Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τραγουδίστρια αποκάλυψε πώς έχει παντρευτεί εδώ και ένα χρόνο και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι!

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Έδωσε η ίδια τέλος στις φήμες που την ήθελαν να οργανώνει έναν υπερπολυτελή γάμο, αφού αποκάλυψε πώς έχει ήδη ενωθεί με τα δεσμά του γάμου!

Ο λόγος για την... 46χρονη Janet Jackson, που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Wissam Al Mana εδώ και ένα χρόνο, χωρίς να το πάρει είδηση κανείς!

«Οι φήμες που θέλουν να κάνουμε έναν υπερβολικό γάμο δεν είναι αληθείς» ανακοίνωσε το ζευγάρι στο Entertainment Tonight και συνέχισαν: «Παντρευτήκαμε πέρυσι σε μια ήσυχη, ιδιωτική και όμορφη τελετή. Τα δώρα γάμου που κάναμε ο ένας στον άλλον ήταν δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά».


http://www.gossip-tv.gr

Δικαστίνα έκανε σεx με κρατούμενο και τους άκουσε όλη η φυλακή!



Συνήγορος υπεράσπισης και δικαστικός 52χρονών, δεν μπόρεσε να κρατήσει τις αποστάσεις από τον νεαρό πελάτη της, με αποτέλεσμα να τους ακούσει όλη η φυλακή, καθώς έκαναν συχνά σεx στο δωμάτιο της ανάκρισης!

Το περιστατικό συνέβη στην Ιντιάνα, και αυτή τη στιγμή η 52χρονη δικαστίνα, αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για παράβαση καθήκοντος, με τα τη σεxουαλική επαφή με τον 26χρονο φυλακισμένο.
Η Λίσα Τρέιλο Γουλφ, εργάζεται ως ανώτερος δικαστής μερικής απασχολήσεις σε δύο επαρχίες βόρεια της Ιντιάνα, αλλά και ως συνήγορος υπεράσπισης. Η σχέση της με τον νεαρό, είχε ξεκινήσει πριν εκείνος, τελικά, καταδικαστεί, και μπει στη φυλακή.

Φαίνεται, όμως, πως οι δύο τους, όχι μόνο έκαναν σεx μέσα στη φυλακή, αλλά ήταν και ιδιαίτερα θορυβώδεις, αφού όλοι οι κρατούμενοι τους είχαν καταλάβει. Το συγκεκριμένο «κουτσομπολιό» δεν άργησε να έρθει και στα αυτιά των ανώτερων της 52χρονης, με αποτέλεσμα να τις απαγγείλουν κατηγορίες, αναφέρει το koolnews.

Η νομοθεσία της Αμερικής, είναι ιδιαίτερα αυστηρή με τέτοιου είδους περιστατικά, καθώς απαγορεύεται ρητώς να υπάρχει ερωτική σχέση ανάμεσα στον πελάτη και τον δικηγόρο του. Έτσι, η Γουλφ, κινδυνεύει αυτή τη στιγμή, να μην δει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματός της, να ανανεώνεται για το 2013. Η υπόθεση, αναμένεται να πάει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ιντιάνα, σε περίπου 20 ημέρες.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΣΕΞΟΘΕΡΜΙΔΩΝ!!!


1. ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ…
Με την συγκατάθεσή της …………. 12 Cal
Χωρίς την συγκατάθεσή της …… 187 Cal
2. ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ
Με τα δύο χέρια …….. 8 Cal
Με το ένα χέρι ……… 22 Cal
Με τα δόντια ………… 85 Cal
3. ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ
Εντοπισμός κλειτορίδας …… 8 Cal
Εντοπισμός σημείου G …… 92 Cal
4. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ
Με στύση ……………………………. 6 Cal
Χωρίς στύση ……………………. 315 Cal
Συζήτηση να βάλεις ή όχι ….. 514 Cal / min
5. ΣΤΑΣΕΙΣ
Συντριβανάτο …………… 12 Cal
Monica Levinsky ……….. 29 Cal
Ιεραποστολικό …………. 52 Cal
69 (ξάπλα) ……………….. 69 Cal
69 (όρθιο) ………………. 169 Cal
Καροτσάκι ……………… 216 Cal
Doggy Style …………….. 326 Cal
Ιταλικός πολυέλαιος … 912 Cal
6. ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ
Ψεύτικος ………….. 112 Cal
Αληθινός  …………. 315 Cal
7. ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ
Ομφάλια – Ηβική ……………… 11 Cal / gr
Επιστήθια ……………………….. 19 Cal / gr
Μηριαία ………………………….. 29 Cal / gr
Χειροκίνητη (εκείνη) ………… 44 Cal / gr
Χειροκίνητη (εσύ) ……………. (θεωρήθηκε εκτός θέματος)
Στοματική ……………………….. 86 Cal / gr
Πρωκτική ……………………….. 97 Cal / gr
Κολπική ……………………….. 112 Cal / gr
8. ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΣΤΥΣΗ
20-29 ετών………………. 36 Cal
30-39 ετών………………. 80 Cal
40-49 ετών ……………. 124 Cal
50-59 ετών ……………. 972 Cal
60-69 ετών …………. 2.916 Cal
70 και άνω …………… (ακόμα μετράμε τα Cal. Θεωρητικό άνω όριο: mc² )
9. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ
Αγκαλίτσα στο στρώμα …………………………… 8 Cal / hour
Σηκώνεσαι να φύγεις …………………………….. 36 Cal
Εξηγήσεις γιατί σηκώθηκες να φύγεις …… 816 Cal / min
10. ΝΤΥΣΙΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
Ήρεμο…………………………………………………. 32 Cal
Βιαστικό ……………………………………………… 98 Cal
Ο μπαμπάς της χτυπάει την πόρτα………. 1.218 Cal
Η σύζυγος σου χτυπάει την πόρτα………. 3.521 Cal
11. ΕΞΟΔΟΣ
Από την πόρτα περπατώντας……………… 7 Cal
Από την πόρτα τρέχοντας………………… 77 Cal
Από το παράθυρο…………………………… m * g * h (μάζα επί ύψος επί επιτάχυνση βαρύτητας)

Το Google Street View φωτογράφισε πoρνες την ώρα της δουλειάς! (pics)


Το Google Street View πολλές φορές μας έχει παρουσιάσει ορισμένες απίθανες φωτογραφίες και περίεργα περιστατικά!

Ανάμεσα στις φωτογραφίες απαθανάτισε και τις κινήσεις γυναικών που πουλούν το κορμί τους για λίγα χρήματα. Άτυχες π0ρνες εντοπίζονται από τις κάμερες, την ώρα που κάνουν τη λεγόμενη πιάτσα.

Οι κάμερες της Google έπιασαν επ' αυτοφώρω αρκετές γυναίκες να ψάχνουν πελάτη, χωρίς να το ξέρουν ότι καταγράφονται!

Περισσότερες από 5.000 φωτογραφίες των σκληρά εργαζόμενων γυναικών έχουν αναρτηθεί από αρκετά προγράμματα περιήγησης.

Οι φωτογραφίες αυτές περιλαμβάνουν πόρνες με τα απολύτως απαραίτητα ρούχα, τις περισσότερες φορές με εσώρουχα αναζητώντας πελάτες σε διάφορες περιοχές του κόσμου όπως τη Νίκαια της Γαλλίας και την Taguantiga της Βραζιλίας.

Σε άλλες φωτογραφίες απαθανατίζονται γυναίκες μαζί να φορούν πολύ προκλητικά φορέματα με γόβες στιλέτα, όπως αυτές που απεικονίζονται στους δρόμους του Σάο Πάολο της Βραζιλίας.






Απίστετο : Λιοντάρι αγκαλιάζει και φιλάει τη γυναίκα που το έσωσε (Video)



Μια συγκινητική ιστορία και ένα καταπληκτικό βίντεο που την ολοκληρώνει!...

Η ιστορία έχει να κάνει με ένα αφρικανικό λιοντάρι το οποίο ζούσε με ένα περιφερόμενο τσίρκο στο οποίο αντιμετώπιζε καθημερινά την κακοποίηση και τον υποσιτισμό, μέχρι που το έσωσε μια γυναίκα.

8 χρόνια μετά την διάσωση, η γυναίκα επισκέφτηκε το λιοντάρι και εισέπραξε μια πολύ ζεστή αγκαλιά και ένα φιλί ευγνωμοσύνης!


planet greece

Το κορίτσι που του έκοψαν τη μύτη και τα αυτιά, χαμογελά ξανά! (ΦΩΤΟ)


Η κοπέλα της φωτογραφίας ονομάζεται Aesha Mahammadzai, κατάγεται από το Αφγανιστάν και είναι 19 ετών. Πρίν από τρία χρόνια έζησε όσα οι υπόλοιποι βλέπουμε σε κινηματογραφικές ταινίες.

Προσπάθησε να αποδράσει από τον βάναυσο Ταλιμπάν σύζυγό της και την οικογένειά του, αλλά δεν τα κατάφερε. Την έπιασε και για να την τιμωρήσει τις έκοψε τη μύτη και τα αυτιά της.

Τελικά κατάφερε, σύμφωνα με τη dailymail, να ξεφύγει και πέταξε μέχρι την Αμερική, όπου οι γιατροί άρχισαν να της φτιάχνουν από την αρχή το πρόσωπο, χρησιμοποιώντας σιλικόνη και νερό.

Τρία χρόνια μετά, η 19χρονη πλέον Aesha γίνεται εξώφυλλο στο περιοδικό "Time" δηλώνοντας ότι είναι πολύ ευτυχισμένη με τα αποτελέσματα της χειρουργικής επέμβασης.

Έχοντας γίνει σύμβολο για τις γυναίκες στο Αφγανιστάν, δηλώνει: " Θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες που κακοποιούνται και βασανίζονται να είναι δυνατές, να μην καταθέτουν τα όπλα και να μην χάνουν την ελπίδα τους".

Όσο για την ιστορία που κρύβεται πίσω από τη φωτογραφία με την ακρωτηριασμένη μύτη, την αφηγείται κάπως έτσι: " Κάθε μέρα ο σύζυγός μου και η οικογένειά του με κακοποιούσε, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Όταν αυτό έγινε αφόρητο, το έσκασα. Με συνέλαβαν και με έβαλαν στη φυλακή για πέντε μήνες. Όταν αποφυλακίστηκα με έστειλαν ξανά στον σύζυγό μου. Εκείνητη νύχτα με πήγαν στα βουνά. Έδεσαν τα χέρια και τα πόδια μου. Μου είπαν ότι η τιμωρία μου θα ήταν να μου κόψουν τη μύτη και τα αυτιά μου. Και τότε ξεκίνησαν να το κάνουν".


thestival.gr

Μαραντόνα: Όταν ο Πελέ παίρνει λάθος χάπια λέει χαζομάρες (βίντεο)



«Πιστεύω ότι ήμουν ο καλύτερος παίκτης που πέρασε ποτέ από τα γήπεδα. Γιατί να με συγκρίνουν με τον Πελέ; Η μητέρα μου, είπε ότι ήμουν πιο δυνατός και ότι εκείνος έπαιζε με παίκτες που δεν μπορούσαν να κουνηθούν στο γήπεδο» δήλωσε ο Μαραντόνα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε από τη Νάπολη της Ιταλίας και δεν έχασε την ευκαιρία να πικάρει τον Πελέ λέγοντας πως: «Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις με τον Πελέ γιατί λέει χαζά πράγματα. Όταν παίρνει λάθος χάπια λέει χαζομάρες».
 Το «χρυσό παιδί» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου επέστρεψε στην αγαπημένη του πόλη έπειτα από οκτώ χρόνια. Στη Νάπολη, που έζησε μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές του ως ποδοσφαιριστής, βρίσκεται για να διαλευκανθεί το θέμα που έχει προκύψει με την ιταλική εφορία τονίζοντας πως «Δεν σκότωσα κανέναν, είχα πίστη απλά στους ανθρώπους που υπέγραφαν τα συμβόλαιά μου. Εγώ δεν ήμουν καν στο δωμάτιο. Ήμουν σε προπονήσεις και δεν καταλάβαινα γιατί η ιταλική δικαιοσύνη μου ζητούσε 40 εκατομμύρια» .
Έξω από το ξενοδοχείο είχαν συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να τον αποθεώσουν, ενώ εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει μερικά «καρφάκια» και για τον Μέσι. «Ο Μέσι σχεδόν δεν άγγιξε την μπάλα στον αγώνα με την Μίλαν αλλά είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Βέβαια, ακόμα θεωρώ ότι εγώ ήμουν καλύτερος», δήλωσε ο αργεντίνος σταρ.

Δείτε τους Ιταλούς να αποθεώνουν τον Ντιέγκο Μαραντόνα, έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο έδινε τη συνέντευξη τύπου.


http://www.koolnews.gr


Σκάνδαλο στην Τουρκία: ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ… η τηλεοπτική Χατιτζέ Σουλτάν! (δείτε τις φωτό και το ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)



Ένα video απαγορευμένο στην γείτονα κατά τα άλλα συντηρητική χώρα,  ανακαλύψαμε στο διαδίκτυο, όπου η τηλεοπτική Χατιτζέ Σουλτάν, πρωταγωνιστεί σε ερωτική ταινία γερμανικής παραγωγής!
Μπορεί ως τηλεοπτική αδερφή του Σουλειμάν, η Χατιτζέ Σουλτάν να έχει ένα άκρως συντηρητικό χαρακτήρα, δεν ισχύει όμως το ίδιο και με την προσωπικότητα της πρωταγωνίστριας Selma Ergec!
Ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της Τουρκίας ξεκίνησε την καριέρα της με άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις! Άκρως αποκαλυπτικό από ότι φαίνεται όμως δεν ήταν όμως μόνο το ξεκίνημα της στο μόντελινγκ αλλά και στην υποκριτική!
Αφού όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες (αλλά και το video που δυστυχώς απαγορεύτηκε από το youtube- http://video.ekolay.net/video-izle/sinema-tv/selma-ergec-in-dehsetul-vahset-videosu/4858010/) η Selma Ergec κατά κόσμο γνωστή ως τηλεοπτική αδερφή του Σουλειμάν, είχε κάνει μια ταινία άκρως ερωτική... γερμανικής παραγωγής! Σε ερωτικά σκηνές με τον παρτενέρ της που δεν μπορούν να προβληθούν με τίποτα στην Τουρκία αφού έρχονται ενάντια στις κατά τα άλλα συντηρητικές ηθικές αξίες.









41000000000858010




http://www.soknews.gr


ΣΟΚ: 20 κιλά ζύγιζε η 27χρονη φοιτήτρια της Νομικής που «έσβησε» από νευρική ανορεξία



Στο πένθος έχει βυθιστεί η περιοχή Αμμουδιά στην Πρέβεζα μετά το θάνατο μιας 27χρονης φοιτήτριας που έπασχε από νευρική ανορεξία. 

Η Βασιλική ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και όλοι όσοι την γνώριζαν μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Ωστόσο, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Είχε φτάσει στο σημείο να ζυγίζει 20 κιλά και έφυγε από τη ζωή από ανακοπή.

Η άτυχη κοπέλα είχε περάσει στη Νομική Σχολή Αθήνας, μιας και ήταν άριστη μαθήτρια, και από τότε άρχισε ο Γολγοθάς για εκείνη καθώς η νευρική ανορεξία της χτύπησε την πόρτα. 

Για 10 χρόνια η ζωή της ήταν ένα βασανιστήριο.

"Κάθε φορά που ερχόταν από την Αθήνα ήταν όλο και πιο αδύνατη. Δεν ήθελε να πάει σε γιατρούς. Μέχρι που την αναγκάσαμε να νοσηλευτεί ακόμα και με εισαγγελική παραγγελία. Πήγε σε πολλά νοσοκομεία. Δεν καταφέραμε τίποτα δυστυχώς" εξομολογήθηκε η αδελφή της Εύη στην εκπομπή "Μίλα".

Το τραγικό είναι πως η Βασιλική πριν αρρωστήσει ήταν 45 κιλά και λίγο πριν φύγει για σπουδές ξεκίνησε δίαιτα. "Γνώριζε πολλά πράγματα για την ασθένεια πριν αρρωστήσει. Κατάλαβε στην πορεία τι είχε! Άλλά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα! Πρόσεχε τις θερμίδες μέχρι και την τελευταία στιγμή!"

Συγγενείς και φίλοι την αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Δευτέρας με ένα μεγάλο γιατί…

ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Πήρε διαζύγιο μετά από 19 χρόνια γάμου


Μπορεί στα επαγγελματικά του να βιώνει την απόλυτη επιτυχία και να είναι περιζήτητος όμως στην προσωπική του ζωή τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Μετά από δεκαεννιά χρόνια γάμου αποφάσισε να βάλει τέλος στον έγγαμο βίο και να επιστρέψει στο κλαμπ των εργένηδων.
Ο λόγος για τον τηλεοπτικό "Αγαπούλα" Τάκη Σπυριδάκη που σε πρόσφατη συνέντευξή του "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για την προσωπική του ζωή.
"Έπειτα από 19 χρόνια γάμου χώρισα με την σύζυγό μου, την Σάντρα. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια της ζωής μας ήταν κουραστικά και για τους δυο μας. Κάναμε προσπάθειες να αντιστρέψουμε την κατάσταση αλλά δεν τα καταφέραμε. Κι έτσι ο καθένας πήρε τον δρόμο του" ανέφερε στο "People".
Πώς όμως αντιμετώπισε το χωρισμό; "Νιώθω πολύ καλύτερα. Είχαμε φτάσει σε σημείο που η ατμόσφαιρα στο σπίτι ήταν πολύ άσχημη, πράγμα που έκανε κακό στα παιδιά. Τώρα κοιμάμαι ήσυχος και μπορώ πλέον να ασχοληθώ με ό,τι θέλω εγώ. Βέβαια αυτό δεν είναι εύκολο διότι ουσιαστικά ξεκινάω από την αρχή. Ωστόσο, δεν με χαλάει που είμαι εργένης στα 55 μου" δήλωσε ο ηθοποιός.


Εξοργιστικό: Κορυφαίο πανεπιστήμιο ζητάει από τους φοιτητές να πάρουν κοκαΐνη!



Ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια της Ευρώπης, το King’s College του Λονδίνου, καλεί τους φοιτητές του να πάρουν κοκαΐνη!

Το email που εστάλη σε όλη την φοιτητική κοινότητα του πανεπιστημίου δείχνει πώς ορισμένοι καθηγητές δεν έχουν καμία ηθική. Επί της ουσίας ζητούν από τους φοιτητές τους, οι οποίοι παρεμπιπτόντως τους πληρώνουν αδρά, να γίνουν τα πειραματόζωα τους!

Στο ηλεκτρονικό μήνυμα που έλαβαν έγραφε πώς ζητούνται «υγιείς άνδρες, ηλικίας 25-40 ετών να πάρουν μέρος σε μια κλινική μελέτη, στην οποία θα κάνουν χρήση κοκαΐνης από τη μύτη».

Σκοπός της μελέτης είναι να γίνει καλύτερα κατανοητό πώς επιδρά η ουσία στον οργανισμό. Όπως αναφέρει η Huffington Post οι αρμόδιοι χαρακτηρίζουν το πείραμα ως  «σημαντική επιστημονική μελέτη» και τονίζουν πώς δεν θα γίνουν δεκτοί φοιτητές που έχουν ήδη κάνει χρήση της ουσίας, ούτε όσοι σπουδάζουν ιατρική ή οδοντιατρική.

Επιπλέον, όσοι τελικά επιλεγούν δεν θα πρέπει να κουρέψουν ή να βάψουν τα μαλλιά τους για 120 μέρες. Το πείραμα, που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων έχει πάρει έγκριση από τη επιτροπή δεοντολογίας London Westminster Research Ethics Committee και θα εποπτεύεται από το τμήμα τοξικολογίας του νοσοκομείου St Thomas’ Hospital.

Οι συμμετέχοντες θα πάρουν «εύλογη χρηματική αποζημίωση».

Κλειδώθηκες γuμνός έξω από το δωμάτιο; (Απίστευτο βίντεο)



Μπορεί να συμβεί δεν είναι και απίθανο εδώ που τα λέμε! Μπορεί να κλειδωθείς έξω από το χώρο σου χωρίς ρούχα!

Και καλά να είσαι έξω από το σπίτι σου αλλά αν είσαι σε ξενοδοχείο;

Δείτε τι έκανε ο κύριος στο βίντεο και μάλιστα απ’ότι φαίνεται ήταν και σε πολυτελές ξενοδοχείο, και ο μη γένοιτο αν σας τύχει εφοδιαστείτε με θάρρος και βρείτε ένα κλειδί!

Ο εν λόγω γυμνός κύριος πάντως κατέβηκε στη reception, του ζήτησαν ταυτότητα, προκειμένου να του δώσουν δεύτερο κλειδί,  αλλά δεν κρατούσε μαζί του. 

Εναλλακτικά του πρότειναν να τους δώσει το δίπλωμα οδήγησης. Ποτέ δε μάθαμε αν τελικά του δόθηκε το δεύτερο κλειδί γιατί το βίντεο κόβεται στο επίμαχο σημείο, παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι ένα αστείο γεγονός!

Να σημειώσουμε πως το βίντεο προβλήθηκε στο CCTV, ενώ πολλοί υποστηρίζουν πως ήταν στημένο!




Σταματά να αγωνίζεται σε ηλικία 101 χρονών ο γηραιότερος δρομέας Μαραθωνίων!



Ο γηραιότερος δρομέας Μαραθωνίων σταματά να αγωνίζεται… είναι μόλις 101 ετών

Ο Fauja Singh, ο άνθρωπος που είναι γνωστός, ως ο γηραιότερος δρομέας Μαραθωνίων στον κόσμο, τερμάτισε στον τελευταίο αγώνα δρόμου μεγάλων αποστάσεων, της ζωής του.

Ο κύριος Singh από το Λονδίνο, έχει ήδη ξεπεράσει τον ένα αιώνα ζωής, είναι 101 ετών. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να κερδίσει το τελευταίο του στοίχημα, να τερματίσει στον αγώνα δρόμου 10 χλμ που πραγματοποιήθηκε στο Χονγκ Κονγκ.

Ο χρόνος του μάλιστα, ήταν μόλις 1 ώρα, 32 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα. Ο ίδιος δήλωσε πως η απόφαση αυτή, να σταματήσει δηλαδή τη συμμετοχή, σε τόσο απαιτητικούς αγώνες, του αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα. Είναι στεναχωρημένος γιατί αποχωρεί από τους αγώνες, αλλά ταυτόχρονα χαίρεται γιατί ολοκληρώνει την αθλητική του καριέρα, σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Το 2011 είχε τερματίσει στον Μαραθώνιο του Τορόντο (42 χλμ), όμως το ρεκόρ του, ως του «γηραιότερου μαραθωνοδρόμου του κόσμου», δεν αναγνωρίστηκε, αφού ο υπέργηρος Άγγλος, ινδικής καταγωγής, δεν διαθέτει πιστοποιητικό γεννήσεως.

Ο κύριος Singh ξεκίνησε να τρέχει σε Μαραθώνιους, το 2000, σε ηλικία 89 ετών, όταν έχασε τη γυναίκα του. 

http://www.globalomen.com

5 τροφές που σταματούν το χρόνο



Ανακαλύψτε ποιες τροφές κρατούν τον οργανισμό μας νέο και νικήστε το χρόνο τρώγοντας έξυπνα

Αβοκάντο 

Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνη E και αντιοξειδωτικές ουσίες που συμβάλλουν στην προστασία του δέρματος ενάντια στη φθορά του χρόνου. Τα συστατικά που περιέχει το αβοκάντο θεωρείται ότι βοηθούν στην ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος γεγονός που κάνει το δέρμα να δείχνει πιο νέο γεμάτο φρεσκάδα. Με άλλα λόγια το αβοκάντο σας χαρίζει μια πιο νεανική επιδερμίδα.


Μύρτιλλα

Είναι πλούσια σε βιταμίνη που -μεταξύ άλλων- βοηθάει στην ομαλή κυκλοφορία του αίματος, ενώ περιέχουν βασικά μέταλλα που συμβάλλουν στον έλεγχο της διαδικασίας της γήρανσης. Επιπλέον επειδή τα μύρτιλλα είναι πλούσια σε κάλιο βοηθούν στην πρόληψη των οιδημάτων. 


Φασόλια 

Είναι πλούσια σε κάλιο και φυτικές ίνες που βοηθούν στη μείωση της χοληστερίνης και περιορίζουν τον κίνδυνο εκδήλωσης καρδιακών παθήσεων. Ένα ακόμη σημαντικό όφελος από την κατανάλωση φασολιών είναι ότι μας παρέχουν καλής ποιότητας πρωτεΐνη. 


Σοκολάτα 

Η σοκολάτα (με την προϋπόθεση ότι περιέχει τουλάχιστον 70% κακάο) μας προσφέρει υψηλή ποσότητα πρωτεΐνης και βιταμινών του συμπλέγματος Β. Η μαύρη σοκολάτα προάγει την υγεία του δέρματος και σας βοηθάει, σύμφωνα με έρευνες, να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος. 


Μπρόκολο

Το μπρόκολο είναι καλή πηγή φυτικών ινών και βιταμίνης C. Οι φυτικές ίνες βοηθούν στον έλεγχο του βάρους και σε συνδυασμό με τη βιταμίνη C στην πρόληψη των παθήσεων της καρδιάς. 

pathfinder.gr

Σύστημα ελέγχου υπολογιστή που φοριέται στο χέρι



Η τεχνολογία ελέγχου ψηφιακών συστημάτων μέσω χειρονομιών εξελίσσεται ραγδαία, και συνήθως οι συσκευές της χρησιμοποιούν κάποιου είδους εξωτερικούς αισθητήρες. Ωστόσο, το ΜΥΟ, της Thalmic Labs (Οντάριο), βρίσκεται ένα βήμα παραπέρα, καθώς φοριέται στο χέρι και ελέγχεται ακόμα πιο άμεσα από τον χρήστη, «διαβάζοντας» τις κινήσεις των μυών του.
Ο χρήστης κάνει απλές κινήσεις όπως αυτές που θα χρησιμοποιούσε ένα Apple trackpad, μόνο που τις κάνει στον αέρα (κινεί δάχτυλα για λειτουργίες όπως το pause σε ένα βίντεο, το scrolling μεταξύ σελίδων κ.ο.κ) και το ΜΥΟ (συμβατό με Windows και Mac OS X) τις «μεταφράζει» στις αντίστοιχες εντολές, καθώς είναι σε θέση να τις αντιλαμβάνεται μέσω της κίνησης των μυών. Συνδέεται μέσω Bluetooth, και ως εκ τούτου θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως κάποια στιγμή θα είναι σε θέση να συνεργαστεί με φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets, ή ίσως ακόμα και μη επανδρωμένα σκάφη (ως τηλεχειριστήριο).
Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, το ΜΥΟ αντιλαμβάνεται τις χειρονομίες με δύο τρόπους: τη δραστηριότητα των μυών και την ανίχνευση της κίνησης. Όταν ανιχνεύει τις κινήσεις των μυών του χρήστη, η συσκευή μπορεί να καταλάβει μεταβολές σε επίπεδο μέχρι και συγκεκριμένων δακτύλων, ενώ όταν «διαβάζει» τη θέση του χεριού στο χώρο, αντιλαμβάνεται προς ποια κατεύθυνση γίνεται η κίνηση.
Το ΜΥΟ εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο των συσκευών που θα φοριούνται, οι οποίες αναμένεται να αποτελέσουν την επόμενη μεγάλη επανάσταση στο χώρο της τεχνολογίας. Η τεχνική που χρησιμοποιεί ονομάζεται ηλεκτρομυογραφία, και ουσιαστικά μετρά την ηλεκτρική δραστηριότητα σε έναν μυ όταν αυτός κινείται, μεταφράζοντάς τον (στην περίπτωση του ΜΥΟ) σε κίνηση και στη συνέχεια σε εντολή. Αντίστοιχη τεχνολογία χρησιμοποιείται σε τεχνητά μέλη υψηλής τεχνολογίας. Από τη στιγμή που σχεδόν όλοι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τους ίδιους μύες για τις ίδιες κινήσεις, η Thalmic Labs κατέγραψε τα «μοτίβα» των ηλεκτρικών εκκενώσεων, συνδέοντάς τα με τις αντίστοιχες κινήσεις που χρησιμοποιούνται για τις εκάστοτε εντολές.
Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, η συσκευή σιγά σιγά «μαθαίνει» καλύτερα τις κινήσεις του χρήστη, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ακρίβειά της, ενώ τον ενημερώνει για την επιτυχή αναγνώριση μίας χειρονομίας μέσω μιας ελαφριάς δόνησης (κάτι που γενικότερα βοηθά στην προσαρμογή και εξοικείωση).
Η τιμή του ΜΥΟ θα ανέρχεται στα 149 δολάρια και η κυκλοφορία του αναμένεται στα τέλη του 2013. Μαζί με τη συσκευή η εταιρεία θα προσφέρει και μία ανοικτή ΑΡΙ (Application Programming Interface) για να δώσει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους developers να το συνδέσουν με δικά τους συστήματα και εφαρμογές, ή και να στήσουν νέα προγράμματα αξιοποιώντας τη συγκεκριμένη τεχνολογία.
Με την Google να αποκαλύπτει σταδιακά όλο και περισσότερα στοιχεία για το πολυαναμενόμενο Google Glass και τις φήμες σχετικά με την ανάπτυξη ενός «έξυπνου» ρολογιού χειρός από την Apple (iWatch) να κερδίζουν έδαφος, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το ΜΥΟ και γενικά αυτού του είδους οι τεχνολογίες έχουν εξαιρετικά καλές προοπτικές στη νέα εποχή των ψηφιακών συσκευών που φοριούνται, η οποία φαίνεται πως ανατέλλει. 

http://www.naftemporiki.gr

Γνωστή παρουσιάστρια σοκάρει: «Μέλη ρατσιστικής οργάνωσης ήρθαν στο σπίτι μου για να με σκοτώσουν»

«Μέλη ακραίας ρατσιστικής οργάνωσης ήρθαν στο σπίτι μου με κουκούλες και όπλα να με σκοτώσουν»..

Για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στην Σουήδια μίλησε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Η παρουσιάστρια καλεσμένη στην εκπομπή «Μίλα», εξομολογήθηκε όλες τις δυσκολίες που βίωσε ως παιδί τα πρώτα της χρόνια στην χώρα ως μετανάστρια.

«Το '98 δέχτηκα επίθεση από μέλη ακραίας ρατσιστικής οργάνωσης. Δεν κάηκε το σπίτι, ήρθαν με όπλα και κουκούλες στο σπίτι για να με σκοτώσουν». Μεταξύ άλλων η ίδια ανέφερε πως αντιμετώπισε πάρα πολλές δυσκολίες.

Την πρώτη της Σουηδέζα φίλη την έκανε στο Λύκειο ενώ δεν ήταν λίγα τα αρνητικά σχόλια που άκουγε σαν παιδάκι.


Πηγή: gossip-tv.gr


Μέσι και Ρονάλντο ενώνονται για το εξώφυλλο της Marca [εικόνα]


Πρόσωπο με πρόσωπο θα βρεθούν απόψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι στα ημιτελικά του Copa del Rey, ωστόσο η Ισπανική εφημερίδα Marca ενώνει στο εξώφυλλό της τους δύο μεγάλους πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Με ένα έξυπνο και εντυπωσιακό photoshop, η εφημερίδα ενώνει τα πρόσωπα των δύο παικτών που αναμένεται να διχάσουν απόψε τον ποδοσφαιρικό κόσμο:

«Πρόσωπο με πρόσωπο. Η ώρα των αστέρων. Οι δύο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του κόσμου θέλουν να οδηγήσουν τις ομάδες τους σε ένα clasico που δίνει πρόκριση στον τελικό εν μέσω της περιόδου» γράφει στο πρωτοσέλιδο.


http://www.to-periptero.com


Αφιέρωμα στο BBC έγινε ο 20χρονος Ελληνας που μιλάει άπταιστα 11 γλώσσες



Αφιέρωμα στο BBC έγινε ο ελληνικής καταγωγής Alex Rawlings ο οποίος μιλάει ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά 11 γλώσσες και μάλιστα άπταιστα!

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, o νεαρός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης μιλάει  Αγγλικά, Ελληνικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρωσικά, Ολλανδικά, Αφρικανικά, Γαλλικά, Καταλανικά, Ιταλικά και Εβραϊκά σαν να είναι… οι μητρικές του!

Δεν είναι απλώς ότι γνωρίζει πολύ καλά την σύνταξη των λέξεων και την προφορά… Είναι ότι μιλάει ΤΕΛΕΙΑ και για αυτό βραβεύτηκε άλλωστε.

Οι πρώτες δύο γλώσσες που έμαθε ήταν τα ελληνικά και τα αγγλικά. «Η μητέρα μου είναι μισή Ελληνίδα και όταν ήμουν παιδί, μού μιλούσε πάντα και στα αγγλικά και στα ελληνικά και λίγο στα γαλλικά» δήλωσε στο BBC.
Μάλιστα, υποστηρίζει πως αγαπημένη του γλώσσα είναι τα ελληνικά, καθώς "έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον ίδιο, καθώς είναι πολύ συνδεδεμένος με την Ελλάδα".
Δείτε το βίντεο του BBC που τον δείχνει μιλάει σε όλες τις γλώσσες που γνωρίζει μέσα σε δύο λεπτά! 



To Ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων, έντυσε με photoshop την Μ. Ομπάμα καλύπτοντας το μπούστο και τους ώμους της!


Πολύ ανοιχτό για τα δικά τους δεδομένα στο Ιράν, έκριναν οι δημοσιογράφοι του Ιρανικού πρακτορείου ειδήσεων πως ήταν το φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στα Oscar, η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Μισέλ Ομπάμα...

Έτσι θεώρησαν σωστό να επέμβουν ψηφιακά και να καλύψουν τόσο το μπούστο της όσο και τους ώμους της για να γίνει το φόρεμα πιο ...σεμνό! Έτσι ενώ η αυθεντική φωτογραφία της ήταν αυτή...

 Στα Ιρανικά μέσα ενημέρωσης ήταν αυτή...

Όπως βλέπεις κι εσύ, στη δεύτερη φωτογραφία με τη βοήθεια του photoshop το φόρεμα της συζύγου του προέδρου της Αμερικής είναι πιο κλειστό στο ντεκολτέ και έχει και μανίκια!


Ανέκδοτο: Ο γάτος GPS



Ένας τύπος μισούσε θανάσιμα τον γάτο της γυναίκας του και αποφάσισε να τον ξεφορτωθεί πηγαίνοντάς τον με το αυτοκίνητο 20 οικοδομικά τετράγωνα μακριά και να τον αφήσει στο πάρκο.
-Καθώς επέστρεφε στο σπίτι, ο γάτος ερχόταν από τον δρόμο.
Την επόμενη ημέρα αποφάσισε να τον ξεφορτωθεί πηγαίνοντάς τον με το αυτοκίνητο 40
οικοδομικά τετράγωνα μακριά και να τον αφήσει.
-Καθώς επέστρεφε στο σπίτι, ο γάτος ερχόταν από τον δρόμο.
Συνέχισε αφήνοντας τον γάτο όλο και πιο μακριά, αλλά ο κωλόγατος πάντοτε επέστρεφε στο σπίτι.
-Τελικά, αποφάσισε να τον οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα μακριά,
να στρίψει δεξιά, να οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα, να στρίψει αριστερά,
να οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα, να περάσει την γέφυρα,
να στρίψει δεξιά, να οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα,
μέχρις όπου έφτασε σε ασφαλή απόσταση, κατά την γνώμη του,
και εγκατέλειψε τον γάτο εκεί πέρα.
Μερικές ώρες αργότερα, τηλεφώνησε στο σπίτι του:

-Τζένη, ο γάτος είναι εκεί;

-Ναι, γιατί ρωτάς;

Έξω φρενών ο τύπος απαντά:

-Για φέρτον στο τηλέφωνο τον πού**η, χάθηκα και θέλω οδηγίες.


Είδηση που ΣΟΚΑΡΕΙ: Βίασαν μέχρι θανάτου σκυλιά


Κακοποίησαν σεxουαλικά μέχρι θανάτου δύο οικόσιτα σκυλιά οικογένειας από τη Σκάλα Λακωνίας.


Η οικογένεια που είδε τα σκυλιά της να πεθαίνουν μέσα σε φρικτούς πόνους κατήγγειλε το έγκλημα των ασυνείδητων στην Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία, η οποία, με τη σειρά της δημοσιοποίησε την υπόθεση. 

Η οικογένεια κατήγγειλε ότι το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 29 Ιανουαρίου. Τότε μέλη της οικογένειας βρήκαν ετοιμοθάνατο το ένα σκυλάκι βάρους περίπου 12 κιλών, με εμφανή σημάδια σεxουαλικής κακοποίησης και βασανιστηρίων! 
Το ίδιο, προφανώς, ανθρωπόμορφο κτήνος ξαναχτύπησε και στις 15 Φεβρουαρίου με θύμα το δεύτερο σκυλάκι της οικογένειας, το οποίο άρπαξε και μετέφερε σε ένα διπλανό χωράφι όπου το κρέμασε από ένα δέντρο και το κακοποίησε σεxουαλικά μέχρι να ξεψυχήσει.

Σύμφωνα με την οικογένεια, πολλές φορές τους τελευταίους μήνες ο απάνθρωπος βασανιστής είχε τρυπώσει στην αυλή τους καραδοκώντας για να πιάσει τα ζώα και, σε μια από αυτές, έπεσε το πορτοφόλι του το οποίο παραδόθηκε στην Αστυνομία. Όμως, οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεν έχουν προχωρήσει.

tromaktiko

Απίστευτο! Αυτό το λογότυπο μας κόστισε 10.000 ευρώ!! (Δείτε τι πρότειναν άλλοι…δωρεάν)




Αυτό είναι το νέο λογότυπο του ΕΟΤ για την προώθηση της Ελλάδας. Κόστισε μόλις 10.000 ευρώ, μη μας ρωτάτε γιατί…  

Για να μη βαρεθούν, όμως, οι ξένοι που δεν καταλαβαίνουν από τη λιτή και απέριττη ομορφιά του ασπρογάλαζου, εμείς προσφέρουμε –εντελώς δωρεάν- άλλα δύο λογότυπα για την Ελλάδα του 2013…

  
 Επίσης, δε μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με το Δημήτρη Γ. από τη Lifo:
«Πιστεύω ότι τον έκλεψαν τον γραφίστα. Είναι ένα κομψοτέχνημα που αξίζει πολλαπλάσια. Καταρχήν, είναι μαγικό πως σκέφτηκε, ο μπαγάσας, να βάλει λευκά γράμματα σε γαλάζιο φόντο σε ένα λογότυπο για την Ελλάδα. Έχει χρησιμοποιήσει όχι μια, άλλα δυο γραμματοσειρές παρακαλώ! Και σα να μην έφτανε αυτό έχει καταφέρει αριστουργηματικά να στοιχήσει τέλεια στα δεξιά το all time classic. Άσε που δεν έχει και κανένα ορθογραφικό λάθος. Προσκυνώ στο μεγαλείο του…»

youropia.gr

Γυναίκα καταρρέει σε δίκη: Ο άντρας της δολοφονούσε και έτρωγε γυναίκες



Σε απίστευτες αποκαλύψεις προχώρησε η πρώην σύζυγος αστυνομικού, η οποία ανακάλυψε πως ο άντρας της σχεδίαζε να τη σκοτώσει, αλλά και να βιάσει να δολοφονήσει τουλάχιστον άλλες 100 γυναίκες. Το στοιχείο εκείνο, όμως, που έκανε τυς πάντες στο δικαστήριο να μην πιστεύουν στα αυτιά τους ήταν, το σχέδιο του να φάει και μερικά από τα θύματά του!
Η Κάθλιν Μάνγκαν, ξέσπασε σε λυγμούς, το πρωί της Τρίτης, κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου,μιλώντας για την ανακάλυψη του σατανικού σχεδίου του Ζιλμπέρτο Βάλε. Η γυναίκα, ενώ στην αρχή του γάμου τους ήταν απόλυτα ευτυχισμένη παρέα με τον σύζυγό της, μετά από λίγο καιρό, παρατήρησε πολύ μεγάλες διαφορές στη συμπεριφορά του.
Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις, έγιναν από την ίδια, όταν ανακάλυψε στον υπολογιστή του άντρα της, καταγεγραμμένα τα σχέδιά του. Μάλιστα, για την ίδια είχε γράψει, πως σκόπευε να την κρεμάσει ανάποδα, να την κόψει το λαιμό και να παρακολουθήσει όλο το αίμα να βγαίνει από το σώμα της.
Στις «σκοτεινές» του σκέψεις, υπήρχε η ιδέα να δολοφονήσει άγρια και πολλές άλλες γυναίκες, ενώ για τουλάχιστον μία από αυτές, αναφέρει στα έγγραφά του ότι θα την έψηνε και θα την έτρωγε!
Εκτός από τα έγγραφά του, στον υπολογιστή βρέθηκαν και πολλές φωτογραφίες από γυναίκες αιμόφυρτες, ενώ μερικές από αυτές ήταν και νεκρές. Στην συντριπτική του πλειοψηφία ήταν γυμνές.
Παρά το μεγάλο της σοκ, μόλις έμαθε τα σχέδια του συζύγου της, η νεαρή γυναίκα έσπευσε να τηλεφωνήσει, αμέσως, στο FBI και να τους ενημερώσει για τα όσα έμαθε. 
Κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας της δίκης, η νεαρή, δεν άντεξε το σοκ μετά από την αποκάλυψη των λεπτομερειών των εγκλημάτων του πρώην άντρα της. Ο δικηγόρος της υπεράσπισής του, δε, δήλωσε, πως όλα αυτά τα κείμενα ήταν απλά σενάρια στο μυαλό του άντρα και πως δεν είχε σκοπό να προβεί σε αυτές τις εγκληματικές πράξεις.

http://www.koolnews.gr

ΣΟΚ: Ανακάλυψαν πορτοφόλι από δέρμα μανιακού δολοφόνου! [φώτο]



Ένα... διαφορετικό πορτοφόλι ανακαλύφθηκε σε ένα συρτάρι στο... Νιού Τζέρσεϊ.

Το πορτοφόλι είναι φτιαγμένο από το αποξηραμένο δέρμα του Αντουάν ΛεΜπλανκ, ενός μανιακού δολοφόνου του 19ου αιώνα, ο οποίος το 1833 είχε διαπράξει ένα φρικτό έγκλημα και είχε κρεμαστεί σε δημόσια θέα.

Ο ΛεΜπλανκ ήταν ένας Γάλλος μετανάστης, ο οποίος έφτασε στις ΗΠΑ το 1833, προκειμένου να αναζητήσει ένα καλύτερο μέλλον, έπειτα από την αποκλήρωσή του από την οικογένειά του στη Γαλλία.

Λίγες μέρες έπειτα από την άφιξή του στη Νέα Υόρκη, ο ΛεΜπλανκ βρήκε επαγγελματική στέγη σε μία τοπική οικογένεια, τους Σάιρ, οι οποίοι του ανέθεσαν να τους κόβει ξύλα και να ταΐζει τα γουρούνια τους, προσφέροντάς του σε αντάλλαγμα ένα πιάτο φαΐ και ένα κρεβάτι.

Ο ΛεΜπλανκ, ο οποίος δεν μιλούσε καθόλου Αγγλικά, έπειτα από δύο εβδομάδες νευρίασε με το γεγονός ότι αποτελούσε, ουσιαστικά, τον εντολοδόχο της οικογένειας, και δολοφόνησε τον δικαστή Σάμουελ Σάιρ, χτυπώντας τον επανειλημμένα με ένα φτυάρι στο πρόσωπο. Ακολουθώντας τη δολοφονία του δικαστή, ο Αντουάν άρπαξε ένα ρόπαλο και σκότωσε τη γυναίκα του, Σάρα Σάιρ, και ύστερα συνέθλιψε και το κρανίο της υπηρέτριας του σπιτιού, Φοίβης.

Ο Γάλλος συνελήφθη από την αστυνομία του Νιού Τζέρσεϊ και οδηγήθηκε στο δικαστήριο, όπου του επιβλήθηκε η θανατική ποινή. Ο ΛεΜπλανκ κρεμάστηκε, ενώπιον 10.000 ανθρώπων, στις 6 Σεπτεμβρίου του 1833, αναφέρει το koolnews.

Το πτώμα του μανιακού δολοφόνου χρησιμοποιήθηκε έπειτα για ιατρική έρευνα, με τους επιστήμονες να πραγματοποιούν πειράματα με ηλεκτρισμό στο σώμα του. Το δέρμα του ύστερα αφαιρέθηκε και αποξηράθηκε, ενώ χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία πορτοφολιών, τσαντών, καλυμμάτων πορτατίφ και καλυμμάτων βιβλίων. Το πρόσωπό του διατηρήθηκε και μετατράπηκε σε γύψινη μάσκα.

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger