Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δείτε την «Χουρέμ» να παίζει στο κρεβάτι με τον σύντροφό της!

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013


Τι κι αν είναι σταρ και μιλάμε όλοι γι αυτή; 
Εκείνη παίζει σα μικρό παιδί μαζί με το αγόρι της!

Και δημόσια! Η Meryem Uzerli είναι πολύ ευτυχισμένη και δεν  το κρύβει! Αντίθετα, το δείχνει παντού!

Η σχέση της με τον σκηνοθέτη Καν Άτες πάει απο το καλό στο καλύτερο.

Οι δυο τους κάνουν πολλές ζουζούνιες και δεν διστάζουν να τις μοιραστούν με τους φίλους τους στο facebook!

Πρόσφατα ήρθαν κοντά, πολύ κοντά και έβγαλαν κάτι φωτογραφίες…καλλιτεχνικές που απεικονίζουν τον μεγάλο έρωτα τους!



Πηγή: nassos.blog

Κατερίνα Στικούδη:Η σέξι εμφάνιση στο νέο της video clip



Η Κατερίνα Στικούδη ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του νέου της video clip και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί.


Το video clip είναι για το νέο της hit single "Ψηλά Τακούνια" στο οποίο μουσική και στίχους έχουν γράψει οι Otherview. Τη σκηνοθεσία του video clip έκανε ο Γιάννης Παπαδάκος και τα γυρίσματα διήρκησαν περίπου 18 ώρες.




Την εντυπωσιακή εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη επιμελήθηκαν στο styling ο Μάνος Κυπριώτης και ο Μιχάλης Τσούκας, στο χτένισμα ο Στέφανος Βασιλάκης, στο μακιγιάζ η Βάσω Νακοπούλου και στο μανικιούρ η Άννα Αλμπάνη. Ανάμεσα στα ρούχα που φορεσε η ίδια ήταν και μία δημιουργία της Σήλιας Κρηθαριώτη, την οποία συνδυασε με ενα καπελο κεντημενο με περλες. Ακόμα. ειδικά για τις ανάγκες του κλιπ ο σχεδιαστής Διονύσης Πυρομάλλης δημιούργησε κοσμήματα και αξεσουάρ σε φλούο χρώματα.











yupiii.gr

Νανά Καραγιάννη: Με κατακόκκινο μαλλί και στέμμα!


Την ξανθιά ραδιοφωνική παραγωγό Νανά Καραγιάννη που ξέρατε να την ξεχάσετε...

Τώρα κυκλοφορεί ως εστεμμένη κοκκινομάλλα.

Βράδυ Παρασκευής 8 Μαρτίου. Η Νανά παρευρίσκεται στο μασκέ πάρτι που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός στον οποίο εργάζεται.

Η πρόσκληση απαιτούσε από όλους να είναι μεταμφιεσμένοι στο πνεύμα των ημερών.

Έτσι, η Νανά φόρεσε περούκα, έβαλε στέμμα στα μαλλιά και ήταν η "βασίλισσα" της ομορφιάς!




Πηγή: radar.gr

ΣΟΚ: Διευθυντής δημοτικού σχολείου κακοποίησε σεxουαλικά 3 μαθητές


Σοκ προκαλεί στη Γαλλία η είδηση ότι ένας διευθυντής δημοτικού σχολείου είχε κακοποιήσει σεxουαλικά τρεις μαθητές!

Η τοπική κοινωνία στο Meillac της Γαλλίας έπαθε σοκ από την είδηση της σύλληψης του διευθυντή που κατηγορείται για σεxουαλική κακοποίηση ανηλίκων, αναφέρει η εφημερίδα Le Parisien στην ηλεκτρονική της σελίδα.

Οι κάτοικοι δηλώνουν έκπληκτοι καθώς επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα ''ικανό'', όπως λένε εκπαιδευτικό, ''συμπαθή'' στην τοπική κοινωνία...

Το σχολείο την περίοδο εκείνη είχε 180 μαθητές. Οι γονείς δηλώνουν ανήσυχοι για τα παιδιά τους.

Βόμβα στο Βατικανό από νέα έρευνα για κακοποίηση χιλιάδων παιδιών στην Ολλανδία

Μια τεράστια έρευνα που διήρκεσε δύο ολόκληρα χρόνια και ολοκληρώθηκε προ ημερών ανάβει νέα φωτιά στο εσωτερικό της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, παρουσιάζοντας στοιχεία που αποδεικνύουν τη σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων χιλιάδων παιδιών στην Ολλανδία από ιερείς κατά την περίοδο 1945 – 2010.
Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από ανεξάρτητη επιτροπή που χρηματοδοτήθηκε από τη Διάσκεψη των Ολλανδών Επισκόπων, αλλά την εντολή για τη μελέτη την πήρε από την κυβέρνηση, καταδεικνύει ότι περίπου το 40% των ερωτηθέντων κοριτσιών δήλωσαν ότι βιάστηκαν ή κακοποιήθηκαν από ιερείς ή διακόνους.
Η επιτροπή επισημαίνει ότι πρόκειται για περιπτώσεις που συνέβησαν στους χώρους της εκκλησίας, σε καθολικά σχολεία ή κατά τις επισκέψεις στα σπίτια των θυμάτων, ενώ μη σεξουαλική σωματική κακοποίηση αναφέρεται ότι έλαβε χώρα και σε άλλα Καθολικά Ιδρύματα από γυναίκες αξιωματούχους όπως μοναχές και δασκάλες.
Η επιτροπή τονίζει ότι είναι αδύνατο να προσδιοριστεί ο συνολικός, ωστόσο, ωστόσο, από τις αρχές της έρευνας, το Δεκέμβρη του 2011, ο επικεφαλής της έρευνας είχε κάνει λόγο για παραπάνω από 20.000 υποθέσεις.
Τα τελευταία αποτελέσματα μιλούν και για χιλιάδες περιπτώσεις γυναικών που έπεσαν θύματα βίας, όταν βρέθηκαν σε Καθολικά ιδρύματα π.χ. λόγω εγκυμοσύνης εκτός γάμου
Σε περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης οι θύτες ήταν στην πλειοψηφία τους άνδρες, ενώ στις υπόλοιπες περιπτώσεις συμμετείχαν και γυναίκες, ως επί το πλείστον καλόγριες, ενώ στην πλειοψηφία τους τα θύματα ήταν ανήλικα όταν κακοποιήθηκαν.
Μάλιστα μερικές από τις υποθέσεις αποδείχθηκαν τόσο σοβαρές που παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια, αναμένεται να πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης.
Από τα αποτελέσματα της έρευνας καταγράφεται ότι οι ιερείς και καλόγεροι / καλόγριες που εμπλέκονται σε αυτές τις υποθέσεις πλησιάζουν τους χίλιους, ενώ περισσότερα στοιχεία θα γίνουν γνωστά όταν βγουν τα αποτελέσματα των ερευνών ξεχωριστά για αγόρια και κορίτσια.
Η Εκκλησία από την πλευρά της έσπευσε ήδη να ζητήσει συγγνώμη από τα θύματα και τις οικογένειές τους και υποσχέθηκε να προσπαθήσει πολύ για να επιστρέψει η εμπιστοσύνη των πιστών σε αυτήν και τα ιδρύματά της.

http://www.iefimerida.gr

Έρευνα: Γιατί οι όμορφοι άντρες αμείβονται καλύτερα από όλους τους υπόλοιπους

Λένε, πως η ομορφιά είναι «όπλο». Αυτό, φαίνεται να επιβεβαιώνεται στο μέγιστο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας έρευνας, η οποία δείχνει πως οι όμορφοι άντρες, μπορούν να κερδίσουν έναν πολύ καλύτερο μισθό, σε σχέση με τους συναδέλφους τους, μόνο και μόνο λόγω της ελκυστικής τους εμφάνισης.
Συγκεκριμένα, οι εμφανίσιμοι άντρες κερδίζουν κατά 22% περισσότερα χρήματα, σε σχέση με τους λοιπούς συναδέλφους τους, ακόμα και αν κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά. Και επειδή η ζωή είναι σκληρή, οι άντρες των οποίων η εμφάνιση χαρακτηρίζεται ως «κάτω του μετρίου», κερδίζουν από τη δουλειά τους 26% λιγότερα χρήματα σε σχέση με τον μέσο όρο! Επιπροσθέτως, παρουσιάζουν, σε ποσοστό 15%, περισσότερες πιθανότητες να μείνουν άνεργοι σε σχέση με τους υπόλοιπους.
Όμως, τα κακά νέα, δεν περιορίζονται μόνο στον εργασιακό χώρο για τους μη εμφανίσιμους ανθρώπους: Οι άνδρες, που το παρουσιαστικό τους είναι κάτω του μετρίου, έχουν εξίσου λιγότερες πιθανότητες να παντρευτούν, όσο και το να έχουν μεγάλες χρηματικές απολαβές από την εργασία τους. Όμως, οι πιθανότητες τους για γάμο, μειώνονται ακόμη περισσότερο, όταν πρόκειται για μια γυναίκα, η οποία θεωρείται επιτυχημένη και κερδίζει πολλά χρήματα από τη δουλειά της.
Το «πριμ της ομορφιάς» ερευνήθηκε από αυστραλιανούς οικονομολόγους, οι οποίοι είχαν στα χέρια τους μια αντίστοιχη μελέτη που έγινε το 1984, ώστε να μπορέσουν να διαπιστώσουν, αν έχει αλλάξει κάποιοι δεδομένο από τότε μέχρι και σήμερα.
Αντίστοιχα για τις γυναίκες, φαίνεται πως εκείνες που είναι ιδιαίτερα όμορφες, μπορούν πιο εύκολα να βρουν δουλειά, αλλά δεν υπάρχει καμιά διαφοροποίηση στους μισθούς τους, σχέση με τις υπόλοιπες συναδέλφους. Το συγκεκριμένο στατιστικό, δεν έχει μεταβληθεί από το 1984 μέχρι και σήμερα.

http://www.koolnews.gr

Πως νικάμε την παχυσαρκία όταν αποτυγχάνουν οι δίαιτες;


Γνωρίζετε ότι η παχυσαρκία είναι νόσος; Και μάλιστα μια νόσος που μπορεί να θέσει σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή μας. Εξαιτίας της μπορεί να πάθουμε όχι μόνο στεφανιαία νόσο, αλλά και διαβήτη και υπέρταση και πολλά άλλα. Στο επιστημονικό άρθρο που θα διαβάσετε θα κατανοήσετε πλήρως τους κινδύνους που διατρέχουμε από την παχυσαρκία, θα δείτε τις πιθανότητες να πάθουμε κάτι ακόμη και στον ύπνο μας, ενώ θα ενημερωθείτε για το τι κάνουμε, όταν έχουν αποτύχει όλες οι μέθοδοι (πχ δίαιτα, ή γυμναστική) για να νικήσουμε την παχυσαρκία.  
Του Γρηγόριου Τσιώτου

Ογκολογική και Λαπαροσκοπική Χειρουργική
Επίκ. Καθηγητή Χειρουργικής, Mayo Clinic

Η παχυσαρκία ορίζεται βάσει του «Δείκτη Σωματικής Μάζας» (ΔΣΜ) που όταν είναι μεγαλύτερος του 35 ονομάζεται νοσογόνος παχυσαρκία (ΝΠ). Η πρώτη αντιμετώπιση της ΝΠ είναι ο συνδυασμός δίαιτας και εξάσκησης με στόχο την μόνιμη απώλεια βάρους. Δυστυχώς όμως, το κυριότερο πρόβλημα δεν είναι η απώλεια βάρους, αλλά η διατήρηση του χαμηλότερου βάρους. Η μέγιστη πλειονότητα των υπέρβαρων είναι ικανοί να χάσουν αρκετό βάρος, αλλά κατόπιν συνήθως το ξαναπαίρνουν.
Γιατί η Παχυσαρκία είναι νόσος;
Η παχυσαρκία δεν είναι απλώς μια δυσάρεστη κατάσταση με ψυχολογικές και κοινωνικές επιπτώσεις. Είναι πραγματική νόσος. Οι ασθενείς αυτοί αναμένεται να ζήσουν 20 χρόνια λιγότερα και να υποβληθούν σε 6 εγχειρήσεις κατά μέσον όρο για θεραπεία άμεσων επιπλοκών της παχυσαρκίας τους. Επίσης, η θνητότητα λόγω μιας οποιασδήποτε άλλης νόσου ή εγχείρησης άσχετης με την παχυσαρκία είναι έως 100% μεγαλύτερη από τους μη παχύσαρκους. Ασθενείς με ΔΣΜ πάνω από 30 έχουν:
1. 35% πιθανότητα Υπέρτασης,
2. 60% πιθανότητα Σακχαρώδους Διαβήτη
3. 25% πιθανότητα Στεφανιαίας Νόσου
4. Επταπλάσια πιθανότητα χολολιθίασης,
5. Πολύ αυξημένη πιθανότητα εμφάνισης οστεοαρθρίτιδας, καρδιακής ανεπάρκειας, εγκεφαλικού επεισοδίου και άπνοιας κατά τον ύπνο,
6. Διπλάσια πιθανότητα καρκίνου του παχέος εντέρου και του μαστού,
7. Τριπλάσια πιθανότητα καρκίνου της μήτρας,
8. Αυξημένη πιθανότητα πολυκυστικών ωοθηκών και υπογονιμότητας.
Άρα η παχυσαρκία πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν μια σοβαρότατη νόσος με πάρα πολλές και συχνά θανατηφόρες επιπλοκές. Πρέπει τόσο οι πάσχοντες, όσο και οι γιατροί να ασχολούνται με την απαιτούμενη σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
Χειρουργική της Παχυσακίας
Η αδυναμία οριστικής και μόνιμης απώλειας βάρους με δίαιτες, άσκηση και ψυχολογική υποστήριξη οδήγησαν σε εγχειρήσεις οι οποίες αλλάζοντας την ανατομία του στομάχου οδηγούν σε μειωμένη λήψη τροφής και άρα σε απώλεια βάρους. Τέτοιες επεμβάσεις γίνονται εδώ και 50 χρόνια στην Αμερική και πλέον έχουν γίνει γνωστά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της καθεμιάς, οι πιθανότητες επιτυχίας τους, καθώς και το σε ποιούς ασθενείς ταιριάζει η κάθε μία. Σε αντίθεση δηλαδή με την εφαρμογή της ίδιας εγχείρησης σε κάθε ασθενή (όπως γίνεται συνήθως στην χώρα μας), πρέπει να γίνεται εξατομίκευση της εγχείρησης γιατί κάποια που είναι αποτελεσματική στόν ένα ασθενή μπορεί να μήν είναι αποτελεσματική στόν άλλον. Ο υπεύθυνος χειρουργός δεν είναι κάποιος που εφαρμόζει μία συγκεκριμένη τεχνική σε όλους τους ασθενείς σωρηδόν, αλλά εκείνος που μπορεί να επιλέξει την κατάλληλη εγχείρηση για κάθε ένα ασθενή ξεχωριστά, σύμφωνα με τα προσωπικά του χαρακτηριστικά.
Λόγω του τρόπου προβολής της παχυσαρκίας από τα ΜΜΕ, της ελλιπούς γνώσης και ειδικής εμπειρίας πολλών ιατρών, αλλά και λόγω υπερπροβολής ορισμένων χειρουργικών τεχνικών (για εμπορικούς λόγους), υπάρχουν διάχυτες λανθασμένες αντιλήψεις στους πάσχοντες και στο περιβάλλον τους.
Η μεγάλη πλειονότητα των ασθενών δεν γνωρίζει τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματός τους. Θεωρούν ότι γενικόλογα έχουν ένα “πρόβλημα υγείας” αλλά δεν γνωρίζουν τους συγκεκριμένους και αναλυτικούς κινδύνους στους οποίους εκτίθενται όπως ανεφέρθηκαν παραπάνω. Συχνά επιζητούν την “μικρότερη” δυνατή εγχείρηση διότι δεν ενημερώνονται υπεύθυνα ότι με τις “μικρότερες” εγχειρήσεις μπορεί το πρόβλημά τους να μην λυθεί οριστικά.
Η σύγχρονη χειρουργική της παχυσαρκίας είναι ασφαλής και προσφέρει οριστική και μόνιμη λύση. Προηγείται πλήρης εργαστηριακός έλεγχος και μία μεγάλη συζήτηση με τον ασθενή, ώστε αφ’ενός να υπάρξει πλήρης κατανόηση εκ μέρους του και αφ’ετέρου να γίνει σωστή εξατομίκευση της προσφερόμενης λύσης. Όλες οι τεχνικές μπορούν να έχουν πολύ καλά αποτελέσματα όταν εφαρμόζονται στους σωστούς ασθενείς. Αυτό είναι έργο του σύγχρονου και υπεύθυνου χειρουργού που γνωρίζει και μπορεί να εφαρμόσει οποιαδήποτε μέθοδο αφού πρώτα έχει κάνει σωστή επιλογή του ασθενή. Σύγχρονη χειρουργική της παχυσαρκίας όμως δεν μπορεί να νοηθεί η εφαρμογή μιάς και μόνης μεθόδου αδιακρίτως σε όλους τους ασθενείς από ιατρούς που αντιμετωπίζουν την παχυσαρκία ως τεχνική και μόνον.


Γρηγόριος Τσιώτος
Ογκολογική και Λαπαροσκοπική Χειρουργική
Επίκ. Καθηγητής Χειρουργικής, Mayo Clinic 

http://iatropedia.com

Μαρία Ηλιάκη: Το καuτό video με αποκαλυπτικές στιγμές…που την έχει εξοργίσει!!!

Παλεύει εδώ και χρόνια να καθιερωθεί. Και τρία χρόνια τώρα το έχει καταφέρει. Της αξίζει. είναι καλή σε αυτό που κάνει. αλλά όπως είναι φυσικό όποιος εκτίθεται δε γίνεται ν΄αρέσει σε όλους. Υπάρχουν φανατικοί που αγαπούν την Μαρία και τον τηλεοπτικό-πάντα-αυθορμητισμό της και άλλοι που δε τη γουστάρουν μια. Αυτοί λοιπόν που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία κάθισαν…έκοψαν…έραψαν διάφορες αποκαλυπτικές κατά κύριο λόγο στιγμές της παρουσιάστριας και πόσταραν στο Youtube το συγκεκριμένο υλικό που δε την τιμά! Όπως είναι φυσικό η Μαρία αντέδρασε άσχημα…Αλλά και πάλι γιατί; Δικά σου είναι τουλάχιστον…τι να πούν και κάτι άλλες που βάζουν «χορηγούς» να τα πληρώνουν;



nassos blog

Καλή η Τζούλια Αλεξανδράτου αλλά για δείτε και την αδελφή της Άρτεμη



Mπορεί η Τζούλια Αλεξανδράτου να έχει τραβήξει επάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας αλλά σιγά- σιγά βγαίνει από το «σκοτάδι« και η λιγότερο γνωστή μέχρι σήμερα αδελφή της Άρτεμις.
Δύο αδελφές με διαφορετικές πορείες αλλά με κοινό παρονομαστή τη σέξι εμφάνιση. Τζούλια ή Άρτεμις; Ξανθό ή μελαχρινό. Δύσκολη η σύγκριση...




Πρώτες βοήθειες για τα 5 συνηθέστερα ατυχήματα


«Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος», λέει η σοφή ρήση και τα καθημερινά ατυχήματα είναι τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματά της. Ξέρετε τι να κάνετε σε περίπτωση που κοπείτε, καείτε ή χτυπήσετε;
Αν κοπείτε

Στην περίπτωση, που κατά λάθος κοπείτε με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, πάρτε μία καθαρή πετσέτα ή κάποια αποστειρωμένη γάζα και τοποθετήστε τη πάνω στην πληγή, πιέζοντας.

Αν το τραύμα είναι σε κάποιο από τα δύο σας χέρια, καλό θα ήταν να το σηκώσετε πάνω από το ύψος της καρδιάς σας, για να επιβραδύνει τη ροή του αίματος στην περιοχή. Αν το ύφασμα απορροφά το αίμα συνεχίστε με μία νέα καθαρή πετσέτα, πιέζοντας πάντα.

Στην περίπτωση που το αίμα είναι έντονο κόκκινο και αναβλύζει, ενδεχομένως να έχει «σκιστεί» κάποια αρτηρία. Συνεχίστε να πιέζετε στο σημείο, καθώς έτσι επιβραδύνετε την αιμορραγία.

Εάν κόψετε το χέρι σας, για παράδειγμα, βρείτε τη βραχιόνια αρτηρία (η οποία βρίσκεται στο εσωτερικό του βραχίονά σας ακριβώς πάνω από τον αγκώνα) και πιέστε με τα δάχτυλα ή την παλάμη σας.

Εάν ωστόσο, το κόψιμο είναι πολύ βαθύ και μπορείτε να δείτε μέσα στην πληγή, κρατήστε το γερά και πηγαίνετε στα επείγοντα περιστατικά του κοντινότερου νοσοκομείου.

Στην περίπτωση μάλιστα, που έχετε χάσει αρκετό αίμα, αισθάνεστε ζαλισμένος/η και κρυώνετε, ενδεχομένως να παθαίνετε σοκ. Καλέστε αμέσως βοήθεια και να θυμάστε, ότι σε ένα σοβαρό κόψιμο χρειάζονται τουλάχιστον 20 λεπτά για να σταματήσει η αιμορραγία.

Προσοχή: Εάν το τραύμα σας (την επόμενη μέρα) έχει κοκκινίσει, το αισθάνεστε ζεστό ή αναδύει μία περίεργη μυρωδιά, αυτό σημαίνει ότι έχει μολυνθεί η πληγή.

Αν καείτε

Εάν η πληγείσα περιοχή είναι μικρότερη από 3 εκατοστά σε διάμετρο, αφήστε να τρέξει κρύο νερό για 5 λεπτά. Αν το δέρμα δεν έχει φυσαλίδες ή σημάδια από σοβαρό έγκαυμα, τοποθετήστε μία αλοιφή για εγκαύματα και αφήστε την περιοχή να εκτεθεί στον αέρα, χωρίς να την καλύψετε με κάποιον επίδεσμο.

Προσοχή, ωστόσο, καλό θα ήταν να εφαρμόσετε την αλοιφή τουλάχιστον μία ώρα μετά το ατύχημα, ώστε να έχει κρυώσει η περιοχή. Όταν σταματήσει η αίσθηση καψίματος, που νιώθετε, εφαρμόστε μία αντιβιοτική κρέμα για να περιορίσετε τον κίνδυνο λοίμωξης.

Στην περίπτωση που δείτε φουσκάλες στο δέρμα, αυτό σημαίνει, ότι έχετε πάθει έγκαυμα δευτέρου βαθμού. Πρόκειται για μία αρκετά σοβαρή περίπτωση, ωστόσο αν το έγκαυμα δεν ξεπερνά το μέγεθος της παλάμης σας, το τραύμα μπορεί να αντιμετωπιστεί στο σπίτι.

Μην επιχειρήσετε να «σκάσετε» τις φουσκάλες, απλά αλείψτε με την κρέμα και κατόπιν, καλύψτε χαλαρά για να επουλωθεί το τραύμα, με μία γάζα ή μια αυτοκόλλητη ταινία (λευκοπλάστ).

Αν ωστόσο το δέρμα σας μοιάζει με «καλοψημένο κρέας» το τραύμα είναι πολύ πιο σοβαρό. Έχετε πάθει τρίτου βαθμού έγκαυμα και χρειάζεστε ιατρική βοήθεια.

Προσοχή: Όσο περιμένετε τον γιατρό, μην επιχειρήσετε να βάλετε το τραύμα κάτω από κρύο νερό, γιατί ενδέχεται να πάθετε υποθερμία και να υποστείτε σοκ. Απλά σιγουρευτείτε, ότι το δέρμα σας δεν είναι σε επαφή με οποιοδήποτε ύφασμα.

Αν σας δαγκώσει κάποιο ζώο

Καταρχήν, πρέπει να ελέγξετε πόσο βαθιά είναι η πληγή. Μία απλή αμυχή δε χρειάζεται ιατρική βοήθεια, καθώς ο κίνδυνος μόλυνσης είναι ελάχιστος σε σχέση με τις διεισδυτικές πληγές. Ξεπλύνετε την πληγή με νερό, καλύψτε το σημείο με ένα αυτοκόλλητο λευκοπλάστ και παρακολουθήστε το.

Στην περίπτωση, που το τραύμα είναι αρκετά βαθύ, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Το καλύτερο θα ήταν να πάτε σε ένα νοσοκομείο, καθώς οι βαθιές πληγές τέτοιου τύπου, συχνά οδηγούν σε λοιμώξεις και μπορεί να χρειαστούν αρκετούς καθαρισμούς και αντιβιοτικά.

Προσοχή: Στην περίπτωση, που δε μπορείτε να θυμηθείτε πότε κάνατε τελευταία φορά αντιτετανικό εμβόλιο ή έχουν περάσει τουλάχιστον 5 χρόνια, οι ειδικοί συνιστούν να εμβολιαστείτε μέσα στις επόμενες 72 ώρες από την στιγμή του ατυχήματος.

Αν σας τσιμπήσει κάποιο έντομο

Το τσίμπημα της μέλισσας (που είναι και το πιο συχνό) παράγει μια μυρωδιά, που μπορεί να ωθήσει άλλες μέλισσες να σας επιτεθούν, οπότε για αρχή, καλύψτε το πρόσωπο και το λαιμό σας με ένα ρούχο, ώσπου να βρεθείτε σε κάποιον εσωτερικό χώρο.

Στη συνέχεια, για να περιορίσετε τον πόνο, εφαρμόστε στο τσίμπημα ακεταμινοφαίνη ή ιβουπροφένη. Εναλλακτικά, σε περίπτωση που είστε κοντά σε μία συκιά, κόψτε ένα φύλλο και εφαρμόστε το «γάλα» (το υγρό) που βγάζει.

Σοβαρές αντιδράσεις στα τσιμπήματα από έντομα δεν υπάρχουν, εκτός και αν είστε αλλεργικός/η. Τότε τα πράγματα σοβαρεύουν. Επειδή το κεντρί παραμένει κολλημένο στο δέρμα σας, το σώμα συνεχίζει να λαμβάνει ακόμα περισσότερο δηλητήριο και μετά το τσίμπημα. Αν μπορείτε, τραβήξτε το κεντρί έξω με τα δάχτυλά σας (ή «ξύστε» το με μια κάρτα ή με όποιον άλλον τρόπο βρείτε) και αφαιρέσετε το άμεσα.

Προσοχή: Εάν ωστόσο, είστε αλλεργικός ή έχετε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να σας τσιμπήσει ολόκληρο σμήνος από μέλισσες, πιθανόν να αισθανθείτε δύσπνοια, ενώ σε ακραίες περιπτώσεις το τσίμπημα μπορεί να αποβεί μοιραίο, εάν δεν σας χορηγηθούν ειδικά φάρμακα (π.χ κορτιζόνη).

Αν σπάσετε ή στραμπουλήξετε κάποιο άκρο σας

Είτε πρόκειται για σπάσιμο είτε για στραμπούληγμα, αρχικά τοποθετήστε πάνω στο σημείο πάγο για 10 λεπτά, αφαιρέστε και συνεχίστε να επαναλαμβάνετε ανά 10λεπτο, για την πρώτη μέρα. Ακόμα και μία σακούλα με κατεψυγμένα τρόφιμα κάνει τη δουλειά της, οπότε μην αγχωθείτε εάν δεν έχετε παγάκια. Αν μπορείτε να κινήσετε το άκρο σας χωρίς να αισθάνεστε ιδιαίτερο πόνο, ίσως το τραύμα δε χρειάζεται ιατρική βοήθεια.

Στην περίπτωση, όμως που ακούσατε έναν δυνατό ήχο «κρακ» ή βλέπετε, ότι το κόκκαλο δεν είναι όπως ήταν, πρόκειται για σπάσιμο. Προσπαθήστε να κρατήσετε το οστό ακινητοποιημένο και καλέστε ιατρική βοήθεια. Κρατήστε το πόδι ή το χέρι, πάνω από το ύψος της καρδιάς για «μετριάσετε» ενδεχόμενη εσωτερική αιμορραγία.

Προσοχή: Οι νάρθηκες είναι απαραίτητοι μόνο σε περίπτωση που είστε μακριά από βοήθεια. Προσπαθήστε να μη μετακινείτε την τραυματισμένη περιοχή και καλέστε άμεσα ιατρική βοήθεια.

Τι πρέπει να περιλαμβάνει το κουτί Πρώτων Βοηθειών;

Για να μπορέσετε να παράσχετε σε κάποιον ή στον εαυτό σας τις πρώτες βοήθειες, πρέπει απαραίτητα να έχετε στο σπίτι και το αυτοκίνητο ένα κουτί πρώτων βοηθειών, το οποίο περιλαμβάνει: αντισηπτικά φάρμακα, φυσιολογικό ορό, οινόπνευμα (αιθυλική αλκοόλη), οξυζενέ, ερυθρό βάμμα του ιωδίου (Betadine), αντιβιοτικά φάρμακα, βαμβάκι, γάζες (μεγάλες, μικρές), επιδέσμους ελαστικούς και απλούς, συγκολλητικές ταινίες (λευκοπλάστ), φάρμακα για εγκαύματα, αντισταμινικά σκευάσματα (κατάλληλα σε περίπτωση αλλεργίας), παυσίπονα, αναλγητικά, αντιεμετικά, και αντιδιαρροϊκά φάρμακα.

Επίσης, είναι απαραίτητο να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα την ημερομηνία λήξης των φαρμάκων και να τα ανανεώνετε εγκαίρως.

clickatlife.gr

Η ιστορία ενός επιζήσαντα: Έζησα στην ζούγκλα για 860 μέρες μόνος μου

Ο Εντ Στάφορντ, πρώην αξιωματικός του Βρετανικού Ναυτικού κατάφερε κάτι το ακατόρθωτο!Παρέμεινε στη ζούγκλα για περίπου 860 ημέρες!

Οι 60 ημέρες ήταν σε νησί στον Ειρηνικό. Ο σύγχρονος Ροβινσόνας Κρούσος έχοντας ως μοναδικό του εφόδιο μία κάμερα για να απαθανατίσει τις στιγμές που έζησε ξεκίνησε αυτή την «τρέλα» από τις εχθρικές ζούγκλες του Αμαζονίου το 2008 και έφτασε στο ακατοίκητο νησί Ολαρούα στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Είναι απίστευτα τα όρια του ανθρώπινου οργανισμού, αν λάβουμε υπ’όψη ότι ο Εντ περπάτησε σχεδόν 6.000 μίλια κατά μήκος το Αμαζονίου, τρώγοντας καρπούς, κρέας από ζώα που έβρισκε στον δρόμο του και μαζεύοντας νερό από την βροχή.

Ο άντρας συγκέντρωσε όλο το υλικό, το έφτιαξε σε βιβλίο και έγινε μπεστ σέλινγκ με το τίτλο: «Διασχίζοντας τον Αμαζόνιο» (Walking the Amazon). Το βιβλίο περιγράφει μέσα τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες έζησε ο 37χρονος, τα συναισθήματα που ένιωθε- ακόμη και από τις κρίσεις πανικού που υπέφερε, τα τσιμπήματα από σκορπιούς και κουνούπια, τις προσπάθειες του για να φάει, όπως και την δυσκολία να δημιουργήσει φωτιά.

πηγή  koolnews.gr

Πες μου το ζώδιο σου… να σου πω τι κατοικίδιο να πάρεις!


Θέλεις να πάρεις ένα ζωάκι και να το χαρίσεις στο έτερον ήμισύ σου… να του κρατάει συντροφιά τις ώρες που δεν θα είστε μαζί; Φανταστική ιδέα! Μόνο που στη σκέψη και μόνο μπλοκάρει το μυαλό για το πιο ζωάκι θα ήταν ιδανικό να σε «αντικαταστήσει»! Και πάλι η αστρολογία έκανε το θαύμα της! Ανάλογα με το ζώδιο … δες τι ζωάκι ταιριάζει να χαρίσεις!

Κριός

Αναζητά ένα πιστό σύντροφο, που θα είναι υπάκουος κι έξυπνος. Η καλύτερη επιλογή για τον κλασικό Κριό λοιπόν, είναι ένας σκύλος και μάλιστα μεγαλόσωμος!

Ταύρος

Το καλύτερο δώρο για τον Ταύρο είναι ένας πολύχρωμος παπαγάλος που μιλάει. Θα τον λατρέψει, αφού μάλιστα είναι κι ένα ζώο που δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη περιποίηση!

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θέλει κάτι πιο σπάνιο και πρωτότυπο, όπως ένα μαϊμουδάκι ή ένα ιγκουάνα. Λατρεύει τα ιδιαίτερα και ξεχωριστά ζώα.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος, θέλει ένα χνουδωτό ζωάκι, που θα το παίρνει στην αγκαλιά του και θα κάθονται μαζί στον καναπέ. Η καλύτερη επιλογή είναι ένα λευκό κουνελάκι ή μια ναζιάρα γατούλα.

Λέων

Ο Λέοντας θέλει ακόμα και το κατοικίδιό του, να του χαρίζει αίγλη! Αυτό που θα του ταίριαζε λοιπόν, είναι ένας μεγαλόσωμος σκύλος ράτσας, σε χρυσαφί χρώμα! Αν διαθέτει και pedigree, ακόμη καλύτερα!!!

Παρθένος

Στον Παρθένο αρέσουν τα μικρά ζώα, που δεν κάνουν πολύ φασαρία. Έτσι, η καλύτερη επιλογή είναι ένα μικρόσωμο σκυλάκι ή ακόμη κι ένα χάμστερ, που θα δώσει μεν ζωντάνια στο σπίτι, αλλά δε θα δημιουργεί προβλήματα.

Ζυγός
Ο Ζυγός λατρεύει τις γάτες. Μια κάτασπρη, φουντωτή γάτα Αγκύρας είναι το ιδανικό κατοικίδιο γι’ αυτόν, αφού θα κάνει καλό και στην ψυχολογία του.

Σκορπιός

Ότι πιο παράξενο, τόσο το καλύτερο για το Σκορπιό. Μη διστάσεις να του χαρίσεις ένα ερπετό ή ακόμη και ένα σκορπιό, η επιλογή σου θα τον ενθουσιάσει.

Τοξότης

Το ιδανικό ζώο για να δωρίσει κανείς σε ένα Τοξότη, θα ήταν ένα άλογο, που το λατρεύει. Επειδή αυτό όμως είναι μάλλον δύσκολο, μπορείς να επιλέξεις ένα τροπικό, πολύχρωμο κι εξωτικό πουλί.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θέλει ένα μεγαλόσωμο σκύλο, δυνατό και παιχνιδιάρικο. Δεν θα μπορούσε να είναι με ένα κατοικίδιο, όπως μια γάτα, γιατί θέλει δράση στο σπίτι του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος θέλει ένα ξεχωριστό κατοικίδιο. Αγαπάει τους σκύλους, αλλά θα τον ενθουσιάσει εξίσου και μια απλή κεραμιδόγατα, με διαφορετικό χρώμα στο κάθε της μάτι, ή μια αριστοκρατική κι ανεξάρτητη Σιαμέζα!

Ιχθείς

Ένα ενυδρείο γεμάτο τροπικά ψάρια είναι η κατάλληλη επιλογή για τον Ιχθύ. Λατρεύει τα πολύχρωμα ψάρια, όσο πιο παράξενα χρώματα έχουν, τόσο το καλύτερο!

lay-out.gr

Πριν 2,5 δισ. χρόνια άρχισε να χτυπά το «ρολόι της ζωής»



Το κοινό αρχέγονο βιολογικό ρολόι άρχισε να «χτυπά» πριν από 2,5 δισ. χρόνια.


Ένα από τα μεγαλύτερα επιστημονικά μυστήρια είναι πότε και πώς η ζωή δημιούργησε το δικό της ρολόι και άρχισε να κρατά τον χρόνο. 

Τώρα, για πρώτη φορά οι επιστήμονες ανακάλυψαν μία ουσία, συγκεκριμένα ένα ένζυμο, που πιστεύουν ότι υπήρξε το πρωταρχικό βιολογικό (κιρκαδιανό) ρολόι για όλες σχεδόν τις μορφές της ζωής πάνω στον πλανήτη μας. Η σημασία του έμφυτου ρολογιού στους ανθρώπους φαίνεται, για παράδειγμα, όταν αυτό απορυθμίζεται μετά από ένα υπερατλαντικό ταξίδι (το λεγόμενο «τζετ-λαγκ»).


Ως τώρα οι βιολόγοι δεν είχαν καταφέρει να εντοπίσουν ένα ρολόι που να είναι κοινό για τους βιορυθμούς όλων των οργανισμών, καθώς κάθε κατηγορία ζώων, φυτών, μυκήτων και των άλλων οργανισμών φαίνεται να έχει το δικό της ξεχωριστό ρολόι που συμβαδίζει με την αέναη περιστροφή της Γης γύρω από τον Ήλιο και τη διαδοχή φωτός - σκοταδιού, συντονίζοντας ρυθμικά την εσωτερική φυσιολογία του οργανισμού.
Οι ερευνητές (μεταξύ των οποίων ο Χαράλαμπος Κυριακού του πανεπιστημίου του Λέστερ), με επικεφαλής τον βιοχημικό Ακίλες Ρέντι του πανεπιστημίου Κέμπριτζ, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό «Nature», κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι υπεροξειρεδοξίνες, ένζυμα που υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα ζώα, τα φυτά και τους λοιπούς οργανισμούς, ακόμα και στα πιο πρωτόγονα βακτήρια, αποτελούν τον «παππού» των πιο εξελικτικά πρόσφατων βιολογικών ρολογιών. Ο πιο σύγχρονος κιρκαδιανός βιοχημικός μηχανισμός ρυθμίζει σε 24ωρη βάση τη διαδοχή ύπνου - ξύπνιου, αλλά και άλλων αισθημάτων όπως η πείνα, με συνέπεια οι οργανισμοί να ακολουθούν γενικά ένα συγκεκριμένο χρονικό «μοτίβο» κάθε ημέρα.
Σύμφωνα με τη νέα έρευνα, ο πρόγονος κάθε ξεχωριστού πιο σύγχρονου βιολογικού ρολογιού είναι ένα αρχαιότερο και πιο καθολικό ρολόι που έχει τη ρίζα του στη συγκεκριμένη κατηγορία ενζύμων, τις υπεροξειρεδοξίνες. Τα ένζυμα αυτά ακολουθούν ένα κύκλο, καθώς συνεχώς εναλλάσσονται ανάμεσα σε δύο διαφορετικές χημικές καταστάσεις, ανάλογα με το αν έχουν αντιδράσει πρόσφατα ή όχι με υπεροξείδιο του υδρογόνου (ένα τοξικό για τα κύτταρα υποπροϊόν της εισπνοής οξυγόνου). Ο κύκλος αυτός συνεχίζεται ακόμα και αν δεν υπάρχει καθόλου φως στο περιβάλλον του οργανισμού.
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι τα εν λόγω ένζυμα ανέπτυξαν αυτή την κυκλική συμπεριφορά, όταν πριν από περίπου δυόμιση δισεκατομμύρια χρόνια άρχισαν να αναπτύσσονται στη Γη οργανισμοί που ήσαν σε θέση να χειριστούν τις αυξημένες ποσότητες οξυγόνου, οι οποίες σταδιακά κατέκλυσαν τη γήινη ατμόσφαιρα ως συνέπεια της εμφάνισης της διαδικασίας της φωτοσύνθεσης από τα βακτήρια (ένα γεγονός που έχει αποκληθεί η «Μεγάλη Οξείδωση» της Γης).
Από την εμφάνιση των πρώτων μονοκύτταρων οργανισμών πριν από περίπου 3,7 δισεκατομμύρια χρόνια και έως πριν από 2,5 δισεκατομμύρια χρόνια, δεν υπήρχε παρά ελάχιστο οξυγόνο στην ατμόσφαιρα του πλανήτη μας. Όμως τα πράγματα άλλαξαν εξαιτίας των φωτοσυνθετικών κυανοβακτηρίων, τα οποία, πολύ πριν υπάρξουν φυτά που επρόκειτο να κάνουν κάτι ανάλογο, άρχισαν να απορροφούν διοξείδιο του άνθρακα και να απελευθερώνουν οξυγόνο στην ατμόσφαιρα. Έτσι, η Γη κατακλύστηκε για πρώτη φορά από το οξυγόνο, το οποίο αποτελούσε τοξική ουσία για τους μέχρι τότε οργανισμούς που είχαν συνηθίσει να ζουν σε μία ατμόσφαιρα όπου κυριαρχούσαν άλλα αέρια, όπως το μεθάνιο.
Τελικά επιβίωσαν εκείνοι οι οργανισμοί που ανέπτυξαν ένα τρόπο να ελέγχουν τη ζημιά που τους προκαλούσε η οξείδωση μέσω της αναπνοής. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο, κατά τους ερευνητές, προέκυψε ο ζωτικός ρόλος των υπεροξειρεδοξινών, οι οποίες προσέφεραν εξελικτικό πλεονέκτημα σε όποιον οργανισμό ανέπτυξε τον αντι-οξειδωτικό μηχανισμό τους. Τα ένζυμα αυτά προστάτευαν τα αρχέγονα κύτταρα, καθώς αυξάνονταν περιοδικά, όταν την ημέρα η φωτοσύνθεση των βακτηρίων ενεργοποιούταν και παράλληλα αυξανόταν το οξυγόνο στην ατμόσφαιρα, το οποίο απορροφούσαν στη συνέχεια οι πρωτόγονοι μικροοργανισμοί.
Καθώς τα επίπεδα του οξυγόνου αυξομειώνονταν σε ημερήσια βάση, ανάλογα με την αυξομείωση της φωτοσύνθεσης από τα βακτήρια που εξαρτιόνταν από το φως του ήλιου (δεν υπάρχει φωτοσύνθεση στο σκοτάδι), τα συγκεκριμένα ένζυμα αποτέλεσαν σταδιακά ένα αρχέγονο μεταβολικό ρολόι. Αυτό, με τη σειρά του, οδήγησε σιγά-σιγά στην ανάπτυξη των πιο εξελιγμένων κιρκαδιανών βιοχημικών ρολογιών που έχουν πια οι διάφοροι οργανισμοί.
Όμως αυτή η θεωρία -ότι τα πιο σύγχρονα ρολόγια βασίζονται στα συγκεκριμένα ένζυμα- μένει να αποδειχτεί. Άλλοι επιστήμονες, για παράδειγμα, αντιτείνουν ότι το αρχέγονο βιολογικό ρολόι αναπτύχθηκε όχι ως αντίδραση στο οξυγόνο, αλλά στην αυξομειούμενη υπεριώδη ακτινοβολία του Ήλιου.
Πηγή: ΑΜΠΕ


Δείτε την Άννα Βίσση όταν ήταν ακόμη μαθήτρια!


Είναι Ιούνιος του 1975 όταν η Άννα πήρε τηλέφωνο στα γραφεία του περιοδικού Ρομάντσο όπως της είχαν ζητήσει. 

Είναι η εποχή που μόλις έχει κυκλοφορήσει ο δίσκος της ''Μινως'' ''τα ψηλά τα παραθύρια'' στον οποίο τραγουδούσε με τον Γιώργο Νταλάρα.

Ήταν πολύ χαρούμενη που τραγουδούσε τα τελευταία τραγούδια του Κουγιουμτζή σε στίχους Ελευθερίου και Δασκαλόπουλου.

Έχει μέχρι τότε ερμηνεύσει δεκατέσσερα τραγούδια με πιο αγαπημένο, ''το ξεχασμένο παραθύρι''.

Δεν είχε ακόμα ξεκινήσει μουσικές σπουδές, ήθελε να πάει στο ωδείο και να μάθει κιθάρα.
Είχε όμως ήδη δημιουργήσει ένα μύθο γύρω από το όνομα της και το αποδεικνύει η ερώτηση της δημοσιογράφου:

-Λένε πως τελευταία βεντετίζεις!
"Δεν το παίζω βεντέτα, πως λοιπόν μπορώ να φέρομαι σαν τέτοια" είναι η απάντησή της
Πηγαίνει στην τελευταία τάξη του γυμνασίου με βαθμούς 17 μέσο όρο.

Είναι κατηγορηματική στο να ασχοληθεί ξανά με το θέατρο γιατί έχει κακή εμπειρία από τα ''παρασκήνια'' του.

Η μεγάλη της επιθυμία είναι να μπει στο πανεπιστήμιο και να σπουδάσει νομική, όχι για να δικηγορήσει, αλλά για να πάρει πολύτιμες πληροφορίες για την δουλεία της. Να μπορεί να κατοχυρώνει τα δικαιώματα της.

 Η Άννα Βίσση ετοιμάζει αυτές τις μέρες την παράσταση ''Δαίμονες'' στο θέατρο Παλλάς.




Ένα γήπεδο ποδοσφαίρου μέσα στη θάλασσα!


Το περίφημο και μοναδικό στον κόσμο πλωτό γήπεδο ποδοσφαίρου βρίσκεται στη Marina Bay της Σιγκαπούρης και είναι από τα πλέον εντυπωσιακά στάδια. Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από χάλυβα, η πλωτή πλατφόρμα έχει μήκος 120 μέτρα και πλάτος 83 μέτρα, ενώ στηρίζεται σε έξι συμπαγείς ατσάλινους πυλώνες στο βυθό της θάλασσας. Η χωρητικότητά του αγγίζει τα 30.000 άτομα, ενώ διατίθεται και για διάφορες άλλες εκδηλώσεις πέραν των ποδοσφαιρικών αγώνων.

Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2006 και ολοκληρώθηκε έναν χρόνο αργότερα, με επικεφαλής τον Teo Jing Siong, δήμαρχο της πόλης της Σιγκαπούρης, ο οποίος οραματίστηκε την ανάπλαση της μαρίνας με έναν εντελώς πρωτοποριακό τρόπο. Η σκέψη του ήταν να δημιουργηθεί ένα στάδιο που θα κάλυπτε διάφορες ανάγκες χωρίς να σπαταλήσει ούτε ένα τετραγωνικό από το άστυ. Έτσι η ιδέα του πλωτού γηπέδου επικράτησε, δίνοντας την ευκαιρία σε ντόπιους και ξένους να απολαμβάνουν καθημερινά διάφορους αγώνες… με θέα στη θάλασσα. Και το ερώτημα που γεννιέται είναι: «Όλα ωραία και καλά, αλλά τις μπάλες ποιος θα τις πιάνει;»… Αστειεύομαι, βέβαια!






Σάλος στην Eurovision με τις ναζιστικές στολές χώρας-φαβορί για τη νίκη



Ανέβηκαν στη σκηνή τη βραδιά του διαγωνισμού στη χώρα τους για την ανάδειξη του φετινού εκπροσώπου στην Eurovision, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και βγήκαν νικητές. Όλο αυτό μοιάζει ιδανικό, αν έλειπε μια λεπτομέρεια...

Οι ντράμερ που πλαισίωναν την τραγουδίστρια φορούσαν στολές των SS από τη ναζιστική περίοδο! Μάλιστα, ήταν ίδιες με τις ναζί στολές που χρησιμοποιήθηκαν σε ένα τηλεοπτικό σίριαλ που προβάλλεται στην ίδια χώρα με θέμα το ναζισμό.

Η γαλαζοαίματη Emmelie de Forest από τη Δανία, θεωρείται από τα φαβορί για τη νίκη στον τελικό της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο, αλλά για χάρη των συνεργατών της, η κρατική τηλεόραση της χώρας αναγκάστηκε να ζητήσει δημοσίως συγνώμη και να ξεκαθαρίσει ότι τα ρούχα των ναζί δεν πρόκειται να ξαναφορεθούν από το συγκρότημα.

Δείτε την εμφάνισή τους στον τελικό της Δανίας:


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger