Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΜYΣΤΗΡΙΑ βροχή από νεκρά μαύρα πουλιά στον Καναδά- Κάποιο σημάδι της Αποκάλυψης; (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013


Περιβαλλοντικές υπηρεσίες και υπερασπιστές των ζώων προσπαθούν να εξηγήσουν το μυστήριο θάνατο εκατοντάδων πουλιών που κυριολεκτικά έπεσαν από τον ουρανό πάνω στους κατοίκους της Γουίνιπεγκ, της πρωτεύουσας της επαρχίας της Μανιτόμπα του Καναδά.

Σύμφωνα με μάρτυρες αυτού του ασυνήθιστου φαινόμενου, την τελευταία εβδομάδα εκατοντάδες μαύρα πουλιά, κοτσύφια, ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν ακριβώς στα πόδια των περαστικών. Τα πουλιά, τα οποία αρχικά φαινόταν να είναι ζαλισμένα, έπεσαν στις στέγες των σπιτιών και τα λεωφορεία.

Ειδικοί της Υπηρεσίας σε θέματα περιβάλλοντος περιμάζεψαν από τους δρόμους του Winnipeg πάνω από 50 νεκρά πτηνά , ενώ άλλα 11 που ήταν ζωντανά παραδόθηκαν στην τοπική ένωση Προστασίας και Υγείας των Ζώων. Σύμφωνα με την διευθύντρια του συλλόγου, Έρικα Άνσιου, η οποία μίλησε για το CBC News, όλοι τα επιζήσαντα πουλιά αυτή τη στιγμή ανέκτησαν τις δυνάμεις τους και είναι πλέον αρκετά ζωηρά, αλλά εξακολουθούν να έχουν δυσκολία να πετάξουν.

Η Άνσιου δεν ανέφερε ποια θα μπορούσε να είναι η αιτία του θανάτου των πουλιών. Ωστόσο, η κυρίαρχη υποψία είναι ότι τα πουλιά δεν είχαν φωλιές.. "Δεν θέλω να θερμάνω την κατάσταση, ιδίως για τους οπαδούς του μυστικισμού και των Προφητειών της αποκάλυψης οι οποίες σχετίζονται με τα πουλιά που πέφτουν από τον ουρανό. Ίσως έχει να κάνει με την αρνητική επίδραση των εξωτερικών παραγόντων, όπως τοξίνες, επίσης, μπορεί να υπάρχει κάποιο είδος της ασθένειας », είπε.

 Υπενθυμίζουμε παρόμοιες περιπτώσεις στις ΗΠΑ και την Ιταλία. Τον Ιανουάριο του 2011 στην Αμερικανική πολιτεία του Αρκάνσας μια μυστηριώδης βροχή μαύρων πουλιών, με ένα χαρακτηριστικό κόκκινο σημάδι στην φτερούγα τους, άρχισε το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς. Περίπου 1.000 νεκρά κοτσύφια έπεσαν από τον ουρανό Λίγες μέρες αργότερα, περίπου 400 πτηνά, κυρίως περιστέρια, βρέθηκαν νεκρά σε ένα δρόμο στην πόλη της Faenza, στην επαρχία της Ραβέννα, στη Βόρεια Ιταλία. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν οι κτηνίατροι να εξηγήσουν το φαινόμενο.

Αυτή είναι η ΝΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που σαρώνει στο διαδίκτυο και ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ τη Πάολα!!!


Και πάνω που είχε ηρεμήσει τον τελευταίο καιρό από τα καυστικά ανέκδοτα για dogs και friskies μια νέα φωτό που κάνει το γύρο του Facebook έβαλε και πάλι στο στόχο την Πάολα...

Αυτή την φορά, στην φωτογραφία που κάνει το κύκλο του Facebook, με την χρήση μοντάζ φυσικά, η Πάολα «πλασάρεται» ως τέλειο dog των γηπέδων, όπως γράφει χαρακτηριστικά η λεζάντα κάτω από την φωτογραφία, που χρειάζεται γνωστή ομάδα ποδοσφαίρου...

Μα πόση κακία πλέον από κάποιους που βγάζουν το άχτι τους για την δημοφιλή τραγουδίστρια;

soknews.gr

Ακύρωσαν την εκλογή υποψήφιας στο Δημοτικό Συμβούλιο πόλης του Ιράν επειδή ήταν πολύ... σέξι

Παρά το γεγονός ότι έλαβε περισσότερες από 10.000 ψήφους στις εκλογές του Ιουνίου, τερματίζοντας 14η ανάμεσα σε 163 υποψηφίους και κερδίζοντας θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο πόλης, η οποία βρίσκεται 160 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Τεχεράνης, η 27χρονη μηχανικός και σχεδιάστρια ιστοσελίδων Νίνα Σιακχάλι Μοράντι ειδοποιήθηκε ότι είναι υπερβολικά σέξι για να αναλάβει καθήκοντα.

Η πρόωρη παύση της πολιτικής καριέρας της 27χρονης υπήρξε απόρροια της παρέμβασης συντηρητικών πολιτικών δυνάμεων:

«Δεν θέλουμε ένα μοντέλο στο Συμβούλιο», ανέφερε ανώτερος αξιωματούχος της πόλης εξηγώντας τη σχετική απόφαση. Η υποψηφιότητα της Νίνα Σιακχάλι Μοράντι πάντως είχε εγκριθεί τόσο από τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές όσο και από τις Υπηρεσίες Πληροφοριών της χώρας. Η ίδια δεν χρησιμοποίησε την ομορφιά της στον προεκλογικό αγώνα. Οι αφίσες της κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου την έδειχναν με την παραδοσιακή φορεσιά που φορούν οι γυναίκες στη χώρα. Επίσης δεν φαίνονται καθόλου τα μαλλιά της παρά μόνο το πρόσωπό της.

http://www.iefimerida.gr/

Στειρώνουν διανοητικά ανάπηρο στην Βρετανία χωρίς την συγκατάθεσή του!

Κι όμως, βρετανικό δικαστήριο έκρινε σήμερα ότι ένας 36χρονος διανοητικά ανάπηρος άνδρας, ο οποίος δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιεί μέσα αντισύλληψης, θα υποβληθεί σε στείρωση "για το συμφέρον του". Υπενθυμίζεται ότι η υποχρεωτική στείρωση θεωρείται έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Ο άνδρας αυτός, που είναι γνωστός μόνο με τα αρχικά DE, απέκτησε ένα γιο το 2010 και δεν επιθυμεί να αποκτήσει και άλλα παιδιά. Ωστόσο όπως λένε, η διανοητική κατάστασή του είναι τέτοια που τον εμποδίζει να πάρει μια απόφαση όσον αφορά τη βαζεκτομή του.

Οι γονείς του, ο οικογενειακός γιατρός και οι κοινωνικές υπηρεσίες προσέφυγαν στα δικαστήρια ώστε να δοθεί εντολή να στειρωθεί ο 36χρονος, ο δείκτης νοημοσύνης του οποίου αντιστοιχεί σε εκείνον ενός παιδιού ηλικίας 6-9 ετών.

Ο DΕ, που ζει με τους γονείς του στην κεντρική Αγγλία, έχει σεξουαλικές επαφές αλλά δεν ξέρει πώς και δεν μπορεί να λάβει προφυλάξεις ώστε να μην μείνει έγκυος η σύντροφός του επί μια δεκαετία, η "PQ", που είναι επίσης διανοητικά καθυστερημένη.

Επειδή κανείς τους δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο, οι αρχές έλαβαν δραστικά μέτρα, εμποδίζοντας τον DE να βρίσκεται μόνος του στον ίδιο χώρο με τη φίλη του. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά τη γέννηση του γιου τους, ένα γεγονός που είχε "σοβαρές επιπτώσεις" τόσο για το ζευγάρι όσο και για τις οικογένειες τους. 

Σύμφωνα με τη δικαστή, ο DE "κλονίστηκε σοβαρά" όταν έγινε πατέρας και δεν κατανοεί ότι το παιδί αυτό είναι συνέπεια των ερωτικών επαφών του με την PQ.

Η βαζεκτομή είναι "αναμφισβήτητα προς το συμφέρον του DE" αφού θα του επιτρέψει να συνεχίσει τη σχέση του με τη φίλη του και θα του παράσχει ανεξαρτησία, έκρινε η δικαστής Έλινορ Κινγκ.

Ο Άνγκους Μουν, που εκπροσωπούσε τα συμφέροντα του DE στο δικαστήριο, επέμεινε ότι "αναντίρρητα όλες οι πλευρές επιθυμούν την επέμβαση" και ότι "αυτό δεν έχει καμία σχέση με ευγονική" αφού δεν πρόκειται για έναν άνθρωπο που θα υποβληθεί σε βαζεκτομή ενάντια στη θέλησή του. Επιπροσθέτως, υποστήριξε, η απόφαση δεν σημαίνει ότι υπάρχει δεδικασμένο ώστε να υποβληθούν σε παρόμοιες επεμβάσεις και άλλα άτομα που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με τον πελάτη του.

Η υποχρεωτική στείρωση των ατόμων με ειδικές ανάγκες, που εφαρμοζόταν ευρέως κατά το πρώτο μισό του 20ού αιώνα, θεωρείται σήμερα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

http://www.newsit.gr/

Θαλάσσιο σαλιγκάρι εκκολάφτηκε μέσα από πληγή στο πόδι ενός τετράχρονου αγοριού [εικόνες]

Όταν ο τετράχρονος Πολ Φράνκλιν έπεσε και χτύπησε το γόνατό του κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, η μητέρα του, η Ρέιτσελ δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα γινόταν έπειτα από τρεις εβδομάδες.

Το χτύπημα δεν ήταν τέτοιο που ενέπνεε ανησυχία. Ηταν απλώς μια μικρή πληγή, την οποία η μάνα του μικρού καθάρισε με αντισηπτικό και έβαλε τσιρότο για να μην μολυνθεί. Μία εβδομάδα μετά, ο μικρός Πολ χτύπησε και πάλι στο ίδιο σημείο όταν έκανε πατινάζ. Το γόνατό του πρήστηκε. Ο γιατρός τον οποίο επισκέφτηκαν είπε πως το πόδι του Πολ είχε μολυνθεί και πήρε δείγμα ιστού για να το εξετάσει. Παράλληλα, έγραψε στο παιδί μια αγωγή με αντιβίωση και το έστειλε σπίτι.

Επειτα από δέκα μέρες το τραύμα είχε σημειώσει μεγάλη βελτίωση, αλλά – τι έκπληξη – ο Πολ χτύπησε και πάλι, εννοείται το ίδιο σημείο. Η πληγή γέμισε με πύον και η μητέρα του πήρε την πρωτοβουλία να πιέσει την πληγή για να το αδειάσει. Κάτι που ήξερε πως δεν θα τις επέτρεπαν να κάνει οι γιατροί.

Τι συνέβη μόλις πίεσε το τραύμα; Μαζί με το πύον από το πόδι του Πολ βγήκε κι ένα μικρό μαύρο θαλάσσιο σαλιγκάρι. Μαμά και γιος στην αρχή το πέρασαν για πετρούλα, μέχρι που το είδαν να κουνιέται μέσα στο κοχύλι του. Ο πατέρας του μικρού θεωρεί ότι την πρώτη φορά που χτύπησε ο γιος του, στην πληγή μπήκε το αυγό από το σαλιγκάρι που έπειτα από τρεις εβδομάδες εκκολάφτηκε. Το σαλιγκαράκι που πλέον ακούει στο όνομα Τούρμπο ζει πια στο ενυδρείο της οικογένειας.



http://www.iefimerida.gr/

Θύμα ερωτικών παιχνιδιών με …λεμόνι 45χρονος Τρικαλινός


Στο Νοσοκομείο Τρικάλων διεκομίσθη 45χρονος προχτές τα ξημερώματα προς αφαίρεση λεμονιού από απόκρυφο σημείο του σώματός του.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr το ερωτικό όργιο στο οποίο συμμετείχε ο 45χρονος Τρικαλινός, περιελάμβανε …«παιχνίδια» με αντικείμενα διαφόρων ειδών και μεγεθών.

Όπως προέκυψε, ένα όμως από αυτά και συγκεκριμένα ένα …λεμόνι, σφήνωσε στον πρωκτό του με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η εξαγωγή του.

Ο 45χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσον στο Νοσοκομείο Τρικάλων, με φρικτούς πόνους και τα ουρλιαχτά του ξεσήκωσαν τα εξωτερικά ιατρεία για αρκετή ώρα.

Οι θεράποντες ιατροί προχώρησαν σε …χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του λεμονιού και προχώρησαν και στην συρραφή του πρωκτού, ενώ ο 45χρονος νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων.

http://www.trikalanews.gr/

Νέο σκάνδαλο με τον Τούρκο «σημαιοφόρο» που έβριζε Έλληνες και Αρμένιους! Κατά τα άλλα όλοι κατηγορούσαν την Παπαχρήστου πέρυσι. Τώρα τσιμουδιά.


Ο Ριζά Καγιάλπ που ήταν σημαιοφόρος της τουρκικής αποστολής στους πρόσφατους Μεσογειακούς Αγώνες χαρακτήρισε ακτιβιστικά σκυλιά τους Ελληνες και τους Αρμένιους με σχόλιο του στο Τwitter το οποίο αμέσως μετά αποσύρθηκε.

Ο νεαρός Ολυμπιονίκης τάχθηκε από την πρώτη στιγμή εναντίον των διαδηλωτών στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, με το χαρακτηριστικό σχόλιο: «Γαμ… τις διαδηλώσεις σας. Γαμ…προδότες» ενώ σε άλλο «τιτίβισμα» προχώρησε ακόμα περισσότερο: «Ντροπή σας, που αφήσατε την πλατεία Ταξίμ στους αρμένιους και έλληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά».

Μετά τις αντιδράσεις ο Καγιάλπ αποχώρησε από το Μεσογειακό Χωριό, ενώ μετά από παρέμβαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων η υπόθεση του πήγε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης, η οποία του επέβαλε ποινή έξι μηνών αποκλεισμού από κάθε διεθνή αθλητική διοργάνωση, που ίσχυε από τις 12 Ιουλίου, ως τις 11 Ιανουαρίου 2014, όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr την 1η Αυγούστου.

Ωστόσο η Ομοσπονδία Πάλης της Τουρκίας αντέδρασε έντονα και απείλησε ότι θα καταφύγει στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης, με αποτέλεσμα η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης (FILA) να αναβάλλει την ποινή των έξι μηνών στον Καγιάλπ, μέχρι να γίνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τον άλλο μήνα στη Βουδαπέστη. Μετά το τέλος των Αγώνων, θα επανεξετάσει την περίπτωση του…

Ο 23χρονος παλαιστής που ήταν χάλκινος στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα έχει έτσι το δικαίωμα να πάρει μέρος κανονικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και να διεκδικήσει μετάλλιο, παρά τα απαράδεκτα σχόλια που έκανε. Είναι φανερό ότι η FILA φοβήθηκε να… ενοχλήσει τους Τούρκους και ουσιαστικά έδωσε συγχωροχάρτι στον Καγιάλπ.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Πρόεδρος της FILA Nέναντ Λάλοβιτς ήταν στην Αθήνα και την Αρχαία Ολυμπία στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και ο Πρόεδρος της Κώστας Θάνος, υπέρ της διατήρησης του αγωνίσματος στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και φυσικά έτυχε θερμής φιλοξενίας!

lithosfotos

Χαμός στα ελληνικά social media με την ψεύτικη είδηση θανάτου της Πάολα- Τί είπε η ίδια [εικόνες]

Στις 19:43 εχθές αναρτήθηκε σε ειδησεογραφικό ιστότοπο η είδηση θανάτου της γνωστής τρανς ακτιβίστριας, Πάολας Ρεβενιώτη. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αμέσως πίστεψαν την αλήθεια της είδησης κι έσπευσαν να (συλ)λυπηθούν, φτιάχνοντας και αποχαιρετιστήριες σελίδες στο Facebook.

Όπως είναι φυσικό, η Πάολα σοκαρίστηκε με την είδηση κι αμέσως ενημέρωσε τους φίλους και ακολούθους της ότι είναι ψεύτικη κι ανυπόστατη και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Κάλεσε, μάλιστα, όλους να κάνουν αναφορά στις σελίδες που την…. αποχαιρετούσαν, προκειμένου να διαγραφούν.

Παρόλα αυτά δε θα μπορούσε να μη σχολιαστεί το γεγονός ότι, ακόμα κι εκεί, στις σελίδες που φτιάχτηκαν για να τιμήσουν ένα πρόσωπο που τελικά δεν έχει πεθάνει, ορμώμενες από μία ψεύτικη είδηση, η ειρωνεία και τα πικρόχολα σχόλια ήταν σε πρώτο πλάνο. Γεγονός, βέβαια, που δεν άφησε αδιάφορη την ίδια την Πάολα, η οποία –ενώ στην αρχή ήταν ψύχραιμη- άρχισε να απαντά με δικές της αναρτήσεις στον τοίχο του προφίλ της.

Η Πάολα από εχθές μέχρι και πριν λίγη ώρα εξακολουθεί να ασχολείται με το περιστατικό –και πάλι χιουμοριστικά- έχοντας αναρτήσει φωτογραφία- συνταγή με κόλλυβα.

Η τρανς ακτιβίστρια, που καθιερώθηκε από τους αγώνες της για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων και των τρανς στη χώρα μας, όπως και από την πολύτιμη συμμετοχή της στο περιοδικό «Κράξιμο» (έκανε θραύση στους ομοφυλόφιλους τη δεκαετία του ‘80), τα τελευταία χρόνια ξεχώρισε και για τα διαδικτυακά της ντοκιμαντέρ, με τίτλο «The Paola Project». Αυτά πραγματεύονται ζητήματα σχετικά με τον έρωτα, τις ακραίες πλευρές του, τις πολλές μορφές του, αλλά και την αρνητική, σκοτεινή του όψη. Από τα επεισόδια της σειράς «The Paola Project», είχε ξεχωρίσει εκείνο σχετικά με την αντρική πορνεία.

Πάντως, μια ψεύτικη είδηση θανάτου είναι ικανή είτε να σοκάρει και να συνθλίψει το άτομο στο οποίο αναφέρεται είτε να το κάνει να ξανανιώσει ζωντανό, να εκμεταλλευτεί τη «δεύτερη ευκαιρία» που του δίνεται να ξαναζήσει. Στην περίπτωση της Πάολα, έγινε το δεύτερο.

Το video που ξεμπροστιάζει τους Αδελφούς Μουσουλμάνους -Σκηνοθετούν φωτογραφίες με τραυματίες!


-"Στημένες" φωτογραφίες προωθούν οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι στα μέσα ενημέρωσης της Αιγύπτου, αλλά και του εξωτερικού, όπως αποκαλύπτει το video
-Κυβερνητική εντολή στην αστυνομία να χρησιμοποιεί πραγματικά πυρά στις επιθέσεις δημοσίων κτιρίων
- Έκαψαν εκκλησίες και τζαμιά
- Στους 578 οι νεκροί, 3.700 οι τραυματίες
- Παρατάθηκε η κράτηση του Μόρσι για 30 ημέρες
- Δείτε συγκλονιστικές ΦΩΤΟ και VIDEO

Κόσμος διαδηλώνει, κρατώντας πανό, κάποιοι είναι τραυματισμένοι στο έδαφος και άλλοι τους παρέχουν τις πρώτες βοήθειες... Το σκηνικό, πολύ καλά σκηνοθετημένο, και οι φωτογραφίες άκρως πειστικές... Ο στόχος επετεύχθη και οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν όλα τα στοιχεία για να αποδείξουν ότι δέχτηκαν επιθέσεις, σε μια... ειρηνική διαδήλωση υπέρ του Μοχάμεντ Μόρσι.

Προφανώς, αυτό δεν είναι το μόνο τους επίτευγμα, καθώς σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της χώρας, οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν 20 πτώματα, κάτω από την εξέδρα, όπου γίνονται οι ομιλίες τους στην πλατεία Ραμπάα αλ-Ανταουίγια... Ωστόσο, θα γίνει ιατροδικαστική έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου τους, καθώς στελέχη της κυβέρνησης υποστηρίζουν ότι τους σκότωσαν οι ίδιοι οι ισλαμιστές για να "ανεβάσουν" τον αριθμό των νεκρών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ



Τα ζώδια σήμερα 16 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ
Νιώθετε πολύ δυνατοί και γενικά πολύ αισιόδοξοι. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μεγάλη εύνοια σε ένα ερωτικό θέμα και ίσως να έρθει ξαφνικά μια πρόταση που την περιμένατε. Μερικές φορές από το πουθενά γίνονται τα καλύτερα πράγματα. Ίσως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο να αιφνιδιαστείτε περισσότερο με συναισθηματικές και οικογενειακές πιέσεις. Καλό είναι να αφήσετε την ψυχή σας πιο ελεύθερη να εκφραστεί. Πάντως αν περιμένετε κάποια χρήματα θα σας έρθουν σύντομα. Το Λιοντάρι και ο Τοξότης είναι πολύ κοντά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Αναζητάτε τη χαμένη σας εφηβεία και μπορεί να βρεθείτε με παλιούς φίλους που είχατε κάπως χαθεί. Καλό είναι να ξεχνιέστε που και που και να περνάτε όμορφα, χαλαρώνοντας και ξεχνώντας όλα σας τα προβλήματα. Η οικογένειά σας είναι ένα πολύ ήρεμο λιμάνι για σας, για αυτό καλό είναι να προστατέψετε κάποια πρόσωπα που είναι πιο αδύναμα. Η σχέση με Καρκίνο μπορεί να είναι δύσκολη γιατί χρειάζεστε και οι δυο ένα είδος ελευθερίας που δεν παραδέχεστε ότι τελικά είναι αναγκαία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε την εύνοια ενός προσώπου που σας είναι πολύ οικείο και κοντινό. Επειδή μπορεί να θέλετε να μάθετε πολύ περισσότερα πράγματα για ένα συνεργάτη σας, ίσως να το παρατραβήξετε και να κάνετε μέχρι και αδιάκριτες ερωτήσεις. Ο αυθορμητισμός σας θα είναι μεγάλος και θα μαγνητίσετε άτομα που θα έχουν πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Τον ανταγωνισμό που σας βγαίνει μ' έναν Αιγόκερω καλό είναι να τον μετριάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε καταλάβει ότι χρειάζεστε νέους τρόπους να περνάτε την καθημερινότητα σας, για να είστε ευτυχείς αλλά και ελεύθεροι από τα πολλά πρακτικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Η ζωή σας έχει αλλάξει και επειδή κάνετε ανοίγματα και νέες ενάρξεις, ίσως να έχετε και μια δόση υπερβολής. Το ανοιχτό πνεύμα με το οποίο θα αντιμετωπίσετε ένα θέμα σήμερα μπορεί να σας βγάλει από τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Η σχέση με έναν Τοξότη είναι πολύ δυνατή αλλά και δύσκολη συγχρόνως.

ΛΕΩΝ
Έχετε την τιμητική σας σήμερα και ο λόγος είναι ότι μέσα σας νιώθετε υπερβολικά αισιόδοξοι αλλά και δυνατοί. Μπορεί να σας έρθουν ξαφνικά χρήματα από την πλευρά ενός ατόμου που δεν το περιμένατε. Μια καλή λύση που θα βρεθεί και ίσως αφορά και το εξωτερικό θα σας λύσει τα χέρια και θα μπορείτε επιτέλους να κάνετε κάτι καλό. Η προσωπική σας σχέση θα παρουσιάσει εξέλιξη και θα μπορέσετε να μιλήσετε με ανοιχτά χαρτιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχετε ανοιχτεί και μπορεί να κάνετε και υπερβολές, εξαιτίας ίσως του γενικού καλοκαιρινού κλίματος, για αυτό μπορεί και να μην είναι και τόσο ριψοκίνδυνο. Παρόλα αυτά να είστε συγκρατημένοι με τα χρήματά σας, γιατί μπορεί να κάνετε μια ξαφνική κίνηση που θα αιφνιδιαστείτε και εσείς ακόμα, και να χάσετε τελικά τα αυγά και τα πασχάλια. Δεν είναι ο χαρακτήρας σας για πολλά ανοίγματα. Δεν σας πηγαίνει και για αυτό αφήστε τους μεγάλους ηρωισμούς. Η επαφή με τον Δίδυμο θα είναι πιο αυθόρμητη, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα ειπωθούν όλες οι αλήθειες, κυρίως από την πλευρά του.


ΖΥΓΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας που ξεκινάει από σήμερα και θα παραμείνει μέχρι τις 11.9 θα σας δώσει την καλύτερη ενέργεια όλης της χρονιάς. Για αυτό κάντε χώρο για το καινούργιο και για την νέα καλή ενέργεια που θα σας έρθει. Αδειάζοντας τον χώρο της καρδιάς σας από οποιονδήποτε θυμό, οργή ή οτιδήποτε σας καθηλώνει. Είναι το πιο χρήσιμο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας. Να πετάξετε ότι δεν σας κάνει καλό και σας κρατάει κολλημένους στο παρελθόν. Είναι μια καλή περίοδος να διορθώσετε τις σχέσεις σας και να απαλύνετε όλα τα τραύματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε ήδη απελευθερωθεί από κάποιες φοβίες οι οποίες σας παιδεύουν και δεν σας αφήνουν να προοδεύσετε. Ένα είδος ελευθερίας την έχετε ανάγκη γιατί μέσα από αυτόν τον τρόπο μπορείτε και είστε πιο ευέλικτοι με όλα σας τα οικονομικά θέματα. Επειδή έχετε ανάγκη να κάνετε σχέση που θα είναι βασισμένη στην αλήθεια, ίσως σήμερα οδηγηθείτε σε κάποιες βαθιές εξομολογήσεις. Κάποιες οικονομικές υπερβολές ίσως σας κάνουν να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Αλλά, αν είναι να νιώσετε καλά, αξίζει τον κόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε όλα τα εχέγγυα να περάσετε ξέγνοιαστα και καλά, παρόλο που μερικοί από εσάς μπορεί να βασανίζεστε ακόμα από ένα οικογενειακό θέμα, που ίσως να μη σας αφήνει να ξεκουραστείτε. Αλλά θα δείτε ότι με πέρασμα του χρόνου οι συνθήκες θα αλλάξουν και θα γίνουν όλα πιο εύκολα. Η τύχη πάντως σε ένα θέμα μπορεί να σας κτυπήσει την πόρτα ξαφνικά. Είναι σημαντικό να έχετε καλές σχέσεις, γιατί μέσα από αυτές εσείς νιώθετε ασφάλεια και κυρίως με τα πολύ δικά σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε αποφασίσει να αισιοδοξείτε περισσότερο για όλα τα θέματα που σας απασχολούν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είστε και πάρα πολύ κοινωνικοί. Αντίθετα, αν επιδιώξετε να δείτε την αλήθεια μέσα σας, αυτό αναγκαστικά θα φέρει και κάποια απομόνωση. Η επαφή με έναν Δίδυμο ίσως να σας δώσει κάποιες νέες πληροφορίες που θα σας φανούν σαν αποκάλυψη ενός μυστικού. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο κρατάτε ακόμα κάποιες ευαισθησίες που ίσως να σας τραυματίζουν συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όταν είστε με φίλους, γίνεστε πολύ αισιόδοξοι και χαρούμενοι. Για αυτό επιδιώξτε όσο μπορείτε να βρεθείτε με παρέες που σας κάνουν καλό. Η επαφή με έναν Δίδυμο μπορεί να σας τραβήξει το ενδιαφέρον γιατί θα υπάρχει και ένας κοινός τρόπος επικοινωνίας. Μπορεί μια νέα γνωριμία να σας βοηθήσει σε κάποιο επαγγελματικό σας κομμάτι.

ΙΧΘYΕΣ
Μεγάλη ζήτηση θα έχετε και σήμερα, αφού θα είστε σε χίλιες μεριές καλεσμένοι και γενικά ανοικτοί. Φίλοι, οικογένεια και οποιασδήποτε μορφής άνοιγμα θα σας ενθουσιάσει και θα σας βγάλει έξω από το καβούκι σας. Όχι ότι δεν δράτε, αλλά θα δείξετε έναν άλλον χαρακτήρα, από τις άλλες φορές. Η τάση σας να βελτιώσετε την εμφάνισή σας κάνει καλό, γατί, πάνω στην φόρα που παίρνετε, κάνετε κινήσεις και για άλλες υποθέσεις που σας απασχολούν και πρέπει να τις λύσετε. Χρειάζεται μόνο να είστε προσεκτικοί στα ερωτικά σας, γιατί μπορεί να ερωτοτροπήσετε λίγο παραπάνω.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger