Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δεν έχει κόψει ποτέ τα μαλλιά της

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η 12χρονη Natasha Moraes de Andrade από το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας από την ημέρα που γεννήθηκε δεν έχει ακουμπήσει ψαλίδι στα μαλλιά της, τα οποία πλέον φτάνουν σε μήκος τα 1,6 μέτρα!Η νεαρή Βραζιλιάνα που ζει σε φαβέλα (παραγκούπολη) θα τα κόψει μόνο για να τα πουλήσει για να γίνουν extensions έναντι του ποσού των....





4.200 ευρώ! Για να τα διατηρεί σε καλή κατάσταση χρειάζεται ένα μπουκάλι σαμπουάν την εβδομάδα! Σπαταλά τέσσερις ώρες την εβδομάδα λούζοντας τα μαλλιά της και περίπου μιάμιση ώρα τη μέρα για να τα χτενίζει!

newsbeast.gr

Η Google ψάχνει θησαυρούς στο διάστημα όπως στο Avatar

Στόχο την εξόρυξη σε αστεροειδείς έβαλε η Google σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη James Cameron που φαίνεται ότι δεσμεύεται από τα γήινα σύνορα.


Ο συνιδρυτής της Google Larry Page μαζί με τον Eric Schmidt που είναι πρόεδρος της εταιρείας αλλά και τον σκηνοθέτη θα οργανώσουν μια επιχείρηση διαστημικής εξερεύνησης με στόχο τους φυσικούς πόρους που βρίσκονται σε αστεροειδείς.Η εταιρεία που ίδρυσαν οι 3 άντρες λέγεται Planetary Resources και προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το έργο της όμως θα γίνει επίσημη ανακοίνωση μέσα στην εβδομάδα στο Seatle των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το φιλόδοξο εγχείρημα βάζει στόχο να προσφέρει τρισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο ΑΕΠ φέρνοντας πόρους από άλλα μέρη του γαλαξία.



Πρόκειται για μια νέα βιομηχανία που αλλάζει τον ορισμό των "φυσικών πόρων" επεκτείνοντας τις ζώνες αναζήτησή τους καθώς η εταιρεία θα διερευνήσει τη δυνατότητα αξιοποίησης των φυσικών πόρων που κρύβονται σε αστεροειδείς.

Στην εταιρεία συμμετέχουν επίσης ο Eric Anderson που έχει ιδρύσει μια εταιρεία διαστημικού τουρισμού και ο ελληνικής καταγωγής Πίτερ Διαμαντής που εμπνεύστηκε το διαγωνισμό X-Prize για την ανάπτυξη διαστημικών σκαφών από ιδιώτες.

Τέλος στην εταιρεία βρίσκονται ο Charles Simonyi, πρώην στέλεχος της Microsoft και ένας από τους διαστημικούς τουρίστες αλλά και ο διευθυντής της Google.

http://araxtoikailight.blogspot.com

Βάζει "στοίχημα" στο νέο της βίντεο κλιπ

Πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες σε χώρο νυχτερινού κέντρου στην Ιερά οδό τα γυρίσματα για το official video clip του νέου single της Θέλξης.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καπετανίδη, η τραγουδίστρια έβαλε "Στοίχημα" και ήδη το δυναμικό airplay σε ράδιο και clubs δείχνει ότι το κερδίζει!Χορευτές, οθόνες και μία υπερσύγχρονη superbike ήταν μόνο λίγα από τα elements που συνέθεσαν ένα από τα πιο hot video clips της χρονιάς.

Σε παραγωγή, στίχους και μουσική του διδύμου MASTER TEMPO και Κωνσταντίνου Παντζή, ο συνδυασμός εικόνας - ήχου προκαλεί αίσθηση.





http://www.radar.gr

Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ


Μεταξύ 18 και 20 είναι σαν την Αφρική
Η μισή έχει ανακαλυφθεί
Με φυσική ομορφιά και γόνιμα δέλτα

Μεταξύ 21 και 30 είναι σαν την Αμερική
Εξελιγμένη και ανοιχτή για εμπόριο, ιδιαίτερα για κάποιον που έχει χρήμα.

Μεταξύ 31 και 35 είναι σαν την Ινδία
Πολύ ζεστή, χαλαρή και πεισμένη για την ομορφιά της

Μεταξύ 36 και 40 η γυναίκα είναι σαν τη Γαλλία
Μεγαλώνει όμορφα, αλλά ειναι πάντα ζεστή και επιθυμητή . . .

Μεταξύ 41 και 50 ειναι σαν τη Γιουγκοσλαβία.
Εχει χάσει τον πόλεμο και έχει στοιχιώσει από λάθη του παρελθόντος.
Χρειάζεται ανακατασκευή

Μεταξύ 51 και 60 ειναι σαν τη Ρωσία
Πολύ φαρδειά κι ανοιχτή με όρια μη ελεγχόμενα.
Η παγωνιά απομακρύνει τους πάντες

Μεταξύ 61 και 70 είναι σαν τη Μογγολία, μ' ένα ένδοξο
και νικηφόρο παρελθόν αλλά, δυστυχώς, χωρίς μέλλον

Μετά τα 70 οι γυναίκες γίνονται σαν το Αφγανιστάν.
Οι περισσότεροι ξέρουν πού βρίσκεται,
αλλά κανείς δεν θέλει να πάει . . .

Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

Μεταξύ 15 και 70 ο άντρας είναι σαν το Ισραήλ.
Κυβερνιέται από δυο α***** κι ένα κ***ί!!!

Κλαίει… διαμάντια


Είστε από αυτούς που πιστεύουν ότι τα δάκρια μιας γυναίκας είναι πολύτιμα; Η Τζόντι Σμιθ (Jody Smith) από τη Βοστόνη μπορεί να το επιβεβαιώσει, καθώς τα δάκρια της περιέχουν «διαμαντένιους» κρυστάλλους!

Μη βιαστείτε όμως να τη ζηλέψετε…Η 35χρονή μητέρα και σύζυγος πάσχει από κυστίνωση, μια σπάνια κληρονομική ασθένεια που προκαλεί στον ανθρώπινο οργανισμό συσσώρευση κυστίνης, ενός οξέος που παίρνει μορφή μικροσκοπικών κρυστάλλων. Οι κρύσταλλοι συσσωρεύονται στην καρδιά και τους πνεύμονες ενώ «τρέχουν» από τα μάτια της κάθε φορά που δακρύζει, λάμποντας σαν ακριβά κοσμήματα.

«Ο γιατρός μου και ο άντρας μου λένε ότι οι κρύσταλλοι μοιάζουν με πανέμορφα διαμάντια, αλλά για μένα δυστυχώς είναι μια επώδυνη ενόχληση», δήλωσε η Τζόντι μιλώντας για πρώτη φορά δημοσίως για την ασθένειά της.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί θεραπεία γι’ αυτή την πραγματικά σπάνια ασθένεια, η οποία προσβάλει τη νεφρική λειτουργία των πασχόντων.

http://www.radar.gr

Χριστίνα Πάζιου η προσωπική γυμνάστρια του Λοβέρδου



Ο υπουργός Υγείας γυμνάζεται ασταμάτητα με την προσωπική του γυμνάστρια ….Χριστίνα Πάζιου. Την νεαρή γυμνάστρια την γνωρίσαμε από την τηλεόραση, καθώς συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε η Ελένη Μενεγάκη.



Πηγή: briefingnews.gr

Το γιγάντιο «Χέρι της Ερήμου»!

Εγκαινιάστηκε το 1992 και αμέσως προκάλεσε εντύπωση τόσο με το υπερβολικό μέγεθός του όσο και με το σχήμα του. Το περίφημο «Χέρι της Ερήμου» (σ.σ. Mano del Desierto) δεσπόζει στην έρημο Ατακάμα της Χιλής με σκοπό να υπενθυμίζει διαρκώς στον κόσμο τη μοναξιά αλλά και την ανθρώπινη ευπάθεια.

Ο Χιλιανός γλύπτης Mario Irarrázabal αποφάσισε να κατασκευάσει μια γιγάντια παλάμη με βάση το σίδηρο και το τσιμέντο, ύψους 11 περίπου μέτρων, επιλέγοντας ένα ανθρώπινο μέλος που προβάλλει μέσα από την άμμο.

perierga.gr - Το γιγάντιο "Χέρι της Ερήμου"!
«Πρόκειται στην ουσία για μια αντίδραση σε όσα τραγικά συμβαίνουν στον κόσμο: Θλίψη, αδικία, βασανισμοί, πόλεμοι, μοναξιά, απογοήτευση… Το χέρι αυτό υπενθυμίζει σε όλους την αγωνία του σύγχρονου ανθρώπου, τον αγώνα για την επιβίωση…», λέει ο καλλιτέχνης.
perierga.gr - Το γιγάντιο "Χέρι της Ερήμου"!
Το «Χέρι της Ερήμου» αποτελεί σπουδαίο τουριστικό αξιοθέατο της περιοχής και βρίσκεται περίπου 75 χιλιόμετρα από την πόλη Αντοφαγκάστα δίνοντας αμέσως το στίγμα του στους επισκέπτες αλλά και μια ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!
perierga.gr - Το γιγάντιο "Χέρι της Ερήμου"!
perierga.gr - Το γιγάντιο "Χέρι της Ερήμου"!
perierga.gr - Το γιγάντιο "Χέρι της Ερήμου"!

Συγκλονισμένοι οι αρχαιολόγοι λιποθύμησαν όταν βρήκαν «το βιβλίο των νεκρών»


Συγκλονισμένοι οι αρχαιολόγοι για τα τελευταία κομμάτια από το περίφημο «rw nw prt m hrw» του 1420 πΧ που ανακάλυψαν τυχαία σε ένα μουσείο του Κουΐνσλαντ. Το έψαχναν.... μανιωδώς έναν εδώ και έναν αιώνα γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα λύσουν το μυστήριο της μετά θάνατον ζωής...Λιποθύμησε ο Αιγυπτιολόγος του Βρετανικού Μουσείου, Dr Τζον Τέιλορ, όταν κατάλαβε ότι είχε μπροστά του τα 100 κομμάτια που έλειπαν για την συμπλήρωση του Βιβλίου των Νεκρών το οποίο σύμφωνα με τον θρύλο περιλαμβάνει συλλογές από επωδούς και 200 μαγικές επικλήσεις για χρήση από τους νεκρούς στη μεταθανάτια ζωή. Πρόκειται ουσιαστικό για ένα εγχειρίδιο το οποίο θα καθοδηγήσει τους νεκρούς στις διάφορες δοκιμασίες που θα συναντούσαν πριν φθάσουν στον Κάτω Κόσμο (Ντουάτ).

Η πιο σκληρή δοκιμασία ήταν το ζύγισμα της ψυχής του νεκρού, που έκανε ο θεός Άνουβις. Η ψυχή ζυγιζόταν σε σχέση το Φτερό της Αλήθειας της θεάς Μά'ατ. Αν η καρδιά ήταν πιο ελαφριά από το φτερό, επιτρεπόταν να προχωρήσει στην επόμενη ζωή, αν όχι καταβροχθιζόταν από το τέρας Αμμίτ, ένα συνδυασμός κροκόδειλου, λιονταριού και ιπποπόταμου.
Τα νέα ευρήματα εκτιμάται ότι είναι οι τελευταίες σελίδες του πολύτιμου παπύρου ο οποίος λέγεται πως φτάνει τα 20 μέτρα μήκος και ανήκε στον υπεύθυνο για την κατασκευή του ναού του Άμμωνα, Αμενχοτέπ (ο οποίος ανακηρύχτηκε Φαραώ όσο ήταν ακόμα παιδί και βασίλεψε περίπου 39 χρόνια).




Τα υπόλοιπα κομμάτια του παπύρου βρίσκονται σε συλλογές σπουδαίων μουσείων του κόσμου, όπως το μουσείο Καλών Τεχνών της Βοστώνης και το ΜΕΤ της Νέας Υόρκης. Οι αρχαιολόγοι που τα μελετούν δεν έχουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους για τη μεταθανάτια ζωή, κυρίως επειδή έλειπαν αυτά τα τελευταία μέρη του παπύρου.
Θα χρειαστούν
πολλά χρόνια ακόμη οι ειδικοί για να αποκρυπτογραφήσουν τη Βίβλο των Νεκρών αλλά εκτιμούν ότι υπάρχει πιθανότητα να βρεθούν απέναντι στη μεγαλύτερη ανακάλυψη των τελευταίων αιώνων: το μυστικό της αθανασίας της ψυχής.

Έγινε για πρώτη φορά πατέρας στα... 94 του χρόνια!

Ο Ramajit Ragha, 94 ετών, έχει θέσει ένα νέο ρεκόρ για το γηραιότερο γνωστό πατέρα στην Ινδία.


Πριν από αυτόν, το 2007, ένας άνδρας έγινε πατέρας του εικοστού δεύτερου παιδιού του στην ηλικία των 90 ετών.
Ο υπερήφανος πατέρας, ο οποίος ήταν παλαιστής στα νιάτα του, λέει ότι για τον "ανδρισμό" του ευθύνεται η υψηλής θερμιδικής αξίας δίαιτα του και πιστεύει ότι θα ζήσει για... τουλάχιστον άλλη μια δεκαετία.

"Η καθημερινή διατροφή μου αποτελείται από τρία λίτρα γάλα, μισό κιλό αμύγδαλα και μισό κιλό ghee(βούτυρο)," είπε ο Ragha στον Τύπο.

Ο Ragha είναι ένας εργάτης ο οποίος έχει εργαστεί για τα αφεντικά του για τα τελευταία 22 χρόνια στο μικρό χωριό Kharkhoda, στη Haryana βόρεια της Ινδίας. Κερδίζει μόλις £44 (περίπου $70) ανά μήνα (!).

Το μωρό του είναι αγόρι και το ονόμασε Karamjit, το οποίο μεταφράζεται σε "δώρο από το Θεό."

"Ήταν μια κανονική γέννα και το μωρό είναι αρκετά υγιές και λεπτό. Το να έχεις μωρό σε μια τέτοια ηλικία είναι πολύ σπάνια περίπτωση, αλλά δεν μπορεί και να αποκλειστεί, δεδομένου ότι χρειάζεται μόνο ένα σπερματοζωάριο για να γονιμοποιήσει το ωάριο," είπε ο Δρ Paramjeet Singh, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος στο Νοσοκομείο Kharkhoda.

Ο Ragha και η σύζυγός του, Shakuntla, δεν αποκλείουν τη δυνατότητα να κάνουν περισσότερα παιδιά.

Πραγματικά ποτέ δεν είναι αργά για κάποια πράγματα, έτσι δεν είναι;

http://www.aniwthoi.net

Ζώδια Ημερήσιες Προβλέψεις Σήμερα 23/04/2012


Ζώδια 23 Απριλίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, τα ευχάριστα γεγονότα θα εναλλάσσονται σε γρήγορους ρυθμούς και θα έχεις πολύ καλή διάθεση αυτήν τη Δευτέρα. Ενδεχομένως να ακούσεις κάποια λόγια, που δεν θα σου αρέσουν. Μην τα βάλεις με άτομα που μπορεί να μην φταίνε σε τίποτα, λόγω της δικής σου ανασφάλειας. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου και να μην διαταράξεις τις ισορροπίες των σχέσεων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αυτήν την Δευτέρα, αν είσαι Κριός. Φρόντισε σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου, για να περάσετε και οι δύο καλά και να αποφορτιστείτε από το άγχος που νιώθετε, στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη κάποιο ταίρι στη ζωή σου, η Σελήνη από σήμερα το βράδυ στο ζώδιο των Διδύμων, θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και θα σε κάνει πιο γοητευτικό και αρεστό από τα συνηθισμένα. Εκμεταλλεύσου το!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, φρόντισε να μην φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν στο μέλλον σου. Δούλεψε σε κάποιες κοινές υποθέσεις με τους συναδέλφους σου, γιατί οι ομαδικές εργασίες ευνοούνται ιδιαίτερα αυτήν την μέρα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν έντονα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα, φρόντισε να τα τακτοποιήσεις το συντομότερο.





Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, πρέπει να εξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και να πάρεις ξανά στα χέρια σου υποθέσεις, που στο παρελθόν μπορεί να θεωρούσες ασήμαντες. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, γιατί η τρέχουσα εβδομάδα προμηνύεται ιδιαίτερα κοπιαστική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, φίλε Ταύρε, να κάνες συζητήσεις με το σύντροφό σου για προβλήματα της σχέσης σας, γιατί στο τέλος θα καταλήξεις σε εντάσεις. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, μην αφήνεις κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν σήμερα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Το πολύ άγχος που έχεις τον τελευταίο καιρό, αρχίζει να φαίνεται έντονα αυτήν την Δευτέρα, αγαπητέ Δίδυμε, επηρεάζοντας τις σχέσεις σου, είτε στο κοντινό σου περιβάλλον είτε στο φιλικό. Το άγχος σου δημιουργεί νεύρα, ανασφάλεια και δεν σε αφήνει να ευχαριστηθείς τίποτα στη ζωή σου. Μην επιτρέπεις να σε πλημμυρίζει αυτή η αρνητική διάθεση του ανικανοποίητου, αλλά φρόντισε να την απομακρύνεις το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις έντονο το αίσθημα της απομόνωσης αυτήν την Δευτέρα, αγαπητέ Δίδυμε. Καλό θα είναι να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Αν δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, οι συνθήκες αυτή την περίοδο είναι οι κατάλληλες, για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, πρέπει να προσέχεις, γιατί θα προκύψουν εντάσεις, αλλά και προβλήματα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να προετοιμαστείς για να τα αντιμετωπίσεις, χωρίς να σε βλάψουν. Στα οικονομικά σου, αν κάνεις καλό προγραμματισμό και αποφύγεις τα πολλά έξοδα, να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.





Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ταύρου μέχρι το απόγευμα, θα σε βοηθήσει στον αγώνα σου να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Αυτή η περίοδος είναι καλή και οφείλεις να την αξιοποιήσεις, τόσο σε πρακτικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Τώρα να περιμένεις να απολαύσεις τις εξελίξεις σε κάποια θέματα που σε απασχολούν και τις περίμενες εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, φρόντισε να είσαι στο πλευρό του συντρόφου σου, που σε έχει ανάγκη, και μην βάζεις τις δικές σου ανάγκες πάνω από αυτό που χρειάζεται η σχέση σου για να διατηρηθεί. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι δοκιμάστε την ερωτική σας τύχη κάπου έξω από το φιλικό σας περιβάλλον και φλερτάρετε λίγο παραπάνω. Η τύχη θα σας ευνοήσει σημαντικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, πολλά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον καλύτερο τρόπο και θα καταφέρεις να δρομολογήσεις τις νέες, φιλόδοξες σκέψεις σου. Στα οικονομικά σου, θα παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες.



Λέων
23/7-23/8

Φίλε Λέοντα, υπάρχει αρκετός προβληματισμός, για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου. Απόφυγε όμως σήμερα τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα δεν είναι στα καλύτερά του και μπορεί να κλατάρει. Κατά τα άλλα, η μέρα είναι καλή για να ξεκουραστείς και να τακτοποιήσεις κάποιες λεπτομέρειες στα θέματα που εκκρεμούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, καλό θα είναι μιλήσεις για όλα όσα σε απασχολούν στο σύντροφό σου και να μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Το να είσαι ειλικρινής μαζί του, θα σε σώσει από μελλοντικές ακραίες και ανεπιθύμητες καταστάσεις στη σχέση σου. Εσύ που πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά, προσπάθησε να βρεις τρόπους να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και μην συνεχίζεις να βολεύεσαι στον καναπέ σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και σε προβληματίζουν ακόμη. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά και πρέπει να αναζητήσεις μεθόδους, που θα σου χαρίσουν περισσότερα οικονομικά οφέλη, ώστε να τακτοποιήσεις τους ήδη υπέρογκους λογαριασμούς σου.





Παρθένος
24/8-22/9

Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας για εσένα, αγαπητέ Παρθένε. Θα σου δοθούν ευκαιρίες, για να πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που θέλεις. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις όλα όσα κυνηγάς. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, αναμένεται να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Μην το βάζεις κάτω τώρα, που μπορείς να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και προσκάλεσε σήμερα το σύντροφό σου σε ένα άκρως ερωτικό και ρομαντικό βράδυ, που θα ανανεώσει την διάθεση και των δύο. Οι ελεύθεροι Παρθένοι, να περιμένετε ευχάριστα μηνύματα από κάποιο πρόσωπο, που έχετε γνωρίσει τελευταία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές υποχρεώσεις, που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση. Κάνε κάτι να τις καλύψεις.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα ρίξε τους τόνους και μην φτάνεις κάποιες συζητήσεις στα άκρα, αγαπητέ Ζυγέ, γιατί πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις. Προσπάθησε με χαμηλούς τόνους να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Μην εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με τα δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, πρέπει να είσαι πιο εκδηλωτικός απέναντι στο σύντροφό σου και να του εξηγείς τους λόγους που κάποιες φορές είσαι απόμακρος. Μην κάνεις ό,τι δεν θέλεις να σου κάνουν. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, μπορείς αυτό το βράδυ να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που σε έχει γοητεύσει, αλλά φρόντισε να είσαι διακριτικός..

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται, κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.






Σκορπιός
23/10-22/11

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, αγαπητέ Σκορπιέ, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καυγάδες με τους δικούς σου ανθρώπους. Πρέπει να καταλάβεις ότι έχεις πετύχει πάρα πολλά, όποτε μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε στεναχωρούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δες τον σύντροφό σου με περισσότερο ρομαντισμό και πες του πράγματα, που θα τον κάνουν να νιώσει καλύτερα, φίλε Σκορπιέ. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία ή ακόμη και να ξαναθυμηθείς μία παλιά σου αγάπη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, φρόντισε να συνεργαστείς για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια, που έχεις βάλει από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και εσύ έχεις αρκετό άγχος. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις κάπως τα έσοδά σου.






Τοξότης
23/11-21/12

Μέρα με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις θα είναι αυτή η Δευτέρα για εσένα, αγαπητέ Τοξότη. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά, που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Μπορείς πραγματικά να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές, για να ξανακερδίσεις πολλά πράγματα που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που γίνονται στη σχέση σου, φίλε Τοξότη. Όμως, με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις την χρυσή τομή στην επικοινωνία με το σύντροφό σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, να γνωρίζεις ότι σήμερα το βράδυ, η Σελήνη από τους Διδύμους θα σου χαρίσει τις καλύτερες προοπτικές της, για να συναντήσεις πολλούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Θέλεις να καταξιωθείς στη δουλειά σου και, αν είσαι Τοξότης, σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα, αλλά με λίγη παραπάνω προσπάθεια, θα τα βελτιώσεις.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Οι αλλαγές που θα έχεις αυτό το διάστημα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα κατακλύζουν τη ζωή σου και θα σε ανησυχήσουν, γιατί η αλήθεια είναι ότι είναι στην φύση σου να προσαρμόζεσαι δύσκολα. Μην αφήσεις φιλικές σχέσεις να καταστραφούν, πάνω σε μία στιγμή αδυναμίας. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις το ηλεκτρισμένο κλίμα που υπάρχει, σε συζητήσεις που μπορεί να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Αιγόκερε, εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις το κενό που υπάρχει στη σχέση σου. Μην επιτρέπεις στις ανασφάλειές σου να σε απομακρύνουν από κοντά του και ρίξε λίγο τους τόνους στις μεταξύ σας συζητήσεις, για να βγάλετε μία άκρη. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι, θα λάβετε μία ευχάριστη είδηση από το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, η δουλειά σου είναι σε πολύ καλή πορεία. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να μπορέσεις να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να είναι ένα έντονο άγχος σήμερα και θα προβληματιστείς αρκετά, από τα πολλά έξοδα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Αυτή η Δευτέρα θα είναι αρκετά καλή για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, και πολλές θα είναι οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σου και θα σε κάνουν να χαρείς. Έχεις την εύνοια των πλανητών, για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Ξεκίνα να καταστρώνεις τα σχέδιά σου και θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δείξε τις ρομαντικές και ερωτικές πλευρές του εαυτού σου στο σύντροφό σου, φίλε Υδροχόε, και τόλμησε να τον προκαλέσεις σε άκρως ερωτικά μονοπάτια αυτό το καθημερινό βράδυ. Θα περάσεις υπέροχα!!! Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι, εκδηλώστε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας στο άτομο που σας γοητεύει και όλο και κάτι καλό θα γίνει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον επαγγελματικό τομέα, αν είσαι Υδροχόος, καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Συνέχισε τους ρυθμούς που δουλεύεις, πάνω σε ένα φιλόδοξο σχέδιό σου και θα έχεις γρήγορα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα έξοδα.




Ιχθείς
20/2,20/3

Απόφυγε σήμερα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά, αγαπητέ Ιχθύ, γιατί έχεις αρκετά δικά σου θέματα και δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένες σκοτούρες. Μίλα με δικά σου άτομα, για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει και να είσαι σίγουρος ότι η βοήθειά τους θα σε οδηγήσει στις κατάλληλες λύσεις που ζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μπορείς να χαλαρώσεις αυτό το βράδυ στην αγκαλιά του συντρόφου σου και να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που κυνηγάς τον έρωτα στο πρόσωπο ενός συναδέλφου, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις άμεσα την κατάσταση και να δεις αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσεις να ασχολείσαι μαζί του.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται, φίλε Ιχθύ. Σήμερα πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις και να μην αφήνεσαι στις υποτιθέμενες “καλοπροαίρετες” συμβουλές των συναδέλφων σου. Φύλαγε τα ρούχα σου… Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και πρέπει να είσαι συγκρατημένος στις κινήσεις σου, για να μην ξεφύγεις.


Πηγή: myastro.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger