Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γυμνή αποκάλυψη: H Aντέλ Εξαρχόπουλος είναι επισήμως το νέο σύμβολο του σεξ [εικόνες & βίντεο]

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013


O τίτλος που συνοδεύει το βίντεο της φωτογράφισης της Αντέλ στο αμερικανικό περιοδικό GQ τα λέει όλα: «Η Αντέλ Εξαρχόπουλος μπορεί να κάνει τα πάντα να ακούγονται σέξι, ακόμη και τα πιο βαρετά». Με μία σειρά απο αισθησιακές πόζες που αναδεικνύουν τις καμπύλες της, η Γαλλίδα ηθοποιός αναγορεύεται και επισήμως σε σύμβολο του σεξ, κατακτώντας μετά την Ευρώπη και την Αμερική.

Μια ματιά στα σχόλια κάτω από το βίντεο στο youtube και μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί η Αντέλ πολλαπλασιάζει με ιλλιγιώδεις ρυθμούς τους θαυμαστές της και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Ο δρόμος του Χόλιγουντ είναι πλέον διάπλατα ανοικτός για την Γαλλίδα πρωταγωνίστρια.





Το απόλυτο τεστ για τον ερωτευμένο άνδρα- Αν περπατάει αργά δίπλα σας, τότε είναι τσιμπημένος

Oύτε πολύπλοκες ερωτήσεις, ούτε βράδια... αγωνίας. Τώρα οι γυναίκες μπορούν εύκολα να διαπιστώσουν αν ο σύντροφός τους είναι ερωτευμένος. Περπατάει αργά δίπλα τους; Τότε είναι τυχερές, ο καλός τους είναι... τσιμπημένος.

Γενικότερα, οι άνδρες έχουν την τάση να περπατούν πιο γρήγορα από ότι οι γυναίκες. Είναι θέμα «κατασκευής». Αυτό που, σύμφωνα με τους επιστήμονες, δεν είναι ξεκάθαρο, είναι το τι συμβαίνει όταν περπατούν δίπλα σε μία γυναίκα. Ποιος από τους δύο αλλάζει ταχύτητα; Οπως προκύπτει, οι άνδρες είναι εκείνοι που «υποχωρούν».

Για να το διαπιστώσουν, οι ερευνητές από το Seattle Pacific University μελέτησαν άνδρες και γυναίκες που περπατούσαν μόνοι τους, με φίλους του ίδιου ή του αντίθετου φύλου αλλά και με το σύντροφό τους.

Ανακάλυψαν λοιπόν πως οι άνδρες επιβραδύνουν το περπάτημά τους μόνο όταν δίπλα τους βρίσκεται η... καλή τους. Από βιολογικής πλευράς, σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι λογικό το γεγονός ότι οι άνδρες αλλάζουν συνήθεια για να προσαρμοστούν στην αγαπημένη τους. Το αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας είναι ευαίσθητο σε ενεργειακές διαταραχές και σε κοινωνίες κυνηγών-συλλεκτών οι οποίοι περπατούσαν μεγάλες αποστάσεις, η μεγάλη σπατάλη ενέργεια θα μπορούσε να αλλοιώσει την ικανότητα μίας γυναίκας να συλλάβει.

Πηγή: Time


Κατερίνα Καινούργιου: Κάτι ΞΕΧΑΣΕ να ΦΟΡΕΣΕΙ και μας πέταξε τα ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ...


Το κορίτσι αυτό ή κρύωνε η ήταν ενθουσιασμένη που εκτός από παρουσιάστρια κάνει καριέρα και σαν μοντελίστ. Η Κατερίνα Καινούργιου χτες παρουσίασε τα ρούχα που η ίδια σχεδιάζει, αλλά προφανώς η ίδια ξέχασε να φορέσει κάτι: ένα σouτιέν…




ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ Ελεφαντάκι προσπαθεί να «ξυπνήσει» τη νεκρή μητέρα του

Δέκα πυγμαίοι ελέφαντες βρέθηκαν δηλητηριασμένοι στο Βόρνεο

Ένας μικρός πυγμαίος ελέφαντας προσπαθεί απεγνωσμένα να «ξυπνήσει» τη μητέρα του, η οποία ήταν μία από τα δέκα μέλη της ομάδας που βρέθηκαν νεκρά μέσα σε δάσος της Μαλαισίας. 
Οι ειδικοί εκτιμούν ότι τα σπάνια ζώα, τα πτώματα των οποίων εντοπίστηκαν στο δάσος Gunung Rara Forest Reserve στην επαρχία Sabah στο Βόρνεο, δηλητηριάστηκαν! 
Οι υπεύθυνοι του πάρκου βρήκαν το τριών μηνών μικρό ελεφαντάκι προσκολλημένο δίπλα στο άψυχο σώμα της μητέρας του μέσα στη ζούγκλα. 
Μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων έχουν βρεθεί δηλητηριασμένα επτά θηλυκά και τρία αρσενικά. 
Εκτιμάται ότι υπάρχουν λιγότεροι από 1.500 ελέφαντες του είδους σε άγρια κατάσταση. 
«Ίσως η δηλητηρίαση να προήλθε από κάτι που έφαγαν, όμως περιμένουμε τα εργαστηριακά αποτελέσματα» είπε ο κτηνίατρος του πάρκου, Sen Nathan.

Η καλύτερη στολή που έχετε δει για το Halloween!


Δείτε τον μπόμπιρα που τρομάζει και ο ίδιος με τη στολή που φοράει!

Αναμφίβολα, πρόκειται για την πιο πρωτότυπη στολή Halloween που έχουμε δει.

Βέβαια, δεν ξέρουμε αν το παιδάκι που φορούσε την εν λόγω στολή χάρηκε...

Μαινόμενος ταύρος επιτέθηκε σε… τροχονόμο στη Ρουμανία [βίντεο]


Ποιος είδε τον ταύρο και δεν τον φοβήθηκε! «Κόκκινο πανί» αποτέλεσε για τον μικρό ταύρο ένας άτυχος τροχονόμος που προσπαθούσε να ρυθμίσει την κυκλοφορία των οχημάτων σε κεντρικό δρόμο της Ρουμανίας. Όπως κατέγραψε μία από τις κάμερες παρακολούθησης κυκλοφορίας ο ταύρος επιτέθηκε στον άνδρα με σφοδρότητα, ρίχνοντας τον στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να επιτεθεί και σε περαστικούς που έσπευσαν να βοηθήσουν.

Διέρρευσε βίντεο με καθηγήτρια να κάνει ομαδικό με τους μαθητές της!


Σε πέντε χρόνια φυλάκισης καταδίκασαν στο Τέξας την καθηγήτρια - τέρας που επιδιδόταν σε ομαδικό oργιo με τους μαθητές της. 

Ο λόγος για την 28χρονη, Brittni Nicole η οποία δίδασκε το μάθημα των Αγγλικών στο Λύκειο του Κένενταλ. Η καθηγήτρια παρέσερνε επί δύο ολόκληρους μήνες τους μαθητές της σε «σeξουαλικά παιχνίδια» παρά το γεγονός πως ήταν παντρεμένη με τρία παιδιά.

inews.gr

Τα τρία προβλήματα υγείας που δημιουργούν τα στρινγκ εσώρουχα


Τα εσώρουχα στρινγκ επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες οι οποίες ωστόσο, αγνοούν τα ευρήματα πρόσφατων ερευνών που δείχνουν ότι προκαλούν και σοβαρά προβλήματα υγείας.
Σύμφωνα με το Queen ερευνητές των πανεπιστημίων της Αμερικής και της Αυστραλίας διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που επέλεγαν καθημερινά αυτό το εσώρουχο παρουσίαζαν συχνά λοιμώξεις στην περιοχή των γεννητικών τους οργάνων.

Παράλληλα, παρατήρησαν πως παρουσιάζαν μυοσκελετικά προβλήματα. Συγκεκριμένα τα πολύ στενά στρινγκ τραυματίζουν τον κόκκυγα, καθώς η στενή λωρίδα του εσώρουχου, τρίβει έντονα το σημείο, με αποτέλεσμα ο κόκκυγας για να προστατευτεί, να στρίβει προς τα μέσα και να παραμορφώνεται.

Εντυπωσιακό είναι το συμπέρασμα μιας άλλης έρευνας η οποία καταλήγει λέγοντας πως τα στρινγκ εσώρουχα ευθύνονται για τους συχνούς πονοκεφάλους και τις ημικρανίες, καθώως ο κόκκυγας διαθέτει πολλές νευρικές απολήξεις, οι οποίες τραυματίζονται από την τριβή. Το δίκτυο του νευρικού συστήματος ταράσσεται και προκαλούνται πονοκέφαλοι και ημικρανίες.



iefimerida.gr

Εκτός ελέγχου στο Πρωινό! Έβαλαν σαντιγί στο στήθος της Σάσας Σταμάτη!

Η Σάσα Σταμάτη πασάλειψε το πρόσωπο του Φώτη Σεργουλόπουλου με παγωτό! Ο Γιώργος Λιανός άπλωσε στο μπούστο της Σάσας το παγωτό με κουτάλι!

Ξέφυγε η κατάσταση στο Πρωινό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, λίγο πριν το τέλος της εκπομπής. Η κατάληξη ήταν να πρωταγωνιστήσει για μια ακόμα φορά σήμερα το στήθος της Σάσας Σταμάτη και η εκπομπή να χρειαστεί ειδική σήμανση... ακατάληλο για ανηλίκους.

Η Σάσα προσπάθησε ουσιαστικά να ...πνίξει τον Φώτη βάζοντας στο στόμα του απίστευτες ποσότητες παγωτού! Ο παρουσιαστής μάταια προσπαθούσε να σταματήσει τον ...αργό θανατό του! Στο τέλος, μετά από μεγάλη μάχη, πέταξε το παγωτό στο πάτωμα και απομακρύνθηκε από τη Σάσα.

Κι ενώ όλοι είχαν σκάσει στα γέλια, ο Φώτης σκούπιζε το λερωμένο στήθος της Σάσας και ο Γιώργος Λιανός της άπλωνε σαντιγί με κουτάλι!!!

Σου αρέσουν οι ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ;;; Μετά από αυτό το άρθρο δε θα ξαναφάς


Μια από τις πιο αγαπημένες λιχουδιές που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι είναι οι μπουκιές κοτόπουλου, τα λεγόμενα chicken nuggets που βρίσκουμεστα σουπερμάρκετ και τα φαστ φουντ.

Ωστόσο ...μετά τις αποκαλύψεις που κάνει επιστήμονας μάλλον θα... δυσκολευτείτε να ξαναφάτε.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Dr. Richard D de Shazo από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν οι αγαπημένες κοτομπουκιές περιέχουν μέσα τα πάντα εκτός από κοτόπουλο!

Τα δείγματα που πήρε από φαστ φουντ και εξέτασε σε μικροσκόπιο περιείχαν ουσιαστικά περισσότερες φλέβες, πάχος, κόκκαλα και ιστό από κοτόπουλο, απ΄ότι πραγματικό κρέας!

newsbomb.gr

Κολοκυθόπιτα γλυκιά

Υλικά παρασκευής:
Υλικά για τη ζύμη: αλεύρι, νερό, ελαιόλαδο, αλάτι, ξύδι, μαγιά
Υλικά για τη γέμιση: ζάχαρη, κολοκύθα, βούτυρο, τραχανάς, αλάτι, ελαιόλαδο, αυγά
Ποσότητες υλικών:
• 1 κιλό αλεύρι 
• ½ φλιτζάνι νερό
• 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
• 2 κουτ. γλυκού αλάτι
• 1 κουτ. σούπας ξύδι
• 1 μικρό κομμάτι μαγιά
• ½ κιλού ζάχαρη
• τρίμμα μιας μεγάλης κολοκύθας
• 5. κουτ. φρέσκο βούτυρο
• ½ φλιτζάνι τραχανά
• 1 κουτ. σούπας αλάτι
• 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
• 3 αυγά
Εκτέλεση:
Με τα υλικά της ζύμης, αφού τα πλάσουμε ανοίγουμε φύλλα. Κόβουμε την κολοκύθα στη μέση και με ένα κουτάλι την 
ξύνουμε εσωτερικά μέχρι να βγάλουμε όλη την σάρκα της. Τοποθετούμε το τρίμμα σε τρυπητό, προσθέτουμε το αλάτι, 
ανακατεύουμε και πιέζουμε με τις παλάμες να φύγουν τα υγρά του. Μετά αναμειγνύουμε σε μια μεγάλη λεκάνη το τρίμμα, 
τα αυγά (αφού τα έχουμε χτυπήσει ελαφρώς), το λάδι, τον τραχανά και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα ταψί, βουτυρωμένο 
καλά στρώνουμε ένα φύλλο, το αλείφουμε με βούτυρο, στρώνουμε και δεύτερο φύλλο και εκεί προσθέτουμε λίγη γέμιση. 
Συνεχίζουμε προσθέτοντας φύλλο και γέμιση μέχρι να τοποθετήσουμε όλη τη γέμιση στο ταψί. Σκεπάζουμε την γέμιση με 
2 φύλλα, βουτυρώνοντας ενδιάμεσα και πάνω από το τελευταίο φύλλο. Ραντίζουμε με βούτυρο και με λίγο χτυπημένο αυγό 
και ψήνουμε στην γάστρα για 30 λεπτά.


Νέα υπόθεση: Ρομά άρπαξαν 2,5 μηνών βρέφος στην Μυτιλήνη

Από την Ελληνική Αστυνομία ανακοινώθηκε ότι σήμερα το μεσημέρι, στη Μυτιλήνη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τρεις Έλληνες Ρομά, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, ηλικίας 51, 19 & 21 ετών.

Μία νέα ιστορία αρπαγής ανηλίκου από Ρομά αποκαλύφθηκε σήμερα στη Μυτιλήνη.

Πρόκειται για ένα αγοράκι περίπου τριών μηνών που βρέθηκε χθες το μεσημέρι στον καταυλισμό τσιγγάνων στην περιφερειακή οδό της πόλης της Μυτιλήνης, στα χέρια ενός ζευγαριού Ελλήνων Ρομά 19 και 21 ετών και της μητέρας του 19χρονου, 51 ετών.
Ήδη το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου και φιλοξενείται στο παιδιατρικό τμήμα.

Οι τρεις Έλληνες Ρομά ανακρινόμενοι έπεσαν σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησαν ότι πήραν το βρέφος στην Αθήνα από άλλη τσιγγάνα η οποία τους είπε πως δεν μπορούσε να το μεγαλώσει και τους το χάρισε. Όπως ανέφεραν το λυπήθηκαν και το κράτησαν.

Αργά σήμερα το απόγευμα, οι τρεις Έλληνες Ρομά οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για αρπαγή ανηλίκου.

Σε δηλώσεις της η δικηγόρος των τριών Ελλήνων Ρομά υποστήριξε πως οι πελάτες της πήραν το παιδί όχι για να το πουλήσουν, όπως εικάζεται, αλλά γιατί η φυσική μητέρα του ήταν φτωχή και δεν μπορούσε να το μεγαλώσει.

newsbomb

Μην ξεχνάτε να ελέγχετε το μαγνήσιο. Η έλλειψη του προκαλεί μουδιάσματα, κράμπες, ημικρανίες, κόπωση. Σε ποιες τροφές υπάρχει το μαγνήσιο;


Το μαγνήσιο είναι ένα ιχνοστοιχείο το οποίο υπάρχει στα οστά, στους ιστούς και τα όργανα του σώματος.


Είναι ένα ενδοκυττάριο μεταλλικό στοιχείο, το οποίο θα πρέπει να λαμβάνουμε σε συγκεκριμένες ποσότητες. Στον ανθρώπινο οργανισμό υπάρχουν πολλά βασικά μέταλλα όπως το ασβέστιο, το κάλιο και το νάτριο, προκειμένου όμως αυτά να λειτουργήσουν εξαρτώνται από το μαγνήσιο. Το μαγνήσιο ενεργοποιεί περισσότερες από 300 διαφορετικές βιοχημικές αντιδράσεις στο ανθρώπινο σώμα, όλες το ίδιο απαραίτητες ώστε αυτό να λειτουργήσει σωστά. «Αντίθετα με ό,τι πιστεύει ο πολύς κόσμος, η ανεπάρκεια σε μαγνήσιο είναι πολύ συχνή ακόμα και σ’ εκείνους που το παίρνουν ως συμπλήρωμα τακτικά». 


Μαγνήσιο και ασβέστιο
To μαγνήσιο εμπλέκεται στενά μαζί με το ασβέστιο στο μεταβολισμό. Διανέμεται ευρέως στα μαλακά μόρια και το σκελετό, ο οποίος περιέχει περισσότερο από το 70% της συνολικής του ποσότητας στο σώμα. Εάν η λήψη του μέσω της διατροφής μειωθεί, το σώμα προστατεύεται από την απώλεια μαγνησίου μειώνοντας την ποσότητα αυτού στα ούρα, γεγονός που επιτρέπει τη διατήρηση του εν λόγω μετάλλου για μελλοντική χρήση. Το μαγνήσιο πρέπει να είναι παρόν σε κατάλληλες ποσότητες διότι βοηθά στην αφομοίωση του ασβεστίου. Καθώς το μαγνήσιο τείνει να απορροφάται σε χαμηλά επίπεδα από τη διατροφή, η έλλειψη αυτού είναι ευρέως διαδεδομένη.
Το μαγνήσιο ενεργοποιεί περισσότερα από 300 ένζυμα στο σώμα. Το μαγνήσιο επηρεάζει τα χαρακτηριστικά διαβατότητας και τις ηλεκτρικές ιδιότητες της μεμβράνης. Ελαττωμένα επίπεδα μαγνησίου αυξάνουν τη μεμβρανική αγωγιμότητα ιστών, όπως η καρδιά. Το μαγνήσιο ανταγωνίζεται το ασβέστιο για δεσμευτικές θέσεις σε μεμβράνες και διεγείρει τη συγκέντρωση ασβεστίου από το σαρκοπλασματικό δίκτυο. Υπομαγνησιαιμία μπορεί να επηρεάσει η έκκριση και η δράση της PYN και να οδηγήσει σε υπασβεστιαιμία.


Ο οργανισμός ενός ενήλικα περιέχει γύρω στα 24 γραμμάρια μαγνησίου, εκ των οποίων το 65% βρίσκεται στα οστά. Περισσότερο από το 65% της ποσότητας του μαγνησίου στο σώμα βρίσκεται στα οστά, όπου μαζί με το ασβέστιο και το φώσφορο βοηθά στο σχηματισμό τους και τους παρέχει ανθεκτικότητα. Το 39% στον ιστό και τα όργανα και μόλις 1% στο πλάσμα του αίματος. Το μαγνήσιο παίζει καίριο ρόλο στην απελευθέρωση ενέργειας, καθώς είναι συμπαράγοντας στις αντιδράσεις απελευθέρωσης ενέργειας. Είναι επίσης απαραίτητο για τη σύνθεση του RNA και την αντιγραφή του DNA, π.χ. κατά την παραγωγή κυττάρων. Επιπλέον, το μαγνήσιο είναι σημαντικό για τη λειτουργία των νεύρων και των μυών, συμπεριλαμβανομένου και του καρδιακού μυ. Κάποιες φορές αναφέρεται ως το μέταλλο «κατά του στρες», λόγω του ρόλου του στη μυϊκή χαλάρωση. Επίσης, είναι απαραίτητο για την αποκατάσταση και διατήρηση των σωματικών κυττάρων και ιστών, καθώς αποτελεί συμπαράγοντα στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών.


Σε τι χρησιμεύει το μαγνήσιο
Το μαγνήσιο είναι:
· Αγχολυτικό,
· Αντιφλεγμονώδες,
· Αντιαλλεργικό,
· Ρυθμιστής της θερμοκρασίας του σώματος,
· Απαραίτητο για την οστεοποίηση (βοηθάει το ασβέστιο να εισχωρήσει στα οστά),
· Ρυθμιστής του γλυκιδικού και λιπιδικού μεταβολισμού των μυϊκών, καρδιακών και νευρικών ιστών.


Πλην όμως των παραπάνω καταστάσεων το Μαγνήσιο έχει συνδυασθεί και με άλλες παθήσεις:




Mαγνήσιο Μνήμη και Eγκεφαλικό
Η έλλειψη μαγνησίου στον οργανισμό μας, μπορεί να μειώνει τη μνήμη και τις δυνατότητες μάθησης. Αντίθετα η αφθονία μαγνησίου μπορεί να βελτιώνει τις γνωστικές μας λειτουργίες.
Το μαγνήσιο ρυθμίζει στον εγκέφαλο υποδοχείς που έχουν
καθοριστικό ρόλο στη μνήμη και στη μάθηση. Η διατήρηση κανονικής συγκέντρωσης μαγνησίου στο εγκεφαλονωτιαίο υγρό, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία των συνάψεων του κεντρικού νευρικού συστήματος στις οποίες βασίζεται η μνήμη μας
Σε περιπτώσεις εγκεφαλικών επεισοδίων παρατηρείται μείωση του μαγνησίου στον ορό του αίματος. Η αυξημένη πρόσληψη του μαγνησίου επιταχύνει την αποκατάσταση. Η επάρκεια μαγνησίου στον οργανισμό είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Όταν ο οργανισμός έχει ανεπάρκεια μαγνησίου, τα νευρικά κύτταρα μπορεί να μη δίνουν ή να λαμβάνουν μηνύματα, με αποτέλεσμα να γίνονται πολύ ευαίσθητα και άκρως αντιδραστικά. Εξαιτίας αυτής της κατάστασης, το άτομο γίνεται υπερβολικά νευρικό και υπερευαίσθητο, διακατέχεται από έντονη νευρικότητα και ανησυχία, αντιδρά απότομα στους έντονους θορύβους και γενικά έχει την εντύπωση πως οι θόρυβοι είναι πολύ δυνατότεροι. 
Μαγνήσιο και Stress
Σχετικά πρόσφατα αποδείχθηκε ότι σε άτομα που εργάζονται κάτω από δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες (έντονος θόρυβος) ή μετά από έντονη πνευματική κόπωση το Μαγνήσιο του οργανισμού τους μειώνεται επειδή αυξάνεται η αποβολή του από τα νεφρά στα ούρα. Πράγματι σε αυτά τα άτομα, μελέτες έδειξαν ότι η χορήγηση συμπληρωμάτων διατροφής που περιείχαν Μαγνήσιο βοήθησε σημαντικά την επαναφορά των επιπέδων του στο φυσιολογικό και την θεραπεία των όποιων συμπτωμάτων. Επίσης, η ανεπάρκεια του μαγνησίου μπορεί να φέρει διαταραχές στον ύπνο, με κυριότερες την αϋπνία, τις κράμπες, το ξύπνημα κατά τη διάρκεια της νύχτας από μυικούς σπασμούς και γενικότερα μια δυσάρεστη αίσθηση.
Μαγνήσιο και Ημικρανίες
Μελέτες που έγιναν σε ασθενείς με ημικρανίες απέδειξαν ότι το επίπεδο του Μαγνησίου στο αίμα τους και στα ερυθρά τους αιμοσφαίρια ήταν χαμηλότερο από το φυσιολογικό. Στηριζόμενοι σε αυτά τα ευρήματα πολλοί άλλοι ερευνητές χορήγησαν συστηματικά Μαγνήσιο και κατόρθωσαν να μειώσουν την ένταση και τη διάρκεια των κρίσεων ημικρανίας.


Μαγνήσιο και Οστεοπόρωση.
Το Μαγνήσιο σε ηλικιωμένους, άνδρες και γυναίκες, βοηθά στην αύξηση της οστικής μάζας και σε βελτίωση της αντοχής των οστών. Το Μαγνήσιο βοηθά τα οστά όσο και το Ασβέστιο.


Μαγνήσιο και καρδιακές αρρυθμίες
Είναι γνωστό σε όλους μας πως η καρδιά είναι ο δυνατότερος μυς του σώματός μας, ο οποίος δουλεύει ακατάπαυστα με συστολές για να κυκλοφορεί το αίμα στο σώμα. Ως μυς, λοιπόν, επηρεάζεται αρνητικά από την έλλειψη μαγνησίου, η οποία μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς τις καρδιακές συστολές και μ’ αυτόν τον τρόπο να μεταβάλλει τις φυσιολογικές λειτουργίες που πρέπει να κάνει η καρδιά. Αν το μαγνήσιο είναι ανεπαρκές, δεν επιτρέπεται η χαλάρωση του καρδιακού μυ ώστε αυτός να είναι έτοιμος για την επόμενη συστολή.
Το πρόβλημα των ταχυαρρυθμιών είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο. Στις ΗΠΑ πιστεύεται ότι πάσχουν περισσότερα από 2 εκατομμύρια άτομα ιδιαίτερα άνδρες. Συνήθως οι ταχυαρρυθμίες συνδυάζονται με Υπέρταση, καρδιακή ανεπάρκεια αλλά είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένες και μετά καρδιακό bypass.


Μαγνήσιο και Άσθμα
Το Μαγνήσιο έχει βρεθεί ότι αναστέλλει την σύσπαση των λείων μυικών ινών, μειώνει έκκριση Ισταμίνης από τα Μαστοκύτταρα και αναστέλλει την έκκριση Ακετυλχολίνης, επομένως αποτελεί χρήσιμο φάρμακο σε ασθενείς με βρογχική σύσπαση από Ασθμα. Πράγματι μελέτες που έγιναν έδειξαν ότι μπορεί να βοηθήσει σε άτομα ανθεκτικά στην κλασική θεραπεία με β-αγωνιστές, αντιχολινεργικά και κορτικοστεροειδή.
Μαγνήσιο και Καρδιακό Bypass
Παρά την εντυπωσιακή βελτίωση των χειρουργικών μεθόδων για το καρδιακό bypass η θνησιμότητα 1 χρόνο μετά την επέμβαση κυμαίνεται από 3-20 % και εξαρτάται από την προεγχειρητική κατάσταση του ασθενούς και την ηλικία. Από την άλλη πλευρά, η θετική επίδραση του Μαγνησίου στον τόνο των αγγείων, οι αντιαρρυθμικές δυνατότητές του και θετική δράση του σε περιπτώσεις εμφραγμάτων έχουν ήδη περιγραφεί.


Μαγνήσιο και κράμπες των κάτω άκρων
Η κράμπα είναι μια παρατεταμένη και επώδυνη σύσπαση του μυός, που συμβαίνει ως απάντηση σε ελάχιστο νευρικό ερέθισμα. Εδώ συμβαίνει το εξής παράδοξο. Η έλλειψη ενέργειας στο μυ θα έπρεπε κανονικά να οδηγεί σε αδυναμία σύσπασης και όχι σε αδυναμία χαλάρωσης του μυός. Αυτό όμως που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι, ότι στη διαδικασία σύσπασης-χαλάρωσης του μυός η
ενέργεια «προπληρώνεται» για τη χαλάρωση του μυός. Έτσι, μετά τη σύσπαση απαιτείται ενέργεια για τη χαλάρωση του μυός και αυτή η ενέργεια είναι που θα χρησιμοποιηθεί για την επόμενη σύσπαση. 
Η επάρκεια μαγνησίου σε αυτή τη διαδικασία μεριμνά για την ύπαρξη ενέργειας για τη χαλάρωση του μυός. Έτσι, όσο συχνά συμβαίνει να πάσχουν από κράμπες, ιδιαίτερα μετά από προπόνηση, αγώνες ή γενικά κούραση και απώλεια υγρών και αλάτων, πρέπει να 
σκεφτούν ότι πιθανόν πάσχουν από έλλειψη μαγνησίου. Αυτό αφορά κυρίως αθλητές και γενικότερα νέους και υγιείς οργανισμούς. Στους πρεσβύτερους οι κράμπες μπορεί να προέρχονται από σημαντικά προβλήματα υγείας.



Η απορρόφηση του Μαγνησίου επηρεάζεται:
Παράγοντες που είναι γνωστό ότι μειώνουν τα επίπεδα του μαγνησίου είναι οι ακόλουθοι
· Σύνδρομα δυσαπορρόφησης
· Παθολογική απώλεια γαστρεντερικών υγρών
· Νεφρικές παθήσεις - Χρόνια πυελονεφρίτιδα - Χρόνια σπειραματονεφρίτιδα - Νεφρική σωληναριακή οξέωση
· Ασιτία με μεταβολική οξέωση
· Αλκοολισμός
· Υπερπαραθυρεοειδισμός - υπερασβεστιαιμία
· Υπερανδυστερονισμός
· Οξεία πακγρεατίτιδα
· Χρόνια παγκρεατίτιδα
· Τοξαιμία ή εκλαμψία κύησης

Παράγοντες που είναι γνωστό ότι αυξάνουν τα επίπεδα του μαγνησίου είναι οι ακόλουθοι



· Νεφρική ανεπάρκεια
· Διαβητικό κώμα
· Υποθυρεοειδισμός
· Νόσος του Addison
· Πολλαπλούν μυέλωμα
· Συστηματικός ερυθηματώδης 
λύκος
· Αφυδάτωση
· Θεραπεία με μαγνήσιο

Διατροφή και μαγνήσιο
Το μαγνήσιο λαμβάνεται μέσω της τροφής. Η απορροφητικότητα του μειώνεται με την αύξηση της ηλικίας και τη λήψη συμπληρωμάτων σιδήρου. Το πλεόνασμα μαγνησίου αποβάλλεται μέσω των νεφρών.
Μαγνήσιο μπορούμε να λάβουμε και μέσω των τροφών, αφού απαντάται σε μεγάλη ποικιλία από αυτές, όπως στα φρέσκα πράσινα λαχανικά, όπου το συναντάμε πλούσιο λόγω του ότι είναι βασικό στοιχείο του μορίου της χλωροφύλλης. 
Βασικές πηγές μαγνησίου είναι το κακάο, τα λαχανικά, τα αποξηραμένα φρούτα, οι ξηροί καρποί, καθώς και ορισμένα μεταλλικά νερά.
Παρακάτω, ακολουθούν ανά διατροφική ομάδα, οι πλουσιότερες σε μαγνήσιο τροφές:
• Κρεατικά ή συναφή: χοιρινό λουκάνικο, συκώτι, καρδιά, αρνίσια νεφρά, κόκκινο κρέας, πιτσούνι, αυγά.
• Θαλασσινά: σαλιγκάρι της θάλασσας, βούκινο, μύδια, γαρίδες, καλαμάρια, αχιβάδες.
• Αμυλώδη: καστανό ρύζι, ζυμαρικά ολικής αλέσεως, όσπρια (φακές, φασόλια, ρεβίθια).
• Λαχανικά: σπανάκι, μπρόκολο, σέσκουλο.
• Φρούτα: μπανάνα, φρέσκο σύκο, αποξηραμένα φρούτα και ξηροί καρποί.
Δημητριακά: δημητριακά ολικής αλέσεως, ψωμί και μπισκότα ολικής αλέσεως, νιφάδες βρώμης, μούσλι.
Περιεκτικότητα σε μαγνήσιο στα 100γρ. καταναλώσιμης τροφής.




Είδος τροφής
(100γρ.) 
Μαγνήσιο
(mg)

Γάλα (αγελάδας) 
12

Τυρί (κασέρι) 
25

Αυγά 
12

Κρέας (βοδινό) 
151

Κοτόπουλο 
20

Πατάτες 
24

Λάχανο 
17

Πορτοκάλια 
13

Φιστίκια(αράπικα) 
26

Ψωμί (άσπρο)
(πιτυρούχο) 
97
230



Αλληλεπιδράσεις
Η λήψη ψευδαργύρου σε μεγάλες ποσότητες από συμπληρώματα και όχι από φυσικές πηγές μπορεί να εμποδίσει την απορρόφηση του μαγνησίου σημαντικά. Επίσης, αυξημένη πρόσληψη πρωτεϊνών στη διατροφή συνδέεται με καλύτερη πρόσληψη μαγνησίου.


Η πρόσληψη φαρμάκων που περιέχουν Σίδηρο, για αναιμία, μαζί με φάρμακα που περιέχουν Μαγνήσιο εμποδίζει την απορρόφηση από το έντερο και του Σιδήρου και του Μαγνησίου, γι αυτό και πρέπει τα δύο αυτά στοιχεία να λαμβάνονται με διαφορά 3 με 4 ωρών το ένα από το άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και όταν λαμβάνονται αντιβιοτικά όπως οι τετρακυκλίνες. Μειώνει την απορρόφηση άρα και τη δράση του digoxin (φάρμακο για την καρδιά), του nitrofurantoin (αντιβιοτικό) και μερικών ανθελονοσιακών φαρμάκων. Επίσης, αν κάποιος λαμβάνει διφοσφωνικά για την οστεοπόρωση, πρέπει να τα λαμβάνει δύο ώρες πριν ή μετά από λήψη σκευασμάτων πλούσιων σε μαγνήσιο. Τα περισσότερα διουρητικά εξαντλούν τα αποθέματα μαγνησίου στον οργανισμό. Αν κάποιος λαμβάνει κάποιο από αυτά τα φάρμακα ή λαμβάνει συμπληρώματα πλούσια σε μαγνήσιο, πρέπει πάντα να ενημερώνει τους ιατρούς που τον παρακολουθούν.


Το Μαγνήσιο αυξάνεται με
· Ασπιρίνη
· Βιταμίνη D

· Παράγωγα μαγνησίου
· Προγεστερόνη

· Τριαμτερένη

· Λίθιο


Το Μαγνήσιο ελαττώνεται με
· Αλδοστερόνη

· Άλατα ασβεστίου
· Κιτρικά

· Διουρητικά

· Αντισυλληπτικά
· Φουρεσιμίδη.

· Αιθανόλη

· Αμινογλυκοζίδες
· Κυκλοσπυρίνη

· Φαινοτοίνη


Συνιστώμενες ημερήσιες δόσεις μαγνησίου
Σύμφωνα με το RDA χρειάζονται 6mg μαγνησίου για κάθε κιλό βάρους ανά ημέρα. Έτσι, ένα άτομο 70 κιλών χρειάζεται 420mg μαγνησίου την ημέρα για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Επισημαίνουμε, ότι τα άτομα που γυμνάζονται συστηματικά χρειάζονται περισσότερο μαγνήσιο, γιατί η παραγωγή ενέργειας στο σώμα τους είναι μεγαλύτερη και οι απώλειες περισσότερες. 



· Σε mg/ημέρα
· Βρέφη 0-6 μηνών : 30
· Βρέφη 7-12 μηνών : 75
· Παιδιά 1-3 ετών : 80
· Παιδιά 4-8 ετών : 130
· Παιδιά 9-12 ετών : 240
· Άντρες 14-18 ετών : 410
· Άντρες 19-30 ετών : 400
· Άντρες 31+ ετών: 420
· Γυναίκες 14-18 ετών : 360
· Γυναίκες 19-30 ετών : 310
· Γυναίκες 31+ ετών : 320
· Εγκυμοσύνη 14-18 ετών : 400
· Εγκυμοσύνη 19-30 ετών : 350
· Εγκυμοσύνη 31+ ετών : 360
· Θηλάζουσες 14-18 ετών : 360
· Θηλάζουσες 19-30 ετών : 310
· Θηλάζουσες 31+ ετών : 320


Φυσιολογικές τιμές = 1,5 – 2,5 mEq/L


Βιβλιογραφία: 
Itoh K et al. The effects of high oral magnesium supplementation on blood pressure serum lipids and related variables in apparently healthy Japanese subjects. The British J of Nutrition, 78;5:737-750, 1997.
Britton J et al. Dietary magnesium, lung function, wheezing, and airway hyperreactivity in a random adult population sample. The Lancet, 344:357-362, 1994.
MEDLAB ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Συντάκτης: Aλέξανδρος Γιατζίδης, M.D., medlabnews.gr


Πως λένε το θεό οι άλλοι λαοί;


Εχετε αναρωτηθει αραγε γιατι η λεξη ΘΕΟΣ (ετυμολογια:αυτος που φαινεται,ο φανερος,θεαση,θεατης κτλ),οπου,κατα την αρχαια παραδοση μας,ο πατερας των θεων,ΔΙΑΣ(ΖΕΥΣ),αναφερεται σε πολλες χωρες του κοσμου με την ελληνικη ονομασια αυτη,ταυτοποιωντας την λεξη ΘΕΟΣ; !!!

Μερικα παραδειγματα: 

ΙΤΑΛΙΑ............DIOS
ΓΑΛΛΙΑ...........DIEU
ΙΣΠΑΝΙΑ..........DIOS
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ..DEUS
ΡΟΥΜΑΝΙΑ.....DUMNZEU (ΚΥΡΙΟΣ ΖΕΥΣ)
ΙΡΛΑΝΔΙΑ.......DIA
ΟΥΑΛΙΑ..........DUW
ΛΕΤΟΝΙΑ.........DIEUS
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ.....DIEVAS
ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΣ.....DIYOS
ΒΡΑΖΙΛΙΑ........DEUS
ΜΕΞΙΚΟ..........DIEU

Οπως και αλλες χωρες,για να μην σας κουραζω.Βεβαια,στην αγγλοσαξονικη,ως διεθνης γλωσσα,φροντισαν οι χριστιανοι παγκοσμιοποιητες να βριζουν την Ελλαδα (μαθε γιατι),χωρις μαλιστα να το γνωριζει κανεις(απατηθηκαν ομως) και να πως: 



πηγαινε στον διαβολο:go to hell (Hellas-Ελλας) ενω επισημως μας αποκαλουν (Greece-Γραικοι).

και οι Ελληνες χριστιανοι βριζουν την αρχαια παραδοση τους η οποια φωτισε με τον πολιτισμο της ολη την ανθρωποτητα(μαθε πως),βαλλοντας κατα του ΔΙΑ ! 
Δια-βολή...διαβολος. 



ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΣΑΣ
Nikos Belegridis


Η COURTNEY STODDEN ΜΕ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΜΠΙΚΙΝΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ CALIFORNIA

Η Courtney Stodden με μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι σε παραλία της California.. είναι τούμπανο!
Δείτε την








Τα ζώδια σήμερα 24 Οκτωβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχετε ανάγκη να προστατέψετε τα άτομα που είστε μαζί και κυρίως την οικογένεια σας. Ο λόγος είναι ότι αλλάζετε βαθιά και αντιλαμβάνεστε πιο εύκολα τις ανάγκες των γύρω σας. Οι γεννημένοι από τις 1η έως και 3/4 νιώθετε ότι υπάρχει έντονη αίσθηση να επαναστατήσετε από κάτι που σας καταπιέζει.
Ερωτικά: Το ίδιο κάνετε και στον ερωτικό τομέα. Κυρίως εσείς που δεν έχετε ακόμα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με μια σχέση. Ίσως σήμερα να αποκαλύψετε δειλά τις επιθυμίας σας. Χρειάζεστε να έχετε κάτι κοινό με το άτομο που είστε μαζί, κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο ή Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες. Κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε την υποστήριξη κάποιων ατόμων οι οποίοι είναι πολύ ανοικτοί μαζί σας. Το πιο σημαντικό είναι να προστατέψετε τα συμφέροντά σας έτσι όπως θα σας οδηγήσει η διαίσθηση και η λογική.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Σήμερα η ημέρα προσφέρεται να ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια σας αλλά και με θέματα που αφορούν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Πιθανόν η ανάγκη σας να φροντίσετε πρόσωπα να σας κάνει να είστε περισσότερο προσεκτικοί με οτιδήποτε θα πείτε.
Ερωτικά: Ένα άτομο που πιθανόν είχε χαθεί για ένα διάστημα γιατί μπορεί να είχατε παρεξηγηθεί με κάτι που τελικά δεν είχε και μεγάλο νόημα να καταλάβει τα λάθη του και να επιστρέψει με στόχο να τα βρείτε και να είστε μαζί. Ίσως να είναι Καρκίνος, Σκορπιός ή Αιγόκερως.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να κινηθείτε με την οξυμένη σας διαίσθηση και πάνω από όλα προστατεύοντας τα κεκτημένα σας. Οπότε, θα αναλάβετε κατά κάποιο τρόπο να νοικοκυρέψετε όλη σας την κατάσταση. Πιθανά κέρδη από ένα πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Αναλαμβάνετε κατά κάποιο τρόπο τα ηνία μιας κατάστασης η οποία ίσως να είναι κάπως δύσκολη να την ξεδιαλύνετε γιατί εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα που παίζουν ένα ρόλο πολύ κυριαρχικό στη ζωή σας.
Ερωτικά: Υπάρχει ανάγκη να είστε περισσότερο συναισθηματικοί και να μην βασιστείτε μόνο στην επικοινωνία, κυρίως αν σχετίζεστε με Σκορπιό, Αιγόκερω και Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε οπωσδήποτε να διαπραγματευτείτε όλες τις υποθέσεις σας που σας δημιουργούν άγχη και βάρη οικονομικά με έναν τρόπο που είναι πιο κοντά στο συμφέρον και τις ανάγκες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Σήμερα είναι η δική σας ημέρα. Για αυτό προσπαθήστε να αντλήσετε δύναμη από το βαθύ σας εαυτό και μην ανακατεύεστε με τους γύρω σας οι οποίοι άθελά τους μπορεί να σας επηρεάζουν αρνητικά.
Ερωτικά: Μέσα σας νιώθετε κάπως ξεσηκωμένοι ή έτοιμοι να χαλάσετε κάτι που δεν σας αρέσει ή να ακολουθήσετε ένα δρόμο ο οποίος κατά την γνώμη σας δεν είναι και πολύ ασφαλής αλλά σας γοητεύει, κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Κριό. Σε μερικούς από εσάς θα επικρατήσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που θα σας αλλάξουν τα τρέχοντα δεδομένα και το καλό είναι ότι θα τις καταλάβετε με το ένστικτο και όχι με την λογική. Χρειάζεται όμως προσοχή να μην χαλάσουν από κάποιες βιαστικές κινήσεις σας.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Ίσως να έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε περισσότερο με τα δικά σας άτομα και να μην μπορείτε να κάνετε πολλές επαφές. Η συναισθηματική σας φόρτιση για ένα συγκεκριμένο θέμα που σας απασχολεί και κυρίως με οικογενειακές σχέσεις τουλάχιστον θα βοηθήσει να αντιμετωπίσετε σωστά τους άλλους γιατί θα δείξετε ότι τους καταλαβαίνετε.
Ερωτικά: Είστε κάπως απομονωμένοι γιατί μερικοί θέλετε να σκεφτείτε τι παίρνετε από μια σχέση και τι δίνετε. Η πιθανή εμπλοκή με έναν Αιγόκερω και κυρίως στον εργασιακό σας χώρο ίσως να γίνει με μυστικό τρόπο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα έχει αποτέλεσμα. Το ίδιο ισχύει για Ταύρο και Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν να κινήσετε κάπως τα νήματα χωρίς να εμφανίζεστε γιατί έχετε ανάγκη να εξασφαλιστείτε και μερικές φορές ντρέπεστε να δράσετε υπέρ του συμφέροντός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας, με κάποιες βέβαια μικρές αλλαγές στο καθημερινό σας πρόγραμμα που μπορεί να μπουν εμβόλιμες οι οποίες ίσως να το χαλάσουν αλλά τουλάχιστον θα σας προφυλάξουν από πιθανά μελλοντικά λάθη.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Καρκίνο πάει να ξαναγίνει όπως παλιά αλλά υπάρχουν κάποια νέα στοιχεία στην υπόθεση που μπορεί να σας ξενίσουν. Στο χέρι σας είναι πως θα διαχειριστείτε μια νέα σχέση που θα κάνετε η οποία μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένατε.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε κάπως πιο προστατευμένοι γιατί νιώθετε βαθιά μέσα σας τι ακριβώς χρειάζεται να κάνετε για να εξασφαλίσετε τα οικονομικά σας. Υπάρχουν συνεργασίες που μπορεί να σας κάνουν να επιτύχετε ένα στόχο ή να κερδίσετε χρήματα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Παίρνετε μια κατεύθυνση η οποία μπορεί να μην σας εκφράζει και πολύ αλλά τελικά τι θα κάνετε αν οι ανάγκες και οι απαιτήσεις σας λένε να δράσετε πιο προστατευτικά και ίσως περισσότερο συντηρητικά, κυρίως σε θέματα οικογένειας;
Ερωτικά: Θα έχετε κατά νου ότι μερικές φορές οι συναισθηματικές ανάγκες σας ίσως να μην καλύπτονται και να γεμίζετε τα κενά με την επικοινωνία. Τελικά θα διαπιστώσετε και από μόνοι σας ότι η σχέση θέλει και πράξη κι εκεί ίσως να στερείτε από ένα άτομο να συνδεθεί βαθιά μαζί σας. Κυρίως ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως είναι δυο πρόσωπα που μερικές φορές συγκρούεστε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες ευκαιρίες και μπορεί να ανοιχτείτε ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένατε. Καλό είναι όμως να μην σταματήσετε να κάνετε κινήσεις που σας νοικοκυρεύουν και να είστε προσεκτικοί από τα σενάρια της ξαφνικής και απότομης επέκτασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Επωφελείστε από την σημερινή ημέρα γιατί βλέπετε ότι υπάρχει μια ροή πιο εύκολη και απλή στην ζωή σας. Αυτό σας γεμίζει δύναμη και κουράγιο και ίσως να κάνετε πράγματα πιο ποιοτικά και περισσότερο βασισμένα στην διαίσθησή σας. Η οποία ποτέ δεν λαθεύει.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε αλλά και να ανταλλάξετε τα συναισθήματά σας με το πρόσωπο που είστε μαζί. Για αυτό μπορεί να επιλέξετε να καθίσετε μέσα και να μην πάτε πουθενά προκειμένου να μην χάσετε καθόλου χρόνο. Η επαφή με τον Καρκίνο και τον Ιχθύ θα σας ανακουφίσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάνει κάποιες κινήσεις από τις οποίες θα έχετε τουλάχιστον για σήμερα και αύριο απαντήσεις που θα σας ανοίξουν την πόρτα πιο εύκολα. Ελπίδες φαίνονται στον ορίζοντα και εσείς οφείλετε να τις πιστέψετε για να κινηθείτε πιο άνετα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Όσο δύσκολα και να φαίνονται τα πράγματα εσείς σπάνια χάνετε το κουράγιο σας. Υπάρχει βέβαια και μια έντονη υποστήριξη από πρόσωπα τα οποία μερικές φορές δεν είστε έτοιμοι να καταλάβετε.
Ερωτικά: Θέλετε να πάτε βαθιά και να ανακαλύψετε πιο ουσιαστικά συναισθήματα για να μπορέσετε να έχετε μια επαφή με ποιότητα και αξία. Η σχέση με έναν Καρκίνο μερικές φορές σας προκαλεί πόνο γιατί δεν ταυτίζεστε εύκολα και το ίδιο ισχύει και με έναν Ταύρο.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλύοντας κάποια πράγματα τα οποία ίσως και να μην τα έχετε λάβει σοβαρά υπόψη σας τώρα μπορεί να καταλάβετε τις αληθινές σας ανάγκες και ίσως με αυτόν τον τρόπο αναλάβετε καθήκοντα προστασίας του εαυτού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Αναλαμβάνετε μεγαλύτερες ευθύνες από παλιά και θέλετε να δώσετε ό, τι μπορείτε στους γύρω σας γιατί νιώθετε κατά κάποιον τρόπο υπεύθυνοι για αυτούς. Προσέξτε όμως το παρορμητικό σας κομμάτι που εκεί μπορεί να κάνετε υπερβολές.
Ερωτικά: Υπάρχει επείγουσα ανάγκη να καλύψετε τις ανάγκες σας με το άλλο πρόσωπο και ίσως να βάλετε νερό στο κρασί σας, επειδή δεν θέλετε να υπάρχουν παραπάνω ασυμφωνίες. Μερικοί παρόλο που κρατάτε την σχέση σας ίσως να κρύβετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι κάποια στιγμή θέλετε να τα διαλύσετε όλα.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι η ώρα σας να κάνετε κάποιες κινήσεις που θα αφορούν και άλλα πρόσωπα γιατί έχετε την υποστήριξη και την εύνοια από συγκεκριμένα άτομα. Για αυτό αφήστε τις φοβίες σας στην άκρη και ριχτείτε με τα μούτρα στην δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Η σημερινή ημέρα είναι κάπως πιο περίεργη για σας αφού θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σπιτιού, της οικογένειας και γενικά με ό, τι αφορά στα συναισθήματά σας και το αν καλύπτεστε από αυτά.
Ερωτικά: Που και που χρειάζεστε τρυφερότητα και εμπιστοσύνη με το πρόσωπο που είστε αλλά και με τον εαυτό σας καλό είναι να έχετε μια γλυκιά και ευαίσθητη σχέση γιατί μερικές φορές είστε σκληροί μαζί του και αναγκαστικά το μεταδίδετε και στους άλλους γιατί δείχνετε πολύ άνετοι και αεράτοι. Ο Καρκίνος και ο Σκορπιός θα έχουν την τιμητική τους σήμερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε ένα γενικό συμμάζεμα που θα σας βοηθήσει να ορίσετε το μέλλον σας με ένα πιο προστατευτικό τρόπο. Η οικογένειά σας ίσως παίξει ρόλο σε αυτό και κυρίως ένας Αιγόκερως ή Παρθένος. Μην αποκλείετε κάποιες συνεργασίες που σας φαίνονται αδύνατες γιατί ίσως από εκεί να δείτε κάτι πολύ καλό.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχετε την τιμητική σας σήμερα γιατί μπορεί να γίνετε και πάλι παιδιά και αυτό να σας αφαιρέσει όλους τους προβληματισμούς για λίγο. Αν έχετε χρόνο ρίξτε το λίγο έξω και δημιουργήστε αυτά που αγαπάτε.
Ερωτικά: Μερικοί δηλώνετε πολύ ερωτευμένοι για αυτό μπορεί να μην αποκλείετε και τον γάμο με ένα πρόσωπο που αυτή την στιγμή εμπιστεύεστε και περνάτε καλά. Το θέμα ενός παιδιού θα τεθεί επί τάπητος και σίγουρα θα σας γεμίσει πάρα πολύ. Η επαφή με Παρθένο θα γίνει πιο εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν δυνατότητες να κερδίσετε μια μάχη κυρίως με την Τράπεζα ή άλλον φορέα που σας έχει ταλαιπωρήσει. Μην αφήνετε βέβαια τα πράγματα στα χέρια των άλλων γιατί τότε θα γίνουν λάθη.
Πηγή: astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger