Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

5 τεστ μυαλού και ψυχολογίας που θα σας κάνουν να πάθετε πλάκα!!

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012


Κάντε τα τεστ και θα κάταλάβετε γιατί έχουμε πάθει πλάκα…
TEST 1


Είναι η ιστορία μίας νέας κοπέλας.Στην κηδεία της μητέρας της, βλέπει έναν νεαρό που δεν γνώριζε. Ήταν γοητευτικότατος, ο άντρας των ονείρων της.Τον ερωτεύτηκε τρελά.Μερικές μέρες αργότερα η…νεαρή κοπέλα σκότωσε την ίδια της την αδελφή..Ερώτηση:Πιο κίνητρο είχε να σκοτώσει την αδελφή της ?
ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΤΑ.




Απάντηση:Ήλπιζε, ο νεαρός να ξανά εμφανιστεί στην κηδεία.



Info:Εάν απαντήσατε σωστά στην ερώτηση, τότε σκέφτεστε σαν ψυχοπαθή.Το τεστ αυτό χρησιμοποιεί ένας διάσημος αμερικανός ψυχολόγος για να εξακριβώσει εάν έναςάνθρωπος έχει δολοφονική νοοτροπία.Αρκετοί εγκληματίες που έκαναν το τεστ απάντησαν σωστά στην ερώτηση.Εάν δεν βρήκατε την σωστή απάντηση.good for you!Εάν οι φίλοι σας την βρήκαν. κρατήστε τις αποστάσεις σας!




TEST 2



Πάρτε το πολύ 10 δευτερόλεπτα για να το κάνετε, διαφορετικά δεν θα πετύχει.Δείτε μετά την απάντηση πιο κάτωΜετρήστε πόσα ‘F’ έχει στο παρακάτω κείμενο :+++++++++++++++++++++++++++FINISHED FILES ARE THE RE-SULT OF YEARS OF SCIENTIF-IC STUDY COMBINED WITH THEEXPERIENCE OF YEARS+++++++++++++++++++++++++++Μην πάτε παρακάτω εάν δεν έχετε τελειώσει το μέτρημαΟΚ?




Απάντηση:Πόσα? Τρία?Λάθος, έξι υπάρχουν – Χωρίς πλάκα!Δείτε πιο πάνω και μετρήστε τα!Η απάντηση είναι πιο κάτω…
Το μυαλό δεν μπορεί να επεξεργαστεί το ‘OF’.Φοβερό ε;Όποιος μέτρησε έξι με την μία είναι ιδιοφυία, τέσσερα η πέντε είναι σπάνιο, τρία είναι φυσιολογικός.. Λιγότερο από τρία αλλάζουμε γυαλιά!




TEST 3



Το παρακάτω τέστ είναι εντυπωσιακό. Παρακαλώ δώστε του σημασία, δεν θέλει χρόνο.Αναρωτηθήκατε πότε εάν το μυαλό σας είναι φυσιολογικό η εάν είναι διαφορετικό;Λοιπόν κάντε σοβαρά την άσκηση συλλογισμού και βρείτε την απάντηση.Ακολουθήστε τις οδηγίες και απαντήστε στις ερωτήσεις μία, μία, όσο πιο γρήγορα μπορείτεκαι χωρίς να πάτε στην επόμενη εάν δεν έχετε απαντήσει πρώτα στην προηγούμενη.Δεν είναι απαραίτητο να γράφετε τις απαντήσεις σας.



Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα, είναι σίγουρο.Πόσο κάνουν;15+63+5689+212+5375+2625+5263+32ε ναι , είναι πιο δύσκολοι οι υπολογισμοί αλλά είναι πραγματική άσκηση!Κουράγιο λοιπόν123+5ΓΡΗΓΟΡΑ!!! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ!Κατεβείτε πιο κάτω.Σκεφτήκατε ένα «σφυρί κόκκινο» έτσι δεν είναι?Εάν όχι ανήκετε στο 2% του πληθυσμού που το μυαλό είναι αρκετά διαφορετικό και σκέφτεται κάτι άλλο.98% του πληθυσμού απαντούν ‘σφυρί κόκκινο’ σε αυτή την άσκηση, φοβερό ε?




TEST 4



Test του δεξιού ποδιούΔοκιμάστε το, δεν θα το πιστεύετε.. Θα προσπαθείτε συνέχεια να το πετύχετεαλλά δεν θα τα καταφέρετε.




1.-Λοιπόν όπως κάθεστε στο γραφείο σας, σηκώστε το δεξί πόδι από το πάτωμαΚαι κάντε κύκλους δεξιούς όπως τους δείχτες ενός ρολογιού.
2.-Ενώ κάνετε τους κύκλους με το δεξί πόδι (στην φορά των δειχτών ενός ρολογιού),γράψτε τον αριθμό 6 στον αέρα με το δεξί χέρι σας.Το πόδι σας τότε θα αλλάξει κατεύθυνση.
3.-Πάθατε πλάκα ε; Δεν μπορείτε να το κουμαντάρετε!




TEST 5



Test του γουρουνιούΈχει πλάκα!Πάρε ένα λευκό χαρτί και ζωγράφισε ένα γουρούνι.Μην κατεβαίνεις πιο κάτω πριν το ζωγραφίσεις!Μην κλέβεις!Ζωγράφισε!Εντάξει; Τέλειωσες;Το γουρούνι χρησιμοποιείτε για τεστ προσωπικότητας




Εάν το έχεις ζωγραφίσει:* Στο πάνω μέρος της σελίδας: είσαι θετικός και αισιόδοξος.* Προς το κέντρο: είσαι ρεαλιστής.* Προς το κάτω μέρος της σελίδας: είσαι απαισιόδοξος και λίγο αρνητικός.* Εάν κοιτάζει προς τα ‘αριστερά : πιστεύεις στην παράδοση, είσαι φιλικός και θυμάσαι εύκολα ημερομηνίες:Εορτές, επετείους,…



* Εάν κοιτάζει προς τα δεξιά: είσαι καινοτόμος, δραστήριος αλλά δεν έχεις την αίσθηση τις οικογένειαςκαι δεν δίνεις σημασία στις ημερομηνίες.* Εάν κοιτάζει προς εσένα: είσαι ευθύς, χαίρεσαι να κάνεις τον δικηγόρο του διαβόλου καιδεν έχεις πρόβλημα να αντιμετωπίσεις καταστάσεις.* Εάν έχεις προσθέσει λεπτομέρειες : είσαι αναλυτικός, υπομονετικός και δύσπιστος.



* Εάν δεν έχει πολλές λεπτομέρειες: είσαι συναισθηματικός , αφελής, δεν είσαι μεθοδικός καιπαίρνεις ρίσκα.* Εάν ζωγράφισες λιγότερα από 4 πόδια: είσαι διστακτικός η, ζεις μία περίοδομεγάλων αλλαγών στην ζωή σου.* Εάν ζωγράφισες 4 πόδια: είσαι σίγουρος, επίμονος και στέκεσαι στις ιδέες σου.* Εάν ζωγράφισες περισσότερα από 4 πόδια: είσαι ηλίθιος.



*Το μέγεθος των αυτιών δείχνει την ικανότητα να ακούς τους άλλους:Όσο μεγαλύτερα τόσο το καλύτερο.*Το μάκρος της ουράς: δείχνει την ποιότητα των σεξουαλικών σχέσεων.Γι ‘άλλη μια φορά όσο είναι πιο μακριά τόσο το καλύτερο !!!!!!OK , Ποιος ξέχασε να ζωγραφίσει την ουρά?????.



Όχι, όχι δεν μπορείτε να ξανά κάνετε το τεστ… 


Πηγή:tsantiri.gr

Παντελής Παντελίδης: Δείτε το μεγάλο τατουάζ που έχει στην πλάτη του!

Δείτε το μεγάλο τατουάζ που έχει στην πλάτη του το λαϊκό είδωλο Παντελής Παντελίδης, που μας το κρατούσε κρυφό! Δεν μας το έδειξε ούτε μία φορά στο Youtube!

Μάλλον είναι λάτρης των νούντλς και της κινέζικης κουζίνας, δεν εξηγείται διαφορετικά!

Αν τον δουν το καλοκαίρι στην παραλία οι Κινέζοι θα γίνει το δικό τους είδωλο και μετά τον χάνουμε τον Παντελίδη πατριώτη!

Πρόκειται για ένα τατουάζ με κινέζικα γράμματα.

Δεν γνωρίζουμε την γλώσσα για να μεταφράσουμε τι γράφει. Ίσως να είναι κάποια ευχή - βουντού για να χωρίσει η τύπισσα στην οποία τραγουδά την επιτυχία "Δεν ταιριάζεται". Ίσως!


Η «Πιο σέξι μαμά του Μαϊάμι»

Αν υπήρχε τίτλος «Πιο σέξι μαμά του Μαϊάμι», η νικήτρια θα ήταν σίγουρα η Claudia Galanti! Λίγες ημέρες αφότου «ανέβασε» τη θερμοκρασία, ερωτοτροπώντας στην παραλία με τον σύντροφό της 
η 31χρονη Παραγουανή έβαλε και πάλι σε δοκιμασία τις αντοχές των ανδρών!Πήρε λοιπόν τη μικρή κορούλα της αγκαλιά και βγήκε βόλτα. Η αμφίεσή της όμως μόνο μαμά δεν θύμιζε: η Claudia φόρεσε καυτό σορτς και διαφανές μαύρο τοπ που έστελνε τη φαντασία για… τσάι!

Η Claudia συνηθίζει τέτοιες εμφανίσεις. Πρόσφατα είχε βγάλει και πάλι τα παιδιά της για περίπατο, φορώντας και πάλι το σέξι σορτσάκι της και εξωφρενικά ψηλοτάκουνα παπούτσια.





newsbeast

Έντεκα φωτογραφίες διασήμων που θα θυμόμαστε… το 2013!


Το 2012, ήταν μια χρονιά «γεμάτη», από πολλές απόψεις. Βέβαια, κάποιοι από τους πρωταγωνιστές, δεν παρέλειψαν να τραβήξουν πάνω τους τα βλέμματα όλου του πλανήτη είτε με τις επιτυχίες τους, είτε με κάποιες πράξεις τους που δεν ήταν και τόσο… φυσιολογικές! Κι αυτές είναι οι πιο χαρακτηριστικές στιγμές τους, που έγιναν πρωτοσέλιδη είδηση , σύμφωνα με το EW.com! 



1. Η Mia προκαλεί το αμερικανικό κοινό δείχνοντας το… μεσαίο της δάκτυλο στον τελικό του Super Bowl XLVI



2. Τα σάρωσε όλα η Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele στα βραβεία Grammy που πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο



3. Το πασίγνωστο… εκτεθειμένο πόδι της Αντζελίνα Τζολί, αφού η φωτογραφία του έκανε σε λίγες μόνο ώρες το γύρο του κόσμου.



4. Οι πρωταγωνίστριες της ταινίας «Οι φιλενάδες» τα τσούζουν στη σκηνή της απονομής των βραβείων Όσκαρ.



5. Ακόμα και ο σκληρός Wolverine δεν μπορεί να αντισταθεί στο… Gangnam Style



6. Μια στρατιά από ιπτάμενες «Mary Poppins» ξορκίζουν το… κακό στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου



7. Η Γκάμπριελ Ντάγκλας πέταξε στους ουρανούς με τις εμφανίσεις της στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.



8. Η γνωστή μας Old-Christin, Τζούλια Λούις – Ντρέιφους, διάβασε λάθος ευχαριστήριο λόγο στα βραβεία Emmy.



9. Μπραντ Πιτ: ο πρώτος άνδρας που διαφημίζει το κλασικό γυναικείο άρωμα Chanel N°5



10. H Κristen Stewart δείχνει πως τους έχει όλους γραμμένους στο… see-through της, κάνοντας αυτή την εμφάνιση, μόλις λίγες εβδομάδες μετά το σάλο που προκάλεσε η είδηση πως απάτησε τον Robert Pattinson.



11. Βουτιά στη… δημοσιότητα έκανε η Jennifer Lawrence, που είδε τις «μετοχές» της να εκτινάσσονται μετά το ρόλο της στην ταινία Hunger Games.

http://www.koolnews.gr

Αυτή την μπέμπα την βλέπεις σήμερα στο Mega και παθαίνεις!


Αυτό το ξανθό κοριτσάκι στη φωτογραφία ανάμεσα στη μαμά και στον μπαμπά το ξέρεις τηλεοπτικά.
Σήμερα είναι επίσης ξανθιά με πληθωρικό όμως μπούστο, φονικές καμπύλες και είναι κολλητή με την Όλγα Φαρμάκη. Η ίδια δεν τα πάει καλά με τις ιατρικές ποδιές, αλλά σχετίζεται με αυτές κατά κάποιο τρόπο... Σας αποκαλύπτουμε την ταυτότητα της.
Είναι η Άρτεμις Αστεριάδη που την βλέπουμε σε ρόλο νοσοκόμας στην εκπομπή του Mega "Οι κηπουροί".



ΠΗΓΗ: radar.gr

VIDEO: Η Λίτσα Γιαγκούση επέστρεψε 20 χρόνια νεότερη και με ζαρτιέρες!


Η δημοφιλής καλλιτέχνης δεν έχει καμμία σχέση με την τραγουδίστρια που ξέρατε! 


Πιο σέξι από ποτέ και... νεότερη κατά 20 χρόνια επιστρέφει με ένα καυτό βίντεο - κλιπ όπου "προκαλεί"με την εμφάνισή της τριγμούς στο καλλιτεχνικό στερέωμα!

markos.tv

Τι σημαίνει google ?

Ένα ευφυές -και προφητικό- λογοπαίγνιο διάλεξαν να κάνουν οι ιδρυτές της όταν βάφτιζαν την εταιρεία τους το 1998. 

Googol είναι o τεράστιος αριθμός 1 ακολουθούμενο από εκατό μηδενικά...


Η λέξη «google» είναι καταχωρημένη ως μια από τις επίσημες της αγγλικής λέξης στα λεξικά Oxford και Merriam-Webster και είναι συνώνυμη πια της «αναζήτησης».

ΛΑΟΥΡΑ ΝΑΡΓΕΣ Πιο καυτή... "πεθαίνεις"!!!


Τί μας έκανε η Λάουρα Νάργες την Κυριακή το βραδάκι, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το live του "Dancing with the Stars"!
Μία φωτογραφία, χίλια... νοήματα! Όμορφη, βρεγμένη και ημίγυμνη έκανε τους θαυμαστές της να... αναστενάξουν βαθιά!!!
Ωραίος όμως και ο παρτενέρ κορίτσια, ε;
Νιάτα και ομορφιά απογείωσαν τη διάθεσή μας!

Huang Yijun: 60 χρόνια έγκυος. Κουβαλάει από το 1948 το αγέννητο παιδί της

Το 1948 η Huang Yijun ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι το παιδί που κουβαλούσε είχε πεθάνει. 

Τότε της ζήτησαν για να το αφαιρέσουν χρήματα πολλά περισσότερα από αυτά που έβγαζε η οικογένεια της σε ένα χρόνο. 

Δεν μπορούσε να το πληρώσει για αυτό και σηκώθηκε να φύγει. Εκρυβε το μυστικό της χρόνια τώρα, η κοιλιά της δεν ήταν τίποτα άλλο παρά το παιδί που βρισκόταν ακόμα εκει μέσα. Σήμερα είναι 92 χρονών και πριν λίγες μέρες είχε πόνους στην κοιλιά και αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.Οι γιατροί τα έχασαν, δεν είχαν δει ποτέ κάτι τέτοιο. Τώρα εξετάζουν μήπως πρέπει της αφαιρέσουν το νεκρό παιδί αλλά ίσως είναι πολύ μεγάλη για κάτι τέτοιο...

Γιατί η Κέιτ Μίντλετον δεν θα γίνει ποτέ βασίλισσα!


Ο Τζον Χέμινγκ, μέλος του Κοινοβουλίου και του Δημοκρατικού Κόμματος, εισηγήθηκε την τροποποίηση των υπαρχόντων νόμων σχετικά με την προσφώνηση όσων δεν έχουν βασιλικό αίμα. 
Με την εισήγηση του Χέμινγκ να διασφαλίζει τα δικαιώματα της προσφώνησης μόνο για τους γαλαζοαίματους, η Κέιτ Μίντλετον ίσως θα πρέπει να ξεχάσει την περίπτωση να την αποκαλέσουν «Μεγαλειοτάτη».
Ο υπάρχων αρχαίος βασιλικός νόμος του 1351, προστάζει τις γυναίκες των βασιλιάδων να υιοθετούν τον τίτλο Queen Consort μετά τον γάμο , πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει εξίσου με τους άντρες. Για παράδειγμα, ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ δεν είναι γνωστός σαν Βασιλιάς Φίλιππος, αλλά σαν Πρίγκιπας (Prince Consort) και γι’ αυτό και μέχρι σήμερα προσφωνείται ως Δούκας του Εδιμβούργου.
Θέλοντας να υπάρξει ισότητα στις προσφωνήσεις των τίτλων ώστε να μην υπάρχει αδικία ανάμεσα σε γυναίκες και άντρες consorts, ο Χέμινγκ θα ζητήσει την ψήφιση της τροποποίησης από το Κοινοβούλιο μέσα στον επόμενο μήνα. Εάν το μέτρο αυτό ψηφιστεί, η Μίντλετον μετά τον γάμο της με τον Ουίλλιαμ δεν θα είναι γνωστή στους υπηκόους της σαν βασίλισσα Κατερίνα, αλλά σαν Πριγκίπισσα.
Με την τροποποίηση του αρχικού νόμου θα ισχύσει και για την Καμίλα, όταν ο Κάρολος γίνει βασιλιάς.

http://www.koolnews.gr

Το πρώτο γήπεδο της Μπαρσελόνα !!!


 
Το γνωστό και λαοφιλές κλαμπ Barcelona FC ιδρύθηκε το 1899 από έναν Ελβετό επιχειρηματία, τονHans (ή Joan, κατά το πιο μεσογειακό) Gamper.
Όλα ξεκίνησαν από ένα διαφημιστικό που δημοσίευσε ο ίδιος σε εφημερίδα της καταλανικής πρωτεύουσας, σχετικά με τη δημιουργία νέας ποδοσφαιρικής ομάδας. Φυσικά, δεν ήταν δυνατόν να φανταστεί πόσο μακριά αυτή η υπόθεση θα έφτανε...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η ομάδα ξεκίνησε, έχοντας για δυναμικό της τα τοπικά ταλέντα. Μαζί, η Ιστορία ξεκίνησε κι εκείνη, να γράφει τις στιγμές της –κάποιες από τις οποίες είναι ταυτισμένες με τις πιο σπουδαίες και μεγαλειώδεις γραφίδες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Κι όμως, τα πρώτα χρόνια δεν προμήνυαν κάτι το μεγάλο. Το 1908, το κλαμπ κινδύνευσε να κλείσει και προκειμένου να το σώσει, ο Gamper έγινε πρόεδρός του. Ένα χρόνο αργότερα, κατάφερε κι απέκτησε για λογαριασμό του κλαμπ, ιδιόκτητο γήπεδο –μιας και μέχρι τότε η ομάδα αγωνιζόταν δια φιλοξενίας σε διάφορα γήπεδα. Το CarrerIndustria, χωρητικότητας 6.000 θέσεων, εγκαινιάστηκε στις 14 Μαρτίου 1909 και αποτέλεσε βασικό παράγοντα συσπείρωσης οπαδών, παιχτών και μάνατζερ –γεγονός που βοήθησε το σύλλογο να επανακάμψει δυναμικά. Το γήπεδο βρισκόταν μέσα στην πόλη, στην περιοχή Eixample (όπου βρίσκεται και η ξακουστή εκκλησία της Sagrada Familia), και η κατασκευή του ευθύνεται για το -πειραχτικό για τους αντιπάλους- προσωνύμιο των οπαδών της Μπαρσελόνα.

 

Το γήπεδο Carrer Industria, όπως αναπαρίσταται σουμπουτεϊκώ τω τρόπω στο μουσείο της Μπαρσελόνα.
 
Είναι οι Els Culers, στην καταλανική γραφή, οι ορκισμένοι αντίπαλοι των Piriquitos της αιώνιας Εσπανιόλ, οι οποίοι -στα χρόνια του Carrer Industria- όταν παρακολουθούσαν αγώνα της αγαπημένης ομάδας τους, ήταν μερικώς ορατοί από περαστικούς στο δρόμο –μερικώς, μιας και ήταν ορατή μια πολύ συγκεκριμένη περιοχή των γλουτών... Culés (ή culers) στα καταλανικά σημαίνει «κώλοι» και η νοηματική σύνδεση γίνεται προφανής. Το δε παρατσούκλι αυτό, κρατάει μέχρι σήμερα.
 
Οι καταλανικοί "κώλοι" όπως γίνονταν ορατοί από το δρόμο.

Όσο όμως πλήθαιναν οι φίλοι του βαρκελωνίτικου κλαμπ, η ανάγκη για μεγαλύτερο γήπεδο γινόταν επιτακτική. Ακολουθώντας ένα μακρόπνοο σχεδιασμό, ο Gamper οραματίστηκε την κατασκευή εκ του μηδενός ενός νέου γηπέδου, και πράγματι, το 1922, η ομάδα μετακόμισε στο Les Corts, χωρητικότητας 20.000 θέσεων. Ο πρώτος αγώνας που φιλοξένησε ήταν αυτός μετξύ της Μπαρσελόνα και της Σεντ Μίρεν. Το Μάϊο του 1923 φιλοξένησε για πρώτη φορά τον τελικό του Copa del Rey, μεταξύ της Αθλέτικ Μπιλμπάο και της καταλανικής Εουρόπα, ενώ το Δεκέμβρη του 1924 υποδέχτηκε την πρώτη διεθνή αναμέτρηση, ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της Ισπανίας και της Αυστρίας. Στις 24 Ιουνίου του 1925, σε αγώνα της Μπαρσελόνα, οι «κώλοι» οπαδοί της γιουχάρισαν τον εθνικό ύμνο της Ισπανίας, ενώ μετά χειροκρότησαν το God save the King, το οποίο παιάνιζε η φιλαρμονική του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού. Το καθεστώς του δικτάτορα Miguel Primo de Rivera κατηγόρησε τον Gamper για προώθηση του καταλανικού εθνικισμού και το Les Cortsσφραγίστηκε για έξι μήνες, ενώ ο Gamper εκδιώχθηκε από τη χώρα. Στις επόμενες τρεις δεκαετίες της ιστορίας του, το στάδιο Camp de Les Corts γνώρισε δόξες, μα και συνεχείς επεκτάσεις –φτάνοντας μέχρι τις 60.000 θέσεις.
 
To Camp de Les Corts

Οι φίλοι του συλλόγου, όμως, επεκτείνονταν με μεγαλύτερο ρυθμό και το Les Corts φαινόταν πλέον πολύ μικρό για να τους χωρέσει. Στις 28 Μαρτίου του 1954, ξεκίνησε η κατασκευή ενός νέου γηπέδου, το οποίο παρ’ότι επίσημα ονομάστηκε Estadi del FC Barcelona, έμεινε γνωστό ως «Νέο Γήπεδο», κοινώς: Camp Nou. Εγκαινιάστηκε τρία χρόνια αργότερα, κατά την γιορτή του πολιούχου της πόλης, και έκτοτε αποτελεί το θρυλικό άντρο του καταλανικού συλλόγου. Μέχρι το 2000, που τα μέλη του συλλόγου ψήφισαν να επισημοποιηθεί η δημοφιλής ονομασία του, αλλά και μέχρι σήμερα, το Camp Nou γνώρισε ακόμα μεγαλύτερες δόξες, φιλοξένησε στο χορτάρι του και στα αποδυτήριά του τις σπουδαιότερες φυσιογνωμίες του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού στερεώματος, ενώ αποτυπώθηκαν πάνω του μερικές από τις πιο λαμπρές σελίδες των ποδοσφαιρικών συγκινήσεων. Η σημερινή χωρητικότητα των 99.354 θέσεων το κατατάσσει ως το μεγαλύτερο στάδιο της Ευρώπης, ενώ παγκοσμίως βρίσκεται στη 14η θέση.




Ανέκδοτο : To Όριο ταχύτητας

Ένας τροχονόμος σταματά ένα αυτοκίνητο μ έναν άνδρα και μια γυναίκα μέσα και πλησιάζει για τα καθέκαστα. Ο άνδρας, που κάθεται στο τιμόνι, τον ρωτά: "Τι έγινε, κύριε τροχονόμε; Γιατί μας σταματήσατε;" 

Τροχονόμος: Τρέχατε με εκατό ενώ το όριο είναι εξήντα. Δυστυχώς, θα πρέπει να σας κόψω κλήση. 

Ανδρας: Μα, πώς έτρεχα με εκατό; Το πολύ να ήμουν λίγο πάνω από τα εξήντα. 

Γυναίκα: Τι λες τώρα, Κώστα μου. Έχει δίκιο ο κύριος. Τα είχες περάσει τα εκατό. Κι εγώ το πρόσεξα. [Ο άνδρας τής ρίχνει ένα δολοφονικό βλέμμα.] 

Τροχονόμος: Θα πρέπει να σας δώσω κλήση και για το πίσω φως που είναι σπασμένο. 

Άνδρας: Ποιο σπασμένο φως; Έχω εγώ σπασμένο φως; 

Γυναίκα: Πώς δεν έχεις, Κώστα μου; Κι εσύ το είδες και μου το είπες εδώ και δυο βδομάδες! [Νέο δολοφονικό βλέμμα από τον άνδρα.] 

Τροχονόμος: Και, για να τελειώνουμε, θα σας δώσω επίσης κλήση επειδή δεν έχετε φορέσει τη ζώνη ασφαλείας. 

Άνδρας: Μα τώρα δα την έβγαλα, όταν κατεβαίνατε από τη μοτοσικλέτα! 

Γυναίκα: Καλέ τι είναι αυτά που λες στον άνθρωπο, Κώστα μου! Εσύ ποτέ δεν τη φοράς τη ζώνη! 

Πάνω εκεί ο άνδρας γυρνά στη γυναίκα και της φωνάζει: "Για όνομα του θεού, δεν μπορείς να βγάλεις το σκασμό;" 

Ο τροχονόμος κοιτάζει τη γυναίκα και τη ρωτά: "Με συγχωρείτε, κυρία μου, έτσι σας μιλάει πάντα;" 

Και η γυναίκα: "Όχι, κύριε τροχονόμε. Μόνο όταν είναι πιωμένος..."

"Διαλαλούσε" τα άγρια ένστικτά του ο δράκος της Ξάνθης



Η ταμπέλα του μανάβικου που διατηρούσε ο δράκος της Ξάνθης "φώναζε" ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Το κατάστημα έφερε την επιγραφή "Μ'ΑΝΑΒΕΙΣ στην Κρίση" που πέρα από ένα κακόγουστο λογοπαίγνιο μπορεί να εκληφθεί εκ των υστέρων και ως μια προειδοποίηση προς το γυναικείο πληθυσμό της πόλης.


Τώρα που όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας φαίνεται σαν να μην ήταν τίποτα τυχαίο. 

Οι αναρτήσεις του 27χρονου Χρήστου στο προφίλ που φαίνεται να διατηρούσε στο Facebook φανερώνουν έναν σεξιστή που εκφραζόταν υποτιμητικά για τις γυναίκες.


Το παρελθόν του δείχνει έναν άνθρωπο με τάση στην παραβατικότητα αφού το ποινικό του μητρώο είναι γεμάτο από ποινικά αδικήματα κάθε είδους.

«Ηταν από μικρός οξύθυμος και βίαιος. Ολοι τον απέφευγαν γιατί δημιουργούσε επεισόδια! Είχαν προσπαθήσει να κάνουν παράπονα στην οικογένειά του, όμως τους απειλούσε με καραμπίνα η μάνα του. Είχε κατηγορηθεί από ανήλικος για κλοπή μοτοσικλετών και είχε απασχολήσει τους επιμελητές ανηλίκων της πόλης. Είχε προσπαθήσει να βιάσει μια κοπέλα στο Πανόραμα της Ξάνθης, πριν από ενάμιση χρόνο, όμως εκείνη φώναξε, έσπευσαν περίοικοι και μετά ήλθε η Αστυνομία και τον έπιασε. Εν συνεχεία όμως η κοπέλα αναγκάστηκε να ανακαλέσει. 

Μετά μας έλεγε ότι την ήξερε και εκνευρίστηκε που εκείνη δεν τον ήθελε. Λίγες ημέρες πριν από τον άγριο φόνο της Ζωής είχε κάνει μεγάλο επεισόδιο στο νοσοκομείο της Ξάνθης. Πριν από μερικά χρόνια είχε γίνει μικρέμπορος ναρκωτικών, ενώ κατηγορήθηκε ότι έκλεψε και έναν βενζινοπώλη που του είχε δώσει δουλειά στο πρατήριο. Παλαιότερα είχαν γίνει έρευνες στο πατρικό σπίτι του, γιατί θεωρούσαν αυτόν και κάποιους συγγενείς του ύποπτους γιαλαθρανασκαφές στον αρχαιολογικό χώρο των Αβδήρων…», αναφέρει γείτονας στην εφημερίδα το Βήμα.


Η μάνα και η καραμπίνα!

Η συμπεριφορά του Χρήστου Π. πολλές φορές είχε ενοχλήσει τους συντοπίτες του και αρκετοί είχαν προσπαθήσει να παραπονεθούν στους γονείς του προκειμένου να τον συνετίσουν και να τον συγκρατήσουν.

Ωστόσο, όπως λένε γείτονές του, «αντί γι' αυτό η μάνα του γινόταν έξαλλη με όσους τής ζητούσαν να συμμαζέψει τον γιο της. Μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις είχε βγάλει καραμπίνα για να τους απομακρύνει από το σπίτι της, ενώ δεν έκανε καμία προσπάθεια να νουθετήσει το παιδί της…».

Η απόπειρα βιασμού το 2011

Η επίθεση εναντίον μιας νεαρής φοιτήτριας τον Απρίλιο του 2011, είχε όλα τα χαρακτηριστικά της δολοφονίας της 24χρονης Ζωής. Μετά τη σύλληψή του για την απόπειρα βιασμού στο Πανόραμα της Ξάνθης οδηγήθηκε στις φυλακές Κομοτηνής, μέχρι και το δικαστήριο που ακολούθησε, όταν η κοπέλα, ανακάλεσε τις κατηγορίες εις βάρος του και έκανε λόγο για «παρεξήγηση».

Μετά την αποφυλάκιση του εγκαταστάθηκε στην Ξάνθη όπου πριν από μερικές εβδομάδες άνοιξε μανάβικο στην οδό 40 Εκκλησιών κοντά στο πατρικό σπίτι της Ζωής...


Αμετανόητος και κυνικός

Οι αστυνομικοί γρήγορα έφτασαν στα ίχνη του και αν και αρχικά δεν παραδεχόταν την εμπλοκή του στη δολοφονία, το κινητό της Ζωής που βρέθηκε στην κατοχή του τον έκανε να σπάσει και να ομολογήσει τα πάντα.

Ωστόσο πέρα από τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ο 27χρονος δε φαίνεται να έδειξε κανένα ίχνος μετάνοιας και δε ζήτησε ούτε "για τα μάτια του κόσμου" μια συγγνώμη από την οικογένεια της άτυχης κοπέλας...

http://www.newsit.gr/

ΔΕΣ τη Σταρ Ελλάς με καυτά εσώρουχα!


Μπορεί η Σταρ Ελλάς Βασιλική Τσιρογγιάννη να μην κατάφερε να κερδίσει τον τίτλος της Μις Υφήλιος, όμως δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη από το διαγωνισμό.



Μάλιστα στο Λας Βέγκας, όπου γινόταν ο διαγωνισμός ομορφιάς, άναψε φωτιές, ειδικά κατά διάρκεια φωτογράφησης που έπρεπε να κάνουν όλες οι φιναλίστ μόνο με εσώρουχα.

Η ίδια η Βασιλική δεν κρύβει ότι το ταξίδι της στο Λας Βέγκας της άφησε τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις και τονίζει ότι ήταν μια από τις πιο σημαντικές εμπειρίες της ζωής της.




Στο πλευρό της είχε όλο αυτό τον καιρό τον αγαπημένο της Θανάση Παπαζόγλου που τη στηρίζει σε κάθε της απόφαση.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στη Θεσσαλονίκη θα περάσει μαζί την Πρωτοχρονιά και αμέσως μετά η Βασιλική θα πέσει με τα μούτρα στο διάβασμά, αφού είναι φοιτήτρια στο τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

http://www.dete.gr

Το μάτι...των Μασόνων σε στήλη Αλεξάνδρου στη Ρωσία


Απεικόνιση της Στήλης του Αλεξάνδρου στη πλατεία του Παλατιού της Ρωσίας. Το Eye of Providence (ο πανεπόπτης οφθαλμός των illuminati) , κλασικά είναι πρωταγωνιστής και πάλι.

Να θυμηθούμε τι εστί η στήλη/ αψίδα τούτη. Οι τρεις πλευρές είναι διακοσμημένες με ανάγλυφα που χαρακτηρίζουν αλληγορικά στοιχεία της Σοφίας , Αφθονίας Δικαιοσύνης , Ελέους, Ειρήνης και της Νίκης. 

Σοφίας ναι, θα μπορούσε να πει κανείς πως οι Μασόνοι έχουν μια δική τους σοφία. Αφθονίας, ναι.

Read more: http://www.newsbomb.gr/

Πώς θα διαλέξεις όμως το τζιν που ταιριάζει στο σώμα σου;


Τι είναι αυτό το skinny και το bootcut που διαβάζεις στις ετικέτες των ...τζιν; άμε να λύσουμε τις απορίες σου!

Τα τζιν παντελόνια χωρίζονται σε κατηγορίες βάσει του κοψίματός τους. Αυτή είναι και η πιο ουσιαστική διαφορά πέρα από χρώματα ή διαφορετικές πλύσεις.

Straight Jean: το κλασικό τζιν σε ίσια γραμμή. Τις περισσότερες φορές το τζιν αυτό δεν είναι αρκετά ελαστικό αλλά έχει την ικανότητα να αμβλύνει τις ασυμμετρίες που έχει το σώμα σου. Βέβαια, αν είσαι λυγερόκορμη και θέλεις να αναδείξεις τις καμπύλες σου, τούτο το τζιν δεν θα εξυπηρετήσει το σκοπό σου. Το μπατζάκι είναι από 14 μέχρι 16 εκατοστά.

Bootcut Jeans: ο εν λόγω τύπος τζιν είναι στενό μέχρι το γόνατο και πιο φαρδύ από εκεί και κάτω. Τα booutcut jeans είναι συνήθως ψηλόμεσα και κολακεύουν τις γυναίκες με έντονη περιφέρεια και ψωμάκια αφού το μάτι πέφτει στο πιο χαλαρό τελείωμα. Bootcut θεωρούνται γενικά σε όλες τις εταιρίες παραγωγής τα τζιν με καμπάνα από 17 έως 20 εκατοστά.

Flare Jean: μοιάζει με το bootcut με τη διαφορά πως εδώ η καμπάνα φτάνει τα 20 εκατοστά και το άνοιγμα ξεκινά από πιο ψηλά και όχι μετά το γόνατο (δεν κολλάει δηλαδή πάνω στο γόνατο). Είναι το πιο ωραίο τζιν για να το φοράς ακόμα και στο ντάλα καλοκαίρι αφού είναι άνετο και συνδυάζεται άψογα με πλατφόρμες


Boyfriend τζιν: σε φαρδιά γραμμή από πάνω μέχρι κάτω, ίσως με ένα ρεβέρ στο μπατζάκι. Μπορείς να το φορέσεις τις μέρες που θέλεις να αναδείξεις το αθλητικό σου λουκ και φοριέται με όλα τα παπούτσια. Μετά το boyfriend, είχαμε δει και το τζιν σαλβάρι με τον καβάλο χαμηλά στα μπουτάκια. Ευτυχώς η μόδα πέρασε.

Καμπάνα Jean: είναι και πάλι στη μόδα και το άνοιγμα τα μπατζάκια ξεπερνά τα 22 εκατοστά. Ψηλόμεσο ή πιο χαμηλοκάβαλο, το καμπάνα τζιν κολακεύει αρκετά ψηλού αναστήματος κορίτσια και όχι άδικα!

Skinny Jeans: είναι στενά στο μπατζάκι και συνήθως ψηλόμεσα. Αν έχεις πολλές καμπύλες δεν θα σε γοητεύσουν καθώς το τζιν κολλάει πάνω στο γόνατο και μέχρι τον αστράγαλο. Η πιο στενή εκδοχή τους είναι τα τζιν κολάν που κολακεύουν λίγους τύπους σώματος. Τα skinny jeans γνωρίζουν άνθιση τα τελευταία χρόνια που συνηθίζουμε να φοράμε τις μπότες έξω από το παντελόνι.

Κι από μέση;

Τις τελευταίες σεζόν έχουν επανέλθει δριμύτερα τα πιο κλασικά ψηλόμεσα τζιν (9 με 10εκατοστά από τον καβάλο) που το κούμπωμα γίνεται στην ευθεία του αφαλού.

Πάντως, διαδεδομένα είναι και τα μεσαίου ύψους τζιν (8 και πάνω εκατοστά από τον καβάλο) που κλείνουν στην ευθεία που κάνουν τα οστά της λεκάνης, ενώ τα χαμηλοκάβαλα τζιν (καλύπτουν 7-8 εκατοστά από τον καβάλο) ευτυχώς έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται και μαζί τους η μόδα του να βλέπουμε το εσώρουχό σου πάνω από αυτά.

Πώς θα διαλέξεις το τζιν που σε κολακεύει:

Αν είσαι ψηλή και με αθλητικό σώμα, σου ταιριάζουν όλα τα είδη τζιν από το skinny μέχρι το κολάν τζιν. Για πιο κλασικό και στυλάτο λουκ, προτίμησε ένα flare τζιν που είναι πάντα στη μόδα και συνδυάζεται με όλα τα μπλουζάκια και πουκάμισα.

Αν είσαι γεματούλα, ειδικά στις γλουτούς, απόφυγε τα χαμηλοκάβαλα τζιν και επένδυσε σε ένα ψηλόμεσο τζιν με κόψιμο bootcut που θα πάρει το βλέμμα από τους τροφαντούς γλουτούς σου και θα σε δείξει πιο ψηλή.

Αν έχεις κοιλίτσα, διάλεξε ένα μεσαίου ύψους σε boyfriend κόψιμο που θα συνδιάσεις με αθλητικό τοπ που θα καλύπτει την κοιλίτσα σου.

Σώμα αγοριού; Απόφυγε τα boyfriend τζιν που εντείνουν το πρόβλημα και λάτρεψε τα skinny jeans που θα φέρουν στην επιφάνεια τις καμπύλες που δεν έχεις!

Αν έχεις ψηλά πόδια, το παντελόνι καμπάνα σου πάει γάντι και σε κολακεύει χωρίς να δείχνεις σαν ξυλάγγουρο.

Αν είσαι μικροκαμωμένη, ένα straight τζιν θα δώσει άμεσα την εντύπωση πως είσαι πιο ψηλή. Αν πάλι είσαι αρκετά κοντούλα, το τζιν καμπάνα δεν θα σε κολακεύσει. Μπορείς να επενδύσεις σε ένα τζιν με φερμουάρ στα μπατζάκια που θα σταματά στους αστραγάλους.

Γενικές συμβουλές:

Μεγάλες γάμπες: απαγορεύονται τα skinny τζιν (τύπου κολάν) Μεγάλοι γοφοί: όχι στα χαμηλόμεσα Μηδενικές καμπύλες: μακρυά από τα boyfriend τζιν.Ένα bootcut παντελόνι πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα σου. Δοκίμασε πολλά από διαφορετικές εταιρίες για να καταλήξεις στην ιδανικό άνοιγμα στο μπατζάκι. Αν είσαι ενδιάμεσα σε κάποιο νούμερο τζιν, προτίμησε το μικρότερο! Γενικά το τζιν ύφασμα ανοίγει μέχρι και 10% αφότου το φορέσεις. Προτίμησε τζιν με φερμουάρ και όχι με κουμπιά για να αποφύγεις αυτό το ενοχλητικό φούσκωμα στην περιοχή λες και είσαι αγοράκι. Πλύνε το τζιν σου με δροσερό νερό για να μην συρρικνωθεί. Ταυτόχρονα, προτίμησε το στεγνό τους καθάρισμα. 


Tρίκαλα : Ένα ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας


Σε μια πρωτότυπη κίνηση διαμαρτυρίας καλεί τους πολίτες της πόλης το ''Κίνημα Δεν πληρώνω και Αλληλεγγύης Τρικάλων''

Σε μια πρωτότυπη κίνηση διαμαρτυρίας καλεί τους πολίτες της πόλης το «Κίνημα Δεν πληρώνω και Αλληλεγγύης Τρικάλων»: οι Τρικαλινοί «που δεν έχουν, δεν μπορούν και δεν θέλουν να πληρώσουν» τα τέλη κυκλοφορίας 2013, καλούνται την ερχόμενη Δευτέρα να προσέλθουν στη ΔΟΥ και να καταβάλουν μόλις 1 ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, που δημοσιεύει το trikalain.gr, το Κίνημα καλεί «όλους τους Τρικαλινούς πολίτες που δεν έχουν, δεν μπορούν και δεν θέλουν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2013, τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου και από ώρα 10 π.μ. και μετά να προσέλθουν στη ΔΟΥ Τρικάλων (1ος όροφος) για να καταβάλουν (πληρώσουν) 1 ΕΥΡΩ ο καθένας για τα τέλη στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, διότι τα τέλη κυκλοφορίας, σύμφωνα με τον νόμο και το Συμβούλιο Της Επικρατείας (Σ.Τ.Ε.), δεν είναι φόρος, αλλά ανταποδοτικό τέλος, και κακώς και παρανόμως εισπράττονται».


Δημοσιεύουν μάλιστα και τη σχετική Αίτηση-Δήλωση για την καταβολή του ενός ευρώ.





ΑΙΤΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ

Του .............................. κάτοχου

Α.Δ.Τ................, κατοίκου..................

ΠΡΟΣ

1. Τον Προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. Τρικάλων κύριο Γεώργιο Ταγαρίδη και μέσω αυτού στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, που κατοικοεδρεύει στην Αθήνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στους:
- Υπουργό Οικονομικών
- Ολομέλεια Νομικού Συμβουλίου του Κράτους
- Συνήγορο του Πολίτη
- Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
- Διοικητή Τροχαίας Τρικάλων

ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Ι.Χ. ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013

« Κατάθεση ποσού ενός (1) ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας 2013»

Κύριε Προϊστάμενε
παρακαλώ να μου εκδώσετε γραμμάτιο πληρωμής τελών κυκλοφορίας έτους 2013 για το αυτοκίνητο μου ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ .........

με το ποσόν του ενός (1) ευρώ υπέρ Δημοσίου έναντι χρήσης του κακού οδικού δικτύου στο οποίο να αναγράφεται η παρακάτω αιτιολογία:


1) Διότι, ενώ τα τέλη κυκλοφορίας είναι τέλος ανταποδοτικό και έπρεπε άμεσα να επανεπενδύεται στον τόπο είσπραξης, στην προκειμένη περίπτωση στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για συντήρηση του οδικού δικτύου και κατασκευή νέων δρόμων, από το ποσό που εισέπραξε πέρυσι το κράτος, που εσείς εκπροσωπείτε, από τα τέλη κυκλοφορίας μόνον ένα πολύ μικρό μέρος επέστρεψε στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων που ζω, εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι. Αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι άθλιοι, επικίνδυνοι, γεμάτοι λακκούβες παντού, βασανιστήριο καθημερινό και με πολλά θύματα (νεκρούς και τραυματίες) για τους πληρωτές Τρικαλινούς του τέλους ιδιοκτήτες των ΙΧ.
Η υστέρηση και υπανάπτυξη του Νομού οφείλεται κύρια και από το άθλιο και ελλιπές οδικό δίκτυο σε αντιδιαστολή με τα υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας που επέβαλαν οι κυβερνώντες και η τρόικα. Αντί να καταβάλλω τέλη κυκλοφορίας σε ένα οδικό δίκτυο που δεν χρησιμοποιώ ως πολίτης πρέπει να εισπράξω αποζημίωσηαπό το κράτος (εσάς) και την αυτοδιοίκηση που δεν μου επιτρέπεται να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο μου στις περισσότερες περιοχές και όχι να πληρώνω και από πάνω αυτά τα δυσβάσταχτα χαράτσια.


2) Διότι, δεν υπάρχει λογοδοσία από τους υπουργούς και τους βουλευτές που πήγαν τα χρήματα μας, και γιατί σημαντικό μέρος τους, δεν επανεπενδύθηκε στη συντήρηση του οδικού δικτύου.


3) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα ζητούνται προκαταβολικά τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.


4) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα προβλέπεται διπλασιασμός των τελών σε όποιον τα καταβάλει μετά την 1η Ιανουαρίου.


5) Διότι, το κράτος δεν εφάρμοσε τον ανταποδοτικό τους χαρακτήρα ως όφειλε!


6) Διότι, ενώ ο μισθός μου, και το οικογενειακό μου εισόδημα μειώθηκαν δραματικά, κατά 40%-50%, ταυτόχρονα αυξήσατε τα τέλη κυκλοφορίας κατά ληστρικό τρόπο και χωρίς αιτιολογία και μάλιστα σε ένα απλό αυτοκίνητο που κατάφερα με δυσκολία να προμηθευτώ.


7) Διότι, αδυνατώ να τα πληρώσω όλα αυτά τα χαράτσια, αφού μείωσα και τις μετακινήσεις μου με το αυτοκίνητο, το δε Δημόσιο - Κράτος (Εσείς) εισπράττει ως φόρο το 60% του ποσού (1,78 ?) που πληρώνω για κάθε ένα λίτρο βενζίνης, χωρίς να μας λέτε που πάνε οι φόροι μας και αφήνατε τους δρόμους άθλιους και ένα καθημερινό βασανιστήριο περιμένει όλους τους πολίτες προκειμένου να μεταβούν με το αυτοκίνητο τους, στην εργασία τους με ζημιές και με διάφορες φθορές στο όχημα μου χωρίς κανείς να με αποζημιώνει ούτε σε είδος αλλά ούτε και σε υπηρεσίες για τις ζημιές αυτές.


8) Οι αποφάσεις του ΣΤΕ συνηγορούν υπέρ της άποψης μου και ότι το ελληνικό δημόσιο δεν έχει το δικαίωμα να εκβιάζει και να απειλεί τους πολίτες, ούτε τα ελεγκτικά όργανα μπορούν να προβούν σε διοικητική πράξη σε βάρος μου μετά την παρούσα δήλωση-πρόσκληση μου προς το Ελληνικό Δημόσιο.



9) Δεν αρνούμαι, διαφωνώ με το υψηλό κόστος των κακών υπηρεσιών που μου παρέχονται, ενώ έχει μετατραπεί σε κεφαλικό φόρο, αδυνατώ να πληρώσω αυτό το ποσόν συμμετέχω συμβολικά προτάσσοντας με τις άμεσες ανάγκες επιβίωσης της οικογένειας μου.


10) Αρνούμαι να καταβάλλω στις τράπεζες ή μέσω webbanking τα τέλη, αφενός για όλους τους λόγους που δηλώνω με το παρόν, αφετέρου δεν μου διασφαλίζονται τα προσωπικά μου δεδομένα αφού δεν εμπιστεύομαι πλέον το τραπεζικό σύστημα και ούτε θέλω καμία συναλλαγή μαζί τους εκ πεποιθήσεως, διότι αυτοί έχουν παραδώσει τη χώρα μου και το λαό μας στους ξένους κατακτητές.


11) Τέλος ζητώ με την παρούσα Δήλωση μου (δια της Υπηρεσίας σας) να τεθεί εκ νέου το ερώτημα προς την ολομέλεια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που σας αναφέρω δηλαδή ότι η ιδιωτική μου διαφορά με το Δημόσιο αφορά τον τύπο και την ουσία των συμφραζόμενων στα πλαίσια της 428/2005 απόφασης του Αρείου Πάγου, όσον αφορά των χαρακτηρισμό των τελών κυκλοφορίας κ.λ.π. η οποία δεν πάρθηκε υπόψη στην έκδοση της γνωμάτευσης 40/2012 του τμήματος Δ' του Ν.Σ του Κράτους.


Τρίκαλα 31 Δεκεμβρίου 2012


o Δηλών - Αιτών









πηγή:tvxs


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger