Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τι φοβήθηκε η Τζούλια από τους μαύρους . . . συμπρωταγωνιστές της ; - ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013



Backstage βίντεο στο οποίο η Τζούλια τρομάζει με αυτό που βλέπει πριν το γύρισμα της ρoz ταινίας!

 http://www.e-magazino.gr/


Νεαρός ρουφάει μπογιά από τη μύτη του, την εκτοξεύει από τα μάτια του και φτιάχνει μοναδικούς πίνακες [βίντεο]

Μπορεί να μην φτιάχνει τοπία, ούτε προσωπογραφίες και οι πίνακές του να μην είναι και οι πιο εντυπωσιακοί του κόσμου με την πρώτη ματιά, ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο κατασκευάζονται είναι πραγματικά μοναδικός. Δημιουργός τους ένας 27χρονος Αργεντίνος ο οποίος ζωγραφίζει με μπογιά που εκτοξεύει από τα μάτια την και την οποία ρουφάει από τη μύτη του!

Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο φτιάχνει τους πίνακές του φυσικά εκτοξεύει την τιμή τους στα ύψη με κάθε του έργο να εκτιμάται γύρω στα 1.100 ευρώ.

Το μοναδικό του αυτό ταλέντο το ανακάλυψε εντελώς τυχαία όταν σε μικρή ηλικία προσπαθούσε να βγάλει υγρό, το οποίο είχε ρουφήξει από τη μύτη του, από τα μάτια του.

Σε μεγαλύτερη ηλικία και μετά από δύο χρόνια επίμονων προσπαθειών τελειοποίησε το ταλέντο του και μάλιστα ανακάλυψε μια νέα φόρμουλα που δεν είναι επιζήμια για τα μάτια του.

Ο ίδιος ονομάζει την τεχνική του «eye – painting» και πιστεύει ότι είναι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που ζωγραφίζει με αυτό τον τρόπο.

http://www.iefimerida.gr/

6 φαγητά που σκοτώνουν κατά κυριολεξία!!!


Όποτε μη σας ξεγελάει ένα γευστικό και όμορφα σερβιρισμένο πιάτο, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην μας βγει ξινό! Εμείς θα σας παρουσιάσουμε έξι φαγητά που προκαλούν ακόμα και θάνατο, σε ορισμένες περιπτώσεις.

Στρείδια

Ένα από τα πιο επικίνδυνα φαγητά, ιδιαίτερα δε, αν καταναλώνονται ωμά, σύμφωνα και με την αμερικανική υπηρεσία για τα φαγητά και τα φάρμακα.

Τα στρείδια ενδέχεται να είναι μολυσμένα με τον ιό Norovirus, ο οποίος προκαλεί γαστρεντερίτιδα, αλλά και με το βακτήριο Vibrio, το οποίο συγγενεύει με το βακτήριο της χολέρας και μπορεί να προκαλέσει υψηλό πυρετό, σηπτικό σοκ, δερματικά εξανθήματα, αλλά και θανατηφόρα σηψαιμία.

Ackee από την Τζαμάικα

Είναι γνωστό και ως «το λαχανικό του εγκεφάλου», ενώ είναι και το εθνικό φρούτο της Τζαμάικα.
Αλλά η φλούδα από αυτό το φρούτο, που μοιάζει με αχλάδι, μπορεί και να επιφέρει τον θάνατο. Το φρούτο είναι υπεύθυνο για μια νόσο που προκαλεί εμετούς και κρίσεις.
Η λύση ωστόσο είναι απλή! Πρέπει να έχεις υπομονή. Για να απολαύσεις αυτό το γευστικό φρούτο πρέπει να περιμένεις μέχρι να γίνει έντονο κόκκινο και μετά να το βράσεις.

Sannakji από την Κορέα

Στην Κορέα η κατανάλωση πλοκαμιών από μικρά χταποδάκια θεωρείται ένα γευστικότατο έδεσμα. Παρά το γεγονός ότι έχουν απόκοπεί από το κυρίως σώμα του χταποδιού, έχουν κοπεί σε λεπτά τεμάχια βουτηγμένα σε σπόρους από σουσάμι, τα πλοκαμάκια μπορούν άνετα να σου κάτσουν στο λαιμό και να σε πνίξουν, κυριώς επειδή οι βεντούζες τους είναι ακόμα ενεργές.

Η πιο ασφαλής λύση είναι να μασάς το φαγητό 100 φορές τουλάχιστον πριν να το καταπιείς!

Τόνος

Η μόλυνση που έχει προκληθεί στις θάλασσες από τα βιομηχανικά απόβλητα συνδέεται με πολλές ασθένειες και καθιστά την κατανάλωση ορισμένων ψαριών και θαλασσινών, άκρως επικίνδυνη.

Ο τόνος είναι ένα από αυτά. Η βρώση μολυσμένου τόνου μπορεί να επιφέρει πονοκεφάλους, διάρροια, ακόμα και τύφλωση. Η ασφαλέστερη λύση είναι να είσαι σίγουρος για την προέλευση του τόνου που θα καταναλώσεις.

Μανιτάρια

Ενώ μερικά μανιτάρια είναι ακίνδυνα και πολύ γευστικά, κάποια άλλα είναι τοξικά.

Μερικά από τα τελευταία είναι το Gyromitra και το Jack O’Lantern, το Galerina και το παραισθησιογόνο Ρsilocybe. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην τρώμε οποιοδήποτε μανιτάρι βρίσκουμε στη φύση.

Fugu από την Ιαπωνία

Το ψάρι αυτό είναι ιδιαίτερα τοξικό, καθώς περιέχει την ουσία tetrodotoxin.

Ευτυχώς οι σεφ στην Ιαπωνία έχουν μάθει να το μαγειρεύουν, πετώντας τα δηλητηριώδη μέρη του ψαριού, τα οποία περιέχουν μια τόσο φονική τοξίνη, που ακόμα και μια σταγόνα είναι ικανή να επιφέρει το θάνατο.

http://thesout.gr



Απίστευτο! Δικαστήριο απαγόρευσε τη σύναψη ερωτικής σχέσης!


Αυστηροί οι όροι που έθεσε αμερικανικό δικαστήριο σε ληστή, προκειμένου να τον θέσει υπό αστυνομική επιτήρηση. Δικαστής απαγόρευσε στον Τζέφρι Χόντλεϊ ακόμα και τα... "κλεμμένα" φιλιά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Norfolk Daily News, ο δικαστής Μαρκ Τζόνσον απαγόρευσε στον Χόντλεϊ να συνάψει ερωτικές σχέσεις στη διάρκεια της αστυνομικής επιτήρησης.
Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Χόντλεϊ βοήθησε στη διάρρηξη καταστήματος με ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Μαζί με τον συνεργάτη του Μάικλ Λαρκόφσκι πήγαν στο κατάστημα, αλλά ο Χόντλεϊ δείλιασε την τελευταία στιγμή και άφησε τον συνεργάτη του να πραγματοποιήσει μόνος του τη ληστεία.

Ο 22χρονος Χόντλεϊ καταδικάστηκε σε αστυνομική επιχείρηση για τρία χρόνια. Στο διάστημα αυτό απαγορεύεται να συνάψει ερωτικές σχέσεις ή να βγει ραντεβού.

«Πρέπει να επικεντρωθείς στον εαυτό σου» είπε ο δικαστής, μια συμβουλή που θα περίμενε κανείς να ακούσει από ψυχολόγο.

Ο Χόντλεϊ θα πρέπει, επίσης, να πληρώσει πρόστιμο 1.800 δολαρίων και να εκτίσει ποινή 120 ημερών φυλάκισης.

Ανέκδοτο:Τρεις μεθυσμένοι στο ταξί


3 μεθυσμένοι μπαίνουν σε ένα ταξί...
Ο οδηγός καταλαβαίνει ότι είναι μεθυσμένοι. Ανάβει την μηχανή και την ξανασβηνει. Τους λέει "φτάσαμε".

Ο πρώτος του έδωσε λεφτά. Ο δεύτερος του είπε και ευχαριστω. Ο τρίτος του τραβάει μια σφαλιάρα.
Ο ταξιτζής σοκαρίστηκε και σκέφτηκε ότι τον κατάλαβε. Τότε τον ρώτησε
- Τι βαράς
Και ο μεθυσμένος του απαντά
- Για να μάθεις να μην τρέχεις, παραλίγο να μας σκοτώσεις!



Επικίνδυνη κερκόπορτα ανοίγει ο Ευάγγελος Βενιζέλος!


Γράφει ο Αλέξανδρος Τάρκας 

Η δημοσιογραφική ρήση υποστηρίζει ότι «το Κυπριακό δεν πουλάει», αλλά η σύγχρονη ιστορία αποδεικνύει ότι επηρεάζει, συνήθως αθέατα και κατά καιρούς δημόσια και καθοριστικά, τις εξελίξεις στην Αθήνα και τις ισορροπίες της εκάστοτε κυβέρνησης με την Τουρκία και τις ΗΠΑ.

Ο αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος αποδέχθηκε διάλογο σε υπηρεσιακό επίπεδο με Τουρκοκύπριο διαπραγματευτή, δικαιολογούμενος ότι πρόκειται για αίτημα του προέδρου Ν. Αναστασιάδη, ώστε να διευκολυνθούν αντίστοιχα οι επαφές του Ελληνοκύπριου διαπραγματευτή με την Αγκυρα. Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε ότι «τετραμερής συνάντηση δεν τέθηκε ούτε τίθεται», διαβεβαιώνοντας ότι η Ελλάδα δεν εξομοιώνεται με την -κατοχική δύναμη- Τουρκία.

Ομως η σύγκριση δημόσιων δηλώσεων και πραγματικών περιστατικών στο διπλωματικό παρασκήνιο αποδεικνύει ότι ο κ. αντιπρόεδρος λέει -επιεικώς- μισές αλήθειες!

Πρώτον, δεν παραδέχεται ότι πρόκειται για ιστορική (και επικίνδυνη) στροφή της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. Γιατί ο Τουρκοκύπριος «διαπραγματευτής» έχει απολέσει τα «κοινοτικά» χαρακτηριστικά των Συμφωνιών Ζυρίχης-Λονδίνου ή του Κυπριακού Συντάγματος του 1960, αποτελώντας μαριονέτα του status quo της εισβολής του 1974 και του ψευδοκράτους του 1983. Ο κ. Βενιζέλος αυτοπαρηγορείται και μας καθησυχάζει ότι «η εξέλιξη βρίσκεται στο πνεύμα του Συντάγματος του 1960», διαγράφοντας τα ενδιάμεσα γεγονότα. Ωστόσο, αναιρεί τον εαυτό του, αφού τον Νοέμβριο του 2002 (νωρίτερα από τη στάση του Γ. Παπανδρέου τον Απρίλιο 2004) ο κ. Βενιζέλος καλούσε να συγκρίνουμε το Σχέδιο Ανάν «με την υφιστάμενη κατάσταση» και όχι με «την κατάσταση του 1960».

Δεύτερον, ο κ. Βενιζέλος, ενώ έχει δίκιο στην κατηγορηματικότητα κατά της τετραμερούς διάσκεψης, αμελεί να αποκλείσει άλλα σχήματα που κατά καιρούς απαιτεί η Αγκυρα, όπως η πενταμερής (με βρετανική συμμετοχή) ή και μια πολυμερής.

Τρίτον, ο κ. υπουργός Εξωτερικών κρύβει επιμελέστατα ότι η ενεργός ανάμειξη της Ελλάδας και της Τουρκίας στη διαδικασία αποτελεί (πέρα από «αίτημα Αναστασιάδη») επίμονη σύσταση των ΗΠΑ εδώ και μήνες. Ασφαλώς, δεν είναι απαραίτητα αρνητικό να συνομιλείς με την απέναντι πλευρά ή να αποδέχεσαι ιδέες ενός συμμάχου με επιρροή. Το κακό είναι να μην εξαρτάς την αποδοχή ριψοκίνδυνων προτάσεων από συγκεκριμένα ανταλλάγματα, όπως η Αθήνα και η Λευκωσία προσδοκούσαν έως τον Αύγουστο, εστιάζοντας στην επιστροφή της Αμμοχώστου.

Η πραγματικότητα είναι ότι η Ουάσινγκτον είχε μεταφέρει στους κυρίους Ρ. Ερντογάν και Α. Νταβούτογλου την πρόταση επιστροφής της Αμμοχώστου, αλλά η Αγκυρα απάντησε ότι η επιστροφή πρέπει να είναι η κατάληξη και όχι η έναρξη της διαδικασίας. Η τουρκική απάντηση, όπως τη μετέφερε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ήταν κάτι σαν ότι «δεν παραχωρείς το διαμάντι του στέμματος στην αρχή».

Οπως είναι επίσης πραγματικότητα ότι, εκτός από τη συνάντηση Βενιζέλου - Νταβούτογλου στον ΟΗΕ στις 23 Σεπτεμβρίου (που κατέληξε στην αποδοχή του «διαπραγματευτή»), η διπλωματική μας υπηρεσία είχε έντονα προειδοποιήσει τον κ. υπουργό Εξωτερικών, πριν από το ταξίδι του στην Αγκυρα (19 Ιουλίου), ότι πρόκειται για την κερκόπορτα αποδοχής ενός από τους κύριους στόχους της Τουρκίας.

dimokratianews.gr


Η βια που μένει ατιμώρητη – «Αδειάζει» Κασιδιάρη ο δικηγόρος του!



Δεν ήταν παρά λίγα λεπτά που είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Αλλά ούτε αυτό ούτε η παρουσία της (άπραγης) αστυνομίας σταμάτησε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη από το να αρχίσει απρόκλητα να χτυπάει, να κλωτσάει και να βρίζει.

Η απορία που γεννήθηκε σε όσους είδαν τις εικόνες από την Ευελπίδων με τον υπόδικο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, λίγα λεπτά αφού ανακριτές και εισαγγελείς τον έχουν αφήσει προσωρινά ελεύθερο, να κλωτσάει, να σφαλιαρίζει και να απειλεί ήταν: γιατί κανένας από τους αστυνομικούς που βρίσκονται στα δικαστήρια δεν τον σταματάει; Γιατί κανείς δεν παρεμβαίνει;

Η βία του Ηλία Κασιδιάρη έμεινε ξανά ατιμώρητη. Όπως έμεινε και η λεκτική βία των Ηλία Παναγιώταρου και Νίκου Μίχου, που από τη στιγμή που βγήκαν από τα δικαστήρια μέχρι την ώρα που έφυγαν από τη ΓΑΔΑ, απειλούσαν... θεούς και δαίμονες!

«Τώρα θα δείτε σιχάματα, θα σας δείξουμε, θα περάσετε καλά, μόνο με σφαίρες θα μας σταματήσετε αλλά και τότε θα σηκωθούμε από τον τάφο» εκστόμισαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Και πάλι, κανείς δεν παρενέβη.


Αν συνεχίσει, δε θα τον εκπροσωπώ

Ακόμη και τον συνήγορό του, Παύλο Σαράκη, ενόχλησε η συμπεριφορά του Ηλία Κασιδιάρη χθες το πρωί στην Ευελπίδων.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής ούτε λίγο ούτε πολύ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 προειδοποίησε τον πελάτη του πως αν συνεχίσει με τους τραμπουκισμούς, θα πρέπει να βρει άλλο δικηγόρο!

Ο Παύλος Σαράκης είπε πως ένιωσε προσβεβλημένος για τα όσα έκανε ο πελάτης του «μέσα στον ιερό ναό της δικαιοσύνης», όπως είπε και πρόσθεσε πως όπως ο ίδιος σέβεται τον πελάτη του και τον υπερασπίζεται ακόμη και αν διαφωνεί με τις πολιτικές του πεποιθήσεις, έτσι απαιτεί να τον σέβεται και ο πελάτης του και να μην έχει τέτοια συμπεριφορά.

http://us.lrd.yahoo.com


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΒΟΤΚΑΣ ΜΕ...ΥΠΟΓΕΙΟ ΑΓΩΓΟ!


Πριν λίγες ημέρες, οι αρχές του Κιργιστάν εξάρθρωσαν ένα δίκτυο λαθρεμπορίας αλκοολούχων ποτών που μετέφερε αφορολόγητα ποτά, κυρίως βότκα, από το Καζακστάν. Για να πραγματοποιούν τις "εισαγωγές" στο Κιργιστάν, είχαν κατασκευάσει υπόγειο αγωγό μήκους 500 μέτρων και διαμέτρου 20 εκατοστών κάτω από την επιφάνεια του ποταμού Chu, ο οποίος είναι το φυσικό σύνορο των δύο κρατών. Η ζήτηση βότκας στο Κιργιστάν, κράτος φτωχό όπου ο μέσος μηνιαίος μισθός ανέρχεται στα 48 ευρώ, είναι μεγάλη. 

Το Καζακστάν είναι ίσως η χώρα με την μεγαλύτερη παραγωγή δημητριακών στην κεντρική Ασία και συνεπώς η τιμή του αλκοόλ είναι πολύ χαμηλή. Με δεδομένο ότι η φορολογία για την εισαγωγή των αλκοολούχων ποτών στο Κιργιστάν είναι μεγάλη και μια φιάλη βότκα κοστίζει 100 soms, δηλαδή 1,72 ευρώ, οι λαθρέμποροι επεστράτευσαν την μέθοδο του αγωγού, για να εισάγουν φθηνή βότκα από το γειτονικό Καζακστάν.

planet-greece

Πως να βρείτε νερό σε περίπτωση ανάγκης


Έχοντας μια σταθερή παροχή πόσιμου νερού είναι κάτι που πολλοί από εμάς θεωρούμε δεδομένο. Ωστόσο, εάν επέλθει μια φυσική καταστροφή ή μολυνθεί η παροχή του νερού σας και βρεθείτε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, τότε πρέπει να βρείτε ένα τρόπο για να προμηθευτείτε νερό.Εδώ σας έχουμε μερικές λύσεις!

1. Κλείστε τη βαλβίδα νερού όπου το νερό μπαίνει στο σπίτι σας το συντομότερο εάν ακούσετε ότι υπάρχει θέμα μόλυνσης του νερού.

2. Πάρτε τις παγοκύστες από την κατάψυξη και αδειάστε τα παγάκια σε ένα δοχείο. Αφήστε τα σε θερμοκρασία δωματίου για να λιώσουν σε πόσιμο νερό.

3. Χρησιμοποιήστε το απόθεμα νερού στο θερμοσίφωνα σας. Οι περισσότεροι θερμαντήρες χωράνε 30 έως 60 γαλόνια.

4. Απενεργοποιήστε την ηλεκτρική ενέργεια ή το φυσικό αέριο.
Ανοίξτε τον αγωγό στο κάτω μέρος της δεξαμενής.
Ανοίξτε το ζεστό νερό στη βρύση και στραγγίξτε το νερό από τη δεξαμενή σε κατάλληλο δοχείο αποθήκευσης.
Κρατήστε το αέριο ή το ηλεκτρικό κλειστό, ενώ η δεξαμενή είναι άδεια.

5. Αντλήστε το νερό από τους σωλήνες στο σπίτι σας.
Ανοίξτε τη βρύση στο υψηλότερο επίπεδο στο σπίτι σας - για παράδειγμα, το μπάνιο στον επάνω όροφο. Μια μικρή ποσότητα του νερού θα φθάσει έξω και στη συνέχεια ο αέρας θα ρέει μέσα στις σωληνώσεις.
Ανοίξτε μια βρύση στο χαμηλότερο επίπεδο του σπιτιού σας - το υπόγειο αν έχετε μια βρύση εκεί, ή το νεροχύτη της κουζίνας. Αδειάστε το νερό στα δοχεία 

6. Βγάλτε το νερό από το καζανάκι της τουαλέτας σας.
Πάντα να κρατάτε το νερό καθαρό με ένα κάλυμμα στο καζανάκι έτσι ώστε να είναι έτοιμο για χρήση νερού έκτακτης ανάγκης.
Βράζουμε το νερό για να είναι πόσιμο.

neadiatrofis

Οι μύθοι του Ηροδότου που τελικά δεν ήταν μύθοι!



Ο κατάλογος των «τερατολογιών του Ηροδότου», που έκαναν τους νεότερους ιστορικούς να μειδιούν ειρωνικά, είναι μακρός. Γνωστότερη- και σημαντικότερη για την ιστορία μας – η απαρίθμηση των Περσών του Ξέρξη: ήταν 1.500.000 οι αντίπαλοι των 300 του Λεωνίδα ή… 100.000; Μάλλον απίθανο να βρεθεί ποτέ έγκυρη απάντηση στο ερώτημα, αλλά για πολλά άλλα ρηθέντα υπό του ιδίου έχουν αρχίσει να προκύπτουν συγκλονιστικές επιβεβαιώσεις….

Οι μούμιες

Η πρώτη αφορούσε το θέμα των μουμιοποιήσεων: οι φοιτητές Ιατρικής των πρώτων ευρωπαϊκών πανεπιστημίων θεωρούσαν ανέκδοτο το ότι «στην Αίγυπτο υπήρχαν τρεις μέθοδοι μουμιοποίησης, ανάλογα με το βαλάντιο των συγγενών του νεκρού». Όπως όμως απέδειξαν οι κατοπινές «εισαγωγές» μουμιών από τους γάλλους, γερμανούς και άγγλους αιγυπτιολόγους, ο Ηρόδοτος είχε δίκιο.
Τα «μυρμήγκια» του χρυσού
Ανέκδοτο επίσης θεωρούσαν τη διήγησή του για το πώς ο Δαρείος αβγάτιζε τον χρυσό στο θησαυροφυλάκιό του: στα βουνά του σημερινού Πακιστάν, έλεγε, «γιγάντια μυρμήγκια με γούνα, μεγέθους λίγο μικρότερου από σκύλου, εξορύσσουν το χρυσάφι»! Είναι δυνατόν να πιστέψεις κάτι τέτοιο; Κι όμως. Όπως ανακάλυψε το 1996 ο γάλλος εθνολόγος Μισέλ Πεϊσέλ (Μichel Ρeissel), η φυλή Μινάρο του υψιπέδου Ντανσάρ συνεχίζει ακόμη και σήμερα να αντλεί χρυσό με τον ίδιο τρόπο. Το ίδιο ανακάλυψαν και αμερικανοί στρατιωτικοί όταν είδαν πακιστανούς στρατιώτες να επιστρέφουν από περιπολίες με τις χούφτες γεμάτες χρυσόσκονη. Ποιο ήταν το μυστικό; Μαρμότες! Αυτοί οι «υπερμεγέθεις σκίουροι» είχαν τις φωλιές τους σε κοιτάσματα χρυσού και συχνά-πυκνά τις… καθάριζαν. Εκείνο που θα είχε δικαιώσει τον Ηρόδοτο από αιώνες θα ήταν μια καλύτερη γνώση των ιστορικών για τη γλώσσα των Περσών: ονόμαζαν τις μαρμότες «μυρμήγκια του βουνού»!
Οι Αμαζόνες
Πανάρχαιο «ιστορικό ανέκδοτο» ήταν επίσης η περιγραφή των Αμαζόνων. Αλλά… αν δεν υπήρξαν ποτέ, γιατί οι Ελληνες είχαν τέτοια εμμονή με την «Αμαζονομαχία»; Τελικά τον Οκτώβριο του 1994 το περιοδικό «Νational Geographic»κυκλοφόρησε με κύριο θέμα μια μούμια, που βρήκε η επικεφαλής ερευνών του Ινστιτούτου Αρχαιολογίας και Εθνογραφίας του Νοβοσιμπίρσκ Ναταλία Πόλοσμακ. Η μούμια βρέθηκε στο Καζακστάν, στα μέρη όπου εικάζεται η φύτρα των Ινδοευρωπαίων και όπου, στα χρόνια του Ηροδότου, κάλπαζαν οι Μασσαγέτες. Ανήκε σε μια γυναίκα που έφερε στο σώμα της πολεμικά τατουάζ (ο Ηρόδοτος έγραψε πώς οι Αμαζόνες σημάδευαν το κορμί τους για κάθε εχθρό που σκότωναν) και είχε ταφεί μαζί με τον… οπλισμό της. Από τότε, επτά ακόμη σωροί γυναικών με οπλισμό βρέθηκαν κοντά στη ρωσική πόλη Ποκρόβκα, χρονολογημένοι στην περίοδο 600 ως 200 π.Χ., αλλά και στη… Βρετανία, σε τάφους Σαρματών (Σαυροματών κατά τον Ηρόδοτο) που υπηρετούσαν ως μισθοφόροι στον ρωμαϊκό στρατό.
Οι Ετρούσκοι
Επόμενος «μύθος του Ηροδότου» ήταν η αφήγησή του περί Ετρούσκων: έλεγε ότι αποίκισαν την Ιταλία προερχόμενοι από τη Λυδία, του γνωστού βασιλιά Κροίσου, έπειτα από 18ετή λιμό. Με επικεφαλής τον Τυρρηνό, μπάρκαραν από την τωρινή Σμύρνη για την περιοχή Ούμπρια της Ιταλίας. Κανείς δεν έπαιρνε στα σοβαρά αυτή τη διήγηση έως ότου – το 1885- μια στήλη με Ετρουσκικά του 6ου αιώνα π.Χ. βρέθηκε… στη Λήμνο. Τελικά, στις 18 Ιουνίου του 2007, και έπειτα από έναν μαραθώνιο αναλύσεων DΝΑ του πληθυσμού της πρώην ετρουσκικής πόλης Μurlo της Ιταλίας, ο καθηγητής Αλμπέρτο Πιάτσα (Αlberto Ρiazza), του Πανεπιστημίου του Τορίνου, ενημέρωσε το ακροατήριο του ετήσιου συνεδρίου της Εuropean Society of Ηuman Genetics ότι «ο Ηρόδοτος είχε δίκιο».
Ο Φειδιππίδης
Μιλώντας για «μαραθώνιο», δεν αποφεύγουμε να θυμηθούμε ένα ακόμη ανέκδοτο των «Περσικών Πολέμων»: Οι ιστορικοί γελούσαν με το υπεράνθρωπο της κάλυψης της απόστασης Αθήνας- Σπάρτης (250 χλμ.) από τον Φειδιππίδη σε μόλις 36 ώρες. Το γέλιο κόπηκε στις 9 Οκτωβρίου του 1982, όταν μια παρέα… βρετανών αξιωματικών της RΑF επανέλαβε το επίτευγμα. Από το 1983, το Διεθνές Σπάρταθλον λαβαίνει χώρα με πολυεθνή συμμετοχή, αποδεικνύοντας στους «ερευνητές της πολυθρόνας» ότι οι «ελληνικοί μύθοι» αξίζουν προσεκτικότερη ανάγνωση… ιδιαίτερα όταν προέρχονται από τον «γραφικό» Ηρόδοτο!


Τα ίδια έλεγαν και για τον Όμηρο, τα ίδια και για τον Πλάτωνα, τα ίδια και για τον Ηρόδοτο. Η αμφισβήτηση σε όλο της το μεγαλείο. Κάποια μέρα ελπίζω να αναθεωρήσουν και να δουν την αλήθεια. Οι μύθοι των αρχαίων δεν είναι τίποτε άλλο από την ιστορία που έγινε θρύλος και ο θρύλος που έγινε μύθος.

Χότζας προς γυναίκες: "Να τρώτε ξύλο για να μην έχετε κυτταρίτιδα"!

Οι φανατικοί ισλαμιστές είναι γνωστό ότι τη θέση της γυναίκας στη κοινωνία την βλέπουν ας το πούμε ευγενικά ,περίεργα.

Διαβάστε το κήρυγμα ενός χότζα του του θρησκευτικού τάγματος Χαζρετουλάχ,ο οποίος απευθυνόμενος σε γυναίκες τους εξηγεί γιατί είναι καλό να τρώνε ξύλο από τους άνδρες τους.

Σύμφωνα με τη μετάφραση από τα tourkikanea.gr τέσσερις είναι ...οι ωφέλειες του ξύλου:

1) Η γυναίκα που την δέρνουν είναι σαν να κάνει σπορ, αιματώνεται το πρόσωπο της και φαίνεται πιο όμορφη στον άντρα της
2) Το σώμα της πάντα είναι ζωντανό, γυμνασμένο και έτσι την καθιστά πάντα έτοιμη για τον άντρα της
3) Γυναίκα που την δέρνουν δεν έχει κυτταρίτιδα, και τα μαλλιά της όσο τα τραβάνε τόσο μακραίνουν
4) Η γυναίκα που την δέρνουν παραμένει πιστή στον άντρα της. Η γυναίκα που δεν την δέρνουν στρέφει τα μάτια της και σε άλλους άντρες, ο παράδεισος για τις γυναίκες που τις δέρνουν είναι έτοιμος.

onalert

Μάθετε πως μας ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ μέσω της διατροφής! Δείτε το βίντεο και διαδώστε το!


Πρέπει να μάθουν όλοι την αλήθεια!


http://periergaa.blogspot.com/


Αυτός είναι ο Ελληνας πορνοσταρ που κατακρεούργησε με 30 μαχαιριές την σύντροφο του [εικόνες]

Αυτός είναι ο Ελληνας πορνοσταρ που κατακρεούργησε με 30 μαχαιριές την σύντροφο του [εικόνες]

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη πως ένας γνωστός Ελληνας πορνοσταρ της δεκαετίας του '70 κατακρεούργησε την φίλη του και την τοποθέτησε σε μπανιέρα για τουλάχιστον δύο ημέρες.

Ο 55χρονος Ελληνας πορνοστάρ ο οποίος διέπραξε την στυγερή δολοφονία, είναι ο Παύλος Καρανικόλας κατά κόσμον Κωνσταντίνος Σαμαριτάκης ο οποίος την δεκαετία του 1970 πρωταγωνιστούσε σε αρκετές αισθησιακές ταινίες, αναφέρει η Espresso.

Ο Σαμαριτάκης, φαίνεται πως δολοφόνησε με 30 μαχαιριές την 31χρονη τοξικομανή φίλη του, ενώ βρισκόταν σε αμόκ λόγω υπερβολικής κατανάλωσης ψυχοφαρμάκων. Στη συνέχεια, ο Σαμαριτάκης την κατακρεούργησε και την τοποθέτησε στη μπανιέρα του σπιτιού του και έμεινε κλεισμένος για δύο περίπου ημέρες μέσα στην οικία του.

Οι γείτονες του ανησύχησαν και κάλεσαν την Αστυνομία, καθώς όπως αναφέρουν εκτός από την φίλη του και ο ίδιος ήταν περιστασιακός χρήστης ναρκωτικών και πολύ συχνά αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα. Οταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έφτασαν στο σπίτι του πρώην πορνοστάρ, έμειναν άναυδοι από το αποτρόπαιο θέαμα, ενώ ο ίδιος βρισκόταν ακόμη σε κατάσταση αμόκ και εκτόξευε απειλές προς πάσα κατεύθυνση, με αποτέλεσμα όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Ελπίς, να του χορηγήσουν ηρεμιστική ένεση.

Λόγω της κακής ψυχικής του υγείας, οι γιατροί του νοσοκομείου επικοινώνησαν με ψυχιατρική κλινική και ο Ελληνας πορνοστάρ θα μεταφερθεί εκεί.



http://us.lrd.yahoo.com/


«Μετά από τρία πτυχία καθαρίζω τουαλέτες» : Το σχόλιο του Ισπανού που τον καθιέρωσε ως το πρόσωπο της χαμένης γενιάς


Το γύρο του ίντερνετ έκανε το σχόλιο του 25 χρονου Benjamin Serra Bosch, του νεαρού Ισπανού που όπως δήλωσε μετά από ένα μεταπτυχιακό κι ένα διδακτορικό η μόνη δουλειά που βρήκε ήταν να καθαρίζει τουαλέτες σε ένα μπαρ του Λονδίνου.

Όπως αναφέρει η Telegraph, το σχόλιο αυτό έσπευσαν να συμμερισθούν χιλιάδες συμπατριώτες του που αισθάνονται πως οι ελπίδες τους για ένα βιώσιμο μέλλον έχουν πλέον εξανεμιστεί.

Ο 25χρονος αναφέρει στο λογαριασμό του στο facebook: «Έλαβα διακρίσεις για τις σπουδές μου και τώρα καθαρίζω σκ... στις τουαλέτες μια ξένης χώρας. Δουλεύω εκεί από το Μάιο και μετά από πέντε μήνες για πρώτη φορά συνειδητοποίησα την αλήθεια».

Ο νεαρός Ισπανός ωστόσο δηλώνει πως δεν ντρέπεται για την δουλειά που κάνει αν και είναι κάτοχος πτυχίων δημοσιογραφίας, διαφήμισης και μεταπτυχιακών τίτλων στις διεθνείς σχέσεις και την επικοινωνία.

«Δεν ντρέπομαι για αυτό που κάνω. Το να καθαρίζω είναι μια δουλειά. Αυτό που με κάνει να ντρέπομαι είναι πως πρέπει να το κάνω γιατί κανείς δεν μου έδωσε μια ευκαιρία στην Ισπανία. Υπάρχουν πολλοί Ισπανοί σαν και εμένα στο Λονδίνο. Είμαστε μια επιδημία. Μην γελιέστε. Εμείς οι νέοι δεν βρισκόμαστε εδώ για να μάθουμε τη γλώσσα, για να ζήσουμε μια περιπέτεια και νέες εμπειρίες. Είμαστε οικονομικοί ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ". Πίστευα πως άξιζα κάτι καλύτερο μετά την ακαδημαϊκή καριέρα που ακολούθησα. Έκανα λάθος...»

Η προσωπική του ιστορία αντικατοπτρίζει την κατάσταση των νέων Ισπανών όπου η ανεργία στις ηλικίες κάτω των 25 ετών έχει εκτοξευτεί στο 56% και καθημερινά όλο και περισσότεροι αναζητούν την εργασιακή τους τύχη εκτός συνόρων.

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ – Κάνει καμάκι γυμνoς!


«Μπορείτε να έχετε τον αριθμό μου, αν θέλετε», λέει ο ξανθός ολoγυμνoς άνδρας πλησιάζοντας τις παρέες των γυναικών. Το περίεργα, όμως, είναι ότι συχνά καταφέρνει το στόχο του, δηλαδή αποσπά απo τα κορίτσια το πoλυπoθητo νούμερο. Οσο για τις αντιδράσεις και τα σχόλια; Αλλοι υποστηρίζουν ότι οι κινήσεις των ανδρών αυτών συνιστά παρενόχληση, ενώ άλλοι ότι δεν είναι τίπτα παραπάνω από μια αστεία φάρσα.

Πιο ΓΥΝΑΙΚΑ... δε γίνεται!


Η Έφη Κυριακού, αν και αρχές Οκτώβρη, συνεχίζει το καλοκαίρι και μας χαρίζει συγκλονιστικές φωτογραφίες από τις εξορμήσεις της.





Τα ζώδια σήμερα 3 Οκτωβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχετε πολλά καθήκοντα να εκτελέσετε, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Υπάρχουν αλλαγές οι οποίες δεν σας είναι εύκολο να δεχτείτε γιατί φοβάστε το άγνωστο, όμως θα δείτε ότι ένας καινούργιος δρόμος θα σας ανοιχτεί.
Ερωτικά: Η υπερβολή μερικές φορές ίσως να μην σας κάνει καλό για αυτό μπορεί σήμερα να δείτε με άλλο μάτι τον σύντροφό σας και να γίνετε πιο πρακτικοί ή προσγειωμένοι ως προς την κρίση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Περνάτε από μια φάση που θα υπολογίσετε και το παραμικρό γιατί έχετε ανάγκη να είστε πιο προσγειωμένοι και πραγματιστές. Αυτό δεν σας πολυαρέσει αλλά είναι αναγκαίο. Η συνεργασία με έναν Παρθένο ίσως να βοηθήσει σε κάποια θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας για αυτό να φροντίσετε να μην την χαλάσετε άσκοπα γυρνώντας στο παρελθόν και σκεπτόμενοι ποιά άτομα σας έχουν πειράξει. Δεν έχετε και πολύ χρόνο να γυρνάτε πίσω, καλύτερα να είστε στο εδώ και τώρα.
Ερωτικά: Η αξία σας τελικά θα αναγνωριστεί, καθώς και η πολύτιμη προσφορά σας η οποία θα είναι τελικά το δώρο σας σε μια μεγάλη προσπάθεια που έχετε κάνει. Η σταθερότητα θα σας βοηθήσει να κάνετε μια πολύ καλή σχέση και θα δημιουργηθεί εμπιστοσύνη μεταξύ σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να υλοποιήσετε πιο εύκολα πράγματα που άλλες φορές δεν μπορούσατε. Ίσως ο δρόμος ξαφνικά να ανοίξει και να σας δημιουργήσει ευκολία στο να ολοκληρώσετε τις προσπάθειες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η δυνατότητα να αντιμετωπίσετε το εδώ και τώρα μερικές φορές σας τρομάζει αλλά είναι απαραίτητη αν θέλετε να γνωρίσετε όλη την γκάμα της ζωής. Καλό είναι να ασχοληθείτε με τα θέματα της διατροφής αλλά και της υγείας σας γιατί μερικές φορές τα παραμελείτε όλα.
Ερωτικά: Το να παρατήσετε κάτι που δεν σας βγαίνει εύκολα μάλλον θα είναι για σας ήττα. Οπότε, καλό να δεχτείτε και κάποια κομμάτια του άλλου που μπορεί να μην συμφωνείτε. Κάποιες διαφωνίες μπορεί να δημιουργήσουν αποστάσεις, κυρίως με Παρθένο ή Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο βάζετε σε πράξη τα σχέδιά σας τόσο και πιο εύκολα θα γίνονται αυτά που θέλετε. Με τα οικονομικά σας θέματα μπορεί να περνάτε μια προσωρινή δυσκολία και θα πρέπει να εμπιστευτείτε κάποιους συνεργάτες ή άτομα από τα οποία εξαρτάστε. Πάντως ό, τι και να κάνετε θα χρειαστεί να έχετε μεγάλη σταθερότητα και συνέπεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Είστε πολύ θετικοί με τις εξελίξεις και οτιδήποτε γίνεται γύρω σας για αυτό έχετε την διάθεση να επικοινωνήσετε με άτομα που σίγουρα θα σας κάνουν καλό για να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω.
Ερωτικά: Είστε πολύ κοντά με το άτομο που θέλετε και μάλιστα θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείξετε τα συναισθήματά σας. Η επικοινωνία με τον Παρθένο μπορεί να γίνει άμεσα αρκεί να μην ανακατέψετε ένα κομμάτι από το παρελθόν γιατί πονάει και ενοχλεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρήματα μπορεί να εισπράξετε άμεσα από ένα πρόσωπο που είναι μακριά και συνεργάζεστε ή θα κλείσετε ένα καλό συμβόλαιο που θα σας φέρει αισιοδοξία. Το θέμα ενός αμαξιού θα τελειώσει εύκολα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχετε ανάγκη να εξασφαλίσετε κάποια πράγματα τα οποία θα σας δημιουργήσουν σταθερότητα. Η λογική σας θα βοηθήσει να διαχειριστείτε πολλές υποθέσεις με μεγαλύτερη ευελιξία παρά με εγωισμό.
Ερωτικά: Ο Άρης που είναι ακόμα στο ζώδιό σας και κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα σας αυξήσει το ερωτικό πάθος και θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε περισσότερο αληθινά σε σχέση με τον εαυτό σας. Ο Υδροχόος μπορεί να σας δημιουργεί ένταση αλλά τελικά όλο μαζί είστε.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε κάτι που θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερη ανεξαρτησία και εμπιστοσύνη σε διάφορα θέματα για να ξεφύγετε από τα τετριμμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχετε καλά αντανακλαστικά σε κάποιες υποθέσεις και στα πράγματα που θέλετε να γίνουν. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία να κερδίσετε κάτι καλό, αρκεί να είστε θετικοί. Επίσης η διάθεσή σας θα είναι τόσο ενισχυμένη και θα έχετε την ευκαιρία να ανοιχτείτε και να κάνετε πολλά πράγματα.
Ερωτικά: Μερικοί θα πάρετε απόφαση να κάνετε μια δική σας οικογένεια κι αυτό θα είναι καλό για την εν γένει ζωή σας, κυρίως αν σχετίζετε με Παρθένο ή Ιχθύ. Από την άλλη, οι ελεύθεροι επειδή θα έχετε διάθεση και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη μπορεί μέσα από μια γνωριμία πολύ επιφανειακή να βρείτε ένα πρόσωπο αξιόλογο.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να είστε επί των επάλξεων γιατί θα κλείσετε έναν μεγάλο κύκλο που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε πιο μπροστά. Κάποιες διαφωνίες για οικονομικούς λόγους θα σας δώσουν την δυνατότητα να κάνετε ξεκαθαρίσματα.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Κρατάτε μεγάλη απόσταση από κάποιες καταστάσεις γιατί ίσως να λεπτολογείτε μόνοι σας κάποια θέματα που σας έχουν ενοχλήσει. Επίσης, η προσφορά σας προς άτομα που έχουν ανάγκη την βοήθειά σας θα σας ευαισθητοποιήσει παραπάνω.
Ερωτικά: Έχετε βάλει στην άκρη κάποια πράγματα που σας έχουν ενοχλήσει και ίσως να ασχολείστε περισσότερο με το συμφέρον σας παρά με τις ερωτικές σας υποθέσεις. Και ο λόγος είναι ότι μερικοί από εσάς έχετε μπερδέψει το ερωτικό με το οικονομικό. Η υπόθεση ενός Ιχθύ μπορεί και να ξεκαθαρίσει άμεσα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά κάποιο τρόπο συνειδητοποιήσει τις ανάγκες σας και τρέχετε για να ενισχύσετε τις γνωριμίες σας αλλά και τις δημόσιες σχέσεις σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μεγάλη δυνατότητα να κάνετε κάτι πολύ δημιουργικό και κερδοφόρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε αναπτύξει έντονα την διαίσθησή σας για αυτό ξέρετε προς τα πού πρέπει να κατευθυνθείτε και να κάνετε κάτι καλό για σας. Όμως μπορεί να νιώσετε κάπως ανταγωνιστικοί και ιδιαίτερα παθιασμένοι με πράγματα που θέλετε να φανείτε και να κυριαρχήσετε.
Ερωτικά: Έχετε σεξαπίλ και κερδίζετε τις εντυπώσεις χωρίς να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο. Η απόφαση για να συζήσετε με ένα άτομο θα σας βάλει στην διαδικασία να είστε πολύ πρακτικοί αλλά και της προσφοράς κι αυτό θα βοηθήσει και θα αναβαθμίσει την σχέση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά κάποιο τρόπο βρει μια διέξοδο η οποία θα σας αναβαθμίσει και θα σας κάνει να κυνηγήσετε μια κατάσταση η οποία θα σας βγάλει από δυσκολίες. Έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε κάτι καλό για αυτό διώξτε τελείως τις αρνητικές σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχετε κάποιες στεναχώριες ή ακόμα και πρακτικές δυσκολίες. Αν κατορθώσετε να τις εντοπίσετε, τότε θα τις λύσετε. Απλά χρειάζεται μια στροφή στην λεπτομέρεια και μια μεγαλύτερη ενίσχυση των θετικών δυνάμεων. Το πρόβλημα με έναν φίλο θα λυθεί σύντομα.
Ερωτικά: Έχετε κατά κάποιον τρόπο απομονωθεί γιατί βλέπετε ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές που σας ενοχλούν. Το καλό είναι όμως ότι έχετε την ευελιξία να διαπραγματεύεστε τις καταστάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι η εποχή που κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να επικρατήσετε σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε σκληρή δουλειά αλλά και σε μια επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Είστε πολύ θετικοί με όλα σας τα θέματα κι αυτό βοηθάει και εσάς να εξυπηρετήσετε αλλά και τους άλλους που είναι γύρω σας. Η λεπτομερειακή δουλειά θα σας βοηθήσει να βγείτε από κάποιες δυσκολίες. Το ισχυρό σας ένστικτο θα σας οδηγήσει πολύ σωστά.
Ερωτικά: Η μεγάλη σας επιτυχία θα έρθει γιατί εσείς έχετε πιο έντονα συναισθήματα προστασίας και τρυφερότητας και αυτό θα δημιουργήσει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο που θα είστε μαζί. Η σχέση με Κριό ή Παρθένο θα είναι πολύ καλή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες και αυτό που περιμένατε με αγωνία τώρα θα έρθει χωρίς μεγάλο κόπο ξαφνικά και απροειδοποίητα. Είστε πάντως πολύ θετικά προσανατολισμένοι σε κάτι καινούργιο αρκεί να μην αποφεύγετε τις συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Η διαχείριση κάποιων θεμάτων που σας απασχολούν και άπτονται της καθημερινής σας οργάνωσης θα πρέπει να γίνουν με τάξη και πειθαρχία αλλιώς θα χάσετε τον μπούσουλα. Αν υπάρχουν κόντρες με ένα πρόσωπο για θέματα οικονομικά να ξέρετε ότι θα τα επιλύσετε με πιο εύκολο τρόπο, αν αποφασίσετε να ανοίξετε τα χαρτιά σας.
Ερωτικά: Μερικές φορές προτιμάτε να υπάρχει μια απόσταση από την σχέση σας για να μπορείτε να έχετε χρόνο να σκεφτείτε και να τα βάλετε όλα σε μια τάξη. Σήμερα μπορεί να έχετε ανάγκη να δουλέψετε πάνω σε πρακτικά θέματα της σχέσης, κυρίως να σχετίζεστε με Παρθένο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν δυσκολίες τις οποίες θα χρειαστεί να τις αντιμετωπίσετε πολύ γενναία για να βρείτε τελικά μια άκρη. Είναι σημαντικό να έχετε γύρω σας καλούς συνεργάτες και άτομα που υποστηρίζεστε μεταξύ σας γιατί λειτουργείτε πολύ καλύτερα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είναι καλό να ασχολείστε με τις υποθέσεις των πολύ κοντινών σας προσώπων. Με αυτόν τον τρόπο θα οδηγηθείτε σε μια λύση και κυρίως θα ξεκαθαρίσετε μέσα σας ποια άτομα σας κάνουν και ποια όχι. Καλό είναι να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα υγείας που αφορούν στην συντήρησή σας.
Ερωτικά: Είστε πολύ λογικοί και προσπαθείτε να έχετε βιώματα με το άλλο πρόσωπο. Για αυτό μπορεί να κάνετε από κοινού πράγματα και να είστε πολύ καλά. Πάντως θα γίνουν κουβέντες για να προχωρήσετε παραπάνω με έναν Καρκίνο ή Παρθένο. Ο Σκορπιός επίσης θα σας δώσει κάτι το ξεχωριστό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε κάποια κακώς κείμενα αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να επιτρέψετε τις συνεργασίες που μερικές φορές είναι πολύ δύσκολες γιατί σας βάζουν οι άλλοι σε καλούπι. Χρήματα πάντως μπορεί να πάρετε και μάλιστα με εύκολο τρόπο.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger