Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Μπέκαμ ντύνεται στα ροζ (Και είναι περήφανος για αυτό!)

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013



Μπορεί να μοιάζει περίεργο για έναν άντρα να δηλώνει ότι φοράει ροζ και πως είναι περήφανος για αυτό, αλλά να που συνέβη. Εξάλλου, o Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν χάνει καμιά ευκαιρία για να δείξει πόσο τρυφερός μπαμπάς είναι.
Εκτός από τα πολλά τατουάζ που έχει κάνει ως ένδειξη αγάπης στα παιδιά του, τώρα δηλώνει πως τα… ροζ ποδοσφαιρικά του παπούτσια είναι τα αγαπημένα του, καθώς είναι αυτά που προτιμά η μικρή του κόρη, Χάρπερ.
Μάλιστα, η ιδέα για αυτά τα παπούτσια, ήρθε σε μια οικογενειακή στιγμή τους και σχεδιάστηκαν από τα ίδια τα μέλη της οικογένειας. Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα μπορούσε να προτιμά να φορά άλλα υποδήματα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων.
Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής, δέχθηκε ερώτηση για τη συγκεκριμένη… ενδυματολογική επιλογή του κατά τη διάρκεια διαδικτυακής κουβέντας του με τους θαυμαστές του και δεν δίστασε να δώσει αυτή την ειλικρινή εξήγηση, η οποία προβάλει για ακόμη μια φορά, το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή του η οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

http://www.koolnews.gr

Η απαγορευμένη διαφήμιση με την Δανέζα σουπερμόντελ να κατασπαράζει ένα μπέργκερ [εικόνες+βίντεο]



Υπερβολικά προκλητική για να προβληθεί στην αμερικάνικη τηλεόραση κρίθηκε δικαίως η διαφήμιση της αλυσίδας fast food Carl's Jr με πρωταγωνίστρια την Δανέζα Νίνα Αγκντάλ.
Έχοντας χτίσει την φήμη της πάνω σε μια σειρά από διαφημιστικά που κάνουν τα σάλια του αντρικού κοινού να τρέχουν (σ.σ. με πρωταγωνίστριες όπως τις Πάρις Χίλτον και Κέιτ Άπτον), η αλυσίδα Carl's Jr γνωρίζει πολύ καλά την συνταγή της πρόκλησης.
Καθώς επίσης πόσο καλό κάνει σε μια διαφήμιση να κριθεί ως απαγορευμένη για την τηλεόραση, αφού αυτό την μετατρέπει κατευθείαν σε viral.
Κάτι που συνέβη και με την συγκεκριμένη που δείχνει την Δανέζα Νίνα Άντγκαλ, εξώφυλλο του Sports Illustrated-Swimsuit Edition που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, να απολαμβάνει το μπέργκερ της σε οργασμικό βαθμό. Και μάλιστα ξαπλωμένη σε μια εξωτική παραλία.
Η ίδια πάντως δηλώνει «Το twitter μου έχει πάρει φωτιά μετά την προβολή. Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Το γύρισμα είχε πολύ πλάκα. Πρέπει να έφαγα γύρω στα 50 fish burgers εκείνη την μέρα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έφαγα επίσης πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό».






http://www.iefimerida.gr


Ο τραμπούκος ποδοσφαιριστής το… ξύλο σε μοντέλο και τα 30 χιλιάρικα!!!


Θεωρείται για πολλές γυναίκες περιζήτητος ως εργένης. Και το κριτήριο τους; Πρώτον είναι «πακετωμένος» και δεύτερον διότι κλωτσάει το τόπι. Βεβαίως δεν είναι και μύγα. Τον χαρακτηρίζεις γοητευτικό! Δεν ξέρω αν αυτό που τραβάει τις γυναίκες είναι η αναγνωρισιμότητα του ή το πανάκριβο αυτοκίνητο που οδηγεί. Ο μαγκάκος αυτός, για αρκετό χρονικό διάστημα είχε νταραβέρι με μοντέλο. Ένα βράδυ μετά από ξενύχτι τη… φόρτωσε στο πολυτελέστατο αμάξι του για να την «πετάξει» λίγο αργότερα σε ερημικούς δρόμους αφού πρώτα την χτύπησε.


Την πλάκωσε στα χαστούκια λέμε και στα μπουνίδια. Ο λόγος που έκανε κάτι τέτοιο παραμένει άγνωστος! Η υπόθεση ήταν να φτάσει στα δικαστήρια αλλά κάποιος μεσολάβησε για να μην πάρουν τόσο άσχημη τροπή τα γεγονότα! Εξωδικαστικά τα βρήκαν με τον μπαλαδόρο να χώνει γύρω στα 30 χιλιάρικα αγοράζοντας την σιωπή της!

Γιατί η πορνογραφία ελκύει;


Η πορνογραφία και το πορνό, αδιαμφισβήτητα μοιάζουν σαν τον “απαγορευμένο καρπό”. Με απλά λόγια, μπορεί να είναι ένα θέμα που καίει, αλλά συνάμα ερεθίζει τις αισθήσεις. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τελικά γιατί οι άνθρωποι, έστω και μια φορά θα παρασυρθούν και θα δουν πορνογραφικό υλικό; Και τελικά η πορνογραφία βοηθάει ένα ζευγάρι στην ερωτική του ζωή, η μακροπρόθεσμα μπορεί να προκαλέσει κάποια δυσλειτουργία ή διαστρέβλωση στην ερωτική επιθυμία; Στο επιστημονικό άρθρο που θα διαβάσετε, θα κατανοήσετε τι ακριβώς συμβαίνει.



Της Ελεάνας Ελευθερίου,

Ψυχοδυναμικής ψυχοθεραπεύτριας,

Κλινικής θεραπεύτριας σεξουαλικών διαταραχών


Η σχέση του ανθρώπου με την πορνογραφία έχει τις ρίζες της στα βάθη των αιώνων, στον πολιτισμό και στην κουλτούρα του κάθε λαού. Αναζητώντας τη σχέση μεταξύ της τέχνης και της πορνογραφίας, η πορνογραφία αντιμετωπίστηκε ενίοτε από τις τέχνες με μια διάθεση απελευθέρωσης από ηθικιστικές νόρμες και συντηρητικά κατεστημένα.

Τι ισχύει όμως για τη μονάδα, για το άτομο;

Οι περισσότεροι άνθρωποι κατά τη διάρκεια της ζωής τους έχουν δει, τουλάχιστον μια φορά πορνογραφικό υλικό. Οι λόγοι; περιέργεια, επιθυμία, διέγερση…

Η πορνογραφία μπορεί να ξυπνήσει τις αισθήσεις, να διεγείρει τη φαντασίωση, και να αποτελέσει έναυσμα για διέγερση, ενώ η επιλεκτική έκθεση των ενηλίκων σε πορνογραφικό υλικό συνήθως δεν έχει αρνητικό αντίκτυπο στη σεξουαλικότητα ή τη σεξουαλική τους συμπεριφορά, δεν επηρεάζει τους ίδιους ή τις σχέσεις τους, τις αντιλήψεις τους για το φύλο τους ή το άλλο φύλο, ούτε και τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Μιλώντας για το ζευγάρι, η επιλογή να δουν οι σύντροφοι μαζί ή κατά μόνας πορνογραφικό υλικό, μπορεί να αποτελεί μέρος του ερωτικού παιχνιδιού ή ακόμα και μια πηγή ιδεών για δοκιμή, πειραματισμό και ανανέωση των σεξουαλικών πρακτικών τους.

Πως όμως ξεκινά το ενδιαφέρον για τη πορνογραφία; Μια υπόθεση θα μπορούσε να είναι πως είναι το διαφορετικό, το καινούργιο και το πρωτόγνωρο που το κάνουν ερεθιστικό για τους περισσότερους ανθρώπους.

Αντίστοιχα το ιδανικό, το αψεγάδιαστο, το αντικειμενικό κάλλος που συχνά απεικονίζεται στη πορνογραφία, είναι δελεαστικό για τον «κοινό θνητό» που φαντασιώνεται τον εαυτό του ως τον ιδανικό Άλλο, ιδίως σε περίπτωση που οι ερωτικές σκηνές που περιγράφονται ή αναπαριστώνται δεν έχουν ομοιότητες με την πραγματική προσωπική σεξουαλική ζωή τους, είτε λόγω ντροπής και αναστολών είτε λόγω άγνοιας, αλλά αποτελούν μια «ζωντανή» αποτύπωση των φαντασιώσεών.

Επίσης υπάρχει και βιολογική προσέγγιση: ύστερα από μελέτες, οι επιστήμονες κατέληξαν πως η σχέση του ανθρώπου με την πορνογραφία έχει και βιολογική ερμηνεία. Κατά τη διάρκεια της οπτικής έκθεσης σε πορνογραφικό υλικό, προκαλείται στον άνθρωπο σεξουαλικός ερεθισμός, αφού συνδέεται με τους καθρεπτικούς νευρώνες του εγκεφάλου, αυτούς δηλαδή που προκαλούν τη μηχανική επανάληψη μιας πράξης που συμβαίνει μπροστά μας. Έρευνες, επίσης, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες έχουν μεγαλύτερη έφεση στο πορνό από ό,τι οι γυναίκες, διότι ερεθίζονται ευκολότερα μέσα από τις οπτικές τους προσλαμβάνουσες, αφού ο ανδρικός εγκέφαλος είναι «προγραμματισμένος» να ερεθίζεται σχετικά εύκολα σεξουαλικά, γεγονός που σχετίζεται με τα πρωτόγονα ένστικτα της αναπαραγωγής του ανθρώπινου είδους.

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεν φαίνεται το γνωστό σε όλους πορνό να προκαλεί κάποια δυσλειτουργία ή διαστρέβλωση. Τι γίνεται όμως στη περίπτωση που η πορνογραφία αντικαθιστά τη πραγματικότητα; όταν δηλαδή το πορνό αποτελεί απαραίτητη και αναγκαία προϋπόθεση της σεξουαλικής διέγερσης και της σεξουαλικής επαφής; Ίσως κάπου εδώ έρχεται η στιγμή όπου ο «σεξουαλικός αυτισμός» χτυπά την πόρτα. Η υποκατάσταση, η καθήλωση, η αποχαύνωση είναι μόνο μερικοί από τους κρίκους μιας αλυσίδας σημαινόντων που μοιάζει να τυλίγεται γύρω από το άτομο και το τραβά προς το βυθό της απομόνωσης και του εθισμού.

Η εξοικείωση μεταξύ των ανθρώπινων σωμάτων αντικαθίσταται από την εξοικείωση του σώματος με την εικόνα, με αποτέλεσμα μέσα από την ιδεατή αρχικά επιθυμία, ορμή και ικανοποίηση να επιτυγχάνεται τελικά η απαξίωση της πραγματικής σεξουαλικής επαφής. Κατ’ επέκταση αλλοιώνονται οι ανθρώπινες σεξουαλικές σχέσεις, το άτομο υπόκειται σε ευνουχισμό που σχετίζεται με την πραγματική σεξουαλική επαφή, ενώ η αυτοϊκανοποίηση αποτελεί τη μόνη οδό ικανοποίησης.

Ουσιαστικά μέσα από τη προσκόλληση στο πορνογραφικό υλικό δεν καταργείται μόνο η αυτονομία της ανθρώπινης σεξουαλικής φαντασίωσης, η οποία καταλήγει πλήρως καθοδηγούμενη, αλλά ολόκληρο το οικοδόμημα του σεξουαλικού όντος, αφού το άτομο απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από τη δυαδική σεξουαλική πράξη και στρέφεται προς τη δυαδική σχέση του εαυτού του με την καταγεγραμμένη και οπτικοποιημένη σεξουαλικότητα.

Οι περισσότερες πραγματικές ερωτικές σχέσεις έχουν κατακλυσθεί πλέον από το στρες και την αβεβαιότητα του δυτικού τρόπου ζωής, ακολουθώντας πιστά την καθημερινότητά μας. Και κάπου εδώ ανατρέχουμε στο βιβλίο του Ιταλού κοινωνιολόγου Giovanni Sartori με τίτλο Homo Videns:Teledirected Society. «Εν αρχή ήν ο Λόγος, στο κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο…Σήμερα θα έλεγε κάποιος: Εν αρχή ήταν η εικόνα.».

Έτσι η προβλέψιμη «πραγματικότητα» του πορνό και η μετάλλαξη του homo sapiens σε homo videns οδήγησε τον σύγχρονο άνθρωπο σε αυτή τη μετακίνηση από το Εν αρχή ήταν ο Λόγος, στο να βλέπει χωρίς να σκέφτεται, ενώ θα έπρεπε να σκέφτεται χωρίς να βλέπει –από το να φαντασιώνεται στο να καθοδηγείται οπτικά από ένα «προκατασκευασμένο» σεξουαλικό σενάριο.

Δεν είναι λοιπόν το πορνό που βλάπτει την ερωτική σχέση, αλλά οτιδήποτε αντικαθιστά την πραγματική σεξουαλική επαφή, υποκαθιστά τη διέγερση που προέρχεται από την ερωτική επιθυμία και τη φυσική έλξη δύο ανθρώπων και ευνουχίζει τη ελευθερία του νου, που αποδομεί τον λόγο του ομιλόντος όντος.



Ελεάνα Ελευθερίου,

Ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεύτρια,

Κλινική θεραπεύτρια σεξουαλικών διαταραχών




http://www.iatropedia.gr


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Η κόρη της Άντζελας μεταλλάχτηκε!!! Δείτε πώς είναι σήμερα η Όλγα Κιουρτσάκη!!! ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!! (PHOTOS)

Πώς είναι σήμερα η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Δημητρίου; Η Όλγα μεγάλωσε και ωρίμασε. 

Σήμερα έχει υιοθετήσει ένα πιο σοφιστικέ στιλ και δείχνει να της πηγαίνει πολύ.

Φόρεσε γυαλιά μυωπίας, σκούρυνε το μαλλί της και άφησε πίσω όλο το Barbie παρελθόν της.

Κι όσο μεγαλώνει όλο και μοιάζει στη μεγάλη σταρ μαμά της. Κουκλίτσα πάντως η Όλγα!

Δείτε την στις εικόνες που ακολουθούν..



Ταχυδρόμος καταδικάστηκε σε 384.912 χρόνια φυλάκισης επειδή δεν παρέδωσε την αλληλογραφία


Απανταχού ταχυδρόμοι έχετε το νου σας! Εάν δεν παραδώσετε την αλληλογραφία, τότε ίσως σας περιμένει ο βαρύς πέλεκυς της δικαιοσύνης, και ειδικά εάν είστε στην Ισπανία.
Ένας 22χρονος ταχυδρόμος, ονόματι Gabriel March Grandos, από τη Μαγιόρκα, καταδικάστηκε σε 384.912 χρόνια φυλάκισης επειδή "παρέλειψε" να παραδώσει 43 χιλιάδες γράμματα!
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη καταγεγραμμένη ποινή φυλάκισης στα χρονικά! Ο Grandos φυλακίστηκε το 1972 και εκτίει μέχρι και σήμερα την ποινή του, πίσω από της φυλακής τα σίδερα.
pathfinder

FIFA: Χτίζει στάδιο με εργάτες τους φυλακισμένους



Η FIFA έχει ξεκινήσει τις εργασίες για το χτίσιμο ενός γηπέδου στο οποίο ως εργάτες θα είναι φυλακισμένοι που πρέπει να ασκήσουν κοινωνική εργασία ως ποινή.
Με μότο «χτίζουμε ένα γήπεδο, επαναρχίζουμε τη ζωή» η FIFA δημιούργησε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για να μπορέσει να δώσει ζωή ξανά στους φυλακισμένους. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της κοινωνικής εργασίας που είναι αναγκασμένοι να κάνουν πρώην εγκληματίες η FIFA τους δίνει την ευκαιρία να είναι αυτοί που θα χτίσουν ένα γήπεδο στην Κεντρική Αμερική.
Το πρόγραμμα ονομάζεται «Comecar de Novo» το οποίο σε μετάφραση σημαίνει: «Ξεκινάμε από την αρχή» και βοηθάει τους φυλακισμένους να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς ζωής.
http://www.onsports.gr

Ο Άνθρωπος Μπαταρία (βίντεο)


OSlaviša Pajkić, από τη Σερβία, είναι ο άνθρωπος μπαταρία! Ο Slaviša γεννήθηκε με μίασπάνια πάθηση… δεν ιδρώνει και έχει πάρα πολύ χοντρό δέρμα. Ο χοντρόπετσος Σέρβος έχει εξαιρετικά μεγάλη αντοχή στον ηλεκτρισμό. Το δέρμα του δεν αφήνει τορεύμα να διαπεράσει τα εσωτερικά του όργανα. Εκμεταλλευόμενος την κατάσταση του, οSlaviša μπορεί να αντέξει σε τόσα βολτ που για κάποιον συνηθισμένο άνθρωπο, θα ήταν καθαρή αυτοκτονία. Μπορεί να χρησιμοποιεί τον ηλεκτρισμό και να τονανακατευθύνει. Πολλές φορές βοηθάει ανθρώπους να θεραπευτούν με τα ηλεκτρισμένατου χέρια, ακόμη και να μαγειρέψει μπορεί, χωρίς συσκευές, μόνο με τα δάκτυλα του.




Mόλις ήπια τσάι και σuνουσιάστηκα με τη ...βασίλισσα! Ποιος διάσημος star το είπε αυτό;;;

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συνέντευξη που έδωσε ο Ράσελ Μπράντ στονΧάουαρντ Στερν. Εκεί όπου ο πρώην σύζυγος της Κέιτι Πέρι μίλησε για την ανατομία της, το πόσο θέλει να κάνει σεξ με την φίλη του Ντέμι Μουρ και το «ειδύλλιο» του με την βασίλισσα της Αγγλίας.

«Μόλις απόλαυσα μια παραδοσιακή βρετανική συνουσία. Κομπλέ με ένα φλιτζάνι τσάι και ένα μπισκότο. Δεν πρόκειται να σου αποκαλύψω ποιά είναι. Αρκεί να σου πως πως βρήκα μια κορώνα στο κρεβάτι μου και ένα γελωτοποιό στο διάδρομο».
Αυτό το «αστειάκι» του 37χρονου παρουσιαστή και κωμικού (γνωστού για το ακραίο χιούμορ του) προκάλεσε το μένος των βρετανικών εφημερίδων.


Και μάλιστα πολύ περισσότερο από εκείνο που ακολούθησε, σύμφωνα με το οποίο ο Ράσελ είπε ότι θα προτιμούσε να βγει ραντεβού με την 6χρονη κόρη της πρώην του, Τζέρι Χάλιγουελ, παρά με την ίδια. Συμπληρώνοντας πως «Κάτι τέτοιο είναι παράνομο και ανθυγιεινό».
Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο πρώην VJ του ΜΤV (σ.σ. που απολύθηκε όταν πήγε στο γραφείο ντυμένος Οσάμα μπιν Λάντεν την 12η Σεπτεμβρίου του 2011) μίλησε για το αιδοίο της Κέιτι Πέρι («Δεν πρόκειται να εκμεταλευτώ το αιδοίο της Κέιτι για χάρη της θεαματικότητας. Αυτή η γυναίκα ήταν τέλεια από την κορυφή ως τα νύχια») και την σχέση του με την Ντέμι Μουρ («Μου αρέσει πολύ. Δεν της έχω κάνει ακόμη έρωτα, αλλά είναι θέμα χρόνου»).

iefimerida.gr

Νυχτερινή διασκέδαση με κόστος για ρεκόρ Guinness!



Ο Alex Hope είναι ένα 23χρονο «παιδί θαύμα» από την Αγγλία, ο οποίος έκανε μια περιουσία ανταλλάσσοντας συνάλλαγμα. Επίσης, είναι πιθανότατα ο σημερινός κάτοχος του ρεκόρ της μεγαλύτερης απόδειξης, τουλάχιστον απ’ όσες έχουν δημοσιευτεί.


Η απόδειξη αυτή είναι £203,948.80, δηλαδή 243.125,08 ευρώ, τα οποία ξόδεψε πρόσφατα στο νυχτερινό κλαμπ UnderGround του ξενοδοχείου Hilton στο Liverpool. Όπως φαίνεται και από την απόδειξη, παράγγειλε μεταξύ άλλων (συμπεριλαμβανομένων και «pussy shots») ένα μπουκάλι 30 λίτρων σαμπάνιας Armand de Brignac, η οποία κόστισε £125,000 – δηλαδή 149.000 ευρώ!
Απλά να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο ποσό, δηλαδή το κόστος μόνο της σαμπάνιας, αντιστοιχεί στον βασικό μισθό ενός μήνα για 289 εργαζόμενους κάτω των 25 ετών στην Ελλάδα!

otherside.gr 

Η Peta τα έβαλε με την Beyonce: «Το φόρεμά της ήταν φτιαγμένο από πύθωνα, ιγκουάνα και αγελάδα»


Με το δερμάτινο μαύρο σύνολο που φορούσε στο τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου «Super Bowl», τα έβαλε η Peta. 

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το σέξι κοντό φόρεμά της ήταν φτιαγμένο από πύθωνα, ιγκουάνα και αγελάδα. 

Η φιλοζωική οργάνωση PETA καταδίκασε το δερμάτινο σύνολο της διάσημης τραγουδίστριας επισημαίνοντας πως « το ποδοσφαιρικό παιχνίδι ήταν τέλειο όμως εάν η Beyonce έβλεπε ένα βίντεο το οποίο θα αποκάλυπτε αυτό που μεσολαβεί για να φτιαχτεί το ρούχο της, δεν θα ήθελε να ξαναδεί στην ζωή της τίποτα φτιαγμένο από φίδια, κουνέλια ή άλλα ζώα τα οποία πεθαίνουν με βάναυσο τρόπο». 

«Η σύγχρονη τάση της μόδας κινείται προς την οικολογία, και το ρούχο της Beyonce στο Super Bowl ξέφυγε από την τάση αυτή», προστίθεται στην ανακοίνωση. 

Αξίζει να πούμε ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα που η δημοφιλής τραγουδίστρια δέχτηκε τα πυρά φιλοζωικών οργανώσεων. 

Κατά την εμφάνισή της στην τελετή ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα, το παλτό της από γούνα βιζόν στάθηκε αφορμή για να ξεσπαθώσουν εναντίον της ακτιβιστές φιλοζωικών οργανώσεων.


Κι όμως! Ο άπιστος άνδρας φαίνεται από το πρόσωπο – Τι τον προδίδει



Πολλές είναι εκείνες οι θεωρίες που θέλουν να… εξακριβώσουν πως μπορεί κανείς να εντοπίσει τον άντρα εκείνον που είναι από τη φύση τους άπιστος προς την εκάστοτε σύντροφό του.
Η Τρείσι Κοξ, η οποία ειδικεύεται στις σεξουαλικές και προσωπικές σχέσεις ανδρών και γυναικών, δημοσίευσε τη νέα της έρευνα στη Daily Mail (χρησιμοποιώντας μερικές κινεζικές μεθόδους για την «ανάγνωση» των προσώπων), με την οποία αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά των ανδρών που προδίδουν πως είναι… άταχτοι!
Είναι ψηλός
Οι πιο κοντοί άνδρες, έχουν λιγότερη ποσότητα τεστοστερόνης στο σώμα τους, κάτι που τους κάνει να αντιστέκονται πολύ πιο εύκολα στις ορέξεις του… πέους τους.
Υπάρχει μεγάλο κενό ανάμεσα στα μάτια του
Από τα παλαιότερα χρόνια έχει αποδειχθεί πως υπάρχει ένας συσχετισμός ανάμεσα στον χώρο που υπάρχει ανάμεσα από τα μάτια των ανδρών και την απιστία. Όσο πιο μακριά είναι το ένα μάτι από το άλλο, τόσο πιο εύκολα ένας άντρας βαριέται, οπότε έχει και μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει στον πειρασμό να… ακολουθήσει την πρώτη κοντή φουστίτσα που θα δει μπροστά του.
Αντίθετα, οι πιστότεροι σύντροφοι φαίνεται πως είναι εκείνοι των οποίων τα μάτια είναι αρκετά κοντά. Από τη στιγμή που θα δεσμευτούν, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν αταξίες!
Πυκνά φρύδια
Τα αραιά φρύδια είναι συνώνυμα της χαμηλής σεξουαλικής ορμής. Αντίστροφα, τα χοντρά και πυκνά φρύδια κρύβουν από πίσω τους μια προσωπικότητα με υπερβολική σεξουαλική δραστηριότητα.
Μύτη με εξογκώματα ή χοντρή
Είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημάδια για τον άντρα που του αρέσει να κάνει σεξ συνέχεια, αλλά και να επιδίδεται και σε πιο… kinky παιχνίδια.
Είναι μυώδης
Οι άνδρες που πάνε στο γυμναστήριο μόνο και μόνο για να έχουν μια καλή εμφάνιση και για να εντυπωσιάζουν το κοινό τους γένους θηλυκού, είναι από τους πλέον άπιστους.
Συνήθως, επικεντρώνουν την γυμναστική τους στα σημεία εκείνα που τραβούν τα βλέμματα και εντυπωσιάζουν τις γυναίκες, όπως οι κοιλιακοί και τα μπράτσα.
Έχει τα μαλλιά του Χιού Γκραντ
Σύμφωνα με τη μελέτη, οι άντρες που θέλουν τα μαλλιά τους να είναι ελαφρώς ανέμελα, πιο κοντά στα πλάγια και πιο μακριά στο μπροστινό μέρος, είναι άπιστοι!
Το αποτέλεσμα αυτό φαίνεται πως έχει σχέση με τον χαρακτήρα των ατόμων που επιλέγουν αυτό το κούρεμα για τα μαλλιά τους, καθώς λέγεται ότι είναι εγωκεντρική. Επίσης, έχουν εμμονή με το να είναι οι «μάγκες» της παρέας και κατά συνέπεια αυτό περνά και στην ερωτική τους ζωή.
Είναι πότης!
Δεν είναι κάτι που ισχύει πάντα, αλλά είναι ένα σημάδι που δεν περνά απαρατήρητο. Οι άντρες που τα… τσούζουν πολύ παραπάνω από το μέσο όρο, έχουν 82 πιθανότητες να απιστήσουν σε σχέση με τους άλλους. Μην ρωτάτε το γιατί. Όταν δεν έχεις καθαρό νου, μπορείς να κάνεις πολλά.
Επίσης, και η καφεΐνη δεν είναι αθώα. Εκείνοι που είναι εθισμένοι στον καφέ έχουν διπλάσιες πιθανότητες να απιστήσουν σε σχέση με τον μέσο όρο των υπόλοιπων αντρών.
Το τετράγωνο πρόσωπο
Το οβάλ πρόσωπο υποδηλώνει έναν άνθρωπο για το οποίο η οικογένεια και το σπίτι είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του. Είναι σχεδόν απίθανο να κάνει… αταξία, παρά μόνο αν έχει φτάσει στα όρια του. Από την άλλη, εκείνοι των οποίων το πρόσωπο είναι περισσότερο τετραγωνισμένο δεν είναι τόσο αφοσιωμένοι στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις.
Α, και για να μην ξεχνιόμαστε: Το μέγεθος… μετράει!
Η «ένδειξη» αυτή δεν μπορεί να είναι εμφανής αμέσως στη γυναίκα, αλλά θα πρέπει πρώτα να έχει περάσει από το κρεβάτι σας για να το διαπιστώσει. Το μέγεθος των όρχεων παίζει ρόλο για το πόσο άπιστος μπορεί να είναι ένας άνδρας, σύμφωνα και με τα επιστημονικά στοιχεία που έχουν έρθει στη δημοσιότητα. Όσο πιο μεγάλα είναι, τόσο μεγαλύτερη ποσότητα σπέρματος παράγουν, με αποτέλεσμα να γίνονται πιο εύκολα «σκλάβοι» της λίμπιντο τους.

http://www.koolnews.gr

Γιαγιά 92 ετών έκανε το τρίτο της τατουάζ

Τιμά με αυτόν τον τρόπο τα μέλη της οικογένειάς της

Η περιπετειώδης προγιαγιά Winifred Turner από Dorset, είναι η γηραιότερη γυναίκα της Μεγάλης Βρετανίας που κάνει τατουάζ σε ηλικία… 92 ετών!

Και δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγε να «χτυπήσει» τατουάζ, αλλά η Τρίτη. Τα δύο προηγούμενα τα έκανε για να τιμήσει τη μνήμη του συζύγου της Jim, που έχασε πριν από μερικά χρόνια, ενώ το τελευταίο το αφιερώνει στα εγγόνια και τα δισέγγονά της.

Η Winifred και ο Jim ήταν παντρεμένοι για 69 χρόνια. Τους χώρισε ο θάνατος το 2010, όταν ο Jim έπαθε εγκεφαλικό.

Στο ένα της χέρι έχει κάνει τατουάζ με τα αρχικά τους μέσα σε δύο καρδιές και στο άλλο την ημερομηνία θανάτου του.

Το νέο της τατουάζ το εμπνεύστηκε από τα αρχικά των εγγονιών και δισέγγονών της, από τα οποία βγαίνει η λέξη «γιαγιά». 




http://www.newsbeast.gr

Ξεχάστε αυτή την Νικολέττα Καρρά: Δες πόσο άλλαξε!


Της αρέσει να πειραματίζεται με το μαλλί της και να αλλάζει από την μια μέρα στην άλλη...

Και από εκεί που Παρασκευή βράδυ φωτογραφιζόταν με την πλούσια μακριά κόμη της, την Κυριακή το βράδυ, διασκέδασε με άλλο look στα μαλλιά, που ομολογουμένως μας αρέσει πολύ. Η Νικολέτα Καρρά απέκτησε ένα κοντό καρέ που της πηγαίνει πολύ.


soknews

Ρόδος: Πληρώνεται και... λύνει προβλήματα - Ειδικός επί των σεxουαλικών!


Θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας; Είστε ερωτευμένος και έχετε υποψίες; Έχετε δικαστικό πρόβλημα σεxουαλικού περιεχομένου; Έφτασε η ώρα για λύσεις! Δεν ήρθε τυχαία ο πνευματιστής...


Διαστάσεις έχει προσλάβει και στη Ρόδο, η δραστηριότητα των κάθε είδους ''τσαρλατάνων'', που υπόσχονται σε αφελής και ανήμπορους πελάτες μαγικές λύσεις για όλα τους τα προβλήματα. Τα χρήματα όπως φαίνεται είναι τόσα, που φτάνουν και για διαφήμιση.

Έτσι χθες, σύμφωνα με την τοπική ''Ροδιακή'', μοιράστηκαν φυλλάδια σε εκατοντάδες οδηγούς αυτοκινήτων. Σε αυτά γίνεται λόγος για έναν ''πνευματιστή'' με 10 χρόνια εμπειρίας που έφτασε στο νησί, ειδικεύεται στα σεxουαλικά προβλήματα και υπόσχεται λύσεις...

''Μπορώ να σας βοηθήσω να λύσετε τα σημαντικότερα προβλήματά σας, στο μικρότερο δυνατό χρόνο, από οποιονδήποτε άλλον ακόμα και αν έχετε απογοητευτεί από άλλους πνευματιστές. Μπορώ να κάνω αγνώστους να ερωτευτούν. Επίσης δίνω πανίσχυρο φυλακτό για προστασία. Λύνω σημαντικές δικαστικές υποθέσεις δικαστικού περιεχομένου'' αναφέρονται μεταξύ άλλων.

Να σημειωθεί πως το κείμενο που μόλις διαβάσατε είναι μεταφρασμένο και στα αγγλικά, για να καταλαβαίνουν και οι τουρίστες...

newsit

Τζέιν Σέιμουρ: Δείτε πώς είναι σήμερα η "Δρ. Κουίν"! [φώτο]

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Δρ. Κουιν, Μόνη Στην Άγρια Δύση ", που σημείωσε τεράστια επιτυχία και αγαπήθηκε κυρίως από το γυναικείο κοινό. Πώς είναι όμως σήμερα η ...Τζέιν Σέιμουρ (Jane Seymour);

Ο φωτογραφικός φακός την "τσάκωσε" αμακιγιάριστη στους δρόμους του Λος Άντζελες.

Όπως μαρτυρά και η φωτογραφία, η Σέιμουρ διατηρείται σε άψογη φόρμα και το πρόσωπό της είναι το ίδιο και λαμπερό και όμορφο χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Στις 15 Φεβρουαρίου η δημοφιλής ηθοποιός θα κλείσει τα 62 της χρόνια! Σίγουρα δεν της φαίνεται πως διανύει την έκτη δεκαετία της ζωή της.



9 μύθοι για το σεξ



Ο καθηγητής Barry Buffman, ουρολόγος και διευθυντής της ιατρικής ομάδας του Λος Άντζελες, κατέγραψε τους 10 κορυφαίους μύθους για το σεξ. Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί:

1ος μύθος: μια γυναίκα δεν θα μείνει έγκυος αν ο άνδρας «τραβηχτεί» πριν την εκσπερμάτιση.
Οι άνδρες δεν γνωρίζουν πάντα πότε το υγρό εκσπερμάτισης αρχίζει να διαρρέει προς τα έξω, ενώ ακόμα και πριν τον οργασμό το υγρό (που περιλαμβάνει σπέρμα) απελευθερώνεται και αυτό είναι αρκετό για να μείνει μια γυναίκα έγκυος.
2ος μύθος: είναι κακό να σκέφτεστε κάποιον άλλο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.
Ένα μεγάλο μέρος της σεξουαλικής εμπειρίας ξεκινά από το μυαλό, όχι από το σώμα σας και μερικές φορές το μυαλό σας μπορεί να περιπλανηθεί. Αν είστε δεμένοι με τη σύντροφό σας και η σχέση σας είναι ικανοποιητική, δεν είναι κακό να σκεφτείτε την ωραία συνάδελφο από το γραφείο ή μία σέξι ηθοποιό πού και πού.
3ος μύθος: η πρόωρη εκσπερμάτωση επηρεάζει μόνο τους νέους άνδρες.
Μερικοί άνδρες υποστηρίζουν ότι η πρόωρη εκσπερμάτωση τους βρήκε κατά την έναρξη της σεξουαλικής ωριμότητας, αλλά πολλοί άλλοι το αντιμετωπίζουν αρκετά αργότερα στη ζωή τους. Στην πραγματικότητα η πρόωρη εκσπερμάτιση επηρεάζει το 30 % των ανδρών σε κάποια στιγμή στη ζωή τους.
4ος μύθος: το στοματικό σεξ είναι ασφαλέστερο από το κολπικό σεξ.
Υπάρχει ανταλλαγή υγρών, πράγμα που σημαίνει ότι οι ασθένειες μπορούν να εισέρχονται στο σώμα μέσω των πληγών ή μικρών εγκοπών στο στόμα και το λαιμό σας.
5ος μύθος: τα αφροδισιακά τρόφιμα ανεβάζουν την ερωτική διάθεση.
Αν και τα στρείδια, η σκούρα σοκολάτα και οι φράουλες μπορεί να σας κάνουν το αισθανθείτε πιο αισθησιακοί, δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να τεκμηριώνουν την επίδραση των αφροδισιακών τροφίμων.
6ος μύθος: το μέγεθος μετράει.
Ο αληθινός σεξουαλικός ενθουσιασμός υπερβαίνει κάθε προικισμένο «μόριο». Και καταρρίπτοντας έναν ακόμη δημοφιλή μύθο για το σεξ, το μέγεθος του οργάνου ενός άνδρα δεν έχει καμία σχέση με το μέγεθος των χεριών ή των ποδιών του.
7ος μύθος: μετά από κάποια ηλικία το σεξ δεν είναι πλέον σημαντικό.
Το σεξ αποτελεί μια σημαντική πτυχή της φυσικής και συναισθηματικής υγείας και της ευημερίας για τους ενήλικες όλων των ηλικιών, ακόμη και για τους πιο ηλικιωμένους.
8ος μύθος: οι άνδρες έχουν περισσότερες σεξουαλικές ορμές από ότι οι γυναίκες.
Η σεξουαλική διάθεση των ανδρών μπορεί να επηρεαστεί από τους ίδιους παράγοντες που επηρεάζουν το επίπεδο της γυναικείας επιθυμίας, όπως η δίαιτα, ο ύπνος, η υγεία, το στρες, οι παθολογικές καταστάσεις, η αυτοπεποίθηση και τα προβλήματα στη σχέση.
9ος μύθος: το τέλειο σεξ απλά θα συμβεί φυσικά, χωρίς καμία προσπάθεια, όπως ακριβώς στις ταινίες.
Η καλή επικοινωνία είναι το κλειδί για καλό σεξ, όπως και η προθυμία να είστε ανοικτοί και να δοκιμάζετε νέες τεχνικές και θέσεις για να ανακαλύψετε τι προσφέρει στο σύντροφό σας –και σε σας- μεγαλύτερη ευχαρίστηση.




Read more: http://www.newsbomb.gr/

Γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν στα ζώδια - Όταν τα άστρα καθορίζουν τη ζωή μας


Οι άνθρωποι επηρεάζονται αρκετά από τις ζωδιακές προβλέψεις και τις κινήσεις των άστρων και φροντίζουν να ενημερώνονται συχνά για αυτές για να προγραμματίσουν την ημέρα τους. Γιατί όμως τα ζώδια επηρεάζουν τόσο τον κόσμο; Οι ειδικοί εξηγούν.
Η ψυχολόγος Μαρία Λασσιθιωτάκη, εξηγεί ότι οι προβλέψεις των ζωδίων δρουν ως «ενισχυτές» για το χαρακτήρα του ατόμου: «Συγκεκριµένη µερίδα πληθυσµού που εκδήλωναν τον εξωστρεφή χαρακτήρα γνώριζε πολλά γύρω από την αστρολογία και τις επιρροές των πλανητών, µε συνέπεια να έχουν προσαρµόσει την συµπεριφορά τους στις προβλέψεις των χαρακτηριστικών του ζωδίου τους. Δρουν, λοιπόν, οι προβλέψεις ως ενισχυτές. Αρκετοί γονείς "αναγνωρίζουν" και αποδίδουν χαρακτηριστικά του ζωδίου στο παιδί τους από πολύ νωρίς, µοιράζοντας "αβίαστα" επιθυµητούς ρόλους».
Ο λόγος που οι άνθρωποι πιστεύουν στα ζώδια, εξηγεί η Λασσιθιωτάκη είναι γιατί τα ζώδια αποτελούν συνηθισμένη πρακτική της αρχαιότητας, για να καθορίσουν την ημέρα και τη συμπεριφορά τους οι άνθρωποι: «Ο κόσµος πίστευε στην αστρολογία πολύ πριν κάνει την εµφάνισή της η Ψυχολογία ως επιστήµη. Είναι, λοιπόν, φυσικό οι άνθρωποι να ακολουθήσουν µια µακρά παράδοση, όσο κι αν σχεδόν πάντα διαψεύδονται οι προβλέψεις και εξηγήσεις της. Παράλληλα, είναι πιο εύκολη αλλά και απενοχοποιητική η αστρολογική εξήγηση ότι ένας γάµος, για παράδειγµα, απέτυχε γιατί η Σελήνη βρίσκεται σε διαφορετικές όψεις ή ότι η δύσκολη εργασιακή σχέση εξαρτάται άµεσα από το γεγονός ότι ο κυρίαρχος του ζωδίου Ερµής δεν ταιριάζει µε το είδος της εργασίας που κάποιος ασκεί»
Όπως επισηµαίνει η ψυχολόγος, «ο δρόµος της Ψυχολογίας είναι πιο δύσβατος και µακρύς, µιας και υποδεικνύει την ευθύνη, την προσαρµοστικότητα του ατόµου στις πραγµατικές και όχι τις ζωδιακές συνθήκες, άρα παρεµβαίνει και προτείνει αλλαγές συµπεριφοράς και αντίληψης των πραγµάτων, γεγονός καθόλου εύκολο και, συχνά, πολύ δυσάρεστο».
Παράλληλα, η πίστη του ανθρώπου στα ζώδια βασίζεται στην ανάγκη του να πιστέψει ότι κάθε γεγονός έχει λόγο για να συµβαίνει, ότι ο άνθρωπος δεν είναι «µόνος στην άκρη του σύµπαντος» αλλά ενώνεται µε αυτό, µε µια υπέρτατη δύναµη που ρυθµίζει την τύχη του και τον φροντίζει προσωπικά.
Όσον αφορά τον υπαρξιακό φόβο του θανάτου, «το δέος για το αναπόφευκτο και το χρονικά απρόβλεπτο ζήτηµα του θανάτου ταλαιπωρούν την ανθρώπινη ζωή. Οι άνθρωποι επενδύουν τις εµµονές τους σε δεισιδαιµονίες, φυλακτά, µάγια, βαρύγδουπες προβλέψεις µε ένα επίµονο, ανά τους αιώνες τρόπο, αν και όλα αυτά θεωρούνται ρεαλιστικά ανίσχυρα. Προβάλλουν σε αυτά τα αντικείµενα τα σχέδια, τα όνειρα και τις επιθυµίες τους αλλά και το αίσθηµα φόβου για τυχόν ανεπιθύµητες και ανεξέλεγκτες συνθήκες και γεγονότα» εξηγεί η Λασσιθιωτάκη.
Δεν είναι τυχαία λοιπόν η μεγάλη απήχηση που έχουν τα ζώδια στο κοινό του εξωτερικού: Συγκεκριμένα 31% των Αμερικάνων πιστεύουν στην αστρολογία, ενώ στις ΗΠΑ υπάρχουν 10.000 αστρολόγοι με ετήσιο τζίρο 200 εκατ.δολάρια. Ακόμη και η Ευρώπη δε θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη αφού οι Ιταλοί ξοδεύουν 5 δισεκατομμύρια ευρώ σε αστρολόγους το χρόνο, το22% των Βρετανών πιστεύει στα ζώδια ενώ το 75% διαβάζει καθημερινά τις προβλέψεις σε περιοδικά και εφηµερίδες, ενώ η στήλη ζωδίων της Daily Mail έχει καθηµερινά 12 εκατ. αναγνώστες
Τα ζώδια ωστόσο δεν είναι προνόμιο μόνο των «κοινών θνητών» αφού διάσηµος «φαν» της αστρολογίας ήταν ο Τσόρτσιλ, ενώ άλλοι γνωστοί αστέρες που τα συμβουλεύονται είναι οι Ρόµπερτ Ντάουνι τζούνιορ, Μπρίτνεϋ Σπήαρς, Σίρλεϋ Μακ Λέιν και η συγγραφέας του «Χάρι Πότερ» Τζ.Κ. Ρόουλινγκ

(Πηγή: lifepositive.gr)

Απίστευτη Φωτό: Είναι η Έλλη Κοκκίνου. Πιο κίτς…Πεθαίνεις!!!


Πείτε μου εσείς τώρα. Όταν έχεις αυτή τη φωτογραφία πέρα από το νιάτα και την χαρά της νεότητας τι άλλο μπορείς να γράψεις; Για τα φρύδια που είναι μεγαλύτερα απο τα δικά μου…Το παπουτσάκι που μοιάζει με τη συλλογή της Γιαγιάς μου για την Κυριακάτικη λειτουργία…το παντελόνι αερόστατο που ανεβαίνει στον αφαλό και δεν κάθεται καλά με αποτέλεσμα να διπλώνει στο προκοιλακι…ή το πανοσέντονο-πουκάμισο; Παίζει να είναι και η πιο κιτς εμφάνιση της αοιδού…Και παίζει να είναι από την εποχή που σπούδαζε σε σχολή γραφίστικης και σχεδίου και παράλληλα το πάλευε με το τραγούδι και είναι στο Down town…όχι στα νέα της Σάλης! Πιο κιτς…πεθαίνεις!!!


http://blogs.gossip-tv.gr



«Πήγα με 900 άνδρες και οι τράπεζες μου έδιναν ό,τι ήθελα‏»


«Εάν ο σύντροφός σας δεν σας ζητάει σεξ πια αυτό σημαίνει ότι το βρίσκει κάπου αλλού και δεν πρόκειται να σας παντρευτεί», λέει με σιγουριά μια πρώην συνοδός πολυτελείας με το πιο… πλούσιο βιογραφικό.


Η 37χρονη Rebecca Dakin από το Derbyshire που έχει πάει με περισσότερους από 900 πελάτες και στο πρώτο της ραντεβού εισέπραξε το ποσό των 1400 λιρών μετά από 9 χρόνια.. καριέρας αποφάσισε να εγκαταλείψει το αρχαιότερο επάγγελμα για γράφει βιβλία με συμβουλές για το σεξ και την απιστία.

Η Rebecca κάνοντας ένα φλας μπακ στα 9 χρόνια καριέρας αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι οι γονείς της δεν γνώριζαν τι δουλειά έκανε και η μητέρα της το έμαθε όταν την είδε να περιμένει πελάτη σε πιάτσα.

Η πρώην συνοδός μίλησε αναλυτικά για το προφίλ των πελατών της: «Το 60% των πελατών μου ήταν παντρεμένοι ή είχαν σοβαρές σχέση. Είμαι σίγουρη πως οι γυναίκες τους είχαν καταλάβει ότι κάτι έτρεχε αλλά ήταν χαρούμενες που ο άντρας τους δεν τους ζητούσε πλέον συχνά σεξ. Το ήξεραν ότι τις απατούσαν αλλά εκείνες έκαναν τα στραβά μάτια.
Μάλιστα ένας πελάτης είχε κλείσει ραντεβού στο ίδιο ξενοδοχείο και στο ίδιο δωμάτιο πρώτα με εμένα και μετά με τη γυναίκα του. Όταν κάναμε εμείς σεξ, με πλήρωσε και αμέσως κάλεσε τη ρεσεψιόν για σαμπάνια και καθαρά σεντόνια. Σε μισή ώρα θα ερχόταν η γυναίκα του».

Οσο πλησιάζει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Rebecca λέει πως έχει ανάμικτα συναισθήματα και αυτό γιατί ενώ η μέρα αυτή είναι η ημέρα των ερωτευμένων οι περισσότεροι άνδρες επέλεγαν τη 14η Φεβρουαρίου για να απατήσουν τις γυναίκες τους.

Αυτές τις μέρες η Rebecca εργάζεται σαν συγγραφέας, εκπαιδεύτρια συνοδών και ειδική σε θέματα σχέσεων. «Θεωρώ πως είναι καθήκον μου να ενημερώνω τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες για τους λόγους τους οποίους παντρεύονται αλλά και γιατί οι άνδρες βρίσκουν εφήμερο καταφύγιο σε συνοδούς».

Πηγή: protothema.gr

Η φωτογραφία της Δούκισσας που αναστάτωσε το twitter και το σχόλιο του Καπουτζίδη

H Δούκισσα Νομικού είναι δίχως αμφιβολία μια κοπέλα που κόβει την ανάσα με την ομορφιά της. Σήμερα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, από μια εμφάνιση της στο “Όλα μπάχαλο φέτος”  και φυσικά τα σχόλια θαυμασμού ήταν πολλά. Μέσα σε όλα τα tweets που έλαβε η Δούκισσα ήταν και ένα από τον πολύ καλό της φίλο Γιώργο Καπουτζίδη ο οποίος της έγραψε:
“Το κορίτσι το όμορφο, το καταπληκτικό!!!”


http://www.tuned.gr

Έλληνας παρουσιαστής έβαλε να δείρουν την πρώην σύζυγό του και τον εραστή της


Στο σημείο να βάλει ανθρώπους να δείρουν την πρώην σύζυγό του και τον εραστή της έφτασε γνωστός Έλληνας παρουσιαστής, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη»!


Μιλώντας στην εκπομπή, ο Γιώργος Τσούκαλης, που είχε ανάμειξη στην υπόθεση, δήλωσε πως ο εγωισμός του παρουσιαστή είχε θιχτεί σε τέτοιο επίπεδο, που ήθελε να βλάψει την πάλαι ποτέ αγαπημένη του. Μάλιστα, παρά το ότι ο κ. Τσούκαλης και ένας δικηγόρος προσπάθησαν να τον αποτρέψουν, κάτι τέτοιο στάθηκε αδύνατο.

Το πρώην ζευγάρι, που έχει αποκτήσει και ένα παιδί, αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς και πήρε διαζύγιο.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής φαίνεται πως δεν «χώνεψε» τον χωρισμό: όταν έμαθε ότι η πρώην σύζυγος προχώρησε στην ζωή της και έκανε δεσμό με γνωστό επιχειρηματία, αποφάσισε να την βλάψει, βάζοντας μπράβους να δείρουν τόσο εκείνη, όσο και τον σύντροφό της!

Πηγή: star 

Βελβεντό: Το βίντεο για τη μάνα αστυνομικού που κάνει τον γύρο του διαδικτύου


Τις ώρες που όλη η Ελλάδα ασχολείται με τις συλλήψεις των τεσσάρων νεαρών στο Βελβεντό, τη σχέση τους με τους Πυρήνες της Φωτιάς και τη κακομεταχείρισή τους από τους αστυνομικούς, η κάμερα εστίασε σε ένα κομμάτι χαρτί που κρατούσε μια γυναίκα έξω από τα δικαστήριαΚοζάνης όπου απολογούνται οι συλληφθέντες. 
Το χαρτί έγραφε: «Και οι αστυνομικοί έχουν μάνες» σε μια προσπάθεια να στρέψει την προσοχή και στην άλλη όψη του νομίσματος. Δείτε το βίντεο του  kozan.gr.


Ανέκδοτο: Τα γυαλιά...


Πάει ένας σε ένα μαγαζί με γυαλιά, και μετά από πολύ ψάξιμο βλέπει ένα παλιό ζευγάρι στο βάθος ενός ραφιού.


Τα δοκιμάζει, και αμέσως αρχίζει να βλέπει την πωλήτρια γυμνή... 

Τα βγάζει, η πωλήτρια φοράει κανονικά τα ρούχα της.

Τα αγοράζει και ξεκινάει για το σπίτι του.

Σε όλη την διαδρομή όποτε βάζει τα γυαλιά βλέπει τους ανθρώπους γυμνούς και να κάνουν σεξ, μόλις τα βγάζει είναι στις κανονικές τους στάσεις...!

Φτάνει στο σπίτι του, ανοίγει την πόρτα, και βλέπει στον καναπέ την γυναίκα του να το κάνει με τον κουμπάρο. Βγάζει τα γυαλιά, ακόμα τους βλέπει να το κάνουν. Τα ξαναβάζει, πάλι σεξ. Τα βγάζει, σεξ...

- Ω, ρε γαμώτο! λέει. Βάλε-βγάλε, τα χάλασα...!

Έκκληση για υποσιτισμένους μαθητές της Κρήτης.


Οι σαρωτικές επιπτώσεις της κρίσης φτάνουν μέχρι τα σχολεία και τους μαθητές με τραγικά αποτελέσματα για τα μικρά παιδιά.  Η επιστολή–έκκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου προκαλεί σοκ και θλίψη.
Οι γονείς αποκαλύπτουν πως το τελευταίο διάστημα μαθητές που δεν έχουν να αγοράσουν ούτε ένα κουλούρι, σιτίζονται ουσιαστικά με τη βοήθεια της εκκλησίας και άλλων ιδιωτικών πρωτοβουλιών.
Το χειρότερο όλων όμως είναι πως το πρόβλημα παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις με αποτέλεσμα αυτή η βοήθεια να μην επαρκεί. Τα χωριά της Κρήτης πλήττονται και οι τοπικές κοινωνίες εκπέμπουν σήμα κινδύνου.
Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου περιγράφει την εφιαλτική κατάσταση και καλεί όσους γονείς έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν για τη σίτιση των συμμαθητών των παιδιών τους. Μάλιστα το πρόβλημα δεν εντοπίζεται σε μεμονωμένα παιδιά αλλά σε δεκάδες περιπτώσεις μαθητών.
Η επιστολή-έκκληση
Αγαπητοί μας Γονείς,
Οι δύσκολες ημέρες της οικονομικής κρίσης που περνάει η χώρα μας δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν να μην επηρεάσει και τη σχολική κοινότητα της αγροτικής επαρχίας. Από την πρώτη στιγμή που έγινε αντιληπτό ότι και στα σχολεία του Αρκαλοχωρίου υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα οι οικογένειες τους να τους εξασφαλίσει το μεσημεριανό γεύμα τους, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου, άρχισε η διανομή φαγητού σε 40-50 παιδιά καθημερινώς και στα δύο δημοτικά σχολεία.
Επιδείνωση του φαινομένου του υποσιτισμού
Το φαινόμενο όμως συνεχώς και επιδεινώνεται με αποτέλεσμα να μοιράζεται σε αρκετά παιδιά ακόμη και το δεκατιανό τους κατά τα διαλείμματα. Όλα τα προϊόντα, πρέπει να σημειώσουμε, τα προσφέρουν διάφορες επιχειρήσεις τις ευρύτερης περιοχής που συνεργάζονται με την Ιερά Μητρόπολη μας.
Τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου παρατηρήσαμε, λόγω της επιδείνωσης του φαινόμενου, να στερούνται του δεκατιανού τους ακόμα περισσότερα παιδιά στο σχολείο μας. Στην έκκληση μας για βοήθεια ανταποκρίθηκε, μετά από αίτημα μας, η Τράπεζα Χανίων που μας πρόσφερε, για δύο μήνες, 20 κουλούρια καθημερινώς, μέχρι την 31η Ιανουαρίου.
Κάλεσμα στους γονείς να βοηθήσουν
Ως Σύλλογος Γονέων καλούμε όσους γονείς έχουν τη δυνατότητα και όποτε μπορούν να βάζουν, μαζί με το δεκατιανό του παιδιού τους, ότι επιπλέον μπορούν (φρούτο, κέικ, σάντουιτς, κουλουράκια, κ.α.) ώστε τα παιδιά να το αφήνουν στο γραφείο του διευθυντή και από εκεί θα γίνεται η διανομή τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας, τη συνεργασία σας και ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση σας.

prismanews.gr

Ο Πέτρος Γαϊτάνος ισχυρίζετε πως βρήκε δαίμονα στο Μετρό και τον πέταξε έξω!

Δείτε την απίστευτη ιστορία που αποκάλυψε ο Πέτρος Γαϊτάνος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook...

"Αποφεύγω τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι δαίμονες συχνά έχουν...μορφή ανθρώπινη και προσπαθούν να περάσουν απαρατήρητοι, συχνά βλέπω φαινομενικά απλούς ανθρώπους να με προσφωνούν και να με καλημερίζουν σα να με ξέρουν με κάποιο τρόπο, μάλιστα κάποτε άρπαξα έναν τέτοιο από τον γιακά και βροντόφωναξα με στεντόρεια φωνή και έλεος Θεού "ΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΜΑΓΩΓ! ΟΠΛΗ ΤΟΥ ΒΑΑΛ! ΜΥΚΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΟΓΚΟΘ! ΣΥΓΧΡΟΝΕ ΦΙΛΙΣΤΑΙΕ! Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΦΕΝΤΗΣ! ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!' και ο άντρας κατέβηκε πανιασμένος στην αμέσως επόμενη στάση του Μετρό. Οι δαίμονες φρίττουν και μόνο στο άκουσμα του ονόματος του Χριστού και αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες αποδείξεις."


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger