Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το κορμι της Τζεσικα Μπιελ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012



Μπορεί η παρουσιάστρια Γουέντι Γουίλιαμς να χαρακτήρισε πρόσφατα την 30χρονη σταρ «βαρετή», αλλά αυτό δεν ισχύει για όλα τα μέρη της ανατομίας της. Απόδειξη οι φωτογραφίες που κάνουν σήμερα το γύρο του κόσμου δείχνοντάς τη να κάνει μπάνιο σε παραλία του Πουέρτο Ρίκο.
«Πολλές ώρες ύπνος, λίτρα νερό, μια υγιεινή οργανική δίαιτα και καθόλου αλκοόλ. Επίσης κάνω καθημερινά γιόγκα -που βοηθάει τους μυς μου να είναι ευλύγιστοι-, μποξ και πολεμικές τέχνες. Ενώ τώρα που καλοκαίριασε περνάω αρκετές ώρες παίζοντας beach volley και κάνοντας jogging μαζί με το σκυλάκι μου την Τίνα. Το ξέρω ότι όλα αυτά ακούγονται βαρετά, αλλά είναι αναγκαία».
Αυτές είναι οι θυσίες και αυτό είναι το μυστικό του πως η μέλλουσα γυναίκα του Τζάστιν Τίμπερλεικ κρατιέται σε τόσο εξαιρετική φόρμα, που ζηλεύει κάθε άλλη σταρ του Χόλιγουντ. Τα αποτελέσματα τα βλέπετε με τα ίδια σας τα μάτια.


ΜΠΕΤΥ ΚΟΥΡΑΚΟΥ Δειτε ΚΑΥΤΕΣ ΠΟΖΕΣ της Ελληνιδας αγαπημενης του Μπαλοτελι


Και ξαφνικά, από εκεί που την είχαμε σχεδόν ξεχασμένη, η Μπέτυ Κουράκου έγινε το πρόσωπο των ημερών, λόγω της σχέσης της με τον Μάριο Μπαλοτέλι.
Σχετικά με αυτή τη σχέση σας έχουμε ήδη πει σχεδόν τα πάντα, οι "αδιάβαστοι" μπορείτε να ανατρέξετε στα συνημμένα άρθρα στο τέλος της ανάρτησης.
Τώρα, ήρθε η ώρα, να σας αποκαλύψουμε την εντελώς καυτή Μπέτυ Κουράκου, όπως τη βρήκαμε στα αρχεία του radar.gr και του φωτογραφικού πρακτορείου NDP Photo Agency.
Σε όσους σπεύσουν να "δανειστούν" τις φωτογραφίες μας, ενημερώνουμε, ότιυπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Απολαύστε την Μπέτυ, όπως ακριβώς την απολάμβανε και ο Μάριο...






Σεξι αθληματα!


Υπάρχουν πολλά περισσότερα και σε όλα διαπρέπουν οι γυναίκες αθλήτριες, αρκεί να κυλάει στο αίμα τους το μικρόβιο του αθλητισμού. Στα συγκεκριμένα 8 όμως βλέπουμε πιο συχνά συμμετοχή γυναικών, συν του ότι μας κάνουν να τα εκτιμήσουμε περισσότερο μιας και δεν είναι ιδιαιτέρως διαδεδομένα στην Ελλάδα.
Όταν ο αθλητισμός συναντά την σέξι πλευρά του θα λέγαμε! 
1. Καλλιτεχνικό πατινάζ
2. Snowboard
3. Surfing
4. Αμερικάνικο ποδόσφαιρο με... εσώρουχα
5. Κολύμβηση
6. Μποξ
7. Σπριντ (Στίβος)
8. Τένις


Προκαλει ταραχη στον ανδρικο πληθυσμο


Η Bar Refaeli «ξαναχτυπά» με ακόμη ένα «καυτό» διαφημιστικό για τα εσώρουχα της σειράς «Under.me», που η ίδια λανσάρει και φυσικά η ίδια διαφημίζει. 


Η 26χρονη Bar -διάσημο μοντέλο και «άγγελος» της Victoria’s Secret- ανέδειξε και πάλι την καλλίγραμμη σιλουέτα της αποδεικνύοντας ότι αξίζει τον τίτλο της πιο «καυτής» και ποθητής γυναίκας του πλανήτη που της έδωσε πρόσφατα το περιοδικό «Maxim». 



Η σειρά εσωρούχων της Ισραηλινής καλλονής «Under.me» απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες ηλικίας 25 μέχρι 45 χρόνων και αποτελείται από εσώρουχα άνετα και απλά για κάθε μέρα. 



Δείτε τη να βουτά στην πισίνα και να «ανάβει» φωτιές στους θαυμαστές της





O Μπερλουσκονι εχει ιδιαιτερα γουστα στο...γδυσιμο!

Και τι δεν έκαναν τα κορίτσια του Σίλβιο για να τον ευχαριστήσουν...

Είναι μια εκ των πρωταγωνιστριών του Σίλβιο στα πάρτι μπούνγκα-μπούνγκα και έχει κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο για την υπόθεση Ρούμπιγκειτ, με την Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, η οποία φέρεται να είχε σεξουαλική επαφή με τον πρώην ιταλό πρωθυπουργό όταν ήταν ανήλικη. 


Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Oggi, η Μάριστελ Πολάνκο εξομολογείται ότι τα πάρτι στη βίλα Άρκορε συνεχίζονται. Περιγράφει ακόμα τη σχέση της με το Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καθώς και τις μεταμφιέσεις που έχει κάνει τόσο η ίδια όσο και άλλα κορίτσια για να τον ευχαριστήσουν. 

«Τα δείπνα στη βίλα Αρκορε συνεχίζονται. Είμαστε οι ίδιες που ήμασταν. Ο Μπερλουσκόνι δεν ξέρει ότι δεν μιλάμε μεταξύ μας γιατί δε του αρέσουν οι τσακωμοί. Κάνουμε ότι είμαστε φίλες αλλά έχει σπάσει κάτι», λέει η Μάριστελ Πολάνκο.

«Είδα τη Μινέτι και τη Φατζόλι να είναι ντυμένες καλόγριες, με σταυρό και ράσο και από κάτω να φορούν εσώρουχα. Η Ιρις Μπεράρντι από την άλλη υποδυόταν τον Ροναλντίνιο και η Λίνσει Μπαριτζόντε τον Μάσιμο Ντ’Αλέμα και τον Αντόνιο Ντι Πιέτρο, ανάλογα με την επικαιρότητα. Ντυνόμασταν έτσι για να κάνουμε τον πάπι να γελάει», αποκάλυψε η Πολάνκο.

«Εγώ έκανα τον Ομπάμα ή την Γουίτνεϊ Χιούστον και έβγαινα μπροστά του με τις νότες του I will always love you. Ο πάπι μάλιστα νόμιζε ότι τραγουδούσα εγώ κι όχι ότι ήταν playback», λέει η Πολάνκο που για πρώτη φορά δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες με τις μεταμφιέσεις της. 

΄Οσο για τη σχέση της με τον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό η νεαρή αποκαλύπτει ότι «τον αγαπώ, αλλά είναι μια διαφορετική αγάπη. Όταν μας πηγαίνει να δούμε το μνήμα του που χτίζεται στη βίλα Αρκορε, μας λέει ότι όταν ολοκληρωθεί αυτό σημαίνει ότι θα πεθάνει κι εγώ στενοχωριέμαι πολύ, γιατί σκέφτομαι ότι δε θα υπάρχει πια. Δεν έχω κάνει σεξ μαζί του. Τον έχω φιλήσει όμως στα χείλη, στα μάγουλα, στο κεφάλι, παντού».

Σχετικά με τις «φίλες» που φέρεται να συντηρεί οικονομικά ο Καβαλιέρε, η Πολάνκο υποστηρίζει ότι ξεπερνούν τις 42 που ισχυρίζεται ο Μπερλουσκόνι. Εγώ πριν ξεσπάσει όλο αυτό εργαζόμουν στη Mediaset και τώρα το κανάλι δε μου επιτρέπει ούτε δοκιμαστικό να κάνω. Το διαχειρίζεται ο Πιερ Σίλβιο, γιος του Μπερλουσκόνι, που δεν είναι καθόλου χαρούμενος με όλη αυτή την υπόθεση».

Σύμφωνα πάντως με τον ιταλικό Τύπο οι 42 «φίλες» φαίνεται να ξεπερνούν τις 130, οι οποίες όπως είναι αναμενόμενο υποστηρίζουν ότι η σχέση τους με τον Σίλβιο υπήρξε πλατωνική και ότι τους φέρθηκε σαν πατέρας βοηθώντας τες να ξεπεράσουν οικονομικές δυσκολίες.










http://www.newsbeast.gr

Η ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Το χανουμε το κορμι πατριωτη...


Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας είναι η σέξι αοιδός, Αμαρυλλίς, η οποία μίλησε στην κάμερα του Star για τον επικείμενο γάμο της.
“Θα παντρευτώ, ναι! Εξάλλου, νιώθω σαν παντρεμένη”, είπε η τραγουδίστρια, που εδώ και καιρό ζει τον έρωτα στο πλευρό γνωστού επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων.
Το πότε θα τα φάμε τα κουφέτα δεν το αποκάλυψε η Αμαρυλλίς, επισημαίνοντας πως υπάρχουν υποχρεώσεις που προέχουν, αλλά θα βάλουν κάτω το ημερολόγιο.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της , η τραγουδίστρια είχε πει για τον καλό της: “είμαι σε μια σχέση που με κάνει ευτυχισμένη και μου δίνει τη δύναμη να αντιμετωπίζω μαζί με τον άνθρωπό μου κάθε δυσκολία που συναντώ μπροστά. Εδώ και πολλά χρόνια είμαι σε μια σχέση ζωής.


Απιστευτες εικονες από τις παγωμενες σπηλιες της Αλασκας


Πόλος έλξης χιλιάδων τολμηρών τουριστών είναι το Εθνικό Πάρκο των πάγων το οποίο δεν έχει ποτέ την ίδια εικόνα! Καθώς τα παγόβουνα λιώνουν το μαγικό τοπίο αλλάζει και προκαλεί για νέες εξερευνήσεις.

Η αλλαγή θερμοκρασίας μεταλλάσσει τα επιβλητικά παγόβουνα στο Εθνικό Πάρκο των πάγων στην Αλάσκα και εντυπωσιάζει με τα χρώματά του, τους καταρράκτες και το παιχνίδισμα των χρωμάτων τους επισκέπτες.


Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου προκαλούν τον θαυμασμό και παρακινούν όσους έχουν τον τρόπο να ταξιδέψουν ως την άκρη του κόσμου για να ζήσουν την μοναδική εμπειρία της περιήγησης στον κόσμο των πάγων.


Οι επιστήμονες ωστόσο είναι απαισιόδοξοι για το μέλλον του εθνικού πάρκου καθώς εάν οι θερμοκρασίες στην περιοχή ανέβουν κι άλλο τότε θα πρέπει να απαγορευτεί η είσοδος των τουριστών προκειμένου να μην υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί στις πιο ευαίσθητες ζώνες των πάγων...


http://www.iefimerida.gr

Susan Sideropoulos: Η Ελληνιδα ηθοποιος που κανει καριερα στη Γερμανια


Σουζάνα Σιδηροπούλου. Η Ελληνίδα που έχει μαγέψει τους Γερμανούς καθηλώνοντάς τους στους τηλεοπτικούς δέκτες.
Περιζήτητη έχει γίνει η Σουζάνα Σιδηροπούλου στη Γερμανία, σύμφωνα με την Real Life, η οποία πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικά σήριαλ της χώρας αλλά και σε διαφημιστικά σποτ. Η ηθοποιός γεννήθηκε στο Αμβούργο από πατέρα Έλληνα και Ισραηλινή μητέρα και μιλά εκτός από ελληνικά, εβραϊκά, γερμανικά, ισπανικά και κινέζικα.

Εκτός από σπουδές στην υποκριτική η... Susan Sideropoulos εργάστηκε ως μοντέλο ενώ επί μια σχεδόν δεκαετία (2002-2011) υποδυόταν τη Verena Koch στη σαπουνόπερα "Gute Zeiten, schlechte Zeiten". Η ίδια σταμάτησε από το σήριαλ όταν γεννήθηκε ο δεύτερος γιος της για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Αν και δεν έρχεται στην Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις που συμβαίνουν στη χώρα μας.

Αυτό το διάστημα είναι στην Κολωνία όπου γίνονται γυρίσματα γερμανικής σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί.
http://www.cosmo.gr

Φιδι… αγνωστου προελευσεως «σπερνει» τον πανικο!


Είναι βόας; Είναι κροταλίας; Ζητείται … αρμόδιος για να δώσει απαντήσεις αλλά και να αναλάβει δράση για το φίδι που φαίνεται πως έχει «βολευτεί» στην περιοχή της Φοινικιάς, ενώ με κάθε εμφάνισή του προκαλεί τον πανικό!


Το φίδι, που όσοι το έχουν δει, λένε πως έχει μήκος 5-6 μέτρων, έκανε και πάλι την εμφάνισή του, περίπου στις 20.00 το βράδυ του Σαββάτου. Γυναίκα, κάτοικος απέναντι από κέντρο διασκέδασης το αντίκρισε και ειδοποίησε την Πυροσβεστική, μη γνωρίζοντας σε ποια αρμόδια υπηρεσία πρέπει να απευθυνθεί.

Προηγουμένως, κάτοικος της περιοχής με περίσσιο θάρρος προσπάθησε να το χτυπήσει με αγροτικό εργαλείο, χωρίς, ωστόσο, να το καταφέρει, με αποτέλεσμα το φίδι να «χωθεί» ξανά … ως την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί και θα σπείρει τον πανικό, σύμφωνα με το cretalive.gr

Ως σήμερα, πάντως, παρά το γεγονός ότι το θέμα έχει δημοσιοποιηθεί και γίνει ευρέως γνωστό, δεν έχει εμφανιστεί κανένας αρμόδιος φορέας που θα δώσει επίσημα απαντήσεις και θα αναλάβει να απομακρύνει το ερπετό. Επιστήμονες, κατά καιρούς, έχουν διαβεβαιώσει ότι μη ενδημικά είδη, όπως φαίνεται πως είναι αυτό το φίδι, που εικάζεται πως το έσκασε από κάποιο σπίτι, δε ζουν ελεύθερα στη φύση, πάνω από τρεις ημέρες. Η ανάγκη όμως, φαίνεται πως κατεργάζεται … τρόπους κι έτσι το φίδι ζει … και βασιλεύει, καταρρίπτοντας κάθε επιστημονική θεωρία.

Από την άλλη, οι κάτοικοι της περιοχής της Φοινικιάς έχουν αρχίσει να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μην πρόκειται μόνο για ένα φίδι, αλλά για περισσότερα, σενάριο που εντείνει την ανησυχία, καθώς το εν λόγω φίδι και μόνο στη θέα προκαλεί τρόμο…

troktiko.eu

Διασημα εργα ζωγραφικης στο σπηλαιο El Castillo στην Ισπανια


Μερικά από τα πιο διάσημα έργα ζωγραφικής σε σπήλαιο στον κόσμο βρίσκονται στα τοιχώματα του σπηλαίου στο El Castillo,στην Ισπανία. Οι πίνακες περιλαμβάνουν τους αρχαίους ανθρώπους που κρατούσαν τα χέρια τους πάνω στον τοίχο,και τα ζωγράφιζαν στην σπηλιά γύρω τους.Και όλα αυτά πιστεύεται ότι έχουν δημιουργηθεί από ανθρώπους.

Τα έργα είναι σημαντικά επειδή είναι μερικά από τα παλαιότερα που έχουν ανακαλυφθεί ποτέ και σηματοδότησαν την αρχή μιας νέας εικονιστικής τέχνης. Ωστόσο, μια νέα μέθοδος προσδιορισμού της ηλικίας μερικών από τα έργα στο σπήλαιο έχουν οδηγήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το εάν ήταν από τους πρώτους ανθρώπους ή τους Νεάντερταλ που ζωγράφισαν αυτά τα χέρια.

Τα έργα των χεριών θα μπορούσε, στην πραγματικότητα,να είναι προγενέστερα της άφιξης των σύγχρονων ανθρώπων στην Ευρώπη.Ο Alastair Pike είναι ο επιστήμονας,και χρησιμοποιώντας μια νέα μέθοδο χρονολόγησης, πιστεύει ότι οι πίνακες είναι τουλάχιστον 40.800 χρόνων.

Σύμφωνα με την ηλικία αυτή για τον Pike οι Νεάντερταλ ήταν στην Ευρώπη για 200.000 με 300.000 χρόνια,και ήταν οι σύγχρονοι άνθρωποι που μόλις έφτασαν από την Αφρική.Η τεχνική χρονολόγησης έγινε με το ανθρακικό ασβέστιο που αποτελεί στρώσεις πάνω από τους πίνακες.

Ο Pike λέει ότι οι τοιχογραφίες που είναι κάτω από αυτά τα στρώματα ανθρακικού ασβεστίου πρέπει να είναι μεγαλύτερες από τα πρώτα στρώματα ανοίγοντας την ευκαιρία για τους πίνακες να είναι πολύ μεγαλύτεροι από ότι πιστεύεται. Τα τμήματα του σπηλαίου είναι γνωστό ότι έχουν και πολύ νεότερες εικόνες ζωγραφισμένες στην κορυφή του. 

http://www.apocalypsejohn.com

Μια κριση,17 συνοδοι-συσκεψεις καμια λυση!Ειναι τοσο αχρηστοι οι Ευρωπαιοι ηγετες;


Πανηγύρισαν πάλι οι Ευρωπαίοι ότι βρήκαν λύση για την κρίση.Πιο πολύ οι Ιταλοί και οι Ισπανοί.Εμείς δεν ξέρουμε ακόμη αν πρέπει να πανηγυρίσουμε για κάτι.Ας μην βιαζόμαστε.Τα ΄χουμε ξανακούσει.Πάρα πολλές φορές.


Το Foreign Policy συγκέντρωσε σ΄ ένα ρεπορτάζ όλες τις συνόδους,τις συνεδριάσεις και τις συσκέψεις που έχουν γίνει από το Μάρτιο του 2010 για να δώσουν λύση.Σ΄όλες έβγαιναν από τις αίθουσες συσκέψεων ενθουσιασμένοι και βέβαιοι ότι είχαν “τετραγωνίσει το κύκλο”.Χρειάζονταν λίγες ώρες,το πολύ μερικά 24ωρα για να αποδειχτεί η ανικανότητά τους.Η οποία προφανώς συνεχίζεται.


Διαβάστε και μετρήστε…επιτυχίες:



25 Μαρτίου 2010

Οι ηγέτες της Ευρωζώνης αποφασίζουν να συνεργαστούν με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για να δημιουργήσουν ένα “δίχτυ ασφαλείας” 29 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την Ελλάδα.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου,λέει ότι το πακέτο "εγγυάται την προστασία της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας της ευρωζώνης» και ότι «δεν υπάρχουν άλλα μέτρα που απαιτούνται» .Ογερμανικός Τύπος, δεν είναι λιγότερο ενθουσιώδης, γράφοντας: “Η συντριβή του ευρώ αποφεύχθηκε!”.

Ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπέι πιο προσγειωμένος: "Είναι ένα σημαντικό μέρος της θεραπείας, τίποτα περισσότερο."

7 Μαΐου 2010

Λίγο μετά την “διάσωση” της Ελλάδας, οι ηγέτες της Ευρωζώνης συνεδριάζουν για τον έλεγχο της εξάπλωσης κρίσης χρέους. Οι ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών αποδεσμεύουν 1 τρισεκατομμύριο δολάρια ως πακέτο έκτακτης ανάγκης, το οποίο περιλαμβάνεται σ΄ ένα Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΕΣΧΕ) που θα μπορεί να παρέχει οικονομική βοήθεια σε “προβληματικές” χώρες της Ευρωζώνης.

Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί δηλώνει ότι οι «ηγέτες της ευρωζώνης αποφάσισαν να κάνουν το παν για να διασφαλίσουν τη σταθερότητα και την ενότητα της νομισματικής ένωσης."


17 Ιουνίου 2010

Οι ευρωπαίοι ηγέτες εγκρίνουν τη στρατηγική Ευρώπη 2020 για την μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και την εισαγωγή ενός νέου ευρωπαϊκού εξάμηνου συστήματος συντονισμού της οικονομικής πολιτικής . 

«Στέλνουμε ένα σαφές μήνυμα στους πολίτες , στις αγορές και στους εταίρους μας: Θα εξυγιάνουμε τους προϋπολογισμούς μας και θα μειώσουμε το χρέος μας, χωρίς να στραγγαλίσουμε τις οικονομίες μας και βάζοντας την ευημερία των ανθρώπων,σε κίνδυνο” δήλωσε Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Χ.Μ. Μπαρόζο 

16 Σεπτεμβρίου 2010

Η σύνοδος κορυφής επισκιάστηκε από τη καταστολή της Γαλλίας κατά των Ρομά μεταναστών.

Στις δηλώσεις τους πάντως οι ηγέτες επισημαίνουν την «σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί... σχετικά με την ανάπτυξη ενός νέου πλαισίου μακροοικονομικής εποπτείας για την παρακολούθηση και διόρθωση μη βιώσιμων αποκλίσεων και ανισορροπιών στον ανταγωνισμό, για την ενίσχυση των εθνικών δημοσιονομικών πλαισίων." Όποιος κατάλαβε ,κατάλαβε!

29 Οκτωβρίου 2010

Οι ευρωπαίοι αρχηγοί κρατών εγκρίνουν νέους κανόνες για τους προϋπολογισμούς και συζητούν για τη δημιουργία ενός μόνιμου συστήματος για την αντιμετώπιση των οικονομικών κρίσεων.

"Κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρξει επανάληψη της κρίσης που είχαμε», εξηγεί η Μέρκελ. "Κάποιος μπορεί να πει ότι το ευρώ θα ενισχυθεί”.

16 Δεκεμβρίου 2010

Ένα μήνα μετά την διάσωση της Ιρλανδίας, οι Ευρωπαίοι ηγέτες συμφώνησαν στη δημιουργία ενός μόνιμου ευρωπαϊκού ταμείου διάσωσης που ονομάζεται Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM) που θα αντικαταστήσει το ΕΣΧΕ το 2013.

"Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε οτιδήποτε είναι απαραίτητο για τη διασφάλιση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας της ζώνης του ευρώ," δηλώνει ο Μπαρόζο. Ευρωπαίοι αξιωματούχοι υπόσχονται να παρουσιάσουν ένα «ολοκληρωμένο πακέτο» για την επίλυση της κρίσης χρέους της ευρωζώνης, μια για πάντα το Μάρτιο.

4 Φεβρουαρίου 2011

Οι ευρωπαίοι ηγέτες συγκρούονται για ένα σύμφωνο που υποστηρίζεται από τη Γαλλία και τη Γερμανία για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πιο αδύναμων χωρών της ευρωζώνης, ως μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας για την επέκταση του ταμείου διάσωσης .

Οι προοπτικές στην ευρωζώνη "έχουν βελτιωθεί σημαντικά," παρατηρεί ο Ρομπέϊ. "Οι αποφάσεις που ελήφθησαν το περασμένο έτος αποδίδουν καρπούς. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε. Δεν είναι ώρα για εφησυχασμό."

12 Μαρτίου 2011

Οι ηγέτες της ευρωζώνης προσθέτουν περισσότερη “δύναμη πυρός” στο ταμείο διάσωσης και συμφωνούν να υιοθετήσουν το «σύμφωνο ανταγωνιστικότητας» που είχε τροφοδοτήσει διαμάχη κατά την προηγούμενη σύνοδο.

«Το πιο σημαντικό πράγμα σ΄ αυτή τη σύνοδο κορυφής ήταν ότι η Ευρώπη ανέπτυξε τα αναγκαία μέτρα για μια συστημική προσέγγιση», σημειώνει ο τότε πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Ζοζέ Σόκρατες. "Όλες οι χώρες, όπως η Πορτογαλία, έχουν αναλάβει το μερίδιό τους και τις δεσμεύσεις τους."

25 Μαρτίου 2011

Η πολιτική κρίση στην Πορτογαλία, η οποία θα οδηγήσει τελικά σε ένα σχέδιο διάσωσης για τη χώρα, εμποδίζει τους Ευρωπαίους αξιωματούχουν να παρουσιάσουν ένα πακέτο που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της αγοράς. 

"Υιοθετήσαμε σήμερα μια συνολική δέσμη μέτρων που θα μας επιτρέψουν να μετατρέψουμε τη χρηματοπιστωτική κρίση σε πορεία προς τη βιώσιμη ανάπτυξη," αναφέρει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο σε δήλωσή του.

24 Ιουνίου 2011

Οι ηγέτες της ΕΕ εγκρίνουν ένα δεύτερο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα, υπό την προϋπόθεση ότι θα εφαρμόσει νέα μέτρα λιτότητας.

Ο Μπαρόζο, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, λέει ότι υπάρχει " πραγματική θέληση των κρατών μελών να κάνουν ό, τι είναι απαραίτητο”.

21 Ιουλίου 2011

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συμφωνούν με τη μείωση της επιβάρυνσης του χρέους στην Ελλάδα και παρέχουν νέες εξουσίες στο ταμείο διάσωσης EFSF.

"Έχουμε βελτιώσει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους “,δηλώνει ο Ρομπέϊ και προσθέτει: «Όταν οι Ευρωπαίοι ηγέτες λένε ότι θα κάνουν ό, τι απαιτείται για να σώσουν την ευρωζώνη, είναι πολύ απλό: το εννοούν».

23 Οκτωβρίου 2011

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες προσεγγίζουν τις συμφωνίες σχετικά με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και για το πώς θα χρησιμοποιήσουν το ταμείο διάσωσης για την πρόληψη της μετάδοσης της αγοράς ομολόγων, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης που έχει έντονες διαφωνίες μεταξύ Σαρκοζί και του βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον.

Ο Ρομπέϊ, ο οποίος είχε στο παρελθόν δεσμευθεί ότι η ΕΕ «θα οριστικοποιήσει τη συνολική στρατηγική για το ευρώ " λέει τώρα ότι αποφάσεις θα ληφθούν κατά την επόμενη σύνοδο κορυφής.

26 Οκτωβρίου 2011


Σε έναν μαραθώνιο 11 ωρών διαπραγματεύσεων , οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα καταλήξουν σε συμφωνία για τη μείωση του χρέους στην Ελλάδα (ζητώντας από επενδυτές του ιδιωτικού τομέα να δεχτούν 50% των ζημιών σε ελληνικά ομόλογα), ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, και την ενίσχυση του ταμείου διάσωσης της Ευρώπης.


"Η σύνοδος μας επέτρεψε να υιοθετήσουμε τα στοιχεία μιας συνολικής απάντησης, μιας αξιόπιστης απάντησης στην κρίση», διακηρύσσει ο Σαρκοζί. Η Μέρκελ είναι εξίσου θριαμβευτική. "Εμείς οι Ευρωπαίοι δείξαμε ότι είμαστε σε θέση να φθάσουμε στα σωστά συμπεράσματα», λέει. «Βρήκαμε συμφωνία για ένα πλήρες πακέτο."


9 Δεκεμβρίου 2011

Οι περισσότερες χώρες της ΕΕ εγκρίνουν ένα "δημοσιονομικό σύμφωνο ” το οποίο περιλαμβάνει κυρώσεις για τα κράτη που υπερβαίνουν τους στόχους του ελλείμματος, με τη Βρετανία αρνείται να συμφωνήσει.

«Η σταθερότητα, η δημοσιονομική ένωση θα αναπτυχθεί βήμα-βήμα τα επόμενα χρόνια," λέει η Μέρκελ.

30 Ιανουαρίου 2012

Οι ευρωπαίοι ηγέτες να εγκρίνουν το μόνιμο ταμείο διάσωσης της ευρωζώνης.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι υποδέχεται τη δημοσιονομική συμφωνία ως "το πρώτο βήμα προς μια δημοσιονομική ένωση», προσθέτοντας ότι «σίγουρα θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη στη ζώνη του ευρώ."

2 Μαρτίου 2012

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες υπογράφουν το δημοσιονομικό σύμφωνο . 

«Νομίζω ότι γυρίσαμε τη σελίδα," υποστηρίζει ο Σαρκοζί. "Είμαστε στη μέση της εξόδου από την κρίση.

23 Μαίου 2012

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες παροτρύνουν Ελλάδα να μείνει προσηλωμένη στην λιτότητα και να παραμείνει στην ευρωζώνη, ενώ ο νέος Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Χολάντ, κάνει την πρώτη εμφάνισή του στις συνεδριάσεις και εκφράζει την υποστήριξή για τα ευρωομόλογα.

"Τίποτα δεν θα αποφασιστεί σήμερα», εξηγεί η Μέρκελ. "Είναι μια ανταλλαγή απόψεων."

Όπως σωστά επισημαίνει το Foreign Policy οι ηγέτες της Ευρώπης έχουν πει πολλές φορές ότι η έξοδος από τη κρίση είναι μαραθώνιος κι όχι …”κατοστάρι”.Αλλά ακόμη και οι μαραθώνιοι κάπου καταλήγουν.

Ίσως εκτός απ’ αυτούς της ανοησίας και της ανικανότητας.

http://www.onalert.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger