Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πες την ηλικία σου να σου πω τι σεx κάνεις!

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Όσο περνούν τα χρόνια  δεν αλλάζει μόνο το σώμα και η συμπεριφορά αλλά και η ερωτική ζωή. 

Κοινό μυστικό αποτελεί ότι άλλα πράγματα θέλουν οι άνδρες και οι γυναίκες στην ηλικία των 20, άλλα στα 30, άλλα στα 40 και άλλα στα 50. 

Η αντίληψη αυτή επιβεβαιώνεται πλέον και από επιστημονικές μελέτες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας,οι οποίες καθιστούν σαφές ότι η σεxουαλική ζωή διαμορφώνεται ανάλογα με την  ηλικία.

Οι ειδικοί  επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Αριζόνα  σε έρευνα που δημοσίευσαν στο joutnal of social andclinical Psyvhology  αναλύουν τι ακριβώς συμβαίνει στους άνδρες και τι στις γυναίκες σε κάθε ηλικία.Μάλιστα συστήνουν τρόπους για να μην σβηστεί  η ερωτική φλόγα.

20άρηδες
Στην ηλικία αυτή οι ορμόνες της εφηβείας και στα δυο φύλλα  έχουν καταλαγιάσει. είναι αχόρταγοι και ανεξάντλητοι στο σεx αφού τα επίπεδα τεστοστερόνης  χτυπούν κόκκινο με αποτέλεσμα να  είναι αχόρταγοι και ανεξάντλητοι στο σεχ. Ωστόσο οι άνδρες  μπορεί να έχουν στuση αλλά εκσπεpματώνουν γρήγορα πρόβλημα που βελτιώνεται με τα χρόνια.

30άρηδες
Στην ηλικία αυτή οι άνδρες  ναι μεν  έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση στο σεx, αλλά δεν τρέφουν  τα ίδια αισθήματα για  τους άνδρες.
Οι επιδόσεις τους στο σεx από πλευράς τεχνικής είναι καλή και απογειώνονται με τις ακραίες σεxουαλικές φαντασιώσεις.
Βέβαια μετά από πέντε χρόνια δύο στους πέντε θα εμφανίσουν  φαλάκρα, ενώ θα έχουν συσσωρεύσει περιττό λίπος στην περιοχή της κοιλιάς. Αν και η τεστοστερόνη τους εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά, όμως έχει ελαττωθεί αρκετά σε σχέση με παλαιότερα.
Για τις γυναίκες, τώρα  η ηλικία αυτή θεωρείται η δεύτερη εφηβεία  αφού η ερωτική επιθυμία βρίσκεται στο ζενίθ. Με τις ορμόνες της στα ύψη αλλά και με τις όποιες εμπειρίες της η αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι είναι μέγιστη.
Ωστόσο  «πολλές γυναίκες πασχίζουν να συνδυάσουν σπίτι, οικογένεια, δουλειά και κοινωνική ζωή, με συνέπεια να υποφέρει η ερωτική τους ζωή” υπογραμμίζουν οι ειδικοί.

40άρηδες
Οι 40άρηδες άνδρες δεν έχουν πια το άγχος να ρίξει μια γυναίκα στο κρεβάτι του, όμως δεν επιθυμεί να την ρίχνει τόσο συχνά. Η επονομαζόμενη κρίση της μέσης ηλικίας είναι συχνή στους 40άρηδες, οι οποίοι ενίοτε αναπτύσσουν κατάθλιψη στην ιδέα ότι γερνάνε.Τα επίπεδα της τεστοστερόνης, της ορμόνης που καθορίζει την σεξουαλική επιθυμία αρχίζουν να πέφτουν και τα πρώτα σημάδια της κάμψης της σεxουαλικής δραστηριότητας αρχίζουν να εμφανίζονται. 
Τις στιγμές που το πνεύμα μεν είναι πρόθυμο αλλά η σαρξ αδυνατεί, βρείτε εναλλακτικές λύσεις...
Παράλληλα τα εμφράγματα στους 40άρηδες δεν είναι σπάνια, αλλά τα καλά νέα είναι πως το σεx, τρεις φορές την εβδομάδα, μπορεί να ελαττώσει κατά 50% τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου, σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ.
Η περίοδος αυτή για την γυναίκα κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολη αφού οι περισσότερες γυναίκες μπαίνουν στην περιεμμηνόπαυση. Οι ωοθήκες παράγουν λιγότερα ωάρια και τα επίπεδα των οιστρογόνων σταδιακά αρχίζουν να μειώνονται. «Όταν μια γυναίκα έχει διαταραγμένη έμμηνο ρύση, παίρνει κιλά, παρουσιάζει διαταραχές της ψυχικής διαθέσεως, νιώθει κουρασμένη, έχει αϋπνίες και βλέπει τα μαλλιά της να λεπταίνουν, μάλλον δεν αισθάνεται ιδιαιτέρως σέξι» υποστηρίζουν οι ειδικοί επιστήμονες.

50άρηδες και άνω
Δεν αναπτύσσουν όλες οι γυναίκες τα δυσάρεστα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, αλλά όταν αυτά εκδηλώνονται η πρώτη που υφίσταται τις συνέπειες είναι η ερωτική ζωή. Εξάψεις, νυκτερινές εφιδρώσεις και κολπική ξηρότητα, μια νύκτα  πάθους δεν είναι ότι καλύτερο σκέφτονται οι γυναίκες.  
Βασική αιτία  της κατάστασης  αυτής είναι η ραγδαία ελάττωση των οιστρογόνων.
Μόνο μία στις τέσσερις γυναίκες κάνει έρωτα  σε αυτή την  φάση της ζωής της.
 Ωστόσο, η εμμηνόπαυση έχει και τα θετικά της. «Η απαλλαγή από την έμμηνο ρύση δρα τονωτικά στην ερωτική ζωή πολλών γυναικών, που απολαμβάνουν το σεξ με τρόπους πρωτόγνωρους», 
Από την άλλοι  σε αυτή την ηλικία  το 8% των ανδρών πάσχει από περιστασιακή στuτική δυσλειτουργία  εξαιτίας της ελαττωμένης  ροής  αίματος στην περιοχή της πυέλου λόγω αρτηριοσκληρύνσεως, διαβήτης και λήψη ορισμένων φαρμάκων (λ.χ. για υπέρταση ή κατάθλιψη). Μελέτες που έγιναν από το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβανίας έδειξε  ότι οι πιο ισορροπημένοι και χορτασμένοι σεξουαλικά, αναζητούν ελιξίρια νεότητας εκτός του σεξ ενώ οι  περισσότεροι ανασφαλής , είτε χωρίζουν και ξαναπαντρεύονται πολύ νεώτερες γυναίκες είτε το παίζουν καρδιο-κατακτητές, πάντα με πολύ νέες γυναίκες.

Που πήγε το άψογο κορμί της Kate Moss; Δείτε την χωρίς photoshop!

Μέχρι τώρα έμοιαζε ανέγγιχτη από τα σημάδια του χρόνου, έστω κι αν ο τρόπος ζωής της απείχε χιλιόμετρα απ’ αυτό που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως υγιεινό.

Όπως μπορείτε κι εσείς να διαπιστώσετε όμως, στο κατώφλι των 40 της ετών, ο χρόνος «πρόλαβε» την Kate Moss, με το διάσημο supermodel, να έχει κάνει κοιλίτσα.

Στις διακοπές της στην Ισπανία, στο νησί Formentera, είχε παρέα τον άντρα της, μουσικό, Jamie Hince και τη 10χρονη κόρη της Lila Grace και δεν φαινόταν να την απασχολεί καθόλου η φυσική της κατάσταση.

Φορώντας ένα μαύρο bandeau bikini, απολάμβανε τις στιγμές χαλάρωσης, άλλωστε μόνο πέρυσι έβγαλε πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ από τις επιχειρήσεις της.

Χειλουδάκη κατά Ρουβά για το σαλάχι: Μπράβο μ@λ@κ@, στα γεράματα σε έπιασε η βαρβατίλα, τέρας

Eκτός εαυτού έβγαλε την Τζένη Χειλουδάκη η φωτογραφία που ανάρτησε στο Ιnstagram ο Σάκης Ρουβάς στην οποία απεικονίζεται ο τραγουδιστής να ποζάρει δίπλα στο τεράστιο σαλάχι που μόλις είχε σκοτώσει με το ψαροντούφεκό του.

«Μπράβο μ@λ@κ@.... δεν σε χώνευα που δεν σε χώνευα τώρα έδεσε το μίσος.....περίεργο γιατί λένε ότι οι λουλούδες είναι φιλόζωοι......τώρα στα γεράματα σε έπιασε η βαρβατίλα....έτσι να βγαίνει η ανάσα σου με πόνο όπως το πλάσμα που κρατάς και προσπαθεί να πάρει οξυγόνο.....τέρας ε τέρας...καμαρώνεις κιόλας...», έγραψε συγκεκριμένα η Τζένη Χειλουδάκη στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.



http://www.iefimerida.gr/

Ανοιξε η γη και «κατάπιε» ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Φλόριντα

Το φαινόμενο καθίζησης μεγάλων επιφανειών γης «χτύπησε» ξανά στις ΗΠΑ. Τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/08) έντρομοι οι ένοικοι ξενοδοχειακού συγκροτήματος κοντά στη Disney World στη Φλόριντα είδαν κυριολεκτικά τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια τους.

Μια τρύπα διαμέτρου 18 μέτρων κατάπιε μεγάλο μέρος του ξενοδοχειακού συγκροτήματος χωρίς πάντως να τραυματιστεί κανείς από τους υπαλλήλους και τους πελάτες.

"Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής ενημερώθηκε η πυροσβεστική ότι είχε σχηματιστεί μια τρύπα διαμέτρου 18 μέτρων και βάθους 4,5 και ότι τρία από τα κτίρια του ξενοδοχειακού συγκροτήματος ταλαντεύονταν", εξήγησε η εκπρόσωπος της κομητείας Λέικ, Κέλι Λαφολέτ. "Γύρω στις 3 τα ξημερώματα ένα τριώροφο κτίριο κατέρρευσε εν μέρει" πρόσθεσε.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο απομάκρυναν τους 36 τουρίστες που διέμεναν στο κτίριο. Δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός.

Πελάτες του ξενοδοχείου είπαν στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι WFTV ότι άκουσαν τριγμούς και είδαν τα τζάμια των παραθύρων να σπάνε καθώς εγκατέλειπαν το κτίριο. "Κάποιος χρειάστηκε να πηδήξει από το παράθυρο επειδή η κάσα της πόρτας γκρεμίστηκε. Μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί του, πέρασαν από το παράθυρο για να σωθούν", είπε η Μάγκι Γκάμρι, αυτόπτης μάρτυρας του γεγονότος.

Τον Μάρτιο, ένας κάτοικος προαστίου της Τάμπα, επίσης στο Φλόριντα, κυριολεκτικά ρουφήχτηκε από μια τεράστια τρύπα που δημιουργήθηκε ξαφνικά κάτω από το υπνοδωμάτιό του. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του σταμάτησαν μετά από αρκετές ημέρες άκαρπων προσπαθειών.

http://www.iefimerida.gr/

Πρώην Έλληνας πρωθυπουργός συμμετέχει σε τουριστική διαφήμιση!


Είναι η ατραξιόν του τουριστικού οδηγού για την περιοχή!

Το γεγονός ότι το Μαράθι στα Χανιά είναι η αγαπημένη παραλία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και ουκ ολίγοι είναι οι εκλεκτοί φίλοι του και οι διάσημοι ανά τον κόσμο που κολύμπησαν σ’ αυτή είναι γνωστό στους περισσότερους στην Ελλάδα. Τώρα θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για την αγαπημένη παραλία του πρώην Έλληνα πρωθυπουργού και οι ξένοι τουρίστες.

Τουριστικός οδηγός που απευθύνεται στους τουρίστες του εξωτερικού αναφέρει ότι την συγκεκριμένη παραλία προτιμά και ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και όποιος την επισκεφθεί μπορεί να βρει και τον ίδιο εκεί.

Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, το έμαθε αυτό ο Μητσοτάκης και φυσικά του άρεσε. Μάλιστα, για να μην διαψεύσει τον τουριστικό οδηγό, φροντίζει τώρα που είναι στην Κρήτη και κάνει τις διακοπές του να την επισκέπτεται τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Πηγή: parapolitika.gr


Δείτε την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην παραλία με το μπικίνι της!


Τις διακοπές της κάνει αυτό το διάστημα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου!

Η γνωστή ηθοποιός “γεμίζει τις μπαταρίες” της για τον χειμώνα απολαμβάνοντας τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία της.

Έτσι, ανέβασε στον λογαριασμό της στο facebook αυτή τη φωτογραφία της από το Λουτράκι, όπου ποζάρει με το πορτοκαλί μπικίνι της, δίπλα στη θάλασσα, χαλαρή και αμακιγιάριστη, δείχνοντας μας το καλλίγραμμο κορμί της!

Αγγλία: Ποδοσφαιριστής… ξεγύμνωσε αντίπαλο! (video)


Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Τσέστερφιλντ και Τσέλτεναμ
(2-0) για τη Λιγκ 2 Αγγλίας.

Ποδοσφαιριστής της μιας ομάδας ετοιμαζόταν να εκτελέσει ένα φάουλ όταν κατέβασε το σορτς αντίπαλου παίκτη, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή. Ο… δράστης ήταν ο ένας από τους δύο σκόρερ του αγώνα, ο Ρόμπερτς, ο οποίος έβγαλε το σορτς του Πεν!

Δείτε το βίντεο:



Συγκλονιστικό σημείωμα ληστών μία μέρα μετά τη διάρρηξη!

Σημείωμα μαζί με τα κλοπιμαία άφησαν άγνωστοι, στα γραφεία μη κερδοσκοπικού οργανισμού σε πόλη της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ζητώντας συγγνώμη για την πράξη τους.

«Δεν είχαμε ιδέα τι κλέβαμε. Εδώ είναι τα πράγματά σας κι ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να κάνετε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων.Ο Θεός να σας έχει καλά»,
έγραφε το ιδιόχειρό μήνυμα των διαρρηκτών, που είχαν αφαιρέσει ηλεκτρονικούς υπολογιστές από μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που βοηθά θύματα σεξουαλικής βίας.

«Είναι η πρώτη φορά που βλέπω την επιστροφή κλεμμένων αντικειμένων», σχολίασε ο επικεφαλής της αστυνομίας. Τα αντικείμενα επεστράφησαν μία ημέρα μετά τη διάρρηξη.

Πουλήθηκαν τα όργανα γυμναστικής του Γ. Παπανδρέου!


Έπιασαν 50.000 ευρώ!

Πωλήθηκε τελικά την περασμένη εβδομάδα έναντι 50.000 ευρώ ο εξοπλισμός του περίφημου γυμναστηρίου στην Ιπποκράτους, στα παλιά γραφεία του ΠΑΣΟΚ 

Χρήματα, τα οποία, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του κόμματος, Νίκο Σαλαγιάννη, δόθηκαν στους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι, ενώ από την πώληση εξαιρέθηκε ένα μικρό μέρος του εξοπλισμού, το οποίο θα δωρισθεί μαζί με άλλον εξοπλισμό στο Ίδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων Αγίων Αναργύρων.

Αγοραστής του εξοπλισμού είναι όπως αναφέρει η «Real News» ένας επαγγελματίας του χώρου, ο οποίος ετοιμάζει γυμναστήριο στην Αθήνα. 

Οι προσπάθειες πώλησης κράτησαν δέκα ολόκληρους μήνες, ενώ το ΠΑΣΟΚ, που αρχικά είχε αποτιμήσει την αξία των 26 μηχανημάτων σε 120.690,82 ευρώ, αναγκάστηκε να χαμηλώσει τον πήχη των οικονομικών του απαιτήσεων, λόγω του μειωμένου ενδιαφέροντος.

Συγκλονιστικό βίντεο: Ο σπαραγμός ενός 5χρονου παλαιστίνιου για τον πατέρα του!


Ένα πεντάχρονο παιδί σπαράζει βλέποντας τον πατέρα του να συλλαμβάνεται. Η ιστορία είναι συγκλονιστική όπως και το γοερό κλάμα του του μικρού αγοριού.

“Ήταν η πιο ζεστή εβδομάδα του χρόνου. Το μόνο που ήθελε ο Fadel Jaber ήταν λίγο νερό για την οικογένειά του. Για το Fadel, όπως και για άλλους Παλαιστίνιους που ζουν στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, οι βρύσες έχουν στερέψει. Η Ισραηλινή κυβέρνηση έχει ανακατευθύνει τους σωλήνες του νερού για να μπορούν να γεμίζουν οι πισίνες στις Ισραηλινές αποικίες, αφήνοντας οικογένειες Παλαιστίνιων όπως του Fadel χωρίς νερό.

Όταν οι Ισραηλινές δυνάμεις συνέλαβαν το Fadel επειδή τον έπιασαν να παίρνει νερό, ο τρομαγμένος πεντάχρονος γιος του Khaled ούρλιαζε “μπαμπά, μπαμπά” καθώς τους αποχώριζαν. Αυτή είναι η καθημερινή ζωή των Παλαιστινίων που ζουν κάτω από το βάναυσο κλοιό του στρατιωτικού νόμου”.

Το κείμενο της οργάνωσης Avaaz που προσπαθεί να βοηθήσει φυλακισμένους παλαιστίνιους παρέχοντας νομική υποστήριξη και ότι άλλο μπορεί, συνοδεύει το συγκλονιστικό βίντεο με τον πεντάχρονο να σπαράζει βλέποντας τους ισραηλινούς στρατιώτες να συλλαμβάνουν τον πατέρα του. Εικόνες δυστυχώς καθημερινές που όμως κανείς δεν πρεπει να “συνηθίσει”.

onalert.gr

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Βίασε σκυλίτσα στο Ολυμπιακό χωριό!


Ένα απίστευτο περιστατικό  συνέβη το Σάββατο στους Θρακομακεδόνες! 

Θύμα απίστευτης ανθρώπινης αγριότητας έπεσε  ένα θηλυκό σκυλί στην περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού...

 Η περιπέτεια για το άτυχο τετράποδο ξεκίνησε το Σάββατο όταν όπως καταγγέλλουν φιλόζωοι άγνωστος άνδρας το άρπαξε από το χώρο που βρισκόταν και το έβαλε στο Ι.Χ. του με το οποίο απομακρύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

 Περίπου 2,5 ώρες μετά το σκυλί επέστρεψε στην περιοχή που ζούσε σε πολύ κακή κατάσταση με τους φιλόζωους που το εντόπισαν να το μεταφέρουν σε κτηνίατρο.

 Σύμφωνα με τη διάγνωση το ζώο υπέφερε από θλάση μαλακών ιστών και ο τράχηλος (αφού το σκυλί ήταν θηλυκό) ήταν ανοιχτός. 

 Αν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που έγιναν, θα βγουν τη Δευτέρα, όλοι γνωρίζουν ότι ο τράχηλος ενός σκυλιού είναι ανοιχτός μόνο αν έχει ζευγαρώσει. Και οι σκυλίτσες ζευγαρώνουν μόνο σε περίοδο οίστρου. 

 Το ζώο, όπως εξήγησε η κτηνίατρος στους αστυνομικούς, δεν ήταν σε οίστρο και προφανώς η αιμορραγία στο αιδοίο της ήταν αποτέλεσμα βιασμού!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας-ΤΕΡΑΣ που άρπαξε το σκυλί κατοικεί στην Κυψέλη και έχει συλληφθεί.

Τραγικός θάνατος για δύο αδερφάκια: Έσπασε κάθισμα σε ρόδα λούνα παρκ...


Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο μικρά κοριτσάκια ηλικίας 12 και 14 ετών σε λούνα παρκ στην Αργεντινή.

Τα αδερφάκια επέβαιναν ρόδα ενός θεματικού πάρκου στην πόλη Ροζάριο όταν έσπασε το κάθισμα της ρόδας, το οποίο εκείνη την ώρα βρισκόταν στο υψηλότερο σημείο της και συγκεκριμένα σε ύψος 25 μέτρων…

«Το κάθισμα βρισκόταν στην κορυφή όταν έσπασε, ο κόσμος έπεσε και το κάθισμα διαλύθηκε στο έδαφος και προσγειώθηκε εκεί που ο κόσμος σχημάτιζε ουρά περιμένοντας να ανέβει στην ρόδα. Ήταν φοβερό» τόνισε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας στην αργεντίνικη εφημερίδα La Capital.

Άλλα 7 άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τα 3 παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα εξ αυτών είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ρόδα του συγκεκριμένου λούνα παρκ είχε εμφανίσει προβλήματα πριν από μία εβδομάδα και είχε επισκευαστεί.

3000 Βρετανοί κομάντος στην Αλβανία - Γιατί βρίσκονται εκεί;


Ξεκίνησε σήμερα, Κυριακή, στα πλαίσια της συνεργασίας τους στον τομέα Άμυνας, η κοινή στρατιωτική άσκηση Αλβανίας και Βρετανίας, με το όνομα «Albanian Lion 2013», η οποία θα διαρκέσει έως τις 13 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, «σε αυτή την άσκηση θα συμμετάσχουν περίπου 3.000 Βρετανοί στρατιώτες, κυρίως κομάντος και ναυτικές δυνάμεις, καθώς και ένα τάγμα 35 ανδρών των ολλανδικών Ενόπλων Δυνάμεων, που λειτουργούν σε συνεργασία με τα βρετανικά στρατεύματα».

Η κοινή στρατιωτική άσκηση θα επεκταθεί σχεδόν σε ολόκληρη την επικράτεια της χώρας, από την εκπαιδευτική βάση «Μπίζα», στα βόρεια της χώρας και ίσαμε την αεροπορική στρατιωτική βάση της Κουτσόβας, το Πασαλιμάνι στην Αυλώνα, τη χερσονήσο Καραμπουρούνι και το νησί Σαζάνι στα νότια της Αλβανίας.

onalert

Δεν φτάνει που καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλακή, τα πέταξε ΟΛΑ ΕΞΩ η Νικόλ Μινέττι!!! (PHOTO)


Τι κι αν καταδικάσθηκε επίσης, σε πέντε χρόνια κάθειρξη για συνέργεια στην προαγωγή στην πορνεία ανηλίκων γυναικών στην πορνεία, στα γνωστά πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Η Νικόλ Μινέττι δείχνει να απολαμβάνει τη κάθε στιγμή που περνάει!

Πρόσφατα λοιπόν πήγε στη πισίνα μεγάλου ξενοδοχείου, φόρεσε ένα σέξι μαγιό και φωτογραφήθηκε προβάλλοντας το πλούσιο μπούστο της! έφερε τον φακό τόσο μα τόσο κοντά που βλέποντας της θές να κάνεις μακροβούτι!

πηγή: gossip-tv.gr

ΕΥΗ και ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΑΚΗ: Oι δύο... SEXY αδελφές στην παραλία! (PHOTOS)


Δεν συναντάμε συχνά τις δύο αδελφές να μοιράζονται τον ελεύθερο χρόνο τους, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή έτσι κι αλλιώς δεν έχουν αρκετό...






Τα ζώδια σήμερα 12 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ 
 Επειδή προσπαθείτε να κατανοήσετε και την πλευρά των άλλων, έχετε μεν μεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία και στις σχέσεις, αλλά ίσως νιώσετε ότι κάπου σας αδικούν συναισθηματικά ή σας «παίρνουν τον αέρα». Λόγω της μεγάλης συναισθηματικής σας ευαισθησίας, κυρίως οι γεννημένοι προς τέλος του δεύτερου δεκαήμερου, θα χρειαστεί να κρατήσετε γερές ισορροπίες, για να μην διαταραχτείτε από οικογενειακά θέματα. Η σχέση με Καρκίνο ίσως να πάρει μια πιο δύσκολη τροπή. Καλύτερα είναι να κρατηθείτε και να μην μιλήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε αναλάβει να κάνετε διάφορες δουλειές οι οποίες μπορεί να σας φαίνονται κουραστικές ή δύσκολες αλλά είναι αναγκαίες. Η ιδιαιτερότητά σας πάνω σε θέματα τέχνης θα σας δώσει την δυνατότητα να βγάλετε ότι έχετε κρυμμένο και απωθημένο μέσα σας. Ένα ταξίδι με την οικογένεια ίσως να είναι το καλύτερο για σας, αφού υπάρχει έντονη ανάγκη να τα βρείτε συναισθηματικά και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Η επαφή με Σκορπιό ίσως τώρα να είναι καλύτερη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε πάρει το μήνυμα. Σήμερα περνάτε καλά και η επικοινωνία σας είναι άριστη, γι' αυτό μπορεί να πετύχετε και σε έναν τομέα οικονομικό, κάτι που το προσπαθείτε εδώ και καιρό. Η βοήθεια θα δοθεί άνωθεν. Εσείς θα πρέπει να πάρετε τα μέτρα σας για να διαχειριστείτε καλά τις υποθέσεις σας. Αν πιέζεστε από κάποια άτομα να πάρετε ένα δάνειο για να ξελασπώσετε, καλύτερα να περιμένετε λίγο γιατί πιθανόν η κρίση τους να είναι λάθος. Οικογενειακά θέματα θα τα λύσετε πιο εύκολα αυτήν τη στιγμή, αρκεί να μην ξεχάσετε τους όρους της σωστής επικοινωνίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναγκαστικά προσγειώνεστε γιατί χρειάζεται να είστε πιο κοντά με τον κόσμο, προσπαθώντας να εξημερώσετε τον θυμό σας ή γενικά τα έντονα συναισθήματα. Επίσης είναι όμορφο να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας ή με την εναρμόνιση του περιβάλλοντος του σπιτιού σας. Η επαφή με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν χρειάζεται να γίνει μέσα σε ατμόσφαιρα ευγένειας και αρμονίας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο προς το τέλος θα βάλετε την δική σας σφραγίδα σε όλα τα πράγματα που είναι γύρω σας. Η φροντίδα του εαυτού σας μπορεί να είναι επιτακτική ανάγκη για σας.

ΛΕΩΝ
Έχετε αναλάβει τον ρόλο του πυροσβέστη και αυτό σας δίνει μεγαλύτερη δύναμη, ενώ θα δείτε ότι νιώθετε καλύτερα όταν αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες για να κάνετε κάτι καλό. Η επικοινωνία είναι ένας τρόπος εξισορρόπησης κάποιων καλών ευκαιριών, τις οποίες σε άλλες συνθήκες δεν μπορείτε να τις αδράξετε. Για αυτό, κάντε όλες τις επαφές σας σήμερα για να έχετε άμεσα αποτελέσματα, κυρίως για το θέμα μιας δουλειάς. Αν βρίσκεστε διακοπές, μην ξεχνάτε να είστε όσο μπορείτε πιο θετικοί με τα άτομα γύρω σας. Η σχέση με Κριό μπορεί να φουντώσει ξαφνικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσπαθώντας να συμβιβάσετε τα ασυμβίβαστα κυρίως σε θέματα οικονομικών, κάνετε κάποιες κινήσεις που δείχνετε ότι εξαρτάστε από τους άλλους, ίσως επειδή μόνοι σας δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άμεσο. Πιθανόν ένας Ζυγός να διεκδικήσει από εσάς ξαφνικά χρήματα ή υλικά αγαθά. Θα πρέπει να πάρετε δίκαιες αποφάσεις, γιατί, αν του χρωστάτε, καλό είναι να του δώσετε αυτά που του ανήκουν. Είναι η εποχή των καθαρών συμφωνιών και των ξεκαθαρισμάτων με συνεργάτες και πρώην συντρόφους. Η επαφή σας με Κριό θα εντείνει αυτό το ξεκαθάρισμα.


ΖΥΓΟΣ
Έχετε ρεύμα με το μέρος σας, γιατί έχετε επιδεξιότητα στους διπλωματικούς χειρισμούς και αποφεύγετε αρκετές δυσκολίες, που μερικές φορές σας φαίνονται τσουνάμι, αφού δεν είστε συνηθισμένοι σε μεγάλη συναισθηματική ένταση και φόρτιση. Η σχέση με Καρκίνο αν δεν επανέλθει μπορεί να σας αφήσει τραύμα. Με το δικό σας μοναδικό τρόπο όμως, μπορείτε να το ξεπεράσετε χωρίς να αφήσετε πληγές στην καρδιά σας. Επειδή είστε πολύ κοινωνικά όντα, έχετε την ανάγκη να επεκτείνετε τις δημόσιες σχέσεις γιατί σας κάνουν καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ακολουθείτε το ρεύμα, γιατί αλλιώς θα βρείτε εντάσεις και δυσκολίες μπροστά σας. Είναι σημαντικό να ξεπεράσετε τα όρια σας για να βρεθείτε απέναντι στις καταστάσεις δυνατοί και άτρωτοι, για αυτό μη βλέπετε εγωιστικά τα πράγματα. Μια σχέση που θέλετε να την κρατήσετε μυστική, πιθανόν να προτείνει ένα νέο τρόπο επαφής, επειδή το άλλο άτομο έχει διαφορετικές ιδέες από εσάς. Ο Κριός πάντως αν είναι στην ζωή σας θα σας την κάνει άνω κάτω, γιατί έχει άλλη κοσμοθεωρία. Από την άλλη, με τον τρόπο που θα φερθείτε απέναντι σ' έναν περίεργο Υδροχόο, θα δείξετε ότι τον καταλαβαίνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επιτέλους μπορεί να ξεκινήσει κάτι καλό για σας που θα σας δώσει και πάλι δύναμη να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες σας, και με το παραπάνω. Η περίοδος της έλλειψης επικοινωνίας τελείωσε και τώρα θα βρεθείτε σε άλλο μονοπάτι, περισσότερο δημιουργικό και, κυρίως, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οικονομικά, κάτι θα αρχίσει να κουνιέται και να αισιοδοξείτε. Η επαφή με Λιοντάρι θα γίνει πιο ουσιαστική και περισσότερο δημιουργική. Αν βρίσκεστε σε ταξίδι, φροντίστε να περάσετε όμορφα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε ανάγκη να κάνετε κάποιες συμφωνίες οι οποίες θα σας εξασφαλίζουν ακόμα και μια επαφή που δεν ήταν πολύ εύκολη. Όλο αυτό θα σας γεμίσει με ένα μικρό άγχος, γιατί βλέπετε ότι έχετε ανάγκη να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, αλλά κατά κάποιον τρόπο εξαρτάστε από το περιβάλλον σας. Αφιερώστε χρόνο σε θέματα επικοινωνίας, γιατί όσο είστε κλειστοί και απόμακροι, τόσο χάνετε έδαφος από όλες σας τις σχέσεις. Η ιδιαίτερη επαφή με έναν Κριό ή Καρκίνο μπορεί να είναι εκρηκτική σε όλα τα επίπεδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε δώσει τον καλύτερο σας εαυτό αυτές τις ημέρες και αυτό σίγουρα θα σας φέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ίσως όμως να μην ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά, γιατί είστε επιφυλακτικοί από αυτά που έχετε περάσει. Η υπόθεση με έναν Αιγόκερω σας έχει προβληματίσει γιατί δεν ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε. Σίγουρα μπορεί να βρίσκεται σε δυσχερή θέση και θα πρέπει να στηρίξετε την κατάσταση. Εσείς προσπαθήστε όσο μπορείτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα στα χέρια των... ανώτερων δυνάμεων.

ΙΧΘYΕΣ
Είναι σημαντικό να μπορείτε να εκφράζετε αυτά που θέλετε γιατί μερικές φορές δείχνετε σα να ζείτε στο δικό σας κόσμο. Διαλέγοντας το δρόμο της επικοινωνίας, θα αποφύγετε δυσκολίες που μπορεί προέκυψαν ξαφνικά, κυρίως μέσα σε μια σχέση που προς το παρόν δεν σας έχει αφήσει σε ησυχία. Αν είστε μαζί με Δίδυμο, Τοξότη ή Υδροχόο, η παραπάνω μέθοδος είναι αναγκαία. Να προσέξετε τη διατροφή σας και να πίνετε πολλά νερά. Ίσως να έχετε αφεθεί ελαφρώς αυτό το διάστημα σε θέματα εμφάνισης και υγείας.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger