Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

H Μπεττυ Κουρακου αναβει φωτιες με τις καμπυλες της

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012


To σέξι μοντέλο σε καυτές πόζες...

Μελαχρινή, καυτή και αισθησιακή, η Μπέττυ Κουράκου ανάβει φωτιές και συγκεντρώνει όλα τα ανδρικά βλέμματα πάνω της...


Το entertv είπε σήμερα να σας παρουσιάσει το σέξι μοντέλο με τα μαγιό του ώστε να σας φύγει το άγχος και τα νεύρα της καθημερινότητας…



Απολαύστε την!





















Πηγή: entertv

Η σεξι φωτογραφηση της Ανιστον στο Ισπανικο GQ



Πιο ευτυχισμένη και πιο γυμνασμένη από ποτέ και είναι και φαίνεται η Ελληνοαμερικανίδα σταρ στην mini φωτογράφηση που έκανε για χάρη της Ισπανικής έκδοσης του περιοδικού GQ.
Ένα μονόπετρο στο χέρι, ένα τεράστιο -μόνιμο πλέον- χαμόγελο στα χείλη και κοιλιακοί που θα ζήλευε και 20χρονη. Αυτή είναι η καλύτερη περίοδο της ζωής της Άνιστον από την εποχή που πρωτοπαντρεύτηκε τον Μπραντ Πιτ. Κάτι που φαίνεται σε κάθε φωτογράφηση της.



Kαυτη παρουσια στα τεσσερα!



Δεν είναι η πρώτη φορά που μας τρελαίνει με το υπέροχο κορμί της και τα ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ της οπίσθια, και ελπίζουμε ούτε η τελευταία!
Η Aida Yespica, φορώντας ένα αποκαλυπτικότατο μπικίνι έκανε τα μπάνια της στην σαρδηνία, και όσο εκείνη δροσιζότανε, εμείς παίρναμε φωτιά από τα ζουμερά της οπίσθια. Φρόντιζε βέβαια κι εκείνη βέβαια να τα επιδεικνύει συνεχώς.. Μία στα τέσσερα.. μία από εδώ, μία από εκεί.. ε δεν θέλει και πολύ!


http://athensbars.gr

H... σεξι 40αρα που "ελιωσε" ολες τις μικρες στα βραβεια MAD! (αποκαλυπτικες φωτογραφιες)


Μία από τις πιο διάσημες Ελληνίδες με το πιο σέξι - αποκαλυπτικό φόρεμα που έχει βάλει ποτέ! Ο δε αέρας που φυσούσε από κάτω άφηνε όλο και περισσότερα σημεία ακάλυπτα στο σώμα της...τραγουδίστριας, όπως θα δείτε με τα μάτια σας!


Με ένα σκηνικό που θύμιζε Ελλάδα και την ίδια να φοράει ένα σέξι φόρεμα, η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στη σκηνή των Mad Video Music Awards τραγουδώντας τις νέες της επιτυχίες και ξεσηκώνοντας τους θαυμαστές της.



Ο αέρας που φυσούσε από κάτω έκανε όλη την πιο παρουσία ακόμη πιο σέξι και άφηνε όλο και περισσότερα σημεία ακάλυπτα στο σώμα της τραγουδίστριας.





tro-ma-ktiko

Ελληνες και διακοπες...

Δείτε πως αποτυπώνεται η Ελληνική κρίση σε σχέση με τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η εικόνα τα λέει όλα!

Η αστυνομια πηγε να συλλαβει την Ελενη Μενεγακη!


Περιπέτεια στα βόρεια προάστια έζησε χτες το βράδυ η Ελένη Μενεγάκη, όταν ξεκίνησε να πάει να πάρει το γιο της από παιδικό πάρτι, αλλά παρά λίγο να καταλήξει στο αστυνομικό τμήμα.

Όπως αποκάλυψε η ίδια σήμερα στην εκπομπή της, ο γιος της ήταν σε σπίτι στην Εκάλη, του οποίου τη διεύθυνση δεν γνώριζε ακριβώς, με αποτέλεσμα να μιλά συνεχώς στο τηλέφωνο με την οικοδέσποινα, ώστε να μπορέσει να προσανατολιστεί.

Μέχρι να καταφέρει να βγάλει άκρη, η παρουσιάστρια έκανε κύκλους κι έμπαινε σε στενά, συνειδητοποιώντας κάποια στιγμή ότι την ακολουθούσε ένα τζιπ μεγάλου κυβισμού.

Πέντε λεπτά αφότου κατάφερε τελικά να φτάσει στον προορισμό της, έξω από το σπίτι κατέφθασαν περιπολικά, με τους αστυνομικούς να αναζητούν τον οδηγό του αυτοκινήτου που μόλις είχε παρκάρει έξω από το σπίτι, δηλαδή, την ίδια.

Έκπληκτη η παρουσιάστρια, έκπληκτοι και οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να λύσουν το μπλέξιμο, όταν της εξήγησαν ότι ο οδηγός του τζιπ που την ακολουθούσε είχε καλέσει την αστυνομία νομίζοντας πως η Ελένη τον παρακολουθούσε για να τον ληστέψει.


Ελληνιδα τραγουδστρια "προκαλει" στην πιστα!


Μιας και έχει σταματήσει πλέον την παρουσίαση και το modelling, μόνο η προσφώνηση της τραγουδίστριας μας έχει μείνει για την Κατερίνα Στικούδη! Η γνωστή τραγουδίστρια λοιπόν, βρέθηκε σε club της Ξάνθης για μία και μοναδική εμφάνιση, αφήνοντας τους πάντες άφωνους με την υπεραποκαλυπτική της εμφάνιση! Με ένα super mini χρυσό φόρεμα, η Κατερίνα έπιασε το μικρόφωνο, και πάνω στις έξαλλες χορευτικές φιγούρες, μας έδειξε και τι έκρυβε κάτω από το φόρεμά της!!

http://athensbars.gr

Η Τζουλια κανει μπανιο με το... «ιγκουανα» της


Άλλοι πάνε τα μωρά τους για μπάνιο, άλλοι τα σκυλάκια τους, άλλοι την πεθεράτους. Η Τζούλια Αλεξανδράτου όμως, το ιγκουάνα της.


Ναι, η ξανθιά σελέμπριτι κολύμπησε με το κατοικίδιο της στην παραλία Ψαρρού στη Μύκονο.



Του έμαθε, μάλλον, για πρώτη φορά να κολυμπάει δίχως μπρατσάκια, σωσίβιο ή…  σαυροπέδιλα. Σημασία έχει ότι το ζωάκι δροσίστηκε από τα χεράκια της “μαμάς“ ε, Τζούλια;


http://www.kamikazi.gr

Αποκεφαλισαν παιδεραστη!

Eνας Σαουδάραβας που είχε καταδικαστεί σε θάνατο για την απαγωγή και το βιασμό ενός αγοριού, αποκεφαλίστηκε με σπαθί σήμερα στη Μέκκα της δυτικής Σαουδικής Αραβίας, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.
Ο Μοχάμεντ αλ-Τζουμπάιρι, υπό...την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών όταν διέπραξε την εγκληματική πράξη, βίασε κατόπιν το θύμα του, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου την οποία μετέδωσε το σαουδαραβικό πρακτορείο ειδήσεων SPA.

Ο αποκεφαλισμός αυτός αυξάνει σε 46 τον αριθμό των εκτελέσεων από τις αρχές του έτους στη Σαουδική Αραβία.

Το 2011 τουλάχιστον 76 θανατοποινίτες εκτελέστηκαν στο βασίλειο, σύμφωνα με απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου, ενώ η Διεθνής Αμνηστία εκτιμά ότι οι αρχές προχώρησαν σε τουλάχιστον 79 εκτελέσεις κατά την περίοδο αυτή.

Ο βιασμός, ο φόνος, η αποστασία, η ληστεία και η διακίνηση ναρκωτικών τιμωρούνται με την εσχάτη των ποινών στη χώρα αυτή που τηρεί με αυστηρότητα τον ισλαμικό νόμο (σαρία).

14χρονη πνιγηκε για να διασωσει τα πορτρετα των ηγετων της χωρας της

Η 14χρονη μαθήτρια Χαν Χιον-Γκιονγκαπό τη Βόρεια Κορέα βρήκε τραγικό θάνατο όταν πνίγηκε προσπαθώντας να διασώσει τα πορτρέτα των δύο πρώην ηγετών της χώρας, του παππού και του πατέρα του σημερινού ηγέτη Κιμ Γιονγκ-Ουν.

Οι αρχές της Βόρειας Κορέας παρασημοφόρησαν μετά θάνατο μια 14χρονη.


Συγκεκριμένα, η Χαν Χιον-Γκιονγκ τιμήθηκε με το παράσημο Τιμής της Νεολαίας Κιμ Γιονγκ-Ιλ και το σχολείο της θα φέρει πλέον το όνομά της, ανέφερε η κυβερνητική εφημερίδα Ροντόνγκ Σίνμουν. Οι γονείς της, ένας καθηγητής και άλλα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής της νεολαιίστικης οργάνωσης στην οποία ανήκε, θα βραβευτούν επίσης.


Το κορίτσι πνίγηκε στις 11 Ιουνίου στην επαρχία Χαμκιόνγκ, καθώς προσπαθούσε να βγάλει από το πλημμυρισμένο σπίτι της τα πορτρέτα των δύο Βορειοκορεατών ηγετών. Σύμφωνα με την εφημερίδα, κρατούσε πάνω από το κεφάλι της τα πορτρέτα, τυλιγμένα σε πλαστικές σακούλες, όταν παρασύρθηκε από τα νερά και χάθηκε.


Η εφημερίδα χαιρέτισε το σύστημα "που εκπαιδεύει τέτοια παιδιά".


Η δυναστεία Κιμ που κυβερνά τη Βόρεια Κορέα με σιδηρά πυγμή από το 1948 έχει θεσπίσει τη λατρεία των ηγετών. Τα πορτρέτα του Κιμ Ιλ Σουνγκ, του γιου του Κιμ Γιονγκ-Ιλ και του εγγονού του Κιμ Γιονγκ-Ουν (ο τελευταίος ανέλαβε την εξουσία μετά το θάνατο του πατέρα του στα τέλη του 2011) κοσμούν όλα τα δημόσια και ιδιωτικά κτίρια της χώρας. Τοποθετούνται υποχρεωτικά στο κέντρο του τοίχου, χωρίς τίποτα άλλο τριγύρω, και πρέπει να τα ξεσκονίζουν και να τα τιμούν τακτικά.


Ο βορειοκορεατικός Τύπος δημοσιεύει τακτικά άρθρα για πολίτες που προτίμησαν να θυσιάσουν τη ζωή τους ή τη ζωή συγγενικών τους προσώπων αντί να αφήσουν να καταστραφεί ένα πορτρέτο των Κιμ.

http://www.newsit.gr

Παστορας εκλεψε το ποιμνιο για να στηριξει την καριερα της καλης του!


Ο ιδρυτής μιας από τις πλουσιότερες εκκλησίες της Σιγκαπούρης προσήχθη ενώπιον της δικαιοσύνης, με την κατηγορία της υπεξαίρεσης εκατομμυρίων δολαρίων από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εκκλησιαστικής κοινότητάς του, προκειμένου να στηρίξει τη μουσική καριέρα της συζύγου του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 47χρονος πάστορας Κονγκ Χι υπεξαίρεσε σχεδόν 24 εκατομμύρια δολάρια Σιγκαπούρης (15 εκατομμύρια ευρώ) από τα ταμεία της City Harvest Church, η οποία αριθμεί 30.000 μέλη. Τα χρήματα αυτά χρησιμοποιήθηκαν για την προώθηση στο αμερικανικό μουσικό στερέωμα της Χο Γεοού Σουν, της 42χρονης συζύγου του πάστορα, η οποία επί χρόνια προσπαθεί να εισέλθει ως τραγουδίστρια στην αμερικανική σκηνή.

Η σύζυγος ήλπιζε πως αποκτώντας διασημότητα, θα μπορούσε να διαδώσει τον αληθινό λόγο της εκκλησίας, γράφουν οι εφημερίδες της Σιγκαπούρης, αναφέροντας ότι κατηγορούνται ακόμα τέσσερα στελέχη της εκκλησίας γιατί βοήθησαν τον πάστορα να συγκαλύψει τις υπεξαιρέσεις.


Ορκιστηκε η Νεα Βουλη - Τα παρατραγουδα..


- Δε φίλησε το σταυρό ο Αλέξης Τσίπρας, δια χειραψίας χαιρέτισε τον Αρχιεπίσκοπο η Αλέκα Παπαρήγα

- Το πρώτο... απρόοπτο: έσπασε το τακούνι της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου!
- Περαστικά στον πρωθυπουργό ευχήθηκε ο Γιάννης Τραγάκης, που προεδρεύει της διαδικασίας
- Ευχές για τη γέννηση του δεύτερου γιου του δέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας
- Απών και ο Ευάγγελος Βενιζέλος που βρίσκεται στις Βρυξέλλες
- Αύριο εκλέγεται το προεδρείο 
- Από βδομάδα οι προγραμματικές δηλώσεις 



Η θέση του πρωθυπουργού κενή. Ο Αντώνης Σαμαράς δεν απουσιάσει από την ορκωμοσία της Βουλής γιατί βρίσκεται στις Βρυξέλλες ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Βρίσκεται σπίτι του, σε... καραντίνα από τους γιατρούς, που δεν τον αφήνουν να πιέζεται μετά την επέμβαση στο δεξί του μάτι. 
Εκτός από τον πρωθυπουργό, απουσιάσει και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Μόνο που ο κ. Βενιζέλος, βρίσκεται στις Βρυξέλλες!



Η διαδικασία ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:15, με τον Γιάννη Τραγάκη, που ως α' αντιπρόεδρος της Βουλής θα προεδρεύσει της διαδικασίας, να εύχεται περαστικά στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και στη συνέχεια να καλεί τους νεότερους βουλευτές των τεσσάρων πρώτων κομμάτων για χρέη γραμματέων



Οι νεότεροι βουλευτές της νέας Βουλής είναι: 
Γιάννης Κεφαλογιάννης από τη Νέα Δημοκρατία 
Ειρήνη Ελένη Αγαθοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ 
Κωνσταντίνος Τριαντάφυλλος από το ΠΑΣΟΚ 
Μίκα Ιατρίδου από τους Ανεξάρτητους Έλληνες


Καθυστερημένος έφτασε τη Βουλή ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης. 
Όταν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κατέβηκε στα έδρανα για τον καθιερωμένο αγιασμό, ο Αλέξης Τσίπρας δε φίλησε το σταυρό, ενώ η Αλέκα Παπαρήγα χαιρέτισε δια χειραψίας τον Αρχιεπίσκοπο. Είναι εικόνες που βλέπουμε σε κάθε ορκωμοσία της Βουλής. 



Εκείνο που φάνηκε περισσότερο αυτή τη φορά ήταν οι βουλευτές που δε σήκωσαν το χέρι τους για να ορκιστούν. Η δύναμη των αριστερών κομμάτων έχει αυξηθεί πια...



Όταν ο Γιάννης Τραγάκης είπε στους βουλευτές πως πρέπει να πάνε να υπογράψουν τα πρακτικά της Βουλής ώστε να λυθεί η συνεδρίαση και ρώτησε: "δέχεστε να λυθεί η συνεδρίαση;", οι βουλευτές σηκώθηκαν... τρέχοντας! 
Θα επιστρέψουν στα έδρανα στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής για την εκλογή του προεδρείου.



Ο πρώην κι ο... (μεθ) επόμενος! "Να σου ζήσει" είπε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη γέννηση του δεύτερου γιου του


Ο Ηλίας Κασιδιάρης μπαίνει στη ΒουλήΤα... πρωτάκια, αλλιώς εκείνοι που εκλέγονται για πρώτη φορά, έφτασαν πρώτοι και πολύ νωρίς στη Βουλή. Όσο και να το κάνει κανείς, το άγχος δε λείπει ποτέ. 



Το πρώτο απρόοπτο συνέβη στην Ελένη Ζαρούλια, βουλευτή της Χρυσής Αυγής και σύζυγο του Νίκου Μιχαλολιάκου. Καθώς κατευθυνόταν στη Βουλή, η κα Ζαρούλια είχε ένα ατυχηματάκι: της έσπασε το τακούνι της! Φυσικά, το σκηνικό δεν έμεινε ασχολιάστο από τους δημοσιογράφους: "Μάτι, μάτι;" τη ρώτησαν. Και εκείνη απάντησε: "Μάτι..." κάνοντας και μια χαρακτηριστική χειρονομία!



Πάει το τακούνι! (ΦΩΤΟ EUROKINISSI)


Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μπαίνει στη Βουλή


Άφησε λίγο το νεογέννητο και πήγε να ορκιστεί ο Αλέξης Τσίπρας, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πια


Ο "Καραϊσκάκης" της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης





Ο αέρας χαλάει το πλάνο αλλά, ναι, είναι η Ντόρα ΜπακογιάννηΤης συνεδρίασης θα προεδρεύει ο Γιάννης Τραγάκης, α' αντιπρόεδρος της Βουλής. Ήταν εκείνος που υποδέχτηκε και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.



Ο Αρχιεπίσκοπος φτάνει στη Βουλή


Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη


Ο νυν πρωθυπουργός μπορεί να μην είναι εκεί, αλλά είναι ο προηγούμενος! Ο Γιάννης Τραγάκης υποδέχεται τον Παναγιώτη Πικραμμένο


Ο Μάκης Βορίδης και η σύζυγός του


Ο Πάνος ΚαμμένοςΓια πρώτη φορά, η ορκωμοσία της νέας Βουλής θα γίνει χωρίς την παρουσία του πρωθυπουργού. Αναγκαστικά, βέβαια, αφού οι γιατροί δεν επιτρέπουν στον Αντώνη Σαμαρά να πάει στη Βουλή. Η επέμβαση στο μάτι του ήταν δύσκολη και απαιτεί από τον πρωθυπουργό να είναι κλινήρης και να μην πιέζεται.



Ο Γιάννης Μιχελάκης συν γυναιξί και τέκνοις


ΩΡΑ 10:43 Η Αλέκα Παπαρήγα φτάνει στη Βουλή


ΩΡΑ 10:41 Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτης Μελάς


ΩΡΑ 10:40 Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας με την οικογένειά τουΠρογραμματικές και προεδρείο με... δόσεις



Ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να απουσιάσει από το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων. Βάσει Συντάγματος, ο πρωθυπουργός πρέπει να ανοίξει και να κλείσει τη συζήτηση. Επίσης, η έναρξη των προγραμματικών πρέπει να γίνει εντός 15 ημερών από την ορκωμοσία του πρωθυπουργού, που σημαίνει ότι υπάρχει περιθώριο έως την Πέμπτη 5 Ιουλίου.



Η διαδικασία, που θα κορυφωθεί με την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Σαμαρά, θα ξεκινήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα και πιθανότητα θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 6 Ιουλίου.



Αύριο θα γίνουν και οι διεργασίες για την εκλογή του νέου προεδρείου. Η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη προτείνει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη κάτι που (λέγεται πως) έχει προκαλέσει την ενόχληση του Βύρωνα Πολύδωρα, πρόεδρο της Βουλής των... δυο ημερών μετά τις εκλογές του Μαΐου.



Την Παρασκευή το απόγευμα θα γίνει μυστική ψηφοφορία για την εκλογή επτά αντιπροέδρων, τριών κοσμητόρων και έξι γραμματέων. Οι τρεις πρώτοι αντιπρόεδροι προέρχονται από το πρώτο σε δύναμη κόμμα (ΝΔ) και οι υπόλοιποι τέσσερις προέρχονται από τα επόμενα σε δύναμη κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή).


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger