Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η καινούρια τάση της μόδας… τα μαγιό monokini

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012


Ποιες σταρ έχουν προτιμήσει τα ολόσωμα;

Ξεχάστε τα μπικίνι, η καινούρια τάση της μόδας είναι τα λεγόμενα «monokinis».

Τα «monokinis» είναι ολόσωμα μαγιό, τα οποία όμως αποκαλύπτουν το στήθος και την κοιλιά των γυναικών. Οι διάσημες σταρ του Hollywood ως πιστοί ακόλουθοι των τάσεων της μόδας, έσπευσαν να αγοράσουν τα «monokini» και να κάνουν επίδειξη στις παραλίες.

Για να δούμε λοιπόν ποιες σταρ έχουν προτιμήσει τα μαγιό αυτά…


Paris Hilton



Kim Kardashian



Kendra Wilkinson



Miranda Kerr



Andriana Lima



Sarah Hyland



Cheryl Cole



http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/333660/i-kainouria-tasi-tis-modas-ta-magio-monokini/

Δείτε Πως Κυκλοφορεί Στο Δρόμο Η Ρία Αντωνίου!!!


Tρέλανε τους Ιταλούς, όμως έχει τρελάνει τους Έλληνες καιρό τώρα!
Η σέξι Ρία Αντωνίου αφού έδειξε πως μπορεί να τους χορέψει στο ταψί, ετοιμάζεται τώρα να δείξει και τα προσόντα της ως παρουσιάστρια! Η αλήθεια είναι πως έχει πολλά προσόντα! Που φροντίζει να τα δείχνει με τον καλύτερο τρόπο…οπουδήποτε! Ακόμα και στη μέση του δρόμου! Χωρίς να σκέφτεται τους περαστικούς που θα την δουν και θα ταβλιαστούν! Έτσι πολύ απλά. Ξέχασε κάτι στο αυτοκίνητο και για ν το πάρει δεν έριξε κάτι πάνω της! Σηκώθηκε από τη ξαπλώστρα της, όπως ακριβώς ήταν! Με το μαγιό της!Και κυκλοφόρησε το…κορμί της! 

ria 2 Δείτε Πως Κυκλοφορεί Στο Δρόμο Η Ρία Αντωνίου!!!
ria 11 Δείτε Πως Κυκλοφορεί Στο Δρόμο Η Ρία Αντωνίου!!!
gossip-tv

Πατέρας εξακοσίων παιδιών!


Ένας Βρετανός γιατρός φέρεται να απέκτησε 600 παιδιά, δωρίζοντας σπέρμα σε κλινική που του ανήκει! Ο Μπέρτολντ Γουάισνερ ίδρυσε την κλινική τη δεκαετία του '40, μαζί με τη σύζυγό του.

Τώρα αποκαλύπτεται ότι ο ίδιος ο Γουάισνερ, ήταν ο δωρητής σπέρματος και επομένως ο βιολογικός πατέρας για περίπου 600 από τα 1500 παιδιά που γεννήθηκαν εκεί, από τα μέσα της δεκαετίας του '40 μέχρι και τις αρχές της δεκαετίας του '60.Η αποκάλυψη έγινε από δύο άνδρες που διαπίστωσαν ότι ήταν παιδιά του ίδιου πατέρα.

Ο Γουάισνερ, ο οποίος θεωρείται πρωτοπόρος της υποβοηθούμενης γονιμοποίησης, πέθανε το 1972. Οι ειδικοί υπολογίζουν ότι κάθε χρόνο δώριζε σπέρμα περίπου 20 φορές και γινόταν πατέρας ισάριθμων παιδιών!

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη σχετική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πράγματι είναι ο πατέρας 600 παιδιών. Στο παρελθόν έχει αποκαλυφθεί άλλη μία παρόμοια περίπτωση με έναν Αμερικανό γιατρό να έχει "αποκτήσει" 150 παιδιά.

Στην παρακάτω φωτογραφία, ο Barry Stevens από τον Καναδά (αριστερά) και ο David Gollancz από το Λονδίνο (δεξιά) ανακάλυψαν ότι γεννήθηκαν στην κλινική Barton και ότι ο βιολογικός τους πατέρας ήταν ο Bertold Wiesnerwere.

http://www.piperies.gr/posts/pateras-eksakosion-paidion

Η γυναίκα του ποδοσφαιριστή της Μπρίστολ Σίτι, Τόμι Γουίλιαμς πάσχει από νευρική ανορεξία

Με αρκετά όνειρα ξεκίνησε η καριέρα του Τόμι Γουίλιαμς στην Μπρίστολ Σίτι, όπου ονειρευόταν πως κάποια στιγμή θα μπορούσε να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, ένα πρόβλημα υγείας της αγαπημένης του
Η γυναίκα του ποδοσφαιριστή της Μπρίστολ Σίτι, Τόμι Γουίλιαμς πάσχει από νευρική ανορεξία με αποτέλεσμα ο νεαρός ποδοσφαιριστής να σταματήσει την καριέρα του.Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο, πάσχει από νευρική ανορεξία και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, για να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του.











Ο πιο γκαντέμης κλέφτης ever!


Το βραβείο του πιο... γκαντέμη κλέφτη διεκδικεί ένας Σέρβος. Τι έκανε; Έκλεψε ένα αυτοκίνητο και κάλεσε τον αδερφό του θύματος για να του επισκευάσει ένα... επίσης κλεμμένο σκούτερ!
Αφού έκλεψε το αυτοκίνητο, φρόντισε να το παρκάρει στο γκαράζ του. Όλα καλά ως εδώ. Αλλά είχε πρόβλημα στη μίζα ενός σκούτερ, που επίσης είχε κλέψει. Και αποφάσισε να καλέσει έναν μηχανικό. Και εκεί, άρχισε η κακή του τύχη. Αποδείχθηκε ότι ο μηχανικός που κάλεσε, τον οποίο διάλεξε τυχαία από τον τηλεφωνικό κατάλογο, ήταν ο αδερφός του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, αποκάλυψε η εφημερίδα του Βελιγραδίου, Press.

Όταν πήγε στο γκαράζ, ο μηχανικός αναγνώρισε το αυτοκίνητο του αδερφού του, που ήταν παρκαρισμένο εκεί. Αλλά δεν είπε τίποτα. Έκανε τη δουλειά του, χρέωσε τον κλέφτη και μετά, αφού έφυγε, κάλεσε την αστυνομία.

Μοιραία, ο κλέφτης συνελήφθη...

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=133000&catid=11

Η Κέιτ Άπτον μεταμορφώνεται σε σέξι λαγουδάκι για το Πάσχα



Η Κέιτ Απτον αναστατώνει τους θαυμαστές της σε κάθε ευκαιρία. Αυτή τη φορά η ξανθιά καλλονή μεταμορφώθηκε σε… κουνελάκι προκειμένου να ευχηθεί «Καλό Πάσχα».Εμφανίζεται σ' ένα βίντεο για λογαριασμό του περιοδικού μόδας LOVE με διαφανή εσώρουχα, ψηλοτάκουνες γόβες και αυτιά κούνελου και αρχίζει το σόου…

Βάφει τα πασχαλινά αυγά με το δικό της ξεχωριστό τρόπο κι αντί να τα βάλει σε μια ωραία πιατέλα, τα τοποθετεί στο… στήθος της! Επίσης δοκιμάζει πασχαλινά κεκάκια, τρώει καρότα με το γνωστό νάζι της και χορεύει συνεχώς επιδεικνύοντας τα «πλούσια» κάλλη της.
Η Κέιτ ήθελε από πολύ μικρή να ασχοληθεί με το χώρο του μόντελιγκ, και τελικά κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της.
Οι μετοχές της στο χρηματιστήριο του μόντελινγκ εκτοξεύτηκαν από την ημέρα που έγινε εξώφυλλο στο ετήσιο τεύχος με μπικίνι του Sports Illustrated. Από τότε δεν προλαβαίνει να φωτογραφίζεται για διάφορα αντρικά περιοδικά και να γυρίζει διαφημιστικά σποτ!
Είναι γεγονός πως αυτή τη στιγμή είναι το πιο περιζήτητο μοντέλο του κόσμου. Και είναι μόλις 20 χρονών. Όπερ πάει να πει πως έχουμε να δούμε πολλά ακόμη από αυτήν….


http://betboss.eu/index.php?module=News&func=display&sid=44632

Το Μικρό Σπίτι στο Δάσος

Το Μικρό Σπίτι στο Δάσος (The Cabin in the Woods) είναι ο τίτλος της ταινίας του Ντριού Γκόνταρντ με τους Ρίτσαρντ Τζένκινς, Μπράντλεϊ Γουίντφορντ, Τζέσι Γουίλιαμς, Κρις Χέμσγουορθ, Κρίστεν Κόνολι.
Μια ανέμελη παρέα πέντε φίλων από το κολέγιο πάνε εκδρομή το σαββατοκύριακο σε ένα μικρό σπίτι κάπου στο δάσος.Τα φιλαράκια επιδεικνύουν την κλασική αφελή συμπεριφορά θύματος και μια παρέλαση τρομαχτικών και υπερφυσικών πλασμάτων ξεκινάει πανηγυρικά. Με λίγα λόγια, η εκδρομή θα καταλήξει σε αιματοχυσία και εσείς νομίζετε ότι κάπου το έχετε ξαναδεί αυτό. Μη βιάζεστε, δεν τα ξέρετε όλα.
Όπως για παράδειγμα τι ρόλο παίζει μια ομάδα τεχνικών σε ένα πύργο ελέγχου που παρακολουθεί την ανελέητη σφαγή…
Στους κινηματογράφους από τις 15 Απριλίου 2012.

http://www.i-live.gr/news-the-cabin-in-the-woods/




Η ξανθιά παρουσιάστρια και το one night stand με πολίστα!!!

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές ξανθιές της τηλεόρασης. της Ελληνικής τηλεόρασης λέμε. Διατηρούσε μακροχρόνια σχέση αλλά εδώ και ένα χρόνο οι τίτλοι τέλους την απελευθέρωσαν. Από τότε μέχρι σήμερα, γράφτηκαν αρκετά για την προσωπική ζωή της. Οι καλοκαιρινές διακοπές; Πολυτάραχες. Βλέπετε οι παπαράτσι την απαθανάτιζαν σε κοσμοπολίτικα νησιά πολλάκις με αντρική συντροφιά. Και όπως ήταν φυσικό τα σενάρια φούντωναν…λέμε!!

Αλλά το θέμα μας είναι άλλο… Αυτή η κοπέλα που το παίζει diva και δήθεν έπεσε πολύ χαμηλά για έναν άντρα. Συγκεκριμένα για έναν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες που «ενεργοποιείται» στον αθλητικό χώρο. Όχι δεν είναι ποδοσφαιριστής… Η μπάλα όμως παραμένει… Η παρουσιάστρια λοιπόν, έδινε σχεδόν συνέχεια το παρών στους αγώνες του αθλητή και την κοίταζε όλη η κερκίδα. Τα ρούχα τα οποία προτιμούσε να φοράει ίσα που κάλυπταν τα επίμαχα σημεία και καταλαβαίνετε τι αναστάτωση προκαλούσε. Από καλά πληροφορημένες πηγές μας, ξέρουμε ότι το παλικάρι δεχόταν καταιγισμό μηνυμάτων από την πεινασμένη ξανθιά η οποία του ζητούσε απελπισμένα να της δώσει μια ευκαιρία. Ε…λοιπόν της έδωσε…πέρασαν καλά ένα βράδυ και μετά… Μην τον είδατε τον Παναή!!! Φόλα ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ
http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/apokleistiko-h-xanthia-parousiastria-kai-to-one-night-stand-me-polista/

ΡΙΑΝΑ Με ποιον είναι ερωτευμένη


Αίσθηση έχει προκαλέσει κατά καιρούς η εκκεντρική τραγουδίστρια με τα ειδύλλια της που "σκάνε" σαν πυροτεχνήματα και έτσι και τελειώνουν.

Η αλήθεια είναι ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ριάνα (Rihanna) είχε δηλώσει ότι ψάχνει να βρει έναν άντρα για να μπορέσει να κάνει οικογένεια.


Έτσι μάλλον εξηγείται η τελευταία αποκάλυψη σχετικά με το ποιον είναι ερωτευμένη. Όχι ότι δεν πρόκειται για έναν πολύ ερωτεύσιμο άνδρα, αλλά τυγχάνει να είναι αρκετά μεγαλύτερός της και εντελώς διαφορετικός σε σύγκριση με όλες τις προηγούμενες επιλογές της τραγουδίστριας όπως ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) ή ο Ντρέικ (Drake).


Πρόκειται για τον συμπρωταγωνιστή της στο Battleship, Λίαμ Νίσον (Liam Neeson) ο οποίος είναι 35 χρόνια μεγαλύτερός της.

Η ίδια δήλωσε ότι τον ερωτεύτηκε όταν τον είδε στην "Αρπαγή" και όταν εκείνος της ζήτησε μια φωτογραφία της μαζί του για να τη στείλει στο γιο του, εκείνη απλά του απάντησε ότι "τη θέλω κι εγώ"!
http://www.radar.gr/news/riana-%7C-me-poion-einai-eroteimeni-1532.html

Γυμνή και λιπόθυμη η Linsday Lohan


Με τα εσώρουχα σε δωμάτιο ξενοδοχείου


Μετά τις καταγγελίες ότι επιτέθηκε σε μια γυναίκα κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου, νέα ντοκουμέντα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την 25χρονη ηθοποιό.


Αυτή τη φορά οι φωτογραφίες τη δείχνουν να είναι πεσμένη σε ένα κρεβάτι ξενοδοχείου μόνο με τα εσώρουχα και με τα μάτια κλειστά. Σε άλλη περίπτωση, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι μια σέξι φωτογράφιση.

Στην περίπτωση της Linsday Lohan, όμως, μόνο ότι έχει hangover θα μπορούσαμε να σκεφτούμε.

Στην πραγματικότητα, βέβαια, πρόκειται για φωτογράφιση στο περιοδικό Purple από τον Όλιβερ Ζαμ, που μόλις δημοσίευσε προεπισκόπηση της φωτογράφισης που έκανε μαζί της στο θρυλικό ξενοδοχείο Chateau Marmont.

Με μαγιο η Georgia Salpa


Τρώει πασχαλινά αυγά για να διατηρείται

Η Georgia Salpa, αποκάλυψε ότι έχει φάει πολλές πασχαλινές λιχουδιές μέχρι τώρα, πριν καλά καλά έρθει το Πάσχα. Το σέξι μοντέλο και παίκτρια του Big Brother, διατηρεί όμως τέλεια τη γραμμή της όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες της. Αυτοφωτογραφήθηκε με μαγιό χθες και ανέβασε τις φωτογραφίες της στο ίντερνετ σχολιάζοντας «Έφαγα πολλά πασχαλινά αυγά χθες... επιστρέφω στα κοκτέιλ»!.
Σημείωσε επίσης ότι επιστρέφει στην Ιρλανδία μετά από ολιγοήμερες διακοπές στην Ισπανία, για να μην μας αφήνει σε αγωνία σχετικά με το που βρίσκεται.





Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger