Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Ελένη Ματζουράνη συνεχίζει τις καυτές εμφανίσεις της

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012


Η Ελένη Ματζουράνη συνεχίζει τις καυτές εμφανίσεις της και στο νέο Dream City Βουτάδων 2 Γκάζι όπου την απολαμβάνουμε απο Πέμπτη μέχρι Κυριακή..
Δείτε μερικές φωτογραφίες της




http://www.kanonitv.net/

Στην κρεβατοκάμαρα με την Katie Price (video & photos)


Τη νέα σειρά σέξι εσωρούχων της εγκαινιάζει η Katie Price και φυσικά ζήτησε την «βοήθεια» του αρραβωνιαστικού της Leandro Penna. 

Έτσι η Katie, φόρεσε τα μπικουτί της και τα σέξι εσώρουχά της και συνάντησε τον αγαπημένο της στην... κρεβατοκάμαρα για τις ανάγκες της φωτογράφισης που έγινε στο Λονδίνο. 








πηγή: newsbeast.gr

Το κορίτσι του Ντι Κάπριο ντύνεται μαζορέτα για χάρη του Σάντλερ


Το κινηματογραφικό ντεμπούτο της έκανε σήμερα η Έριν Χέδερτον, Άγγελος της Βικτόρια και μόνιμη σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, γυρίζοντας την πρώτη της σκηνή για την κωμωδία του Άνταμ Σάντλερ με τίτλο Grown Ups 2. Πιο σέξι, πεθαίνεις.
Μετά την Μπρούκλιν Ντέκερ, στην οποία ο Άνταμ Σάντλερ «χάρισε» τον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο πέρυσι απέναντι στην Τζένιφερ Άνιστον στο Just Go with it, ήρθε η σειρά μιας ακόμη Αμερικανίδας σουπερμόντελ να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γενναιόδωρο «θείο Άνταμ».
Συγκεκριμένα η Έριν Χέδερτον, μόνιμη σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο από τον περασμένο Δεκέμβριο, μόλις γύρισε σήμερα την πρώτη της σκηνή για το σίκουελ του Grown Ups.
Μην φανταστείτε ότι απαγγέλλει κανένα μεγάλο μονόλογο.
Απλά, όπως βλέπετε, φοράει μια στολή μαζορέτας, παίρνει ένα σαπούνι και αρχίζει και πλένει το αυτοκίνητο του χαρακτήρα του Άνταμ Σάντλερ.
Μάλιστα η 23χρονη ήταν τόσο ενθουσιασμένη από την πρώτη της κινηματογραφική εμπειρία, που τουίταρε στην εταιρία παραγωγής «Αν θέλετε ποτέ κάποια να σας πλύνει οτιδήποτε, ξέρετε σε ποια να έρθετε».
Με την παραγωγή να τουιτάρει ως απάντηση μια από τις φωτό που βλέπετε, γράφοντας «Δεν χρειάζεται περιγραφή. Απολαύστε την Έριν Χέδερτον στον πρώτο της ρόλο».
Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα από τους Άνταμ Σάντλερ, Κέβιν Τζέιμς, Κρις Ροκ, Ντέιβιντ Σπέιντ και Σάλμα Χάγιεκ, στο σίκουελ της επιτυχημένης κωμωδίας θα εμφανιστεί και ο λυκάνθρωπος του Twilight, Τέιλορ Λότνερ.


Ρώσος εκατομμυριούχος έκανε σαΐτες από χαρτονομίσματα και τα πετούσε από το παράθυρο του!


Ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, μπορεί πρόσφατα να έχασε δισεκατομμύρια δολάρια, ωστόσο ο λιγότερο γνωστός Ρώσος ομόλογός του...

είναι το ίδιο πρόθυμος στο να… πετάει τα λεφτά του.

Ο εκατομμυριούχος Pavel Durov – ιδρυτής του δημοφιλέστερου κοινωνικού δικτύου της Ρωσίας, ονόματι VKontakte – απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό να φτιάχνει σαΐτες από χαρτονομίσματα και να τα πετάει από το παράθυρο του γραφείου του. Όπως ήταν αναμενόμενο, ένα μεγάλο πλήθος πολιτών συγκεντρώθηκε κάτω από το κτίριο της εταιρίας, στην Αγία Πετρούπολη.

Οι συνάδελφοι του 27χρονου παρακολουθούσαν χαμογελαστοί την αντίδραση του κόσμου, ωστόσο το αρχικά ακίνδυνο περιστατικό μετετράπη σε δημόσιο μακελειό. Καθώς περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούσαν τι συνέβαινε, τόσο περισσότεροι προσπαθούσαν να πιάσουν τα δωρεάν χρήματα, με αποτέλεσμα να προκληθούν αρκετοί καυγάδες στο δρόμο.

«Ξαφνικά οι άνθρωποι αντέδρασαν σαν ζώα. Χτυπούσε ο ένας τον άλλον, έσπασαν μύτες και ανέβαιναν ακόμα και πάνω στα φανάρια – Ακριβώς όπως οι πίθηκοι», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Συνολικά, υπολογίζεται ότι ο Durov ξόδεψε πάνω 1.600 ευρώ για την «διασκέδαση» του. Ο ίδιος δήλωσε ότι απλά ήθελε να δημιουργήσει μια εορταστική ατμόσφαιρα στη πόλη.

Ο Pavel Durov είναι ο δημιουργός και κάτοχος του κοινωνικού δικτύου Vkontakte, το οποίο διαθέτει περίπου 120 εκατομμύρια χρήστες. Η περιουσία του 27χρονου υπολογίζεται στα 195 εκατομμύρια ευρώ.








tromaktiko

Μέριλιν Μονρόε: Τα χάπια, το μίσος για την Λιζ Τέιλορ, η σαμπάνια κι ο θάνατος


«Ισως ήμουν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή. Ξέρω πως εκείνη την περίοδο έψαχνε απεγνωσμένα για ένα καταφύγιο. Δυστυχώς, δεν βγήκε ποτέ ζωντανή από αυτό». Ο Λόρενς Σίλερ θυμάται τις τελευταίες ώρες της Μέριλιν Μονρόε, 50 χρόνια μετά τον θάνατό της.
Ο Λόρενς Σίλερ απολαμβάνει μια συγκλονιστική ζωή. Λίγοι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο άλλωστε μπορούν να καμαρώνουν για ένα Oscar, επτά Emmys, πέντε βιβλία που έγιναν bestseller και συναναστροφή με τα πιο λαμπερά ονόματα τους διεθνούς jet set. Κι όμως. Η πιο έντονη στιγμή της ζωής του ήταν η πρώτη χειραψία με μια γυναίκα. Ξανθιά. Σέξι. Αφοπλιστικά ποθητή.
«Ήταν ακριβώς 50 χρόνια πριν η ημέρα που φωτογράφισα την Μέριλιν Μονρόε γυμνή. Δεν πόζαρε ποτέ για κανέναν άλλο. Ίσως ήταν μοιραίο», λέει συγκινημένος ο Σίρερ, ο ένας από τους τέσσερις φωτογράφους που είναι ακόμα ζωντανοί να καταθέσουν την μαρτυρία τους για τη συνεργασία με την Μέριλιν αλλά και ο τελευταίος που την είδε ζωντανή πριν τις 5 Αυγούστου 1962.
Ο Σίρερ αναπολεί στο νέο του βιβλίο («Η Μέριλιν και εγώ») την πρώτη και την τελευταία τους συνάντηση.
«Θυμάμαι πως ήμουν φοιτητής όταν στις 14 Μαΐου 1956 κοίταξα τα εξώφυλλο της Μέριλιν στο περιοδικό Time και σκέφτηκα: ίσως μα μέρα να φωτογραφήσω αυτή τη γυναίκα. Η τύχη τα έφερε ετσι ώστε το περιοδικό Paris Match να με στείλει σε μια δουλειά χωρίς πολλές οδηγίες. Πήγα στο σετ της ταινίας Let's Make Love και... η Μέριλιν ήταν εκεί. Στην αρχή με προσπέρασε σαν να μην υπήρχα. Ήταν απρόσιτη. Ήταν η Μέριλιν Μονρόε. Ο ατζέντης την έφερε σε μένα για τη φωτογράφιση και μέσα στην τρομάρα μου είπα μια χαζομάρα: Γειά, είμαι ο μεγάλος, κακός, λύκος! Με κοίταξε και είπε: είσαι λίγο μικρός για κακός λύκος, έτσι δεν είναι; Είμαι σίγουρη ότι θα μεγαλώσεις και θα γίνεις πολύ πιο κακός», λέει σήμερα ο Σίρερ και αποκαλύπτει την ημέρα που -δυο χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση- η θρυλική πρωταγωνίστρια έμεινε ολόγυμνη μπροστά του.
«Πάλευε με πολλούς δαίμονες στη ζωή της. Εκείνα τα δύο χρόνια μπαινόβγαινε σε ψυχιατρική κλινική για να σωθεί από τον Τζο ΝτιΜάτζιο. Είχε τελειώσει τα γυρίσματα για τους Αταίριαστους με τον Κλαρκ Γκέιμπλ ο οποίος πέθανε από καρδιακή προσβολή αμέσως μετά και όλοι την κατηγόρησαν για τον θάνατό του. Ήμουν εκεί όταν ήπιε υπερβολική δόση σαμπάνιας Dom Perignon και πολλά, πάρα πολλά χάπια», θυμάται και εξηγεί πως η Μονρόε ήταν οργισμένη γιατί κανείς δεν την έπαιρνε στα σοβαρά για την ερμηνεία της. 
«Η Μέριλιν πληρωνόταν 100.000 δολάρια για το Something's Got to Give ενώ η Λιζ Τέιλορ έπαιρνε 1.000.000 για την Κλεοπάτρα. Ήταν έξαλλη. Θα αντάλλασσε όλη της τη σεξουαλικότηρα για να γίνει μια Βανέσα Ρεντγκρέιβ. Ηταν δική της ιδέα να πέσει στην πισίνα ολόγυμνη. Ήθελε να την φωτογραφήσω γυμνή και να δεσμευτώ ότι όπου δημοσιεύονταν οι φωτογραφίες της δεν θα υπήρχε ούτε μια εικόνα της Τέιλορ! Ήταν η προσπάθειά της να τη βγάλει από τη μέση», αποκαλύπτει ο διάσημος φωτογράφος...
Η φωνή του περίφημου φωτογράφου σπάει όταν μιλά για την τελευταία συνάντηση: «Την είδα το πρωί της ημέρας του θανάτου της. Διαπραγματευόμασταν μια φωτογράφηση για το εξώφυλλο του Playboy. Το θέμα με τη Μέριλιν ήταν ότι πάντα έψαχνε να βρει ένα λιμάνι, καταφύγιο να τρέξει να κρυφτεί, να ξεφύγει. Το βρήκε αρκετές φορές εκείνη τη νύχτα. Η τραγωδία είναι ότι δυστυχώς δεν βγήκε ποτέ ζωντανή από εκεί μέσα».


The Lady is a Vamp: Η αισθησιακή φωτογράφιση της Charlize Theron με την Kristen Stewart


Η Χιονάτη και η Κακιά Βασίλισσα, πιο σέξι από ποτέ, πόζαραν για μία αισθησιακή φωτογράφιση του περιοδικού Interview.
Μπορεί στην ταινία "Snow White and the Huntsman" η Χιονάτη να αγωνίζεται δυναμικά εναντίον της μοχθηρής μητριάς της, στην εν λόγω φωτογράφιση όμως, σίγουρα η Κακιά Βασίλισσα έπεισε τη θετή κόρη της να "εισχωρήσει στη σκοτεινή πλευρά".


Μπορεί η Charlize να περνάει την Kristen 14 ολόκληρα χρόνια, όμως στις συγκεκριμένες φωτογραφίες φαίνονται σχεδόν συνομήλικες.


Στη συνέντευξη του περιοδικού, η Charlize μίλησε για τον υιοθετημένο γιο της, Jackson.


Είπε πως "από πάντα ήξερα πως θέλω να αποκτήσω παιδιά. Δεν ένιωσα βέβαια το βιολογικό μου ρολόι να χτυπάει καθώς νομίζω ήξερα κατά βάθος πως θα υιοθετούσα".
"Δε σημαίνει αυτό βέβαια πως αν βρεθώ στις κατάλληλες συνθήκες δεν θα κάνω και δικά μου παιδιά" συνέχισε.
Εξήγησε πως "φροντίζω τον γιο μου σχεδόν μόνη μου, δεν έχω κάποια κοπέλα να με βοηθάει το βράδυ".
Η Kristen από την άλλη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την συμπρωταγωνίστριά της. Είπε πως η Charlize είναι μια γυναίκα που όταν μπαίνει σε ένα δωμάτιο, αυτό φωτίζεται με την παρουσία της. Τη χαρακτήρισε ως πραγματική σταρ του κινηματογράφου.



STRANGER THAN FICTION



Ο Χάρολντ Κρικ (Will Ferrell) είναι αντιπαθής εξ επαγγέλματος. Εφοριακός, βλέπετε! Κατά βάθος όμως είναι ένας ανθρωπάκος κολλημένος στο καθήκον, με μπόλικους ψυχαναγκασμούς και ελάχιστο χώρο για αυθορμητισμό. Τα σημαντικά στη ζωή του έρχονται όταν αρχίζει να ακούει τη φωνή μίας γυναίκας που μιλά για εκείνον σε τρίτο πρόσωπο, σα να πρόκειται για ήρωα βιβλίου. Όταν η φωνή προβλέπει γεγονότα και προοικονομεί το θάνατό του, ο Χάρολντ αναζητά λύση στο πρόσωπο του καθηγητή λογοτεχνίας Τζουλς Χίλμπερτ (Dustin Hoffman) και εκείνος διαπιστώνει πως η φωνή ανήκει στη συγγραφέα Κέι Άιφελ (Emma Thompson). Εν τω μεταξύ, η γνωριμία του Χάρολντ με την αναρχοαυτόνομη Άννα (Maggie Gyllenhaal) αποτελεί έναν σοβαρό λόγο να μείνει ζωντανός, κόντρα στο επικείμενο φινάλε του νέου βιβλίου της Κέι που βαίνει προς ολοκλήρωση.


Σκηνοθεσία       : Marc Forster
Σενάριο          : Zach Helm
Ηθοποιοί         : Will Ferrell, Emma Thompson, Dustin Hoffman
Πρεμιέρα         : 05/10/2006 (Canada)
Είδος            : Comedy | Drama | Fantasy | Romance
Language         : English
SOURCE           : Stranger.Than.Fiction.2006.720p.BluRay.x264-WiKi
Βαθμολογία IMDB  : 7.7/10 (108.639 votes)


Γελοιογραφία: Η Λαγκάρντ όπως λέμε... Μαρία Αντουανέτα

Με ειρωνικά σχόλια υποδέχθηκε ο ξένος Τύπος τις πρόσφατες δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ για την Ελλάδα.


Σε γελοιογραφία της, η γαλλική ηλεκτρονική εφημερίδα rue89 αναφέρθηκε ειρωνικά το ζήτημα, παρομοιάζοντας την επικεφαλής του ΔΝΤ με την Μαρία Αντουανέτα.
«Η Λαγκάρντ βρήκε τα λόγια που καθησυχάζουν» αναφέρει η γελοιογραφία, στην οποία η επικεφαλής του ΔΝΤ φέρεται να λέει: «Οι Έλληνες δεν έχουν ψωμί; Ας φάνε πίτα!».
http://www.newsbomb.gr

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη. Μια δύσκολη όψη! Από την Ρένα Μεντάκη.


Στις 31 Μαΐου σχηματίζεται το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη. Στην συγκεκριμένη όψη ο Ερμής έχει τον κυρίαρχο ρόλο, καθώς βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησής του, ενώ και ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, που κυβερνάται από τον Ερμή. Έτσι, θέματα που υπάγονται στην δικαιοδοσία του Ερμή θα βγουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα. Εντάσεις, διαφωνίες αλλά και προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις θα είναι πιο έντονα αυτές τις ημέρες και δεδομένου ότι έχουμε μπροστά μας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί. Όσοι σκέφτονται να εγκαταλείψουν το κλεινόν άστυ αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μεγάλη κίνηση στους δρόμους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να προσέχουμε τα λόγια μας – εξάλλου και η Αφροδίτη βρίσκεται ακόμα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων – και τις πράξεις μας που μπορεί να πληγώσουν ανεπανόρθωτα τους γύρω μας. Τα ζώδια που βάλλονται περισσότερο είναι αυτά του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς).

ΕΡΜΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ: ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Κριός: Αγαπητέ Κριέ, το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Ερμή στις 31 του μήνα, συνιστά να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στην δουλειά σου και να προσέχεις τις συναναστροφές με τους συνάδελφους σου. Ίσως είναι καλύτερα να μην «ανοίγεσαι» αυτό το διάστημα, ειδικά αν υπάρχουν άτομα που έχουν προδώσει και στο παρελθόν την εμπιστοσύνη σου. Αν διαπιστώσεις ότι κάποιοι προσπαθούν να σε μπλέξουν σε ίντριγκες και κουτσομπολιά, ίσως είναι καλύτερα να μείνεις αμέτοχος, ώστε να μην χαλάσεις την εικόνα και τη φήμη σου. Παρόλο που η συγκεκριμένη όψη δεν μπορεί να λειτουργήσει πολύ αρνητικά σε σένα, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός. Προσοχή χρειάζονται και οι σχέσεις με το συγγενικό σου περιβάλλον, ώστε να μην δημιουργηθούν σοβαρές παρεξηγήσεις.
Ταύρος: Φίλε Ταύρε, τα οικονομικά αποτελούν το μόνιμο πρόβλημά σου, και οι πλανήτες που βρίσκονται εδώ και καιρό στον συγκεκριμένο οίκο του ωροσκοπίου σου, σου δημιουργούν αρκετά σκαμπανεβάσματα, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις πραγματικά τι σου γίνεται. Το τετράγωνο Ερμή – Άρη που διαμορφώνεται στις 31 Μαΐου, ίσως πυροδοτήσει το θυμό σου, αφού με κάποιο τρόπο πρέπει να εκτονώσεις την συσσωρευμένη ανασφάλειά σου. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να ξεσπάσεις σε άτομα που μπορεί να μην ευθύνονται πραγματικά για τα προβλήματά σου και έτσι να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, που θα είναι δύσκολο να λυθούν, δεδομένου ότι και η κυβερνήτης σου Αφροδίτη συμμετέχει σ’ αυτό το τετράγωνο και μάλιστα με ανάδρομη πορεία. Προσπάθησε λοιπόν να δείξεις ψυχραιμία και διατήρησε την υπομονή σου. Σύντομα τα προβλήματά σου θα λυθούν οριστικά.
Δίδυμοι: Φίλε Δίδυμε, με τρεις πλανήτες στο ζώδιό σου, είναι φυσικό να νιώθεις ότι τρέχεις και δεν φτάνεις, προκειμένου να τα προλάβεις όλα. Θα πρέπει ωστόσο να περιορίσεις το άγχος σου, αφού στις 31 Μαΐου με το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Άρη, οι υποχρεώσεις σου θα αυξηθούν περισσότερο και μόνο με ηρεμία και νηφαλιότητα θα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα. Επιπλέον, η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με φίλους και γνωστούς που έχεις να δεις καιρό, θα σε ωθήσει να προγραμματίσεις μια συγκέντρωση στο σπίτι σου και να καταναλώσεις όλη την ενέργειά σου στην καθαριότητα, την τακτοποίηση, την μαγειρική, πράγματα που μπορεί να σε κουράσουν από τη μία, θα σου αφήσουν όμως μια αίσθηση ικανοποίησης στο τέλος. Εξάλλου, ενόψει της τριήμερης αργίας, θα έχεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς.
Καρκίνος: Αγαπητέ Καρκίνε, η καριέρα σου βρίσκεται ακόμα στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων σου, ενώ το μυαλό σου συνεχώς αναζητά ιδέες για το πώς μπορείς να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη στις 31 Μαΐου, θα γίνει αιτία να έρθεις σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα με τα οποία θα ανταλλάξεις απόψεις και θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να υλοποιήσεις κάποιες ιδέες που φαίνεται να εμποδίζονται από την έλλειψη οικονομικών πόρων. Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να απευθυνθείς σε φίλους και γνωστούς που μπορούν να σου κάνουν μια μικρή εξυπηρέτηση, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψεις τα σχέδιά σου που μπορεί να φανούν υπερβολικά ή να προκαλέσουν δυσπιστία. Στον αισθηματικό τομέα, πολλοί Καρκίνοι θα δημιουργήσουν μια κρυφή σχέση.
Λέων: Αγαπητέ Λέοντα, η πολύμηνη παρουσία του Άρη στον τομέα των οικονομικών σου, σου έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, και το τετράγωνο που σχηματίζει στις 31 Μαΐου με τον Ερμή, είναι πολύ πιθανό να σε αποπροσανατολίσει για λίγο από τους στόχους σου. Δεδομένου ότι είσαι λάτρης της απόδρασης και της διασκέδασης, ίσως είχες στο μυαλό σου να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, ενόψει της αργίας του Αγίου Πνεύματος, αλλά βλέπεις τα σχέδιά σου να χαλάνε από την έλλειψη χρημάτων. Παρόλα αυτά, υπάρχουν φίλοι που είναι πρόθυμοι να φτιάξουν την διάθεσή σου ή ακόμα και να «τσοντάρουν» προκειμένου να μην στερηθούν την παρέα σου. Μένει σε σένα να αποδεχτείς την πρόσκλησή τους και να αφήσεις κατά μέρος τους εγωισμούς.
Παρθένος: Φίλε Παρθένε, δύσκολα τα πράγματα για σένα, που βρίσκεσαι στο στόχαστρο του Άρη εδώ και αρκετό καιρό. Στις 31 Μαΐου μάλιστα, σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου Ερμή, προκαλώντας πάσης φύσεως προβλήματα στον τομέα της καριέρας σου. Ωστόσο, θα πρέπει να ξέρεις ότι πολλές καταστάσεις ξεκινούν από μέσα σου, αφού η ανασφάλειά σου σε κάνει να αναβάλλεις πρωτοβουλίες, από τον φόβο της αποτυχίας. Εκείνο λοιπόν για το οποίο θα πρέπει να αγωνιστείς περισσότερο αυτό το διάστημα, είναι το να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου και να πάρεις τα «πάνω» σου, προκειμένου να διεκδικήσεις αυτά που μπορείς πραγματικά να κατακτήσεις. Επιπλέον, το γεγονός ότι τώρα μπορεί να αποκαλυφθούν οι εχθροί σου, θα σε προφυλάξει από άστοχες ενέργειες.
Ζυγός: Αγαπητέ Ζυγέ, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη στις 31 του μήνα, μπορεί να αποδειχθεί αρνητικό για τις σχέσεις σου, αλλά θετικό για την προσωπική σου εξέλιξη. Ίσως μέσα από διάφορα γεγονότα, διαπιστώσεις ότι μια σχέση που θεωρούσες σημαντική μέχρι τώρα, στην πραγματικότητα δεν σου προσφέρει τίποτα, και αυτό σου ανοίξει τον δρόμο για κάτι καλύτερο. Μια μικρή απόδραση ενόψει του τριημέρου, θα σου δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείς, αλλά και να κάνεις γνωριμίες, που θα επηρεάσουν θετικά τη ψυχολογία σου, αφού θα διαπιστώσεις ότι πραγματικά έλκεις το ενδιαφέρον πολλών θαυμαστών. Αν πάλι αποφασίσεις να μείνεις με τον σύντροφό σου, ώστε να του δώσεις μια τελευταία ευκαιρία, δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις μια θετική στροφή στη συμπεριφορά του.
Σκορπιός: Φίλε Σκορπιέ, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σου Άρη στις 31 Μαΐου, πρόκειται να δημιουργήσει μια αναταραχή στα οικονομικά σου, κυρίως αν υπάρχουν χρέη και οφειλές σε εκκρεμότητα. Θα πρέπει λοιπόν τώρα να βρεις τον τρόπο να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις, στις οποίες θα μπορέσεις να ανταποκριθείς, ώστε να απαλλαγείς από αυτό το άγχος. Θα πρέπει επίσης να προσέξεις περισσότερο το φιλικό σου περιβάλλον, στο οποίο υπάρχουν άτομα που δεν είναι φερέγγυα. Δεν αποκλείεται μάλιστα μια δυσάρεστη αποκάλυψη να γίνει αιτία να διακόψεις οριστικά μια φιλική σχέση. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να γεννηθεί και μια νέα φιλία ή ακόμα και ένας έρωτας, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.
Τοξότης: Φίλε Τοξότη, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη στις 31 Μαΐου, είναι πιθανό να σου προκαλέσει προβλήματα, τόσο στις σχέσεις σου όσο και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Ίσως το γεγονός ότι η δουλειά σου απορροφά όλο το ενδιαφέρον σου το τελευταίο διάστημα, προκαλέσει τη δυσφορία του συντρόφου σου και αρχίσει να σου εκφράζει τα παράπονά του. Από την άλλη, η πολύμηνη παρουσία του Άρη στον τομέα της καριέρας σου, απαιτεί πραγματικά να εντείνεις τις προσπάθειές σου, οπότε δεν έχεις και πολλά περιθώρια επιλογής. Ωστόσο, ίσως μπορείς να εκμεταλλευτείς το ερχόμενο τριήμερο, ώστε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου ή ακόμα και να προγραμματίσεις μια ρομαντική απόδραση, που θα καθησυχάσει τις ανασφάλειές του.
Αιγόκερως: Αγαπητέ Αιγόκερε, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη στις 31 Μαΐου, δεν είναι ιδιαίτερα αρνητικό για σένα. Αντίθετα, σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς πιο συστηματικά με κάποιες λεπτομέρειες της εργασίας σου και να αναζητήσεις λύσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Αυτές τις μέρες θα μπορέσεις συγκεντρώσεις αρκετές πληροφορίες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να προμηθευτείς τον κατάλληλο εξοπλισμό, που θα διευκολύνει περισσότερο την απόδοσή σου ή θα αυξήσει την πελατεία σου. Επίσης, ένα ενημερωτικό ταξίδι στο εξωτερικό ίσως σου προσφέρει κάποιες εναλλακτικές λύσεις, που θα σου φανούν χρήσιμες. Αν μάλιστα καταφέρεις να συνδυάσεις αυτό το επαγγελματικό ταξίδι μαζί με οικογενειακές διακοπές, θα είναι ακόμα καλύτερα.
Υδροχόος: Φίλε Υδροχόε, οι πλανήτες που βρίσκονται στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε καλούν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τον έρωτα. Κάτι που ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία και τον ψυχισμό σου. Ωστόσο, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη στις 31 του μήνα, σου δημιουργεί την επιθυμία να το «παρακάνεις», με αποτέλεσμα να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα και να ξεφύγεις εντελώς από τον προϋπολογισμό σου. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα στον οικονομικό τομέα, και τώρα που τα πράγματα έχουν αρχίσει να στρώνουν, θα πρέπει να αποφύγεις τα ίδια λάθη. Εξάλλου, η καλή παρέα και η καλή διάθεση είναι αρκετά, για να δημιουργήσεις μια χαρούμενη ατμόσφαιρα.
Ιχθείς: Φίλε Ιχθύ, σίγουρα ο Άρης σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα και έχει επιφέρει μεγάλες ανατροπές στις σχέσεις σου. Ωστόσο, χρειάζεται να κάνεις λίγη υπομονή ακόμα, αφού στις 31 Μαΐου το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή, έρχεται άλλη μια φορά να ταράξει τα νερά. Η ψυχραιμία και η κατανόηση είναι τα όπλα με τα οποία θα αντιμετωπίσεις τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν. Αν νιώθεις ότι ο σύντροφός σου είναι πιεσμένος από επαγγελματικά ή οικονομικά προβλήματα, ίσως θα πρέπει να του συμπαρασταθείς περισσότερο και να μην προβάλλεις κι εσύ παράλογες απαιτήσεις. Με λίγη καλή προσπάθεια, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα ή τουλάχιστον να μην τα αφήσεις να κλονίσουν τη σχέση σου.

Πηγή: Myastro.gr
Από την αστρολόγο
 Ρένα Μεντάκη.
Blog
 astroprovlepsis.blogspot.com

Microsoft: Δημιούργησε ένα υπερσύγχρονο, αυτοματοποιημένο αυτοκίνητο!

Η Μicrosoft με την βοήθεια της εταιρείας West Customs κατόρθοσε να δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο αυτοκίνητο προκειμένου να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τον σχεδιασμό παρόμοιων εταιρειών τεχνολογιών από τις κατασκευάστριες εταιρείες αυτοκινήτων! Μπόρεσε να "αλλάξει τα φώτα" στη Mustang του '67 και να την μετατρέψει σε ένα αυτοκίνητο που στο εσωτερικό της διαθέτει τον πιο hi-tech εξοπλισμό.

To υπερσύγχρονο αυτοκίνητο στο μπροστινό του μέρος διαθέτει αισθητήρες Kinect για την ανίχνευση πεζών ή αντικειμένων. Επιπλέον, ακόμα και αν ο χρήστης δεν βρίσκεται στο αυτοκινητό του έχει την δυνατότητα να παρακαλουθεί τι συμβαίνει στο οπτικό πεδίο των αισθητήρων από το smartphone του. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως στο ταμπλό του αυτοκινήτου έχουν τοποθετηθεί δύο Windows 8 tablets. Το ένα παρουσιάζει στον οδηγό τις απαραίτητες ενδείξεις και το δεύτερο του δίνει την δυνατότητα να πλοηγηθεί στο Διαδίκτυο. Σαν δεν έφταναν όλα αυτά οι δημιουργοί του πιο υπερσύγχρονου αυτοκινήτου πρόσθεσαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου ένα Xbox 360 για να παίζουν οι επιβάτες.

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας: Η Χιονάτη και το Κοράκι μονοπωλούν το ενδιαφέρον


Τι καλύτερο από το να περάσεις τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας πηγαίνοντας στον κινηματογράφο. Δες ποιες ταινίες θα κυκλοφορήσουν σήμερα για να αποφασίσεις τι θα παρακολουθήσεις!
Snow White and the Huntsman (Η Χιονάτη και ο Κυνηγός)
Μετά το γλυκανάλατο Mirror Mirror, έρχεται η δεύτερη πιο σκοτεινή εκδοχή του γνωστού παραμυθιού της Χιονάτης. Προφανώς οι παραγωγοί θέλουν να ανατρέξουν στις καταβολές των παραμυθιών, στις απαρχές των μύθων, προτού αυτά εξωραϊστούν από τον Disney και την παρέα του.
Έτσι λοιπόν η Κακιά Μητριά (Charlize Theron) είναι πιο μοχθηρή, πιο αλαζονική, πιο...κακιά από ποτέ. Η αθώα και γλυκιά Kristen Stewart κάνει τα πρώτα της βήματα για να ξεφύγει από την προσωπικότητα (αν διέθετε) της Bella και επιτέλους σε αυτήν την ταινία θα προσπαθήσει να δείξει τη δυναμική της πλευρά καθώς θα ηγηθεί μιας επανάστασης για την ανατροπή της καταδυναστικής βασίλισσας. Η διαμάχη λοιπόν δεν περιορίζεται στο "ποια είναι η ομορφότερη" αλλά αντικατοπτρίζει και τη δίψα για εξουσία.
Άφθονες σκηνές δράσης, εντυπωσιακά σκηνικά (την παραγωγή υπογράφει ο Joe Roth από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, μη ξεχνιόμαστε) και οι απολαυστικοί νάνοι εγγυώνται πως η ταινία θα σου προσφέρει μία ευχάριστη δίωρη διασκέδαση.
Σκηνοθεσία: Rupert Sanders
Πρωταγωνιστούν: Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth, Sam Claflin, Ian McShane


The Raven (Το Κοράκι)
Ενδιαφέρουσα ιστορία που μπλέκει τη γοτθική λογοτεχνία τρόμου με την πραγματική ανθρώπινη φρικαλεότητα. Ένας σχιζοφρενής δολοφόνος αντλεί την έμπνευσή του από τα γραπτά του Edgar Allan Poe και ο διάσημος συγγραφέας "στρατολογείται" από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό του δράστη. Ο John Cusack ως Poe είναι και από μόνος του ένας καλός λόγος να παρακολουθήσεις την ταινία και να διαπιστώσεις αν η επιλογή του ηθοποιού είναι τελικά εύστοχη.
Ένας άλλος λόγος είναι φυσικά η σκηνοθεσία του James McTeigue, που σκηνοθέτησε και το επικό V for Vendetta.
Σκηνοθεσία: James McTeigue
Πρωταγωνιστούν: John Cusack, Alice Eve, Brendan Gleeson, Luke Evans


The Whistleblower (Επικίνδυνη Σιωπή)
Ένα πολιτικό θρίλερ για τις προσπάθειες μιας γυναίκας αστυνομικού (Rachel Weisz) να αποκαλύψει πως η ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών που στάλθηκε στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη μετά τον εμφύλιο πόλεμο, εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες με την ανοχή των τοπικών αστυνομικών αρχών.
Σκηνοθεσία: Larysa Kondracki
Πρωταγωνιστούν: Monica Bellucci, Rachel Weisz, Benedict Cumberbatch, Vanessa Redgrave


4ever
Ελληνική ταινία, η πρώτη σκηνοθετική κινηματογραφική απόπειρα του Γιώργου Πυρπασόπουλου που θα προβάλλεται στον θερινό κινηματογράφο "Λαΐς". Η ταινία περιστρέφεται γύρω από την κρίση στο γάμο ενός ζευγαριού και αποτελεί μεταφορά του ομώνυμου θεατρικού έργου του Γιώργου Ηλιοπουλου.
Σκηνοθεσία: Γιώργος Πυρπασόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Πυρπασόπουλος, Monica McShane




Φονική έκρηξη ηφαιστείου; - Γιατί ανησυχούν οι επιστήμονες


Συναγερμός των γεωλόγων για την πιθανότητα έκρηξης που όμοιά της δεν έχει δει ο πλανήτης τα τελευταία... 74.000 χρόνια. Γιατί έπεσαν έξω στους υπολογισμούς τους οι ειδικοί.
Τεράστια ποσότητα μάγματος παρουσιάζει επικίνδυνη δραστηριότητα κάτω από το Εθνικό Πάρκο Yellowstone και οι γεωλόγοι ανησυχούν πως μια πιθανή έκρηξη θα αφανίσει από τον χάρτη ολόκληρες πολιτείες, σκορπώντας τον θάνατο και την καταστροφή.
Ακούγεται απίστευτο αλλά το παλαιότερο και πιο διάσημο πάρκο των ΗΠΑ βρίσκεται πάνω σε ένα από τα μεγαλύτερα ηφαίστεια του πλανήτη, το οποίο μάλιστα είναι ενεργό και αυξάνει τον όγκο του, υψώνεται προς τον ουρανό με τριπλάσια ταχύτητα απ' ότι είχε ποτέ καταμετρηθεί.
Για δεύτερη φορά σε λίγους μήνες, οι γεωλόγοι προειδοποιούν ότι το σούπερ ηφαίστειο είχε προκαλέσει τεράστια καταστροφή 74.000 χρόνια πριν είναι πολύ πιθανό να εκραγεί ξανά, κι αυτή τη φορά θα έχει τη δύναμη να αφανίσει τα 2/3 των ΗΠΑ (ανάλογη έκρηξη εκτιμάται ότι είχε σημειωθεί 640.000 χρόνια πριν).
Την ώρα της έκρηξης το σύννεφο τέφρας θα νεκρώσει τη βλάστηση καλύπτοντας έκταση 1000 μιλίων και καίγοντας ένα στρώμα βάθους 10 ποδιών ενώ τα τοξικά αέρια θα αναγκάσουν εκατομμύρια ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.
Οι επιστήμονες εκτιμούσαν ότι χρειάζεται 100.000-200.000 χρόνια για ένα σούπερ ηφαίστειο να συγκεντρώσει αρκετό μάγμα που θα ασκήσει την πίεση για μια μεγάλη έκρηξη. Σύμφωνα με νέα έρευνα, όμως, έχουν κάνει λάθος... Οι νέες εκτιμήσεις λένε πως μερικές εκατοντάδες χρόνια αρκούν για μια μεγαλειώδη έκρηξη που θα κάνει και την πιο σκληρή ταινία καταστροφής να ωχριά μπροστά στον όλεθρο που θα σκορπίσει.
Η δραστηριότητα στην περιοχή έχει παρουσιάσει κατακόρυφη άνοδο από το 2004 και μετά. Οι μετρήσεις πλέον είναι καθημερινές και ο συναγερμός θα ισχύει μέχρι να υποχωρήσουν τα φαινόμενα.
«Η έρευνά μας λέει ότι όταν τόσο μεγάλες λίμνες μάγματος κινούνται με τέτοια ένταση, δεν θα περάσει πολύς καιρός για να ξεσπάσουν με μια έκρηξη. Το γεγονός ότι η διαδικασία του σχηματισμού του σώματος μάγματος μετράται πλέον σε ιστορικό χρόνο, αντί του γεωλογικού χρόνου, αλλάζει εντελώς τη φύση του προβλήματος», λέει η επικεφαλής των ερευνών Dr Γκιγιέρμε Γκουάλντα.


Εικόνες του κόσμου: Φλεγόμενα οδοφράγματα


ΕΚΤΡΟΧΙΑΖΕΤΑΙ η πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην Ισπανία. Ο εικονιζόμενος ανθρακωρύχος μπροστά σε ένα φλεγόμενο οδόφραγμα στην περιοχή του Μοντίκο, κατά τη διάρκεια πανεθνικής απεργίας των ανθρακωρύχων που διαμαρτύρονται για τη δραστική περικοπή των επιδοτήσεων στον κλάδο αυτόν από τα 300 στα 110 εκατομμύρια ευρώ, συνιστά αδιάψευστη μαρτυρία της επιδείνωσης των συνθηκών στη μεγάλη χώρα της Ιβηρικής. Με την ανεργία περίπου στο 25% και με το ισπανικό τραπεζικό σύστημα υπό κατάρρευση (μόνο μία τράπεζα χρειάζεται... 19 δισεκατομμύρια ευρώ για να σωθεί!) μόνο καλύτερες μέρες δεν περιμένουν τους Ισπανούς.

http://www.ethnos.gr



Τα Ζώδια Σήμερα 31 Μαΐου 2012


Κριός
21/3-20/4

Θετική θα είναι σήμερα η ημέρα για την προσωπική σου ζωή, αγαπητέ Κριέ, καθώς η Σελήνη πραγματοποιεί θετικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τους Διδύμους και σου προσφέρει την ασφάλεια και την σταθερότητα που αναζητάς στο μέγιστο βαθμό. Έχεις πολλές πιθανότητες να δεις τις προσπάθειες που κανείς εδώ και πολύ καιρό να παίρνουν τη μορφή που εσύ επιθυμείς. Θα έχεις στήριξη από τα δικά σου άτομα, τα οποία φαίνεται πως σε πιστεύουν, αλλά και σε εμπιστεύονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Κριός, μπορείς να περάσεις μια πάρα πολύ όμορφη μέρα με το σύντροφό σου, που θα σας ανανεώσει και τους δυο. Προσπάθησε να φτιάξεις την ατμόσφαιρα, ώστε να περάσετε ένα ρομαντικό και ερωτικό βράδυ. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, μην παραλείψεις να βγεις έξω το βράδυ, γιατί θα έχεις πολλές πιθανότητες να μετατρέψεις μια φιλική σου σχέση σε ερωτική.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Κριέ, θα έχεις επιτυχία και καταξίωση, έπειτα από πολύ καιρό που παλεύεις να το πετύχεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα. Στον οικονομικό τομέα, υπάρχουν πολλά θέματα που έχεις “ξεχάσει” να τακτοποιήσεις, αλλά με λίγη καλή διάθεση και την σχετική οργάνωση στην τσέπη σου, θα καταφέρεις να ξεμπερδέψεις μια και καλή μαζί τους.




Ταύρος
21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, ασχολήσου σήμερα λίγο πιο σοβαρά με τα δικά σου άτομα, που μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και τρυφερότητα. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε δεσμεύουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Μην το βλέπεις έτσι. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Άλλωστε, υπάρχουν πάντα και οι φίλοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Ταύρε, θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που αφορούν στη σχέση σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και, με την Σελήνη από τον Ζυγό να πραγματοποιεί θετική όψη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη, ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, μην διστάσεις να δεχτείς μία πρόσκληση, που θα σου κάνει ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές. Τα οικονομικά σου, θα συνεχίσουν να αποτελούν αιτία έντονου άγχους. Βέβαια, έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Αυτήν την Πέμπτη, αγαπητέ Δίδυμε, χρειάζεσαι περισσότερη ψυχραιμία και προπάντων να μην αγχώνεσαι, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγώνεις με τις καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να βάλεις έναν συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Το σημαντικότερο είναι να αποφύγεις τις απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καταστάσεις που δεν θα ήθελες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή την στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο, φίλε Δίδυμε, αλλά για να ισορροπήσουν τα πράγματα πρέπει να κάνεις δραστικές κινήσεις. Με ήρεμο διάλογο, μπορείς να λύσεις πολλές διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου. Αν ανήκεις ακόμη στους αδέσμευτους Διδύμους, φρόντισε να ευχαριστηθείς την ελευθερία σου, τώρα που μπορείς! Βγες έξω, διασκέδασε και σίγουρα κάποιο αξιόλογο πρόσωπο θα εμφανιστεί στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οι Δίδυμοι σήμερα θα έχετε μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα. Πρέπει λοιπόν να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να κινηθείς μεθοδικά, αν θέλεις να βρεις λύσεις σε όλα τα προβλήματα που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις τώρα συζητήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδα σου.





Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα αποκτήσεις καλύτερη επικοινωνία και θα απολαύσεις τον θαυμασμό του περίγυρού σου. Βάλε νέες, πιο γερές βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια, που μπορεί να γίνουν από τρίτους. Η συναισθηματικότητα σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισε την και δες στις καταστάσεις με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι να μην βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προστριβές ανάμεσα σε σένα και στο σύντροφό σου, που δεν θα ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς. Με τη συζήτηση και με ήπιους τόνους, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Αν αυτή την περίοδο δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, η ημέρα θα σε βρει λίγο απόμακρο απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, λόγω της έντονης ανασφάλειας και καχυποψίας που θα σε διακατέχουν. Άλλαξε το γρηγορότερο δυνατόν τακτική.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις, που μπορεί να αφορούν σε μελλοντικά σχέδια, τα οποία καθυστερούν. Μίλα με τους συνεργάτες που είναι στο πλευρό σου και σε βοηθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή και θα δεις ότι μεταξύ σας μπορούν να βρεθούν λύσεις, που ούτε καν είχες φανταστεί. Ωστόσο, μην πάρεις σήμερα οριστικές αποφάσεις, που αφορούν στην πορεία της δουλειάς. Οικονομικά, πρέπει να κάνεις οικονομία, ώστε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.


Λέων
23/7-23/8

Αστάθμητοι παράγοντες έρχονται σήμερα στο προσκήνιο, για να σε επηρεάσουν αρνητικά, αγαπητέ Λέων, αν βέβαια το επιτρέψεις. Μην δώσεις λοιπόν το περιθώριο σε τίποτα και σε κανέναν να σε βγάλει από την πορεία, που τόσο επίπονα και κοπιαστικά έχεις προγραμματίσει. Οι αποφάσεις που έχεις πάρει είναι όντως σωστές και δεν επιδέχονται επηρεασμούς από κανένα, όποιο και αν είναι αυτό το πρόσωπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα, φίλε Λέων, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και αλλαγές από την μεριά του συντρόφου σου, οι οποίες θα προσφέρουν άλλον αέρα στην καθημερινότητά σου. Εσύ που ακόμη επιμένεις να είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι ότι αν κρατάς μια αρνητική στάση απέναντι στα νέα πρόσωπα που γνωρίζεις, δεν θα καταφέρεις να προχωρήσεις σε μια σταθερή σχέση. Άλλαξε τακτική.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα, αν είσαι Λέων. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και ανεπανόρθωτες συγκρούσεις. Επίσης, απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε να μπεις σε μια διαδικασία αυτογνωσίας και να πετάξεις από πάνω σου όλα τα στοιχεία, που μπορεί να χαλάνε την ψυχολογία σου. Μη εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και δημιούργησε γύρω σου μια θετική ατμόσφαιρα, που θα σε κάνει να κινείσαι άνετα και χαλαρά. Μην πολυαγχώνεσαι με τις καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις, γιατί είναι προσωρινές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο σύντροφος σου είναι δίπλα σου και σε καταλαβαίνει, φίλε Παρθένε, γι’ αυτό φρόντισε να του μιλήσεις για όλα όσα σε αγχώνουν και σε προβληματίσουν, ώστε να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος στη ζωή, πρέπει να αλλάξεις γρήγορα και άμεσα τις τακτικές που ακολουθείς, για να γνωρίσεις το άτομο, που θα μπορεί να σταθεί επάξια στο πλάι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Παρθένος, σήμερα θα είναι ήρεμα και θα έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου. Εάν νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα, όσον αφορά στις αρμοδιότητες σου, ζήτησε τη βοήθειά τους και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Τα οικονομικά σου, θα πρέπει να τα δεις με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.





Ζυγός
23/9-22/10

Φίλε Ζυγέ, σήμερα ρίξε τους τόνους και μην φτάνεις στα άκρα. Προσπάθησε, με ηρεμία και ψυχραιμία, να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Μην εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν άμεσα. Μια συζήτηση με τα δικά σου άτομα, θα σου έκανε καλό. Και αν δεν είναι διαθέσιμα, φρόντισε να σκεφτείς μόνος σου τις καλύτερες μεθόδους, που θα μπορούσαν να σου φέρουν αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου, για να σου συμπαραστέκεται στις δύσκολες στιγμές σου, φίλε Ζυγέ. Μην τον απομονώνεις από τη ζωή σου και συζήτα μαζί του όλα όσα σε αγχώνουν. Να είσαι σίγουρος ότι τα λόγια του θα σε ηρεμήσουν. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου να περιμένετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, που θα σας ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, κράτησε όλα όσα σκέφτεσαι για τον εαυτό σου και μην τα λες σε άτομα, τα οποία ακόμη δεν σου έχουν αποδείξει ότι μπορείς να τα εμπιστεύεσαι. Οι ιδέες σου θα είναι όντως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και την κατάλληλη στιγμή, θα μπορέσεις να τις προωθήσεις στους ανωτέρους σου. Οικονομικά, κινήσου με σύνεση, γιατί αλλιώς πολύ γρήγορα θα μείνεις ταπί και ψύχραιμος.





Σκορπιός
23/10-22/11

Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις κάποια από τα σχέδιά σου. Αν δεν κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση, στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων σου, γι’ αυτό μην την επιλέξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, φίλε Σκορπιέ. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα τα αισθήματα που έχεις. Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, σήμερα θα γίνουν σημαντικές αλλαγές και θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό, για να πλησιάσεις το πρόσωπό που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αν είσαι Σκορπιός. Πρέπει να ξεμπερδέψεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, γιατί πολύ γρήγορα σε περιμένουν καινούργιες προτάσεις, οι οποίες θα είναι πολύ συμφέρουσες για σένα. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις αρκετά τα έσοδά σου.





Τοξότης
23/11-21/12

Η Σελήνη σήμερα κινείται στον Ζυγό και αυτό, φίλε Τοξότη, θα σε κάνει δημιουργικό, αλλά και νευρικό κάποιες στιγμές. Επίσης, μπορεί να κινηθείς με μεγάλες ταχύτητες και αυτό το ενδεχόμενο εγκυμονεί τον κίνδυνο συγκρούσεων. Να είσαι διαλλακτικός, ακόμη και αν κινδυνεύουν να ναυαγήσουν οι επιθυμίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Τοξότης, προσπάθησε να δώσεις και εσύ περισσότερη αγάπη στον σύντροφό σου, για να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μην αφήσεις τρίτα άτομα να μπουν στη σχέση σου και φρόντισε να την προστατεύσεις με κάθε τρόπο. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου, να περιμένετε ευχάριστα νέα, από ένα άτομο που ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον χώρο της δουλειάς σου, φίλε Τοξότη, μην αφήσεις κάποιους συναδέλφους σου να σε εκμεταλλεύονται, είτε συναισθηματικά είτε οικονομικά, και σε καμία περίπτωση μην καταφεύγεις σε πλασματικές πραγματικότητες από άμυνα. Στο χέρι σου είναι να πας καλύτερα και να προωθήσεις την καριέρα σου. Τα έξοδά σου αρχίζουν να αυξάνονται και έτσι δεν έχεις τρόπους να τα καλύψεις. Κάνε την απαραίτητη οικονομία, για να τα βγάλεις πέρα.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Απόφυγε σήμερα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά, αγαπητέ Αιγόκερε. Έχεις αρκετά δικά σου προβλήματα και δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένες σκοτούρες. Μίλα με τα δικά σου άτομα, για να διαλευκάνεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Υπάρχουν αρκετά ζητήματα, που τον τελευταίο καιρό πρέπει να τα συζητήσεις, για να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα σου θα είναι άκρως ερωτική, φίλε Αιγόκερε, και θα κάνεις πολλά πράγματα με το σύντροφό σου. Μην επιτρέψεις στις ανασφάλειες σου να εκδηλωθούν και προκαλέσεις άσχημο κλίμα μεταξύ σας, λόγω κάποιας ζηλότυπης συμπεριφοράς. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι να περιμένετε μια πρόσκληση, από ένα άτομο που ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα με καλή θέληση και με σωστό προγραμματισμό, θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις εύκολα τα θέματα που έχουν μείνει πίσω και σε καθυστερούν. Μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιων συνεργατών σου και να μοιραστείτε τις αρμοδιότητες σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα, γιατί δεν βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση.





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, πρέπει να δεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα και τι θα πρέπει να κρατήσεις στη ζωή σου. Πάρε ξανά στα χέρια σου τις υποθέσεις εκείνες, που στο παρελθόν μπορεί να θεωρούσες ότι δεν είχαν λύσεις. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί μπορεί να γίνουν αποκαλύψεις, που θα σε κάνουν να μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, εάν αντιμετωπίσεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου για σένα. Πρέπει να είσαι πιο ανοιχτός απέναντί του και να μην του γκρινιάζεις συνεχώς. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε μια είδηση από το άτομο που σας ενδιαφέρει και ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου σήμερα, αν είσαι Υδροχόος, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αρκεί να μην δώσεις σημασία σε λόγια συνεργατών σου, που μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Να εμπιστευτείς την κρίση σου και να μην παρασυρθείς από το συναίσθημά σου. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις, γιατί με τον Ερμή να κινείται στους Διδύμους και να πραγματοποιεί θετική όψη με την Σελήνη από τον Ζυγό, έχεις πολλές πιθανότητες να αυξήσεις τα έσοδά σου.





Ιχθείς
20/2,20/3

Μπορεί να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αγαπητέ Ιχθύ, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να απογοητεύεσαι και να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αν κινηθείς με εξυπνάδα, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Η σημερινή Πέμπτη είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα και ό,τι έχει σχέση με το παρελθόν. Φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να ακούσεις την γνώμη των δικών σου ατόμων και να την εμπιστευτείς, γιατί ίσως σε κάποια θέματα να έχουν καλύτερη και ορθότερη κρίση από την δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα και να οργανώσεις ένα ρομαντικό βράδυ για δύο. Εσύ που παραμένεις αδέσμευτος, πρέπει να γνωρίζεις ότι η συμπεριφορά σου πρέπει να αλλάξει, ώστε να φαίνεσαι πιο διαθέσιμος, αν θέλεις να προχωρήσεις σε μια αξιόλογη, νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, φίλε Ιχθύ, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα, σε σχέση με την πορεία της. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον των οικονομικών σου. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις.

Πηγή: myastro.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger