Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΕΡΩΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ!!!

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Σε εξαιρετικά επικίνδυνο εξελίχθηκε ερωτικό παιχνίδι που επιχείρησε ζευγάρι που κατάγεται από άλλη περιοχή της χώρας, αλλά εργάζεται και διαμένει στη Ρόδο τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα η σύζυγος να καταλήξει στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους.
Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η «Ροδιακή» όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι που διαμένει σε περιοχή εκτός της πόλεως Ρόδου, δοκιμάζοντας προφανώς κάποια ερωτικά παιχνίδια, χρησιμοποίησε δονούμενο ομοίωμα ανδρικού πέους!
Η υπόθεση δεν ήταν τόσο απλή μάλλον αφού το συγκεκριμένο ομοίωμα, εισχώρησε ολόκληρο στον πρωκτό της 35χρονης γυναίκας με αποτέλεσμα να φθάσει μέχρι το «σιγμοειδές» σημείο του εντέρου και να είναι αδύνατο να βγει έξω.
Αρχικά, το ζευγάρι που εισήλθε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα ντρέπονταν να πει τί ακριβώς συμβαίνει στους γιατρούς και τους νοσηλευτές και η γυναίκα ενώ υπέφερε από τους πόνους, δεν προσδιόριζε ακριβώς τί είχε συμβεί.
Μέχρι τις 7.30 το πρωί που μπήκαν οι γιατροί στο νοσοκομείο για να την εξετάσουν, η κατάστασή της ήταν εξαιρετικά επιβαρυμένη.
Οι γιατροί πρότειναν στην 35χρονη και τον συνοδό της δύο λύσεις: Ή να μπει αμέσως χειρουργείο και να αφαιρεθεί το ανδρικό ομοίωμα μέσα από το έντερό της, έτσι ώστε να μην δημιουργήσει άλλες επιπλοκές, ή να περιμένουν (αφού τελειώσει η μπαταρία και η λειτουργία του) να αποβληθεί από τον οργανισμό με φυσικό τρόπο.
Το ζευγάρι, φοβούμενο βεβαίως μην πάρει διαστάσεις το θέμα τους, σε συνεννόηση προφανώς με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές επέλεξε τη δεύτερη λύση και χωρίς να ενημερώσει κανέναν, αναχώρησε χωρίς εξιτήριο από τον θάλαμο 12 στον οποίο είχε νοσηλευτεί.
Το περιστατικό θεωρείται πρωτόγνωρο για τα ιατρικά δεδομένα της Ρόδου και πάντως οι αρμόδιοι γιατροί προειδοποιούν ότι τέτοιου είδους ερωτικά παιχνίδια είναι άκρως επικίνδυνα και μπορούν να επιφέρουν σοβαρές ή ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία.

rodiaki.gr


ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ!

Ο μισθός ενός κορυφαίου μάνατζερ στη Γερμανία είναι κατά μέσο όρο 54 φορές μεγαλύτερος από εκείνον του εργαζόμενου στην επιχείρησή του. Πού οφείλεται αυτό;....

Όπως γράφει η Deutche Welle σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της γερμανικής Ένωσης για την προστασία των μετόχων (DSW) και του Πολυτεχνείου του Μονάχου, οι συμμετέχοντες στα διοικητικά συμβούλια των τριάντα μεγαλύτερων εισηγμένων επιχειρήσεων της Γερμανίας είχαν κατά μέσο όρο ετήσιο εισόδημα 3,14 εκατ. ευρώ. 
Ο Ούλριχ Χόκερ, πρόεδρος της ένωσης μετόχων, παραδέχεται ότι το ποσό αυτό δεν είναι αδικαιολόγητο, από τη στιγμή που οι επιχειρήσεις πάνε καλά και παρουσιάζουν μάλιστα «ισολογισμούς-χρυσάφι» για το 2011.
Από την άλλη πλευρά όμως «το ότι οι συμμετέχοντες στα διοικητικά συμβούλια αυξάνουν τα έσοδά τους κατά 8%, ενώ εμείς πρέπει να αρκεστούμε σε μία αύξηση μερίσματος 5%, οπωσδήποτε μας προκαλεί κάποια πικρία» λέει ο Ούλριχ Χόκερ.
Οι επικεφαλής των διοικητικών συμβουλίων σε κορυφαίες γερμανικές επιχειρήσεις αμείβονται κατά μέσο όρο με 5,1 εκ. ευρώ ετησίως. 
Για δεύτερη συνεχή χρονιά πιο καλοπληρωμένος μάνατζερ της χώρας «ανακηρύσσεται» ο επικεφαλής της αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen Μάρτιν Βίντερκορν με ετήσιο εισόδημα 16,6 εκ. ευρώ, δηλαδή περίπου επτά εκατομμύρια περισσότερα από τον επικεφαλής της Deutsche Bank Γιόζεφ Άκερμαν.
Όλα αυτά προκαλούν πολλές φορές αντιδράσεις στην κοινή γνώμη. Ο Χόκερ λέει ότι οι αρνητικές αντιδράσεις δεν είναι παράλογες, όταν ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου κερδίζει κατά μέσο όρο 54 φορές περισσότερα χρήματα από τον απλό εργαζόμενο στην ίδια επιχείρηση.
«Δεν είναι προς το συμφέρον των ίδιων των μάνατζερ να τους κατηγορούν για πλεονεξία και νοοτροπία αυτοεξυπηρέτησης. Ούτε είναι προς το συμφέρον των εποπτικών συμβουλίων, που καθορίζουν το ύψος των αμοιβών να πλανάται η εντύπωση ότι τα χρήματα των μετόχων πηγαίνουν κατευθείαν στις τσέπες των κορυφαίων στελεχών» επισημαίνει ο πρόεδρος της ένωσης μετόχων.
Για πολλά χρόνια οι Γερμανοί μάνατζερ κέρδιζαν πολύ λιγότερα από συναδέλφους τους σε αντίστοιχες επιχειρήσεις στο εξωτερικό. 
Αυτό έχει αλλάξει υποστηρίζει η Κριστιάνε Χολτς, επίσης μέλος στην ένωση μετόχων: «Οι μισθοί των γερμανών μάνατζερ κινούνται πλέον σε επίπεδα συγκρίσιμα με άλλες χώρες ή και παραπάνω. Για παράδειγμα στη Γαλλία, το ετήσιο εισόδημα των κορυφαίων στελεχών στις σαράντα μεγαλύτερες εισηγμένες επιχειρήσεις, κυμαίνεται γύρω στα 3,4 εκ. ευρώ κατά μέσο όρο. Αντίστοιχα στην Ελβετία οι κορυφαίες επιχειρήσεις του δείκτη SMI δίνουν γύρω στα 4,9 εκ. το χρόνο».
Ωστόσο δεν υπάρχει σύγκριση με αντίστοιχους μισθούς στις ΗΠΑ: Οι επικεφαλής των εταιριών του δείκτη Dow Jones έχουν εξασφαλίσει κατά μέσο όρο αμοιβή 12, 1 εκατ. ευρώ ετησίως, δηλαδή υπερδιπλάσια από εκείνη που προσφέρεται στη Γερμανία. 
Οι Γερμανοί μάνατζερ υπολείπονται όμως των συναδέλφων τους στο εξωτερικό και σε θέματα διαφάνειας. Στις ΗΠΑ και στη Γαλλία υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές για τον υπολογισμό των αμοιβών, ενώ στην Ελβετία ενεργοποιούνται οι εποπτικές αρχές. 
Στη Γερμανία υπάρχουν μεν αντίστοιχες διατάξεις, οι οποίες όμως είναι μάλλον συγκεχυμένες. Στο εξωτερικό ισχύει η αρχή «Say on Pay», δηλαδή η γενική συνέλευση των μετόχων έχει και την τελευταία λέξη για τις αμοιβές των υψηλόβαθμων στελεχών.

Οδηγες του Focus σε Γερμανους τουριστες στην Ελλαδα, αν ξαφνικα προκυψει... δραχμη

Αθήνα
Αλλο ένα προκλητικό δημοσίευμα για την Ελλάδα φιλοξενεί το περιοδικό Focus, δίνοντας οδηγίες στους τουρίστες που θα βρεθούν στη χώρα για τις διακοπές τους και το τι πρέπει να κάνουν, αν ξαφνικά υπάρξει επιστροφή στη δραχμή.

Όπως αναφέρεται στο «Έθνος», το περιοδικό ξεκινά με την είδηση ότι η ελληνική κυβέρνηση κάνει διαρκείς συσκέψεις για το νέο πακέτο μέτρων, όμως στην Ευρώπη «ωριμάζει» η σκέψη να σταματήσει η οικονομική βοήθεια.

«Για πολλούς τουρίστες αυτό το σενάριο ακούγεται τρομακτικό, ιδιαιτέρως, εάν γίνει η εισαγωγή ενός νέου νομίσματος κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην χώρα».

Η καθηγήτρια Οικονομίας του Τουρισμού, Σόνια Μουντς εμφανιζεται, πάντως, καθησυχαστική: «Εάν εισαχθεί ένα νέο νόμισμα, αυτό θα γίνει ομαλά μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, οπότε και οι τράπεζες είναι κλειστές».

Αυτό σημαίνει για τους τουρίστες, ότι εκείνες τις ημέρες οι πληρωμές με χρεωστικές κάρτες θα είναι αδύνατες, όπως και οι αναλήψεις από τα ΑΤΜ.

Ως εκ τούτου, αναφέρει η Μουντς, όλοι οι τουρίστες στην Ελλάδα για αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να έχουν μαζί τους κάτι παραπάνω σε χρήματα.

Μία έξοδος από την ευρωζώνη και η εισαγωγή ενός νέου νομίσματος, θα προκαλέσει άμεση αύξηση στις τιμές. Αυτό θα ισχύσει κυρίως για της εισαγωγές εμπορευμάτων. Στους τουρίστες αυτό θα γίνει λιγότερο αισθητό.

«Αυτό δεν θα είναι κάτι περισσότερο από μία μείωση στα γεύματα και τα ποτά στα ξενοδοχεία και να περιοριστεί στα τοπικά προϊόντα» εξηγεί η Μουντς, τονίζοντας ότι όσο τραγική και αν είναι η αγοραστική δύναμη της Ελλάδας, ο τουρισμός της χώρας θα έχει μακροπρόθεσμα ωφέλη από μια επάνοδο στο εθνικό νόμισμα.

Ψύχραιμοι για το ενδεχόμενο δραχμής

Οι μεγάλοι τουριστικοί πράκτορες αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία το ενδεχόμενο επιστροφής στην δραχμή. Το αν θα επέλθει μία έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη, αυτό αποτελεί προς το παρόν μία καθαρή σπέκουλα, επισημαίνει σε κάθε περίπτωση το άρθρο.

«Ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους σημαντικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας. Οι πιστωτές της χώρας δεν έχουν λόγο να βλάψουν την Ελλάδα κατά τέτοιο τρόπο. Μέχρι να παρουσιαστεί εξάλλου η έκθεση της Τρόικας τον Σεπτέμβριο, θα έχουν επιστρέψει από την Ελλάδα οι περισσότεροι Γερμανοί τουρίστες» καταλήγει το Focus.
ΠΗΓΗ: in.gr
 

ΤΕΝΙΣ : Ο ΦΕΝΤΕΡΕΡ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!


Μετά από ένα συγκλονιστικό ημιτελικό στο Λονδίνο απέναντι στον Χουάν Μάρτιν ντελ Πότρο, που διήρκησε 4 ώρες και 27'(!), ο Ρότζερ Φέντερερ πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του τουρνουά τένις, επικρατώντας 2-1 σετ (3-6, 7-6, 19-17).

Έσπασαν καρδιές αλλά και το ρεκόρ της μεγαλύτερης διάρκειας αγώνα τένις σε Ολυμπιακούς Αγώνες, με τους θεατές στο κεντρικό κορτ να παρακολουθούν καθηλωμένοι την απίστευτη εξέλιξη του ματς.


Σε πέντε ημέρες, ο νούμερο ένα τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης γίνεται 31, όμως… αγαπάει τόσο πολύ τις επιφάνειες σε γρασίδι, παίζοντας σαν μικρό παιδί. Ποτέ δεν τα παρατάει, όπως αναμένεται να κάνει και στο ματς για το χρυσό. Ο Αργεντινός αντίπαλός του, που έκανε μεγάλη προσπάθεια για την υπέρβαση και το εισιτήριο, τελικά θα «παλέψει» για το χάλκινο μετάλλιο.


Στο πρώτο σετ ο Ντελ Πότρο αιφνιδίασε τον αντίπαλό του και κατάφερε να προηγηθεί στα γκέιμ, δείχνοντας ότι θα αποτελέσει σκληρό «αγκάθι» στο δρόμο του Φέντερερ για τον τελικό. Ο νούμερο οκτώ της παγκόσμιας κατάταξης μπορεί στο παρελθόν να έχει γνωρίσει 12 ήττες σε 14 παιχνίδια από τον Ελβετό, ωστόσο στο Λονδίνο έδειχνε πιο αποφασισμένος από ποτέ για τη σπουδαία νίκη.


Αφού ο Ντελ Πότρο κατάφερε να προηγηθεί, μπήκαν τα δύσκολα για τον Φέντερερ. Στο δεύτερο κανείς από τους δύο δεν μπορούσε να κάνει μπρέικ και… υποχρεωτικά οδηγήθηκαν στο «tie break». Εκεί, ο Φέντερερ πήρε νωρίς ένα μίνι προβάδισμα και τελικά παρέμεινε στο... κόλπο της πρόκρισης, καθώς κατέκτησε το σετ με 7-6 και έδειξε ότι δεν τα παρατάει ποτέ.


Το τρίτο σετ ήταν «όλα τα λεφτά». Οι δύο τενίστες κρατούσαν το σέρβις τους, έστω και με δυσκολία. Μάλιστα, ο Φέντερερ έφτασε πρώτος σε μπρέικ πόιντ στα 4-4 γκέιμ και αν το είχε πάρει θα σέρβιρε για το ματς, όμως ο Ντελ Πότρο είχε άλλη γνώμη. Και αφού συνέχισαν τον… μαραθώνιό τους οι δύο τενίστες, έφτασε η ώρα που ο Ελβετός έκανε το πολυπόθητο μπρέικ, παίρνοντας προβάδισμα με 10-9. Και εκεί που όλοι περίμεναν ο ημιτελικός να λάβει τέλος, ο Αργεντινός έκανε μπρέικ… καπάκια και μάλιστα χωρίς να χάσει πόντο! Και ενώ οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι-χέρι στο 14-14, ο Φέντερερ προηγήθηκε στο σέρβις του Ντελ Πότρο με 40-0. Ωστόσο, με τέσσερις συνεχόμενους πόντους ο Αργεντινός άντεξε την πίεση της στιγμής και κατέκτησε το γκέιμ με 15-14. Συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο, με τον Φέντερερ να επαναλαμβάνει αυτό που έκανε και νωρίτερα. Πήγε πρώτος σε 40-0 στο σέρβις του Ντελ Πότρο, όμως αυτή τη φορά δεν «μάσησε». Έκανε το μπρέικ, προηγήθηκε με 18-17 και όλα είχαν πάρει το... δρόμο τους. Σέρβιρε, έκανε το 19-17 και ολοκληρώσε ένα από τα μεγαλύτερα «show» που έχουμε θαυμάσει στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.


Ο Φέντερερ έχει κατακτήσει τα πάντα, όμως του λείπει το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο μονό του τένις και για αυτό θα παλέψει κόντρα στο νικητή του ζευγαριού Άντι Μάρεϊ - Νόβακ Τζόκοβιτς. 



 

Νεα «καυτη» εμφανιση της Κατερινας Καινουργιου στην παραλια!

Η Κατερίνα Καινούργιου εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με το καλλίγραμμο σώμα της..

Δείτε την στις φωτογραφίες που ακολουθούν και θα καταλάβετε τι εννοούμε..




http://www.kamikazi.info

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ

Ο λόγος για τον Άγιο Πρόδρομο, που μπορεί να υπερηφανεύεται πως είναι το πιο γνωστό μέρος της Βόρειας Ελλάδας, όπου μπορεί κάποιος να γευτεί μοναδικά σουβλάκια.

Μάλιστα, τα σουβλάκια του Αγίου Προδρόμου έχουν αποκτήσει τέτοια φήμη, που έχει φτάσει έως και τη Νέα Ζηλανδία, όπου βραβεύτηκαν πριν από χρόνια από την τοπική κυβέρνηση!


Οι μισοί από τους συνολικά 500 κατοίκους του χωριού ασχολούνται με εργασίες που αφορούν τα σουβλάκια- την παρασκευή και πώλησή τους στους επισκέπτες.

Είτε είναι κτηνοτρόφοι, είτε έχουν ταβέρνες, κρεοπωλεία, φούρνους και μανάβικα, με κύριο στόχο να παρέχουν όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες και να εξυπηρετούν τους επισκέπτες.

Κατά μήκος του κεντρικού δρόμου του χωριού έχουν στηθεί περίπου είκοσι παραδοσιακές γραφικές ταβέρνες, όπου οι τουρίστες μπορούν να γευτούν το ξακουστό σουβλάκι Αγίου Προδρόμου, τα τοπικά γλυκά και το μέλι.

Η συνταγή παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, ενώ η παρασκευή τους γίνεται με ντόπια κρέατα.



«Ξοφλησε» η Αργεντινη τους πολιτες που εχασαν τις οικονομιες τους το 2001

Στην Ευρώπη δεν καταλαβαίνουν. Πώς θα υπάρχει ανάπτυξη όταν ο κόσμος χάνει τις δουλειές και το σπίτι του; αναρωτήθηκε η Κριστίνα Φερνάντες
Μπουένος 'Αιρες, Αργεντινή
Η πλέον οδυνηρή -οικονομικά και κοινωνικά- περίοδος στη μεταδικτατορική Αργεντινή έλαβε και επίσημα τέλος την Παρασκευή.

Η κυβέρνηση κατέβαλε και την τελευταία δόση του δεκαετούς ομολόγου που εκδόθηκε το 2002, προκειμένου να αποζημιωθούν οι πολίτες που έχασαν περίπου 66 δισ. δολάρια σε καταθέσεις, στην οικονομική κρίση του 2001.

Πολλοί ήταν εκείνοι που κατέφυγαν στα δικαστήρια προκειμένου να βρουν το δίκιο τους και πέτυχαν τελικά να δικαιωθούν μετά από χρόνια.

Αρκετοί άλλοι προτίμησαν να δεχθούν το 10ετές ομόλογο που εξέδωσε η μεταβατική κυβέρνηση του 2002, ώστε να εισπράξουν ένα μέρος των χρημάτων που έχασαν. Στην πορεία -όπως άλλωστε συμβαίνει συχνά- αρκετοί πούλησαν αυτά τα ομόλογα, για να εισπράξουν μετρητά.

Σε κάθε περίπτωση, η τελευταία δόση, ύψους σχεδόν 2,5 δισ. δολαρίων καταβλήθηκε στους δικαιούχους την Παρασκευή. Το συνολικό ποσό που κάλυψε το ομόλογο ήταν σχεδόν 20 δισ. δολάρια.

«Τα χρήματα αυτά έπρεπε να τα έχουν πληρώσει οι τράπεζες» υπενθύμισε.

Στην ομιλία της ο πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες είπε ότι η κρίση στην Ευρωζώνη θυμίζει την Αργεντινή εκείνης της περιόδου, γνωστή ως «corralito».

Mιλώντας σε εκδήλωση του Χρηματιστηρίου του Μπουένος Αίρες, η πρόεδρος είπε χαρακτηριστικά:

«Τι θυμίζει η κρίση που υπάρχει αυτή τη στιγμή; Μήπως τη Γαλλική Επανάσταση; Μήπως τη δική μας Μάχη για την Ανεξαρτησία; Θυμίζει την Αργεντινή του 2001, όταν η «σωτηρία» του 2000, το μεγάλο κούρεμα του 2001 έκαναν τους πολίτες να πιστέψουν ότι οι καταθέσεις τους ήταν διασφαλισμένες.

» Έχω την εντύπωση ότι στην Ευρώπη δεν καταλαβαίνουν. Πώς θα υπάρξει ανάπτυξη αν ο κόσμος χάνει τη δουλειά του, χάνει το σπίτι του και τις οικονομίες του;»

Η ίδια πάντως, ξεκαθάρισε ότι η καταβολή της τελευταίας δόσης «δεν προσφέρεται για πανηγυρισμούς, αλλά για προβληματισμό».
ΠΗΓΗ: in.gr

καιλα χαρισον : την κακοποιουσε σεξουαλικα ο προπονητης της...

Την Πέμπτη κέρδισε το χρυσό μετάλλιο του τζούντο για το οποίο είχε κάνει πολύ σκληρή προπόνηση και πολλές θυσίες...

Ο λόγος για την Αμερικανίδα Κάιλα Χάρισον η οποία σε συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε ότι η χειρότερη περίοδος στη ζωή της ήταν τότε που έφηβη ακόμη είχε υποστεί κατ' εξακολούθηση σεξουαλική κακοποίηση από τον προπονητή της.

Εκείνη την εποχή, το περιστατικό είχε γίνει γνωστό αλλά όχι η ταυτότητα της αθλήτριας.


Η 22χρονη σήμερα αθλήτρια είχε περιγράψει εκτενώς τις στενές σχέσεις που είχαν αναπτυχθεί μεταξύ του προπονητή και της οικογένειάς της, αλλά και το πώς η σεξουαλική παρενόχληση κατέληξε σε ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές που συνεχίστηκαν για χρόνια, κατά τη διάρκεια πολυήμερων ταξιδιών στη Βενεζουέλα, τη Ρωσία και την Εσθονία.


Ώσπου τελικά αποκάλυψε την ιστορία της σε ένα φίλο, ο οποίος επρόκειτο να γίνει αρραβωνιαστικός της, και στη μητέρα της, η οποία από το θυμό της έσπασε τα τζάμια του αυτοκινήτου του προπονητή με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.


Ήταν απελπισμένη και σκεφτόταν σοβαρά να εγκαταλείψει το άθλημα, όταν τελικά η μητέρα της την πήρε και την πήγε στο Οχάιο για να συνεχίσει την εκπαίδευσή της με τον Τζίμι Πέδρο και τον πατέρα του Τζιμ Πέδρο Σίνιορ.


"Αισθανθήκαμε πως έπρεπε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ξεπεράσει το συμβάν και να συνεχίσει να ασχολείται με αυτό που της άρεσε", είχε δηλώσει η μητέρα της. 

Ανακαλουνται 1,5 εκατομμυριο οχηματα Toyota


Η Ιαπωνική εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων, Toyota, πρόκειται να ανακαλέσει για απόσυρση περίπου 1,5 εκατομμύριο οχήματα παγκοσμίως, καθώς φαίνεται ότι έχει εντοπιστεί πρόβλημα στο σύστημα των πίσω αναρτήσεων των εν λόγω αυτοκινήτων.
 
Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων αναμένεται να ειδοποιηθούν μέσω της εταιρείας.
 
Δύο χρόνια πριν, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι κάποια από τα οχήματα της Τογιότα είχαν πρόβλημα με τα φρένα. Εξαιτίας της κακής δημοσιότητας εκείνη την εποχή, η εταιρεία λαμβάνει πλέον προληπτικά μέτρα ώστε να επιλύσει πιθανά προβλήματα που μπορεί να παρουσιάσουν τα οχήματά της.

ΠΗΓΗ: 24h.gr

Prometheus



Έπειτα από μία σειρά σπουδαίων ανακαλύψεων στη Γη, μία ομάδα εξερευνητών πραγματοποιεί ένα τολμηρό ταξίδι στο διάστημα προς αναζήτηση των απαρχών της ανθρώπινης ύπαρξης, το οποίο την οδηγεί στις σκοτεινότερες γωνιές του σύμπαντος. Εκείνο όμως που συναντούν τελικά οι επιστήμονες είναι ικανό να σημάνει όχι μόνο το δικό τους τέλος, αλλά ολόκληρης της ανθρωπότητας, καθώς καλούνται να αναμετρηθούν με μία τρομακτική απειλή που ξεπερνά κάθε φαντασία και γνώση.

Ο Ridley Scott επιστρέφει (επιτέλους) στο είδος που συνέβαλε στον καθορισμό του, με ταινίες-σταθμούς όπως το πρώτο «Alien» και το «Blade Runner». Το «Prometheus» παίρνει τον γνωστό αρχαιοελληνικό μύθο που άπτεται του βαρύτατου τιμήματος της γνώσης και τον αναπτύσσει οπτικά και φιλοσοφικά στο σύμπαν της κλασικής σειράς των «Alien», τοποθετώντας χρονικά το στόρι σε ένα απροσδιόριστο σημείο πριν από τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. 

Πριν από οτιδήποτε άλλο, το φιλμ διακρίνεται για τις ιδανικές αναλογίες του. Στον "Προμηθέα", η αγωνία και η επιστημονική φαντασία τελούν μόνιμα υπό μία λεπτή ισορροπία τρόμου, καθώς ο Scott να εντάσσει μοναδικά στον πυρήνα μίας εμπορικής κινηματογραφικής παραγωγής μία σειρά από θεμελιώδη υπαρξιακά και φιλοσοφικά ερωτήματα. Τα σύγχρονα ψηφιακά εφέ εναρμονίζονται με την καθηλωτική, χειροποίητη δουλειά του Arthur Max, δημιουργού των κολοσσιαίων σκηνικών. 



ΠΗΓΗ: cinemanews.gr

Ελληνες στο Χολιγουντ !


Ολο και περισσότεροι ηθοποιοί αλλά και τραγουδιστές αφήνουν τη χώρα μας για να κυνηγήσουν το περίφημο αμερικανικό όνειρο και να κάνουν διεθνή καριέρα. Σύμφωνα με δηλώσεις τους, δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση, αλλά για κάποιους η επιμονή είναι στάση ζωής. Ποιοι τα κατάφεραν και ποιοι τελικά έφτιαξαν τη βαλίτσα τους και γύρισαν στην πατρίδα;
Ο Aνθιμος Ανανιάδης μετά τη σειρά «Μαρία η άσχημη», πίστεψε πως ωρίμασε καλλιτεχνικά και έφυγε για την Αμερική. Aλλαξε το όνομά του σε Anthem Moss (!) κι έπαιξε στην ταινία «1001 ways to enjoy the missionary position» με αρκετά γυμνά που σκανδάλισαν τον gossip ελληνικό Τύπο. «Δεν θα γίνω ποτέ σερβιτόρος!», δηλώνει, για να μας γνωστοποιήσει ότι στο Χόλιγουντ κυνηγά το όνειρό του, αν και τόσο καιρό έχει κάνει μόνο 2 ταινίες μικρού budget.
Η Μιμή Ντενίση λέγεται πως ετοιμάζει σενάριο για την αμερικανική TV και η καλή της φίλη Ολυμπία Δουκάκη θα φροντίσει να το προωθήσει στους κατάλληλους ανθρώπους. Εξάλλου, η βραβευμένη με Oσκαρ ηθοποιός πιστεύει πολύ στο ταλέντο της Ντενίση και έχει δηλώσει ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει στο Χόλιγουντ. Οι πληροφορίες που θέλουν τον Λαζόπουλο να είναι με ηρεμιστικά έπειτα από αυτήν τη δήλωση ελέγχονται ως ανακριβείς.
Η Κατερίνα Μουτσάτσου, πάλι, έχει φύγει από τα πάτρια εδάφη εδώ και καιρό, και είναι η μόνη που πραγματικά κάνει ?έστω και μικρή- καριέρα στο εξωτερικό. Eχει αρκετές συμμετοχές σε τουρκικές παραγωγές, ενώ είχε έναν μικρό ρόλο στην blockbuster κωμωδία «The Hangover». Ο Μάνος Γαβράς, που δεν ήταν και σταρ στην Ελλάδα, αποφάσισε κι αυτός να δοκιμάσει την τύχη του στα ξένα και μέχρι στιγμής δεν τα έχει πάει άσχημα, με αποκορύφωμα τον ρόλο του στην ταινία «Back up plan», στο πλευρό της Τζένιφερ Λόπεζ.
Το ίδιο ισχύει και για τη Χριστίνα Αλούπη, που άφησε την ελληνική τηλεόραση (παρουσίαζε μαζί με τον Στέφανο Χίο το πρωινό του Star) και έφυγε για το Λος Αντζελες να σπουδάσει. Τον τελευταίο καιρό είναι η ανταποκρίτρια της ιστοσελίδας Greek Hollywood Reporter και καλύπτει τα Οσκαρ και τις λαμπερές εκδηλώσεις στην Πόλη των Αγγέλων.
Ο Χρήστος Βασιλόπουλος από το 2009 έριξε μαύρη πέτρα πίσω του και αποφάσισε να ζήσει το αμερικανικό όνειρο. Highlight στη διεθνή καριέρα του είναι ο guest ρόλος του στον έβδομο κύκλο επεισοδίων της σειράς «The closer», στην οποία υποδύθηκε έναν καταζητούμενο από την αστυνομία.
Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ο μόνος ηθοποιός που βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και αποφάσισε να φύγει για το- Αμέρικα. Αφορμή στάθηκε η επιλογή του από τη Νία Βαρντάλος να συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία της «Ερωτας στα ερείπια». Δεν ήταν εισπρακτική επιτυχία, ώστε να του απογειώσει την καριέρα, αλλά ήταν αρκετό για να πάρει την απόφαση να μετακομίσει, περιμένοντας την ιδανική πρόταση. 

Ο Σάκης Ρουβάς, πάλι, βρέθηκε για πρώτη φορά στην Αμερική αμέσως μετά το σκάνδαλο με τη συναυλία στα Κατεχόμενα. Λίγα χρόνια μετά προσπάθησε να γίνει σταρ του σινεμά. Δεν τα κατάφερε και γύρισε πίσω, αλλά η ευκαιρία για να παίξει στη μεγάλη οθόνη ήρθε με την αμερικανική ταινία «Duress» με τον Μάρτιν Ντόνοβαν, που ως ψυχοπαθής δολοφόνος ενθουσίασε ακόμα και τον κριτικό Δημήτρη Δανίκα.
Ο Θοδωρής Ζουμπουλίδης είναι ο μόνος που κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ, με το όνομα Theo Alexander, χωρίς να έχει δοκιμαστεί πρώτα στα πάτρια εδάφη. Είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πετυχημένη σειρά «True Blood» ενώ έχει παίξει και μικρούς ρόλους σε σειρές όπως το «CSI». Βέβαια, υπάρχουν και περιπτώσεις που κάποιοι πήγαν, είδαν και απήλθαν, όπως ο Νίκος Ψαρράς, που προσπάθησε στην Αμερική, αλλά τελικά γύρισε στην Ελλάδα. 

Το ίδιο ισχύει και για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, που παρακολούθησε σεμινάρια υποκριτικής στο L.Α. αλλά σύντομα βρέθηκε πίσω. Ο Κώστας Σόμμερ έκανε κι αυτός την προσπάθειά του και κατάφερε να πάρει κάποιους μικρούς ρόλους, όπως στην ταινία «Deuce Bigalow: European Gigolo» με τον Ρομπ Σνάιντερ, αλλά και αυτός τα μάζεψε και γύρισε πίσω!


Πηγή : TV Εθνος


Φιδι που μοιαζει με ανδρικο μοριο

Ένα νέο είδος φιδιού ανακαλύφθηκε στη Βραζιλία!
Το φίδι βρέθηκε από ερευνητές στον Αμαζόνιο και ανήκει στην οικογένεια των λεγόμενων "τυφλών φιδιών".
Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του φιδιού είναι όπως λένε ότι μοιάζει με ανδρικό μόριοκαι όχι άδικα.
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Sun η ανακάλυψη έγινε τον Νοέμβριο του 2011 αλλά η ανακοίνωση έγινε την Τετάρτη, καθώς όλο αυτό τον καιρό οι βιολόγοι προσπαθήσουν να κατανοήσουν το ακριβές είδος του παράξενου φιδιού.
penissnake


Οι Ελληνες εργαζονται περισσοτερο απο τους Γερμανους αναφερει η Zeit


Η εβδομαδιαία εφημερίδα αναφέρεται στα ατού της Ελλάδας συγκαταλέγοντας σε αυτά τον ισχυρό τουρισμό, τις ενισχυμένες εξαγωγές ελληνικών προϊόντων όπως ελιές, καπνός και κρασί και τον ακμαίο κλάδο της ναυτιλίας. Στις αδυναμίες της Ελλάδας συγκαταλέγει την πενταετία οικονομικής ύφεσης, το αφιλόξενο επενδυτικό περιβάλλον και τη σχεδόν ανύπαρκτη βιομηχανία.

Η εφημερίδα εντοπίζει ένα, κατά τη γνώμη της, ενδιαφέρον στοιχείο: «Την ώρα που η μεσαία τάξη και οι φτωχοί έπρεπε να υποστούν δραματικές περικοπές, οι πλούσιοι της Ελλάδας τις απέφυγαν σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια της κρίσης. Έτσι το δημόσιο ταμείο έχει ετήσιες απώλειες 40 έως 45 δισ. ευρώ εξαιτίας της φοροδιαφυγής. Το μισό αυτού του ποσού θα επαρκούσε για να επαναφέρει ως ένα βαθμό τη χώρα σε ορθή πορεία».

Σύμφωνα με τη Deutche Welle το δημοσίευμα καταλήγει με δύο συμβουλές. Προτρέπει τους αναγνώστες να αναγνωρίσουν την ιστορική προσφορά της Ελλάδας στην υπόλοιπη Ευρώπη. Παράλληλα συνιστά να σταματήσουν οριστικά τα όποια σχόλια περί ελληνικής τεμπελιάς, καθώς οι Έλληνες εργάζονται στατιστικά περίπου 44 ώρες εβδομαδιαίως, ενώ οι Γερμανοί μόνο 41!... Και αυτά έστω και σπανιότατα μέσω του Γερμανικού Τύπου και μάλιστα μέσω ενός σοβαρότατου εντύπου τους.

ΠΗΓΗ:  gr.news.yahoo.com

156...ρεκορ απο τις ΗΠΑ!



Οι ΗΠΑ για τον πρώτο όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά επικράτησαν της Νιγηρίας με το εξωπραγματικό 156-73 και έσπασαν όλα τα ρεκόρ! Οι Αμερικανοί απέδειξαν γιατί δίκαια είναι οι καλύτεροι και το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη του χρυσού μεταλλίου, κάνοντας κάτι παραπάνω από επίδειξη δύναμης κόντρα στην... άτυχη Νιγηρία.

Η αναμέτρηση δεν σηκώνει κριτική. Οι ΗΠΑ δεν άφησαν τους Νιγηριανούς να πάρουν ανάσα και έκλεισαν την πρώτη περίοδο με 49-25, ενώ το ημίχρονο τους βρήκε μπροστά με 78-45. Η διαφορά ανέβηκε ακόμα περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Αμερικανοί έβλεπαν το καλάθι της Νιγηρίας... βαρέλι και ευστοχούσαν από κάθε σημείο που έπαιρναν σουτ. Το 30' τους βρήκε στο 119-62 για να κλείσει το παιχνίδι των ρεκόρ με 156-73! Έχουμε και λέμε... Οι 156 πόντοι αποτελούν την καλύτερη επίδοση των ΗΠΑ, αλλά παράλληλα και Ολυμπιακό ρεκόρ.

Θρύψαλα τα ρεκόρ!
Πριν από αυτή την βραδιά οι περισσότεροι πόντοι ήταν οι 146 κόντρα στην Κορέα το 1990, ενώ Ολυμπιακό ρεκόρ ήταν οι 138. Τους τελευταίους τους ξεπέρασε ο Ιγκουοντάλα με τρίποντα στο 4:37'' (139-68), με τον Λαβ να "σπάει" τους 146 (147-68). Από εκεί και πέρα, έχουμε ρεκόρ περισσότερων πόντων σε ένα δεκάλεπτο με τους 49 που σημείωσαν στο πρώτο. Ρεκόρ τριπόντων σε ένα ημίχρονο (είχαν 13 το 2008 με τους Ισπανούς), αλλά και ρεκόρ από τον Καρμέλο Άντονι. Ο Αμερικανός είχε 10/12 τρίποντα που είναι η καλύτερη επίδοση Αμερικανού στην εθνική ομάδα. Οι ΗΠΑ ήταν πραγματικά καταιγιστικές, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 29/46 τρίποντα!

Τα δεκάλεπτα: 49-25, 78-45, 119-62, 156-73.

ΗΠΑ (Σιζέφσκι): Τσάντλερ 2, Ντουράντ 14(4), Τζέιμς 6, Ουέστμπρουκ 21(3), Ουίλιαμς 13(2), Ιγκουοντάλα 9(3), Μπράιαντ 16(2), Λαβ 15(3), Χάρντεν 7(1), Πολ 7(1), Ντέιβις 9, Άντονι 37(10).
Νιγηρία (Μπακαρέ): Σκιν 3(1), Ιμπέκουε, Ντιόγκου 27, Α. Αμίνου 7, Αγκούτσι 11(2), Άρτσιμπονγκ, Ορούτσε 7(1), Ουγκμποάγια 8(2), Αμίνου, Ουεντέγι.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Τα «πυρηνικα οπλα» του Μ. Ντραγκι εμειναν στην αποθηκη, μεχρι νεωτερας


Στο μέλλον μεταθέτει η ΕΚΤ τις όποιες δυναμικές παρεμβάσεις της για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους, απογοητεύοντας μερικώς όσους περίμεναν ότι ο Μ. Ντράγκι θα κάνει από τώρα χρήση των «πυρηνικών όπλων» του.
Προφανώς επηρεασμένος από τις έντονες πιέσεις που δέχεται από τη Γερμανία ο κ. Ντράγκι δεν έδωσε σήμα για αποφασισμένες κινήσεις τονίζοντας ότι η ΕΚΤ θα μπορούσε να προχωρήσει στην πραγματοποίηση απευθείας επιχειρήσεων στις ανοιχτές αγορές ενώ αποφάσισε ότι η ΕΚΤ θα διατηρήσει αμετάβλητο το παρεμβατικό επιτόκιο στο 0,75%.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο, στο πλαίσιο του καθήκοντός του να διατηρήσει τη σταθερότητα των τιμών μεσοπρόθεσμα και διατηρώντας την ανεξαρτησία του στον καθορισμό της νομισματικής πολιτικής, ίσως αναλάβει απευθείας πράξεις ανοικτής αγοράς», είπε.
Πρόκειται ασφαλώς για αυτό που περιμένουν Ισπανία και Ιταλία δηλαδή την αγορά ομολόγων από την ΕΚΤ και της δυναμικότερη παρέμβασή της ώστε να διατηρηθούν χαμηλά τα επιτόκια.
Ο κ. Ντράγκι είπε επίσης ότι το ΔΣ της ευρωτράπεζας εξετάζει περαιτέρω «μη συμβατικά» μέτρα (σ.σ. ενδεχομένως ένα νέο γύρο φθηνών δανείων προς τις τράπεζες, ένα πρόγραμμα αγοράς τραπεζικών assets, επιπλέον χαλάρωση των κριτηρίων για τη χορήγηση ρευστότητας) και είπε ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα σχεδιασθούν οι κατάλληλες λεπτομέρειες για αυτά τα μέτρα.
Το πλαίσιο για τις εγγυήσεις για τη χορήγηση ρευστότητας θα συζητηθεί τον Σεπτέμβριο, είπε και προσέθεσε ότι η ΕΚΤ έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στις τράπεζες περισσότερα μακροπρόθεσμα δάνεια (LTRO’s).
«[Ένα νέο πρόγραμμα αγοράς ομολόγων] διαφέρει από το προηγούμενο πρόγραμμα [...] έχουμε ρητές προϋποθέσεις εδώ ως έναν απαραίτητο όρο [...] υπάρχει πλήρης διαφάνεια για τις χώρες όπου αυτό θα υλοποιηθεί και για τα ποσά», σημείωσε.
«Αυτή η προσπάθεια θα επικεντρωθεί στις βραχυπρόθεσμες λήξεις της καμπύλης αποδόσεων», ανέφερε, εννοώντας ότι οι αγορές θα αφορούν ομόλογα βραχυπρόθεσμης διάρκειας (σ.σ. ενδεχομένες ομόλογα με διάρκεια έως 2 έτη).
Για την οικονομία της Ευρωζώνης, ο πρόεδρος της ΕΚΤ είπε ότι θα ανακάμψει μόνο με πολύ αργό ρυθμό και τόνισε ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να λάβουν επιπλέον αποφασιστικά και επείγοντα μέτρα για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας.
«Το ευρώ είναι μη αναστρέψιμο», σημείωσε και ανέφερε ότι είναι απαράδεκτο το υψηλό κόστος δανεισμού που υπάρχει σε ορισμένες χώρες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Süddeutsche Zeitung, επικαλούμενη πληροφορίες από την έδρα της ΕΚΤ στην Φρανκφούρτη, ανέφερε ο κ. Ντράγκι θα σηματοδοτήσει κοινή δράση ΕΚΤ και EFSF/ESM, για την αγορά κρατικών ομολόγων από υπερχρεωμένες χώρες της Ευρωζώνης, με στόχο την πτώση των επιτοκίων δανεισμού. Το σενάριο αυτό προβλέπει ότι ο μηχανισμός ESM θα αγοράζει κρατικά ομόλογα απευθείας από τις ενδιαφερόμενες κυβερνήσεις, ενώ την ίδια στιγμή η ΕΚΤ θα μπορεί να αγοράζει και ομόλογα από τη δευτερογενή αγορά. Για τις αγορές ομολόγων μέσω του ESM θα απαιτείται, πάντως, ειδική αίτηση της ενδιαφερόμενης χώρας, η οποία θα πρέπει να εγκριθεί από τα εθνικά κοινοβούλια των υπολοίπων χωρών της ευρωζώνης.
Πάντως, εκτιμάται ότι το πιθανότερο είναι η ΕΚΤ να αναλάβει πραγματική δράση από τον Σεπτέμβριο.
Η ομιλία Ντράγκι απογοήτευσε τους επενδυτές γι΄αυτό και πολλοί δείκτες χρηματιστηρίων γύρισαν στο κόκκινο.
Πάντως, δε θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο δημοσίευμα της Bild η οποία ζητά από τον Ντράγκι να επιστρέψει ένα δώρο που του είχαν δώσει οι Γερμανοί σε περίπτωση που γίνει πιο… μαλακός. Στέλνοντάς του το μήνυμα να μην προχωρήσει σε αλλαγη της πολιτικής της ΕΚΤ.


Εικονες του κοσμου, Χονγκ Κονγκ, Πρωταθλημα bodybuilding και fitness

Ένας διαγωνιζόμενος περιμένει τη σειρά του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα bodybuilding και fitness, που πραγματοποιήθηκε στο Χονγκ Κονγκ.

Εκτός από την σκληρή προπόνηση, οι επίδοξοι πρωταθλητές προετοιμάζουν το σώμα τους με το μαύρισμα και την επάλειψη με λάδια προκειμένου να τονιστεί η διάπλαση τους.

Πηγή φωτογραφίας: NATIONAL GEOGRAPHIC


Τα Ζωδια Σημερα 3 Αυγουστου 2012


Κριός
21/3-20/4

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως θα ήθελες, αγαπητέ Κριέ, και αυτό θα σου δημιουργήσει έναν απίστευτο εκνευρισμό σήμερα. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, για να μην έρθεις σε ρήξη με άτομα του περιβάλλοντός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, η μέρα θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα, που θα εκπλήξει το σύντροφό σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, μπορείς να περιμένεις σήμερα φλερτ και εκπλήξεις, που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα της μοναξιάς σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου το άγχος που νιώθεις θα σε κάνει να σκέφτεσαι κάπως παράλογα και ίσως σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες κινήσεις. Δώσε προσοχή σε κάθε συμφωνία οικονομικού περιεχομένου και, αν μπορείς, απόφυγε υπογραφές και δεσμεύσεις.




Ταύρος
21/4-20/5

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά δύσκολη, αγαπητέ Ταύρε. Θα χρειαστεί προσοχή και κυρίως ψυχραιμία, για να αποφύγεις τις δυσάρεστες εξελίξεις. Δώσε ιδιαίτερη σημασία σε ζητήματα που αφορούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και φρόντισε να μην μπλεχτείς σε διαμάχες και διαφωνίες, που θα ταράξουν τις υπάρχουσες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, φίλε Ταύρε, που αποφεύγεις να συζητήσεις με το σύντροφό σου. Αυτή η συμπεριφορά όμως, σε οδηγεί σε αδιέξοδο, οπότε φρόντισε να την αλλάξεις. Αν ακόμη πίνεις καφέ με τη μοναξιά, πέρνα όσο καλύτερα γίνεται το αποψινό βράδυ και μην παραπονιέσαι, γιατί έτσι χάνεις τη γοητεία σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος,  σήμερα χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, γιατί κάποιοι από τους συνεργάτες σου δημιουργούν πρόβλημα στη δουλειά σου. Μην ανοίγεσαι και μη δίνεις λαβές για σχόλια. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα τρέχουν και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα, που σε βγάζουν ακόμα περισσότερο έξω από το πρόγραμμά σου. Αν μπορείς, ταχτοποίησε εκκρεμότητες του παρελθόντος






Δίδυμοι
21/5-21/6 

Πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου, αγαπητέ Δίδυμε, και κυρίως τη σχέση σου με κάποια άτομα του στενού σου κύκλου, με τα οποία υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση. Τακτοποίησε τις καταστάσεις που χρειάζονται άμεση διευθέτηση και κράτησε χαμηλούς τόνους. Και μέσα σε όλα αυτά, δώσε βάση και στην υγεία σου, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις παραμελήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μίλα στον σύντροφό σου και μην φοβηθείς να ανοιχτείς, για όσα σε απασχολούν. Είναι ο μόνος τρόπος για να βγάλεις τη σχέση σου από το τέλμα στο οποίο έχει πέσει. Αν είσαι μόνος, μην υποκύψεις σε προτάσεις που προέρχονται από το παρελθόν ή σε καταστάσεις που δεν θέλεις να μαθευτούν. Η μέρα δεν είναι καλή για μυστικά…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, μπορείς να βασιστείς στους συνεργάτες σου και να μοιραστείς μαζί τους τις ιδέες και τις σκέψεις σου, για υποθέσεις που εκκρεμούν. Μπορείς να είσαι αποφασιστικός, αλλά όχι βιαστικός. Ειδικά τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, γιατί η ισορροπία τους ενδέχεται να διαταραχθεί, με κάποια νέα ανοίγματα που σκέφτεσαι να κάνεις.






Καρκίνος
22/6-22/7

Αν είσαι Καρκίνος, εργάζεσαι με πολύ εντατικούς ρυθμούς τον τελευταίο καιρό και μάλλον έτσι θα πρέπει να συνεχίσεις, για να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Προσπάθησε να δώσεις οριστικές λύσεις σε κάποιες καταστάσεις που σε κουράζουν και, σε κάθε περίπτωση, μην κάθεσαι απαθής, περιμένοντας να λυθούν όλα μόνα τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, η καλή ατμόσφαιρα μέσα στη σχέση σου μπορεί να χαλάσει εξ αιτίας σου, γιατί μεταφέρεις στο σύντροφό σου όλο το άγχος και την πίεση από τη δουλειά σου. Προσπάθησε λοιπόν να το αποφύγεις αυτό και να χαλαρώσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει το ταίρι των ονείρων σου, ίσως θα πρέπει να δεις πιο θετικά ένα άτομο που προσπαθεί να σε πλησιάσει, αλλά εσύ δε δίνεις καμία σημασία. Μπες στο παιχνίδι του φλερτ και μην απομονώνεσαι…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, καλό είναι σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και τις εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, απόφυγε τις συμφωνίες ή τις υπογραφές. Αν πρέπει να πάρεις μια απόφαση οικονομικού περιεχομένου, σκέψου την πολύ καλά, πριν κάνεις οτιδήποτε. Απ’ την άλλη, καλό είναι να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες και χρέη.





Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή μέρα είναι καλή για ξεκαθαρίσματα και συζητήσεις, φίλε Λέων, που θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα. Προσοχή όμως να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και να μην πεις πράγματα, που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Ζήτα βοήθεια από τα πολύ δικά σου άτομα, που είναι σε θέση να σου την προσφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, μπορείς να περάσεις πολύ ευχάριστα, καθώς το ταίρι σου θα σε εκπλήξει ευχάριστα με πρωτοβουλίες, αλλά και με την έκφραση της αγάπης του. Μη διστάσεις να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου και να συμβάλεις στη δημιουργία της ερωτικής ατμόσφαιρας. Ακόμα κι αν είσαι μόνος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για φλερτ και θα μπορέσεις να περάσεις μια ερωτική βραδιά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Λέων, φρόντισε να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου, για να μην πελαγώσεις και τακτοποίησε τις επείγουσες όσο πιο άμεσα γίνεται. Στα οικονομικά, απόφυγε τις συναλλαγές και βρες τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Σύντομα θα βρεις την ισορροπία, που θα σε γλιτώσει από το άγχος.






Παρθένος
24/8-22/9

Φίλε Παρθένε, καλό είναι σήμερα να συγκεντρωθείς σε όσα θέλεις να κάνεις και μην απασχολείς το μυαλό σου με διάφορα ζητήματα μικρής σημασίας. Μην αφήνεις τη θεωρία να σε παρασύρει και πέρασε στην πράξη, για να νιώσεις ότι φεύγουν από πάνω σου υποχρεώσεις. Η μέρα είναι καλή για να τακτοποιήσεις ζητήματα, ιδιαίτερα αν αφορούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, μπορείς να απολαύσεις μια όμορφη μέρα στην αγκαλιά του συντρόφου σου και να διώξεις το άγχος που σε καταδιώκει. Αν πάλι είσαι μόνος, να θυμάσαι ότι είναι και στο χέρι σου να βρεις το άτομο που θα σε συγκινήσει. Πρέπει να βγαίνεις λίγο παραπάνω και να μην κρύβεσαι μέσα στο σπίτι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα και πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα δεις να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, εξακολουθείς να ξοδεύεις πολλά χρήματα και αυτό δεν βοηθάει την κατάσταση. Περιόρισε τα έξοδα, για να βρεις μια καλή ισορροπία.






Ζυγός
23/9-22/10

Δύσκολη και έντονη θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, φίλε Ζυγέ. Βάλε μπροστά τη λογική σου, για να μην σε πάρει από κάτω και δώσε προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις. Το πρόγραμμα και ο ορθολογισμός, είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, η σημερινή μέρα θα σου δώσει την δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου και να ξεπεράσεις, μέσα από ένα θετικό κλίμα, όλες τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, βάλε τη γοητεία σου να λειτουργήσει. Κάτι καλό ετοιμάζεται για εσένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ζυγέ, όλα πηγαίνουν αρκετά καλά και οι δυσκολίες ή οι καθυστερήσεις που τυχόν θα συναντήσεις, μπορούν να αντιμετωπιστούν με διαλλακτικότητα και με ήρεμη συζήτηση με τους συνεργάτες σου. Πάντως, τα οικονομικά σου παίρνουν τα πάνω τους και θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.





Σκορπιός
23/10-22/11

Το μυαλό σου σήμερα, φίλε Σκορπιέ, τρέχει με υψηλές ταχύτητες και μπορείς να υλοποιήσεις τις περισσότερες από τις ιδέες σου. Μόνο μην αγχωθείς, γιατί η κακή διάθεση θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις. Ακόμα και κάποιες καθυστερήσεις που ίσως αντιμετωπίσεις, θα ξεπεραστούν πολύ σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, απόφυγε τις εντάσεις με τον σύντροφό σου και την γκρίνια, που δεν έχει ουσία. Επικεντρώσου στα θετικά της σχέσης και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται, δείχνοντας κατανόηση και καλή διάθεση. Αν κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, κάποια γνωριμία που θα κάνεις θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Να έχεις το νου σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, στα επαγγελματικά σου όλα πηγαίνουν πολύ καλά και θα νιώσεις ικανοποίηση, από τον τρόπο που σε αντιμετωπίζουν οι γύρω σου. Η δουλειά που έχεις κάνει δείχνει τα θετικά της αποτελέσματα και η αναγνώριση που εισπράττεις, οφείλεται στις δικές σου προσπάθειες. Προσοχή στα οικονομικά ζητήματα, που πηγαίνουν καλύτερα μεν, αλλά χρειάζονται και τη δική σου σύνεση σε κάθε κίνηση.






Τοξότης
23/11-21/12

Κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα είναι περαστικές, γι’ αυτό δεν πρέπει να βγεις από το πρόγραμμά σου. Μην αφήσεις αυτά τα μικρά προβλήματα να σε πάνε πίσω. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να τακτοποιήσεις κάποιες καταστάσεις. Απόφυγε την ανυπομονησία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, φρόντισε τη σχέση σου και διώξε τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες, που πλανώνται στο μυαλό του συντρόφου σου. Στην πραγματικότητα όλα πηγαίνουν καλά και μπορείς να περάσεις μια πολύ ευχάριστη μέρα. Αν είσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, βγες με φίλους ή δέξου προσκλήσεις σε σπίτια και αποκάλυψε τον πραγματικό σου εαυτό. Έτσι, θα μπορέσεις να γοητεύσεις τους γύρω σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, τα έχεις καταφέρει πολύ καλά, γι’ αυτό και δεν κινδυνεύεις από μικρές δυσκολίες ή αναποδιές. Ωστόσο, μην επαναπαύεσαι και συνέχισε να δουλεύεις προς το συμφέρον της επαγγελματικής σου ζωής. Τα οικονομικά σου παραμένουν στάσιμα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να απογοητευθείς. Κινήσου δυναμικά, για να φέρεις τα έσοδά σου εκεί που πρέπει.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα θα βάλεις το μυαλό σου κάτω, προσπαθώντας να βρεις λύσεις στα προβλήματα που σε αγχώνουν περισσότερο. Αν είσαι ρεαλιστής και δεν κρύβεσαι πίσω από τις καταστάσεις, θα πετύχεις όσα θέλεις με τον καλύτερο τρόπο. Γενικά πάντως, η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να παρθούν μετά από ώριμη σκέψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, όλα πηγαίνουν καλά, αφού ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα δώσουν νέο αέρα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πιο κοντά στο σύντροφό σου. Για σένα που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και να βγεις από το προστατευτικό κέλυφος, που έχεις δημιουργήσει γύρω σου…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και καλό είναι να αξιοποιήσεις την εύνοια της ημέρας, για να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά σου, θα εμφανιστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, για να εξασφαλίσεις κάποια έσοδα στο μέλλον.






Υδροχόος
20/1-19/2

Οι αλλαγές ίσως να είναι απαραίτητες για να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, φίλε Υδροχόε. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα και μην αφήνεις υποχρεώσεις να μένουν πίσω. Αν μπορείς, αξιοποίησε ακόμα περισσότερο την κοινωνικότητά σου, για να βρεις λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να βρεις λύσεις σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Αν ακόμη δεν έχεις γνωρίσει το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι η μέρα είναι καλή για να συναναστραφείς με κόσμο και να αφήσεις την προσωπικότητά σου να γοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, η δουλειά σου θέλει μεγάλη προσοχή και ωριμότητα. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Μείνε συγκεντρωμένος και μην πιστεύεις εύκολα όσα σου λένε, γιατί κινδυνεύεις να εξαπατηθείς από άτομα που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά σου, απόφυγε υπογραφές και βιαστικές συμφωνίες.






Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα θα βρεθείς αρκετά μπερδεμένος, αγαπητέ Ιχθύ, αλλά και υποχρεωμένος απέναντι σε ανθρώπους, που θα ζητήσουν τη βοήθειά σου και δεν θα ξέρεις πως να τους αποφύγεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην ξεχνάς τις άμεσες προτεραιότητες της δικής σου ζωής. Γενικά πάντως η μέρα είναι θετική και σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, συγκεντρώσου στη σχέση σου και μην αναλώνεσαι σε άσκοπες αναζητήσεις, αν θέλεις να δεις τα πράγματα να παίρνουν μια καλή τροπή για το μέλλον σου. Πάντως, η μέρα είναι καλή για να περάσεις μια όμορφη και ζεστή βραδιά με τον σύντροφό σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, ίσως πρέπει να ανοιχτείς σε κάποια άτομα που σε πλησιάζουν και να δώσεις την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Ποτέ δεν ξέρεις…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, πάνε πολύ καλά και με λίγη προσοχή, θα μπορέσεις να βάλεις σε τάξη αρκετά ζητήματα. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν συμβαίνει, γιατί κάποιες καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και τα έσοδά σου μπορούν να αυξηθούν, αρκεί να κρατήσεις μια καλή ισορροπία στον ισολογισμό σου.


Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger