Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σύζυγος Μιχαλολιάκου: Η κόρη σου βγήκε από τη μπουζού η πρεζού;

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013


Επίθεση στον αντιπρόεδρο της Βουλής Γ. Δραγασάκη έκανε η σύζυγος του Ν. Μιχαλολιάκου χρησιμοποιώντας την κόρη του αντιπροέδρου της Βουλής.

Από το βήμα της Βουλής αναρωτήθηκε «αν βγήκε από τη μπουζού η πρεζού» προκαλώντας τη σφοδρή αντίδραση του κ. Δραγασάκη.

Η Ε. Ζαρούλια αναφέρθηκε σε παλαιότερο δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα σύμφωνα με το οποίο η κόρη του κ. Δραγασάκη έχει θέματα με τη δικαιοσύνη.

newsbeast

Crisis 2013 στη Μύκονο - Ένα βίντεο με άφθονη σαμπάνια που προκαλεί...


Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί φέτος το καλοκαίρι στη Μύκονο της κρίσης. Άφθονη σαμπάνια σα να είμαστε στα Αραβικά Εμιράτα, από νεαρούς Έλληνες. Δείτε το προκλητικό βίντεο πιο κάτω που μας έστειλε το Mykonos Live TV.

Aυτά βλέπει ο Σόιμπλε και η παρέα του και μας ετοιμάζουν "σκληρό" χειμώνα...


Δείτε πόσα λεφτά έβγαλε πέρυσι ο Ολυμπιακός από την Ευρώπη!


Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η UEFA στη δημοσιότητα, οι «ερυθρόλευκοι» βάζουν στα ταμεία τους 8,6 εκατ. ευρώ λόγω της συμμετοχής στους στη φάση των ομίλων, 3 εκατ. ευρώ εξ αιτίας της βαθμολογικής συγκομιδής και 11.646.000 ευρώ από το market pool.  

Αν σε αυτά προσθέσουμε και 524.738 ευρώ από το Europa League, οι Πειραιώτες φτάνουν στα 23.770.738 ευρώ. 

Από την άλλη, τα έσοδα του Παναθηναϊκού από το Europa League φτάνουν 3.784.735 ευρώ. 

Οι 32 ομάδες που συμμετείχαν στη φάση των ομίλων μοιράστηκαν 904 εκατ. ευρώ, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν Μονάχου, να εισπράττει 55.046 εκατ. και τη φιναλίστ Ντόρτμουντ 54.161 εκατομμύρια. 

Πάντως. η Γιουβέντους πήρε περισσότερα χρήματα από και από τις δύο γερμανικές ομάδες, εκμεταλλευόμενη το market pooll , βάζοντας στα ταμεία της 65.3 εκατομμύρια ευρώ!

Το seχy ατύχημα Ελληνίδας παρουσιάστριας!

Προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε ένα τοίχο ξενοδοχείου στη Ρόδο, αλλά...

Η Ευαγγελία Αραβανή έκανε το άλμα και χάρισε το πλάνο στον φωτογράφο...






Ποια είναι η αλήθεια για τους εφοπλιστές στην Ελλάδα;


Επίπλαστη η εικόνα φιλοπατρίας που θέλουν κάποιοι να παρουσιάσουν

- Ποια είναι η αλήθεια για την πιο πλούσια ομάδα Ελλήνων

Με τιμές και τυμπανοκρουσίες παρουσιάστηκε η συνάντηση του Πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά, με το Προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών για την υπογραφή του συμφώνου οικειοθελούς προσφοράς στα δημοσιονομικά έσοδα, ύψους 140 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.Μπορεί το ύψος της εθελοντικής συνεισφοράς να φαντάζει μεγάλο στον Έλληνα πολίτη, ο μύθος, όμως, καταρρίπτεται αν αναλογιστεί κανείς ότι οι Έλληνες ναυτικοί καταβάλλουν για φόρους περίπου 57 εκατ. ευρώ ετησίως (ή 228 εκατ. ευρώ την τετραετία).

Κατά τη συνάντηση εξήρθη η συγκινητική συνεισφορά των Ελλήνων εφοπλιστών σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα και το αίσθημα πατριωτισμού τους.Αυτή, όμως, είναι η εικόνα που κάποιοι από το εφοπλιστικό λόμπι με πάθος προσπαθούν να δημιουργήσουν για τον εαυτό τους. Η αλήθεια είναι πως η πιο πλούσια ομάδα των Ελλήνων υποφορολογείται, έχει απίστευτα προνόμια και θέτει τελεσίγραφα στο κράτος που υποστηρίζει ότι συνδράμει.Αρκεί να υπενθυμίσουμε το νόμο 27/1975, ο οποίος δεν έχει αλλάξει τα τελευταία 40 χρόνια και εξασφαλίζει στους εφοπλιστές 56 φοροαπαλλαγές.Σύμφωνα με το νόμο αυτό, κάθε πλοίο υπό ελληνική σημαία πληρώνει το χρόνο φόρο από 3.000 έως 8.000 ευρώ. Όσο δηλαδή ένας άνεργος χωρίς εισοδήματα.

Αν το πλοίο είναι ελληνικό, αλλά υπό ξένη σημαία, δεν πληρώνει τίποτα!!!Το επιχείρημα που προβάλλεται, για να δικαιολογήσει τις προκλητικές φοροαπαλλαγές είναι αυτό της εισροής συναλλάγματος στη χώρα, μέσω της ναυτιλίας. Ούτε, όμως, αυτό είναι αλήθεια στο βαθμό που εμφανίζεται. Τα πλοία ελληνικής σημαίας δεν έχουν υποχρέωση να έχουν πάνω από 1-2 Έλληνες ναυτικούς. Τα δε ελληνόκτητα ούτε έναν απαιτείται να έχουν. Οι εφοπλιστές υποστηρίζουν πως δίνουν δουλειά μέσω της ναυτιλίας σε 22.500 χιλιάδες εργαζομένους που ασχολούνται με αυτήν περιφερειακά. Το ίδιο και πολλοί ακόμη επιχειρηματίες που φορολογούνται κανονικότατα, θα απαντήσει κάποιος.Το δε συνάλλαγμα δεν είναι τίποτα άλλο από τις μεγάλες καταθέσεις τους, μέρος μόνο των οποίων περνάει κάποια στιγμή και από τις ελληνικές τράπεζες. Το ερώτημα που τίθεται εύλογα από πολλούς είναι γιατί οι καταθέσεις των υπολοίπων Ελλήνων είναι απαραίτητο να μένουν στην Ελλάδα, ενώ των εφοπλιστών όχι;Επίσης, οι Έλληνες εφοπλιστές έχουν δικαίωμα να διατηρούν δίκτυο εταιριών χωρίς φορολόγηση και υπερβολικά προνόμια, στο οποίο πολλοί περνούν τις βίλες τους, τα πολυτελή αυτοκίνητά τους, τα προσωπικά τους έξοδα.Σα να μην φτάνουν όλα αυτά, η Ελλάδα στο όνομα της «ελληνικότητας» και της «περηφάνιας», διατηρεί στις ελληνικές πρεσβείες σε όλο τον κόσμο δίκτυο Ακολούθων, για να εξυπηρετεί τους «πατριώτες» που υποφορολογεί.


Το ελληνικό κράτος συστηματικά προωθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τα αιτήματά τους και εξασφαλίζει εξαιρέσεις από νόμους που ισχύουν. Ακόμα και τώρα, που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ξεκινήσει έρευνα για την πλεονεκτική τους φορολόγηση, η ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να τους προστατεύει.Η μόνιμη επωδός των εφοπλιστών, κάθε φορά που θίγεται το θέμα μεγαλύτερης φορολογικής συνεισφοράς τους, είναι ότι θα αλλάξουν σημαία στα πλοία τους. Ποια θα ήταν, όμως, η αντίδραση των ελληνικών κυβερνήσεων, αν χρησιμοποιούσαν το ίδιο επιχείρημα οι βιομήχανοι, οι έμποροι, αν κάθε ομάδα επαγγελματιών στην Ελλάδα έλεγε «κόψτε τη φορολόγηση, γιατί θα μεταφερθούμε αλλού ή θα απολύσουμε τους εργαζόμενους»;Γεγονός είναι η κυρίαρχη θέση του ελληνικού εφοπλιστικού κεφαλαίου σε διεθνές επίπεδο, όλα τα υπόλοιπα, όμως, περί πραγματικής προσφοράς στην Ελλάδα, είναι προς απόδειξη. Και μέχρι στιγμής δεν γίνονται ουσιαστικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

athensmagazine

Βίντεο-σοκ από την φονική επίθεση καρχαρία σε 18χρονη!


Την επίθεση που δέχτηκε μία 18χρονη κοπέλα από καρχαρία, ενώ κολυμπούσε σε μία από τις δημοφιλέστερες, αλλά και πιο επικίνδυνες, παραλίες της Βραζιλίας, κατέγραψε λουόμενος. Στο βίντεο φαίνεται το νερό να βάφεται κόκκινο από το αίμα της Bruna Gobbi, όταν ο καρχαρίας της δάγκωσε το αριστερό πόδι.

Το συγκλονιστικό μάλιστα είναι ότι το κορίτσι κολυμπούσε στα ρηχά, και η στάθμη του νερού έφτανε μόλις στη μέση της.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των διασωστών και των γιατρών του τοπικού νοσοκομείου, όπου διακομίστηκε, η 18χρονη τελικά δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

4news.gr

Πεθαίνοντας στην Ελλάδα, ένα βίντεο του BBC!


Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ για τη κρίση που μαστίζει τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα. Πόνο που αρκετοί από εμάς δεν αντιλαμβανόμαστε και δεν βλέπουμε στη καθημερινότητά μας. Ένα 20λεπτο αφιέρωμα στη διαλυμένη Ελλάδα του 2013...

ΠΗΓΗ: topstory.gr

Της έβαλαν χειροπέδες γιατί οδηγούσε γυμνή!

Θα μπορούσε να είναι σκηνή από εκπομπή με φάρσες, όμως αυτό που αντίκρισε Ελβετός αστυνομικός ήταν αληθινό.

 Ο άντρας σταμάτησε το αμάξι μιας γυναίκας, η οποία οδηγούσε φορώντας… απολύτως τίποτα! Η 27χρονη σταμάτησε στον αστυνομικό έλεγχο στην περιοχή Μπααρ της κεντρικής Ελβετίας, η οποίος έγινε επειδή ήταν… τσίτσιδη!

Ιδιοκτήτης του αμαξιού είναι ένας 29χρονος άνδρας, ο οποίος οδηγούσε όταν αντιλήφθηκε ότι λίγα μέτρα παρακάτω γινόταν αστυνομικός έλεγχος. Επειδή δεν είχε δίπλωμα η φίλη του ανέλαβε την οδήγηση… Τώρα το γιατί δεν φορούσε ρούχα παραμένει άγνωστο!

attikipress.gr

Θαυμάστρια κατεβάζει το παντελόνι της στον Ρόμπι Γουίλιαμς και εκείνος....


Όταν είδε την φαν του να σηκώνει ένα πλακάτ στο οποίο έγραφε «παρακαλώ υπέγραψε στον ποπό μου για να το κάνω τατουάζ» δεν δίστασε λεπτό. 

Άφησε το μικρόφωνο και έτρεξε να κάνει πράξη την επιθυμία της θαυμάστριας του.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια συναυλίας του Βρετανού τραγουδιστή στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Η θαυμάστρια του Ρόμπι Γουίλιαμς, Λόνε Μάρτινσεν ύψωσε το πλακάτ με την προκλητική επιθυμία της κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Ο τραγουδιστής έπιασε αμέσως το νόημα και έτσι η επιθυμία της νεαρής έγινε σχεδόν αμέσως πραγματικότητα. 

Δεν χαλάει χατίρι ο Γουίλιαμς...

Γίνετε πιο...ντούροι τρώγοντας... καρύδια!


Αν τρώει κανείς περίπου δύο χούφτες καρύδια τη μέρα για μερικές εβδομάδες, μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του σπέρματός του, ιδίως αν είναι νέος.


Αυτό λέει με μία νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, η οποία πάντως δεν παρέχει τη διαβεβαίωση ότι αυτή η βελτίωση θα βοηθήσει όντως την ανδρική γονιμότητα.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Γουέντι Ρόμπινς της Σχολής Δημόσιας Υγείας Fielding του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια- Λος Άντζελες (UCLA), που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό σχετικά με τη βιολογία της αναπαραγωγής "Biology of Reproduction", σύμφωνα με το BBC, διαπίστωσαν ότι η καθημερινή κατανάλωση καρυδιών επί 12 εβδομάδες είχε ευεργετικά αποτελέσματα στο σχήμα του σπέρματος, την ποσότητα, την κινητικότητα και τη ζωτικότητά του.
Η βρετανική μελέτη αφορούσε 117 άνδρες ηλικίας 21 έως 35 ετών που είχαν χωριστεί σε δύο ομάδες, από τις οποίες μόνο η πρώτη έτρωγε 75 γραμμάρια καρύδια καθημερινά. Το σπέρμα των ανδρών της πρώτης ομάδας βελτιώθηκε αισθητά από ποσοτική και ποιοτική άποψη, ενώ της δεύτερης όχι. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η ωφέλιμη δράση των καρυδιών οφείλεται κυρίως στα λιπαρά οξέα που περιέχουν και βοηθάνε στην καλύτερη ανάπτυξη του σπέρματος.
«Είναι εύκολο κανείς να γελάσει με έρευνες όπως αυτή, όμως υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι ορισμένες πλευρές της διατροφής ενός άνδρα μπορούν να επηρεάσουν τον αριθμό και την ποιότητα των σπερματοζωαρίων που παράγονται από τους όρχεις του», δήλωσε ο ανδρολόγος Άλαν Πέισι του πανεπιστημίου του Σέφιλντ.
Οι ερευνητές προτίθενται να κάνουν δοκιμές σε ζευγάρια με πρόβλημα γονιμότητας λόγω της φτωχής ποιότητας του ανδρικού σπέρματος, κατά πόσο μία καθημερινή δίαιτα με καρύδια θα επιφέρει επιτυχία στη σύλληψη παιδιού. Συνήθως η ανδρική υπογονιμότητα αποδίδεται στο αραιό ή μειωμένων δυνατοτήτων σπέρμα.

http://www.newsit.gr

Κι όμως είναι η κόρη του!


Ε, ναι λοιπόν! Ο Ραλφ Μάτσιο (Ralph Macchio) είναι πατέρας. Και όχι κανενός μωρού, όπως κάλλιστα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Στα 51 του χρόνια ο ηθοποιός που άφησε εποχή μέσα από την ταινία “Karate Kid” (1984) μοιάζει κατά πολύ νεότερος, γι’ αυτό και όταν εμφανίστηκε πρόσφατα με την κόρη του, Τζούλια (Julia) εξέπληξε τους πάντες.

 Ο Μάτσιο είναι παντρεμένος τα τελευταία 27 χρόνια με την αγαπημένη του από το γυμνάσιο, Φίλις Φιέρρο (Phyllis Fierro) με την οποία έχουν εκτός από την 21χρονη Τζούλια, η οποία ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά, και έναν γιο, τον Ντάνιελ ο οποίος προφανώς χρωστά το όνομά του στον μαθητευόμενο καράτε κιντ που έκανε διάσημο τον μπαμπά του –”Ντάνιελ Σαν”, φώναζε τον πιτσιρικά ο μέντοράς του, για όσους θυμούνται!

Η Τζούλια πρωταγωνιστεί στην ταινία “Girls Most Likely” και ο πατέρας της τη συνόδεψε στην πρεμιέρα για καλή τύχη…

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι ο Μάτσιο υπήρξε ένας από τους θρυλικούς “Outsiders” (1983) του Κόπολα, μαζί με τους Εμίλιο Εστεβέζ, Ρομπ Λόου, Τόμας Χάουελ, Ματ Ντίλον, Πάτρικ Σουέιζι και Τομ Κρουζ.

Ο περίφημος λεκές... και άλλα πολλά της Monica Lewinski βγαίνουν στο σφυρί!


Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 32 από τα αντικείμενα που είχαν κατατεθεί ως αποδεικτικά στοιχεία για τη σχέση της Monica Lewinski με τον Bill Clinton πριν από 15 χρόνια θα βγουν στο σφυρί!

Και όμως!

 Αν θυμάστε το σκάνδαλο με το φόρεμα της Monica και την παράνομη σχέση που είχε με τον τότε πλανητάρχη Bill Clinton τότε καταλαβαίνετε για τι είδους αντικείμενα μιλάμε.

Συγκεκριμένα, ο ηλεκτρονικός οίκος δημοπρασιών, Nate D. Sanders, ανέλαβε να βγάλει στο σφυρί 32 από τα προσωπικά είδη της Lewinski, που εκτιμώνται συνολικά σε 400.000 ευρώ.

Μέσα σε αυτά είναι παλιά ρούχα της, χειρόγραφες σημειώσεις, δώρα και υπογεγραμμένες από τον Bill Clinton φωτογραφίες.

Τι άλλο θα ακούσουμε..!

athensbars

Ρέμος για Σόιμπλε : 'Aυτό θα δει και θα περπατήσει ο π@υστης... [Video]


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντο στο οποίο απεικονίζεται ο Αντώνης Ρέμος σε συναυλία του να σχολιάζει τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας και να λέει πως «αυτό θα δει και θα περπατήσει ο π@υστης».

Ο ΧΡΙΣΤOΔΟΥΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝHΘΗΚΕ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ!


Ο στενός συνεργάτης του Μακαριστού Χριστοδούλου, επικοινωνιολόγος Σωτήρης Τζούμας αλλά και ο ποινικολόγος, Κωνσταντίνος Πλεύρης, επίσης φίλος του Χριστόδουλου, ήταν κατηγορηματικοί…

“Τον αρχιεπίσκοπο τον έφαγαν”. Μάλιστα ο κ.Πλεύρης επικαλούμενος μαρτυρία του πρώην θεράποντος ιατρού του μεγάλου ιεράρχη, γιατρού Φώλια, τόνισε ότι “μου είχε πει ο γιατρός του ότι δύο καρκίνοι δεν δικαιολογούνται.

Στο Αρεταίειο όπως έλεγε και ο Χριστόδουλος είχε υποστεί αλλεπάλληλες ακτινοβολίες. Μετά τον πήγαν στην Αμερική, τον άνοιξαν και δεν του έκαναν μεταμόσχευση. Και εκεί κάτι έγινε. Έχω ζητήσει από το 2010 να δοθεί στη δημοσιότητα ο ιατρικός του φάκελος.

Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι ο θάνατος του μακαριστού Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλου πιθανόν να οφείλεται και σε ιατρικά λάθη”, είπε ο κ.Πλεύρης και επανέλαβε όσα είχε πει και στο παρελθόν:

«Κινούμαι βάσει πληροφοριών από γιατρούς που ήταν στο πλευρό του. Θεωρώ πως χρήζουν περαιτέρω έρευνας όλα όσα μου ανέφερε σε συζητήσεις που είχα με τον επιστήμονα που κούραρε τον μακαριστό. Ο Χριστόδουλος υπήρξε δημόσιο πρόσωπο και επιβάλλεται να δοθεί στη δημοσιότητα ο ιατρικός του φάκελος. Για να μάθει ο κόσμος από τι ακριβώς απεβίωσε και αν ακολουθήθηκε η ενδεδειγμένη θεραπεία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μεταξύ των θεραπόντων ιατρών υπήρξαν σοβαρές διαφωνίες.

Για να πάψουν να κυκλοφορούν αυτού του είδους οι φήμες, πρέπει να ληφθεί η ευθύνη από την Ιερά Σύνοδο και να δώσει στη δημοσιότητα τον ιατρικό φάκελο».

Ο πρώην πολιτικός εξηγεί πως αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά του, τότε θα θεωρηθεί ύποπτο. «Θα επιτύχω το στόχο μου δια της δικαστικής οδού», κατέληξε.

Kατηγορηματικός ήταν και ο κ.Τζούμας. “Είναι πια ξεκάθαρο για μας που τον γνωρίζαμε. Τον δολοφόνησαν”, είπε ο κ.Τζούμας.

pisoapothnkoyrtina

Δεύτερο περιστατικό ηλεκτροπληξίας από iphone!

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει το γεγονός πώς ένας ακόμα άνθρωπος έπαθε ηλεκτροπληξία από  iphone.

Όπως σας είχαμε πει πριν από λίγες ημέρες μια 23χρονη κοπέλα από την Κίνα έπαθε ηλεκτροπληξία και πέθανε προσπαθώντας να απαντήσει σε μια κλήση στο iPhone τη στιγμή που αυτό φόρτιζε.

Λίγες μέρες μετά έγινε γνωστό πώς ένας ακόμα άντρας, ο 30χρονος Wu Jian Tong, πάλι από την Κίνα έπαθε ηλεκτροπληξία από ένα iPhone 4, ενώ εκείνο βρισκόταν στο φορτιστή του και νοσηλεύεται σε κώμα σε νοσοκομείο του Πεκίνου.

Και σε αυτή την περίπτωση γίνεται έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο φορτιστής ήταν αυθεντικός, καθώς στην περίπτωση της νεαρής κοπέλας δεν ήταν. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πώς τόσο ο φορτιστής που χρησιμοποιήθηκε όσο και το iPhone δούλευαν κανονικά.

Άλλαξαν φύλο κι έγιναν ζευγάρι!

Ο Arin και η Katie νιώθουν πλέον καλά με τους εαυτούς τους

Στη φωτογραφία υπάρχει ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Αλλά δεν ήταν πάντα έτσι μοιρασμένοι οι ρόλοι. Γιατί ο Arin γεννήθηκε κορίτσι και τον έλεγαν Emerald και η Katie γεννήθηκε αγόρι και την έλεγαν Luke. 

Ο 17χρονος Arin και η 19χρονη Katie από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ έχουν και οι δύο υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου και πλέον απολαμβάνουν τη ζωή στα σώματα που πάντα ονειρεύονταν. 

Πριν από ένα χρόνο η Katie έκανε αλλαγή φύλου χάρη στην απίστευτη δωρεά ύψους 35.000 δολαρίων από ανώνυμο δότη ο οποίος διάβασε την ιστορία της σε τοπική εφημερίδα. 

Ο Arin έκανε επέμβαση για να αφαιρέσει το στήθος του και έχει πλέον το ανδρικό σώμα που ονειρευόταν. Πριν την εγχείρηση αυτή «φασκιωνόταν» για να κρύψει το θηλυκό κορμί του και φυσικά δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει χωρίς μπλούζα. 

«Μπορώ πλέον να είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Μισούσα το στήθος μου, πάντα ένιωθα πως δεν ήταν δικό μου, τώρα επιτέλους νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου», δηλώνει. 

«Η οικογένειά μου με εξέπληξε με την υποστήριξή της. Είμαι πολύ τυχερός που έχω τους δικούς μου και την Katie να με στηρίζουν», προσθέτει.

Η Katie και ο Arin γνωρίστηκαν πριν από περίπου δύο χρόνια σε μία ομάδα υποστήριξης διεμφυλικών εφήβων και ήρθαν ο ένας κοντά στον άλλο μέσω των κοινών τους εμπειριών. 

«Για μένα ο Arin είναι απλά ο Arin, πάντα μου φαινόταν άνδρας. Αλλά μετά την επέμβαση έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση και νιώθει πιο άνετα με τον εαυτό του», λέει η Katie στη Daily Mail.

«Με τη δική μου εμπειρία καταλαβαίνω τον Arin καλύτερα από τον καθένα, πόσο καλά και πόσο πλήρης νιώθει», προσθέτει. 

Στο μέλλον ο Arin δεν αποκλείει να υποβληθεί σε επέμβαση και στα γεννητικά όργανα αλλά αυτό μπορεί να είναι περίπλοκο και προς το παρόν απολαμβάνει το νέο του σώμα. 

Οι οικογένειες και των δύο στηρίζουν τη σχέση τους. «Βλέποντας την Katie να κάνει την επέμβαση ήταν βοηθητικό για τον Arin», λέει η μητέρα του. 

Ωστόσο τα δύο τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για τα παιδιά. Δέχθηκαν δυσβάσταχτα σχόλια για τις επιλογές τους, έχασαν φίλους, ο Arin άλλαξε και σχολείο. 

«Έχασα μία από τις καλύτερές μου φίλες κατά τη διάρκεια της αλλαγής μου» αφηγείται ο Arin. «Πηγαίναμε μαζί διακοπές κι είμαστε σαν αδελφές. Στην αρχή χάθηκε από τη ζωή μου αλλά μετά επέστρεψε. Είχα την ευκαιρία να της δείξω πως είμαι το ίδιο άτομο, απλώς δείχνω διαφορετικά. Έμαθα πως οι άνθρωποι που σε αγαπούν πραγματικά μπορεί να χρειαστούν το χρόνο τους αλλά σίγουρα θα ξαναέρθουν σε σένα». 

Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα και για τις οικογένειές τους που έχασαν ένα γιο και μία κόρη αλλά και αρκετούς δικούς τους φίλους. 

«Υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους δεν έχουμε πια επαφές. Ξέρω πως με αμφισβητούν ως γονιό, δεν νιώθουν άνετα με όλο αυτό. Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για το φύλο του παιδιού τους. Αλλά κοιτώντας παλιά φωτογραφικά άλμπουμ συνειδητοποιείς πως τα μωρά σου μεγαλώνουν. Κι εμείς τους είδαμε να μεγαλώνουν και να εξελίσσονται σε κάποιον άλλον. Είτε έχουν το ίδιο φύλο είτε όχι, γίνονται ανεξάρτητοι», τόνισε η μητέρα του Arin.





Το τεστ με το σταυρό...


Όπως πάντα, κάντε πρώτα εσείς το τεστ…

Σε ένα λευκό χαρτί, σχηματίζετε έναν σταυρό!...

Το ζητούμενο είναι να φτιάξετε οποιοδήποτε σχήμα, σύμβολο ή ό,τι ζωγραφιά αγαπάτε και έχει κάποιο νόημα για σας σε κάθε ένα κενό του σταυρού με την εξής σειρά

1ον πάνω αριστερά

2ον πάνω δεξιά

3ον κάτω αριστερά

4ον κάτω δεξιά

Είναι αρκετά σημαντικό να γίνει με αυτή τη σειρά, διότι οι ερωτήσεις που κάνουμε υποσυνείδητα μπορεί να απαντηθούν μόνο με αυτόν τον τρόπο.

Οι πραγματικές ερωτήσεις είναι:

Ανάλογα λοιπόν με τη ζωγραφιά που θα κάνει το άτομο, αυτή θα είναι η απάντηση του υποσυνείδητου στις παραπάνω ερωτήσεις.

Όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα εδώ είναι λίγο πιο δύσκολα από τα προηγούμενα τεστ αφού θα πρέπει να αποσυμβολίσουμε τη σημασία των συμβόλων που έχουν ζωγραφιστεί.

Θυμηθείτε, τις οδηγίες στο τεστ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ και θα χρειαστεί να ακολουθήσετε το ίδιο μοτίβο σκέψης.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το αποσυμβολισμό αρχετύπων, τότε θα το πάρετε πιο απλά. Θα αρχίσετε τον αποσυμβολισμό διαμέσου του συναισθήματος.

Δηλαδή σε πρώτη φάση βρείτε τι συναίσθημα κρύβεται πίσω από το σύμβολο. Εάν είναι για παράδειγμα ένα λουλούδι (το οποίο συνηθίζεται αρκετά), τότε είναι ευοίωνο, θετικό, αγνό, με αγάπη. Εάν όμως αντί για ένα λουλούδι, ζωγραφιστεί ένα καρφί τότε το συναίσθημα είναι τελείως διαφορετικό.

Σιγά σιγά, καθώς θα εξασκείστε και θα αποκτάτε εμπειρία, τότε θα αποσαφηνίζονται όλο και πιο εύκολα οι εικόνες.

Μη διστάσετε να ρωτήσετε εάν δεν καταλαβαίνετε τι είναι ένα σχήμα (το οποίο συμβαίνει συχνά). Δεν είστε υποχρεωμένοι να καταλαβαίνετε τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του απέναντι!

Επίσης, εάν για κάποιο σύμβολο δεν είστε σίγουροι ως προς το συναίσθημα το οποίο σας προκαλεί, είτε γιατί είναι διφορούμενο, είτε γιατί απλά δεν μπορείτε εκείνη τη στιγμή, μπορείτε να ρωτήσετε τον άνθρωπο τι σημαίνει για αυτόν αυτό που έχει ζωγραφίσει.
Το πιο πιθανό είναι ότι θα σας πει “είναι ένα λουλούδι”. Εσείς όμως θέλετε να μάθετε το συναίσθημά του. Γι’ αυτό ρωτήστε τον εάν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα γι’ αυτόν.

Όσο λιγότερες υποθέσεις κάνετε, τόσο πιο σωστά θα αναλύετε. Όταν δεν αισθάνεστε βεβαιότητα, ρωτήστε, μην υποθέτετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι απαντήσεις που δίνει ο εξεταζόμενος είναι αυστηρά υποκειμενικές. Το ότι θα απαντήσει πως η οικογένειά του τον βλέπει π.χ. ως μια ταφόπλακα (κι όμως συμβαίνει κι αυτό), δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι αυτή είναι η πραγματικότητα των άλλων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή είναι η αλήθεια του ίδιου του ατόμου.

 Μην βιάζεστε λοιπόν να κρίνετε κανέναν.

Παραδείγματα:

Πολλές φορές θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει ένα κοινό μοτίβο και στις 4 ζωγραφιές. Δηλαδή μπορεί να υπάρχει το στοιχείο της κατάθλιψης.

Για παράδειγμα, μπορεί πάνω αριστερά να ζωγραφίσει ένα πηγάδι, πάνω δεξιά ένα τούνελ, κάτω αριστερά να ζωγραφίσει σπασμένο παράθυρο και κάτω δεξιά ένα φίδι.

Το πρώτο ίσως ασφαλές συμπέρασμα είναι ότι το άτομο αυτό είναι σε μία πολύ δύσκολη περίοδο στην οποία φλερτάρει σοβαρά με την κατάθλιψη.

Κάποτε το είχα χρησιμοποιήσει για να εντοπίσω σε ποιους από τους 4 τομείς αυτούς θα μπορούσε να είναι η πρωταρχική αιτία παρατηρώντας το που βρισκόταν το πιο δύσκολο σύμβολο. Τελικά όμως η απάντηση ήταν απλή. Πάντα το πρόβλημα πήγαζε από την αίσθηση που είχε το άτομο πως τον αντιμετώπιζε η οικογένειά του.

Μία πολύ δύσκολη περίπτωση που μπορεί να σας τύχει είναι το να ΄ζωγραφίσει κάποιος το ίδιο πράγμα με μικρές παραλλαγές. Για παράδειγμα έχει τύχει κάποιες φορές, κάποιος να βάλει τυχαίους αριθμούς και στις τέσσερις πλευρές. Σε αυτές τις περιπτώσεις τον ρωτάμε τι σημαίνουν γι’ αυτόν αυτοί οι αριθμοί. Εάν σας απαντήσει τίποτα, τότε κλείστε το τεστ. Το άτομο είτε δεν είναι έτοιμο να δει κάποια πράγματα, είτε το υποσυνείδητο αρνείται να απαντήσει.
Όπως και να ‘χει το σεβόμαστε και σταματάμε τη διαδικασία.

Ουσιαστικά η κρυφές ερωτήσεις αυτού του τεστ, είναι “πως βλέπω τον εαυτό μου μέσα μου”. Ο τρόπος που νομίζει το άτομο ότι τον βλέπει η οικογένεια και η κοινωνία απαντάει σε αυτήν την ερώτηση, ενώ οι δύο κάτω ερωτήσεις κρύβουν την ερώτηση “πως βλέπω εμένα στον έξω κόσμο”.

Γενικά στην αρχή αυτό το τεστ δεν θα σας δώσει πολλές πληροφορίες για το άτομο, αλλά αυτές που θα σας δώσει θα είναι εξαιρετικά ουσιαστικές!

Παντρέψου ένα βάτραχο...

Σοκάρει: «Μετανιώνω που δεν αυτοπυρπολήθηκα»...

«Μετανιώνω που δεν αυτοπυρπολήθηκα»...

Αυτή ήταν η πρώτη φράση όταν βγήκε από το νοσοκομείο η 53χρονη γυναίκα, η οποία προχθές το βράδυ στην καντίνα που διαθέτει κοντά στα διόδια του Ρίου Πατρών, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, αφού περιλούστηκε με βενζίνη και άφησε ανοικτή τη μπουκάλα του υγραερίου.

Όπως δήλωσε η γυναίκα στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Achaia «το μόνο που μου έχει μείνει είναι η αξιοπρέπεια. Έχω αναγκαστεί ακόμη να πάω και στους κάδους για να ταΐσω τα παιδιά μου, ενώ τρώνε ληγμένα φαγητά, ό,τι βρίσκω».

Παράλληλα η 53χρονη αναφέρεται στο ένα από τα παιδιά της, λέγοντας πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πως πλέον δεν έχει ούτε τα αναγκαία.

Κατηγορεί τους κυβερνώντες για την κατάσταση στην οποία έχει φθάσει τόσο η ίδια όσο και αρκετοί συμπολίτες της λέγοντας πως «η αγανάκτηση, η αδικία, η αδιαφορία τους. Όλα αυτά με οδήγησαν εκεί. Ήθελα να αυτοκτονήσω για να γλιτώσω από αυτά τα αιμοβόρα θηρία. Είναι ηθικοί αυτουργοί αυτοί που κυβερνούν αυτή τη χώρα και μας οδήγησαν εδώ. Μετάνιωσα τελικά που δεν το έκανα γιατί δεν μπορώ να κοιτάξω τα παιδιά μου στα μάτια. Βλέπω την κατάσταση να διαιωνίζεται έτσι και δεν ξέρω τελικά ποιο ήταν το σωστό».

patrastimes.gr 

O χρόνος σταμάτησε για πάντα στα 458 χιλιόμετρα


Η προσπάθεια να πετύχει την ασύλληπτη ταχύτητα των 482 χιλιομέτρων την ώρα ήταν μοιραία. Ο λόγος για ένα μοτοσυκλετιστή, ο οποίος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και βγήκε εκτός δρόμου στο βόρειο Maine.

Ο Bill Warner, 44 ετών, “κλείδωσε” στα 458 χιλιόμετρα την ώρα, πριν χάσει εντελώς τον έλεγχο. Ακόμα, πάντως, είναι ασαφές το πόσο γρήγορα πήγαινε η μοτοσυκλέτα όταν ξέφυγε της πορείας της και τράκαρε, ανέφερε ο Tim Kelly, αλυτάρχης του αγώνα για λογαριασμό της Ακαδημίας Χρονομέτρησης του Loring, η οποία θεσμοθέτησε την εκδήλωση του Maine.

O Warner διατηρούσε τις αισθήσεις του και μιλούσε κανονικά μετά το δυστύχημα και λίγο πριν τις 10.00, ανέφερε ο Kelly, αλλά πέθανε μία ώρα αργότερα σε νοσοκομείο του Caribou.

“Κανένας δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει ποτέ τα κατορθώματα του Bill ή να φτάσει στο επίπεδό του. Ήταν φίλος μου και η μηχανοκίνητη κοινότητα είναι φτωχότερη μετά το χαμό του”, συνέχισε o Kelly.

Ανεβαίνοντας στην τροποποιημένη υπερτροφοδοτούμενη Suzuki Hayabusa, ο Warner είχε φτάσει σε παλαιότερη προσπάθειά του την απίστευτη ταχύτητα των 500 χιλιομέτρων την ώρα, στην ίδια πίστα, το 2011. Μάλιστα, αυτό θεωρείται και το παγκόσμιο ρεκόρ για συμβατική μοτοσυκλέτα, αναπτύσσοντας τη συγκεκριμένη ταχύτητα σε απόσταση 2,4 χιλιομέτρων. Αυτή τη φορά προσπάθησε να φτάσει τα 482 χιλιόμετρα, διανύοντας απόσταση 1,6 χιλιομέτρου.

Την Κυριακή, οπότε και έγινε το τραγικό περιστατικό, παρόντες ήταν περίπου 400 θεατές, οι οποίοι παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα την προσπάθεια του Warner.

Είχε να διανύσει ακόμα 600 μέτρα πριν τερματίσει την προσπάθειά του.

Εκείνη, όμως, τη στιγμή, ο χρόνος σταμάτησε οριστικά για το ριψοκίνδυνο πρωταθλητή.

kaltsa.gr

Η Βραζιλιάνα Sabrina Wolp σε μια sexy φωτογράφηση

Το μοντέλο απ΄την Βραζιλία Sabrina Wolp σε μια sexy φωτογράφηση απ΄τον Marcos Mello
Δείτε την









Τα Ζώδια Σήμερα 24 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Συνεχίζετε να περιστοιχίζεστε από φίλους και γνωστούς και διαπιστώνετε ότι γενικά η φιλική συμμετοχή σάς βοηθάει, γιατί γίνεστε πιο ανοικτοί και ελεύθεροι. Όμως, ένα κομμάτι της ευαισθησίας σας και γενικά της συναισθηματικής σας δοκιμασίας παραμένει, είτε στην οικογένεια, είτε μέσα σε κάποιες επαγγελματικές συνθήκες οι οποίες δεν σας πηγαίνουν καθόλου. Η σχέση με έναν Καρκίνο ή Ζυγό μπορεί να σας έχει κουράσει. Κάντε ό, τι μπορείτε τουλάχιστον για σήμερα για να εξασφαλίσετε κάποια χρήματα που θα καθορίσουν ένα κομμάτι από το μέλλον σας. Το πρόβλημα που μπορεί να προκύψει με ένα αμάξι πιθανόν να σας δημιουργήσει κούραση.

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε κάπως περίεργα γιατί θα πρέπει να ανοιχτείτε και να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί αλλά και ανεκτικοί σε συμπεριφορές που για σας είναι πολύ ιδιόρρυθμες. Για αυτό θα χρειαστεί να μην έχετε νευρική συμπεριφορά ή ακόμα και ανάρμοστη απέναντι σε κάποια άτομα που συνεργάζεστε αφού το περιβάλλον σας ζητάει καινοτομία και ομαδικό πνεύμα. Τελικά είναι δύσκολο να γίνουν όλα αυτά γιατί δεν θα υπάρχει αρκετό δυναμικό για να το εκπληρώσει. Πιθανόν να κρατήσετε αποστάσεις από ένα πρόσωπο το οποίο σας αναστατώνει αλλά όχι θετικά. Ίσως να μπαίνει στην ζωή σας κάπως εμβόλιμα και να μην σας κάνει καθόλου καλό. Με τον Υδροχόο μπορεί να μην υπάρχει εύκολη συνεννόηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε εξ ορισμού σε δυνατή θέση, απλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλο αυτό το επικοινωνιακό χάρισμα που μπορεί να έχετε για το δικό σας συμφέρον γιατί οι συνθήκες σας πιέζουν και σας κάνουν να αλλάζετε στόχο και σχέδια. Από την άλλη η συναισθηματική φόρτιση που νιώθετε από κάποιες οικογενειακές καταστάσεις σας γεμίζει με ένταση. Η επιδίωξή σας να κερδίσετε χρήματα και να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους πιθανόν να σας δημιουργεί ανασφάλεια. Καλό είναι να σκέφτεστε αρκετά πριν από κάθε σας κίνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε σε μια περίεργη φάση, προσπαθώντας να είστε ανοικτοί και φιλικοί και με αυτόν τον τρόπο να αντιμετωπίσετε όλες τις αντιξοότητες που μπορεί να προκύπτουν από συνεργάτες και οικονομικά θέματα. Τελικά δεν καταφέρνετε να βγάλετε άκρη και μένετε με εκκρεμότητες ή δεν τελειώνουν κάποιες καταστάσεις όπως εσείς θέλετε. Για αυτό δώστε έμφαση σε άλλα σημεία και περιμένετε για λίγο να κυλήσει ο χρόνος υπέρ σας. Οι προσωπικές αποφάσεις είναι κάτι που θα σας βοηθήσουν άμεσα γιατί μαζί με κάποιες ιδέες που προσπαθείτε εδώ και καιρό να τις κάνετε πραγματικότητα θα είναι το υλικό που θα κινηθείτε για να κερδίσετε πράγματα. Ο Υδροχόος μπορεί να παραμένει σαν ιδέα στην ζωή σας αλλά να μην κάνει κανένας κίνηση.

ΛΕΩΝ
Από την στιγμή που μπήκε ο Ήλιος στο ζώδιό σας θα σας δοθεί μεγαλύτερη δύναμη και γενικά κάτι το καλύτερο για να μπορείτε να πορεύεστε. Με την δύναμή σας από συνθήκες είτε εσωτερικές που αναπτύσσονται περισσότερο, είτε από εξωτερικές οι οποίες σας θυμίζουν ποιοι είστε βοηθιέστε απεριόριστα στο να αναζητήσετε με μεγαλύτερο σθένος τα δικά σας θέλω. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να περιορίζεστε από ιδέες ή από πραγματικές καταστάσεις που ίσως να είναι συνδεδεμένες με το παρελθόν αλλά θα το ξεπεράστε γρήγορα και πάλι θα ανασάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί να κάνετε πράγματα και να μην φαίνεστε τόσο αποτελεσματικοί όσο νομίζετε. Αυτό κατά κάποιο τρόπο σας περιορίζει στο να έχετε μια άμεση λύση αλλά από την άλλη σας δίνει περιθώρια να επιλέξετε περισσότερα. Ένα πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει με ένα συγγενικό σας πρόσωπο σιγά σιγά το μεθοδεύετε γιατί βοηθάτε και εσείς στην επίλυσή του. Γενικά έχετε βαλθεί να προστατεύσετε τα νώτα σας και δεν κάνετε πλέον τις ίδιες κινήσεις απέναντι τουλάχιστον στον εαυτόν σας. Αντίθετα τον βοηθάτε πιο μεθοδικά φροντίζοντας περισσότερο για τις δικές σας ανάγκες και μετά, αφού έχετε την σωστή βάση, δουλεύετε και για τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ
Έχετε κατά κάποιον τρόπο κολλήσει σε μια ερωτική κατάσταση η οποία δεν σας εξασφαλίζει κάτι το σπουδαίο αλλά εσείς νιώθετε ότι κάτι θα γίνει μελλοντικά και κάνετε υπομονή για χάρη αυτού του γεγονότος. Μπορεί και να διαψευστείτε ή να δείτε ότι συναισθηματικά είστε ευάλωτοι. Καλό είναι να ασχολείστε περισσότερο στο να εδραιώσετε μια καλύτερη σχέση με την οικογένεια σας γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δεχτείτε πιο εύκολα τις αλλαγές που επιβάλλονται από το εξωτερικό σύστημα, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Κάποια οικογενειακά ακίνητα που διεκδικείτε μπορεί να σας φέρουν βάρος και πίεση αλλά εσείς συνεχίστε και μην το βάζετε κάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε αναλάβει τις υποθέσεις ενός φίλου σας οι οποίες δείχνουν ότι προς το παρόν είναι άλυτες, αλλά μέσα σε λίγες ώρες μάλλον θα λυθεί το κοινό σας θέμα, κυρίως αν σχετίζεται με Υδροχόο. Γενικά μερικές φορές οι φίλοι δεν σας καλύπτουν όπως θα θέλατε και γίνεστε απαιτητικοί και σε ακραίες περιπτώσεις κλείνεστε στον εαυτόν σας και δεν θέλετε κανέναν. Επειδή είστε άτομα των άκρων έχετε την ανάγκη της ισορροπίας και της σωστής κρίσης. Τα επαγγελματικά σας με κάποιο τρόπο ευνοούνται και θα κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα αυτή την περίοδο. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να νιώσετε ξαφνικά ότι θέλετε να φανείτε περισσότερο, δείχνοντας ότι είστε στο επίκεντρο. Αυτό μπορεί να σας φέρει μια κόντρα και κυρίως με ένα Λιοντάρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις, κυρίως για το πώς θα κινηθείτε σε μια ομάδα αλλά τελικά πιθανόν να μην εκτελεστούν γιατί θα τις βρείτε στο τέλος άκυρες ή άτοπες. Είναι μια περίοδος που ξεκινάει για σας αρκετά πιο δυνατή, αφού θα δυναμώσουν οι στόχοι σας και τα θέλω σας και μπορεί να παραμείνετε σταθεροί προς μια κατεύθυνση. Από την άλλη οι γεννημένοι το πρώτο και στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερο να περιμένετε γρήγορες εξελίξεις σε κάτι πολύ καλό το οποίο μπορεί να σας αιφνιδιάσει σαν πρόζεκτ, επειδή θα έχει πρωτοτυπία και θα είναι πολύ έντονο και σίγουρα κερδοφόρο. Γενικά σας πηγαίνει αυτή την περίοδο ο πειραματισμός και δεν έχετε να χάσετε κάτι. Απλά το μόνο που χρειάζεστε είναι να είστε ανοικτοί σε κάθε τι καινούργιο και να μην το μπλοκάρετε με προσωπικές φοβίες ή αναβλητικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Περιμένετε ότι όλο και κάτι να γίνει σε θέματα κυρίως οικονομικά κι ίσως να νιώθετε με δεμένα χέρια γιατί δεν κινείται με τον τρόπο που θέλετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί πολύ γρήγορα θα γίνουν οι επιθυμίες σας. Μάλιστα θα βρεθείτε προ διλλήματος σε κάτι που θέλετε να αποκτήσετε. Χρήματα θα πάρετε από μια συνεργασία που περιμένατε. Αν δεν έχετε πρόγραμμα μπορεί να εξαφανιστούν πολύ γρήγορα γιατί ίσως στην πορεία να έχουν βγει και άλλες υποτιθέμενες ανάγκες οι οποίες θα σας κάνουν να χάσετε τον μπούσουλα. Η σχέση με Σκορπιό και Ιχθύ θα βελτιωθεί αρκετά γιατί θα μιλήσει το συναίσθημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ενώ προσπαθείτε να περάσετε τις γραμμές σας και να κάνετε μπαμ μέσα από τις δηλώσεις σας τελικά διαπιστώνετε ότι μπορεί να είστε οι μόνοι που καταλαβαίνετε το μέσα σας. Ενώ εσείς έχετε ανάγκη να το επικοινωνήσετε ίσως να διαλέξετε άκαιρη στιγμή. Όλα θέλουν τον σωστό χρόνο για να γίνουν γι' αυτό είναι σημαντικό επίσης να οσμίζεστε την κατάλληλη στιγμή της δράσης αφού οι συνθήκες μερικές φορές ξεγελούν. Πάντως ένα ξεκαθάρισμα με έναν Σκορπιό το οφείλετε στον εαυτόν σας γιατί έχετε αρκετά καταπιεστεί. Το πιο σημαντικό πράγμα αυτή την περίοδο είναι να αντιληφθείτε τις ανάγκες σας οι οποίες είναι πάρα πολλές και κυρίως οι συναισθηματικές. Ίσως να θέλετε πλέον ένα πρόσωπο να σας φροντίζει και να σας κανακεύει και τώρα να μην ντρέπεστε να το ζητήσετε.

ΙΧΘYΕΣ
Έχετε κατά κάποιο τρόπο παραμείνει στο περιθώριο γιατί αρνείστε να εμφανιστείτε προς τα έξω κι ίσως αυτό να σας κάνει και καλό γιατί αν δράσετε τώρα μπορεί να μην υπάρχει καμία σκοπιμότητα. Το σίγουρο είναι ότι θα δουλέψετε προς μια κατεύθυνση η οποία ακόμα και χωρίς να την καταλαβαίνετε θα είναι για το καλό σας. Πλέον σας έχει ανοιχτεί ο δρόμος, αρκεί να το συνειδητοποιήσετε γρήγορα. Η σχέση με Καρκίνο ή Σκορπιό σας επιφυλάσσει σημαντικές εκπλήξεις. Πιθανόν να πάρετε απόφαση για γάμο ή για συγκατοίκηση. Πάντως ένα στυλ οικογενειακής ζωής σε συνδυασμό με τον έρωτα θα προκύψει για αυτό να είστε προετοιμασμένοι για τις αλλαγές και να μην μπλοκάρετε την πρόοδό σας.
Πηγή: astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger