγει ραντεβού δυο σας.
Η ατάκα: Ακούω τους άλλους όλους που μιλάνε για τις σχέσεις τους και απορώ. Τι στο διάολο συμβαίνει με μένα τελευταία; Πως έχω μπλοκάρει έτσι τον τελευταίο καιρό; Μήπως βαρέθηκα τα περιστασιακά; Εγώ που δεν άφηνα ούτε γάτα θηλυκιά. Να, για παράδειγμα, εσένα που είσαι τόσο κούκλα, σέξι και πειρασμός, δεν σε έχω σκεφτεί ούτε μια στιγμή σεξουαλικά. Μόνο σαν φίλη...

10. Ο ηδονοβλεψίας
Πότε την λες: Δεύτερο ραντεβού, τη γυρίζεις σπίτι, την αφήνεις να περπατήσει λίγο μπροστά, εσύ σταματάς και τη σκανάρεις ολόκληρη με τη ματιά σου, εκείνη σταματάει και γυρίζει και σε βλέπει να το κάνεις. Αναπόφευκτα θα ρωτήσει "Τι είναι; Έχω κάτι;". Εσύ απαντάς...
Η ατάκα: Σκανάρω κάθε λεπτομέρεια του υπέροχου κορμιού σου -κι από πίσω- γιατί θέλω απόψε στα όνειρά μου να έχω τρισδιάστατη χορταστική εικόνα σου, όταν θα κοιμάμαι και θα σε φαντάζομαι.

pinnokio.gr

Λιοντάρι προσπαθεί να φάει μωρό- Έχει κάνει 1.300.000 views σε δυο μέρες



Ένα ζευγάρι ηλίθιων γονιών από το Πόρτλαντ πήγαν τον 2χρονο γιο τους στο ζωολογικό κήπο, ντυμένο ως ζέβρα και τον ακούμπησαν μπροστά στο κλουβί μια λιονταρίνας. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε.
Πέρα από την ταλαιπωρία που περνάει το ζώο, η λιονταρίνα ονόματι Κία, υπάρχει και το ψυχολογικό τραύμα που πολύ εύκολα θα μπορούσε να υποστεί το παιδί.
Και όλο αυτό για να ανεβάσει ένα βιντεάκι ο πατέρας του.
Ο οποίος, κάτω από το βίντεο, σχολιάζει «Κοίτα τον. Είναι τόσο γενναίος που την λέει 'ψιτ ψιτ γατούλα'. Αυτό είναι το αγόρι μου. Παλικάρι».
Γίνεται κάποιος να ανοίξει το κλουβί και να πετάξει μέσα τον πατέρα;

Dartz Kombat Gold


Dartz Kombat Gold

To πιο ακριβό τζιπ του κόσμου!

Όταν το 4x4 γίνεται supercar! Και σε επιδόσεις και σε πολυτέλεια…
Και σε τιμή βεβαίως-βεβαίως! Το μεγαθήριο από τη Λευκορωσία δεν είναι παιχνιδάκι: το βάρος του αγγίζει τους 3 τόνους, η θωράκισή φτάνει μέχρι το σασί, ενώ το μέγεθός του κάνει το Hammer να φαίνεται σκαραβαίος…

Μια 8λιτρη V8 μηχανή 456 αλόγων καταφέρνει να κινήσει την πολυτελή μαούνα χωρίς να αγκομαχά και της δώσει τελική ταχύτητα 240 χλμ/ώρα!

Το καμάρι μάλιστα των Λευκορώσων, στην επίχρυση έκδοσή του, έκανε και το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο, μεταφέροντας με ασφάλεια τον «Δικτάτορα» Sacha Baron Cohen στα… γυρίσματα.

Το Dartz Kombat έχει γενικώς ένα επικίνδυνο vibe γύρω του και τον ιδιαίτερα τιμητικό τίτλο του ακριβότερου SUV του κόσμου. Θες να μάθεις και την τιμή του τώρα ε; Μιλάμε για κάτι περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ. Όχι και τόσο «τζιπάκι» τελικά…






delamagen.gr

ΚΟΥΙΖ Ποια ανέβαζε παλιές σέξι φωτογραφίες ΣΤΟ TWITTER ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΟΤΑΝ;



Γιατί όταν ο άνθρωπος είναι αργόσχολος ιδού τα αποτελέσματα. Και λίγο νάρκισσος επίσης.
Ο λόγος για τη σέξι διάσημη γυναίκα η οποία σκάλισε το αρχείο της βρήκε παλιές της σέξι πόζες και τις μοιράστηκε με τους followers στο twitter με το μήνυμα "Βαριέμαι. Ωχ, γειααααααααα σας".
Δεν είναι άλλη από την τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο και κυρίως προτάσσοντας τα στήθη της να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας.
Και τα καταφέρνει ακόμα!






Παγκόσμια μνημεία από σοκολάτα

Perierga.gr - Μνημεία από λευκή σοκολάτα

Ο Mirco Della Vechia, ένας από τους γνωστότερους Ιταλούς  σοκολατοποιούς, δημιούργησε μια σειρά από αντίγραφα διάσημων μνημείων σκαλισμένα σε λευκή σοκολάτα.
Με το ταλέντο του και σκληρή δουλειά ο Ιταλός, καλλιτέχνης πλέον, έφτιαξε αντίγραφα σοκολάτας από τον Παρθενώνα, το Κολοσσαίο, τον πύργο της Πίζα, το Αμπού Σιμπέλ και άλλα. Η συλλογή του εκτίθεται σε εμπορικό κέντρο του Χονγκ Κονγκ.
Ο Della Vechia κατέχει επίσης το ρεκόρ Guinness για το μεγαλύτερο γλυπτό σοκολάτας στον κόσμο, ένα αντιγραφο 1,5 μέτρων σε ύψος και 2,5 σε μήκος του καθεδρικού ναού του Μιλάνο, για το οποίο χρησιμοποίησε 5,37 τόνους σοκολάτα!

Perierga.gr - Μνημεία από λευκή σοκολάτα












Perierga.gr - Μνημεία από λευκή σοκολάτα
Perierga.gr - Μνημεία από λευκή σοκολάτα
Perierga.gr - Μνημεία από λευκή σοκολάτα
Perierga.gr - Μνημεία από λευκή σοκολάτα


Ανέκδοτο: Τα περιστέρια...



Τα δύο περιστέρια είναι φίλοι , αλλά εντελώς αντίθετοι χαρακτήρες . Ο ένας , είναι αληταράς , πότης , γυναικάς και ξενύχτης και ο άλλος ήσυχος , μετρημένος και σοβαρός . 

Όπως είναι φυσικό , όταν το πρώτο πεθαίνει , πάει στην κόλαση . Μετά από χρόνια , όπως κάνει βόλτα , ξαφνικά , βλέπει τον φίλο του.
Τρελαίνεται !
" Ρε συ " του λέει , " εσύ εδώ ; Μα πώς είναι δυνατόν ; Καλά εγώ . Δεν είχα αφήσει μπαρ για μπαρ και περιστέρα για περιστέρα . Αλλά εσύ , που ήσουν υπόδειγμα ; "
" Ε , " απαντά το άλλο περιστέρι , " τι να κάνω ; Μια φορά στη ζωή μου ήπια κι εγώ ένα ουζάκι , ζαλίστηκα , πήγα να διπλαρώσω μία και αποδείχθηκε ότι ήταν ..... το Aγιο Πνεύμα !

Βρετανία: Δύο άντρες συνελήφθησαν με την κατηγορία του ακρωτηριασμού γεννητικών οργάνων


Δύο άντρες που θεωρούνται ύποπτοι για ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων συνελήφθησαν χθες Παρασκευή στο Μπέρμινχαμ της κεντρικής Αγγλίας, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία.

«Η έρευνα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, ελπίζω όμως ότι οι συλλήψεις αυτές θα στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι αντιμετωπίζουμε με μεγάλη σοβαρότητα αυτές τις υποθέσεις», τόνισε η Καρολίν Μαρς, εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Ο ακρωτηριασμός γεννητικών οργάνων είναι μια βαριά σωματική βλάβη που υφίστανται τα κορίτσια. Ακόμα και αν οι γονείς τους δεν την θεωρούν πράξη μίσους, πρόκειται για μια επίθεση εναντίον ενός παιδιού και είναι παράνομη», πρόσθεσε.

Η αστυνομία συνέλαβε τους δύο άντρες ηλικίας 55 και 61 ετών, μετά τη δημοσίευση άρθρου στους Sunday Times της 22ας Απριλίου, επισημαίνεται σε ανακοίνωσε της αστυνομίας.
Η εφημερίδα αποκάλυψε πως ένας γιατρός ιδιωτικής κλινικής πρότεινε σε δημοσιογράφους που υποδύονταν τους πελάτες έναν οδοντίατρο ο οποίος μπορούσε να πραγματοποιήσει ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων.

Ο οδοντίατρος δέχτηκε να κάνει την επέμβαση, όπως και ένας άλλος γιατρός.
Περίπου 24.000 κορίτσια, μικρότερα των 15 χρόνων απειλούνται με ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων στη Βρετανία, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει επισημάνει πως 92 εκατομμύρια κορίτσια μεγαλύτερα των δέκα χρόνων έχουν πέσει θύματα ακρωτηριασμού για πολιτιστικούς, κοινωνικούς και θρησκευτικούς λόγους.

THE GREY




Περίληψη



Ένα αεροπλάνο που μεταφέρει εργάτες από ένα διυλιστήριο πετρελαίου στην Αλάσκα πέφτει σε μια τρομακτική καταιγίδα και συντρίβεται στην αρκτική τούνδρα. Μόνο οκτώ άντρες επιζούν από το δυστύχημα. Παρά τα σοβαρά τους τραύματα και το αμείλικτο κρύο που τους περιβάλλει, συγκεντρώνουν όλες τους τις δυνάμεις και κατευθύνονται νότια, προσπαθώντας να συναντήσουν τον πολιτισμό. Μπροστά τους έχουν λίγες μόνο μέρες για να καταφέρουν να σωθούν. Και πίσω τους, μια αγέλη από θηριώδεις άγριους λύκους που τους καταδιώκει πεισματικά. Καθώς ο χρόνος κυλά σταθερά εις βάρος τους, οι τελευταίοι επιζήσαντες έχουν όλο και λιγότερες πιθανότητες να επιβιώσουν.


EXTRA!

Η ΤΑΙΝΙΑ

ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ
Η ιδέα για την ταινία γεννήθηκε στο μυαλό του σκηνοθέτη Τζο Κάρναχαν όταν πρωτοδιάβασε ένα διήγημα του Ίαν Μακένζι Τζέφερς με τίτλο “Ghost Walker”. Ο Τζέφερς ετοίμασε ένα πρόχειρο σενάριο με βάση την ιστορία του και ο Κάρναχαν πέρασε τα επόμενα τέσσερα χρόνια διαμορφώνοντας τους χαρακτήρες και την αφηγηματική εξέλιξη. «Μου πήρε πολύ χρόνο, αλλά η ιστορία κέντρισε βαθιά το ενδιαφέρον μου. Αντικατοπτρίζει τι είναι τελικά σημαντικό και πολύτιμο για τον άνθρωπο» εξηγεί ο σκηνοθέτης. Καθώς εξελισσόταν το σενάριο, η αρχική ιστορία διευρύνθηκε για να συμπεριλάβει μέσα της υπαρξιακά ερωτήματα: «Αναζητούσα κάτι με βαθύτερο νόημα, που θα έθετε ερωτήματα πάνω στη φύση, τη ζωή και το θεό. Ήθελα να δείξω τους ανθρώπους σαν παρείσακτους, να αποτυπώσω τη σύγκρουση ανάμεσα στη βιομηχανία και το φυσικό κόσμο». Και ο Κάρναχαν συνοψίζει: «Πρόκειται για ένα σκληροπυρηνικό έργο επιβίωσης: αν φοβάστε τα άγρια ζώα ή τις πτήσεις θα κάνετε πολύ καιρό να συνέλθετε».

«Το έργο συνδυάζει διάφορα κινηματογραφικά είδη. Είναι θρίλερ, ταινία τρόμου αλλά και προσωποκεντρικό δράμα κάποιων ανδρών στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν» λέει ο παραγωγός Τζουλς Ντέιλι. Πρόκειται για τη δεύτερη συνεργασία ανάμεσα στον Τζο Κάρναχαν και τον υποψήφιο για Όσκαρ Λίαμ Νίσον, μετά την περιπέτεια δράσης του 2010 ‘The A-Team’. «Το έργο ξύπνησε κάτι το πολύ πρωτόγονο μέσα μου» λέει ο διάσημος πρωταγωνιστής. «Όταν διάβασα το σενάριο ήμουν ήδη 57 ετών, αλλά το μικρό αγόρι μέσα μου σκέφτηκε ότι θα ήταν απίστευτο να αναλάμβανα έναν τόσο απαιτητικό ρόλο. Από την άλλη όμως είχα την αμφιβολία αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σωματικά».
Ο Νίσον υποδύεται έναν ελεύθερο σκοπευτή που έχει προσληφθεί από το διυλιστήριο για να προστατεύει τους εργάτες από τις πιθανές επιθέσεις αρκούδων ή άλλων άγριων ζώων. «Μου ήταν δύσκολο να φανταστώ οποιονδήποτε άλλον ηθοποιό πέρα από τον Λίαμ για το συγκεκριμένο ρόλο» ομολογεί ο σκηνοθέτης. «Το πώς όμως εξέλιξε το ρόλο του ξεπέρασε κάθε μου προσδοκία. Κατάφερε να δώσει μεγαλύτερο βάθος στο νόημα της ζωής και του θανάτου. Οι νέοι ηθοποιοί δεν αντιλαμβάνονται την έννοια της θνητότητας. Ο Λίαμ είναι σχεδόν εξήντα και καταλαβαίνει ότι ο χρόνος μας καταδιώκει όλους»

Σκηνοθεσία: ΤΖΟ ΚΑΡΝΑΧΑΝ
Σενάριο: ΤΖΟ ΚΑΡΝΑΧΑΝ, ΙΑΝ ΜΑΚΕΝΖΙ ΤΖΕΦΕΡΣ
Ηθοποιοί: ΛΙΑΜ ΝΙΣΟΝ, ΝΤΑΛΑΣ ΡΟΜΠΕΡΤΣ, ΝΤΕΡΜΟΤ ΜΑΛΡΟΝΙ , ΤΖΟΙ ΑΝΤΕΡΣΟΝ, ΦΡΑΝΚ ΓΚΡΙΛΟ
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012
Χρονολογία παραγωγής: 2012
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΕΚΚΡΕΜΕΙ

Η πιο περίεργη γυναίκα στον κόσμο!!!


Η πιο περίεργη γυναίκα στον κόσμο!!!
Δεν είναι ότι έχει 1 μάτι, 3 χέρια ή 40 πόδια... Είναι κάτι άλλο πιο ''ανώδυνο'' μεν, εξωπραγματικό δε!
Η μέση της συγκεκριμένης γυναίκας έχει περίμετρο μόλις 50 εκατοστά! Ναι, ναι, κι όμως γίνεται! Χωρίς κάποια πλαστική ή λιποαναρόφηση απλά γεννήθηκε με πολύ μικρό στομάχι και κατά συνέπεια με πολύ μικρή μέση!
Η 30χρονη γυναίκα ονομάζεται Ioana Spangenberg, κατάγεται από τη Ρουμανία και είναι... μοντέλο! Και όχι, δεν κάνει καριέρα μοντέλου από τα 13 της αλλά μόλις πρόσφατα της ήρθε μια επαγγελματική πρόταση για φωτογράφιση καθώς είχε ποστάρει κάποιες φωτογραφίες της σε ένα δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι της αρέσει το καλό φαγητό και τα junk food αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί στη σοκολάτα...! Να την πιστέψουμε?

Crystal Bubble: Το απόλυτα περίεργο Camping!




Η εμπειρία του κάμπινγκ περνά σε νέο επίπεδο μ' αυτή την εκπληκτική σκηνή που ονομάζεται Crystal Bubble. Αυτό το πολυτελές και σύγχρονο καταφύγιο μπορεί να συναρμολογηθεί σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια εύκολα και γρήγορα χάρη σε μια σιωπηλή αντλία που γεμίζει τον κρύσταλλο - φούσκα. Πρόκειται για ένα πολυτελές φορητό σπίτι, μ' ένα διάφανο κέλυφος να...
...περιβάλει τη σκηνή και να σας προσφέρει πανοραμική θέα 360 μοιρών. Η τιμή του Crystal Bubble αρχίζει από 8.000€ ενώ σε κάποια μοντέλα, που διαθέτουν και εσωτερικά χωρίσματα δωματίων, η τιμή ξεπερνάει τα 10.000€.


Τώρα εδώ που τα λέμε, στην Ελλάδα με 40 βαθμούς αν μπεις σ' αυτή τη σκηνή... λογικά θα βγεις σε υγρή μορφή...
Καλό είναι αν, αν λέμε, αγοράσετε αυτή τη σκηνή, μην ακολουθήσετε το παράδειγμα της κυρίας και τη στήσετε τόσο κοντά στη θάλασσα. Το πιθανότερο είναι να ξυπνήσετε σ' ένα μαγευτικό τοπίο... που γύρω - γύρω θα υπάρχει το απέραντο γαλάζιο....
Σίγουρα αυτές οι σκηνές αποτελούν την χαρά του ηδονοβλεψία... για ευννόητους λόγους
Καλό είναι αν δείτε καμία αρκούδα... μην την προκαλέσετε! Η σκηνή δεν αποτελεί καταφύγιο από άγρια ζώα...
Φοβάμαι μόνο που τη βλέπω σ' αυτό το τοπίο... Νομίζω πως οι κροκόδειλοι παραμονεύουν...
Επιτέλους ξημέρωσε... άλλη μία νύχτα αϋπνίας σ' αυτή την coolαριστή σκηνή έλαβε τέλος...

Τα Ζώδια Σήμερα 6 Μαΐου 2012



Τα Ζώδια Σήμερα 6 Μαΐου 2012

Κριός
21/3-20/4

Έχεις βάλει τις βάσεις για να πετύχεις τα σχέδιά σου και οι κινήσεις που έκανες, αποδίδουν σιγά-σιγά αποτελέσματα, φίλε Κριέ. Μην βιάζεσαι και θα δεις ότι οι εξελίξεις θα είναι υπέρ σου. Αν έρθεις σε επαφή με κάποιους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν, να είσαι ανοιχτός σε όσα θα σου πουν και μην επηρεαστείς από την καχυποψία, που πιθανώς να σου προσδώσει η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου κυμαίνονται σε ικανοποιητικά επίπεδα, αν είσαι Κριός, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι είναι όλα μια χαρά. Σήμερα θα χρειαστεί να δείξεις συμπαράσταση στον άνθρωπό σου, για κάποια δικά του προβλήματα. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις αντιπαραθέσεις μαζί του και φρόντισε να τον καταλάβεις. Οι αδέσμευτοι Κριοί, σήμερα μπορεί να γνωρίσετε τον άνθρωπο που ονειρεύεστε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα στη δουλειά σου θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές και ίσως αυτό να σου λύσει τα χέρια, σε υποθέσεις που καθυστερούν και σε εκνευρίζουν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, γιατί τα έξοδα που έχεις κάνει τις τελευταίες ημέρες σε έχουν αποσυντονίσει.




Ταύρος
21/4-20/5

Παρότι οι δυσκολίες που συναντάς και σήμερα είναι αρκετές, φίλε Ταύρε, λόγω της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στον Σκορπιό, δε χάνεις το θάρρος σου και καλά κάνεις. Μπορείς να φτάσεις εκεί που θέλεις με την επιμονή και την προσήλωση στους στόχους σου. Ζήτα ωστόσο, τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων και δεν θα το μετανιώσεις, γιατί θα σε κάνουν να αισθανθείς ασφαλής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, αν νιώθεις ότι έχεις απομακρυνθεί από το ταίρι σου, η ευθύνη είναι δική σου. Άσε μακριά τα άγχη σου αυτή την Κυριακή και πέρνα μια ρομαντική βραδιά με τον άνθρωπό σου. Κι αν ακόμη σε συντροφεύει η μοναξιά, μη χάνεις την καλή σου διάθεση. Αυτή θα φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, κινούνται με αγχωτικούς ρυθμούς, αλλά μπορείς αν παραμείνεις ψύχραιμος, να τα καταφέρεις μια χαρά. Η οικονομική σου κατάσταση ενδέχεται να φτιάξει σύντομα, χάρη σε κάποιες προτάσεις που θα σου αποφέρουν έσοδα, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει ο Δίας από το ζώδιό σου.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Αν και έχεις κουραστεί από τις έντονες προσπάθειες που καταβάλεις τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Δίδυμε, έχει έρθει η ώρα να νιώσεις δικαιωμένος με τις επιλογές σου. Όλα αλλάζουν προς το καλύτερο και σε περιμένουν πολύ θετικές στιγμές, με έναν τρόπο ζωής που σου πηγαίνει πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια περίφημη μέρα, φίλε Δίδυμε, αφού η καλή σου διάθεση αλλάζει το κλίμα της σχέσης σου, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, θα απολαύσεις τον θαυμασμό των γύρω σου. Πέρνα καλά με τους φίλους σου και τα υπόλοιπα θα έρθουν σύντομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα φανεί έντονα η εύνοια που απολαμβάνεις, σε υποθέσεις τις οποίες χειρίζεσαι και σου φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις όσες περισσότερες υποχρεώσεις έχεις, για να πας τα σχέδιά σου παρακάτω. Κυρίως τακτοποίησε οικονομικές υποχρεώσεις, αφού η ημέρα ευνοεί τέτοιες κινήσεις, και ξεμπέρδευε μια και καλή με κάποια χρέη σου.





Καρκίνος
22/6-22/7

Αρκετά θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις δεν κινούνται με τους ρυθμούς που επιθυμείς, φίλε Καρκίνε. Μην απογοητεύεσαι, μην βιάζεσαι και μην εκνευρίζεσαι γιατί πιθανώς σήμερα, λόγω των αρνητικών επιρροών που σου στέλνει η Πανσέληνος στον Σκορπιό, να μιλήσεις άσχημα σε δικά σου άτομα και να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας. Αντίθετα μίλα για όσα σε προβληματίζουν και μην τα κρατάς μέσα σου. Θα σε βοηθήσει περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, η ρομαντική διάθεση θα χαρακτηρίσει τη σημερινή Κυριακή και θα περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, δείξε εμπιστοσύνη στη γοητεία σου και όλα θα αλλάξουν στη ζωή σου πολύ σύντομα. Η σημερινή Πανσέληνος στον Σκορπιό μπορεί να σε φέρει σε επαφή με έναν παλιό σου έρωτα. Καταπολέμησε τις τάσεις πισωγυρίσματος, που ενδέχεται να σε κυριεύσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Καρκίνε, η δουλειά θα έχει σήμερα πολλές ικανοποιητικές στιγμές και θα μπορέσεις να δείξεις για άλλη μια φορά τις άπειρες ικανότητές σου, σχετικά με το αντικείμενο σου. Τα έξοδά σου αυξάνονται και χρειάζεται προσοχή στο χειρισμό των οικονομικών σου.



Λέων
23/7-23/8

Τα νεύρα σου σήμερα είναι ο μοναδικός παράγοντας, που ενδεχομένως να απειλήσει τα σχέδιά σου, φίλε Λέων, και αυτό λόγω της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και φορτίζει το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Συγκρατήσου μπροστά στις δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν και αξιοποίησε τις ικανότητές σου, που είναι πολλές, για να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις στις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν και σε βγάζουν εκτός προγράμματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, καλύτερα να αποφύγεις τις συζητήσεις που αποτελούν κόκκινο πανί, γιατί μάλλον θα βρεθείς να διαφωνείς με το σύντροφό σου. Δείξε την καλύτερή σου διάθεση και κάντε μαζί μια όμορφη βόλτα. Αν πάλι αναζητάς ακόμη το άλλο σου μισό, η μέρα ευνοεί τις γνωριμίες. Ανοίξου σε καινούργιο κόσμο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η επαγγελματική σου ζωή είναι αρκετά πιεσμένη, αλλά με τον κατάλληλο προγραμματισμό, θα ανταπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις και θα ανοίξεις προοπτικές στην εργασία σου, που θα σου αποδώσουν στο μέλλον. Τα οικονομικά σου είναι σε μια μέρα, όπου αρκετά χρέη πρέπει να τακτοποιηθούν, για να μπορέσεις να βάλεις ένα πρόγραμμα στα έσοδα - έξοδα.




Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, η λογική είναι αυτή που πρέπει σήμερα να πάρει το πάνω χέρι, για να βγεις από κάθε δυσκολία που μπορεί να προκύψει, λόγω της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και σε επηρεάζει άμεσα. Μην αφήνεις το συναισθηματισμό και την ευαισθησία σου να αποφασίζουν για εσένα. Να ξέρεις πάντως, ότι όσα σκέφτεσαι μπορούν να υλοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Προσοχή με ποιους μοιράζεσαι τα σχέδιά σου και ποιους εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, αρκετά προβλήματα λύνονται και η σχέση σου παίρνει τη μορφή που επιθυμούσες. Φτιάξε ακόμα περισσότερο το κλίμα, με μια ρομαντική βόλτα παρέα με τον σύντροφό σου. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου, δείξε την αισιόδοξη πλευρά σου στους ανθρώπους που σε πλησιάζουν και μη γίνεσαι εριστικός μαζί τους χωρίς σημαντικό λόγο. Γ

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, θα έχει αρκετή ένταση και θα χρειαστεί να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις, χωρίς εκνευρισμό, για να συνεννοηθείς με τους συνεργάτες σου. Πάντως, ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια καλύτερη φάση και να σε γλιτώνουν από το άγχος που νιώθεις.




Ζυγός
23/9-22/10

Για άλλη μια φορά σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, οι ικανότητές και η εξυπνάδα σου καταπλήσσουν τους γύρω σου και σε κάνουν αξιαγάπητο. Εσύ πάντως εξακολουθείς να βρίσκεις νέους τρόπους, που θα σε οδηγήσουν πιο κοντά στους στόχους σου και καλά κάνεις. Δείξε σύνεση, όταν φτάσει η ώρα των αποφάσεων και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, μπορείς να περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα, αφού έχεις τη διάθεση να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον Σκορπιό σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές της, για να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον πιο ουσιαστικά. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, έχεις όλες τις προοπτικές για έναν νέο έρωτα ή για μια καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, οι θετικές εξελίξεις θα είναι πάρα πολλές και μπορείς να κάνεις πολύ πετυχημένες συνεργασίες, με τον τρόπο που λειτουργείς σήμερα. Το μόνο που σε προβληματίζει είναι τα έσοδά σου και πώς θα τα αυξήσεις. Μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα να κάνεις λίγο οικονομία.





Σκορπιός
23/10-22/11

Οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου είναι πολλές και σε κάνουν να αποσυντονίζεσαι λίγο, παρότι τις περισσότερες τις αποφάσισες εσύ, φίλε Σκορπιέ. Μην φοβάσαι τις εξελίξεις που θα σου φέρει η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιό σου, γιατί μελλοντικά, όσο δυσάρεστες κι αν σου φανούν προσωρινά, είναι υπέρ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, η μέρα είναι καλή για επικοινωνία με το σύντροφό σου και για συζητήσεις που απέφευγες να κάνεις, και αφορούν στο κοινό ταμείο σας. Αξιοποίησε το κλίμα που κυριαρχεί, για να μιλήσετε εφ όλης της ύλης. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, ευνοείται κάθε είδους γνωριμία. Να είσαι σε ετοιμότητα και δεν θα χάσεις!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, στα επαγγελματικά σου υπάρχουν σήμερα κίνδυνοι μέσα στο άμεσο περιβάλλον σου, με συνεργάτες που δεν σε καταλαβαίνουν και έρχονται σε σύγκρουση μαζί σου. Βάλε τη διπλωματία σου σε λειτουργία. Οικονομικές αποφάσεις ευνοούνται και είναι ευκαιρία να ξεμπερδεύεις με χρέη και συμφωνίες, που είχες στην αναμονή.




Τοξότης
23/11-21/12

Για να πετύχεις όσα θέλεις, φίλε Τοξότη, σήμερα θα χρειαστείς βοήθεια κι από άλλους. Εμπιστέψου τους κάποιες υποθέσεις και μη γίνεσαι συγκεντρωτικός, με το να αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα μπορείς και αντέχεις. Σε κάθε περίπτωση, να έχεις το νου σου, γιατί μπορεί να μάθεις καταστάσεις που θα σε δυσαρεστήσουν και που αφορούν σε κάποια άτομα, που δεν υποψιάζεσαι με τίποτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, όλα πηγαίνουν πολύ καλά μέσα στη σχέση σου και τα διάφορα προβλήματα δείχνουν να έχουν μείνει πίσω. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μπορείς να φλερτάρεις ελεύθερα, καθώς η σημερινή Πανσέληνος στον Σκορπιό ευνοεί το ερωτικό κλίμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αγαπητέ Τοξότη, έχει αρκετές απαιτήσεις σήμερα και θα χρειαστεί έντονη ενέργεια αλλά και αποφασιστικότητα, για να πάει πιο μπροστά. Αξιοποίησε την εύνοια της θέσης του κυβερνήτη σου Δία στον Ταύρο, για να λύσεις οικονομικές υποθέσεις ή νομικές εκκρεμότητες.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Αν δεν αφήσεις μια και καλή πίσω σου το παρελθόν, αγαπητέ Αιγόκερε, δεν θα μπορέσεις να κινηθείς με τον τρόπο που θέλεις στο μέλλον. Γι’ αυτό, κάθε εκκρεμότητα πρέπει να κλείσει, και σήμερα είναι μια καλή μέρα για να το κάνεις. Μετά, αφιέρωσε όλη σου την ενέργεια στον προγραμματισμό των επερχόμενων σχεδίων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, φρόντισε σήμερα να γίνεις λίγο πιο τρυφερός και εκδηλωτικός. Εκδήλωσε όλο σου τον συναισθηματισμό, που σημειωτέον δεν είναι και λίγος, για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, η γοητεία που ασκείς σήμερα είναι έντονη. Επέτρεψέ της να κάνει παιχνίδι…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, είναι σε μια καλή φάση και μπορείς να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή να κλείσεις νέες, ελπιδοφόρες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Προσπάθησε να ανακαλύψεις που ξοδεύεις άσκοπα χρήματα και να σταματήσεις να το κάνεις, για να βάλεις μια σειρά.




Υδροχόος
20/1-19/2

Μπορεί να μην το πιστεύεις, αλλά τα πράγματα πάνε πολύ καλά για εσένα σήμερα, φίλε Υδροχόε. Οι δυσκολίες έχουν περάσει και μπροστά σου ανοίγονται πολύ θετικές προοπτικές. Μη σταματάς τις προσπάθειες και μην αφήνεις μικρές λεπτομέρειες να σε απογοητεύσουν, γιατί οι επιρροές που θα σου χαρίσει η Πανσέληνος από τον Σκορπιό είναι σημαντικές, για να σταθεροποιήσεις τα κεκτημένα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, εξαρτάται από τη δική σου στάση το αν θα περάσεις καλά ή όχι. Πάρε την απόφαση να μιλήσεις ανοιχτά με το σύντροφό σου και δεν θα χάσεις. Τα προβλήματα είναι για να λύνονται και όχι για να τα κάνεις κύκλους μέσα στο μυαλό σου. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούρια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο θα σε πλησιάσει απόψε, με ερωτικές διαθέσεις. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα βάλει για τα καλά το χεράκι της…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Υδροχόε, θα χρειαστεί πολύ ενέργεια και σωστός χειρισμός, γιατί θα προκύψουν κάποια μικρά προβλήματα, που θα σε αποσυντονίζουν και θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Είναι καλή μέρα για οικονομικές διευθετήσεις, αλλά και νομικές τακτοποιήσεις. Εκμεταλλεύσου το.





Ιχθείς
20/2,20/3

Κάποιες φορές είναι πιο δύσκολο να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, παρά σε κάποια άλλα άτομα, φίλε Ιχθύ. Κι όμως σήμερα, μόνο η αυτοπεποίθηση θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και θα μπορέσεις, με βάση τη διαίσθησή σου, να κρίνεις τι είναι σωστό και τι όχι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, όλα πάνε καλά και μπορείς να περάσεις μια πολύ ερωτική Κυριακή στη σχέση σου, αγαπητέ Ιχθύ. Μην αφήσεις την ξαφνική τάση μελαγχολίας, που μπορεί να σου δώσει η Πανσέληνος από τον Σκορπιό, να σε απομακρύνει από το σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, βρες τον τρόπο να περάσεις καλά και μην πεις όχι σε προσκλήσεις για βραδινές εξόδους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου μπορεί να φέρει στιγμές έντασης και διαφωνιών, αλλά εκεί θα δείξεις την ωριμότητα που χρειάζεται. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τα έξοδά σου, που αυξάνονται συνεχώς. Υπολόγισε καλύτερα τον προγραμματισμό σου και μην παρασύρεσαι σε στιγμιαία λάθη.


Πηγή: myastro.gr



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger