Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ξεχάστε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όπως το ξέρατε μέχρι σήμερα σύμφωνα με τους Financial Times- Τσουνάμι αλλαγών από του χρόνου - ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ «ΚΛΕΙΣΤΟ» ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Είναι θέμα χρόνου πλέον. Ό,τι ξέρατε για το δημοφιλέστερο άθλημα στην Ευρώπη, το ποδόσφαιρο, από του χρόνου θα αποτελεί παρελθόν, καθώς ετοιμάζεται  υιοθετήσει από την επόμενη σεζόν το αμερικάνικο «κλειστό» αθλητικό μοντέλο. Τι σημαίνει αυτό;
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Stefan Szymanski στους Financial Times, «αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με τη μορφή που το ξέραμε. Το "ανοιχτό" μοντέλο, με το οποίο λειτουργούσε το άθλημα εδώ και χρόνια φτάνει στο τέλος του και θα μετατραπεί γρήγορα σε ένα "κλειστό" αμερικάνικου τύπου μοντέλο, το οποίο συνοψίζεται στο "Financial Fair Play" (FFP), δηλαδή το νέο κανονιστικό πλαίσιο που υιοθετήθηκε από την Uefa -την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου- και το οποίο θα "δαγκώνει" από τον επόμενο χρόνο».
Πολύπλοκοι κανόνες
«Εκτός από το να μετράνε πόσα γκολ σκόραραν ή δέχτηκαν οι ομάδες τους, οι οπαδοί θα πρέπει να μάθουν πολύπλοκους κανόνες σχετικά με ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς και την αδειοδότηση των ομάδων, για να καταλάβουν ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι τους. Η αθλητική αξία δεν θα είναι πια το μόνο κριτήριο για την επιτυχία», αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει:
«Αυτή θα είναι μια μεγάλη αλλαγή για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθοριστική πτυχή του οποίου ήταν για πολύ καιρό, η αντίληψη ότι οποιοσδήποτε, οπουδήποτε μπορεί να δημιουργήσει μια ομάδα και μέσω του πυραμιδικού συστήματος ανόδου και υποβιβασμών, μπορεί να παίξει στο Champions League. Όχι ότι αυτό είναι πολύ πιθανό, αλλά υπάρχει θα μπορούσε να συμβεί. Από τις 104 ομάδες που έπαιξαν στα τέσσερα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα την περίοδο 2001-2010, μόνο 26 έμειναν στην ίδια κατηγορία για όλη τη διάρκεια της δεκαετίας. Ο ίδιος αριθμός κατάφερε να αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες και δυο ομάδες κατάφεραν να παίξουν και στις τέσσερις».
Το οικονομικό χάος που δημιούργησε το ισχύον μοντέλο
«Αυτό το "ανοιχτό" σύστημα δημιούργησε οικονομικό χάος», γράφει Stefan Szymanski: «Η τελευταία φορά που κάποιος ισχυρίστηκε ότι τα οικονομικά του αγγλικού ποδοσφαίρου ήταν υγιή ήταν το 1950, όταν οι παίκτες αμείβονταν με 20 λίρες την εβδομάδα και λιγότερος από το μισό πληθυσμό είχε τηλεόραση. Το ίδιο ισχύει και σε όλη την Ευρώπη, όπου πολλοί σύλλογοι μπήκαν σε ένα κύκλο όπου δαπανούσαν τεράστια ποσά, απολάμβαναν προσωρινή επιτυχία που ακολουθούταν από οικονομική καταστροφή, μείωση των εξόδων, συχνές αλλαγές ιδιοκτησιακού καθεστώτος και εισροή νέων χρημάτων.
Σύμφωνα με την Uefa, το 2011 το 63% των συλλόγων στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης ανέφεραν λειτουργικές ζημίες και το 55% καθαρές ζημίες. Το 38% είχε αρνητικά ίδια κεφάλαια και το 16% των ισολογισμών των ομάδων περιείχαν επιφυλάξεις των ορκωτών ελεγκτών σχετικά με την οικονομική βιωσιμότητα τους. Όλα αυτά, παρά το ότι τα έσοδα των ομάδων αυξάνονταν με ετήσιο ρυθμό 5,6% τα πέντε τελευταία χρόνια».
Τι υποχρεώνονται να κάνουν οι σύλλογοι
«Οι κανονισμοί της Uefa λοιπόν, υποχρεώνουν τους συλλόγους είτε να έχουν ισοσκελισμένους ισολογισμούς, είτε να αντιμετωπίσουν συνέπειες που θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν μέχρι και αποκλεισμό από τις επικερδείς διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν. Αλλά οι κανονισμοί είναι περίπλοκοι και αφήνουν παράθυρα προσφυγών από τις δυσαρεστημένες ομάδες. Οι κανονισμοί θα χάσουν την αξιοπιστία τους, αν πολλές από τις μεγάλες ομάδες δεν πληρούν τα κριτήρια με το καλημέρα. Θα αποκλειστούν όλοι; Τι θα γίνει με τα μεγαλύτερα ονόματα; Θα ήθελε κάποιος φίλαθλος να αποκλειστεί η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ Μαδρίτης;
Ακόμα και έτσι, όλα αυτά φέρνουν την Ευρώπη λίγο πιο κοντά στις ΗΠΑ, των οποίων οι ηγετικοί αθλητικοί σύλλογοι έχουν δημιουργήσει άκρως επιτυχημένα πρωταθλήματα, που βασίζονται σε μια μεταβαλλόμενη συμφωνία μεταξύ ιδιοκτητών franchise. Οι κανονισμοί για το μοίρασμα των εσόδων και το όριο στις αμοιβές των παικτών, είναι σχεδιασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρήσουν μια ανταγωνιστική ισορροπία ανάμεσα στις ομάδες. Η είσοδος είναι αυστηρά περιορισμένη – το να μπεις στη National Football League ή τη Major League Baseball, θα κοστίσει περί το 1 δισ. δολάρια σήμερα- και τα οφέλη αυτής της «αποκλειστικότητας» είναι επίσης τεράστια. Τα πρωταθλήματα δίνουν στους οπαδούς αυτό που θέλουν και παρουσιάζουν τεράστια κερδοφορία».
Τι θα ισχύσει σε εθνικό επίπεδο
«Παρόμοιοι κανονισμοί υιοθετούνται και σε εθνικό επίπεδο. Η αγγλική Premier League έχει κανονισμό που περιορίζει στα 4 εκατ. στερλίνες τις αυξήσεις του μισθολογικού κόστους των ομάδων που ήδη ξοδεύουν πάνω από 52 εκατ. Από τις 20 ομάδες του πρωταθλήματος, οι 14 ξοδεύουν κάτω από αυτό το επίπεδο, ενώ οι έξι μεγάλοι, ξοδεύουν πάνω από 100 εκατ. στερλίνες. Δεν υπάρχει κανένας εύλογος μηχανισμός για τους μικρότερους συλλόγους να μειώσουν αυτό το κενό.
Αλλά τέτοιου είδους κανονισμοί είναι το πρώτο βήμα για ένα κλειστό σύστημα, για το οποίο υπάρχουν πλεονεκτήματα. Οι αγώνες ανάμεσα σε ισοδύναμες ομάδες είναι πιο ελκυστικοί από αγώνες Δαβίδ-Γολιάθ. Υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να δεις τους μεγαλύτερους αστέρες να παίζουν μεταξύ τους σε ένα κλειστό σύστημα -και πιο πρόσφορο για επενδύσεις-, παρά στις προπονήσεις, τα γήπεδα ή τις μεταδόσεις.
Αλλά αυτή δεν είναι η ποδοσφαιρική παράδοση. Το ανοιχτό σύστημα υποβιβασμού και ανόδου έχει ρομαντική χροιά και οδηγεί στην ένταση του ανταγωνισμού που μερικές φορές λείπει από τα πρωταθλήματα των ΗΠΑ. Επιπροσθέτως, το οικονομικό χάος μπορεί να έχει οδηγήσει ιδιοκτήτες να χάσουν τα λεφτά τους, αλλά ποτέ δεν διαλύθηκαν οι ομάδες. Σαν σύστημα, το ανοιχτό μοντέλο είναι σταθερό και ελκυστικό κυρίως λόγω των ανακατατάξεων των ομάδων. Επίσης περιορίζει τη δυνατότητα πλούσιων ιδιοκτητών να αποκομίσουν τεράστια κέρδη από το παιχνίδι. Κανείς δεν είναι ασφαλής από τον ανταγωνισμό.
Είναι ειρωνικό ότι η Uefa και πολλοί άλλοι που μιλούν εκ μέρους των οπαδών, αντιμετωπίζουν το αμερικάνικο μοντέλο ως ανάθεμα, αλλά δείχνουν να κάνουν το παν για να διασφαλίσουν την υιοθέτηση του. H Premier League καλωσόρισε έναν ακόμα Αμερικανό ιδιοκτήτη τον περασμένο μήνα, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στους έξι. Όλοι αυτοί, αντιλαμβάνονται πολύ καλά και τα δυο συστήματα και εναρμονίζονται με τους κανονισμούς. Γνωρίζουν τουλάχιστον τι αντιμετωπίζουν».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η φυλή των "Γκρίζων", απαιτεί πλήρη αποκάλυψη για την εξωγήινη ζωή, το 2015!



Ο Dr.James Preston, πρώην υπάλληλος του State Department των ΗΠΑ, αναφέρεται σε αυτό το θέμα και στην μυστική SSG (Secret Shadow Government), στο άρθρο του "Ο Μυστικός 8ος Διαστημικός Παγκόσμιος Πόλεμος" στο περιοδικό "Veterans Today". Το περιοδικό "Veterans Today" εκδίδεται από πρώην εργαζομένους του State Department στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, ο Dr.James λέει ότι: 
"Η πλήρης αποκάλυψη το 2015 κατ'ισχυρισμόν εμπλέκει επίσημη συμφωνία με τους μεγάλους γκρι εξωγήινους.

Η Secret Shadow Government (SSG) υποτίθεται ότι θα έδινε στη δημοσιότητα την πλήρη αποκάλυψη νωρίτερα, αλλιώς οι μεγάλοι "Γκρίζοι", προφανώς, θα αποκάλυπταν τον εαυτό τους και των αντιβαρυτικών πτητικών τους μηχανών (AGC) στα πλήθη, και θα μιλούσαν απευθείας στον Αμερικανικό λαό μέσω των ΜΜΕ 

Προφανώς, οι τύποι στην κορυφή της πυραμίδας της μυστικής Shadow Government, "Εωσφορικοί", φοβούνται ότι αν αποκαλύψουν την αλήθεια, οι Αμερικανοί θα τους εκθρονίσουν και θα τους απομακρύνουν, τα κόλπα τους δεν θα πιάνουν πια, και θα χάσουν όλη τη δύναμη τους, τα προνόμια και το κύρος τους. 

Δήλωσαν ότι, με βάση σχετικό συμβόλαιο, οι μεγάλοι Γκρίζοι απαιτούν την πλήρη αποκάλυψη της εξωγήινης παρουσίας και τεχνολογίας, σε συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλιώς θα επιχειρήσουν μαζική δημόσια προσγείωση σε κάθε μεγάλη πόλη σε όλο τον κόσμο διασφαλίζοντας με συστηματικό και άμεσο τρόπο, το τέλος της απόκρυψης της αλήθειας, με κύριο μέλημα τους τον αφανισμό των "μαύρων προγραμμάτων" που σκότωναν όποιον έκανε κάποια αποκάλυψη γι αυτούς, και προστάτευαν το ψέμα και την συγκάλυψη. 

Υπήρξε ένας προφανές και επιβεβαιωμένος διαχωρισμός μέσα στη μυστική Shadow Government, ανάμεσα σε "παλαιούς" και "νέους" που θέλουν την πλήρη αποκάλυψη, η οποία θα προέλθει από μικρά και λογικά βήματα, που περιλαμβάνουν την αποτροπή πανικού στον πληθυσμό, αλλιώς θα υπάρξει πλήρης κοινωνική έκρηξη. 

Η επιθυμία της μυστικής Shadow Government στις ΗΠΑ και η γνωστοποίηση σε όλο τον κόσμο της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, απέτυχε, και είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στην ιστορία" ..



Σάλος στο twitter με την απειλητική επιστολή που έστειλε γείτονας σε γονείς αυτιστικού παιδιού!

Η λέξη “απάνθρωπος” είναι... λίγη, για να χαρακτηρίσει τον γείτονα της οικογένειας Begley, ο οποίος έφτασε στο σημείο να απειλήσει τους γονείς ενός αυτιστικού παιδιού, διότι κάνει θόρυβο!

Η επιστρολή είναι ανώνυμη και στρέφεται εναντίον του 13χρονου Max, τον οποίο χαρακτηρίζει “ενοχλητικό” και “καθυστερημένο που προκαλεί ηχορύπανση” στη γειτονιά, στο Newcastle του Ontario.

Την φωτογραφία της επιστολής ανέβασε στον λογαριασμό τους στο Twitter οι Lennon and Maisy, που αυτοπροσδιορίζονται ως φίλοι της οικογένειας.

Η Karla Begley,  μητέρα του 13χρονου σε συνέντευξη της στο CityNews του Τορόντο δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της όταν σε ένα τμήμα της επιστολής της προτείνουν να κάνει ευθανασία στο γιο της. "Ποιος λέει κάτι τέτοιο για ένα παιδί" αναρωτιέται.

Μετά το σάλο που ξέσπασε η αστυνομία ερευνά την επιστολή την οποία κατατάσσει "ως πολύ σοβαρή απειλή".
Τουλάχιστον επτά χιλιάδες Retweet  έχουν γίνει στην αρχική φωτογραφία που ανέβηκε στο Twitter.

Διαβάστε την επιστολή:



http://www.newsit.gr/

4 πράγματα τα οποία μας αρέσουν στο sex αλλά... ντρεπόμαστε να ζητήσουμε!


Αγόρια διαβάστε για να μάθετε να μας ικανοποιείτε!


Μπορεί να επικρατεί η άποψη, ότι οι άντρες είναι αυτοί που έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο sex και πως το σκέφτονται από την ώρα που θα κοιμηθούν μέχρι την ώρα που θα ξυπνήσουν, συνήθως το ονειρεύονται κιόλας, αλλά τελικά με όλα όσα βλέπουμε και όλα όσα γίνονται γύρω μας, έχουμε να πούμε ότι τα σκήπτρα της... σεξουαλικής υπερδιέγερσης ανήκουν επάξια στο γυναικείο φύλο! Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά ειδικά τα τελευταία χρόνια, οι γυναίκες έχουμε απενεχοποιήσει τόσο πολύ το θέμα του sex, που πλέον μπορούμε μετά βεβαιότητας να πούμε ότι οι άντρες κάπου... μας φοβούνται! Δεν είναι τυχαίο ότι τα λεγόμενα γούστα και... βίτσια στο κρεβάτι, έχουν να κάνουν πολύ περισσότερο με τη γυναικεία φαντασία, καταραμένο sex & the city, παρά με την αντρική! Είναι μάλιστα και φορές, που μεγάλη μερίδα γυναικών καταπιέζονται τον πρώτο καιρό στο sex με ένα νέο σύντροφο, μόνο και μόνο για να μην την παρεξηγήσει και μην τον είδατε! Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα πιο συνηθισμένα... πράγματα, ας τα πούμε έτσι, στο sex, που η πλειοψηφία των γυναικών θέλει, αλλά ντρέπεται να ζητήσει. Δώστε και στον καλό σας να διαβάσει μπας και... ξεστραβωθεί!

1. Σκληροπυρηνικό sex: Η φράση τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι, στην προκειμένη παίρνει σάρκα και οστά! Πόσες φορές δεν έχετε πει για μία γυναίκα, ότι αν δεν είναι παρθένα, σίγουρα η μόνη στάση που έχει κάνει είναι η ιεραποστολική και τελικά μαθαίνετε ότι το κορίτσι... κρεμιέται από το ταβάνι και είναι φωτιά έτοιμη να κάψει τα πάντα; Πιστέψτε μας, κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για κανέναν, πόσο μάλλον στο θέμα του sex! Εμείς οι γυναίκες λοιπόν, επειδή είμαστε κάπως πιο καταπιεσμένες από τη φύση μας, είμαστε αυτές που γεννάμε και μεγαλώνουμε παιδιά, ένα μικρό απωθημένο με άγριες καταστάσεις το έχουμε! Μα έναν δονητή, μα ένα δέσιμο, μα μία τσαχπινιά τελοσπάντων την θέλουμε! Τώρα αν ο παρτενέρ πηγαίνει με το σταυρό στο χέρι, και κάνει μόνο τα απαραίτητα, κρίμα αλλά το μενού περιλαμβάνει τα ίδια με χθες και προχθές, και όλες αυτές οι άγριες καταστάσεις μένουν απλά μία φαντασίωση!

2. Να δείτε πορνό: Την τελευταία φορά που κάποιος σας ρώτησε αν βλέπετε πορνό, εσείς κοκκινίσατε και είπατε ότι δεν έχετε δει ποτέ; Συγνώμη αλλά ένα θεματάκι το έχετε! Το πορνό, δεν είναι ούτε κακό, ούτε αμαρτία, ούτε κάτι που να συνδέεται με τον αντίχριστο! Και μάλιστα θα εκπλαγείτε, αλλά υπάρχει τεράστια μερίδα του γυναικείου πληθυσμού, που παρακολουθεί ταινίες πορνό! Το ζητούμενο εδώ είναι να ζητήσεις στον καλό σου να δείτε μαζί, κάτι που αρχικά ίσως τον φρικάρει, αλλά μετά πιστέψτε μας θα του αρέσει πάρα πολύ! Δηλαδή είναι καλύτερο όταν του ζητάτε να δείτε μαζί τις πρωινές εκπομπές που έχουν κουτσομπολιά, ζώδια και μόδα, δηλαδή ότι σιχαίνεται ένας άντρας; Δείτε μία ωραιότατη ενήλικη ταινία, και αφήστε το βράδυ να κυλήσει έτσι όπως πρέπει!

3. Πρωκτικό: Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που το σιχαίνονται, τότε είστε εντάξει! Τι γίνεται όμως αν είστε από εκείνες, που όχι μόνο τους αρέσει αλλά δεν μπορούν και να ολοκληρώσουν αν απουσιάζει αυτό; Όπως καταλαβαίνετε κορίτσια, στην προκειμένη παίρνετε μία βαθιά ανάσα και είτε κάνετε υπομονή, μέχρι να το ζητήσει εκείνος, είτε πολύ απλά κάποια στιγμή που μιλάτε, αναφέρετε το θέμα εντελώς υποθετικά: Εσύ το έχεις κάνει ποτέ σε κάποια κοπέλα; Ή ακόμα καλύτερα: Σου έχει ζητήσει ποτέ κάποια να το κάνετε από πίσω; Έτσι, και δεν εκτίθεστε και του το βάζετε στο μυαλό σαν ιδέα! Οπότε αποστολή εξετελέσθη...

4. Ρόλοι: Οι γυναίκες έχουν σαφώς μεγαλύτερη φαντασία σε σχέση με τους άντρες, οπότε το ζήτημα των ρόλων είναι καθαρά στα δικά τους χέρια! Και συνήθως ποιο έργο είναι εκείνο που κυριαρχεί; Μα φυσικά του αφεντικού και του δούλου! Στην προκειμένη υπάρχουν δύο προβλήματα! Φοβόμαστε να ζητήσουμε να είμαστε εμείς το αφεντικό, μήπως και θίξουμε το αρσενικό που έχουμε απέναντί μας, και από την άλλη φοβόμαστε εξίσου να ζητήσουμε το αντίθετο μήπως θεωρηθούμε αντί-φεμινίστριες! Οπότε, είτε καθόμαστε στα αυγά μας και κάνουμε το απλό και τυπικό sex, είτε το ζητάμε και ότι γίνει! Και πού ξέρετε ότι μπορεί να μην του αρέσει του άλλου;

Πηγή: http://www.queen.gr


Ότι και να σας τσιμπήσει διαβάστε την... καλύτερη λύση!

Αντιμετωπίστε άμεσα τα τσιμπήματα (σφήκες, τσούχτρες, κουνούπια) και απολαύστε τις χαρές του καλοκαιριού χωρίς απρόοπτα και φαγούρα!

Τώρα το καλοκαίρι που είμαστε περισσότερο εκτεθειμένοι στα έντομα τα τσιμπήματα είναι πιθανό να μην μας αφήσουν να απολαύσουμε τις χαρές της εποχής και να μετατρέψουν το μπάνιο ή την νυχτερινή μας έξοδο σε κόλαση. Λάβετε λοιπόν τα μέτρα σας και ενημερωθείτε έγκαιρα για να αντιμετωπίσετε κάθε απειλή.

Αν σας τσιμπήσει μέλισσα ή σφήκα

Αν έχει κεντρί και το βλέπετε προσπαθήστε να το βγάλετε προσεκτικά χρησιμοποιώντας ένα αποστειρωμένο τσιμπιδάκι.

Πλύνετε καλά την περιοχή με σαπούνι και νερό. Για να αποφύγετε το οίδημα βάλτε πάνω λίγο πάγο τυλιγμένο σε μια πετσέτα.

Αν έχετε βάλτε στην περιοχή λίγη αμμωνία ή διαλύστε λίγη σόδα σε νερό.

Μην πιέσετε το κεντρί γιατί έτσι μπορεί να ερεθίσετε περισσότερο την πληγή.

Ζητήστε ιατρική βοήθεια αν το τσίμπημα γίνει στο πρόσωπο ή κοντά στο στόμα, εντωμεταξύ βάλετε πάγο στο πρόσωπο ή παγάκια μέσα στο στόμα.

Αν εκδηλωθούν συμπτώματα αλλεργικής αντίδρασης απευθυνθείτε άμεσα σε γιατρό

Αν σας τσιμήσει κουνούπι

Τα συμπτώματα μετά το τσίμπημα ενός κουνουπιού είναι κνησμός και κοκκινίλα στο δέρμα, που περνούν από μόνα τους χωρίς να απαιτείται να κάνετε τίποτα το ιδιαίτερο. Για να ανακουφιστείτε ωστόσο από τα συμπτώματα μπορείτε να βάλετε πάνω μια αλοιφή για τα τσιμπήματα ή μια σταγόνα αιθέριο έλαιο tea tree.

Αν σας τσιμπήσει τσούχτρα

Αν πρόκειται για μέδουσα, τυλίξτε ένα ύφασμα γύρω από την παλάμη σας προκειμένου να απομακρύνετε με ασφάλεια πλοκάμια που ίσως να έχουν «κολλήσει» στο δέρμα.

Πλύνετε την περιοχή με οινόπνευμα ή ξύδι.

Αν παρατηρήσετε σημάδια μόλυνσης όπως κοκκίνισμα του δέρματος, πυρετός, πύον ή κοκκινίλα, έντονο οίδημα, ναυτία ή μυϊκές συσπάσεις, απευθυνθείτε σε γιατρό.

Αν εκδηλώσετε συμπτώματα αλλεργικού σοκ (δυσκολία στην αναπνοή με συριγμό, έντονη φαγούρα, έντονο οίδημα,στομαχικές διαταραχές, κράμπα, ναυτία) απευθυνθείτε άμεσα στο πλησιέστερο ιατρικό κέντρο.

Μην προσπαθήσετε να απομακρύνετε την τσούχτρα αγγίζοντάς την.

Τι να έχετε μαζί σας

Για να αντιμετωπίσετε κάθε λογής τσίμπημα, το φορητό φαρμακείο σας θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με τα εξής:

* Μία αντιισταμινική ή κορτιζονούχο αλοιφή

* Αμμωνία

* Στην περίπτωση που είστε αλλεργικοί να έχετε χάπι κορτιζόνης και ένεση αδρεναλίνης

* Ένα τσιμπιδάκι

lifezone.gr

Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες



Ο βοτανολόγος είχε 23 συζύγους και μεγάλωσε περισσότερα από 200 παιδιά

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο βοτανολόγος Li Ching-Yuen γεννήθηκε στην Κίνα το 1677 (αν και ο ίδιος υποστήριξε ότι γεννήθηκε το 1736). Καθ ‘όλη τη μακρά ζωή του, ασκήθηκε συνεχώς στα/στον βότανα-ισμό και τις πολεμικές τέχνες .. Το 1930, η εφημερίδα New York Times τύπωσε ένα άρθρο στο οποίο δημοσιεύθηκαν επίσημα κινεζικά κρατικά έγγραφα που αποκαλύφθηκαν. Τα έγγραφα αυτά, που χρονολογούνται από το 1827, περιελάμβαναν επίσημα συγχαρητήρια για τα 150α γενέθλια του Li Ching-Yuen . Αργότερα έγγραφα, που χρονολογούνται από το 1877, περιελάμβαναν επίσημα συγχαρητήρια για την 200η επέτειο του.

Πώς το έκανε αυτό;Ο Li Ching-Yuen εξέφρασε την επιτυχία της μακροζωίας του με μια φράση: «Διατηρήστε μια ήρεμη καρδιά, καθίστε σαν χελώνα, περπατήστε γρήγορα σαν περιστέρι, και κοιμηθείτε σαν σκύλος» .

Ας προσθέσουμε μερικά ακόμη ενδιαφέροντα ιστορικά γεγονότα σε αυτή την ιστορία. Ο Κινέζος γενικός στρατηγός Yang Sen Li κάλεσε να τον επισκεφθεί, και του πρόσφερε την ευκαιρία να διδάξει τους κινέζους στρατιώτες πολεμικές τέχνες. Ο στρατηγός δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο νέος φαινόταν ο επισκέπτης του, αν και είχε φτάσει στην ηλικία των 250 ετών.
Ο Li Ching-Yuen πέθανε στις 6 Μαΐου 1933. Είπε στους μαθητές του ότι είχε ολοκληρώσει όλες τις εργασίες του σε αυτή τη ζωή, και ήταν έτοιμος να γυρίσει σπίτι.

Είναι δυνατό να βρεθούν και άλλες ενδιαφέρουσες ιστορίες για θαύματα υγείας στην Δύση αλλά και στους Γιόγκι της Ανατολής που έζησαν για πάνω από 100 χρόνια. Όχι μόνο γιατί επιβίωσαν τόσα πολλά χρόνια, αλλά επειδή ήταν γεμάτοι νεανικότητα, δυναμικότητα και ενθουσιασμό. Τι μπορούμε να μάθουμε από αυτούς;

Ολιστική ιατρική είναι όλα όσα χρειαζόμαστεΑυτές τις μέρες, ακόμη και η σύγχρονη ιατρική συμφωνεί: το 70% όλων των ασθενειών υλοποιούνται λόγω των αρνητικών σκέψεων ή συναισθηματικού στρες . Οι ασθένειες οφείλονται σε αυτήν την αιτία που ονομάζεται «ψυχοσωματική», και είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του συνόλου του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης.

Μερικές φορές αρκετές ημέρες αυξημένου στρες είναι το μόνο που χρειάζεται για να ανοίξει ένα γαστρικό έλκος. Μερικές φορές, χρόνιο στρες είναι το μόνο που χρειάζεται για να αναπτυχθεί διαβήτης ή καρδιακή νόσος, για να μην αναφέρουμε την κακή γενική κατάσταση της υγείας, μείωση της παραγωγικότητας, και έλλειψη ευτυχίας. Οι γιατροί και οι επιστήμονες συμφωνούν ομόφωνα ότι οι σκέψεις μας επηρεάζουν άμεσα τη δραστηριότητα των οργάνων μας, και την κατάσταση του σώματός μας γενικότερα. Αρχαίο φάρμακο έχει χαρακτηριστεί η ολιστική, επειδή φροντίζει όχι μόνο το φυσικό σώμα, αλλά και την ψυχή, καθώς και την προσωπική ζωή κάποιου.


Η μέθοδος αυτή επιτρέπει σε κάποιον να αφαιρέσει την αιτία της ασθένειας, και όχι απλώς την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων, ως εκ τούτου εμποδίζει την επανεμφάνιση της. Η σύγχρονη ιατρική, από την άλλη πλευρά, ασχολείται με τις συνέπειες των ασθενειών-σωματικών ασθενειών. Εξαιτίας αυτού η ασθένεια επιστρέφει συχνά, δεδομένου ότι η αιτία της ασθένειας δεν είναι στην πραγματικότητα υπό θεραπεία.

Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά για την υγεία …Οι ίδιες οι σκέψεις μας μπορούν να μας θεραπεύσουν. Υπάρχουν πολλές ιστορίες που έχουν καταγραφεί από συζητήσεις με ανθρώπους που ήταν σοβαρά άρρωστοι και θεράπευσαν τον εαυτό τους με τη δύναμη της σκέψης, αν και οι γιατροί είχαν χάσει κάθε ελπίδα. Μία από αυτές τις εντυπωσιακές ιστορίες μας λέει για τον Morris Goodman , ο οποίος, το 1981, συμμετείχε σε ένα αεροπορικό δυστύχημα και βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση λόγω μη αναστρέψιμης βλάβης της σπονδυλικής στήλης και διάτρησης διαφράγματος.

Η ζωή του ανθρώπου υποστηρίχθηκε από έναν εξαεριστήρα αναπνοής, και η μόνη κίνηση που μπορούσε να κάνει ήταν να ανοιγοκλείνει τα μάτια του. Ωστόσο, αυτός ο άνθρωπος γνώριζε τη δύναμη της σκέψης, και μέσα σε λίγες μέρες αναγέννησε με επιτυχία το διάφραγμα του και μπορούσε να αναπνέει αυτόνομα. Επίσης αναγέννησε συνειδητά τον κατεστραμμένο νωτιαίο μυελό του, και άρχισε να μετακινεί όλα τα μέλη του. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συνέβαινε, διότι αυτό ακριβώς “δεν θα μπορούσε να συμβαίνει.« Μετά από λίγους μήνες, όμως, ο Morris Goodman άρχισε να περπατάει ξανά, και τελικά να ανακάμπτει πλήρως. Αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές περιπτώσεις που συμβαίνουν γύρω μας. Σκέψεις που δεν μπορούν να κάνουν μόνο το σώμα άρρωστο, αλλά μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην ίαση του από ανίατες ασθένειες.

Αιτίες των δύσκολα θεραπευμένων ασθενειών από μια διαφορετική οπτική γωνίαΟι αρχαίες επιστήμες υγείας Ayurvedic δεν αποδεικνύουν μόνο την ύπαρξη των ψυχοσωματικών ασθενειών, αλλά και παρουσιάζουν έναν κατάλογο ειδικών ασθενειών που προκαλούνται από συγκεκριμένα γνωρίσματα του χαρακτήρα. Από τι άλλο θα μπορούσαν οι σκέψεις να εξαρτώνται αν όχι από τον χαρακτήρα;

Εδώ είναι μερικά παραδείγματα που θα μπορούσαν να εξηγήσουν τα αίτια της νόσου σας ή των αγαπημένων σας από την οποία πάσχετε:


Ζήλια – προκαλεί ογκολογικές παθήσεις, αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. 
Εκδικητικότητα – προκαλεί αϋπνία και ασθένειες του λαιμού . 
Η αδυναμία να βρεθεί μια λύση σε μια κατάσταση – προκαλεί ασθένειες των πνευμόνων. 
Η έλλειψη ηθικών αρχών – προκαλεί χρόνιες παθήσεις, λοιμώξεις και ασθένειες του δέρματος. 
Όντας πολύ κατηγορηματικοί ή ακλόνητοι στις πεποιθήσεις – αιτίες διαβήτη, ημικρανίες, και φλεγμονές. 
Καθιστική ζωή – προκαλεί τον αλκοολισμό, μυκητιασικές λοιμώξεις, και αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. 
Επιθετικότητα – προκαλεί γαστρικό έλκος, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, και κονδυλώματα. 
Επιφυλακτικότητα – προκαλεί σχιζοφρένεια και ασθένειες των νεφρών. 
Σκληρότητα – προκαλεί την επιληψία, το άσθμα, και την αναιμία. 
Ανακινώντας συγκρούσεις – προκαλεί τη διεύρυνση του θυρεοειδούς.Απάθεια – προκαλεί τον διαβήτη. 
Ασυνέπεια ή να είναι άστατος – αιτίες υπογονιμότητας. 
Το να είσαι αγενής ή προσβλητικός – προκαλεί τον διαβήτη και καρδιακές παθήσεις. 
Άγχος – προκαλεί διαταραχές του πεπτικού συστήματος, της καρδιάς, και ασθένειες του δέρματος. 
Απληστία – προκαλεί ογκολογικές παθήσεις, παχυσαρκία και καρδιοπάθειες. 
Απάθεια – προκαλεί το Διαβήτη Ένα ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι είναι αρκετό να θεραπεύσετε τον χαρακτήρα σας, και οι σχετικές ασθένειες θα εξαφανισθούν μόνιμα . Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζουμε για εκείνους που υποφέρουν από ασθένειες όπως ο διαβήτης και ο καρκίνος, για τις οποίες η σύγχρονη ιατρική δεν έχει θεραπεία.

Τρεις τρόποι για να ζήσετε υγιεινά και πραγματικά να νιώθετε καλάΠεριλαμβάνει εργασία με τον εαυτό σας, όμως, η επένδυση αυτή θα αποδώσει σημαντικά σε μακροπρόθεσμη βάση. Εδώ είναι τρεις μέθοδοι που έχουν δοκιμασθεί εδώ και τρεις χιλιετίες:
Ξεκινήστε την παρακολούθηση των σκέψεων σας . Αφιερώστε πέντε λεπτά κάθε βράδυ γράφοντας πώς αισθανθήκατε εκείνη την ημέρα. Θυμηθείτε τις καταστάσεις που αντιμετωπίσατε και τα συναισθήματα που νιώσατε. Ποια αρνητικά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα αποκαλύψατε;Τι σκοπεύετε να κάνετε αύριο ώστε να αρχίσετε να βελτιώνετε τον εαυτό σας και να αλλάξετε τα συγκεκριμένα γνωρίσματα του χαρακτήρα; Είναι πολύ σημαντικό να γράψετε τα πάντα.

Προσπαθήστε να σκέφτεστε περισσότερο πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένο . Αυτό είναι το θαύμα της θετικής σκέψης. Όταν επικεντρωθεί σε πράγματα που σας αρέσουν, είναι σαν να προχωρείτε σε μια διαφορετική συχνότητα δονήσεων, και το σώμα αρχίζει να θεραπεύει τον εαυτό του. Ακόμα καλύτερα, θα υπάρξει ένας μεγαλύτερος αριθμός καλών πραγμάτων στη ζωή σας, γιατί ό, τι σκέφτεστε γίνεται πραγματικότητα, καθώς και τα προβλήματα που σας ενοχλούν.Επικεντρωθείτε σε πράγματα που μπορείτε να απολαύσετε και παρακολουθήστε πώς όλα αρχίζουν να αλλάζουν.

Δοκιμάστε το διαλογισμό . Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, το σώμα και το μυαλό ηρεμεί και θεραπεύει τον εαυτό του.

Η ασθένεια είναι απλά ένα σήμα του σώματός μας για έναν λανθασμένο (ή, μάλλον, μη ευεργετικό) τρόπο ζωής. Πρώτον, εκδηλώνεται ως άγχος, φόβος, και αρνητικές σκέψεις. Μόνο τότε, εφόσον δεν γίνεται καμία προσπάθεια να εργαστεί για τον εαυτό του, το σώμα στέλνει ένα πιο ισχυρό σήμα για να κινήσει την προσοχή σας και να σας κάνει να σκεφτείτε τι κάνετε λάθος, με τη μορφή των φυσικών συμπτωμάτων.

Αφήστε μόνο τα χρήσιμα και σημαντικά πράγματα στη ζωή σας. Γιατί ό, τι είναι χρήσιμο για σας είναι πάντα χρήσιμο και για τους άλλους

http://ads.pyrsosbet.com


Δήλωση σοκ: Η Ελλάδα έχει τελειώσει



Συνέντευξη σοκ του Γιάννη Βαρουφάκη στο ABC (BBC της Αυστραλίας) πριν λίγες μέρες. Σοκάρουν οι απαντήσεις του έγκριτου καθηγητή πιο κάτω:

LEIGH SALES, Παρουσιαστής: Μαζί μας σήμερα από την Αθήνα είναι ο Έλληνας οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης.

Το προφανές ερώτημα είναι: τι θα γίνει τώρα;

Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Λοιπόν, ο εκτροχιασμός του τρένου που είναι η ευρωζώνη, η οποία ξεκίνησε με την Ελλάδα και στη συνέχεια άρχισαν να φεύγουν διαδοχικά και άλλα βαγόνια - η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, τώρα και η Ισπανία - συνεχίζεται. Και η χθεσινή ψηφοφορία δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Όλος ο........ ενθουσιασμός και οι εορτασμοί είναι πλήρως και εντελώς άστοχοι. Φοβάμαι ότι η ευρωζώνη και η Ευρώπη συνεχίζει την ίδια διαδρομή εδώ και τα δύο τελευταία χρόνια με μια πλειάδα λαθών, που καταντάνε κωμικά πια. Κοιτάξτε την Ισπανία, τι συμβαίνει σήμερα. Κοιτάξτε τι συμβαίνει στην Ιταλία. Εκτός αν η λογική ή ό,τι περνάει για λογική στην ευρωπαϊκή προσέγγιση στην κρίση αλλάξει και μάλιστα πολύ σύντομα η ευρωζώνη θα αποτελεί ιστορία.

LEIGH : Λοιπόν, ας μείνουμε με την γενική εικόνα για την ώρα πριν εμβαθύνουμε στην Ελλάδα. Τι νομίζετε ότι θα μπορούσε να συμβεί για να αποτραπεί η καταστροφή όπως την προβλέπετε;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Τρία πράγματα, πολύ απλά βήματα που πρέπει να ληφθούν. Κοιτάξτε, στην Ευρώπη, είτε πρόκειται για την Ελλάδα ή την Ισπανία, αυτό που έχουμε τώρα είναι αφερέγγυες τράπεζες που βρίσκονται σε θανάσιμο εναγκαλισμό με αφερέγγυα κράτη. Έτσι, τα κράτη δανείζονται από τον πυρήνα της Ευρώπης, προκειμένου να δώσουν στις τράπεζες και οι τράπεζες δανείζονται για να δώσουν στο κράτος και έτσι τράπεζες και κράτη είναι εγκλωβισμένοι σε ένα θανάσιμο εναγκαλισμό που αναμένεται να καταλήξει σε ναυάγιο πολύ γρήγορα. Λοιπόν, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σπάσουμε αυτό το δεσμό μεταξύ αφερέγγυων τραπεζών και κρατών σε πτώχευση. Ο τρόπος να γίνει αυτό είναι να ενοποιήσουμε το τραπεζικό σύστημα, να το εξευρωπαΐσουμε μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να χρηματοδοτείται άμεσα και όχι μέσω εθνικών κυβερνήσεων. Αυτό είναι ένα πολύ απλό βήμα, αλλά φαίνεται ότι είναι ένα βήμα πάρα πολύ μακριά από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεύτερον, αυτό που χρειάζεται είναι η αμοιβαιοποίηση, ένα είδος κοινού χρέους, όπως έχουμε στην Αυστραλία, ξέρετε, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει το δικό της χρέους, πέραν αυτού των πολιτειών. Και τρίτον, χρειαζόμαστε μια επενδυτική πολιτική η οποία να διατρέχει ολόκληρη την ευρωζώνη. Επειδή έχετε μια δευτερεύουσα νομισματική περιοχή, πρέπει να έχετε μια επενδυτική στρατηγική, ένα μηχανισμό ανακύκλωσης για το όλο θέμα. Αν δεν έχουμε αυτά τα πράγματα, και η Γερμανία δεν τα θέλει, φοβάμαι ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να αποτρέψει τη συνέχιση αυτού του εκτροχιασμού σε αργή κίνηση.

LEIGH : Για να επιστρέψω στην Ελλάδα συγκεκριμένα, οι πολιτικοί στην χώρα δεν μπορούσαν καν να συμφωνήσουν σχετικά με τους όρους μιας τηλεοπτικής συζήτησης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Πώς πρόκειται να συμβιβαστούν για τα μέτρα που αφορούν την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Δεν μπορούν να διορθώσουν την ελληνική οικονομία. Η ελληνική οικονομία έχει τελειώσει. Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε μια μεγάλη, μεγάλη ύφεση. Η αυξανόμενη κοινωνική οικονομία περνάει ένα μακρύ χειμώνα δυσαρέσκειας. Δεν υπάρχει καμία δύναμη, καμία δύναμη εντός της ελληνικής οικονομίας, εντός της ελληνικής κοινωνίας, που μπορεί να αποτρέψει - φανταστείτε ότι είμαστε στο Οχάιο το 1931 και ρωτούσαμε: τι μπορεί να κάνουν οι πολιτικοί του Οχάιο για να σώσουν το Οχάιο από τη Μεγάλη Ύφεση; Η απάντηση είναι τίποτα.

LEIGH: Λοιπόν, τι θα συμβεί στη συνέχεια στην Ελλάδα;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Εξαρτάται από το τι θα συμβεί στην ευρωζώνη. Ακριβώς όπως αυτό που συνέβη στο Οχάιο εξαρτήθηκε από την άνοδο του προέδρου Ρούζβελτ και του New Deal, αν δεν έχουμε μια νέα συμφωνία για την Ευρώπη, η Ελλάδα δεν πρόκειται να πάρει ανάσα. Αυτό δεν σημαίνει ότι εάν η Ευρώπη γιατρέψει τις πληγές της, θα γιατρευτεί και η Ελλάδα. Είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση να βρει η ευρωζώνη ένα ορθολογικό σχέδιο για τον εαυτό της. Δεν είναι η επαρκής προϋπόθεση. Η Ευρώπη μπορεί να διορθωθεί αλλά η Ελλάδα με τη σαθρότητα και τα κακώς κείμενα που την χαρακτηρίζουν μπορεί να μην ανακάμψει ποτέ. Αλλά έως ότου (και αν) η ευρωζώνη βρει ένα λογικό σχέδιο για να σταματήσει αυτό το ναυάγιο σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, σε ολόκληρη την ευρωζώνη, η Ελλάδα δεν θα έχει καμία τύχη.

LEIGH: Διάβασα κάποια στατιστικά σήμερα ότι επτά στους δέκα Έλληνες θέλουν να μεταναστεύσουν. Πώς θα περιγράφατε την εθνική διάθεση εκεί;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Αυτή είναι η δικιά μας Μεγάλη Ύφεση. Όχι μόνο από οικονομικής άποψης, αλλά και με μια ψυχολογική έννοια. Οι Έλληνες βρίσκονται σε κατατονική κατάσταση. Από τη μια στιγμή στην άλλη, σε κατάσταση οργής, αυτή είναι μια τυπική περίπτωση μανιοκατάθλιψης. Δεν υπάρχουν προοπτικές. Δεν υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Υπάρχουν θυσίες, αλλά κανείς δεν έχει την αίσθηση ότι οι θυσίες λαμβάνουν τη μορφή κάποιου είδους επένδυσης για αλλαγή πορείας. Αυτό είναι το πρόβλημα όταν είστε κολλημένοι σε μια ευρωζώνη που είναι πραγματικά άσχημα σχεδιασμένη, η οποία καταρρέει και η οποία δεν δίνει ευκαιρίες στα πιο αδύναμα μέλη της του να διαφύγουν μέσω κάποιου είδους λυτρωτικής κρίσης.


Πηγή:tromaktiko


ΣΟΚΑΡΕΙ η είδηση για το “χάπι της επόμενης ημέρας”!


Η Alyce Clark, ετών 19 κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της ένα μήνα αφού πήρε το χάπι. Μέσα στο ασθενοφόρο έπαθε… 7 απανωτές καρδιακές προσβολές και οι γιατροί πίστεψαν πως δεν πρόκειται να συνέλθει ποτέ….

Οι εξετάσεις έδειξαν εκατοντάδες θρόμβους στο αίμα της και κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει από που προέρχονται. Όταν η άτυχη κοπέλα συνήλθε μετά από 2 μέρες στην εντατική, και μετά από ισχυρές δόσεις αντιπηκτικών αίματος, είπε στους γιατρούς πως ένα μήνα πριν είχε πάρει το Χάπι!

Το γεγονός αυτό έφερε στο φως πολλές νέες έρευνες για τις πάρα πολύ κακές επιδράσεις του Χαπιού. Σύμφωνα με μία από αυτές οι 15 από τις 30 γυναίκες που θα το πάρουν ανάμεσα σε 100,000 θα εμφανίσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους θανατηφόρους θρόμβους στο αίμα τους.

Η νεαρή κοπέλα δήλωσε πως αφού έγινε καλά οι γιατροί της ομολόγησαν πως αν ήταν άνω των 25 δεν θα είχε επιζήσει. Ήταν πολύ τυχερή που έκανε αυτό το λάθος στα 19 της.

http://www.diaforetiko.gr/


Αγγίγματα που καίνε – 5 ερωτογενείς ζώνες που πρέπει να ξέρεις


Υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία πάνω στο σώμα -εκτός από τα συνηθισμένα- τα οποία όταν τα φιλήσεις ή τα χαϊδέψεις αυξάνουν την ερωτική διάθεση και τη λίμπιντο.

Πάρτε μία ιδέα για το ποια είναι κι ανακαλύψτε ποιο είναι το δικό σας και ποιο του συντρόφου σας.

1. Ο λαιμός είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ερωτογενείς ζώνες. Ένα απαλό άγγιγμα ή και μία ανάσα μπορεί να τον αναστατώσεις. Δοκιμάστε το και δείτε την αντίδρασή του.
2. Τα μαλλιά είναι επίσης ένα σημείο που μπορεί να προκαλέσει τις αισθήσεις. Χαϊδέψτε απαλά τα μαλλιά του κι αφήστε τον να κάνει το ίδιο σε εσάς.
3. Η πλάτη και οι ώμοι είναι μέρη του σώματος που μπορεί να σε διεγείρουν ερωτικά μόνο και μόνο από την όψη. Δοκιμάστε να ξεκινήσετε από αυτά τα σημεία.
4. Οι πατούσες και οι παλάμες αποτελούν εξίσου μέρη που μπορούν να προκαλέσουν την ερωτική σας διάθεση. Ένα άγγιγμα ή ένα αισθησιακό μασάζ αρκούν για να ξεκινήσετε...
5. Τα αυτιά είναι μία γνωστή ερωτογενής ζώνη. Την ώρα που τον φιλάτε δοκιμάστε να πάτε το χέρι σας προς το αυτί και θα καταλάβετε τη διαφορά.



Read more: http://www.newsbomb.gr


Τα 15 συμπτώματα καρκίνου που αγνοούμε

Μπορεί οι γυναίκες να ελέγχουν τακτικότερα την υγεία τους με τσεκ απ σε σχέση με τους άντρες, σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει ωστόσο, οι νεότερες γυναίκες αμελούν... 

να κάνουν εξετάσεις, γιατί πιστεύουν ότι ο καρκίνος χτυπά μεγαλύτερες γυναίκες. Σύμφωνα με τους ειδικούς υπάρχουν 15 πιθανά συμπτώματα καρκίνου, όπου οι γυναίκες αγνοούν.
Η ανεξήγητη απώλεια βάρους είναι κάτι που θα πρέπει να σας ανησυχήσει, όταν δεν προέρχεται από δίαιτα ή από άσκηση. Θα πρέπει να επισκεφθείτε τον γιατρό σας, γιατί δεν σημαίνει απαραίτητα καρκίνος, μπορεί να είναι και ο θυρεοειδής σας.
Ο επίμονος πόνος στην κοιλιακή χώρα, ο οποίος συνεχίζεται για εβδομάδες μπορεί να είναι σημάδι καρκίνου των ωοθηκών, για αυτό θα πρέπει να συμβουλευτείτε αμέσως τον γιατρό σας.
Όταν παρατηρήσετε αλλαγές στο στήθος σας, όπως για παράδειγμα ερυθρότητα και πυκνότητα του δέρματος στο συγκεκριμένο σημείο, πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα έναν γυναικολόγο ή ογκολόγο, καθώς αυτά τα συμπτώματα μπορεί να συνδέονται με μία σπάνια επιθετική μορφή καρκίνου. Επίσης αν παρατηρήσετε ότι η θηλή σας έχει αλλάξει σχήμα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον γιατρό σας.
Μία αιμορραγία κατά τη διάρκεια της περιόδου ή σε άλλη χρονική στιγμή, μπορεί να είναι σημάδι καρκίνου. Συνήθως οι αιμορραγίες που εμφανίζονται μετά την εμμηνόπαυση, συνδέονται με τον καρκίνο του ενδομητρίου, χωρίς βέβαια αυτό να είναι απαραίτητο.
Εάν ξαφνικά δείτε μία αιμορραγία στο δέρμα σας ή μία απολέπιση τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε αμέσως ειδικό, διότι κάτι τέτοιο μπορεί να συνδέεται με καρκίνο του δέρματος.
Εάν δυσκολεύεστε να καταπιείτε ξαφνικά και αυτό συνεχιστεί για μέρες, θα πρέπει να σας ανησυχήσει αφού είναι ένα από τα συμπτώματα του καρκίνου στον οισοφάγο.
Το αίμα στα ούρα αλλά και μετά από βήχα είναι κάτι που θα πρέπει να σας βάλει σε υποψίες και να επισκεφθείτε το γιατρό σας.
Ο πόνος στην κοιλιά σε συνδυασμό με καταθλιπτικές κρίσεις που μπορεί να παρουσιάσετε, σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, μπορεί είναι σημάδι καρκίνου του παγκρέατος.
Πρόωρη ένδειξη για καρκίνο του οισοφάγου, του στομαχιού, αλλά και του λαιμού, μπορεί να είναι η δυσπεψία και μάλιστα όταν παίρνετε βάρος.

Οι στοματικές αλλαγές, που παρατηρούνται κυρίως σε εσάς που καπνίζετε, είναι κάτι που πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις για να επισκεφθείτε το συντομότερο δυνατόν γιατρό, διότι ο καρκίνος του στόματος αρχίζει και παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις.
Ο επίμονος πόνος είναι κάτι που συνδέεται με αρκετές ασθένειες, εκτός του καρκίνου. Σε οποιαδήποτε περίπτωση καλό είναι να ελέγχεται από κάποιον παθολόγο.
Η διόγκωση των λεμφαδένων κάτω από τη μασχάλη, στο λαιμό αλλά και οπουδήποτε αλλού είναι ένα χαρακτηριστικό σημάδι εμφάνισης καρκίνου.
Ένας ξαφνικός πυρετός που δεν πέφτει και δεν συνδέεται με κάποια γρίπη ή κρύωμα, θεωρείται ανησυχητικός. Είτε μπορεί να υποδηλώνει ότι ένας καρκίνος εξαπλώνεται, είτε μπορεί δείξει τους πρόωρους καρκίνους του αίματος όπως λευχαιμία και λέμφωμα.
Η ανεξήγητη κούραση, ή αλλιώς κόπωση, μπορεί να υποδηλώσει εκτός από άλλες ασθένειες, και καρκίνο.
Ένας επίμονος βήχας που κρατάει εβδομάδες και δεν μπορεί να καταπολεμηθεί με σιρόπι, είναι επίσης κακό σημάδι.
Καλό θα ήταν λοιπόν, οποιαδήποτε αλλαγή δείτε στον οργανισμό σας, μην την αμελήσετε. Επισκεφθείτε αμέσως το γιατρό σας. Ένα σημάδι που δεν το δίνετε μεγάλη σημασία, ίσως να σας προειδοποιεί για κάτι. Και φυσικά αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχνάτε, είναι να κάνετε τσεκ απ, όσο πιο συχνά μπορείτε. Η πρόληψη σώζει ζωές.
- See more at: http://www.axioperierga.blogspot.gr



Προσπαθεί να εξαγοράσει τους γονείς της Στέενκαμπ ο Πιστόριους


Ο παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους προσπαθεί να πετύχει μια φιλική οικονομική διευθέτηση με τους γονείς της φιλενάδας του Ρίβα Στέενκαμπ, την οποία σκότωσε φέτος ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ώστε να αποφύγει μια αστική δίκη, αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της μια νοτιοαφρικανική εφημερίδα.

Ένας από τους δικηγόρους του Πιστόριους, ο Κένι Ολντβάγκε, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την πληροφορία στο Γαλλικό Πρακτορείο και να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι δικηγόροι του αθλητή θέλουν να διευθετηθεί η υπόθεση πριν από την έναρξη της ποινικής δίκης, η οποία πρόκειται να διεξαχθεί το Μάρτιο του 2014. Προτείνουν αποζημίωση για απώλεια εισοδημάτων και ηθική βλάβη.

Η Ρίβα Στέενκαμπ, η οποία θα γιόρταζε χθες, 19 Αυγούστου, τα 30 της χρόνια, ήταν ένα τοπ μόντελ γνωστό στη Νότια Αφρική και είχε σημαντικά εισοδήματα. Μαζί με τον ετεροθαλή αδελφό της, βοηθούσε οικονομικά τους συνταξιούχους γονείς της.

Ο νοτιοαφρικανικός Τύπος υποστηρίζει πως οι γονείς ζητούν από τα αστικά δικαστήρια τρία εκατομμύρια ραντ (220.000 ευρώ) ως αποζημίωση.

Η Ρίβα Στέενκαμπ σκοτώθηκε τη νύκτα της 13ης προς τη 14η Φεβρουαρίου από πολλές σφαίρες που έριξε ο Πιστόριους μέσω της κλειστής πόρτας της τουαλέτας στην κατοικία του στην Πρετόρια. Ο 26χρονος Πιστόριους υποστηρίζει πως πρόκειται για ατύχημα και πως είχε πιστέψει πως ένας διαρρήκτης είχε μπει μέσα στο σπίτι από το παράθυρο της τουαλέτας. Η εισαγγγελία υποστηρίζει αντιθέτως ότι ο παραολυμπιονίκης δολοφόνησε τη σύντροφό του έπειτα από καβγά.

http://www.koolnews.gr/

Αϊνστάιν, ο πιο καλός ο μαθητής- Αυτό είναι το απολυτήριό του [εικόνα]

Οι μύθοι υπάρχουν για να καταρρίπτονται, ειδικά όταν έρχονται στοιχεία στην επιφάνεια που βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Έτσι συμβαίνει, λοιπόν, και με το μύθο ότι ο Άλμπερτ Αϊνστάιν ήταν ένας μέτριος μαθητής στο σχολείο, καθώς το απολυτήριό του αποδεικνύει το αντίθετο.

Το πολύτιμο αυτό έγγραφο εκδόθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1896 από το Καντόν Αργκώ. Σύμφωνα με το ελβετικό σύστημα βαθμολόγησης, η βαθμολογική κλίμακα ήταν από το 1 μέχρι το 6 (με άριστα το 6 φυσικά). Ο Αϊνστάιν φοίτησε σε ελβετικό σχολείο κι όχι σε γερμανικό, όπου το άριστα ήταν το 1 και ο χειρότερος βαθμός το 6, όπως πιστεύουν όσοι ισχυρίζονται πως ήταν χαμηλής απόδοσης μαθητής .

Ο χαμηλότερός του βαθμός ήταν στα Γαλλικά, όπου αξιολογήθηκε με… τη βάση. Ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε, πολλά χρόνια αργότερα, να δώσει μια ιστορική διάλεξη σε αυτήν τη γλώσσα.

Παρόλο που θα ήταν πολύ όμορφη ανατροπή ο Άλμπερτ να υπήρξε μετριότητα ως μαθητής, αυτό δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα:

Γερμανική Γλώσσα και Φιλολογία: 5
Γαλλικά: 3
Αγγλικά: -
Ιταλικά: 5
Ιστορία: 6
Γεωγραφία: 4
Άλγεβρα: 6
Γεωμετρία: 6
Περιγραφική Γεωμετρία: 6
Φυσική: 6
Χημεία: 5
Φυσική Ιστορία: 5
Καλλιτεχνικό Σχέδιο: 4
Τεχνικό Σχέδιο: 4
Όμως, υπάρχουν πολλά άλλα παραδείγματα εξεχουσών προσωπικοτήτων της παγκόσμιας διανόησης που είναι γνωστό ότι στο σχολείο ήταν οι χειρότεροι μαθητές: Οι Γερμανοί Ρίχαρντ Βάγκνερ, ο μεγαλοφυής μουσικοσυνθέτης, οι συγγραφείς Βίλχελμ Μπους, Γκέρχαρτ Χάουπτμαν, ο χημικός Γιούστους Λήμπιχ, ο Αμερικανός μουσικοσυνθέτης Τζώρτζ Γκέρσουιν και ο Αυστριακός ποιητής Γκέοργκ Τράκλ, όχι μόνο δεν ήταν φωστήρες, αλλά ούτε καν στοιχειωδώς επιμελείς.

Ένας ακόμη αποτυχημένος μαθητής, ήταν ο Χένρυ Κίσσινγκερ που πήρε το βραβείο Νόμπελ για την ειρήνη το 1973, όπως επίσης και ο Γερμανός Κάρλ φον Οσιέτσκυ, που αργότερα έγινε δημοσιογράφος, για να τιμηθεί το 1936 με το βραβείο Νόμπελ ειρήνης για το 1935.

Αυτό, λοιπόν, είναι το απολυτήριο του Αϊνστάιν:


Τέσσερις απλές συμβουλές για να κάνετε οικονομία στη βενζίνη!


Διαβάστε 4 απλές συμβουλές που μπορεί να κάνουν το ρεζερβουάρ σας να μην αδειάζει με την ταχύτητα του φωτός.

1. Γεμίστε το όχημά σας νωρίς το πρωί. Γιατί η θερμοκρασία εδάφους είναι χαμηλή. Σ' όλα τα πρατήρια βενζίνης οι δεξαμενές είναι υπόγειες. Άρα, όσο πιο κρύο είναι το έδαφος, τόσο μεγαλύτερη είναι η πυκνότητα του καυσίμου. Αν γεμίσετε απόγευμα, ή βράδυ, το λίτρο σας δεν θα είναι ακριβώς ένα λίτρο.

2. Όταν γεμίζετε ο ίδιος-ίδια σε self service-πρατήριο, μην βάζετε την αντλία στην υψηλή ταχύτητα. Απ' τις τρείς ταχύτητες/στάδια, – χαμηλό στάδιο, μεσαίο κι υψηλό,- το χαμηλό ελαχιστοποιεί τους ατμούς που δημιουργούνται απ' την βενζίνη. Σ' όλες οι μάνικες προκαλείται μια επιστροφή ατμού. Εάν γεμίζετε στο γρήγορο, ένα μέρος του καυσίμου, που πηγαίνει στο ρεζερβουάρ γίνεται ατμός βενζίνης. Αυτός ο ατμός απορροφάται επάνω, γυρίζει πίσω στην υπόγεια δεξαμενή του βενζινάδικου κι έτσι στην πραγματικότητα παραλαμβάνετε λιγότερο καύσιμο.

3. Ένα απ' τα σημαντικότερα είναι να κάνετε ανεφοδιασμό, όταν το απόθεμα βενζίνης σας είναι περίπου στη μέση. Διότι, όσο περισσότερο καύσιμο έχετε στο ρεζερβουάρ, τόσο λιγότερος αέρας υπάρχει στο διαθέσιμο χώρο του. Η βενζίνη εξατμίζεται γρηγορότερα απ' ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

4. Εάν την ώρα που εισέρχεστε, δείτε ότι γίνεται ανεφοδιασμός του βενζινάδικου από βυτιοφόρο, μη γεμίζετε. Είναι πολύ πιθανό το καύσιμο να έχει ανακατευτεί.

Read more: http://www.newsbomb.gr



Το “χόρτο του Θεού” λέγεται λουίζα!



Αρχικά θα σάς μαγέψουν τα μικρά ανθάκια που στολίζουν αυτόν τον όμορφο φυλλοβόλο θάμνο, άλλοτε λευκά, μοβ ή ανοιχτόχρωμα πράσινα. Στη συνέχεια, η όσφρησή σας θα συλλάβει εκλεπτυσμένες λεμονάτες εσάνς να δροσίζουν ευχάριστα τον χώρο, ενώ όταν βράσετε τα λογχοειδή πράσινα φύλλα της, θα γευτείτε στον ουρανίσκο σας μια ευχάριστα ξινή γεύση που θα σάς χαρίσει ευεξία.
Το βότανο της Λουίζα, με το λατινικό όνομα «Lippia citriodora» ανήκει στην οικογένεια των Verbenaceae (που περιλαμβάνει περίπου 250 είδη) και κατάγεται από την Νότιο Αμερική και συγκεκριμένα τη Χιλή οι Ισπανοί την έφεραν στην Ευρώπη τον 17ο αιώνα. . Σήμερα όμως τη θεωρούμε πλέον και δικό μας φυτό και την αναφέρουμε εκτός από τα επιστημονικά της ονόματα Λιππία η κιτρίοσμος και λεμονόχορτο, λόγω της λεμονάτης μυρωδιάς των ανθών και των φύλλων της, αλλά στην Κρήτη που της έχουν ιδιαίτερη αδυναμία θα ακούσετε να την αποκαλούν και γοργογιάννη.Το άλλο του όνομα είναι λεμονόχορτο, αφού αν πιάσετε τα μικρά, λευκά του ανθάκια το χέρι σας θα μυρίζει… λεμόνι! Είναι πολυετές φυλλοβόλος θάμνος με ύψος από 1 μέχρι 2-2,5 μέτρα με έντονη οσμή λεμονιού(για αυτό λέγεται και λεμονόχορτο). Τα φύλλα της είναι οδοντωτά σε σχήμα λογχοειδές με χρώμα πολύ ανοικτό πράσινο, ενώ τα άνθη της είναι μικρά λευκά ή λευκορόδινα. Αγαπάει τον ήλιο, αντέχει στην παγωνιά (όχι σε πολύ χαμηλή) και θέλει το νεράκι της το καλοκαίρι(καλό πότισμα κάθε βδομάδα). Αναπτύσσεται καλύτερα σε ουδέτερα ή ελαφρά όξινα εδάφη που είναι πλούσια σε οργανική ύλη. Πολλαπλασιάζετε με μοσχεύματα αρχές Μαρτίου και θέλει το κλαδεματάκι της όταν πέσουν τα φύλλα της το φθινόπωρο.Η όμορφη λουίζα είναι ένα ένα φαρμακευτικό λουλούδι που φροντίζει για την καλή μας υγεία με πολλούς τρόπους, ως αφέψημα ή λάδι, αφού τόσο τα άνθη, όσο και τα φύλλα της είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για τον ανθρώπινο οργανισμό.



Σε τι βοηθά;

Για τα νοσήματα του στομάχου και του πεπτικού συστήματος το αφέψημά της είναι ευεργετικό και βοηθάει, όταν υποφέρουμε από δυσπεψία, μετεωρισμό, νευραλγίες και κολικούς του στομάχου και των εντέρων.
Σταματά τη διάρροια και την αιμορραγία
Βοηθά στο αδυνάτισμα και στην εξαφάνιση της κυτταρίτιδας και στην αποβολή των περιττών υγρών.
Είναι αποτελεσματικό τονωτικό, αλλά ταυτόχρονα και καταπραϋντικό.
Είναι αντιπυρετικό.
Είναι διουρητικό και συνίσταται σε περιπτώσεις νεφρολιθιάσεων.
Βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού
Ανακουφίζει από τις ημικρανίες.
Καταπολεμά την κακοσμία του στόματος.
Το ζεστό έγχυμα της λουίζας είναι φημισμένο για της αφροδισιακές του ιδιότητες.
Χρησιμοποιήστε το έγχυμα του βοτάνου, για να πλύνετε και να καθαρίσετε το πρόσωπό σας.
Το έλαιό της βοηθά τις πληγές να επουλωθούν.
Ευεργετικό με καταπλάσματα στους νευρικούς πόνους και νευρικές κεφαλαλγίες, καθώς και στους πόνους των αυτιών.
Το αιθέριο έλαιο του φυτού χρησιμοποιείται και στην αρωματοποιία, ζαχαροπλαστική, ποτοποιία κ.λ.π.

Δίαιτα : Οι ευεργετικές ιδιότητες της λουίζας βοηθούν στην αποτοξίνωση και την αποβολή των περιττών υγρών από τον οργανισμό αλλά και την καύση της κυτταρίτιδας. Είναι από τα πιο διάσημα βότανα για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας. H συχνή χρήση της βοηθά στην αύξηση του ρυθμού του μεταβολισμού, στη ρύθμιση της όρεξης και στη διούρηση – γι’ αυτό και είναι μια καλή επιλογή για όσους ταλαιπωρούνται από κατακράτηση υγρών. Ακόμα, βοηθάει σημαντικά στη σύσφιξη του δέρματος. Επιλέξτε να πίνετε ένα φλιτζάνι αφέψημα περίπου 20 λεπτά πριν τα γεύματά σας. Προσπαθήστε να το τηρήσετε για 1-2 μήνες, κάντε ένα διάλειμμα 2 εβδομάδων και συνεχίστε ανάλογα με τα κιλά που θέλετε να χάσετε. Αν θέλετε, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και ως κομπρέσα.Κακοσμία του στόματος : Αν νιώθετε ή σάς έχουν πει ότι το στόμα σας μυρίζει άσχημα, πιείτε ένα αφέψημα λουίζας. Φυσικά η κακοσμία είναι σύμπτωμα που οφείλεται σε πολλούς και διαφορετικούς λόγους, όπως στοματικά, οδοντιατρικά, αναπνευστικά ή γαστρεντερικά προβλήματα. Μέχρι να βρει την οριστική λύση, αφήστε 50 γρ. φύλλα λουίζας να μουλιάσουν για 15 λεπτά σε 1 λίτρο κρύο νερό και μετά βράστε τα για λίγα δευτερόλεπτα. Αφήστε τα να κάτσουν για άλλα 10 λεπτά, ώστε να διαλυθεί στο νερό το αιθέριο έλαιο του φυτού. Πιείτε 3-4 φλιτζάνια από αυτό το «τσάι» μέσα στη μέρα, και θα διαπιστώσετε ότι η κακοσμία θα καταπολεμηθεί.
Πού τη βρίσκουμε: 
Η Λουίζα ανθίζει το καλοκαίρι και συνήθως φυτρώνει στις άκρες των εξοχικών δρόμων, στα πετρώδη εδάφη πολλών νησιών, ενώ σε περιοχές με γόνιμο έδαφος το ύψος της φτάνει το ενάμισι μέτρο. Καλλιεργείται σε κήπους ή σε γλάστρες στο μπαλκόνι και αντέχει ακόμα κι αν δεν ποτίζεται συχνά.Αποξηραμένα φύλλα βρίσκουμε σε όλα τα καταστήματα με βότανα, στα μεγάλα σούπερ μάρκετ ή σε φαρμακεία.

Οδηγίες Προετοιμασίας … Έγχυμα : Aφού βράσει το νερό στο μπρίκι, το αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε τη συνιστώμενη δόση του βοτάνου και το αφήνετε σκεπασμένο για 5 λεπτά. Tο σουρώνετε και το πίνετε.Aφέψημα : Tο αφέψημα ενδείκνυται για τα σκληρά φύλλα και τις ρίζες των βοτάνων. Στην περίπτωση αυτή, βράζετε το βότανο μαζί με το νερό για 5 λεπτά, το σουρώνετε και το πίνετε.Το αιθέριο έλαιο : Το αιθέριο έλαιο της λουίζας θα το βρείτε εύκολα στα φαρμακεία ή στα καταστήματα βιολογικών ειδών. Λίγες μόνο σταγόνες πάνω σε ένα βαμβάκι, βοηθούν τις πληγές να επουλωθούν και τους μώλωπες να υποχωρήσουν. Όμως μην το παρακάνετε, γιατί η λουίζα έχει ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε καμφορά και μπορεί να σάς φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αρωματική πρόταση:Λουίζα με λεβάντα για ήρεμες ημέρες και νύχτεςΣυστατικά:
5-6 φύλλα λουίζας
1 1/2 κουταλιά του γλυκού λεβάντα
1 κούπα φυσικό μεταλλικό νερό
1 κουταλιά του γλυκού μέλι

Οδηγίες: Βράστε το φυσικό μεταλλικό νερό στους απαιτούμενους βαθμούς (100° Κελσίου ) και κατόπιν ρίξτε τα φύλλα λουίζας και τα άνθη λεβάντας.Αφήστε τα να βγάλουν το άρωμα τους για 4-5 λεπτά και, αφού το σουρώσετε και το σερβίρετε στην αγαπημένη σας κούπα, προσθέστε το μέλι.Χαλαρώστε και απολαύστε το.Λίγα μυστικά ακόμαΜπορείτε ακόμα να φτιάξετε το ρόφημα του ενός λίτρου και να το βάλετε στο ψυγείο. Έτσι θα απολαύσετε το χαλαρωτικό ποτό σας παγωμένο ακόμα και στο γραφείο σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Φτιάξτε παγάκια από το ρόφημα που ετοιμάζετε και όχι από νερό, καθώς έτσι θα διατηρήσετε τη γεύση του ποτού σας αναλλοίωτη.Αν η μείωση της κυτταρίτιδας είναι ο κύριος στόχος σου βάλε στην άκρη, το δημοφιλες για αδυνάτισμα, πράσινο τσάι. Αν και είναι εξαιρετικό ρόφημα σίγουρα με σημαντικά ωφέλη στη αποτοξίνωση του οργανισμού, στην αύξηση του μεταβολισμού και γενικά στην υγεία και συνολική ευεξία του οργανισμού, για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας το νούμερο ένα βότανο είναι η Λουίζα!
Η Λουίζα είναι από τα πιο φημισμένα φαρμακευτικά βότανα στον κόσμο για την συμβολή της στο αδυνάτισμα, τη λιποδιάλυση, την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών και ως εκ τούτου στη μείωση της κυτταρίτιδας.
Τα πλεονεκτήματά της δεν σταματούν όμως εκεί!
Βοηθά επίσης στην αύξηση του ρυθμού του μεταβολισμού και στην αντιμετώπιση του τυμπανισμού & των αερίων. Είναι δε πολύ εύγεστο ρόφημα με ελαφρώς λεμονάτο άρωμα και είναι ιδανικό για το βράδυ μιας και προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ευεξίας.

Οδηγίες: 
1. Βράζεις λίγο νερό σε ένα μπρίκι και μετά ρίχνεις μέσα μερικά φυλλαράκια χωρίς να συνεχίσεις το βράσιμο και το αφήνεις για 3-5 λεπτά ώστε να βγάλει το βότανο τις ωφέλιμες ουσίες του.
2. Στραγγίζεις το ρόφημα από τα φύλλα
3. Έτοιμο! Τέλειο για την κυτταρίτιδα αλλά και απολαυστικό ταυτόχρονα!Έξτρα συμβουλές:
1. Μην βάλεις ζάχαρη! Αν θέλεις να το γλυκάνεις οπωσδήποτε χρησιμοποίησε stevia που είναι ένα φυσικό και υγιεινό γλυκαντικό.
2. Η λουίζα μπορεί να αποτελέσει έναν σημαντικό σου σύμμαχο στην μάχη ενάντια στην κυτταρίτιδα αλλά από μόνη της δεν κάνει θαύματα. Θα πρέπει να είναι μέρος μιας συστηματικής ολικής αντιμετώπισης και συνοδεύεται με υγιεινή διατροφή, άσκηση και τοπική φροντίδα.Προσοχή!
Συστήνεται να αποφεύγεται η χρήση της από όσους πάσχουν από υπόταση,
επειδή είναι διουρητική και μειώνει την πίεση.

Πηγές: www.naturanrg.gr , www.iator.gr


Ποιες τροφές πολλαπλασιάζουν και ποιες καταστρέφουν τα καρκινικά κύτταρα;



Ενημέρωση για τον καρκίνο από το νοσοκομείο John Hopkins
ΑΦΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Η ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ (ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ «ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ») ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, ΤΟ JOHN HOPKINS HOSPITAL ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ.

1. Κάθε άνθρωπος έχει καρκινικά κύτταρα στο σώμα του. Αυτά τα καρκινικά κύτταρα δεν φαίνονται στις συνήθεις εξετάσεις, εφόσον δεν έχουν πολλαπλασιαστεί σε ορισμένα δισεκατομμύρια. Όταν ο γιατρός διαβεβαιώνει τους καρκινοπαθείς ότι δεν υπάρχουν πλέον καρκινικά κύτταρα στο σώμα τους μετά από θεραπεία, αυτό σημαίνει απλώς ότι είναι αδύνατη η ανίχνευση των καρκινικών κυττάρων στις εξετάσεις τους, επειδή ο αριθμός τους δεν ανέρχεται καν στο ανιχνεύσιμο ποσό.

2. Καρκινικά κύτταρα εμφανίζονται από 6 έως και περισσότερες από 10 φορές στη ζωή ενός ανθρώπου.

3. Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου είναι ισχυρό, τα καρκινικά κύτταρα καταστρέφονται και έτσι αποτρέπεται ο πολλαπλασιασμός τους και κατά συνέπεια ο σχηματισμός όγκων.

4. Όταν κάποιος έχει καρκίνο αυτό υποδεικνύει ότι παρουσιάζει πολλαπλές διατροφικές ελλείψεις. Κάτι τέτοιο μπορεί να οφείλεται σε γενετικούς, περιβαλλοντικούς και διατροφικούς παράγοντες, καθώς και στον τρόπο ζωής του ατόμου.

5. Για να ξεπεραστούν οι πολλαπλές διατροφικές ελλείψεις, πρέπει να αλλάξει η διατροφή και να συμπεριληφθούν συμπληρώματα, τα οποία θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

6. Η χημειοθεραπεία έχει να κάνει με τη δηλητηρίαση των ραγδαία αναπτυσσόμενων καρκινικών κυττάρων, αλλά και με την καταστροφή των ραγδαία αναπτυσσόμενων υγειών κυττάρων στο μυελό των οστών, την γαστρεντερική οδό κ.λπ. και μπορεί να προκαλέσει οργανικές βλάβες, στο ήπαρ, τους νεφρούς, την καρδιά, τους πνεύμονες κ.λπ.

7. Η ακτινοβολία καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα και παράλληλα, καυτηριάζει, σημαδεύει και καταστρέφει υγιή κύτταρα, ιστούς και όργανα.
8. Η αρχική θεραπεία με ακτινοβολίες και χημειοθεραπεία συχνά μειώνει το μέγεθος ενός όγκου. Ωστόσο, η παρατεταμένη χρήση χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας δεν έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω καταστροφή ενός όγκου.

9. Όταν το σώμα φέρει υπερβολικό τοξικό φορτίο από χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες, το ανοσοποιητικό σύστημα έχει είτε κατασταλεί είτε καταστραφεί, έτσι το άτομο μπορεί να υποκύψει σε διάφορα είδη μολύνσεων και επιπλοκών.

10. Η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία μπορούν να προκαλέσουν τη μετάλλαξη των καρκινικών κυττάρων, ούτως ώστε να γίνουν πιο ανθεκτικά με αποτέλεσμα να καταστρέφονται πιο δύσκολα. Οι χειρουργικές επεμβάσεις μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων και σε άλλες περιοχές.

11. Ένας αποτελεσματικός τρόπος καταπολέμησης του καρκίνου είναι η εξασθένηση των καρκινικών κυττάρων, με το να μην τους παρέχεται η τροφή που χρειάζονται για να πολλαπλασιαστούν.

ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ:
α. Η ζάχαρη τρέφει τον καρκίνο. Αφαιρώντας τη ζάχαρη από τη διατροφή μας απομακρύνουμε μία σημαντική πηγή ενέργειας από τα καρκινικά κύτταρα. Τα υποκατάστατα ζάχαρης, όπως τα Canderel, NutraSweet, Equal, Spoonful κ.λπ. παράγονται από ασπαρτάμη, που είναι βλαβερή. Ένα καλύτερο φυσικό υποκατάστατο θα ήταν το μέλι Manuka ή οι μελάσες αλλά μόνο σε πολύ μικρές ποσότητες. Το επιτραπέζιο αλάτι περιέχει χημικές προσθήκες για να αποκτήσει το λευκό του χρώμα.
Καλύτερη εναλλακτική είναι μπαχαρικά τύπου Bragg’s aminos ή θαλασσινό αλάτι.

β. Το γάλα κάνει το σώμα μας να παράγει βλέννα, ιδίως στη γαστρεντερική οδό. Ο καρκίνος τρέφεται από τη βλέννα. Διακόπτοντας το γάλα και υποκαθιστώντας το με γάλα σόγιας χωρίς προσθήκη γλυκαντικών, τα καρκινικά κύτταρα εξασθενούν.

γ. Τα καρκινικά κύτταρα ευδοκιμούν σε όξινα περιβάλλοντα. Μία διατροφή βασισμένη στο κρέας είναι όξινη. Είναι προτιμότερο να τρώμε ψάρι και λίγο κοτόπουλο, από ότι μοσχαρίσιο ή χοιρινό κρέας. Το κρέας περιέχει επίσης αντιβιοτικά, αυξητικές ορμόνες και παράσιτα που είναι όλα επιβλαβή, ειδικά για καρκινοπαθείς.

δ. Μία διατροφή που αποτελείται από 80% φρέσκους χυμούς και λαχανικά, σιτηρά ολικής αλέσεως, σπόρους, ξηρούς καρπούς και λίγα φρούτα σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα αλκαλικό περιβάλλον στο σώμα σας. Το 20% μπορεί να αποτελείται από μαγειρεμένα γεύματα στα οποία να περιλαμβάνονται τα φασόλια.
Οι χυμοί από φρέσκα λαχανικά παρέχουν ζωντανά ένζυμα που απορροφούνται εύκολα και φτάνουν στα κύτταρα μέσα σε 15 λεπτά τρέφοντας και ενισχύοντας την ανάπτυξη υγιών κυττάρων. Για την πρόσληψη ζωντανών ενζύμων και τη δημιουργία υγιών κυττάρων δοκιμάστε να πιείτε φρέσκο χυμό λαχανικών (από τα περισσότερα λαχανικά, συμπεριλαμβανομένων των βλαστών από τα φασόλια) και να φάτε ωμά λαχανικά 2 ή 3 φορές την ημέρα. Τα ένζυμα καταστρέφονται σε θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου (104 βαθμοί Φαρενάιτ).

ε. Αποφεύγετε καφέ, τσάι και σοκολάτα, τα οποία περιέχουν μεγάλη ποσότητα καφεΐνης. Το πράσινο τσάι είναι η καλύτερη εναλλακτική και έχει ιδιότητες κατά του καρκίνου. Νερό, καλύτερα καθαρισμένο ή φιλτραρισμένο, για την αποφυγή γνωστών τοξινών και βαρέων μετάλλων που περιέχονται στο νερό της βρύσης. Το αποσταγμένο νερό είναι όξινο και καλύτερα να αποφεύγεται.

12. Η πρωτεΐνη του κρέατος είναι δύσπεπτη και απαιτεί πολλά πεπτικά ένζυμα. Το άπεπτο κρέας που παραμένει στα έντερα αποσυντίθεται και έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη συσσώρευση τοξικών ουσιών.

13. Τα τοιχώματα των καρκινικών κυττάρων αποτελούνται από μία σκληρή πρωτεϊνική στιβάδα. Αποφεύγοντας ή μειώνοντας την κατανάλωση κρέατος απελευθερώνονται περισσότερα ένζυμα που επιτίθενται στα πρωτεϊνικά τοιχώματα των καρκινικών κυττάρων με αποτέλεσμα τα κύτταρα φονείς να μπορούν να τα καταστρέψουν.

14. Ορισμένα υποκατάστατα ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα (IP6, Flor ssence, Essiac, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, ουσιαστικά λιπαρά οξέα κ.λπ.). Άλλα υποκατάστατα όπως η βιταμίνη Ε είναι γνωστό ότι προκαλούν απόπτωση ή προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο, τη φυσιολογική μέθοδο του σώματος να απορρίπτει τα κατεστραμμένα, ανεπιθύμητα ή αχρείαστα κύτταρα.

15. Ο καρκίνος είναι μία ασθένεια του μυαλού, του σώματος και της ψυχής. Ένα ενεργό και θετικό πνεύμα θα βοηθήσει τον μαχητή του καρκίνου να επιβιώσει. Ο θυμός, η πικρία και τα δυσάρεστα συναισθήματα θέτουν το σώμα σε ένα αγχώδες και όξινο περιβάλλον. Μάθετε το πνεύμα σας να αγαπά και να συγχωρεί. Μάθετε να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε τη ζωή.

1 6. Τα καρκινικά κύτταρα δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν σε οξυγονωμένα περιβάλλοντα. Η καθημερινή άσκηση και οι βαθιές αναπνοές βοηθούν στη διοχέτευση περισσότερου οξυγόνου στα κύτταρα. Η οξυγονοθεραπεία είναι μία ακόμα μέθοδος που χρησιμοποιείται για την καταστροφή των καρκινικών
κυττάρων.
πηγη
www.radiokalymnos.com



ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ...!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ JUNIOR ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ....!!!!‏

Ο 30χρονος γιός του Αχιλλέα Καραμανλή που διαθέτει και αυτός το ονοματεπώνυμο του διάσημου θείου του Κώστα Καραμανλή, παρότι δεν δηλώνει πολιτικός αλλά επιχειρηματίας, έκανε μια αμιγώς πολιτική παρέμβαση με αιχμές εναντίον των πάντων.

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα Παραπολιτικά ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα βρίσκει τον Αντώνη Σαμαρά «αποτελεσματικό Πρωθυπουργό» που «έχει εκπλήξει ευχάριστα». Επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου λέγοντας ότι «διπλασίασε του δημοσίους υπαλλήλους και εκτόξευσε το χρέος».

Επίσης επιτίθεται εναντίον του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου διότι «το 2010 έκανε το μεγάλο λάθος και αντί για μείωση του δημοσίου προτίμησε μειώσεις μισθών και συντάξεων». Τέλος αναφέρει ότι «και η ΝΔ εκπασοκίστηκε» ενώ συμπληρώνει ότι «ακολούθησε πρακτικές που ήταν εναντίον του DNA του κόμματος». (iefimerida)

http://www.prisonplanet.gr/

435.666 ευρώ «δώρο» σε εταιρία της συζύγου και των θυγατέρων Στουρνάρα!



«Δωράκι» 435.666 ευρώ (τυχαία παραπέμπει σε… «σατανικό» αριθμό;) φαίνεται ότι έκανε η κυβέρνηση στη σύζυγο και στις κόρες του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, σύμφωνα με καταγγελία – «βόμβα» του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.

Η δημοσιοποίηση του γεγονότος αυτού έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά το ταξίδι – «σκάνδαλο» του κ. Στέλιου Σταυρίδη με το προσωπικό τζετ του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη που ήρθε να επιβεβαιώσει όλους όσοι υποστηρίζουν ότι η δικομματική κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πάει χέρι χέρι με συγκεκριμένα συμφέροντα.

Ο κ. Σταυρίδης, μέχρι… πρότινος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, «πέταξε» με το ιδιωτικό αεροπλάνο του κ. Μελισσανίδη πριν καλά καλά στεγνώσουν οι φωτογραφίες με τις χειραψίες μεταξύ του ιδίου, του κ. Στουρνάρα και του εν λόγω επιχειρηματία για την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ, με αποτέλεσμα ο υπουργός Οικονομικών να αναγκαστεί, μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», να ζητήσει την παραίτηση του. ΧΡΙΚΕ:




«Στουρνάρα δώσε εξηγήσεις ή παραιτήσου εδώ και τώρα!»

Συγκεκριμένα, ο ανεξάρτητος βουλευτής και γενικός γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος (ΧΡΙΚΕ) Νίκος Νικολόπουλος καταγγέλλει την ανάθεση ποσού 435.666 ευρω από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκου σε δύο διαφημιστικές εταιρείες για την εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών στην «Πρόληψη της Πολυφαρμακίας». Σύμφωνα με τον κ. Νικολόπουλο, η 1η διαφημιστική εταιρεία με την επωνυμία «MINDWORK BUSINESS SOLUTIONS EΠΕ» φέρεται να αναλαμβάνει δουλειές από το Δημόσιο και να διοργανώνει συνέδρια και να αναλαμβάνει διαφημιστικές εκστρατείες. Σε αυτή την εταιρεία συμμετέχει ως Γενική Διευθύντρια η Σταυρούλα Νικολοπούλου (σύζυγος του υπουργού Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα!) και -σύμφωνα με την τελευταία τροποποίηση του καταστατικού της- βασικοί εταίροι είναι και οι Μυρτώ Στουρνάρα και Νεφέλη Στουρνάρα, δηλαδή οι… θυγατέρες του ΥΠΟΙΚ!

Η δραστηριότητα της συγκεκριμένης εταιρίας έφτασε έως την Βουλή μετά από ερώτηση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Βασίλη Καπερνάρου, ο οποίος αναζητούσε απαντήσεις για το κόστος αλλά και για την διαγωνιστική διαδικασία, τόσο από τον υπουργό οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, όσο και από τον πρώην υπουργό υγείας Ανδρεα Λυκουρέντζο σχετικά με το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υγείας και την διοργάνωση του από την εταιρεία Mindwork Business Solutions (συζύγου Στουρνάρα). Η απάντηση ήρθε μόνο από τον υπουργό Yγείας και ανέφερε ότι δεν έχει καταγράφει καμία πίστωση για την πληρωμή δαπανών του συγκεκριμένου συνεδρίου.

Kapern-e1368653036572

Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο συνέδριο η διοργανώτρια εταιρία θεώρησε σωστό να καλέσει ως βασικό ομιλητή και τη σύζυγο του υπουργού οικονομικών, ώστε να δώσει κύρος στο συνέδριο, άλλωστε η πλειονότητα των συνεδρίων είναι αμφιβόλου χρησιμότητας.

«Εταιρία Στουρνάρα»: Πήρε το έργο αν και όφειλε στο δημόσιο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΧΡΙΚΕ, η διαδρομή της συγκεκριμένης εταιρίας έχει αρκετά σκοτεινά σημεία. Στις 13-6-2012 λαμβάνει μέρος σε διαγωνισμό για να διεκδικήσει την διοργάνωση ημερίδων του υπουργείου Παιδείας. Ωστόσο αποφασίζετε να μην πλειοδοτήσει στο διαγωνισμό, καθώς εντοπίζεται από την επιτροπή ελέγχου ότι έχει καταδίκη για μη έγκαιρη καταβολή εισφορών ΤΑΕ!

«Με λίγα λόγια η γυναικά του υπουργού Οικονομικών που έχει βάλει του περισσότερους φόρους από οποιονδήποτε άλλον υπουργό στους έλληνες φορολογούμενους δεν είχε πληρώσει τις εισφορές της στο δημόσιο. Ήταν οφειλέτης του δημοσίου» τονίζεται στην ανακοίνωση του ΧΡΙΚΕ.

Η διαδρομή, όμως, της εταιρείας της κυρίας Στουρνάρα δεν τελειώνει εκεί… Τρεις μήνες μετά, λαμβάνει, λοιπόν, μέρος σε διεθνή διαγωνισμό για την εκστρατεία ενημέρωσης του ΕΟΦ για την πολυφαρμακία.

«Είναι απορίας άξιο ότι η εταιρεία της συζύγου του υπουργού Οικονομικών πήρε μια δουλειά σχεδόν μισού εκατομμυρίου, ενώ ταυτόχρονα είναι οφειλέτης του Δημοσίου», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΧΡΙΚΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΕΟΦ, το συγκεκριμένο έργο ήταν να κοστολογηθεί από τον τότε επικεφαλής του ΕΟΦ Γιάννη Τούντα γύρω στο 1.000.000 ευρώ. Εντούτοις, μετά από διαφωνία που ξέσπασε μεταξύ του προέδρου και της τότε υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων, τελικά το ποσό έπεσε στις 435.666 ευρώ.

«Είναι προκλητικό, όχι μόνο ότι η σύζυγος και οι θυγατέρες του υπουργού Οικονομικών παίρνει δουλειές από το δημόσιο αλλά τα υπουργεία και οι δημόσιοι οργανισμοί σε καιρούς λιτότητας που επιβάλλει ο κ. Στουρνάρας να εμφανίζονται να διοργανώνουν συνεδρία και εκδηλώσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ αμφίβολης αναγκαιότητας για να μην πούμε και χρησιμότητας. Χωρίς την εκστρατεία για την πολυφαρμακία του ενός εκατομμυρίου μπορεί να ζήσουν οι ασθενείς. Χωρίς όμως φάρμακα για τον καρκίνο δεν μπορούν! Είναι επίσης ανήθικο, απαράδεκτο και «φτηνός» τρόπος προώθησης των οικογενειακών επιχειρήσεων, για έναν υπουργό να «περιφέρεται» σε εκδηλώσεις για τις οποίες πληρώνεται η σύζυγος του ως «εγγυητής της σοβαρότητα και της επιτυχίας της εκδήλωσης», καταλήγει η ανακοίνωση του ΧΡΙΚΕ που πλέον βάζει με την πλάτη στον τοίχο τον κ. Στουρνάρα ο οποίος είτε θα δώσει διευκρινίσεις, είτε θα πρέπει να αναλάβει το θέμα το Μέγαρο Μαξίμου, εάν ο πρωθυπουργός θέλει να προασπιστεί όσα ευαγγελίζεται περί αξιοκρατίας, και να ζητήσει την παραίτηση του.

Πηγή: nez.gr




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger