Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

7 tips για την κατακράτηση υγρών

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014


7 tips για την κατακράτηση υγρών

Η κατακράτηση υγρών, αν και δεν αποτελεί ασθένεια, μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις σε άτομα, που πάσχουν από διαβήτη ή έχουν κακή κυκλοφορία του αίματος κ.λπ. Πώς μπορούμε να την αντιμετωοπίσουμε;

Υπάρχουν 7 βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε εάν πάσχετε από κατακράτηση υγρών. Το click@Life σας τους προσφέρει και σας ενημερώνει για τα «πρέπει» και τα «μη» της κατακράτησης υγρών.

1. Stop στο αλάτι

Εάν πάσχετε από κατακράτηση υγρών πρέπει να περιορίσετε δραστικά μάλιστα, την κατανάλωση αλατιού. Το νάτριο αυξάνει την κατακράτηση, γι” αυτό καλό θα ήταν να το αποφύγετε. Επιπλέον, σε συνταγές που απαιτούν αλάτι, δοκιμάστε να προσθέσετε περισσότερο πιπέρι ή κάποιο άλλο μπαχαρικό για να ενισχύσετε τη γεύση του. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι, ότι θα πρέπει να περιορίσετε την κατανάλωση επεξεργασμένων τροφίμων και έτοιμων φαγητών, που «ξεχειλίζουν» από αλάτι.

2. Φάτε μπανάνες

Προσθέστε την στα δημητριακά σας, φτιάξτε ένα smoothie ή απλά ξεφλουδίστε την και φάτε την. Όποιον τρόπο και αν επιλέξετε, η μπανάνα περιέχει υψηλές ποσότητες καλίου, το οποίο βοηθά στην εξάλειψη της κατακράτησης υγρών. Εναλλακτικά, αν βαρεθείτε να τρώτε μπανάνες, δοκιμάστε μία χούφτα σταφίδες.

3. Παγάκια για την ανακούφιση

Συνήθως, η κατακράτηση υγρών είναι «ορατή» στους αστραγάλους. Για να απαλλαγείτε, πάρτε μία παγοκύστη (ή παγάκια σε μία πλαστική σακούλα), τυλίξτε την σε μία πετσέτα και αφήστε την επάνω στους αστραγάλους σας για πέντε με δέκα λεπτά. Μια σακούλα με κατεψυγμένα λαχανικά λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Το καλοκαίρι, αν το πρόβλημα νιώθετε ότι έχει επιδεινωθεί, κάντε ένα ποδόλουτρο με κρύο νερό. Στην περίπτωση ωστόσο, που πάσχετε από διαβήτη ή έχετε κακή κυκλοφορία του αίματος καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με τον γιατρό σας, για να σας ενημερώσει για το τι πρέπει να κάνετε.

4. Γιαούρτι

Αν αισθάνεσθε φούσκωμα, λόγω της κατακράτησης υγρών, επιλέξτε να φάτε ένα γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά. Οι ευεργετικές του ιδιότητες θα σας βοηθήσουν στη διαδικασία πέψης και θα συμβάλλουν στην αύξηση των καλών βακτηριδίων στο έντερο.

5. Φυσικά διουρητικά

Τα φυσικά διουρητικά είναι μία ακόμη καλή επιλογή, αν υποφέρετε από κατακράτηση υγρών. Το λάχανο, ο χυμός από βατόμουρα, το τσάι είναι μερικές μόνο από τις γευστικές επιλογές που υπάρχουν.


6. Πίνετε νερό

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά όταν αισθάνεστε, ότι έχετε κατακράτηση υγρών, πιείτε ένα ποτήρι νερό. Λογικά, θα είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε, αλλά η αλήθεια είναι, ότι το νερό ξεπλένει τον οργανισμό καλύτερα από οτιδήποτε άλλο και μπορεί να μειώσει το φούσκωμα.

Στις περιπτώσεις προεμμηνορροϊκού συνδρόμου ενδείκνυνται 8 με 10 ποτήρια νερό την ημέρα και περισσότερα εάν ασκείστε. Ωστόσο, αν η κατακράτηση υγρών προκαλείται από οποιαδήποτε άλλη πάθηση, φροντίστε να ρωτήσετε το γιατρό σας αν μπορείτε να πίνετε τόσο νερό.

7. Βιταμίνες

Όταν αισθάνεστε σα …μπαλόνι, καλό θα ήταν να αυξήσετε τις ποσότητες των βιταμινών Α και D, που λαμβάνετε. Οι συγκεκριμένες βιταμίνες βοηθούν να μειωθεί η ευθραυστότητα των τριχοειδών αγγείων και η κατακράτηση των υγρών.

Τα «πρέπει» και… τα «μη»

• Κινήστε τα πόδια σας. Οι αστράγαλοι μπορεί να πρηστούν, λόγω της κατακράτησης υγρών. Για να το αποφύγετε, αρκούν μικρές κινήσεις, όπως οι ασκήσεις, που λειτουργούν για τους μυς της γάμπας. Με τον τρόπο αυτό το αίμα και το περιττό υγρό από την περιοχή του αστραγάλου, μετακινούνται και δε συσσωρεύονται στα κάτω άκρα. Καλές τακτικές είναι το περπάτημα, το τρέξιμο, η ποδηλασία, η αεροβική και ο χορός. Αν ωστόσο, οι αστράγαλοί σας διογκώνονται, ενώ κάθεστε στο γραφείο σας, για παράδειγμα, δοκιμάστε να σηκώνετε τα πόδια σας επάνω παράλληλα με το πάτωμα κάθε λίγα λεπτά.

• Κρατήστε τα πόδια σας ψηλά. Την ώρα που είστε ξαπλωμένοι και διαβάζετε το αγαπημένο σας βιβλίο ή παρακολουθείτε τηλεόραση, τοποθετήστε ένα μαξιλάρι και ακουμπήστε τα πόδια σας, ώστε να είναι ψηλά. Η τακτική αυτή μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην αποστράγγιση υγρών από τα πρησμένα άκρα.

• Πετάξτε τα στενά ρούχα. Η πίεση που ασκούν τα στενά ρούχα και υφάσματα στο πάνω μέρος των μηρών και τη μέση σας, περιορίζουν την απομάκρυνση των υγρών από τα κάτω άκρα.

• Μείνετε μακριά από το πρόχειρο φαγητό. Το επιπλέον αλάτι, που περιέχει, είναι κακό συστατικό για την καταράτηση υγρών αλλά και πολλές ασθένειες.

• Καταναλώστε 6 μικρά γεύματα την ημέρα, αντί για 3 μεγάλα.

• Μην καπνίζετε.

• Μην πίνετε (ή τουλάχιστον περιορίστε την κατανάλωση αλκοόλ).

• Μην κάθεστε σταυροπόδι. Όταν κάθεστε έτσι, περιορίζετε τη ροή του αίματος μέσω των φλεβών του μηρού, με αποτέλεσμα να επιδεινώνεται το οίδημα στο κάτω μέρος των ποδιών.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση ωστόσο, απευθυνθείτε στον γιατρό σας.



clickatlife.gr



Γιατί όσο μεγαλώνουμε παχαίνουμε;


Η αύξηση του σωματικού βάρους στους μεσήλικες είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί άνδρες και γυναίκες της μέσης ηλικίας.

Τώρα, οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στην κατανόηση της αιτίας αυτού του φαινομένου. Πιστεύουν ότι μπορεί να οφείλεται σε έναν από τους δύο τύπους λίπους στο σώμα μας, το οποίο γίνεται λιγότερο ενεργό με την ηλικία.

Το πρώτο είδος λίπους είναι και το πιο γνωστό, λευκό λίπος, το οποίο βρίσκεται κάτω από το δέρμα του στομάχου και των μηρών και είναι αποτέλεσμα της υπερβολικής κατανάλωσης φαγητού.

Στη συνέχεια, υπάρχει και το καφέ λίπος που η δουλειά του είναι να παράγει θερμότητα. Αυτό επιτυγχάνεται με την τόνωση του μεταβολισμού, με σκοπό ο οργανισμός να αρχίσει να χρησιμοποιεί το «κακό» λευκό λίπος.

Είναι από καιρό γνωστό ότι τα μωρά έχουν καφέ λίπος γύρω από την ωμοπλάτη τους και ότι αυτό τα βοηθάει να διατηρούν σταθερή τη θερμοκρασία του σώματός τους μετά τη γέννηση τους.



Μέχρι πρόσφατα οι ειδικοί θεωρούσαν ότι αυτό το »καλό» λίπος εξαφανίζεται κατά τη βρεφική ηλικία, επειδή ο άνθρωπος δεν το χρειάζεται πλέον.

Όπως όμως αποδείχθηκε το καφέ λίπος υπάρχει τελικά και στους ενήλικες με τις γυναίκες να έχουν περισσότερο καφέ λίπος σε σχέση με τους άνδρες.

Πρόσφατα, στο πλαίσιο μιας νέας μελέτης, Ιάπωνες επιστήμονες διαπίστωσαν ότι καθώς οι άνθρωποι γερνούν, η θερμογόνος δράση (με σκοπό την παραγωγή θερμότητας) του καφέ λίπους τους μειώνεται. Αυτό σημαίνει ότι γίνεται λιγότερο ενεργό και κατά συνέπεια »καίει» λιγότερο »κακό» λευκό λίπος.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι αυτή η ανακάλυψη θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για την ανάπτυξη νέων θεραπειών για παθήσεις που σχετίζονται με την παχυσαρκία, όπως ο διαβήτης, οι καρδιακές παθήσεις, η υψηλή αρτηριακή πίεση και ορισμένες μορφές καρκίνου.



pathfinder.gr


Ανέκδοτο : ο ληστής


Ένας ληστής, αφού διέρρηξε ένα σπίτι, πιάνει όμηρους ένα ηλικιωμένο ζευγάρι. Θέλοντας να σκοτώσει ένα από τους δύο, προσπαθεί να αποφασίσει. Ρωτάει τη γυναίκα:
- "Πως σε λένε εσένα;"
- "Κλημεντίνη.."
- "Α! έτσι λένε τη μάνα μου, δεν θα σε πειράξω εσένα."
Στη συνέχεια ρωτάει τον άνδρα:
- "Πως σε λένε εσένα;"
- "Παναγιώτη, αλλά με φωνάζουν και Κλημεντίνη."


Περίεργες συμπτώσεις...Μήπως οδεύουμε σε ανατροπές;


Μέσα σε πολύ λίγες μέρες, είχαμε δύο τρομοκρατικά χτυπήματα μεγάλης έντασης στην Ρωσία, τρομοκρατικά χτυπήματα σε Αίγυπτο-Ελλάδα και ξεσπάσματα μεγάλων αποκαλύψεων για σκάνδαλα σε Ελλάδα και Τουρκία. Παράλληλα υπήρξαν μπαράζ δημοσιευμάτων πουανανέωσαν τις προσδοκίες για Greekexit.

Ας σταθούμε λίγο σε αυτά τα λίγα...

Ένας από τους βασικούς στόχους της Νέα Τάξης, είναι η διάλυση των Εθνών και η μετάβαση από Εθνικές Κυβερνήσεις στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Τα πρώτα πειράματα ξεκίνησαν με την δημιουργία Οικονομικής Κρίσης, την μετάδοση της στην Ευρώπη των Πολιτικών και Νομισματικών Δεινοσαύρων, τον εμβολισμό της Ευρώπης με την κρίση της Ελλάδας και την βοήθεια του Γιωργάκη. 

Στην φάση που έχει ήδη ξεκινήσει, αποκαλύπτονται κατά απρόσμενο τρόπο, τα σκάνδαλα Πολιτικών και δημιουργούνται υποψίες για Πολιτικούς που ήταν στο απυρόβλητο όπως ο Κωνσταντίνος
Μητσοτάκης που με βάση τις καταθέσεις Κάντα, πέτυχε να πείσει για την αγορά των F-16 αντί των F-15 που προωθούσε ο Έβερτ.

Τυχαία όλα αυτά; Αν μελετήσετε τα Πρωτόκολλα της Sιών (που πολλοί αποφεύγουν να τα διαβάσουν), θα δείτε ότι στην τελική φάση του σχεδιασμού των Siωνiστών, οι Πολιτικοί που θα έχουν βοηθήσει στην εγκαθίδρυση της Παντοκρατορίας τους, θα αφανιστούν.... Και όπως βλέπουμε, ο κύβος ερρίφθη σχεδόν ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Τουρκία, όπου επίσης ταυτόχρονα τα ισχυρά κόμματα αντιμετωπίζουν σοβαρότατους τριγμούς στην λειτουργία τους. 

Ίσως κάπως έτσι στήθηκε και το χτύπημα στον Γερμανό Πρέσβη. Το χτύπημα ήταν θεαματικό αλλά απόλυτα θεατρικό. Γιατί να στοχεύσουν να γαζώσουν την Οικία και όχι τον ίδιο τον Πρέσβη; Ίσως για να οδηγηθούν οι Κυβερνώντες να παίξουν ένα νέο θεατρικό ρόλο αποδοχής των εντολών της τρόϊκας. Ίσως για να βρουν ένα ακόμα καρφί κατά της Χρυσής Αυγής ή κατά του ΣΥΡΙΖΑ (σύμφωνα με την θεωρία των δύο άκρων...). Όμως η "θεατρική" παράσταση σύντομα θα μας δείξει γιατί στήθηκε...Παρακολουθώντας τις ειδήσεις θα πρέπει να αναμένετε, την μονοπώληση των δελτίων ειδήσεων στα ζητήματα των καταθέσεων Κάντα, στην τιμωρία Λιάπη (που όμως δεν μπήκε στη Φυλακή) και το χτύπημα στην οικία του Πρέσβη. Έτσι θα αποσιωπηθούν άλλα φλέγοντα θέματα....

Ας πάμε στην υπόθεση των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ρωσία. Ακολούθησαν τις αναταραχές στην Ουκρανία, όπου ο Μακ Κέϊν εμφανίστηκε να έχει ενεργή συμμετοχή. Τυχαίο; Όχι... Οι ταραχές δεν οδήγησαν σε εμφανή αποτελέσματα λόγω της έξυπνης Πολιτικής Πούτιν...Και να οι τρομοκρατικές επιθέσεις!!! Όπου όλως τυχαίως στην μία από αυτές είναι αναμεμειγμένοι οι Τσετσένοι, που όλως τυχαίως είναι Μουσουλμάνοι!!!

Με βάση τα ανωτέρω, είναι έντονη η αίσθηση που αποκομίζουμε, ότι ξεκινάει ένα νέο γαϊτανάκι αποσταθεροποιήσεως στην Γεωγραφική μας Ζώνη που θα επηρεάσει κατά βάση:

1.τις Χώρες Ελλάδα-Τουρκία (λόγοι γεωστρατηγικοί και ενεργειακοί), 

2.την Ουκρανία (για λόγους αντιπερισπασμού, έτσι ώστε να εμποδισθεί η επέμβαση της Ρωσίας στους σχεδιασμούς των Νεοταξιτών)

3.την Ρωσία (με στόχο την πολιτική αποσταθεροποίηση στην Ρωσία)

Τέλος, να επισημάνουμε τις ξένες δημοσιεύσεις που μιλούν για greekexit και από αύριο θα πυκνώσουν με νέα δημοσιεύματα σχετικά με το κτύπημα στην οικία του Γερμανού Πρέσβη. Το όλο στήσιμο, παραπέμπει σε μια συμφωνημένη θεατρική παρωδία πίεσης του Ελληνικού Κοινοβουλίου για τα απαράδεκτα νομοσχέδια που θα φέρει σε ψήφιση η απαράδεκτη Συγκυβέρνηση.

Εν κατακλείδι, όπως φαίνεται μπαίνουμε σε μια Νέα Χρονιά, στην διάρκεια της οποίας θα ζήσουμε εντονότερα προβλήματα τόσο στην Χώρα μας, όπου το σύνθημα είναι η πλήρης εξαθλίωση των Ελλήνων (με την βοήθεια των Πολιτικών της Συγκυβέρνησης), αλλά και στην ευρύτερη περιοχή μας. 

Ας μην ξεχνάνε οι Έλληνες, ότι σε ακραίες Κρίσεις, η Τουρκία στήνει πολεμικά επεισόδια. Μήπως τα προφητευθέντα από τον π.Ιωσήφ τον Βατοπεδινό, είναι πλέον κοντά στην υλοποίηση τους; Δεν σας φαίνονται ως πολύ μεγάλες οι συμπτώσεις που ζούμε;
http://www.hellas-now.com/



Γέροντας Παΐσιος Κρητικός: "Η Ελλάδα θα σωθεί - Όχι όμως από πολιτικούς"


Αγιορείτης Γέροντας Παΐσιος Κρητικός:«Η Ελλάδα κατάντησε σκισμένο πουκάμισο, αλλά θα σωθεί!

Όχι όμως από πολιτικούς».

«Ο ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και την χώρα υπάρχει...
Είναι ευλογημένος από τον Θεό, καθαρός στην ψυχή, Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν είναι πολιτικός.»

Όποιος έχει την ευλογία να τον συναντήσει, θα καταλάβει πως πρόκειται για έναν πεφωτισμενο Γέροντα. 

Μέσα από 24ωρες παρακλήσεις για κοσμικούς αλλά κυρίως για την Ελλάδα προσφέρει ύψιστο πνευματικό έργο και μιλά για πρώτη φορά για την κατάσταση στη Χώρα και για το τι πρέπει να κάνει ο Έλληνας για να λυτρωθεί.

«Η Ελλάδα κατάντησε σκισμένο πουκάμισο και αυτή την στιγμή κυβερνάται από τον διάβολο. Είμαστε ένας όχλος πια …..πρόβατα δίχως ποιμένα δεν ξέρουμε που να πάμε. Δεν γνωρίζουμε πού είναι το φως και πού το σκοτάδι. 

Ζούμε τους έσχατους καιρούς, την εποχή του αντιχρίστου όπου η εμφάνισή του θα γίνει αμέσως μετά το τελικό χάραγμα που έρχεται σύντομα. 

Οι υπηρέτες του διαβόλου δεν είναι μόνον οι Έλληνες και Ευρωπαίοι πολιτικοί που με τα έργα τους εξαθλίωσαν τους Έλληνες, αλλά και άνθρωποι καθημερινοί που δεν μετανοούν και δεν έχουν μέσα τους Θεό. Οι Έλληνες έπεσαν θύματα του καταναλωτισμού αγαπώντας την σάρκα, τα χρήματα, το σεξ και την μάταιη χωρίς νόημα ζωή.

Ο Έλληνας, ο καθένας μας ξεχωριστά θα πρέπει να μετανοήσει για ό,τι έχουμε πράξει και δεν είναι αρεστό στον Θεό, να πολεμήσουμε τον εγωισμό μας και την αμαρτία, που μας καθήλωσε σαν Έθνος και που μας οδηγεί στην καταστροφή, να μεταλάβουμε Σώμα και Αίμα Κυρίου, ζώντας κατόπιν την κατά Θεό Ζωή. 

Μετάνοια χρειάζεται και για τις επιλογές που κάναμε στα πολιτικά πρόσωπα, διότι αυτές οι επιλογές όλων των περασμένων ετών οδήγησαν την Χώρα στην σημερινή της κατάντια.

Ο καθρέπτης της κοινωνίας είναι η Ελληνική Bουλή κι αν δεν μετανοήσει ο Έλληνας και δεν το αλλάξει αυτό, οι Έλληνες θα χαθούν. Είναι εσκεμμένη η στήριξη των μεταναστών για να εξαφανίσουν το Ελληνικό Έθνος απόπροσώπου γης αφού οι διώξεις των μεταναστών, είναι πλέον πολύ λιγότερες από τις διώξεις των ίδιων των Ελλήνων πολιτών, από το Ελληνικό κράτος.

Μεγάλο ρόλο στην συνέχιση της πτώσης του Έλληνα, έχει παίξει το σατανοκούτι που έχουν όλοι στα σπίτια τους και που πρέπει να σταματήσουν να το κοιτούν…όλοι …ακόμα και τα παιδιά μας, γιατί από αυτό παίρνουν όλα τα μυνήματα που ο αντίχριστος θέλει να μεταφέρει σε εσάς και τα παιδιά σας. 

Η ειδωλολατρεία του χρήματος και της σάρκας περνούν μέσα απότο σατανοκούτι στα παιδιά μας, που από μικρά γίνονται λάτρεις αυτού του τρόπου ζωής...

Ο πόλεμος θα γίνει. Και οι Έλληνες δεν θα πρέπει να τον φοβούνται γιατί θα είναι παρά Θεώ… Υπάρχουν αξιωματικοί που έχουν κάλεσμα από τον Θεό και είναι ευλογημένοι να πολεμήσουν σαν Ήρωες. 

Η Τουρκία θα αφανιστεί και οι Τούρκοι μαζί της: Το 1/3 θα σκοτωθεί, το 1/3 θα βαφτιστούν Χριστιανοί και οι υπόλοιποι θα χαθούν στα βάθη της χώρας.

Ο ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και την χώρα υπάρχει … Είναι ευλογημένος από τον Θεό, καθαρός στην ψυχή, Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν είναι πολιτικός… Οι συνθήκες θα επιτρέψουν στον κόσμο να τον αναδείξει πολύ γρήγορα. 

Και επειδή θα θέσει σαν κορώνα της πολιτικής του τον Χριστιανικό πολιτισμό, θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα αναδείξει με τις πράξεις του την αναγέννηση του Ορθοδόξου Χριστιανισμού σε όλο τον κόσμο.

Αν ο Έλληνας μετανοήσει και ανακόψει την αποστασία από τον Θεό που έχει ξεκινήσει σαν έργο του αντίχριστου, ζήσει ενωμένος κάτω από τον Χριστιανικό πολιτισμό και διώξει μακριά την λατρεία του χρήματος και της σάρκας, τότε ο Θεός θα δείξει αμέτρητο έλεος και θα σηκωθούμε όρθιοι.»...

http://us.lrd.yahoo.com/


ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Πολλές είναι οι προβλέψεις αλλά τα προγνωστικά στοιχεία, που θέλουν καλοκαιρία ως τα μέσα περίπου του μήνα στην Ελλάδα, αλλά δείχνουν και βαρυχειμωνιά με αλλεπάλληλες καταβάσεις ψύχους και χιονιού στην χώρα μας, στο δεύτερο μισό του μήνα και κυρίως προς τα τέλη του.

Πρόκειται για προβλέψεις που έχουν αναφέρει σε δελτία καιρού του εξωτερικού και ξένοι μετεωρολόγοι, ότι δηλαδή ο χειμώνας στην Ευρώπη θα ξυπνήσει στα τέλη του Ιανουαρίου, με κρύο και πολλά χιόνια. Στην καρδιά του χειμώνα, η Ευρώπη έχει δει πολύ λίγες χιονοπτώσεις και είχε πολύ λίγο κρύο και γενικότερα αρνητικές θερμοκρασίες. Αντίθετα ο Καναδάς και οι Η.Π.Α, είχαν ως και τώρα ασυνήθιστες χειμερινές καιρικές συνθήκες με ψύχος και αρκετά χιόνια. 

Κάτι τέτοιο σύμφωνα με προβλέψεις, θα αντιστραφεί στα τέλη Ιανουαρίου και ο καιρός θα αλλάξει άρδην σε όλη την Ευρώπη και την Ρωσία, με ψύχος και χιόνια. Μένει να δούμε αν θα επηρεαστεί κυρίως η κεντρική Ευρώπη ή ακόμα και η χώρα μας, η οποία για άλλη μία χρονιά δέχεται ως τώρα πολύ λίγο κρύο και λίγα χιόνια. Πάντως έχουμε ακόμα 2 ολόκληρους μήνες μπροστά μας, για να δούμε αν ο χειμώνας φhttp://greek-weather.org/








Τί έλεγαν οι Αρχαίοι για την Πατρίδα;


«Θνήσκε υπέρ πατρίδος» Δελφικά Παραγγέλματα

«Εις οιωνός άριστος,αμύνεσθαι περί πάτρης» Όμηρος. Ένας είναι ο άριστος χρησμός, να αμύνεσαι για την πατρίδα.

«Ουδέν γλύκιον πατρίδος» Όμηρος. Τίποτε γλυκύτερο από την πατρίδα.

«Η αγάπη που έχει κανείς για την πατρίδα του, προέρχεται από την αγάπη που ένοιωσε για την μητέρα του στην παιδική του ηλικία» Πυθαγόρας.

«Ελλήνων προμαχούντες Αθηναίων Μαραθώνι χρυσοφόρων Μήδων εστόρεσαν δύναμιν» Σιμωνίδης ο Κείος. Οι Αθηναίοι , μαχόμενοι στην πρώτη γραμμή υπέρ των Ελλήνων, των χρυσοφόρων Μήδων την δύναμη κατέβαλαν.

«Ώ ξειν’αγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ότι τήδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι» Σιμωνίδης ο Κείος.

«Ει το καλώς θνήσκειν αρετής μέρος εστί μέγιστο, ημίν εκ πάντων ταύτα απένειμε τύχη. Ελλάδι γαρ σπεύδοντες ελευθερίην περιθείναι κείμεθ’αγηράντω χρώμενοι ευλογίη» Επίγραμμα Σιμωνίδη του Κείου για τους πεσόντες στα Μηδικά. Αν ο καλός θάνατος είναι το μέγιστο μέρος της αρετής, σ’ εμάς η τύχη αυτό το δώρο μας το έδωσε. επειδή, σπεύδοντας να σώσουμε την Ελλάδα μας με της ελευθερίας τα τείχη, κείμεθα στους τάφους μας ,αθάνατη ευλογία έχοντας κερδίσει.

«Τι γαρ φίλτερον ανδρί πατρόας χθονός» Αριστείδης.Τι τάχα είναι περισσότερο αγαπημένο για τον άνθρωπο , από την πατρική του γη.

«Ηδ’εστίν η σώζουσα και ταύτης επί πλέοντες ορθής τους φίλους ποιούμεθα» Σοφοκλής . Αυτή η πόλη είναι που μας σώζει, και αν πλέουμε το πλοίο πάνω σ αυτήν , όσο είναι σώα, μόνο τότε μπορούμε να αποκτούμε τους φίλους μας.

«Ουδέν φίλτερον πατρώας γης, μακάριος δ’ όστις ευτυχών μένει εν τη ιδία αυτού πατρίδι» Ευριπίδης Τίποτε γλυκύτερο από την πατρίδα. Και ευτυχής εκείνος που δίχως μακριά της να τον διώχνουν βάσανα, μένει στην πατρίδα του.

«Νόμιζε την πατρίδα οίκον, τους δε πολίτας εταίρους» Ξενοφών.

Ανέκδοτο: Η γυναίκα και ο διάβολος


Ένας νεαρός βρήκε σε κάποια παραλία ένα σκούρο μπουκάλι κλειστό, σφραγισμένο. Δίχως να δώσει σημασία το πήρε μόνο κάτω από την ομπρέλα ήλιου που ξάπλωνε. Όταν τον πήρε ο ύπνος βλέπει ένα όνειρο σαν όραμα κάποιον γέροντα να του λέει: "Το μπουκάλι που βρήκες να το ανοίξεις μονό όταν φτάσει ο καιρός να πεθάνεις".


Ο νεαρός φοβισμένος το πηρέ και το έκρυψε. Τα χρόνια πέρασαν, παντρεύτηκε, έκανε παΐδια και μετά 30 χρόνια το βρίσκει η γυναίκα του τυχαία. Αυτός όταν είδε να το κρατά στα χέρια της τρόμαξε μήπως το ανοίξει, σε παρακαλώ της λέει αυτό το μπουκάλι έχει μεγάλη ιστορία μη το ανοίξεις, φεύγω για μια δουλεία κι όταν επιστρέψω θα σου την διηγηθώ. 

Η γυναίκα όμως που δεν είχε υπομονή να περιμένει άνοιξε το φελό που ειχε. Ένας μαύρος καπνός βγήκε από μέσα και τσακ εμφανίζετε ο διάβολος και της λέει: O άντρα σου 30 χρόνια δεν το άνοιξε κι εσύ δεν είχες υπομονή ούτε 5 λεπτά. 

Γιατί ρωτά αυτή εσύ ποιος είσαι; διάβολος απαντά. Σιγά μην είσαι διάβολος, ο διάβολος δεν μπορεί να είναι κλειστός σε ένα μπουκάλι κυκλοφορεί ανάμεσα μας ούτε και χωρά σε ένα μπουκάλι. 

Ο διάβολος για να της αποδείξει το αντίθετο ξαναμπαίνει στο μπουκάλι, όταν αυτή γρήγορα γρήγορα το κλείνει. Σηκώνει τότε τα χεριά ο διάβολος προς το θεό και του λέει: Θεέ μου απορώ αφού έπλασες τη γυναίκα εμένα γιατί με έπλασες;


Κατάσταση εκτός Ελέγχου-Αναμένεται ανάφλεξη!


Πλησιάζει η ώρα της ανάφλεξης. Τα μέτωπα και οι αντιπαραθέσεις είναι πολλές. Η Ρωσία έχει ρίξει το γάντι στην Τουρκία σχετικά με την εκπαίδευση Τετσένων ανταρτών στο έδαφος της.
Το Ισραήλ απειλεί με πόλεμο τον Λίβανο, το Ιράν προκαλεί βγάζοντας δύο πλοία του στην Μεσόγειο, οι κούρδοι του βορείου Ιράκ αξιώνουν Εδάφη της Τουρκίας και έξοδο στην Θάλασσα.
Οι Τουρκοκύπριοι σχεδιάζουν την δική τους ΑΟΖ,σε συνεργασία με την Τουρκία, ύποπτες κινήσεις του Βουλγαρικού Στρατού παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες, ενώ Ηφαίστειο που βράζει είναι πλέον τα Σκόπια με τις συγκρούσεις να μένονται μεταξύ σλαβόφωνων και αλβανοφώνων.

Από αξιόπιστες πηγές η ομάδα του Blog Amynias ενημερώθηκε ότι λήγει ένα πολύ σοβαρό τελεσίγραφο. Το τελεσίγραφο που αφορά το αίτημα της Ρωσίας διαμέσου του Πούτιν προς την Τουρκία. «Παραδώστε μας τους Τετσένους αντάρτες που εκπαιδεύεται στα Εδάφη σας».
Το σημαντικό είναι πως η Ρωσία γνωρίζει με λεπτομέρειες την συνεργασία των Τούρκων στρατηγών με τους Τσετσένους αντάρτες όσον αφορά την εκπαίδευση των τελευταίων στους ορεινούς όγκους της Τουρκίας και την παροχή πολεμικού Υλικού. Γνωρίζουν επίσης πως χρηματοδότες αυτής της κίνησης είναι δύο διαφορετικοί πόλοι. Ο πρώτος από την Σαουδική Αραβία και ο 2ος από το Ιράν.
Η υψηλόβαθμη στρατιωτική ηγεσία της Τουρκίας η οποία παίζει έναν ανεξέλεγκτο ρυθμιστικό ρόλο ως εγγυητής στην ανάπτυξη των ισλαμιστών δυνάμεων της περιοχής και προς το παρόν δεν ενδίδει στις Ρωσικές απειλές.
Στα πλαίσια των πιέσεων υποστηρικτής και σύμμαχος της Τουρκίας προς την Ρωσία βρίσκεται η Βουλγαρία, εξυπηρετώντας και αυτή με την σειρά της τα δικά της συμφέροντα.

Στην Τουρκία την ίδια χρονική στιγμή ανακύπτει ένα νέο πρόβλημα με την έμμεση και άμεση απαιτηση των Κούρδων να αξιώνουν αυτονομία και πρόσβαση στην θάλασσα.

Από την άλλη μεριά ο Ισραηλινός υπουργός Αμύνης Ehud Barak δήλωσε πως οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις μπορεί να επέμβουν στο νότιο Λίβανο ξανά και να εμπλακούν σε μάχες με τα ένοπλα τμήματα της Hezbollah.

Ενώ την ίδια χρονική στιγμή δύο πολεμικά σκάφη του Ιρανικού Ναυτικού πρόκειται να περάσουν από τη διώρυγα του Σουέζ κατευθυνόμενα προς τη Συρία όπου και θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη.
Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Avigdor Lieberman δηλώνει πως η απόφαση του Ιράν να στείλει τα σκάφη του τόσο κοντά στο Ισραήλ αποτελεί πρόκληση και αποδεικνύει πως το «νεύρο» αλλά και η αυτοπεποίθηση του Ιράν μεγαλώνει μέρα με την ημέρα. Ο ίδιος προειδοποίησε τους πάντες καλώντας τη διεθνή κοινότητα να αντιληφθεί πως το Ισραήλ δεν μπορεί να αγνοεί τις προκλήσεις αυτές για πάντα.

Τις εξελίξεις που τρέχουν έρχονται να ενισχύσουν και οι Δυνάμεις δύο Αεροπλανοφόρων. Tου γαλλικού αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle και του Αμερικανικού USS Enterprise που βρίσκονται στην περιοχή Νοτίως και Νοτία Ανατολικά της Κρήτης. Ειδικότερα χθές Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού της Χώρας μας , ανακοίνωσε την ματαίωση της προγραμματισμένης για την 18η Φεβρουαρίου συνεκπαίδευσης μονάδων του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και του γαλλικού αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle λόγω αλλαγής προγράμματος της γαλλικής δύναμης επιχειρήσεων, καθώς φαίνεται το τελευταίο να έρχεται εσπευσμένα να ενισχύσει την Δύναμη υποστήριξης στην περιοχή δίπλα από το USS Enterprise

Ηφαίστειο που βράζει είναι πλέον τα Σκόπια και η αδυναμία ελέγχου της κατάσταση μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν στον κυβερνητικό συνασπισμό του VMRO του Νικόλα Γκρούεφσκι και το κόμμα των Αλβανών των Σκοπίων, την Εθνική Ένωση, μετά από συγκρούσεις που ξέσπασαν για δεύτερη μέρα μεταξύ των Σλάβων και των Αλβανών.

Και δεν φθάνουν όλα αυτά ,σφήνα στις προσπάθειες της Κυπριακής Δημοκρατίας και των ενδιαφερομένων αμερικανικών εταιρειών για την εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων της Κύπρου θέτουν οι Τούρκοι και οι τουρκοκύπριοι με νεότερες δηλώσεις του φερόμενου ως υπουργού Ενέργειας του ψευδοκράτους Σουνά Ατούν. Ο Ατούν ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του ότι οι Τουρκοκύπριοι σε συνεργασία με την Άγκυρα ως εγγυήτρια δύναμη, πρόκειται να ετοιμάσουν τη δική τους στρατηγική και να αρχίσουν τις εργασίες για τον καθορισμό της δικής τους ΑΟΖ, με σκοπό να αρχίσουν τις δικές τους έρευνες για τον εντοπισμό πετρελαίου και φυσικού αερίου στη θαλάσσια περιοχή.
Και για να μην αφήσει οποιαδήποτε περίπτωση αμφισβήτησης των λεγόμενων του ο Σουνά Ατούν προσδιόρισε και τις περιοχές που αναφέρει, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι οι Τουρκοκύπριοι έχουν δικαίωμα στις φυσικές πηγές γύρω από το νησί. Συμπληρώνοντας ο Σουνά Ατούν δήλωσε ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει στης κυπριακή Κυβέρνηση να παραβιάσει τα συγκεκριμένα δικαιώματα των τουρκοκυπρίων.

Την παρούσα χρονική στιγμή που οι διεθνής εξελίξεις στην γύρω περιοχή τρέχουν και το matrix των Αντιπαραθέσεων και των συμφερόντων γίνεται όλο και ποιο πολύπλοκο οι Εθνικές μας Υπηρεσίας παρατηρούν σιωπηλά και με πολύ μεγάλη προσοχή τις ύποπτες κινήσεις των στρατευμάτων της Γείτονος Βουλγαρίας και Αλβανίας.

Και ενώ η κατάσταση Γύρω και έξω από την Χώρα μας βράζει , βράζει και το εσωτερικό της , καθώς από μέρα σε μέρα αναμένεται σοβαρή εξέλιξη στα εσωτερικά της χώρας μας με αναμονή να ξεσπάσει σοβαρό θέμα πολιτειακής κρίσης τη περίοδο της 23ης Φεβρουαρίου 2014.

Ο Στρατός μας εκπαιδεύεται εκτάκτως στην αντιμετώπιση καταστολής μιας Κοινωνικής εξέγερσης, γεγονός που δηλώνει την ανεπάρκεια των δυνάμεων Ασφαλείας.


Και από την άλλη διατηρείται μια παγερή σιωπή και αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης, και το ποίο περίεργο στην παρούσα χρονική στιγμή είναι ότι όλα συμπίπτουν.

http://www.hellas-now.com/


Πάτρα: Επεσε το πρώτο ξύλο για την αιθαλομίχλη


Σκηνές οι οποίες πριν από λίγα χρόνια μόνο στα απίστευτα θα μπορούσαν να καταχωρηθούν εκτυλίχθηκαν ανήμερα της πρωτοχρονιάς στην περιοχή των Ιτεών στην Πάτρα.

Αιτία το τζάκι που άναψε γνωστός πατρινός, ο οποίος κατέχει σημαντική θέση σε δημόσιο ίδρυμα και το όποιο ενόχλησε τους ενοίκους διπλανού σπιτιού οι οποίοι του ζήτησαν να το σβήσει, επικαλούμενοι τα προβλήματα υγείας που δημιουργεί η αιθαλομίχλη.

Το αίτημα των γειτόνων του όχι μόνο δεν ικανοποιούσε ο γνωστός πατρινός ιδιοκτήτης του σπιτιού ο οποίος είχε και καλεσμένους, αλλά είχε την ιδέα να ψήσει στο τζάκι του και «κοψίδια» προκειμένου να διασκεδάσουν με τους καλεσμένους του.

Η συνέχεια ήταν απρόσμενη καθώς λίγα λεπτά από τη στιγμή που έβαλε σε εφαρμογή την ικανοποίηση τη επιθυμίας του , έκπληκτος αυτός και οι καλεσμένοι του είδαν να τρέχουν νερά από την καμινάδα μέσα στο σπίτι σε μεγάλη ποσότητα.

Αναζητώντας την αιτία του προβλήματος εντόπισαν του ιδιόκτητες του διπλανού σπιτιού να ρίχνουν με λάστιχο νερό στην καμινάδα, προκειμένου με αυτό τον τρόπο να επιτύχουν αυτό που ζήτησαν από τον γείτονά τους.

Η συνεχεία ήταν υπόθεση του αστυνομικού τμήματος της περιοχής αφού προηγήθηκε συμπλοκή μεταξύ των δυο πλευρών και τα ανάλογα κοσμητικά επίθετα.

ΠΗΓΗ patrastimes.gr


BOΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ: ΣΤΟ 12% ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΝΔ!!!


Πριν απο λίγο ο γνωστός δημοσκόπος και καθηγητής στατιστικής του πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητής Πανάς εξαπέλυσε βόμβα-μεγατόνων για τα…πολικά ποσοστά του Μεσσήνιου και της συμμορίας του…


Ο καθηγητής αναλύοντας τα μαύρα μαντάτα του ευρωβαρόμετρου για την Ελλάδα στο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ εκτίμησε ότι η Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες ευρωεκλογές δεν θα ξεπαράσει το 12-13%, στη Δεύτερη θέση με 14% θα βρεθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ενώ στην πρώτη θέση θα βρεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 20%… 

Τα ποσοστά αυτά να τα θυμάστε, γιατί ο Πανάς μέχρι σήμερα δεν έχει πέσει ποτέ έξω!!!

http://kostasvaitsis71.blogspot.gr/


Οι πέντε τροφές που εξαφανίζουν την κυτταρίτιδα [λίστα]



Κρέμες, θεραπείες ακόμη και... γιατροσόφια που εξαφανίζουν την κυτταρίτιδα υπάρχουν πολλά. Αδιαμφισβήτητα η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τόσο για την εμφάνισή της όσο -αφού το κακό έχει γίνει- και για τον περιορισμό της. Ποιες, όμως, θεωρούνται οι τοπ τροφές που συμβάλλουν στην καταπολέμησή της; 
Σύμφωνα με το onmed.gr, οι πέντε τροφές-όπλα κατά της κυτταρίτιδας είναι οι εξής:
ΜούραΤα μούρα είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης C που ενισχύει τα επίπεδα του κολλαγόνου, ε

Κρέμες, θεραπείες ακόμη και... γιατροσόφια που εξαφανίζουν την κυτταρίτιδα υπάρχουν πολλά. Αδιαμφισβήτητα η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τόσο για την εμφάνισή της όσο -αφού το κακό έχει γίνει- και για τον περιορισμό της. Ποιες, όμως, θεωρούνται οι τοπ τροφές που συμβάλλουν στην καταπολέμησή της; 
Σύμφωνα με το onmed.gr, οι πέντε τροφές-όπλα κατά της κυτταρίτιδας είναι οι εξής:
ΜούραΤα μούρα είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης C που ενισχύει τα επίπεδα του κολλαγόνου, ενώ παρέχει και πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες.
ΣπαράγγιαΤα σπαράγγια βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, κάτι το οποίο μπορεί να περιορίσει σημαντικά την όψη φλοιού πορτοκαλιού στο δέρμα.
ΑβοκάντοΤο αβοκάντο περιέχει λιπαρά οξέα που κάνουν το δέρμα πιο σφριγηλό και ελαστικό κάτι το οποίο βοηθά στο να μην είναι τόσο εμφανής η κυτταρίτιδα.
Λιπαρό ψάριΤα Ω-3 λιπαρά οξέα που περιέχουν ορισμένα είδη ψαριού διατηρούν το δέρμα όμορφο και λαμπερό, ενώ καταπολεμούν τη φλεγμονή και βελτιώνουν τη ροή του αίματος βελτιώνοντας την όψη φλοιού πορτοκαλιού.
Σκουρόχρωμα λαχανικά
Λαχανικά όπως το σπανάκι και η λαχανίδα περιέχουν λουτεΐνη, μια αντιοξειδωτική ουσία που βοηθά το δέρμα να διατηρεί την υγρασία και την ελαστικότητά του. νώ παρέχει και πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες.
ΣπαράγγιαΤα σπαράγγια βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, κάτι το οποίο μπορεί να περιορίσει σημαντικά την όψη φλοιού πορτοκαλιού στο δέρμα.
ΑβοκάντοΤο αβοκάντο περιέχει λιπαρά οξέα που κάνουν το δέρμα πιο σφριγηλό και ελαστικό κάτι το οποίο βοηθά στο να μην είναι τόσο εμφανής η κυτταρίτιδα.
Λιπαρό ψάριΤα Ω-3 λιπαρά οξέα που περιέχουν ορισμένα είδη ψαριού διατηρούν το δέρμα όμορφο και λαμπερό, ενώ καταπολεμούν τη φλεγμονή και βελτιώνουν τη ροή του αίματος βελτιώνοντας την όψη φλοιού πορτοκαλιού.
Σκουρόχρωμα λαχανικά. Λαχανικά όπως το σπανάκι και η λαχανίδα περιέχουν λουτεΐνη, μια αντιοξειδωτική ουσία που βοηθά το δέρμα να διατηρεί την υγρασία και την ελαστικότητά του.
http://us.lrd.yahoo.com


Υποχρεωτικό θα είναι το Microchip για όλα τα βρέφη από το Μάιο του 2014!!!


Η διαδικασία διεύρυνσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή για να το δουν ορατά, όχι μόνο μέσω της δυνατότητας της άρνησης της ελευθερίας η της θεραπείας, αλλά και μέσα από τον έλεγχο των κλινικών δεδομένων της ιδιωτικής ζωής του ατόμου . Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα on-lineiovivoaroma.it , από το Μάιο του 2014 σε όλη την Ευρώπη, θα έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν όλα τα βρέφη για να εγκαταστήσουνε το μικροτσίπ κάτω από το δέρμα που θα εφαρμόζονται και στα δημόσια νοσοκομεία κατά τη στιγμή της γέννησης τους.



Το τσιπ θα παρέχεται, καθώς και ένα φύλλο δεδομένων με πληροφορίες για το άτομο (όνομα, τον τύπο του αίματος, ημερομηνία γέννησης κλπ..), θα είναι επίσης ένα ισχυρός ανιχνευτής GPS που θα είναι με μια μικρο-μπαταρία και θα γίνεται αλλαγή κάθε 2 χρόνια στα κρατικά νοσοκομεία. Το τσιπ GPS θα είναι της νέας γενιάς και κατά συνέπεια δεν θα επιτρέπει περιθώριο σφάλματος ανίχνευσης ίση με μικρότερη από 5 μέτρα. Θα πρέπει να συνδεθεί απευθείας σε μια τηλεόραση, που θα διαχειρίζεται τις συνδέσεις. Όποιος θέλει θα μπορεί να το εμφυτεύει δωρεάν (αλλά υποχρεωτική θα είναι η εμφυτεύσει στα παιδιά τους) μόλις θα γεννιέται /απο την πρώτη του Μαΐου 2014, συμπληρώνοντας το έντυπο της αίτησης για την ένταξη της ASL. Το CCCP (Συμβουλευτική Επιτροπή για τον Έλεγχο του πληθυσμού) έλαβε υπόψη της υποχρεωτική εγκατάσταση για τους πολίτες που έχουν γεννηθεί πριν από την ημερομηνία αυτή, αλλά αυτό δεν υλοποιείται πριν από το 2017. Η εγκατάσταση θα είναι εντελώς ανώδυνη, χάρη στο γεγονός ότι το τσιπ θα εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα στον αριστερό αγκώνα, στις ελεύθερες νευρικές απολήξεις

.

Ο δημοσιογράφος που έγραψε αυτό το άρθρο δεν έχει συνειδητοποιήσει το λιγότερο από ό, τι γράφει, αναφέροντας τα εξής: « Τέλος μερικές καλές ειδήσεις από τον κόσμο της τεχνολογίας. Με αυτό το τσιπ, τελικά, θα αποτρέψει όλες τις περιπτώσεις εξαφανίσεων και απαγωγών που έχουν προβληματίσει τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Θα είναι επίσης δυνατό, χάρη στην τεχνολογία αυτή, στο μέλλον, να παρακολουθείτε εύκολα όλαυς τους εγκληματίες σε μεγάλο βαθμό. «Είναι σωστό! Μη γνωρίζοντας τον απόλυτο έλεγχο του πληθυσμού που θα στερηθεί την ελευθερία της ιδιωτικής του ζωής και θα είναι ο πόνος για όλους, πυροδοτώντας κάποια διαμάχη, αναφορές, και για εμφύλιους πολέμους. Όπως γράφει η Carla Villa Maji για το Positanonews.it, θα είναι μια ενημερωτική εκστρατεία για την ελευθερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια για το απαραβίαστο. Είναι θετικό το γεγονός ότι όλες οι ανθρωπιστικές οργανώσεις θα ενωθούν για να συγκεντρώσει υπογραφές και να ζητήσει για ένα νομοσχέδιο για την απαγόρευση στην Ευρώπη και στον κόσμο γαυτό το χάος! Προσωπικά, ήξεραν ήδη εδώ και χρόνια ότι το πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης των αμερικανικών και ευρωπαϊκών χωρών οτι έκρυβαν παράλληλα ένα πρόγραμμα καταλογογράφησης για τον έλεγχο του πληθυσμού. Και αυτό συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας!!!



Και πάλι, να θυμάστε πόσο γρήγορα το διαβατήριο με βιομετρικά δεδομένα θα εισαχθεί στις ΗΠΑ και αργότερα στην Ευρώπη, εκτός από εκείνους που δεν έχουν το νέο διαβατήριο, για να υποβάλουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και να λαμβάνονται στα σύνορα της ίριδας στο αεροδρόμιο. Τι θα κάνουν τώρα; Θα έχουμε το μικροτσίπ μόλις θα κατεβαίνουμε από το αεροπλάνο στην σκάλα; Φυσικά και όχι! Ζητούμε από όλους microchips ακόμη και από αυτήν την πλευρά του ωκεανού! να Θυμηθείτε τους πολιτικούς μας που θα μας δώσουν την εντύπωση ότι όλα θα είναι μια χαρά, και ότι δεν υπάρχει τίποτα για να κρύψουν!!! θα βάζουν το μικροτσίπ στους ανθρώπους, επειδή θα έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι άνθρωποι θα θέλουν να αλλάξουν το σύστημα το οποίο θα είναι κουρασμένο για να αξιοποιηθεί, που θα στέλνονται στον πόλεμο από μια μικρή ομάδα οικογενειών που θεωρούν απο των πολλών δισεκατομμυρίων πληθυσμόν στον πλανήτη. Το ανθρώπινο εμφύτευμα μικροτσίπ είναι ένα αντικείμενο και, στη συνέχεια, αν δεν είστε προσεκτικοί και σε εγρήγορση απο την καταπολέμηση της ψυχικής και σωματικής εξάντλησης, ο πειρασμός θα είναι αυτό και θά λέτε είναι πάρα πολύ ωραία, και ότι στο τέλος τα πράγματα πηγαίνουν ομαλά

…ΠΡΟΣΟΧΉ!


Βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το μικροτσίπ

Rfiid σημαίνει «αναγνωριστικό ραδιοσυχνοτήτων», εκείνοι που θα το εμφυτεύουν κάτω από το δέρμα θα είναί πολύ μικρό και δεν είναι δύσκολο να το εγκαταστήσετε, ωστόσο, θα είναι πολύ επώδυνη και σχεδόν αδύνατον να αφαιρεθεί, αν βρείτε τον εαυτό σας αβοήθητοι και καθίστανται στις υποχρεωτικές καταστάσεις αμέσως θα σας εντοπίζουν και θα σας συλλαμβάνουν αν προσπαθείτε να το ξεφορτωθείτε!!! θα αποτελεί ένα μέσο με το οποίο θα στερείται την ιδιωτικής ζωής σας, και στο έλεος της κάθε μορφής ελέγχου και στην πνευματική χειραγώγηση μέσα από τα κύματα, της ίδιας την σκέψης σας, τα συναισθήματά σας θα είναι υπό έλεγχο και θα χειραγωγείται απο το τσίπ, μέσω των αδένων στο σώμα σας, το οποίο σημαίνει ότι όσοι θα έχουν πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή θα μπορεί επίσης να επηρεάζει και την υγεία σας αρχίζοντας με τη γονιμότητα!!!.

Να θυμάστε ότι δεν έχετε κανέναν τρόπο για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Αυτή η κτηνοβασία ονομάζεται RFID θα είναι το τέλος της ανθρώπινης ύπαρξης όπως γνωρίζουμε ότι θα είναι το τέλος της κάθε ελευθερίας, δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στις καταχρήσεις εκείνων που έχουν χάσει ή δεν είχαν ποτέ τη δημοκρατική νομιμότητα και θα καθίσει στα έδρανα της εξουσίας, είναι επείγον ότι οι άνθρωποι έχουν επίγνωση της κατάστασης και θα ζητάνε για να προωθήσουν ένα νόμο που θα απαγορεύει την παραγωγή και τη χρήση των μικροτσίπ και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού που θα προορίζονται για ανθρώπινο περιορισμό τους!!!

http://us.lrd.yahoo.com



Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/1


Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.


Η αφθονία δεν είναι κάτι το οποίο αποκτούμε. Είναι κάτι στο οποίο συντονιζόμαστε. 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά φιλικοί και κεφάτοι κι ο λόγος είναι ότι έχετε ξελαφρώσει από τις πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις. Η παρέα και οι φίλοι είναι ένα σημαντικό κομμάτι και αυτό θα σας καλύψει και θα νιώσετε πολύ όμορφα.
Έρωτας: Ενώ υπάρχει διάθεση να είστε πολύ ανοικτοί και προχωρημένοι και να χαρείτε από κοινού όμορφες στιγμές και να περιμένετε να βγείτε και να περάσετε όμορφα, τελικά ίσως δεν γίνει και μείνετε κατά κάποιο τρόπο στον αέρα.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να διαθέσετε την δυναμικότητά σας μέσα στην ομάδα αλλά πιθανόν οι ιδέες σας να μην πάρουν σάρκα και οστά γιατί δεν υπάρχει το έδαφος που περιμένατε.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Νιώθετε κάπως μετέωροι γιατί υπάρχει ένα κλίμα φιλικότητας το οποίο όμως σας μπερδεύει γιατί δεν είναι ξεκάθαρα τα άτομα γύρω σας ή δεν κάνουν πράξη αυτό που σας λένε. Το καλό είναι ότι έχετε προσβάσεις και διαθέτετε πολλές γνώσεις οι οποίες θα σας βγάλουν από τα ψυχικά αδιέξοδα.
Έρωτας: Έχετε μια μικρή στεναχώρια που την συνδυάζετε με το παρελθόν και ίσως να μην νιώθετε πολύ καλά γιατί βλέπετε ότι αν κι είχατε κάποια επιρροή πάνω στο άτομο που σας ενδιέφερε τελικά κατά την δική σας πάντα γνώμη μπορεί να νιώσατε ότι δεν υπήρχε μεγάλη αγάπη. Αυτό σίγουρα δεν είναι αλήθεια αλλά δεν είναι εύκολο να εξετάσετε τις παραμέτρους.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια γενική εύνοια η οποία σας δίνει την δυνατότητα να ξελασπώσετε από διάφορες δυσκολίες και να αφεθείτε πιο ελεύθεροι μέσα σε ομαδικότητες δραστηριότητες. Η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να μην βοηθάει να προσαρμοστείτε εύκολα.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας και ίσως να κάνετε μια νέα εκκίνηση η οποία θα σας βοηθήσει να περάσετε πιο εύκολα και κυρίως να κατεβάσετε ιδέες οι οποίες όμως σας προσαρμόζουν πιο εύκολα σε δύσκολα περιβάλλοντα.
Έρωτας: Υπάρχει ένα φίλος ο οποίος σας βοηθά να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο εδώ και πολύ καιρό σας άρεσε αλλά δεν τολμούσατε να το πλησιάσετε γιατί δεν σας αρέσει και πολύ να σας απορρίπτουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να συμβιβάσετε και να διαχειριστείτε δυο αντίθετες πλευρές και τελικά θα τα καταφέρετε. Απλά μην το παρακάνετε επιμένοντας για ειρήνη με κάθε τρόπο γιατί τελικά θα βρεθείτε μπερδεμένοι, κυρίως προς το βράδυ που μπορεί να μπλεχτούν και άλλα άτομα. Να είστε προσεκτικοί με τα προσωπικά σας αντικείμενα πχ με το κινητό σας, το πορτοφόλι σας, τα χρήματα σας και γενικά οτιδήποτε συνηθίζετε να ξεχνάτε.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είναι μια ημέρα που δεν θέλετε με τίποτε να εκτεθείτε από συμπεριφορές που δεν τις καταλαβαίνετε. Για αυτό μπορεί να είστε κάπως αποστασιοποιημένοι μέχρι να καταλάβετε τα μηνύματα των γύρω σας κι αυτό δεν θα αργήσετε να το κάνετε γιατί η ευαισθησία σας με το παραμικρό βγαίνει στην επιφάνεια.
Έρωτας: Διατηρείτε μια ψυχρή στάση γιατί προστατεύεστε από περιβάλλοντα που δεν γνωρίζετε και δεν είναι πολύ εύκολο να κάθεστε στα καρφιά. Ευτυχώς προς το βράδυ όλα αλλάζουν και οι συνθήκες γίνονται καλύτερες γιατί θα βρεθείτε με πιο γλυκούς ανθρώπους και μέσα σας θα είστε πιο ήρεμοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Παρόλο που η ημέρα δεν προσφέρεται για να κάνετε πολλά πράγματα αν έχετε επαφή με το εξωτερικό θα δείτε ότι τα νέα είναι καλά και υπάρχουν περισσότερες προοπτικές μέσω μιας επικοινωνίας που θα γίνει σήμερα.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Δίνετε την ενέργειά σας στους άλλους αλλά πιθανόν να μην είστε το επίκεντρο και αυτό να σας βγάλει μια πιο σνομπ συμπεριφορά. Γενικά δεν είστε και πολύ κοινωνικά άτομα γιατί προτιμάτε την μοναχικότητα για να μην χάνετε την προσωπική σας σφραγίδα. Για αυτό οι πολλές συζητήσεις και οι ανακατεμένες επαφές θα σας δημιουργήσουν μια κούραση που δεν θα μπορέσετε εύκολα να την βγάλετε από πάνω σας.
Έρωτας: Έχετε όλη την καλή θέληση να δημιουργήσετε μια σχέση πολύ προσωπική αλλά μερικές φορές σας διαφεύγει η ουσία των πραγμάτων. Επειδή είστε γεννημένοι για τον έρωτα μην τον αρνείστε βάζοντας ταμπέλες αν το άτομο που έχετε απέναντι σας φέρεται βασιλικά ή όχι.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντιστέκεστε να πείτε το «ναι» σε ένα πρόσωπο που σας στριφογυρίζει αλλά δεν σας δείχνει και τις προθέσεις του, επειδή φοβάται την απόρριψη σας. Πάντως ο Σκορπιός σας βάζει φρένο και δεν μπορείτε να εκφραστείτε τόσο εύκολα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε αναλωθεί με διάφορες υποθέσεις οι οποίες μπορεί να μην είναι και τόσο σοβαρές. Όσο εσείς πιστεύετε ότι δεν θα κάνετε το σωστό τόσο φοβόσαστε ότι θα γίνουν λάθη.
Έρωτας: Η καρδιά σας κτυπάει για ένα άτομο και θέλετε δεν θέλετε θα χρειαστεί να το παραδεχτείτε και να κάνετε πέρα όλες τις λογικές εξηγήσεις που δίνετε για να μην δεσμευτείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν διάφορες ευκαιρίες που σας δίνονται και θα χρειαστεί να τις αντιμετωπίσετε άμεσα γιατί η συνεργασία μπορεί να είναι σημαντική για σας, αρκεί να μην κινείστε εμπειρικά.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Κινείστε πολύ γρήγορα και για αυτό δεν προλαβαίνετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Τα γεγονότα σας πιέζουν και θα πρέπει να αντιληφθείτε και εσείς τον χρόνο που κινείται υπέρ σας και να βγείτε έξω από τα συνηθισμένα μοντέλα για να δράσετε με πρωτοποριακό τρόπο.
Έρωτας: Έχετε μπει στην διαδικασία να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα σας ξεκαθαρίσουν γρήγορα όλο το τοπίο κι όπου υπάρχει λάθος ή μπλοκάρισμα θα δοθεί μια άμεση λύση. Η επαφή με Ιχθύ θα σας βγάλει στην επιφάνεια την συναισθηματική ανάγκη να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε τομές και θα το κάνετε γιατί δεν μπορείτε να προχωρήσετε με τα νέα δεδομένα. Για αυτό αν τουλάχιστον για σήμερα δεν μπορείτε να κινηθείτε σκεφτείτε πως θα δράσετε τις επόμενες ημέρες γιατί χρειάζεστε πλάνο.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ανακατεύεστε με πολλά πράγματα και σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας βγάλει ακόμα και από προσωπικά αδιέξοδα. Η ζωή σας αλλάζει και μαζί με αυτή και ο χαρακτήρας σας ο οποίος θα γίνει πολύ πιο εύκολος σε προσεγγίσεις και σε κινήσεις που θα σας βγάλουν από αδιέξοδα.
Έρωτας: Υπάρχει ένα πρόσωπο που σας παρακινεί να πάρετε αποφάσεις και να γίνετε περισσότερο δραστήριοι και γενικά πολύ δυναμικοί, χωρίς να στρέφετε την ενέργεια προς την αρνητική πλευρά και να βλάπτετε τον εαυτό σας. Η σχέση με τον Κριό είναι αυτή που θα σας κάνει να κινηθείτε δυναμικά. Όταν ανταποκρίνεστε με γλυκύτητα όλα αλλάζουν και γίνονται υπέρ σας. Η σχέση με Καρκίνο ή Ιχθύ θα μετρήσει πολύ παραπάνω.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια σταθερή πορεία η οποία όμως σας πιέζει να κάνετε μια νέα κίνηση για να ανανεώσετε τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις. Μην φοβηθείτε τις αλλαγές γιατί πιθανόν να σας χρειάζονται.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αφήνεστε σε πράγματα που σας αρέσουν και θεωρείτε ότι είναι πολύ πρωτοποριακά. Για αυτό, δεν πηγαίνετε κόντρα στο ρεύμα γιατί βλέπετε ότι αν αλλάξετε την ήδη υπάρχουσα πορεία σας πιθανόν να χάσετε όλα αυτά τα καλά που γίνονται αυτή την περίοδο.
Έρωτας: Από την φύση σας είστε πολύ ερωτικοί άνθρωποι αλλά και παιχνιδιάρηδες. Σας αρέσει γενικά όταν νιώθετε τον σύντροφό σας και φίλο γιατί στην ουσία δεν κρύβετε πράγματα. Από το βράδυ και μετά θα γίνετε περισσότερο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και μπορεί οι επιρροές που θα έχετε να σας κάνουν πιο λυπησιάρηδες και εκεί να χάσετε την κρίση σας. Η σχέση με Ιχθύ βασίζεται στο συναίσθημα και αυτό σας κάνει καλό αλλά μερικές φορές σας παρασύρει και δεν μπορείτε να δείτε την δική σας πραγματικότητα. Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις για το μέλλον με Δίδυμο, Παρθένο ή Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να αναρριχηθείτε και να κερδίσετε χρήματα. Το κάνετε βέβαια με ένα θεμιτό τρόπο γιατί αν το κάνετε με αθέμιτο τότε είστε από τα λίγα ζώδια που την πατάτε αρκετά. Υπάρχει η θεία δίκη που σας σταματάει επιτόπου ό, τι κακό κάνετε. Χρειάζεται να μην είστε αφηρημένοι γενικά με τα χρήματά σας, με το πορτοφόλι σας ή με λογαριασμούς που θα πληρώσετε γιατί μπορεί να γίνουν λάθη ή απώλειες από αφηρημάδα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Υπάρχει μια διάθεση που μερικές φορές σας χαλάει γιατί έχετε ανησυχία για όλους και όλα. Είναι η εποχή που ενώ έχετε τέσσερις πλανήτες στο ζώδιο σας, Ήλιο, Αφροδίτη, Ερμή και Πλούτωνα και σας δίνουν μεγάλη ενέργεια και πεποίθηση ότι αυτό που κάνετε είναι καλό, υπάρχουν και αντίθετες δυνάμεις οι οποίες σας σπρώχνουν να κάνετε τις τελικές σας επιλογές και να σχηματίσετε μια άλλη πλέον εικόνα για την δική σας πραγματικότητα.
Έρωτας: Αντιμετωπίζετε την προσωπική σας ζωή πολύ διαφορετικά από παλιά. Μερικοί που δεν έχετε ακόμα σχέση ίσως να έχετε σκληρύνει σε κάποια θέματα και σε άλλα που δεν χρειάζεται να είστε πολύ ευαίσθητοι. Αυτό είναι που κάνει τους άλλους και μπερδεύονται. Η συναισθηματική σας φύση θα βγει περισσότερο από το απόγευμα και μετά και θα είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσετε με το πρόσωπο που αγαπάτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που άλλες θέλουν περισσότερο σπρώξιμο και άλλες λιγότερο. Μπορεί μερικοί να είστε στην μέση του πελάγους και να προσπαθείτε να δείτε τι πρέπει να κάνετε. Η ζωή σας ανήκει και τώρα κινηθείτε γρήγορα για να αλλάξετε τα κακώς κείμενα που μπορεί να τα κουβαλήσετε στο μέλλον μαζί σας.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Θέλετε να κρατηθείτε απέναντι στις νέες καταστάσεις για αυτό δεν το βάζετε κάτω. Παρόλο που τα πράγματα είναι πολύ περίεργα και μάλλον κρυφά, δηλαδή αυτά που περιμένετε δεν έχουν εκδηλωθεί ακόμα και πιθανόν να έχετε ανησυχήσει για το τι τελικά συμβαίνει, θα δείτε ότι όλα θα αλλάξουν αν κάνετε υπομονή.
Έρωτας: Υπάρχει μια σχέση η οποία σας παιδεύει και δεν μπορείτε να την διαχειριστείτε όπως θα θέλατε. Έχετε ένα μεγάλο δίλημμα και θα πρέπει να βγείτε από εκεί γιατί μόνο τότε θα ξεκολλήσετε και θα τοποθετηθείτε σωστά με το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια κινητικότητα η οποία όμως γίνεται σε επίπεδο που δεν σας φαίνεται και πολύ καθαρό. Ο λόγος είναι ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Κάντε λίγο υπομονή και θα δείτε ότι όλα θα πάνε καλά.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Αφεθείτε και θα δείτε ότι όλα μπορεί να συμβούν. Η σημαντικότητα των σχεδίων σας θα σας δώσει την πιθανότητα να προχωρήσετε και να κάνετε τομές αλλά και πολλές σημαντικές γνωριμίες, κυρίως κοινωνικές.
Έρωτας: Αν έχετε κάποιες αναστολές να προχωρήσετε σε κάποιες εξομολογήσεις οι οποίες θα σας απελευθερώσουν. Η σχέση με Αιγόκερω θα σας απαλλάξει από πολλές δυσκολίες και θα μπουν όλα τα πράγματα σε μια τάξη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε δοκιμαστεί με σε πολλά ζητήματα και τώρα θα ανταμειφθείτε γιατί έχετε κινηθεί ορθά και με πολλές σωστές επιλογές για αυτό θα πάρετε πίσω εύκολα. Η συνεργασία όμως με έναν Ζυγό θα σας κάνει να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας και να δείτε αν τελικά έχετε ταλέντο στο επικοινωνιακό κομμάτι.
Πηγή: http://www.astrology.gr



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger