Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τηλεφώνησε σε γραφείο συνοδών και του έστειλαν την κόρη του!

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013


Είναι αρκετά λυπηρό όταν ο γάμος σου έχει πέσει στα τάρταρα και ψάχνεις τον έρωτα σε όλα τα λάθος μέρη. Κι αφού τα πράγματα έχουν έτσι, και σκοπεύεις να την κάνεις την κουτσουκέλα σου, γιατί να μην βοηθήσεις την οικονομία και να πληρώσεις μια πόpvη για να καλύψεις τις oρέξεις σου...

Κι όμως, ακόμα και σε αυτό το απλό σενάριο, μπορείς να πάθεις το σοκ της ζωής σου.

Αυτό συνέβη τουλάχιστον σε έναν άνδρα στη Ζιμπάμπουε, ο γάμος του οποίου είχε βαλτώσει και αναζήτησε τον αγoραίο έpωτα. Τηλεφώνησε λοιπόν σε μια υπηρεσία συνοδών, ζήτησε να του στείλουν μια πόpvη σε ένα ξενοδοχείο, αλλά όταν άνοιξε την πόρτα είδε αντί για μια άγνωστη, την 20χρονη κόρη του να εξασκεί το αρχαιότερο επάγγελμα.

Όπως ήταν φυσικό, ο άνδρας έπαθε το σοκ της ζωής του και κατέρρευσε μπροστά στην έκπληκτη κόρη του, η οποία επίσης σοκαρίστηκε όταν είδε ότι ο πελάτης της ήταν ο ίδιος της ο πατέρας.

Τελικά όμως, όλα έληξαν καλά για την οικογένεια, καθώς η σύζυγος συγχώρεσε τον σύζυγο για το παρ’ολίγον ατόπημά του, η κόρη επίσης τον συγχώρεσε επειδή ήθελε να απατήσει τη μητέρα της, ενώ κι εκείνος συγχώρεσε την κόρη του για την επαγγελματική της επιλογή, καθώς μετά από αυτό το περιστατικό η 20χρονη αποφάσισε να αφήσει τα κόλπα και να συνεχίσει τις σπουδές της.
iefimerida.gr


ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ βίντεο – Μητέρα κρεμά τον άτακτο γιο της από το μπαλκόνι


Αυτή η μητέρα δεν μπορεί να αντέξει άλλο τον άτακτο γιο της. Αφού λοιπόν του δίνει ένα χέρι ξύλο, τον κρεμά από το μπαλκόνι για να τον φοβίσει και να τον συνετίσει.

Δείτε το βίντεο:

Πατρινιά έφυγε στην Αμερική γιατί το ''ροζ'' βιντεό της κάνει πάταγο στο διαδίκτυο!

Τον προσωπικό της γολγοθά φαίνεται να ζει γυναίκα από 
την Πάτρα, που είδε τις προσωπικές της στιγμές με τον σύντροφό της να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Η ίδια μετά από τον δημόσιο αυτό «εξευτελισμό» στον οποίο υποβλήθη αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να βρεί καταφύγιο στην Αμερική. 
Στο ροζ βίντεο που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές στο διαδίκτυο και έχει κάνει πάνω από 1.000.000 

«χτυπήματα», φαίνεται η γυναίκα να επιδίδεται σε άγριες σeξουαλικές περιπτύξεις με τον εpαστή της και μάλιστα, μέσα σε εργασιακό χώρο.
Δεν είναι γνωστό το όνομα της γυναίκας ενώ παραμένει άγνωστο αν η ίδια είχε συναινέσει για την μαγνητοσκόπηση ώστε να υποβάλλει μήνυση.
Η οικογένειά της είναι τόσο «ταραγμένη» από αυτή την ιστορία που αποφάσισε να στείλει την γυναίκα σε συγγενικό της πρόσωπο στις ΗΠΑ. «Δεν την χωράει η πόλη από αυτό που έπαθε» δηλώνουν συγγενείς της. Και έχουν δίκιο από την στιγμή που η τακτική του εραστή να βιντεοσκοπήσει τις προσωπικές τους στιγμές και να «ανεβάσει» το βίντεο στο διαδίκτυο, αν μη τι άλλο είναι καταδικαστέα και εγκληματική αφού σε κάποιες ανάλογες περιπτώσεις έχει οδηγήσει γυναίκες μέχρι και σε αυτοκτονία.

(η εικόνα δε σχετίζεται με το περιστατικό)

Δεκάχρονος πήδηξε στο κενό με εντολή του δασκάλου του ...

Ένα 10χρονο αγoράκι έπεσε από τον 30ο όροφο πολυκατοικίας μετά από υπόδειξη του δασκάλου του, ότι… ή να γράψει ένα κείμενο 1.000 λέξεων κάνοντας την αυτοκριτική του ή να πηδήξει από το μπαλκόνι.

Το παιδάκι ήταν αρκετά ζωηρό και μιλούσε στην τάξη. Έτσι του ζήτησε να γράψει μια επιστολή 1.000 λέξεων στην οποία θα ζητούσε συγνώμη.  

 Όταν το παιδάκι του είπε ότι δεν τα καταφέρνει παρά τις προσπάθειες, εκείνος του απάντησε ότι δεν του μένει τίποτε άλλο να κάνει από το να πηδήξει από την πολυκατοικία.
«Δάσκαλε δεν τα καταφέρνω. Ήδη δίστασα πολλές φορές όταν προσπάθησα να πηδήξω από την οροφή της πολυκατοικίας», είχε γράψει ο μικρούλης σε ένα σημείωμα.
Οι γονείς του έξαλλοι μετά τον τραγικό θάνατο του παιδιού ανήρτησαν στο εξωτερικό του σχολείου του ένα πανό στο οποίο αναφέρεται: «Ο δάσκαλος υποχρέωσε το παιδί μας να πηδήξει από την οροφή της πολυκατοικίας».
Την υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομία, όμως το σχολείο διαβεβαιώνει ότι πρόκειται για ατύχημα.

Star.gr

Δέκα μέρη γεμάτα μυστήριο!



Δέκα μέρη πιο μυστηριώδη και από το Τρίγωνο των Βερμούδων


Ο καθένας από εμάς κάποια στιγμή στην ζωή του κάτι έχει ακούσει για το Τρίγωνο των Βερμούδων και τα μυστήρια που το περιβάλλουν. ...
Περίεργες στρεβλώσεις του χρόνου, απαγωγές από εξωγήινους, χαμένη Ατλαντίδα και σκοτεινές συνωμοσίες είναι μόνο μερικές από τις θεωρίες που προσπαθούν να εξηγήσουν το συγκεκριμένο φαινόμενο. Δεν υπάρχει όμως μόνο το μυστήριο του Τρίγωνου των Βερμούδων που προκαλεί ανατριχίλα και φόβο.
Υπάρχουν άλλα 10 μέρη στην Γη που αν μάθετε για αυτά είναι σίγουρο πως θα φροντίσετε να τα αποφύγετε στις επόμενες διακοπές σας. Το dinfo φροντίζει να σας προειδοποιήσει…
1. Τα Βουνά της Δεισιδαιμονίας

Τα βουνά της δεισιδαιμονίας είναι μια οροσειρά που βρίσκεται ανατολικά του Φοίνιξ, στην Αριζόνα. Σύμφωνα με το μύθο, κάποια στιγμή το 1800 ένα άτομο που ονομάζονταν Jacob Waltz ανακάλυψε ένα τεράστιο χρυσωρυχείο μέσα στα βουνά που έκτοτε ονομάστηκε ορυχείο του χαμένου Ολλανδού. Για κακή του τύχη όμως ο Waltz πέθανε παίρνοντας στον τάφο την τοποθεσία του ορυχείου.
Τα χρόνια που ακολούθησαν πολλοί ήταν εκείνοι που πήγαν στα βουνά και προσπάθησαν να βρουν τον θησαυρό ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έχασαν την ζωή τους σε αυτή την προσπάθεια. Σήμερα στα βουνά της δεισιδαιμονίας δεν πηγαίνουν τουρίστες αλλά ούτε και επίδοξοι χρυσοθήρες. Οι κάτοικοι των γύρω περιοχών υποστηρίζουν πως τα φαντάσματα εκείνων που πέθαναν αναζητώντας το χαμένο ορυχείο στοιχειώνουν την οροσειρά “Superstition Mountains” όπως την ονόμασαν.
Αλλά δεν είναι μόνο τα φαντάσματα. Ένας παλιός Ινδιάνικος θρύλος θέλει το θησαυρό να φρουρείται από πλάσματα που ονομάζονται Tuar-Tums («Μικροί άνθρωποι»). Αυτά ζουν κάτω από τα βουνά, σε σπηλιές και σήραγγες και σκοτώνουν όποιον τολμήσει να πλησιάσει.
2. Η Ανωμαλία του Νότιου Ατλαντικού

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν υπάρχει περιοχή που να θυμίζει «Τρίγωνο των Βερμούδων» στο Διάστημα; Υπάρχει και ονομάζεται South Atlantic Anomaly (Ανωμαλία του Νότιου Ατλαντικού). Η SAA είναι η περιοχή που αποδυναμώνει το μαγνητικό πεδίο της Γης γρηγορότερα από κάθε άλλη περιοχή. Βρίσκεται ανάμεσα στο Νότιο Ατλαντικό και στο κέντρο της Νότιας Αμερικής μόλις λίγο έξω από τις ακτές της Βραζιλίας. Είναι ένας αρκετά γνωστός κίνδυνος για τα διαστημικά σκάφη, δεδομένου ότι δημιουργεί μια απότομη πτώση του πεδίου, ωθώντας φορτισμένα σωματίδια στην τροχιά των δορυφόρων με αποτέλεσμα το βραχυκύκλωμα των ηλεκτρονικών τους οργάνων.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.. Το τηλεσκόπιο Hubble όταν κοιτάζει προς αυτή την κατεύθυνση παρουσιάζει σχεδόν πάντα ανωμαλίες, οι κάτοικοι του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού αποφεύγουν τους διαστημικούς περιπάτους όταν διέρχονται μέσα από το SAA (κάτι που συμβαίνει μέχρι και 5 φορές την ημέρα) ενώ πολλοί αστροναύτες αναφέρουν ότι βλέπουν «πεφταστέρια» και παράξενα φώτα στο οπτικό πεδίο τους.
3. Η εξαφάνιση των κατοίκων του χωριού Burial

Η εξαφάνιση ενός ανθρώπου δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο. Η εξαφάνιση ενός όμως ολόκληρου χωριού είναι από τα γεγονότα που μένουν για πάντα στην ιστορία. Όλα συνέβησαν το Νοέμβριο του 1930 όταν ο Joe Labelle έψαχνε για καταφύγιο για να περάσει τη νύχτα. Ο γουνέμπορος στο επάγγελμα Labelle αποφάσισε τελικά να πάει με τα πόδια σε ένα χωριό Εσκιμώων, στις όχθες της λίμνης Anjikuni, στο Βόρειο Καναδά. Το χωριό Burial που ακόμη και σήμερα οι γνώμες διίστανται για τον πληθυσμό του, άλλοι υποστηρίζουν ότι είχε 30 και άλλοι 2.000 κατοίκους, δεν του ήταν άγνωστο. Το είχε επισκεφτεί πολλές φορές στο παρελθόν για να πουλήσει τις γούνες του. Όταν έφτασε όμως τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη!
Οι κάτοικοι του χωριού δεν υπήρχαν πουθενά, όλα όμως τα πράγματα τους ήταν εκεί, τα ρούχα τους, τα όπλα τους, υπήρχαν πιάτα με φαγητό στα τραπέζια ακόμη και ένα δοχείο με νερό που έβραζε πάνω από μια χαμηλή φωτιά. Ο Labelle τηλεγράφησε στην RCMP (Royal Canadian Mounted Police) και η έρευνα ξεκίνησε. Τα αποτελέσματα δεν έριξαν φως στην υπόθεση. Δεν βρέθηκε κανένα ίχνος από κανέναν κάτοικο. Το μόνα που βρέθηκαν, 300 περίπου μέτρα από το χωριό, ήταν επτά πεθαμένα σκυλιά των Εσκιμώων θαμμένα στο χιόνι. Ωστόσο το πιο παράξενο εύρημα υπήρξε στο χώρο ταφής του χωριού. Όλοι οι τάφοι είχαν ανοιχτεί και κανένα πτώμα δεν υπήρχε στο εσωτερικό τους.
Τι είναι αυτό που πραγματικά συνέβη; Ως εξήγηση έχουν αναφερθεί όλα όσα θα μπορούσαν να προκαλέσουν την εξαφάνιση ενός ολόκληρου μικρού χωριού! Εξωγήινοι, φαντάσματα ακόμη και βρικόλακες αν και η επίσημη ιστοσελίδα της Καναδικής Δασοφυλακής θεωρεί το γεγονός ως ένα κακόγουστο αστικό μύθο. Γεγονός πάντως είναι ότι το μυστήριο της εξαφάνισης των κατοίκων του χωριού Burial παραμένει δίχως πειστική εξήγηση μέχρι σήμερα.
4. Η Θάλασσα του Διαβόλου

Η Θάλασσα του Διαβόλου ή το Τρίγωνο του Δράκου είναι μια περιοχή στον Ειρηνικό Ωκεανό, όπου τα περίεργα συμβάντα που βιώνουν οι επισκέπτες της ανταγωνίζονται επάξια αυτά του Τριγώνου των Βερμούδων. Βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών της Ιαπωνίας, κοντά στο νησί Μιγιάκι, περίπου 10 χλμ μακριά από το Τόκιο. Μαγνητικές ανωμαλίες, ανεξήγητα φώτα και αντικείμενα, και φυσικά, μυστηριώδεις εξαφανίσεις είναι μόνο μερικά από τα φαινόμενα που συχνά σήμερα αποδίδονται σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία.
Κάποιοι αρχαίοι θρύλοι μιλούσαν για δράκους που ζούσαν στα ανοικτά της Ιαπωνίας και καταβρόχθιζαν τα πλοία που έβρισκαν στο δρόμο τους. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, Τσαρλς Μπέρλιτζ, η Ιαπωνία έχασε πέντε πολεμικά πλοία την περίοδο 1952-1954, με 100 επιστήμονες να εξαφανίζονται μαζί με αυτά. Μετά από αυτό η ιαπωνική κυβέρνηση έστειλε ένα ερευνητικό σκάφος, το Kaio Maru No. 5, για να διερευνήσει τι προκάλεσε την εξαφάνιση των πλοίων και τι πραγματικά συνέβαινε σε αυτό το σημείο της θάλασσας. Το Kaio Maru και το πλήρωμά του, συνολικά 31 άνθρωποι, είχαν την τύχη των πολεμικών πλοίων. Κανείς δεν τους είδε και κανείς δεν έμαθε ποτέ τι απέγιναν.
Μια άλλη ιστορία αναφέρει ότι όταν ο Κουμπλάι Χαν προσπάθησε να εισβάλει στην Ιαπωνία από τη Θάλασσα του Διαβόλου, έχασε τουλάχιστον 40.000 άνδρες. Τι συμβαίνει πραγματικά; Υπάρχουν οι συνήθεις θεωρίες που ακούγονται και για το Τρίγωνο του Διαβόλου (ΑΤΙΑ, πύλες σε παράλληλα σύμπαντα, Ατλαντίδα) αλλά υπάρχουν και θεωρίες που θεωρούν υπεύθυνα τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία αλλά και την υψηλή ηφαιστειακή δραστηριότητα που υπάρχει στην περιοχή.
5. Το ράντζο Bigelow

Το Ράντζο Bigelow, γνωστό και ως skinwalker Ranch, είναι ένα κτήμα 480 στρεμμάτων στα βορειοδυτικά της Γιούτα, στο οποίο έχουν αναφερθεί αμέτρητες θεάσεις UFO, ανεξήγητοι ακρωτηριασμοί ζώων και πολλά ακόμη παράξενα περιστατικά. Αν και τα μυστηριώδη γεγονότα έχουν ξεκινήσει να καταγράφονται από τη δεκαετία του ’50, μερικές από τις πιο παράξενες ιστορίες έχουν συμβεί σε ένα ζευγάρι κτηνοτρόφων, τον Terry και την Gwen Sherman, που αγόρασε και ζει στο ράντζο από το 1994.
Την πρώτη ημέρα που μπήκαν στο κτήμα σαν ιδιοκτήτες είδαν ένα μεγάλο λύκο να τους κοιτάζει από απόσταση. Προσπάθησαν να τον πλησιάσουν με σκοπό να τον εξημερώσουν ιδέα που όπως αποδείχτηκε δεν ήταν καθόλου έξυπνη. Ο λύκος στην αρχή ήταν αρκετά υπάκουος, στην συνέχεια όμως, εντελώς ξαφνικά, επιτέθηκε με μανία σε ένα μικρό μοσχάρι. Ο Terry πήρε ένα όπλο και πυροβόλησε τον λύκο στο κεφάλι χωρίς όμως το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Ο λύκος δεν φάνηκε να ενοχλείται από τις σφαίρες και τράπηκε σε φυγή. Το ζευγάρι προσπάθησε να τον ακολουθήσει αλλά δεν τα κατάφερε για πολύ. Εντελώς ξαφνικά ενώ τον έβλεπαν να τρέχει μπροστά τους με κατεύθυνση προς το δάσος εξαφανίστηκε!
Το γεγονός αυτό ήταν μόνο η αρχή μιας σειράς παράξενων γεγονότων για την οικογένεια Sherman. Ακολούθησαν θεάσεις UFO, η ανεξήγητη και μακάβρια αποτέφρωση τριών από τα σκυλιά τους, ακρωτηριασμοί των βοοειδών τους και πολλά ακόμη περιστατικά που τους ανάγκασαν να πουλήσουν του ράντζο δυο χρόνια μετά, το 1996. Ο αγοραστής αλλά και ιδιοκτήτης του ράντζου μέχρι σήμερα είναι ο ιδρυτής του Εθνικού Ινστιτούτου Discovery Science, ο οποίος ήθελε να μελετήσει τα μυστήρια που περιβάλλουν το ράντσο.
6. Το Πόιντ Πλίζαντ (Point Pleasant)

Η μικρή επαρχιακή πόλη Πόιντ Πλίζαντ (Point Pleasant) είναι γνωστή στους περισσότερους από την μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία «Ο χρησμός της πεταλούδας» . Η υπόθεση της ταινίας ήταν αληθινή, βασισμένη σε περιστατικά που συνέβησαν στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Ήταν το 1966, όταν στο Πόιντ Πλίζαντ, μία σειρά από «ανεξήγητα» γεγονότα που κατέληξαν σε ένα πολύνεκρο δυστύχημα, έγιναν η αιτία να γίνει ο θρύλος του Μόθμαν, πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ!
Όλα ξεκίνησαν όταν ένα νεαρό ζευγάρι, μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, υποστήριξαν ότι είδαν έξω από ένα εργοστάσιο σε μία απομονωμένη πλευρά της πόλης «ένα πλάσμα που έμοιαζε με άνθρωπο, αλλά είχε γκρίζο χρώμα, φτερά νυχτερίδας και κόκκινα εκτυφλωτικά μάτια». Σύμφωνα με την μαρτυρία τους, το πλάσμα τους κυνήγησε για αρκετή ώρα, παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητό τους έτρεχε με 160 χιλιόμετρα/ώρα.
Ήταν η πρώτη επίσημη αναφορά στην αστυνομία της περιοχής, αλλά όχι η τελευταία. Από το βράδυ εκείνο και μετά, από το Νοέμβριο του 1966 μέχρι τον Δεκέμβρη του 1967 πάνω από εκατό διαφορετικοί κάτοικοι του Point Pleasant υποστήριξαν ότι συνάντησαν κάπου το πλάσμα. Μαρτυρίες για περίεργους εκκωφαντικούς ήχους, σαν σφυρίγματα, παρεμβολές στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα, ανεξήγητη πτώση της τάσης του ρεύματος, συνόδευαν τις θεάσεις του «άγνωστου πλάσματος»!
Η ιστορία αυτή κράτησε περίπου έναν χρόνο ενώ ερευνητές, κυνηγοί φαντασμάτων , δημοσιογράφοι άρχισαν να συρρέουν στην μικρή επαρχιακή πόλη, αναζητώντας την αλήθεια! Η περίπτωση θα είχε ίσως ξεχαστεί με το πέρασμα του χρόνου, αν δεν είχε συνδεθεί με ένα τραγικό γεγονός που συνέβη στην περιοχή την ίδια ακριβώς περίοδο. Στις 15 Δεκεμβρίου το 1967, η γέφυρα Σίλβερ Μπριτζ, που ένωνε την πόλη με την υπόλοιπη πολιτεία της Βιρτζίνια, κατέρρευσε ενώ ήταν γεμάτη από διερχόμενα αυτοκίνητα, οδηγώντας στον θάνατο 46 ανθρώπους.
Τις δραματικές στιγμές της κατάρρευσης, πολλοί άνθρωποι υποστήριξαν πως είδαν δυο φωτεινά κόκκινα σημάδια πάνω ακριβώς από την γέφυρα. «Ήταν τα μάτια του Μόθμαν» είπαν και πίστεψαν πως η παρουσία του στο Πόιντ Πλήζαντ είχε άμεση σχέση με το τραγικό γεγονός!
Ο Mothman, ο οποίος έχει και το δικό του άγαλμα του στο Point Pleasant, έχει πολλές πιθανές εξηγήσεις: εξωγήινοι, μεταλλαγμένοι, χωροχρόνος κτλ. Όποια και αν είναι η αλήθεια πίσω από τον Μόθμαν όμως, η εμφανίσεις του στο Πόιντ Πλίζαντ σταμάτησαν με την κατάρρευση της γέφυρας Silver , το Δεκέμβριο του 1967,.
7. Το τρίγωνο του Μίτσιγκαν

Το τρίγωνο του Μίτσιγκαν (Michigan Triangle) είναι ένα άλλο μυστηριώδης γεωγραφικό τρίγωνο και βρίσκεται στη μέση της λίμνης Μίσιγκαν. Από τον 19ο αιώνα έχουν καταγραφεί στην περιοχή μια σειρά ανεξήγητων ναυαγίων αρχικά αλλά και αεροπορικών ατυχημάτων στην συνέχεια. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα πλοία ή τα αεροπλάνα που χάθηκαν, δεν βρέθηκαν ποτέ.
Μερικά από τα πιο διάσημα περιστατικά είναι:
Ο Κάπτεν Ντόννερ: Στις 28 Απριλίου του 1937, ο Κάπτεν Τζορτζ Ρ. Ντόννερ πηγαίνοντας με το πλοίο του στην Ουάσινγκτον πέρασε από το τρίγωνο. Εξαντλημένος, αποσύρθηκε στην καμπίνα του, αφήνοντας το δεύτερο καπετάνιο να τον ξυπνήσει όταν πλησιάσουν αρκετά στον προορισμό τους. Περίπου τρεις ώρες αργότερα, όταν ο υποπλοίαρχος πήγε να τον ξυπνήσει ο Ντόννερ δεν ήταν στην καμπίνα του. Αν και το έψαξαν παντού σε όλο το πλοίο δεν βρέθηκε ποτέ.
Πτήση 2501: Στις 23 Ιουνίου του 1950, η πτήση 2501 των Βορειοδυτικών Αερογραμμών πετούσε από τη Νέα Υόρκη προς τη Μινεάπολις μεταφέροντας 58 επιβάτες. Πιλότος ήταν ο έμπειρος Robert C. Lind. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, όταν το αεροσκάφος έφτασε κοντά στο Σικάγο άλλαξε πορεία και πέρασε πάνω από τη λίμνη Μίτσιγκαν. Γύρω στα μεσάνυχτα, ο Lind ζήτησε την άδεια να κατέβει από το ύψος των 3500 ποδιών στα 2500 πόδια, χωρίς ποτέ να προσδιορίσει το λόγο. 
Το αίτημά του δεν έγινε δεκτό, και αυτή ήταν η τελευταία επικοινωνία με τη πτήση 2501. Στις 24 Ιουνίου η λίμνη «χτενίστηκε» από την Ακτοφυλακή και το Ναυτικό, ενώ στην έρευνα συμμετείχαν και δύτες. Δεν βρέθηκε κανένα ίχνος, ούτε συντρίμμια ούτε πτώματα. Το μόνο αντικείμενο που αντίκρισαν έκπληκτοι οι άνδρες τις Ακτοφυλακής ήταν το ημερολόγιο του αεροπλάνου που επέπλεε στην επιφάνεια της λίμνης.
8. Το San Luis Valley

Το San Luis Valley, στο νότιο Κολοράντο, είναι μια περιοχή στην οποία έχουν συμβεί πολλά μυστηριώδη και ανεξήγητα γεγονότα. Οι εμφανίσεις ΑΤΙΑ και οι ακρωτηριασμοί ζώων είναι κάτι τόσο συνηθισμένο που ώθησε μια γυναίκα, τη Judy Messoline, να δημιουργήσει ένα παρατηρητήριο UFO στο κτήμα της. Από το 2000 που το κατασκεύασε μέχρι σήμερα η Judy έχει καταγράψει πάνω από 50 εμφανίσεις UFO. Ορισμένες από αυτές παρατηρήθηκαν και από δεκάδες ακόμη ανθρώπους την ίδια στιγμή.
Οι ιστορίες εμφάνισης των ακρωτηριασμένων ζώων στην περιοχή άρχισαν το 1967, με ένα άλογο που ονομάζονταν Snippy. Η Snippy βρέθηκε ένα πρωί με το μυαλό και τα οστά του λαιμού της να λείπουν. Από τότε, εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες ανεξήγητοι ακρωτηριασμοί ζώων έχουν συμβεί στην περιοχή. Χαρακτηριστικό όλων ότι δεν έχει βρεθεί ποτέ ούτε ένα ίχνος αίματος γύρω από τα ζώα αλλά και ότι οι ακρωτηριασμοί έχουν γίνει με χειρουργική ακρίβεια, νύχτα σε υγιέστατα ζώα.
Οι έρευνες για τους ακρωτηριασμούς δεν έχουν φέρει αποτελέσματα και εξακολουθούν να συμβαίνουν μέχρι και σήμερα. Αρκετοί ήταν οι αγρότες που ανέφεραν παράξενα φώτα στον ουρανό τις νύχτες πριν από την εύρεση ενός σκελετού, με αποτέλεσμα ορισμένοι να πιστεύουν ότι εμπλέκονται οι εξωγήινοι.
9. Το Τρίγωνο του νοτιοδυτικού Vermont

Άλλο ένα Τρίγωνο! Αυτό βρίσκεται στο νοτιοδυτικό Vermont, και είναι η περιοχή μια σειράς εξαφανίσεων μεταξύ του 1945 και του 1950. Μεταξύ αυτών:
Ο 75χρονος Middie Rivers βρίσκονταν στο δάσος με μια ομάδα κυνηγών στις 12 Νοεμβρίου του 1945. Ξαφνικά αποκόπηκε από την ομάδα και χάθηκε. Μόνο το τουφέκι του βρέθηκε στην έρευνα που ακολούθησε. 
Η Paula Welden, μια 18χρονη δευτεροετής φοιτήτρια του Bennington College η οποία έκανε πεζοπορία, την 1η Δεκεμβρίου του 1946. Δεν επέστρεψε ποτέ. 
Ακριβώς 3 χρόνια αργότερα, την 1η Δεκεμβρίου του 1949, ένας βετεράνος, ο James E. Tetford έπαιρνε το λεωφορείο για το σπίτι του επιστρέφοντας από επίσκεψη σε συγγενείς. Μάρτυρες τον είδαν να μπαίνει στο λεωφορείο αλλά όταν το λεωφορείο έφτασε στον προορισμό του δεν υπήρχε πουθενά. Οι αποσκευές του ήταν ακόμα στο λεωφορείο.
Ο οκτάχρονος Paul Jepson εξαφανίστηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1950, την ώρα που η μητέρα του τάιζε τα άλογα. Αν και φορούσε ένα πολύ έντονα κόκκινο σακάκι, καμία από την ομάδα αναζήτησης που σχηματίστηκαν δεν βρήκε κάτι που να εξηγεί την εξαφάνιση του.
Αν και οι θεωρίες αφθονούν, με κυριότερες τον bigfoot, τους εξωγήινους αλλά και τους μανιακούς δολοφόνους, υπάρχει ένα πράγμα που ξέρουμε στα σίγουρα: Είναι πολύ σοφό να μείνετε όσο πιο μακριά μπορείτε από το τρίγωνο του νοτιοδυτικού Vermont.
10. Το Τρίγωνο του Bridgewater

Το Τρίγωνο του Bridgewater είναι μια περιοχή περίπου 200 τετραγωνικών μιλίων στη Νοτιοανατολική Μασαχουσέτη, νότια της Βοστόνης. Για να πάρετε μια μικρή ιδέα του τι συμβαίνει εδώ αρκεί να προσθέσετε όλα όσα προαναφέραμε και να φτιάξετε ένα μπουφέ υπερφυσικών γεγονότων. Δίχως πλάκα, το Τρίγωνο του Bridgewater, αν και όχι τόσο γνωστό μοιάζει πιο ανατριχιαστικό από όλα τα τρομακτικά μέρη που γνωρίζετε.
Για να καταλάβετε τι εννοούμε, μεταξύ άλλων, στη περιοχή υπάρχουν θεάσεις παράξενων προϊστορικών ζώων. Από το 1970 έχουν υπάρξει αρκετές αναφορές από ψηλά, τριχωτά, πιθηκοειδή πλάσματα. Υπήρξαν επίσης πολλές καταγραφές γιγάντιων πουλιών και πτεροδάκτυλων. Το 1976 υπήρξε μια αναφορά ενός ανθρώπου που είδε ένα γιγαντιαίο, φάντασμα σκύλου με κόκκινα μάτια και σχισμένο λαιμό.
Εκτός από τα φαντάσματα, οι αναφορές ακρωτηριασμένων ζώων είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο στην περιοχή (αγελάδες κυρίως και μοσχάρια). Η πρώτη αναφορά για εμφάνιση UFO στο τρίγωνο του Bridgewater χρονολογείται το 1760, όταν μια «σφαίρα φωτιάς» φέρεται να πέρασε πάνω από τη Νέα Αγγλία. Από τότε υπήρξαν πολλές θεάσεις ανεξήγητων αντικείμενα στον ουρανό, συμπεριλαμβανομένων και των παράξενων μαύρων ελικοπτέρων.
Είδατε; Τελικά οι Βερμούδες δεν μοιάζουν τόσο τρομακτικές μετά από όλα αυτά….
Αποκάλυψη

http://axioperierga.blogspot.gr/



ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΙΜΝΗ Πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές;



Η Μπρουκ Σιλντς (Brooke Shields) και ο Κρίστοφερ Άτκινς (Christopher Atkins) πρωταγωνίστησαν σε μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες των ‘80s.
H “Γαλάζια Λίμνη” λατρεύτηκε από το κοινό, ενώ οι νεαροί τότε πρωταγωνιστές αποτέλεσαν πρότυπα… παρθένας ομορφιάς. Η Σιλντς  ήταν μόλις 14 ετών όταν γυρίστηκε η ταινία, και η ημίγυμνη φιγούρα της με τα μακριά μαλλιά που έπεφταν στο γυμνό της στήθος, στοίχειωσε για τα καλά τα ανδρικά όνειρα.
Δείτε πόσο έχουν αλλάξει 32 χρόνια μετά:













Ανέκδοτο:Η εξομολόγηση.!!!


Πάει μια μέρα μια πouτ@ν@ να εξομολογηθεί στον παπά του χωριού της. Της λέει ο παπάς:

- Για πες μου κορίτσι μου τις αμαρτίες σου.

- Μεγάλη η αμαρτία μου πάτερ, να πήγα με τον…
άντρα της γειτόνισσας μου…

- Δεν πειράζει τέκνο μου, συγχωρείται η αμαρτία σου.

- Έκανα όμως και μια ακόμη αμαρτία πήγα και με τον μανάβη του χωριού.

- Δεν πειράζει τέκνο μου, συγχωρείται η αμαρτία σου.

- Εεεεε, έκανα και μια άλλη αμαρτία πήγα και με τον χασάπη του χωριού.

Λέει τέλος πάντων στον πάτερ με όλους όσους πήγε.

- Να όμως πάτερ η πιο μεγάλη μου αμαρτία είναι ότι πήγα με τον παπά του διπλανού χωριού.

Και της απαντάει ο παπάς

- Γιατί μωρή, το δικό σου το χωριό παπά δεν έχει;



Η ζωή ξαναρχίζει μετά την ηλικία των 46 ετών!!!


Το σηµείο καµπής στη ζωή του ανθρώπου είναι τα 46 χρόνια. Σε αυτή την ηλικία βιώνει ο άνθρωπος την πιο βαθιά µελαγχολία. Αµέσως µετά αρχίζει το ταξίδι προς την ευτυχία.

Το περιοδικό «Economist» αφιέρωσε το εξώφυλλό του σε αυτό το θέµα. ∆εν παραλείπει όµως να υπενθυµίσει την ατάκα του γάλλου ηθοποιού Μορίς Σεβαλιέ: «Τα γηρατειά δεν είναι και τόσο άσχηµα αν λάβουµε υπόψη µας την εναλλακτική λύση».

Οι κακόπιστοι θα µπορούσαν να υποθέσουν ότι το έγκυρο βρετανικό περιοδικό ήθελε απλώς να παρηγορήσει τους αναγνώστες του, ο µέσος όρος ηλικίας των οποίων είναι ακριβώς τα 46 χρόνια. Εάν κάποιοι από αυτούς δεν αισθάνονται και πολύ καλά, τώρα ξέρουν ότι τα πράγµατα στο µέλλον θα γίνουν καλύτερα. Ο λόγος όµως δεν είναι αυτός. Στην πραγµατικότητα, ο «Economist» επιβεβαιώνει την τάση που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στη Δύση: Χωρίς τη µέτρηση της Ακαθάριστης Εθνικής Ευτυχίας το ΑκαθάριστοΕθνικό Προϊόν δεν έχει κανένα νόηµα.

Ο«Economist» επικαλείται µεταξύ άλλων τη µελέτη του αµερικανού καθηγητή Οικονοµικών Ντέιβιντ Μπλέιντσφλαουερ, ο οποίος εξέτασε τα δεδοµένα από 72 χώρες, οι κάτοικοι των οποίων κλήθηκαν να απαντήσουν στην ερώτηση πόσο ικανοποιηµένοι είναι από τη ζωή τους. Ενα από τα συµπεράσµατα είναι ότι ο µέσος όρος ηλικίας αλλάζει από χώρα σε χώρα.

Για τους Ελβετούς το ναδίρ της ικανοποίησης από τη ζωή εντοπίζεται στα 35 χρόνια, οι Ουκρανοί βουτάνε σε βαθιά µελαγχολία στα 62 τους. Ο µέσος όρος, ωστόσο, και στις 72 χώρες είναι τα 46 χρόνια.

Χρειαζόταν µια αµερικανική έρευνα για να µάθουµε ότι κάπου ανάµεσα στα 40 και τα 50 πολλοί άνθρωποι περνούν αυτό που γνωρίζουµε όλοι ως κρίση της µέσης ηλικίας; Ασφαλώς όχι. Αλλά, όπως επισηµαίνει ο «Economist», η έκπληξη βρίσκεται µετά:

Παρά το γεγονός ότι όσο πλησιάζουν προς την τρίτη ηλικία οι άνθρωποι χάνουν πράγµατα που εκτιµούν, όπως είναι η ζωντάνια,η ευστροφία και η εµφάνιση, κερδίζουν αυτό που ξοδεύουν µια ζωή για να βρουν: την ευτυχία.

Το βρετανικό περιοδικό υπενθυµίζει επίσης ότι, αντίθετα µε τους συµβατικούς οικονοµολόγους που µετρούν µόνο τον πλούτο, ένας νέος κλάδος της επιστήµης της Οικονοµίας θεωρεί την ευτυχία ένα µετρήσιµο οικονοµικό µέγεθος.

Το 2008, ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί ζήτησε από δύο νοµπελίστες οικονοµολόγους, τον Αµάρτια Σεν και τον Τζόζεφ Στίγκλιτς, να δηµιουργήσουν έναν δείκτη µέτρησης της εθνικής ευµάρειας πέρα από το ΑΕΠ. Και µόλις τον περασµένο µήνα στη Βρετανία ο πρωθυπουργός της χώρας Ντέιβιντ Κάµερον ανακοίνωσε ότι η κυβέρνησή του θα αρχίσει να συγκεντρώνει στοιχεία σχετικά για τη συλλογική ευεξία.

Σε κάθε περίπτωση, οι ειδικοί επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στο αιώνιο ερώτηµα: τι µας κάνει ευτυχισµένους; Αποφασιστικό ρόλο παίζουν τέσσερις παράγοντες:
το φύλο,
ο χαρακτήρας,
οι εξωτερικές συνθήκες
και η ηλικία.

Οι γυναίκες είναι ελαφρώς πιο ευτυχείς από τους άντρες, αν και πιο επιρρεπείς στην κατάθλιψη. Πιο ευτυχείς είναι και οι εξωστρεφείς σε σχέση µε τους εσωστρεφείς.

Μερίδιο στην ευτυχία έχουν επίσης το εισόδηµα, η υγεία, η εκπαίδευση, οι σχέσεις.


Για την ηλικία, τέλος, µια σειρά από πρόσφατες µελέτες καταλήγουν στο συµπέρασµα ότι η ψυχολογική ευµάρεια είναι µια καµπύλη που έχει το σχήµα του λατινικού γράµµατος U. Ετσι, ο άνθρωπος στα 20 του χρόνια αισθάνεται ψυχολογικά ακµαίος και πιάνει… πάτο στα 46. Υστερα όµως έρχεται η ευτυχία…

http://enallaktikidrasi.com/


Αυτά είναι τα 12 πιο επιτυχημένα φυσικά «γιατροσόφια» των παλιών



Τα κλασικά γιατροσόφια των παλιών μπορεί να φαντάζουν ανίσχυρα μπροστά στα επιτεύγματα της ιατρικής, αλλά η αλήθεια είναι, ότι… πολλές φορές έχουν αποδειχτεί σωτήρια για διάφορες παθήσεις. Σύμφωνα με….

το prevention.com, ο καθένας στο σπίτι του έχει μία πληθώρα από υλικά, που αρκετές φορές αν γνωρίζει πώς και πότε να τα χρησιμοποιήσει, μπορεί να θεραπεύσει διάφορες ασθένειες. Βέβαια, σε καμία περίπτωση, οι «θεραπείες» που ακολουθούν δε μπορούν να αντικαταστήσουν τις φαρμακευτικές αγωγές και τις συμβουλές του γιατρού σας.

Γαρύφαλλο για τα κοψίματα 

Ψεκάστε με σκόνη από γαρύφαλλο (το μπαχαρικό) στην περιοχή που κοπήκατε για να περιορίσετε τη μόλυνση. Το λάδι από το γαρύφαλλο είναι πλούσιο σε ευγενόλη, ένα χημικό που είναι αντισηπτικό και έχει καταπραϋντική δράση.

Γλυκόριζα για την καούρα

Αν και δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, η γλυκόριζα μπορεί όχι μόνο να «διώξει» την καούρα αλλά να επιλύσει το πρόβλημα. Έχει φυσικές θεραπευτικές ιδιότητες για το στομάχι, καθώς είναι ουσιαστικά ένα φυτικό αντιόξινο, αν και η κατάχρηση βέβαια μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις, ανεβάζοντας την πίεση λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς της σε γλυκοριζικό οξύ.

Γιαούρτι για την κακή αναπνοή 

Έρευνες έχουν δείξει, ότι τα ζωντανά βακτήρια στο γιαούρτι χωρίς ζάχαρη μπορούν να καταστείλουν τα επίπεδα της κακής αναπνοής, που προκαλούν τα βακτηρίδια. Εναλλακτικά, για την κακή αναπνοή μπορείτε να μασήσετε και ένα κλωναράκι μαϊντανό.

Ελαιόλαδο για το έκζεμα

Το ελαιόλαδο είναι πλούσια πηγή βιταμίνης E, γεγονός που το καθιστά φυσικό ενυδατικό για το δέρμα. Τοποθετήστε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο στο σώμα σας μετά από το ντους, ενώ το δέρμα σας είναι ακόμα υγρό. Το ελαιόλαδο έχει την ικανότητα να «σφραγίζει» την υγρασία και να απαλύνει τον πόνο από τα επώδυνα εκζέματα.

Στοματικό διάλυμα για τους μύκητες των ποδιών

Ένα ποδόλουτρο με …στοματικό διάλυμα για περίπου 15 με 20 λεπτά, δύο φορές την ημέρα, μπορεί να σας απαλλάξει από τους μύκητες των ποδιών. Τα αντισηπτικά και απολυμαντικά του συστατικά είναι αρκετά ισχυρά, για να «επιτεθούν» στους μύκητες, ειδικά αν σκεφτεί κανείς, ότι τα στοματικά διαλύματα έχουν χρησιμοποιηθεί σε ποικίλες καταστάσεις, από τη θεραπεία της γονόρροιας μέχρι και τον …καθαρισμό δαπέδων. Το στοματικό διάλυμα είναι ιδανικό και για τις «φουσκάλες». Απλά, τοποθετήστε λίγη ποσότητα πάνω στη φουσκάλα 2 με 3 φορές την ημέρα και αφήστε το να στεγνώσει.

Ζάχαρη για το λόξυγκα 

Ο λόξυγκας μπορεί να μην είναι …πάθηση, είναι όμως αρκετά ενοχλητικός. Για να τον σταματήσετε αρκεί ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη. Οι ειδικοί πιστεύουν, ότι η ξαφνική γλυκύτητα στη γλώσσα, «παραφορτώνει» τις νευρικές απολήξεις στο στόμα και σταματά το σπασμό του λόξυγκα.

Δαγκώστε ένα μολύβι για τον…πονοκέφαλο 

Όσο παράδοξο και αν ακούγεται ένα απλό μολύβι μπορεί να σας θεραπεύσει από τον πονοκέφαλο. Αρκετές περιπτώσεις πονοκεφάλων οφείλονται στην ένταση που προκαλείται, όταν σφίγγετε ασυναίσθητα τα σαγόνια σας. Όταν όμως δαγκώσετε ένα μολύβι, στην ουσία, αναγκάζετε τους μυς των σαγονιών να χαλαρώσουν, απομακρύνοντας την ένταση από το κεφάλι.

Τσίχλα για την κούραση 

Μελέτες, που έχουν γίνει, έχουν δείξει, ότι αν μασάτε τσίχλα μέντας ή κανέλας αυξάνετε την εγρήγορση του εγκεφάλου σας και μειώνετε την κούραση μέχρι και 20%. Μάλιστα, σε ειδικά τεστ που έγιναν, αναφέρθηκε, ότι όσοι συνήθιζαν να μασούν τσίχλα μέντας ή κανέλας παρουσίασαν μειωμένα επίπεδα απογοήτευσης κατά 20% και αυξημένα επίπεδα εγρήγορσης κατά 30% .

Ελιές και λεμόνι για τη ναυτία

Η ναυτία συνήθως προκαλεί υπερβολική έκκριση σιέλου, το οποίο με τη σειρά του προκαλεί ζάλη. Τρώγοντας ελιές ή πιπιλίζοντας ένα λεμόνι, όταν ακόμα η ναυτία βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τη δυσάρεστη αίσθηση (της ναυτίας), λόγω των τανινών που περιέχουν τόσο οι ελιές όσο και τα λεμόνια.

Βότκα για τη μυρωδιά των ποδιών

Λίγα πράγματα υπάρχουν, τα οποία μάλλον …δε μπορεί να θεραπεύσει η βότκα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε, αυτή της δυσοσμίας των ποδιών, η βότκα είναι ιδανική λύση. Σκουπίστε τα πόδια σας με ένα πανί, το οποίο προηγουμένως έχετε υγράνει με βότκα. Η βότκα έχει αντισηπτική δράση και μεγάλη περιεκτικότητα σε αλκοόλ, το οποίο καταστρέφει την οσμή, που προκαλούν τα βακτηρίδια και οι μύκητες και παράλληλα, στεγνώνει την υγρασία, που αφήνουν αυτοί οι οργανισμοί μεγαλώνοντας.

Παγωτό για το κάψιμο

Ο ιστός στον ουρανίσκο της στοματικής κοιλότητας έχει μόλις μερικά χιλιοστά πάχος, γι “αυτό είναι πολύ ευαίσθητος στα ζεστά τρόφιμα. Στην περίπτωση, που καείτε από κάποιο ζεστό τρόφιμο, φάτε μία κουταλιά παγωτό ή παγωμένο γιαούρτι. Η δροσιά αυτή μπορεί να προσφέρει προσωρινή ανακούφιση. Ένα κρύο ποτό ή ένα παγάκι στο στόμα θα μπορούσε να κάνει την ίδια δουλειά, αλλά προσοχή: αφαιρέστε το παγάκι γρήγορα, πριν επιδεινώσει την κατάσταση.

Ντομάτες για την ακμή 

Οι ντομάτες είναι πλούσια πηγή βιταμινών Α και C, αντιοξειδωτικών και όξινων στοιχείων, που συμβάλουν στην καταπολέμηση δερματολογικών παθήσεων ελαφριάς μορφής. Η θεραπεία της ντομάτας είναι μάλιστα ιδανική για λιπαρά δέρματα. Λιώστε μία μικρή ντομάτα σε πολτό και στη συνέχεια απλώστε τον στο πρόσωπό σας. Αφήστε τη για περίπου μία ώρα και έπειτα ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και στεγνώστε (το πρόσωπό σας). Επαναλάβετε μία φορά την ημέρα για μία εβδομάδα.

Μαγειρική σόδα για την ουρολοίμωξη 

Στα πρώτα σημάδια των συμπτωμάτων, πιείτε ένα διάλυμα το οποίο θα περιέχει ¼ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα και 8 κουταλιές νερό. Επαναλάβετε μία φορά την ημέρα. Η μαγειρική σόδα καθιστά το περιβάλλον της ουροδόχου κύστης πιο αλκαλικό, με αποτέλεσμα να μειώνεται η ικανότητα των βακτηρίων να πολλαπλασιάζονται.

http://www.amyntika.gr/




ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Η προφητεία του Ανδρέα Παπανδρέου από το 1977 γι΄ αυτά που μας συμβαίνουν ΤΩΡΑ!


Το βίντεο ντοκουμέντο πραγματικά σοκάρει! Είναι απόσπασμα από την ομιλία του Ανδρέα Παπανδρέου το 1977 στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά.
Δείτε το προσεκτικά! Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε προβλέψει από το 1977 όχι μόνο τα δεινά που θα μας έφερνε η Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε ΕΟΚ, αλλά και την απειλή για την Εθνική μας Ταυτότητα και τον Εθνικό μας Πολιτισμό από την υποδούλωσή μας στους Ευρωπαίους…
Σημαντικό σημείο στην ομιλία η αναφορά του Ανδρέα Παπανδρέου στις βλέψεις τηςΤουρκίας στο Αιγαίο και στην ανάγκη για ισχυρές ένοπλες δυνάμεις.

 http://www.tsantiri.gr/


Ρόφημα με κανέλα, μέλι και λεμόνι για απώλεια βάρους!


Μια αποτελεσματική θεραπεία για την απώλεια βάρους είναι ο συνδυασμός κανέλας, μελιού και λεμονιού.
Η κανέλα βοηθάει στην μείωση της χοληστερόλης, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα και στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου. Σύμφωνα με έρευνες η κανέλα μειώνει το πρήξιμο στο σώμα, βελτιώνει την ικανότητα της ινσουλίνης να μεταβολίζει το σάκχαρο στο αίμα, αναστέλλει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων και μειώνει την αρτηριακή πίεση. Οι ερευνητές αναφέρουν επίσης ότι η κανέλα μειώνει το σωματικό λίπος και βελτιώνει τα επίπεδα της άλιπης μάζας σώματος.

Τα θρεπτικά συστατικά του μελιού βοηθούν στην διαδικασία απώλειας βάρους επειδή διαλύουν τα λιπώδη κύτταρα και μειώνουν την χοληστερόλη. Περιέχει επίσης βιταμίνες και μέταλλα και βοηθάει στη καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Ερευνητές δοκίμασαν το μέλι σε υπέρβαρους ασθενείς και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το μέλι όχι μόνο βοηθάει στην απώλεια βάρους, αλλά αποτρέπει την αύξηση του σωματικού βάρους και μειώνει τον κίνδυνο για καρδιαγγειακά νοσήματα. Το επεξεργασμένο μέλι έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, ενώ το φυσικό μέλι, μετά από 15 ημέρες κατανάλωσης, ήταν σε θέση να μειώσει αυτά τα επίπεδα.


Το λεμόνι περιέχει ουσίες που ονομάζονται πολυφαινόλες, οι οποίες περιέχουν hesperidin, naringen, eriocitrin και diosmin. Ερευνητές αναφέρουν ότι οι πολυφαινόλες που περιέχονται στο λεμόνι έχουν υψηλή αντιοξειδωτική δράση, την ικανότητα να καταστείλουν την αύξηση του σωματικού βάρους, να μειώσουν το δείκτη μάζας σώματος και να βελτιώσουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

Απολαύστε μια κούπα τσάι με κανέλα, μέλι και λεμόνι και βοηθήστε τον οργανισμό σας να χάσει τα περιττά κιλά. Πίνετε μια κούπα το πρωί με άδειο στομάχι και μια κούπα πριν τον ύπνο με άδειο στομάχι. Το ρόφημα μπορείτε να το πίνετε συνοδευτικά σε κάθε δίαιτα που ακολουθείτε.

Υλικά 

1/4 κουταλάκι κανέλα σε σκόνη ή μισό ξύλο κανέλα
1 κουταλάκι μέλι (προτιμήστε οργανικό μέλι)
χυμό από φρέσκο λεμόνι
1 κούπα βραστό νερό
Εκτέλεση 
Ανακατεύουμε την κανέλα στο βραστό νερό και αφήνουμε να κρυώσει. Προτιμούμε γνήσια κανέλα Κεϊλάνης. Άν δεν βρίσκουμε, στην περίπτωση της σκόνης, ζεσταίνουμε το νερό και την περνάμε από το γνωστό φίλτρο του καφέ, ώστε να εξασφαλίσουμε πως η αδιάλυτη στο νερό και τοξική κουμαρίνη, δεν θα περάσει και στο ρόφημά μας. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μέλι, χυμό από φρέσκο λεμόνι και ανακατεύουμε. Δεν προσθέτουμε το μέλι σε ζεστό νερό γιατί θα εξαφανίσει τα οφέλη του μελιού.

Παραλλαγές: 
Χρησιμοποιούμε lime αντί για λεμόνι.
Μπορούμε να προσθέσουμε επίσης:
1/4 κουταλάκι τζίντζερ, φύλλα μέντας ή φύλλα βασιλικού ή φύλλα λουίζας ή πράσινο τσάι

enter2life.gr
proionta-tis-fisis.blogspot.com


Ανέκδοτο: Η κόλαση της Ελλάδας!!!



Ένας Έλληνας πεθαίνει και φτάνει στη ρεσεψιόν της Κόλασης και ο υπάλληλος του ανακοινώνει ότι επειδή είναι υπήκοος χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να διαλέξει μία από τις κολάσεις των χωρών-μελών.

Σκέφτεται λίγο και αποφασίζει να πάει στη Γερμανική. Οργανωμένη χώρα σου λέει, τόσα χρόνια στην Ελλάδα τι κατάλαβα, μου βγάλανε το λάδι. Τουλάχιστον, ας πάρω μυρωδιά του τι σημαίνει Ευρώπη, έστω και στην κόλαση.

Φτάνει λοιπόν μπροστά στην πύλη της γερμανικής κολάσεως.

Μαύρο μάρμαρο, καλογυαλισμένο, σιδερένια πύλη και ψηλά γράφει με μεγάλα γράμματα: ΚΟΛΑΣΗ στα γερμανικά.

Χτυπάει…. Του ανοίγει ένας άψογα ντυμένος υπάλληλος και τον ρωτά τι θέλει.

- Να δω, του απαντά εκείνος πώς είναι.

– Ούτε να το σκέφτεστε, του απαντά ο υπάλληλος! Όλη την ημέρα μας δέρνουνε με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουνε σε κάτι τεράστια βαρέλια γεμάτα σκατά!! Φρίκη! Φρίκη!

Όπου φύγει-φύγει ο Έλληνας……

Δοκιμάζει τις υπόλοιπες κολάσεις, τα ίδια.

Έτσι, απογοητευμένος, καταφεύγει στην έσχατη λύση, την ελληνική κόλαση! Φτάνει λοιπόν έξω από την πύλη.

Μία πύλη εγκαταλειμμένη, βρώμικη όπου στο ψηλότερο σημείο της υπάρχει με μεγάλα φωσφορίζοντα γράμματα η λέξη ΚΟΛΑΣΗ. Το Κ και το Λ φυσικά δεν ανάβουν.

Έτσι η επιγραφή γράφει «ΟΑΣΗ».

- Ελληνική ανοργανωσιά….μουρμουρίζει…..

Όσο πλησιάζει, ακούει κάτι περίεργους θορύβους…… Μοιάζουν με μουσική. Πλησιάζει περισσότερο. Η μουσική πλέον ακούγεται ολοκάθαρα. Μπουζούκια, μπαγλαμάδες κλπ.

Χτυπάει…

Του ανοίγει ένας τύπος κρατώντας μία μπουκάλα στο χέρι εντελώς φέσι και τον ρωτά τι θέλει.

- Ήρθα να δω πώς είναι, του λέει και βάζει το κεφάλι του μέσα…

Τραπέζια, κάπνα, κάτι γκόμενες χορεύουν πάνω στα τραπέζια τσιφτετέλια, νταούλια….. Γενικώς, μπάχαλο.

Τρελαίνεται ο τύπος….

- Τι γίνεται εδώ;! ρωτά.

– Aσε φίλε, χάλια του λέει ο μεθυσμένος. Η κατάσταση είναι δραματική εδώ πέρα. Μας δέρνουν όλη μέρα με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν σε κάτι τεράστια βαρέλια με σκατά.

– Πλάκα μου κάνεις, ρωτά ο πεθαμένος. Εδώ πίνετε και γλεντάτε……

– Εεε, ξέρεις πώς είναι εδώ στην Ελλάδα . Τη μία δεν έχουμε σκατά, την άλλη χαλάνε τα μαστίγια……


Κατηγοριοποίηση χαρακτηριστικών προσώπου και εγκληματικότητα



Πολλοί πιστεύουν ότι μπορούμε να αναγνωρίσουμε έναν βίαιο εγκληματία με την μέθοδο κατηγοριοποίησης χαρακτηριστικών προσώπου (facial profiling), με άλλα λόγια από τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Σκέψου, είναι δυνατόν να "διαβάσουμε" τον χαρακτήρα κάποιου μέσω της παρατήρησης των χαρακτηριστικών του προσώπου του;



Μπορεί κανείς να κρίνει αν ένας άνθρωπος είναι επικίνδυνος από τα χαρακτηριστικά του προσώπου του; Στις 27 Νοεμβρίου του 2008 ανακριτές της ινδικής αστυνομίας βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον μόνο τρομοκράτη που συνελήφθη για τις αιματηρές βομβιστικές επιθέσεις της Βομβάης. Έμειναν έκπληκτοι, ο Ατζμάλ Κασάμπ ήταν μόλις 1.50 ύψος και είχε ζωηρά μάτια και ροδοκόκκινα μάγουλα. Το παιδικό του βλέμμα του έδωσε το προσωνύμιο —"ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο"


— και τρόμαξε το ταραγμένο πλήθος. "Ποιος και τι είναι; Επικίνδυνος φανατικός ή αθώος θύμα εκμετάλλευσης;" διερωτήθηκε ένας τρομοκρατημένος αρθρογράφος των Times της Ινδίας. Κανένας, όπως όλα δείχνουν, δεν περίμενε το πρόσωπο του τρόμου να είναι τόσο γλυκό.


Η αντίληψη ότι το πρόσωπο ενός άνδρα αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα του είναι μια πανάρχαια προκατάληψη. Από την εποχή του Αριστοτέλη, οι άνθρωποι απέδιδαν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας στο πρόσωπο και στο σώμα, μια τέχνη γνωστή ως φυσιογνωμία. Η πρακτική αυτή έγινε δημοφιλής στις αρχές του 19ου αιώνα, όταν ένας Ελβετός υποστηρικτής της δημοσίευσε μια σειράεικονογραφημένων οδηγών τσέπης που σκοπό είχε να βοηθήσει τους αναγνώστες να ερμηνεύουν πρόσωπα. Σύντομα, όλοι είχαν πειστεί ότι η σπουδαιότητα ενός ανθρώπου ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του, (η μεγάλη μύτη του Γεωργίου Ουάσινγκτον για παράδειγμα τόνιζε δύναμη και διορατικότητα). Για τα επόμενα 150 χρόνια, μια ομάδα τολμηρών φυσιογνωμιστών ξεκίνησαν τη χρήση μιας νέας "επιστήμης" για την αναγνώριση των "εγκληματιών" της κοινωνίας.




Στα τέλη του 19ου αιώνα, ο Ιταλός εγκληματολόγος Σεζάρε Λομπρόζο (Cesare Lombroso) έκανε αυτοψίες σε κατάδικους και κατέγραψε χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να αναγνωρίσουν "γεννημένους εγκληματίες," όπως τα μεγάλα αυτιά και υπερτροφικούς κυνόδοντες. Το 1930, ο Έρνεστ Χούτον (Earnest Hooton) του πανεπιστημίου Χάρβαρντ εξέτασε 14.000 φυλακισμένους και παρατήρησε ότι οι δολοφόνοι πρώτου βαθμού έτειναν να έχουν ίσια μαλλιά ενώ τα μαλλιά των δολοφόνων δευτέρου βαθμού ήταν ασυνήθιστα χρυσαφένια. Μερικά χρόνια αργότερα, ο ψυχολόγος Γουίλιαμ Σέλντον (William Sheldon) από το πανεπιστήμιο της Κολούμπια μελέτησε νεαρούς εγκληματίες και παρατήρησε ότι μπορούσαν να κατηγοριοποιηθούν σε τρεις ομάδες, στους εκτόμορφους (αδύνατο πρόσωπο, λεπτοκαμωμένοι, μυαλωμένοι), μεσόμορφους (φαρδύ πρόσωπο, μυώδεις, επιθετικοί), και στους ενδόμορφους (στρογγυλό πρόσωπο, χοντροί, κοινωνικοί). Κατέληξε ότι οι φαρδυπρόσωποι μεσόμορφοι ήταν πιο επιρρεπής στην εγκληματικότητα.


Οι παραπάνω θεωρίες κατέρρευσαν μετά από λεπτομερή εξέταση των μεθόδων έρευνάς τους. Ο Λομπρόζο έκανε χρήση αθλίων στατιστικών μεθόδων. Ο Χούτον αφαίρεσε δεδομένα τα οποία δεν ταίριαζαν στην υπόθεση του. Ο Σέλντον δεν εξέτασε αρκετούς εγκληματίες. Ενώ μετά την εμφάνιση των στρατοπέδων συγκέντρωσης των Ναζί, οι θεωρίες των "εγκληματικής ανθρωπολογίας" χάθηκαν από το προσκήνιο και οι ερευνητές στράφηκαν σε κοινωνικές ερμηνείες της συμπεριφοράς.


Ωστόσο στις ημέρες μας η φυσιογνωμία επανέρχεται στο προσκήνιο. Την τελευταία δεκαετία καινοτομίες στηντρισδιάστατη τεχνολογία και σε λογισμικά αναπαράστασης (animation software) επέτρεψαν την περαιτέρω έρευνα. Την ίδια στιγμή, ιδέες από τη γενετική και την εξελικτική ψυχολογία αναβιώνουν παλιές διαμάχες σχετικά με το βιολογικό καθορισμό, τις διαφορές στο γένος και στη φυλή, καθώς και γιατί οι άνθρωποι κατέχουν τα πρόσωπα και τα σώματα που έχουν.


Ορισμένοι "νέοι φυσιογνωμιστές" αναβιώνουν έναν παλιό ισχυρισμό: ότι μπορείς να εκτιμήσεις τη ροπή κάποιου ανθρώπου σε επιθετική συμπεριφορά από το σχήμα του προσώπου του. Ο ψυχολόγος του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στη Σάντα Μπάρμπαρα Άαρον Σέλ (Aaron Sell) ανάφερε ότι φοιτητές του πανεπιστημίου μπορούσαν να εκτιμήσουν με ακρίβεια τη δύναμη των άνω άκρων αγνώστων ανδρών παρατηρώντας μόνο τα πρόσωπα τους (ο λαιμός των ανδρών ήταν καλυμμένος). Οι φοιτητές εκτίμησαν εξίσου καλά την δύναμη συμφοιτητών τους, όπως επίσης και ανθρώπων που κατάγονταν από την Νότια Αμερική. Μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση ήταν ότι οι φοιτητές με που είχαν “άγριο” παρουσιαστικό συμμετείχαν και στους περισσότερους καβγάδες. Μια άλλη μελέτη του Άαρον Σέλ προτείνει ότι οι "άγριοι" άνδρες είναι πιο επιρρεπής στη χρήση βίας—ή στην υποστήριξη στρατιωτικής δράσης—για την επίλυση αντιπαραθέσεων.


Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν την επιθετικότητα του χαρακτήρα; Ο Άαρον Σέλ υποστηρίζει ότι είναι το κόψιμο του φρυδιών και το σχήμα του σαγονιού, δυο χαρακτηριστικά που διαμορφώνονται κατά την εφηβεία από το επίπεδο τεστοστερόνης (η υψηλή τεστοστερόνη έχει συνδεθεί με αρρενωπά χαρακτηριστικά όπως επίσης και με την επιθετικότητα). Άλλοι επιστήμονες προτείνουν ένα άλλο χαρακτηριστικό: την αναλογία του πλάτους και του ύψους του προσώπου, όπως καταγράφεται από μάγουλο σε μάγουλο και από το χείλος μέχρι το φρύδι. Μια ομάδα Καναδών ψυχολόγων παρουσίασε εργαστηριακές εξετάσεις όπου άνδρες με φαρδύτερα πρόσωπα είχαν υψηλότερη επιθετικότητα από άνδρες με αδύνατο πρόσωπο. Επίσης παρατήρησαν ότι αθλητές του χόκεϊ με φαρδύ πρόσωποδέχονταν τις περισσότερες αποβολές. Δυο πρόσφατες έρευνες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Επιστήμη της Ψυχολογίας (Psychological Science) έχουν ενισχύσει την αντίληψη ότι άνδρες με ρωμαλέο παρουσιαστικό, είναι πιο σκληροί και είναι πιο πιθανό να συμπεριφερθούν επιθετικά ή αναξιόπιστα.


Η ιδέα δεν απέχει πολύ από αυτό που είχε προτείνει ο Γουίλλιαμ Σέλντον το 1940. "Συγκεκριμένοι τύποι ευέξαπτων μεσόμορφων είναι επιρρεπής σε "μυϊκούς παραλογισμούς" και θα μπορούσαν να είναι το ίδιο καταστροφικά επικίνδυνοι σε ένα ανθρώπινο περιβάλλον, όπως είναι η μεγάλη γκρίζα κουκουβάγια σε μια αποικία λαγών". Ο Σέλντον δεν πρότεινε μόνο ότι οι μεσόμορφοι άνδρες ήταν επιρρεπής σε επιθετική συμπεριφορά άλλα και ότι ήταν πολύ πιθανόν να είναιεγκληματίες. Μήπως είχε δίκαιο;


Ο ψυχολόγος Ρόμπερτ Ντίνερ (Robert Deaner) εξέτασε τις φωτογραφίες καταδίκων από τη βάση δεδομένων του Τμήματος Φυλακών του Μίσιγκαν και μέτρησε την αναλογία πλάτους-ύψους του προσώπου 688 καταδίκων. Ταξινόμησε καθέναν τρόφιμο χωριστά σε βίαιο ή μη βίαιο σύμφωνα με πρότυπα τουFBI, και σύγκρινε τα πρόσωπα τους σε σχέση με τα εγκλήματα που διέπραξαν. Δεν υπήρξε καμία διαφορά στο μέσο όρο της αναλογίας πλάτους-ύψους μεταξύ βίαιων και μη βίαιων ατόμων. Ωστόσο, ο Ντίνερ παρατήρησε ότι τα πρόσωπα των φυλακισμένων ήταν φαρδύτερα από ότι εκείνα μιας ομάδας φοιτητών, και ότι όλως περίεργος οι επαγγελματίες παίκτες του χόκεϊ είχαν φαρδύτερα πρόσωπα από εκείνα των φυλακισμένων. Το συμπέρασμα του: "Το πλάτος του προσώπου δεν προβλέπει βίαια συμπεριφορά… Πιστεύουμε ότι το κλισέ, ποτέ μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του, παραμένει μια φρόνιμη συμβουλή".


Είναι προφανές πως έχουμε την τάση να αγνοούμε αυτήν την συμβουλή. Μια σειρά από μελέτες έδειξαν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ακολουθούν παρόμοια στερεότυπα σχετικά με το προφίλ των εγκληματιών και πιστεύουν ότι "το πρόσωπο ταιριάζει με το έγκλημα." Αυτό γίνεται εμφανές στα δικαστήρια: Η ψυχολόγος Λέσλυ Ζέμπροβιτς (Leslie Zebrowitz) έχει αποδείξει ότι κατηγορούμενοι με "ώριμο παρουσιαστικό" είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν ένοχοι για συγκεκριμένα είδη εγκλημάτων. Ακόμη όταν κατηγορούμενοι με παιδικό παρουσιαστικό βρίσκονται ένοχοι, υπάρχει η τάση να τους επιβάλλονται πιο επιεικής ποινές. Την παραπάνω διάκριση την αποκαλεί "face-ism" ως ένα είδους ρατσισμού και ισχυρίζεται πως οι κατηγορούμενοι δεν θα πρέπει να εμφανίζονται στο δικαστήριο.


Ο επιστημονικός αυτός κλάδος της ψυχολογίας εγείρει κάποια φυλετικά ζητήματα. Για παράδειγμα, αν υπάρχουν φυλετικές διαφορές στην δύναμη των άνω άκρων, τότε η θεωρία του Άαρον Σέλ προβλέπει πως θα πρέπει να υπάρχουν φυλετικές διαφορές και στο βαθμό επιθετικότητας. Σε οποιοδήποτε βαθμό, διακρίσεις με βάση τα χαρακτηριστικά του προσώπου ενός ατόμου είναι μια πραγματικότητα: μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2004 έδειξε ότι σε ανθρώπους με Αφροκεντρικά χαρακτηριστικά προσώπου τους αποδίδονταν σκληρότερες ποινές φυλάκισης—ακόμα και όταν τα άτομα αυτά έχουν λευκό χρώμα δέρματος. Σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει καμιά διαφορά μεταξύ του φυλετικού ρατσισμού και του ρατσισμού που έχει την βάση του στα χαρακτηριστικά του προσώπου.


Ακόμα και αν αποδειχτεί ότι άνδρες με αρρενωπά πρόσωπα τείνουν να είναι πιο επιθετικοί εκ φύσεως, μια νομοθεσία που θα είχε την βάση της στην κατηγοριοποίηση των χαρακτηριστικών του προσώπου δεν μπορεί να μας εγγυηθεί την προσωπική μας ασφάλεια. Ο φονιάς της Ινδίας με το παιδικό πρόσωπο—και όλοι οι φονιάδες με παιδικό πρόσωπο που ήταν πριν από αυτόν (Lesley Eugene 2007, Jeffrey Dahmer, Baby Face Nelson, Willie Doody)—μπορούν να αποδείξουν το ακριβώς αντίθετο.


Βασισμένο σε άρθρο του Dave Johns, www.slate.com,


13χρονη έσκαψε και βγήκε από τον τάφο της!! Την είχαν θάψει ζωντανή οι βιαστές της!!!


Την απίστευτη φρίκη έζησε ένα 13χρονο κορίτσι στα χέρια δύο ανδρών στο Πακιστάν. Αφού τη βίασαν, την έθαψαν ζωντανή, αλλά εκείνη κατάφερε να σκάψει και να βγει από το τάφο της.

Το κορίτσι δέχθηκε επίθεση ενώ πήγαινε στα μαθήματα Κορανίου, στην πόλη Πουνγιάμπ και οι δύο άνδρες τη βίασαν. Αμέσως μετά την έθαψαν ζωντανή και έφυγαν, πιστεύοντας ότι έχει πεθάνει κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Οταν η 13χρονη ανέκτησε τις αισθήσεις της κατάφερε να σκάψει και να βγει, ζητώντας βοήθεια από έναν περιστατικό, ο οποίος τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Ο πατέρας του κοριτσιού κατήγγειλε το περιστατικό, αλλά η αστυνομία αδιαφόρησε μέχρι τη στιγμή που δόθηκε δικαστική εντολή για τη σύλληψη των ανδρών.

Ο βιασμός παιδιών είναι μία μάστιγα που εξαπλώνεται στο Πακιστάν τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με ανθρωπιστικές οργανώσεις, ο αριθμός των παιδιών που έχουν πέσει θύματα τέτοιας επίθεσης ανέβηκε από τα 668 το 2002, σε 2.788 το 2012.



http://www.iefimerida.gr/


Εφαρμόστε αυτά τα 5 κόλπα για να βγαίνετε τέλεια στις φωτογραφίες!



Και κακή φωτογραφία ποτέ ξανά!

Λοιπόν το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να σας φανεί κάπως κενό, ανόητο και χωρίς λόγο και αιτία, αλλά είμαστε σίγουρες ότι όλες θα το διαβάσετε! Με την εξάπλωση των social media, το κακό με τις φωτογραφίες έχει παραγίνει, και δυστυχώς για εμάς, ανεβαίνουν όλες σε facebook, twitter και Instagram συνήθως κάνοντάς μας ρεζίλι! Και μπορεί να υπάρχουν αρκετές γυναίκες που βγαίνουν θεές, ναι είναι αυτές που πάνε για ποτό και βγάζουν 55 φωτογραφίες, σε όλες τις πιθανές πόζες και στάσεις, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία πάσχει από το σύνδρομο Chandler Bing, έχω δηλαδή φωτοαγένεια, με αποτέλεσμα ακόμα και εξαιρετικής εμφάνισης να είναι, να βγαίνουν χάλια! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια κολπάκια, για να μη φαίνεστε σαν… εξωγήινη όταν έρχεστε αντιμέτωπη με το φακό!

1. Μάγουλα, φρύδια, χείλια: Αυτά είναι τα σημεία κλειδιά! Μη νομίζετε ότι οι γυναίκες που βγάζουν ωραίες φωτογραφίες τα περιποιούνται ανά πάσα ώρα και στιγμή, αλλά τα έχουν περιποιηθεί τόσο καλά πριν βγουν, που δε χρειάζεται καμία επιδιόρθωση! Σιγουρευτείτε ότι τα μάγουλά σας είναι ροδαλά, όχι σε υπερβολικό βαθμό, και τα χείλη σας υγρά, τόσο όσο, αθάνατο λιπ γκλος, το οποίο φυσικά το έχετε απλώσει ένα δευτερόλεπτο πριν το κλικ. Ένα άλλο σημείο που παίζει τεράστιο ρόλο, είναι τα φρύδια τα οποία πρέπει να είναι γεμάτα και καλοσχηματισμένα. Ένα κακό φρύδι είναι ικανό να καταστρέψει όχι μόνο μια φωτογραφία αλλά και ένα πρόσωπο!

2. Μαλλιά: Καλώς ή κακώς, αν δεν είσαι επαγγελματίας ή δεν πιάνει το χέρι σου πολύ, τα μαλλιά από ένα σημείο και μετά, ειδικά αν υπάρχει ζέστη και κάπνα, θα φριζάρουν, θα χάσουν τον όγκο και τη φόρμα τους και γενικότερα θα γίνουν χάλια! Το μυστικό λοιπόν βρίσκεται στην τσαντούλα σας όπου εκεί έχετε μια μικρή βούρτσα με σκληρή τρίχα και περνάτε τα ωραία σας μαλλάκια λίγο πριν φωτογραφηθείτε! Υπερβολή; Πρώτον, δεν θα σας δει κανείς και δεύτερον μιλάμε για μία μόνο… βουρτσιά! Είναι ικανή να διορθώσει κάπως την κατάσταση!

3. Χαμόγελο: Εκτός από όλα τα υπόλοιπα, οι γυναίκες που βγάζουν ωραίες φωτογραφίες αν έχετε παρατηρήσει δεν χαμογελούν ποτέ, ή τουλάχιστον όχι έντονα! Μη βγείτε και κατσούφα, αλλά μην έχετε και το χαμόγελο του μικρού παιδιού, γιατί η αποτυχία είναι εγγυημένη! Ένα ελαφρύ μειδίαμα είναι ιδανικό, και καλό θα ήταν να φαίνεται και λίγο δοντάκι, αν είναι ίσιο και λευκό φυσικά! Εναλλακτικά, μπορείτε να στέλνετε φιλάκια, να βγάζετε γλώσσα, αλλά όλα αυτά είναι επίφοβα γιατί πιθανότατα να καταντήσετε γραφική!

4. Όλα είναι θέμα… γωνίας: Ένα ακόμα προσόν που έχουν οι φωτογενείς γυναίκες, είναι ότι ξέρουν απ’ έξω κι ανακατωτά τις γωνίες τους! Όπως έχουν οι διάσημες καλό και κακό προφίλ, κάπως έτσι. Αφιερώστε μία ολόκληρη μέρα στον καθρέφτη, είπαμε είναι δύσκολη η δουλειά, και βρείτε ποιο είναι το δυνατό σας προφίλ, και σε ποια στάση σώματος τα πόδια σας φαίνονται σαν της Irina Shayk, καλά υπερβάλουμε αλλά τουλάχιστον πολύ καλύτερα απ’ ότι είναι! Δεν είναι τυχαίο που η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που τα δίνουν όλα στις φωτογραφίες, από κοντά είναι αρκετά κατώτερες εμφανισιακά! Η πόζα κάνει θαύματα λέμε…

5. Έχει και η φορά τον ρόλο της: Αποδεδειγμένα, οι φωτογραφίες που βγαίνουν από ψηλά, είναι πάντα πολύ πιο κολακευτικές. Αφενός δε δείχνουν με λεπτομέρεια το σώμα, οπότε τυχόν ατέλειες καλύπτονται και αφετέρου πρόσωπο και μαλλιά για κάποιο περίεργο λόγο δείχνουν σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ότι πραγματικά είναι! Οπότε λοιπόν, υιοθετήστε αυτό το στιλ και δε θα χάσετε!

http://www.queen.gr/


10 βήματα για να χάσεις το λίπος σου μια για πάντα


Κάθε παραμονές καλοκαιριού, τα ίδια και τα ίδια, πώς θα βγεις στη παραλία; Ναι, αλλά πότε έφαγες πέντε γεύματα, πότε ήπιες όσο νερό σου χρειάζεται, πότε δεν έκανες δίαιτα όλη την εβδομάδα και το Σαββατοκύριακο το έριξες έξω γιατί πιέζεσαι σε αυτή την παλιοζωή;

Δεν γίνεται δουλειά έτσι. Εμείς παρόλα αυτά επιμένουμε στο σωστό κι όχι τον μαγικό τρόπο να χάσεις λίπος...

1. Μετριάστε τις θερμίδες που καταναλώνετε, αλλά αποφύγετε τις ακραίες δίαιτες
Μειώστε τις θερμίδες που καταναλώνετε μικραίνοντας τις ποσότητες του φαγητού σας, αλλά αποφύγετε ακραίες και χημικές δίαιτες γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κάψετε μυς, να χάσετε υγρά, να στεγνώσετε από ενέργεια και να ρίξετε τον μεταβολισμό σας, ενώ αμέσως μόλις αρχίσετε να διατρέφεστε και πάλι κανονικά θα ξαναπάρετε τα χαμένα κιλά και με το παραπάνω!

2. Πείτε "ναι" στην ισορροπημένη διατροφή 5 γευμάτων
Μ’αυτό τον τρόπο αυξάνεται ο μεταβολισμός, ενώ παράλληλα επιτυγχάνουμε απώλεια καθαρού λίπους χωρίς να πεινάμε και έχοντας ενέργεια όλη την ημέρα.

3. Επιλέξτε υδατάνθρακες από μη επεξεργασμένες πηγές και χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη
Προτιμήστε σύνθετους υδατάνθρακες χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη που προέρχονται από τροφές όπως φρούτα, λαχανικά, όσπρια και δημητριακά ολικής άλεσης. Οι τροφές αυτές περιέχουν πολλές βιταμίνες, φυτικές ίνες αλλά και λίγες θερμίδες. Καταναλώνοντας υδατάνθρακες τέτοιου τύπου εξασφαλίζουμε μεγαλύτερη διάρκεια κορεσμού, δηλαδή δεν πεινάμε συνέχεια, αλλά και καλύτερη ρύθμιση του σακχάρου μας. Αποφύγετε την κατανάλωση ζάχαρης, αναψυκτικών και γλυκών. Το ξέρετε, αλλά...

4. Καταναλώστε πρωτεινούχες τροφές χαμηλών λιπαρών
Με τις πρωτείνες επιτυγχάνουμε τη διατήρηση του μυικού μας ιστού, τη διατήρηση υψηλών καύσεων, ενώ παράλληλα παραμένουμε χορτάτοι. Βάλτε στα γεύματά σας τροφές που περιέχουν πρωτείνες υψηλής βιολογικής αξίας και λίγα λιπαρά όπως: ψάρια, γαλοπούλα, κοτόπουλο, άπαχο μοσχάρι, ασπράδια αυγού, γαλακτοκομικά λίγων λιπαρών.

5. Καταναλώστε λίγα λιπαρά
Όσο καλό και να είναι το λαδάκι από το χωριό... παχαίνει! Χρησιμοποιείστε το με μέτρο!

6. Πείτε "ναι" στα "καλά λιπαρά"
Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα: Ω3, Ω6 και Ω9, πρέπει να λαμβάνονται μέσω της διατροφής γιατί δεν μπορούν να παραχθούν από το ανθρώπινο σώμα. Η κατανάλωσή τους φαίνεται να βοηθάει τον οργανισμό να διατηρείται υγιής αλλά και τον μεταβολισμό να δουλεύει σωστά . Τα απαραίτητα Ω λιπαρά οξέα αλλά και η βιταμίνη Ε βρίσκονται στα ιχθυέλαια, στους σπόρους λιναριού, στα φυτικά έλαια, στους ξηρούς καρπούς, στα όσπρια κ.α.

7. "Ναι" και στα αντιοξειδωτικά
Τα αντιοξειδωτικά είναι ουσίες που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες που παράγονται στον οργανισμό μας και προκαλούν φθορές στα κύτταρα. Τα πιο σημαντικά αντοξειδωτικά είναι οι βιταμίνες C και Ε, τα Ω3 λιπαρά οξέα, το σελήνιο, το συνένζυμο Q10, τα καροτενοειδή και οι πολυφαινόλες. Μία διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες μας βοηθάει να έχουμε υψηλές καύσεις. Παρέχετε στο σώμα σας πληθώρα αντιοξειδωτικών με την κατανάλωση μίας ισορροπημένης υγιεινής διατροφής πλούσιας σε φρούτα και λαχανικά.

8. Πίνετε μπόλικο νεράκι
8-10 ποτήρια την ημέρα αλλά και 2 κούπες πράσινο τσάι: Ο συνδυασμός των δύο θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε τυχόν κατακρατήσεις υγρών αλλά και να παραμείνουμε ενυδατωμένοι. Αυτό με την σειρά του βελτιώνει την ποιότητα της όψης του δέρματος και μειώνει την κυτταρίτιδα.

9. Τακτική άσκηση
Η άσκηση βοηθάει στην βελτίωση των καύσεών μας και την σύσφιξη, ιδιαίτερα στα σημεία που μας καίνε!!!

10. Μακριά από Junk food όοολη την εβδομάδα 
Δεν θα δείτε κανένα αποτέλεσμα αν κάνετε τέλεια διατροφή Δευτέρα ως Παρασκευή αλλά τα Σαββατοκύριακα τσακίζετε πίτσες και πιτόγυρα.


www.skepsou.gr, www.cosmo.gr


Πώς αναγνωρίζει το κάθε ζωδιο μία καρμική σχέση;



Τι είναι «Καρμική σχέση»;

«Καρμική σχέση»: Πολύ συχνά τον ακούμε, τα τελευταία χρόνια, αυτόν τον όρο. Προερχόμενος από την ανατολική φιλοσοφία, σημαίνει κάτι ανάλογο με το «πεπρωμένο» κατά τους δυτικούς, το «κισμέτ» κατά τους ισλαμιστές. Μόνο που αυτός ο όρος στηρίζεται σε μία πιο επιστημονική βάση. Στηρίζεται πάνω στο νόμο του αίτιου και του αιτιατού, στο νόμο της δράσης και αντίδρασης κατά τους φυσικούς. Οτιδήποτε δηλαδή κάνεις, σε επίπεδο σκέψης, συναισθήματος, πράξης και έργου, θα το συναντήσεις κάποια στιγμή μπροστά σου. Το κάρμα, όμως, στηρίζεται και σ’ έναν άλλο νόμο, στο νόμο της ανακύκλωσης. Αυτό σημαίνει, δηλαδή, ότι δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για να χαθεί τίποτα, η ύλη δεν είναι τίποτα παραπάνω από ενέργεια, όπου σε διάφορες φάσεις της εξέλιξής της παίρνει διαφορετική μορφή.

Κατά τους ανατολικούς, τους αρχαίους Έλληνες, αλλά και κατά τα πρώτα χριστιανικά κείμενα, η ψυχή μας έρχεται σε αυτόν τον πλανήτη με διαφορετικά σώματα κάθε φορά, για να πάρει την ανάλογη εκπαίδευση μέχρι να φτάσει στο σημείο να τελειοποιηθεί. Τα πάντα όμως είναι καταγεγραμμένα μέσα μας, στην ασυνείδητη μνήμη. Και είναι πράγματι εντυπωσιακό, συγκινητικό, το πως με τρόπους εντελώς διαφορετικούς ανταποκρινόμαστε σε κάποιους ανθρώπους που τους συναντάμε για πρώτη φορά. Αυτόματα αισθανόμαστε το αίσθημα της οικειότητας και αμέσως σχεδόν κάνουμε σχέση μαζί του. Και αυτό δεν αφορά μόνο το ερωτικό επίπεδο. Αφορά την κάθε είδους σχέση, με το ίδιο φύλο ή όχι. Μπορεί σε μία προηγούμενη ενσάρκωση οι ρόλοι να ήταν εντελώς διαφορετικοί και τα φύλα να ήταν διαφορετικά, οι συναισθηματικοί όμως δεσμοί ποτέ δε χάθηκαν και έρχεται κάποια στιγμή η ώρα που θα ξανασυναντηθούμε με αυτά τα πρόσωπα, για να ολοκληρώσουμε ότι δεν καταφέραμε στην τελευταία μας ενσάρκωση. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα ξεχρεώσουμε, δίνοντας εμείς αυτό που οφείλουμε ή και το αντίθετο.

Πολλές φορές όμως η καρμική συνάντηση αφορά έναν έρωτα που δεν ολοκληρώθηκε, μια αγάπη που δεν εκφράστηκε, ίσως γιατί οι ίδιες οι συνθήκες δεν μας το επέτρεψαν πριν από 100, 500, μπορεί και κάποιες χιλιάδες χρόνια πριν. Καρμική όμως σχέση δε σημαίνει απαραίτητα ότι σε αυτήν εδώ την ενσάρκωση θα κρατήσει για πάντα. Μπορεί απλά να έρθει στη ζωή μας για να κλείσει ένα κύκλος που άνοιξε πριν από πολλά-πολλά χρόνια, προκειμένου πιο ελεύθεροι να συνεχίσουμε το ατελείωτο αυτό ταξίδι της ανθρώπινης εξέλιξης.

ΚΡΙΟΣ

Το ισχυρό του ένστικτο αμέσως θα του στείλει το σήμα ότι αυτή η σχέση δεν είναι σαν αυτές που μέχρι στιγμής βίωσε στη ζωή του. Την ίδια ώρα θα τον κυριεύσει το αίσθημα της κτητικότητας και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να μπει στον κόσμο του νέου έρωτά του. Εάν όμως πρόκειται για οφειλές που ήρθε η ώρα να τακτοποιήσει, είναι πολύ πιθανόν σύντομα σχετικά να κάνει πίσω ή, μέσα από την εριστική και πολεμοχαρή ιδιοσυγκρασία του, να περάσει κατευθείαν στην αντιπαράθεση, προκειμένου όσο πιο γρήγορα γίνεται να κάψει το κάρμα του. Αυτό που θα αφήσει όμως πίσω, θα είναι στάχτες και αποκαΐδια από μία σχέση που ναι, μεν, κράτησε λίγο, αλλά με μνήμες που θα τον συνοδεύουν για αρκετά χρόνια στη ζωή του.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να περάσει αρκετός χρόνος για να αναγνωρίσει ένας Ταύρος ότι αυτή η σχέση, δεν μπορεί, κάτι διαφορετικό σημαίνει γι’ αυτόν. Μέσα από την εξάρτηση που αρχίζει σιγά -σιγά να δημιουργείται, βιώνει καταστάσεις που ακόμα και η ίδια η ορθολογιστική του φύση αρχίζει να αποδέχεται ότι όλα αυτά δεν μπορεί να είναι απλές συμπτώσεις: ο τρόπος γνωριμίας και προσέγγισης, οι συνήθειες, η συγχρονικότητα σε ό, τι αφορά την επικοινωνία. Το πιο σημαντικό όμως σημείο αναφοράς για έναν Ταύρο είναι ο τρόπος μέσα από τον οποίο θα γίνει η ερωτικο-σεξουαλική ανταλλαγή. Το ισχυρό ερωτικό του ένστικτο είναι αυτό που θα του ανοίξει τα εσωτερικά κανάλια ενθύμησης, ώστε να φτάσει στην μεγάλη παραδοχή, ότι αυτός ο άνδρας ή αυτή η γυναίκα ήρθε στη ζωή μου για να παίξει καθοριστικό ρόλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πιο πιθανό είναι να έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τις σχέσεις στην τελευταία του ενσάρκωση ένας Δίδυμος και να βρίσκεται τώρα εδώ για να πάρει το αίμα του πίσω. Και δεν είναι εκείνος που θα αναγνωρίσει το καρμικό χρέος, όσο αυτός που είχε την «ατυχία» να βρεθεί στο δρόμο του, αφού πρόκειται να περάσει από σκληρή εκπαίδευση, μέσα από την ανώριμη, παράλληλα όμως και χειριστική συμπεριφορά του. Ακόμα όμως και στην περίπτωση που ο Δίδυμος είναι ο οφειλέτης, πάλι ο τρόπος που θα γίνει το ξεκαθάρισμα του λογαριασμού θα λειτουργήσει προς όφελός του, αφού καμία ευθύνη δεν είναι διατεθειμένος να αναλάβει, ασχέτως εάν τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους, σε ό, τι αφορά τις καταστάσεις που θα προκύψουν στην τωρινή ενσάρκωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τρόποι πολλοί για να αναγνωρίσει ένας Καρκίνος την καρμική του σχέση δεν υπάρχουν. Συνήθως ένας είναι, τον οποίο και θα του υπαγορεύσει η ισχυρή του διαίσθηση. Θα μπορούσα με αυτόν τον άνδρα ή αυτή την γυναίκα να κάνω οικογένεια; Εάν η απάντηση είναι «ναι», τότε θα πρέπει να γνωρίζει πως πρόκειται για το πεπρωμένο του, που ήρθε στο δρόμο το χαμένο του, για να φέρει εις πέρας τη μεγάλη του αποστολή: Να παντρευτεί και να νοικοκυρευτεί. Μπορεί αμέσως από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας να αισθανθεί βαθιά μέσα του αυτό το διαφορετικό, θα χρειαστεί αρκετό χρόνο, όμως, για να οικειοποιηθεί αυτό το πρόσωπο. Για να ανακαλύψει αμέσως μετά όλα αυτά που τον συνδέουν, σε ό, τι αφορά κάποιες κοινές εμπειρίες από το παρελθόν, και αυτήν την ευκολία στο να μπορούν μέσα από κοινούς κώδικες να αντιλαμβάνονται τη ζωή.

ΛΕΩΝ

Ο τρόπος που επιλέγει να βιώσει τη ζωή ένας Λέοντας δεν του αφήνει και πολλά περιθώρια, ώστε να δημιουργεί σχέσεις έτσι απλά για να τις δημιουργεί. Θα σου επιτρέψει να μπεις στον κόσμο του από τη στιγμή που θα καταλάβει ότι κάποιον σημαντικό ρόλο έχεις να παίξεις, και στις περισσότερες περιπτώσεις καρμικό. Και θα πρέπει να τον υποδυθείς με τρόπο που το δικό του σενάριο υπαγορεύει. Διαφορετικά, δεν υπάρχει λόγος να παραμείνεις στη ζωή του. Αναγνωρίζει εύκολα την ανάγκη που τον φέρνει κοντά στα πρόσωπα της ζωής του. Γι’ αυτό δε θα διστάσει να δώσει αυτά που αισθάνεται ότι οφείλει, αλλά και να διεκδικήσει όμως όλα όσα θεωρεί ότι δικαιούται να εισπράξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τον Παρθένο τα πράγματα είναι πολύ απλά, και συνήθως όλα συμβαίνουν στη σφαίρα του τυχαίου. Όλες τις σχέσεις τις αντιμετωπίζει σαν από σύμπτωση, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δε θα δώσει ένα μεγάλο κεφάλαιο από τον εαυτό του, προκειμένου να εισπράξει κι αυτός τα περισσότερα που μπορεί. Η ορθολογική του φύση δεν του αφήνει και πολλά περιθώρια να ψάξει και να αναζητήσει, σ’ ένα παρελθόν στο οποίο καμία πρόσβαση δεν θα μπορούσε να έχει. Τη στιγμή όμως του μεγάλου απολογισμού, σίγουρα θα αναγνωρίσει ότι κάποια πρόσωπα δεν μπορεί τυχαία να ήρθαν στη ζωή του, αφού του άφησαν μνήμες τέτοιες, ώστε να τον καθορίσουν σε πολλά επίπεδα. Το ερωτικο-σεξουαλικό επίπεδο είναι αυτό που θα τον βάλει σε πιο βαθιούς προβληματισμούς, παρ’ όλα αυτά όμως, θα παραμείνει πιστός στις πεποιθήσεις του, κυρίως σ’ αυτήν που τον κάνει να στέκεται μόνο στα φαινόμενα.

ΖΥΓΟΣ

Σίγουρα, ο γάμος θα λειτουργήσει σαν το πιο ισχυρό σημείο αναφοράς για ένα Ζυγό, ώστε να αναγνωρίσει αμέσως το σύντροφο που μέλλει να παίξει τον καθοριστικό ρόλο στη ζωή του. Και συνήθως δεν είναι ένας. Το κάρμα που φέρει ένας Ζυγός σε αυτή την ενσάρκωση είναι να ανακαλύψει τις πολυπόθητες εκείνες ισορροπίες ανάμεσα στον εαυτό του και τους άλλους. Μέσα από αυτή τη μακροχρόνια διαδικασία, και τις επίπονες συναισθηματικές εμπειρίες, θα είναι σε θέση αμέσως να εντοπίζει, εάν κάποιος ήρθε στη ζωή του για «καλό» ή για «κακό». Δε θα διστάσει όμως να μπει στη σχέση, ακόμα και αν πρόκειται για τη δεύτερη περίπτωση. Σημασία γι’ αυτόν έχει να ζήσει την εμπειρία μέσα από τη συντροφικότητα, ακόμα και αν πρόκειται να έρθει η στιγμή να ανατραπούν οι ισορροπίες του, για να τις δημιουργήσει εκ νέου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το κατ’ εξοχήν μεταφυσικό ζώδιο θα αναγνωρίσει αμέσως, εάν πρόκειται για σχέση που έρχεται από το μακρινό παρελθόν, μέσα από τον τρόπο που θα αισθανθεί. Εάν αρχίσει να αναδύεται από μέσα του πρωτόγνωρο πάθος, εάν η έλξη είναι τέτοια που δε θα μπορεί ακόμα και ο ίδιος να εξηγήσει, τότε πρόκειται για μία σχέση μοιραία, για την οποία είναι διατεθειμένος να δώσει τα πάντα, ακόμα και αν το κάρμα υπαγορεύει εκείνος να πάρει από αυτή τη σχέση. Δε θα διστάσει ακόμα και αναδρομές σε προηγούμενες ζωές να κάνει, προκειμένου να αποκαλύψει το μυστήριο που τον έχει τόσο πολύ εξιτάρει στη σχέση. Ο τρόπος όμως που επιλέγει να βιώσει τις σχέσεις του ένας Σκορπιός είναι τέτοιος ώστε μόνο μοιραίες και καρμικές σχέσεις να έλκει στη ζωή του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φαίνεται πως στην προηγούμενη ζωή του μόνο καλά έκανε ο Τοξότης, γι’ αυτό και στην τωρινή ενσάρκωσή του, επιλέγει πρόσωπα και καταστάσεις για να πάρει, και μάλιστα το καλύτερο, χωρίς ο ίδιος να κοπιάζει ιδιαίτερα γι’ αυτό. Οι άλλοι συνήθως έχουν το πρόβλημα, μέσα από το οποίο θα του χρεώνουν αδιαφορία απέναντι στη σχέση, και ενίοτε ανευθυνότητα. Ένας Τοξότης, συνήθως, αναγνωρίζει μόνο το καλό κάρμα. Και όταν γίνει αυτό, αμέσως θα μπει στη σχέση, με ένα και μόνο αίτημα: να περάσει καλά, να συνεχίσει να ζει τα χρόνια της εφηβείας του, κυρίως μέσα από το αίσθημα της ελευθερίας, προς χάριν του οποίου σε κανένα κάρμα δε θα επιτρέψει να του σταθεί εμπόδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο συντηρητικός Αιγόκερως, σ’ ένα πιο υποσυνείδητο επίπεδο, θα μπορέσει να αναγνωρίσει το κάρμα μέσα σε ένα πρόσωπο. Και αυτό μέσα από τη φωνή της λογικής του, που θα του πει πως ελεύθερα μπορεί να κάνει το βήμα, αφού πρόκειται για άτομο σοβαρό, στο οποίο μπορεί να επενδύσει μία σοβαρή σχέση. Ακόμα και αν το κάρμα υπαγορεύει να πάρει εκείνος τα περισσότερα, από την αρχή ακόμα, είναι διατεθειμένος να δώσει, φτάνει μόνο το πρόσωπο που επέλεξε να ανταποκριθεί με τον τρόπο που εκείνος έχει ανάγκη. Ο χρόνος, ο καλύτερος σύμμαχος του Αιγόκερου, θα τον φέρει στη θέση εκείνη που πρέπει, ώστε να μπορέσει κάποια στιγμή να αναγνωρίσει τη δικαιοσύνη που θέλει να επιβάλλει το κάρμα και δε θα διστάσει, ακόμα και ετεροχρονισμένα, να αναλάβει τις ευθύνες που κάποτε του αναλογούσαν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δύσκολο για ένα ζώδιο όπως αυτό του Υδροχόου, που μπορεί να βλέπει τόσο μακριά, να μπορεί μέσα από ένα πρόσωπο να πάρει μηνύματα από το μακρινό παρελθόν. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως, θα μπορέσει, αν μη τι άλλο, να αναγνωρίσει ότι κάτι δυνατό τον συνδέει με αυτό το πρόσωπο. Και ο μόνος τρόπος είναι η διέγερση που θα του προκαλέσει στις διανοητικές του χορδές, το πώς ανταποκρίνεται στην επικοινωνία, και βέβαια στο επίπεδο της δόνησης που εκείνος εκπέμπει. Δε στέκεται τόσο στα σημάδια της μοίρας, όσο στο εάν υπάρχει ένας δρόμος κοινής πλεύσης, τέτοιος ώστε να αισθάνεται δίπλα του ένα συνοδοιπόρο. Για να έρθει η στιγμή να αναγνωρίσει ότι μπορεί κάπου κάποτε να είχανε και πάλι μία κοινή πορεία.

ΙΧΘΥΣ

Παντού και πάντα, ο Ιχθύς βλέπει μοιραία πρόσωπα, μοιραίες καταστάσεις, που έρχονται στη ζωή του για να ζήσει αυτό το διαφορετικό, το εξιδανικευμένο, και βέβαια σε καμία περίπτωση δεν θέλει να εξετάσει και το ενδεχόμενο μήπως πρόκειται για κάρμα που αφορά τη δική του οφειλή. Είναι διατεθειμένος να περιμένει μπορεί και μια ζωή ολόκληρη, μόνο και μόνο για να δικαιωθεί, να πάρει αυτό που ζητά, ακόμα και αν όλα δείχνουν ότι μάταια πελαγοδρομεί. Ένα ταξίδι όμως είναι η ζωή για τον Ιχθύ, με απώτερο βέβαια σκοπό, το πολυπόθητο λιμάνι. Σίγουρα, όμως το ταξίδι θα μετρήσει περισσότερο γι’ αυτόν, και ακόμα και αν πρόκειται για μία σχέση βαριάς οφειλής, που του άφησε πικρές μνήμες, πάντα θα αναφέρεται σ’ αυτήν ως κάτι που έζησε σαν μοναδική εμπειρία.

http://e-zwdia.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger