Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έφυγε το νυφικό της νύφης μέσα στην εκκλησία κι έγινε πανικός!

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013


Πανικός έγινε σε ενορία της Ηπείρου, όπου τελούνταν γάμος, από ένα απρόσμενο γεγονός…

Έφυγε το νυφικό της νύφης από το σώμα της σε μια απότομη κίνηση στο «Ησαΐα χόρευε» κι έγινε πανικός. Άλλοι γελούσαν και άλλοι σάστισαν… Διακόπηκε για λίγο το μυστήριο, μέχρις ότου αποκατασταθεί σε μια γωνιά της εκκλησίας το πρόβλημα, και συνεχίστηκε κανονικά…

Τα απρόσμενα σε αυτή τη ζωή δεν λείπουν. Όσο και να προγραμματίσει κανείς τα πράγματα, δημιουργούνται απρόβλεπτες καταστάσεις, εκεί, που δεν το περιμένεις.

katoci.com

Θραύση από την νέα μόδα στη διατροφή.Τι τρώνε οι επώνυμοι για καλύτερη υγεία


Βάλτε στη ζωή  και στο πιάτο σας το λιναρόσπορο. Το μικροσκοπικό αυτό σποράκι θεωρείται από το  Αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο  Καρκίνου, ως ένα από τα έξι  είδη τροφίμων, που  προλαμβάνουν και  καταπολεμούν επτά αρρώστιες. Ταυτόχρονα ομορφαίνει τις γυναίκες χαρίζοντας τους πλούσια κόμη, λαμπερό δέρμα και γερά νύχια.

Αμερικανικές επιστημονικές έρευνες απέδειξαν ότι η  κατανάλωση  του ωφελεί  την καρδιά,  καταπολεμά τον διαβήτη, προστατεύει από τον καρκίνο και τις φλεγμονές, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει τις φλεγμονές και βοηθά τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση 

Σύμφωνα με τις ίδιες  μελέτες η  κατανάλωση λιναρόσπορου συνδέεται άμεσα  με της μείωση της ολικής χοληστερόλης, 
συμπεριλαμβανομένης και της LDL (κακή) χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων. 

Η μάχη κερδίζεται αν καθημερινά   στο φαγητό σας προσθέστε μία κουταλιά της σούπας λιναρόσπορου τριμμένου.

Πολλοί διατροφολόγοι συμβουλεύουν τους ασθενείς τους με διαβήτη, να τρώνε καθημερινά λιναρόσπορο. 

Μελέτη που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο, έδειξε ότι όσοι διαβητικοί  έτρωγαν ψωμί φτιαγμένο από λιναρόσπορο είχαν επίπεδα γλυκόζης στο αίμα κατά 28% χαμηλότερα μια ώρα μετά το φαγητό από εκείνους ,που κατανάλωναν ψωμί από αλεύρι σιταριού!

Ο λιναρόσπορος έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιγνάνες (φυτοοιστρογόνα) μέχρι και 800 φορές πάνω από το ποσό που βρέθηκε σε φυτά. Οι λιγνάνες θεωρούνται  από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα ως ιδιαίτερα σημαντικά φυσικά προστατευτικά κατά του καρκίνου και κυρίως στην πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου και του μαστού. 

Μια από τις τροφές  που είναι  πλούσια σε  ωμέγα 3 λιπαρά οξέα  είναι ο  λιναρόσπορος, ο οποίος παρέχει ασπίδα προστασίας  στους  πάσχοντες  από φλεγμονώδεις διαταραχές,συμπεριλαμβανομένης της ρευματοειδούς αρθρίτιδας πάθηση η οποία  προκαλεί μεγάλο πόνο .

Οι εξάψεις, οι νυχτερινές εφιδρώσεις, η ευερεθιστότητα και η κατήφεια μερικά από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης απαλύνονται από την κατανάλωση λιναρόσπορου. 

Μελέτες έχουν δείξει, ότι η κατανάλωση λιναρόσπορου επηρεάζει θετικά την ικανότητα του οργανισμού  να καταπολεμήσει βακτηρίδια και ιούς. 

Πάντως  το μυστικό είναι  να ρίχνετε μια  κουταλιά λιναρόσπορου σε ό,τι τρώτε  π.χ. στη σαλάτα, στο γιαούρτι ή στα δημητριακά πρωινού ή ακόμη και στα φρούτα.

http://www.iatropedia.gr/


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η Πηνελόπη Πλάκα για πρώτη φορά με ΜΑΓΙΟ... εξομολογείται πως έχει συγχωρέσει την ΑΠΙΣΤΙΑ! (PHOTOS)


Είναι άνετη, χαλαρή και εξοικειωμένη κάτω από το φωτογραφικό φακό. Πειθαρχεί στις οδηγίες του φωτογράφου και δίνει τα καλύτερά της χαμόγελα. Δύο ώρες μετά, πίνουμε έναν χυμό και συζητάμε για όσα την απασχολούν και όσα απασχολούν εμάς.

Θα παντρευόσουν ποτέ παρορμητικά;

Όχι, ποτέ! Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα έκανε κάτι παρορμητικά. Ακόμα και τρελά ερωτευμένη να ήμουν με κάποιον, αν μου έλεγε «πάμε να παντρευτούμε τώρα!», θα του έλεγα να κάτσει στα αυγά του!

Οπότε, να υποθέσω ότι δεν θα παρατούσες τα πάντα για τον μεγάλο έρωτα;

Και ποιος είναι ο μεγάλος έρωτας; Αυτός που σε κάνει να παραδίνεσαι άνευ όρων και να θέλεις ό,τι θέλει κι ο άλλος; Οκ! Το έχω ζήσει, έχω υπάρξει η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου, λέω ότι θέλω να είμαι μαζί του για πάντα, όμως, λίγο μετά, αναθεωρείς.




http://www.athensmagazine.gr/

Aπίστευτο! Αγνώριστη έγινε η Σάγια! [φώτο]


Την Σάγια συνάντησε ο φωτογραφικός φακός ...σε εκδήλωση της εκπομπής “Μες στην καλή χαρά” στον Εθνικό Κήπο. Η τραγουδίστρια που τολμάει να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της, για άλλη μια φορά, έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση με τα μαλλιά της βαμμένα ροζ!!!

Δείτε την φωτογραφία:




Όσο πιο πολύ φλερτάρουν τόσο πιο πολύ "χαζεύουν"


Επιστήμονες στο πανεπιστήμιο Radboud University της πόλης Nijmegen καταπιάστηκαν με μία έρευνα που καθόλου δε μας συμφέρει. Βέβαια, ως άντρες έπρεπε για άλλη μία φορά κάπου να ρίξουν τις ευθύνες τους για κάθε φορά που το μυαλό τους δε δουλεύει όπως θα έπρεπε, αλλά εμείς τι τους φταίμε;

Αφού έκαναν λοιπόν τα περάματά τους οι εν λόγω επιστήμονες αποφάνθηκαν πως όταν οι άντρες κάνουν πολύ παρέα με γυναίκες αρχίζουν να χαζεύουν. Μάλιστα, πολύ καλά διαβάσατε, η έρευνα αυτή υποστηρίζει πως το πετάρισμα της βλεφαρίδας, το μίνι φόρεμα, τα ψηλά τακούνια, αλλά και ο τρόπος που μιλάτε, αναπνέετε, κοιτάζετε και γενικά ζείτε επηρεάζει τόσο πολύ τους άντρες που όχι μόνο χάνουν τη συγκέντρωσή τους, αλλά και τη νοημοσύνη τους.

Εμείς θα σας προτείναμε όχι μόνο να μην το πάρετε αρνητικά, αλλά να το πάρετε πάνω σας μια και όπως επιβεβαιώνουν οι επιστήμονες οι άντρες είναι απόλυτα εξαρτημένοι από την παραμικρή μας κίνηση. Έτσι δεν είναι κορίτσια;

http://www.queen.gr

«Θαλασσοταραχή» προκαλεί στη Μύκονο η Ναόμι Κάμπελ [εικόνες]

Στο νησί των Ανέμων βρίσκεται αυτές τις ημέρες η ιέρεια της μόδας Ναόμι Κάμπελ η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της με τη συντροφιά φίλων, χωρίς να δείχνει να «ενοχλείται» ιδιαίτερα από τον πρόσφατο χωρισμό της.

Η «μαύρη γαζέλα» σε εξαιρετική φόρμα δείχνει α χαίρεται ιδιαίτερα τον ελληνικό ήλιο και όπως ήταν αναμενόμενο το ίδιο συμβαίνει και με εκείνους που είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την εντυπωσιακή σιλουέτα της.

Τις ξέγνοιαστες στιγμές απαθανάτισε η συγγραφέας Ντέλλα Ρούνικ και πόσταρε τις φωτογραφίες.

Αγνωστα, πάντως, παραμένουν τα στοιχεία του συμπαθητικού τυπάκου με το μούσι που τη συνόδευε στις βουτιές της.

http://www.iefimerida.gr/

Βρήκα ενα πεντάευρω και...


Άμα είναι να μας προσέχει αυτός ο ναυαγοσώστης , πνιγόμαστε και μόνοι μας (video)


Kαλύτερα να μη σου τύχει κάτι τέτοιο…

Το πιθανότερο είναι να βρεθείς στον πάτο της θάλασσας αβοήθητος ή, ακόμα χειρότερα, να πρέπει εσύ να βοηθήσεις το ναυαγοσώστη!



Διχάζει τις ΗΠΑ με την αθώωση του άνδρα που πυροβόλησε θανάσιμα 17χρονο αφροαμερικανό


Αθώος για όλες τις κατηγορίες κρίθηκε ο Τζορτζ Ζίμερμαν, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον άοπλο 17χρονο Τρέιβον Μάρτιν.

Ο έφηβος αφροαμερικανός έπεσε νεκρός από τα πυρά του Ζίμερμαν στις 26 Φεβρουαρίου, στην πόλη Σάνφορντ της Φλόριντα.

Ο 29χρονος, o οποίος ήταν πρώην εθελοντής μιας ομάδας ασφαλείας της πόλης, ισχυρίστηκε πως ήταν σε αυτοάμυνα και δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, το παρουσιαστικό του εφήβου του κίνησε υποψίες και ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των δύο, στο δρόμο, κατά την οποία ο Ζίμερμαν πυροβόλησε τον Μάρτιν στην καρδιά.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει σάλο, καθώς επί έξι εβδομάδες οι αρχές δεν είχαν εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον 29χρονο, ενώ η αθώωσή του έχει διχάσει τις ΗΠΑ, δημιουργώντας έντονο προβληματισμό για θέματα ρατσισμού και οπλοχρησίας. 

http://www.newsit.gr/

Γκρινιάξτε… με μέτρο, κάνει καλό


Είστε γκρινιάρηδες; Καλά κάνετε! Σύμφωνα με μία νέα μελέτη, η γκρίνια σάς κάνει καλό! Η μελέτη, την οποία πραγματοποίησε ένας αυστραλός ψυχολόγος ο οποίος… μελετά τα συναισθήματα, έδειξε πως η γκρίνια μάς κάνει να σκεφτόμαστε πιο καθαρά. Στην πραγματικότητα, όσοι γκρινιάζουν και είναι συχνά – πυκνά κακόκεφοι λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις και είναι λιγότερο εύπιστοι. «Αν και η ευθυμία ευνοεί τη δημιουργικότητα, η κακοκεφιά και η γκρίνια τρέφουν την προσοχή και την επιφυλακτικότητα», δήλωσε ο καθηγητής Τζο Φόργκας, από τη Σχολή Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας, στο «Αυστραλιανό Περιοδικό Επιστήμης».

Και εξήγησε πως ένας γκρινιάρης μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα απ’ ό,τι ένας εύθυμος τις δύσκολες καταστάσεις, γεγονός το οποίο σχετίζεται με τον τρόπο με τον οποίο «ο εγκέφαλός του επεξεργάζεται τις πληροφορίες».

Ο δρ Φόργκας πραγματοποίησε τη μελέτη του ζητώντας από εθελοντές να παρακολουθήσουν κινηματογραφικές ταινίες και να θυμηθούν αρνητικά και θετικά γεγονότα της ζωής τους. Στόχος ήταν να νιώσουν οι εθελοντές είτε την ψυχική τους διάθεση να βελτιώνεται είτε να επιδεινώνεται.

Αμέσως μετά, τους ζήτησε να συμμετάσχουν σε μια σειρά από τεστ _ μεταξύ άλλων έπρεπε να κρίνουν εάν ορισμένες ευρέως διαδεδομένες απόψεις είναι μύθοι ή αλήθειες, καθώς και να παρακολουθήσουν κάποια γεγονότα για τα οποία αργότερα έπρεπε να μιλήσουν ως μάρτυρες στο πλαίσιο μιας «ανάκρισης».

Οι εθελοντές που είχαν κακή ψυχική διάθεση και γκρίνιαζαν απέδωσαν πολύ καλύτερα απ’ όσους ήταν εύχαρεις, καθώς έκαναν πολύ λιγότερα λάθη και έδωσαν πιο πιστές περιγραφές των γεγονότων.

«Η μελέτη μας υποδηλώνει πως η καλή ψυχική διάθεση ευνοεί τη δημιουργικότητα, την ευρύτητα της σκέψης, τη συνεργασία και την ευστροφία, αλλά η κακή μας κάνει πιο προσεκτικούς, μας ωθεί να σκεφτόμαστε περισσότερο και να παρατηρούμε με μεγαλύτερη προσήλωση τον γύρω κόσμο», εξήγησε ο δρ Φόργκας.

Η μελέτη έδειξε ακόμη ότι όσοι είχαν κακή ψυχική διάθεση εξέφραζαν καλύτερα τις πεποιθήσεις τους για τους μύθους και τις αλήθειες, καθώς είχαν καλύτερα επιχειρήματα, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι «η κακή διάθεση μπορεί να οδηγεί σε ένα πιο συγκροτημένο, ευπροσάρμοστο και τελικά πιο επιτυχημένο στυλ επικοινωνίας», κατά τον δρα Φόργκας.

Προγενέστερες εργασίες του έχουν δείξει πως ανάλογη επίδραση ασκούν πάνω μας και οι καιρικές συνθήκες: οι βροχερές, μουντές μέρες οξύνουν τη μνήμη, ενώ οι ηλιόλουστες μάς κάνουν να ξεχνάμε – ίσως διότι τελικά όταν νιώθουμε καλά, γινόμαστε λίγο… χαζοχαρούμενοι.

schizas.com

Συγκλονιστική εξομολόγηση Έλληνα πρωταθλητή: Ο προπονητής μου ψαρεύει για να ζήσει!

Τις τεράστιες δυσκολίες και θυσίες τόσο του ίδιου όσο και του προπονητή του αποκαλύπτει με μια συγκλονιστική συνέντευξη-εξομολόγηση ο 28χρονος πρωταθλητής της ιστιοπλοΐας Βύρων Κοκκαλάνης.

Ο διάδοχος του χρυσού ολυμπιονίκη της Ατλάντας Νίκου Κακλαμανάκη, Βύρων Κοκκαλάνης, ο οποίος πήρε χρυσό μετάλλιο στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βρέστης, τονίζει ότι ο προπονητής του αναγκάζεται να ψαρεύει για να ζήσει: «Η αμοιβή του προπονητή μου, κ. Δημήτρη Πηλιχού είναι 500 ευρώ μηνιαίως. Είναι μεγάλη ντροπή για την Ομοσπονδία μου τόσα χρόνια να μην έχουν αξιωθεί να τον προσλάβουν ως ομοσπονδιακό κόουτς για να παίρνει έναν μισθό. Για να ζήσει βγαίνει με το φουσκωτό και βουτάει στα τριάντα μέτρα για να χτυπήσει ψάρια ώστε να τα πουλήσει. Είναι ένας πολύ ωραίος τύπος και τον έχω σαν πατέρα μου. Τον πατέρα που έχασα σε ηλικία δώδεκα ετών»!

Όπως τονίζει ο 28χρονος πρωταθλητής του «RS:X», σκέφτηκε πολλές φορές να τα παρατήσει για να βρει δουλειά καθώς έως το 2010 δεν είχε χρήματα για να μπορεί να ζήσει. «Ευτυχώς πριν από τρία χρόνια κατέκτησα το πρώτο μου μετάλλιο στην κατηγορία των ανδρών, με τη δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πολωνίας που με βοήθησε να εισπράξω φέτος 22.000 ευρώ», καταλήγει ο Βύρων Κοκκαλάνης.


Γιατί να φαντάζεσαι ότι έχεις notebook όταν μπορείς να το αποκτήσεις; Δες πως μπορείς

Παίκτης του ΝΒΑ ισχυρίζεται ότι τον απήγαγαν εξωγήινοι!


Επαφές με όντα από άλλον πλανήτη ισχυρίζεται πως είχε ο Μπάρον Ντέιβις!

Ο γκαρντ των Νιου Γιορκ Νικς, μπροστά στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής, δεν δίστασε να μοιραστεί την εμπειρία του από τις επαφές… τρίτου τύπου! Όπως δήλωσε, οι εξωγήινοι των απήγαγαν, του πείραζαν τη μύτη (!), ενώ θέλει να γράψει βιβλίο για την περιπέτειά του αυτή.

«Ήμουν στον δρόμο για το Βέγκας στο Λος Άντζελες. Ήμουν λίγο κουρασμένος και τότε είδα το φως, το οποίο νόμιζα ότι ήταν από ένα μεγάλο φορτηγό. Μετά, ήμουν σε ένα πράγμα από ατσάλι. Αυτοί που έμοιαζαν με ανθρώπους, ήταν μισοί άνθρωποι, σαν… Με πείραζαν στη μύτη και με κοιτούσαν στα μάτια μου. Μου έδεσαν τα χέρια και μετά ήμουν στο Μοντεμπέλο (Καλιφόρνια) στο δρόμο για το Λος Άντζελες, ήταν 4 η ώρα το πρωί» ήταν τα λόγια του διάσημου παίκτη του ΝΒΑ.

http://www.koolnews.gr/

Ε. Μενεγάκη: Τα καλοκαιρινά φιλιά και οι σέξι πόζες στη θάλασσα!

Ανέμελες στιγμές, στη θάλασσα και στον ήλιο της Άνδρου, χαίρεται αυτές τις μέρες η Ελένη Μενεγάκη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια συνεχίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο twitter φωτογραφίες και στιγμές από τις διακοπές της.

Χθες έστειλε σε όλους "καλοκαιρινά φιλιά" ανεβάζοντας φωτογραφίες από την παραλία με μαγιό αλλά και μια καταπληκτική υποβρύχια λήψη! "Σας στέλνω καλοκαιρινά φιλιά" έγραψε η παρουσιάστρια δίπλα στη φωτογραφία της 

Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες, η Ελένη είναι σε μια από τις πιο όμορφες φάσεις της! Συμφωνείς;

http://www.tlife.gr/

Βγήκαν πιστόλια στην τοπική της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα!

- Δύο μέλη της Χρυσής Αυγής πιάστηκαν στα χέρια μετά από διαφωνία κατά τη διάρκεια συνεδρίασης
- Ο ένας από τους δύο τράβηξε πιστόλι! 
- Παναγιώταρος και Λαγός εσπευσμένα στην Πάτρα για να κατευνάσουν τα πνεύματα
- Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του thebest.gr, μέσα στα γραφεία του κόμματος, μέλη της οργάνωσης συγκρούστηκαν και έφθασαν εκτός ορίων, βγάζοντας ακόμη και πιστόλια.
Δύο μέλη της οργάνωσης πιάστηκαν στα χέρια και στη συνέχεια ο ένας απείλησε τον άλλον με όπλο!
Όλα συνέβησαν την περασμένη Τετάρτη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Γούναρη.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης της πενταμελούς νομαρχιακής επιτροπής δύο μέλη της συγκρούστηκαν άγρια μεταξύ τους, πιάστηκαν στα χέρια και στη συνέχεια ένας εξ αυτών απείλησε τον άλλον βγάζοντας όπλο.

Τελικά επενέβησαν οι... ψυχραιμότεροι, με αποτέλεσμα το επεισόδιο να λήξει εκεί, αφήνοντας όμως πίσω του "ανοιχτούς λογαριασμούς"

Αποτέλεσμα του πρωτοφανούς περιστατικού, ήταν να αποφασιστεί άμεση "πυροσβεστική" κάθοδος στην Πάτρα των βουλευτών Ηλία Παναγιώταρου και Γιάννη Λαγού, για να αποφορτιστεί το κλίμα αλλά και να "πάρουν τα κεφάλια" όσων πρωτοστάτησαν στα επεισόδια...

http://www.newsit.gr/

Οι δέκα τοπ ποδοσφαιρικές ατάκες!








Δείτε ποιες είναι οι δέκα κορυφαίες ατάκες στο χώρο του ποδοσφαίρου... 

Γιατί κάποιοι άνθρωποι εκτός από το να είναι μόνο καλοί με την στρογγυλή "θεά", είναι πολύ καλοί και στο να πετάνε έξυπνες κουβέντες!


10. Ντάνιελ Άλβες (αμυντικός Μπαρτσελόνα): «Αν ο Πεπ μου πει να πέσω από το τρίτο διάζωμα του Καμπ Νου, τότε κάτι κάλο θα με περιμένει κάτω!»


9. Ο Αμπράμοβιτς έχει παρκάρει τα Ρωσικά τανκς του στο γρασίδι μας και μας βομβαρδίζει με χαρτονομίσματα των 50 Λιρών!....David Dein-Αντιπρόεδρος της Άρσεναλ. 


8. Δεν ήσουν παίκτης παγκόσμιας κλάσης όταν υπέγραψες μαζί μας....Απάντηση του Αρσεν Βενγκερ στον Πατρίκ Βιεϊρά, όταν ο Γάλλος παραπονέθηκε πως η Άρσεναλ δεν έκανε μεταγραφές παικτών παγκόσμιας κλάσης....


7. Τέβες (επιθετικός): Ο Τέρι δεν έχει ηθική μετά από αυτό που έκανε στον Μπριτζ. Στην γειτονιά μου αν το κάνεις αυτό, την επόμενη μέρα θα βρεθείς με κομμένα πόδια, χέρια και... ξέρετε.

6. «H μπάλα είναι σαν τη γυναίκα, της αρέσει να την χαϊδεύουν»....Εric Cantona


5. «Όποιος λέει ότι η νίκη δεν είναι το παν, μάλλον δεν έχει νικήσει ποτέ του» Mia Hamm (από πολλούς θεωρείται η καλύτερη γυναίκα ποδοσφαιριστής)

4. «Η διαφορά μεταξύ του σωστού και του λάθους συνήθως δεν είναι πάνω από πέντε μέτρα»...Johan Cruyff


3. «Οι κανόνες του ποδοσφαίρου είναι πολύ απλοί. Βασικά είναι ο εξής ένας: αν κυλάει κλότσα την, αν όχι τότε κλότσα την μέχρι να κυλήσει» Phil Woosman

2. «Αυτό το παλικάρι πρέπει να γεννήθηκε off side» Ο Sir Alex Fergusson για τον Pippo Inzaghi

1. «Μερικοί λένε ότι το ποδόσφαιρο είναι θέμα ζωής και θανάτου. Σας διαβεβαιώνω ότι είναι ακόμα πιο σημαντικό» Bill Shankly (Αγγλος Προπονητής)

sportygossip.gr

Ξεκαρδιστικά πορτραίτα με πεπιεσμένο αέρα


Κατά τη διάρκεια του «Design Weekend» στο Vilnius, ο Λιθουανός φωτογράφος Tadas Černiauskas πραγματοποίησε μια από τις πιο τρελές φωτογραφήσεις που έχουμε δει. Οι επισκέπτες του TADAO CERN studio κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε μια άνευ προηγουμένου φωτογράφηση με την χρήση πεπιεσμένου αέρα που έπεφτε στα πρόσωπά τους δημιουργώντας μοναδικές γκριμάτσες.

Ξεκαρδιστικά πορτραίτα με πεπιεσμένο αέρα (1)
Ξεκαρδιστικά πορτραίτα με πεπιεσμένο αέρα (2)
Ξεκαρδιστικά πορτραίτα με πεπιεσμένο αέρα (3)
Ξεκαρδιστικά πορτραίτα με πεπιεσμένο αέρα (4)
Ξεκαρδιστικά πορτραίτα με πεπιεσμένο αέρα (5)
Ξεκαρδιστικά πορτραίτα με πεπιεσμένο αέρα (6)
Ξεκαρδιστικά πορτραίτα με πεπιεσμένο αέρα (20)
Ξεκαρδιστικά πορτραίτα με πεπιεσμένο αέρα (7)
Ξεκαρδιστικά πορτραίτα με πεπιεσμένο αέρα (8)
Ξεκαρδιστικά πορτραίτα με πεπιεσμένο αέρα (9)
Ξεκαρδιστικά πορτραίτα με πεπιεσμένο αέρα (10)
Ξεκαρδιστικά πορτραίτα με πεπιεσμένο αέρα (11)
Ξεκαρδιστικά πορτραίτα με πεπιεσμένο αέρα (12)
Ξεκαρδιστικά πορτραίτα με πεπιεσμένο αέρα (13)
Ξεκαρδιστικά πορτραίτα με πεπιεσμένο αέρα (14)
Ξεκαρδιστικά πορτραίτα με πεπιεσμένο αέρα (15)
Ξεκαρδιστικά πορτραίτα με πεπιεσμένο αέρα (16)
Ξεκαρδιστικά πορτραίτα με πεπιεσμένο αέρα (17)
Ξεκαρδιστικά πορτραίτα με πεπιεσμένο αέρα (18)
Ξεκαρδιστικά πορτραίτα με πεπιεσμένο αέρα (19)
Ξεκαρδιστικά πορτραίτα με πεπιεσμένο αέρα (21)
Ξεκαρδιστικά πορτραίτα με πεπιεσμένο αέρα (22)
Ξεκαρδιστικά πορτραίτα με πεπιεσμένο αέρα (23)

Tο sex μας κάνει εξυπνοτερους


Τις λαϊκές ρήσεις περί σεξουαλικής στέρησης και… χαζομάρας έρχονται να επιβεβαιώσουν επιστημονικά ειδικοί του Πανεπιστημίου Πρίνστον.
Σύμφωνα με την έρευνα το τακτικό σεξ διογκώνει τον εγκέφαλο και πολλαπλασιάζει τις συνάψεις του, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως λειτουργεί καλύτερα και πολύ πιο γρήγορα.
Το σεξ παίζει και τον καταλυτικό ρόλο του αγχολυτικού και εάν σκεφτούμε παλαιότερες μελέτες που θέλουν το άγχος και τις διάφορες στρεσογόνες καταστάσεις να εμποδίζουν την διόγκωση του εγκεφάλου, τότε καταλαβαίνουμε πολύ καλά γιατί με το σεξ, ο εγκέφαλος διογκώνεται.
Οι ερευνητές του πανεπιστημίου έκαναν το εξής πείραμα σε ποντίκια. Διαχώρισαν τα αρσενικά σε 3 ομάδες. Στην πρώτη έβαλαν εκείνα που θα έκαναν καθημερινά σεξ με τα θηλυκά. Στη δεύτερη εκείνα που θα έκαναν σεξ μια φορά το 15νθήμερο και στην τρίτη έβαλαν εκείνα τα άτυχα ποντίκια που δεν θα έκαναν καθόλου σεξ.
Τι διαπίστωσαν; Ότι τα ποντίκια που έκαναν καθημερινά σεξ, εμφάνισαν διόγκωση του εγκεφάλου τους, και αύξηση των εγκεφαλικών συνδέσεων τους, και αυτό γιατί το σεξ λειτουργούσε καταλυτικά και μείωνε το άγχος, ακόμη και εκείνο το άγχος της ανεύρεσης τροφής που έχουν τα ζώα.
Τα αποτελέσματα στις άλλες 2 ομάδες δεν εμφάνισαν κάποια εντυπωσιακή μεταβολή.

Η τροφή μας το φάρμακο μας


Σε αλφαβητική σειρά ανακάλυψε ποια τρόφιμα ενδέχεται να ελαχιστοποιούν τα αρνητικά συμπτώματα κάποιων ασθενειών αλλά και να μην εμφανίζουν επιδείνωση των προβλημάτων της κάθε ασθένειας καταναλώνοντας τα...

Άγχος: βερίκοκο, βρώμη, παντζάρι, λάχανο, μαρούλι, μαντζουράνα, ρίγανη, ροδάκινο, μαϊντανός, σόγια.

Αεροφαγία: φρέσκο γλυκάνισο, μάραθο (φινόκιο), λεμόνι, μαντζουράνα, μέντα, ρίγανη.

Αιμορραγία: πορτοκάλι, καρότο, λεμόνι, πρόπολη.

Αιμορροΐδες: παντζάρι, κάστανο, λάχανο, χαιρέφυλλο, κρεμμύδι, πεπόνι, πατάτα, πράσο, φασκόμηλο, ταραξάκο, γιαούρτι.

Ακμή: καρότο, λάχανο, μαρούλι, μαγιά μπίρας, τομάτα, γογγύλι, ταραξάκο, γιαούρτι.

Αμυγδαλίτιδα: σκόρδο, λάχανο, καρότο, κρεμμύδι, σύκο, λεμόνι, μέλι, πρόπολη, γογγύλι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, σέλινο, θυμάρι, γιαούρτι.

Αναιμία: σκόρδο, βερίκοκο, πορτοκάλι, παντζάρι, καρότο, κάστανο, λάχανο, ραδίκι, νεροκάρδαμο, φύτρα, σιτάρι, μαγιά μπίρας, λεμόνι, μήλο, καρύδι, ελιά, πρόπολη, πράσο, μαϊντανός, δαμάσκηνο, σπανάκι, ταραξάκο, σταφύλι.

Ανορεξία: σκόρδο, βερίκοκο, πορτοκάλι, ραδίκι, νεροκάρδαμο, μάραθο (φινόκιο), κέδρος, λεμόνι, μοσχοκάρυδο, ρίγανη, βασιλικός πολτός, πρόπολη, γκρέιπ φρουτ, μαϊντανός, μαυροράπανο, φασκόμηλο, σέλινο.

Απασβέστωση: (βλέπε Αφαλάτωση).

Αρθρίτιδα και Αρθροπάθεια: σκόρδο, σπαράγγι, αγκινάρα, λάχανο, αγγούρι, ραδίκι, κρεμμύδι, κεράσι, φράουλα, λεμόνι, μήλο, τομάτα, γκρέιπ φρουτ, πράσο, μαυροράπανο, ραπάνι, σταφύλι.

Αρτηριακή υπέρταση: σκόρδο, φράουλα, λεμόνι, μαντζουράνα, μήλο, ελιά, ρύζι, σίκαλη, σόγια, σταφύλι.

Αρτηριοσκλήρυνση: σκόρδο, αγκινάρα, καρότο, λάχανο, κρεμμύδι, κεράσι, φράουλα, σιτάρι, μαγιά μπίρας, μήλο, καρύδι, τομάτα, πράσο, δαμάσκηνο, σίκαλη, σόγια.

Αρτηριακή υπόταση: βρώμη, κριθάρι, βασιλικός πολτός, πρόπολη, δενδρολίβανο, φασκόμηλο, θυμάρι.

Αφαλάτωση (έλλειψη μεταλλικών αλάτων): πορτοκάλι, σπαράγγι, παντζάρι, καρότο, λάχανο, κεράσι, φράουλα, σιτάρι, φύτρα, μαγιά μπίρας, λεμόνι, αμύγδαλο, μήλο, κριθάρι, πρόπολη, μαυροράπανο, σέλινο, σταφύλι, γιαούρτι.

Αϋπνία: βερίκοκο, βρώμη, βασιλικός, λάχανο, μαρούλι, μαντζουράνα, μήλο, ρίγανη, ροδάκινο, κολοκύθα

Βήχας: σκόρδο, φρέσκο γλυκάνισο, βασιλικός, καρότο, λάχανο, κρεμμύδι, σύκο, μαρούλι, αμύγδαλο, μέλι, ρίγανη, κουκουνάρι, πρόπολη, μαυροράπανο, γογγύλι, φασκόμηλο, σέλινο, θυμάρι.

Βρογχίτιδα: σκόρδο, καρότο, λάχανο, χαιρέφυλλο, κρεμμύδι, νεροκάρδαμο, σύκο, φύτρα, μαρούλι, μήλο, μέντα, μέλι, ρίγανη, κριθάρι, κουκουνάρι, μαυροράπανο, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, θρούμπι, θυμάρι.

Γαστρίτιδα: καρότο, λάχανο, μάραθο (φινόκιο), σύκο, μαρούλι, λεμόνι, πιπεριά, μέλι, πατάτα, φασκόμηλο, γιαούρτι, κολοκύθι.

Γήρας: σκόρδο, βερίκοκο, πορτοκάλι, καρότο, κάστανο, λάχανο, κεράσι, κρεμμύδι, σύκο, φύτρα, λεμόνι, μήλο, φουντούκι, βασιλικός πολτός, πρόπολη, γκρέιπ φρουτ, σίκαλη, σόγια, γιαούρτι.

Γρίπη: σκόρδο, πορτοκάλι, κανέλλα, λάχανο, κρεμμύδι, φύτρα, λεμόνι, μέντα, μέλι, κουκουνάρι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, θυμάρι, γιαούρτι.

Δερματίτιδα: πορτοκάλι, σπαράγγι, καρότο, λάχανο, χαιρέφυλλο, αγγούρι, νεροκάρδαμο, φράουλα, μαγιά μπίρας, λεμόνι, αμύγδαλο, καρύδι, ελιά, πρόπολη, μαυροραπανο, ρύζι, φασκόμηλο, ταραξάκο, σταφύλι, γιαούρτι.

Διαβήτης: σπαράγγι, βρώμη, αγκινάρα, λάχανο, ρεβίθι, ραδίκι, νεροκάρδαμο, φασόλι, κέδρος, μαγιά μπίρας, μήλο, φουντούκι, ελιά, ρύζι, φασκόμηλο.

Διάρροια: σκόρδο, βερίκοκο, κανέλλα, καρότο, κάστανο, λάχανο, γαρύφαλλο, μαγιά μπίρας, λεμόνι, μήλο, μέντα, μοσχοκάρυδο, πρόπολη, ρύζι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, θρούμπι, γιαούρτι.

Δυσκοιλιότητα: βερίκοκο, πορτοκάλι, καρότο, λάχανο, χαιρέφυλλο, ραδίκι, κεράσι, κρεμμύδι, σύκο, φράουλα, σιτάρι, μαρούλι, μαγιά μπίρας, αμύγδαλο, μήλο, μελιτζάνα, πεπόνι, ελιά, πατάτα, ροδάκινο, πρόπολη, τομάτα, πράσο, δαμάσκηνο, ρύζι, σίκαλη, ταραξάκο, σταφύλι, γιαούρτι, κολοκύθα, κολοκυθάκι.

Δυσπεψία: σκόρδο, δάφνη, φρέσκο γλυκάνισο, βασιλικός, κανέλλα, γαρύφαλλο, ραδίκι, κρεμμύδι, μάραθο (φινόκιο), κέδρος, μαγιά μπίρας, λεμόνι, μελιτζάνα, μέντα, μοσχοκάρυδο, κόκκινη πιπεριά, γκρέιπ φρουτ, μαϊντανός, μαυροράπανο, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, θρούμπι, σέλινο, ταραξάκο, θυμάρι, γιαούρτι, κολοκύθα.

Έκζεμα: (βλέπε Δερματίτιδα).

Έλκος στομάχου και δωδεκαδάκτυλου: καρότο, λάχανο, λεμόνι, μήλο, πατάτα, μυζήθρα, φασκόμηλο, γιαούρτι.

Εμετός: γλυκάνισο, μάραθο, μελισσόχορτο, μέντα.

Εντερικά παράσιτα: σκόρδο, κανέλλα, καρότο, λάχανο, ρεβίθι, γαρύφαλλο, κρεμμύδι, νεροκάρδαμο, μάραθο (φινόκιο), λεμόνι, μήλο, μέντα, φουντούκι, καρύδι, πράσο, μαϊντανός, θρούμπι, θυμάρι, σπόροι κολοκύθας.

Εντερικές σήψεις (αέρια): (βλέπε Ζυμώσεις του εντέρου).

Εντερίτιδα: (βλέπε Κολίτιδα).

Ευθραυστότητα των τριχοειδών: πορτοκάλι, λάχανο, μαυροσίταρο, λεμόνι, πιπεριά, κόκκινη πιπεριά, γκρέιπ φρουτ, μαϊντανός.

Ζυμώσεις του εντέρου: σκόρδο, φρέσκο γλυκάνισο, βασιλικός, κανέλλα, καρότο, γαρύφαλλο, κεράσι, κρεμμύδι, μάραθο, μαρούλι, μέντα, κόκκινη πιπεριά, πρόπολη, μαϊντανός, μαυροράπανο, φασκόμηλο, θρούμπι, ταραξάκο, θυμάρι, γιαούρτι.

Ημικρανία: (βλέπε Πονοκέφαλος).

Ηπατική ανεπάρκεια: πορτοκάλι, σπαράγγι, αγκινάρα, καρότο, λάχανο, χαιρέφυλλο, ραδίκι, κεράσι, νεροκάρδαμο, φράουλα, μαρούλι, μαγιά μπίρας, λεμόνι, μήλο, μελιτζάνα, μέντα, καρύδι, ελιά, κριθάρι, πρόπολη, γκρέιπ φρουτ, μαϊντανός, δαμάσκηνο, μαυροράπανο, ρύζι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, σέλινο, ταραξάκο, θυμάρι, σταφύλι.

Ιγμορίτιδα: σκόρδο, λάχανο, λεμόνι, μέντα, πρόπολη, κουκουνάρι, θυμάρι, γιαούρτι.

Ίκτερος: (βλέπε Ηπατική ανεπάρκεια).

Ισχιαλγία: (βλέπε Αρθρίτιδα και Αρθροπάθεια).

Καρδιακό έμφραγμα: σκόρδο, καρότο, λάχανο, μήλο, σίκαλη, σόγια γιαούρτι.

Καρκίνος: σκόρδο, παντζάρι, καρότο, λάχανο, χαιρέφυλλο, κρεμμύδι, νεροκάρδαμο, φύτρα, μήλο, πρόπολη, μαϊντανός, σέλινο.

Κίρρωση του ήπατος: κρεμμύδι, λάχανο, κέδρος, πρόπολη, δεντρολίβανο.

Κιρσοί: σκόρδο, λάχανο, λεμόνι, ταραξάκο.

Κοκίτης: σκόρδο, βασιλικός, λάχανο, μαρούλι, ρίγανη, μαυροράπανο, δεντρολίβανο, θυμάρι.

Κολικοί του ήπατος: (βλέπε Πέτρες της χολής).

Κολίτιδα: σκόρδο, βασιλικός, κανέλλα, καρότο, αγκινάρα, λάχανο, ραδίκι, κρεμμύδι, μαγιά μπίρας, μήλο, μέντα, μέλι, κριθάρι, τομάτα, ρύζι, δεντρολίβανο, ταραξάκο, θυμάρι, σταφύλι, γιαούρτι, κολοκύθα, κολοκυθάκι.

Κόπωση: (βλέπε Υπερκόπωση).

Κρυολόγημα: (βλέπε Βρογχίτιδα και Γρίπη).

Κυστίτιδα: σκόρδο, καρότο, λάχανο, κρεμμύδι, μάραθο (φινόκιο), κέδρος, κριθάρι, πράσο, γογγύλι, θυμάρι, γιαούρτι.

Λαρυγγίτιδα: σκόρδο, λάχανο, χαιρέφυλλο, κρεμμύδι, σύκο, λεμόνι, μέλι, φασκόμηλο, σέλινο (σέλερι).

Λοιμώδη νοσήματα: (βλέπε Πυρετός).

Μετεωρισμός: σκόρδο, φρέσκο γλυκάνισο, βασιλικός, κανέλλα, γαρύφαλλο, κρεμμύδι, μάραθο (φινόκιο), μαρούλι, λεμόνι, μαντζουράνα, μέντα, μοσχοκάρυδο, ρίγανη, κόκκινη πιπεριά, μαϊντανός, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, θρούμπι, θυμάρι, γιαούρτι.

Νευρωτική κατάθλιψη: βερίκοκο, κανέλλα, λάχανο, μήλο, μέντα, μοσχοκάρυδο, πρόπολη, βασιλικός πολτός, δαμάσκηνο, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, σέλινο, θυμάρι.

Νεφρική ανεπάρκεια: σκόρδο, φρέσκο γλυκάνισο, αγκινάρα, λάχανο, χαιρέφυλλο, ραδίκι, κεράσι, κρεμμύδι, νεροκάρδαμο, μάραθο (φινόκιο), μήλο, πεπόνι, κριθάρι, αχλάδι, γκρέιπ φρουτ, ροδάκινο, πράσο, μαϊντανός, γογγύλι, ρύζι, φασκόμηλο, ταραξάκο, κολοκυθάκι.

Όγκοι: (βλέπε Καρκίνος).

Οίδημα: σκόρδο, λάχανο, χαιρέφυλλο, κρεμμύδι, μαϊντανός, γογγύλι, σταφύλι.

Οξύτητα στομάχου: λεμόνι, μέντα.

Ολιγουρία: (βλέπε Νεφρική ανεπάρκεια).

Οστεοπόρωση: (βλέπε Αφαλάτωση).

Ουλίτιδα: πορτοκάλι, καρότο, λάχανο, κρεμμύδι, σύκο, λεμόνι, σέλινο (σέλερι).

Παχυσαρκία: κεράσι, κρεμμύδι, φράουλα, μαρούλι, λεμόνι, μήλο, πατάτα, γκρέιπ φρουτ, πράσο, μαϊντανός, γογγύλι, ρύζι, σέλινο (σέλερι), ταραξάκο.

Πέτρες ουροδόχου κύστης (ουρολιθίαση): σκόρδο, βρώμη, καρό­το, λάχανο, κεράσι, νεροκάρδαμο, μάραθο (φινόκιο), φράουλα, λεμόνι, μήλο, πράσο, μαϊντανός, μαυροράπανο, γογγύλι, ραπάνι, σέλινο, ταραξάκο.

Πέτρες χολής( χολολιθίαση): αγκινάρα, καρότο, κεράσι, κρεμμύδι, φράουλα, λεμόνι, μήλο, μελιτζάνα, καρύδι, ελιά, μαυροράπανο, ραπάνι, δεντρολίβανο, ταραξάκο, σταφύλι.

Ποδάγρα: σκόρδο, σπαράγγι, βασιλικός, αγκινάρα, καρότο, λάχανο, χαιρέφυλλο, ραδίκι, κεράσι, μάραθο, φράουλα, κέδρος, μαρούλι, λεμόνι, πεπόνι, ελιά. αχλάδι, τομάτα, πράσο, μαϊντανός, δαμάσκηνο, μαυροράπανο, γογγύλι. δεντρολίβανο, ταραξάκο, σταφύλι.

Πονοκέφαλος: βασιλικός, λάχανο, κεράσι, μάραθο (φινόκιο), λεμόνι, μαντζουράνα, μήλο, μέντα, μαυροράπανο, δεντρολίβανο.

Πυρετός: σκόρδο, πορτοκάλι, κανέλλα, καρότο, λάχανο, αγγούρι, γαρύφαλλο, κρεμμύδι, φύτρα, λεμόνι, μέντα, μήλο, μέλι, κριθάρι, γκρέιπ φρουτ, μαϊντανός, θυμάρι, σταφύλι.

Ραχιτισμός: σκόρδο, βερίκοκο, καρότο, λάχανο, κρεμμύδι, τυρί, σιτάρι, φύτρα, μαγιά μπίρας, καρύδι, ελιά, κουκουνάρι, πρόπολη, μαϊντανός, μαυροράπανο, φασκόμηλο, σπανάκι, γιαούρτι.

Ρευματισμοί: (βλέπε Αρθρίτιδα και Αρθροπάθεια).

Σαλμονέλωοη (προσβολή από σαλμονέλα): σκόρδο, κανέλλα, καρότο, κρεμμύδι, μαγιά μπίρας, μέντα, ρύζι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, θυμάρι, γιαούρτι.

Σκορβούτο: πορτοκάλι, καρότο, λάχανο, χαιρέφυλλο, κρεμμύδι, νεροκάρδαμο, φύτρα, λεμόνι, πατάτα, πρόπολη, μαυροράπανο, ραπάνι, ταραξάκο.

Σμηγματόρροια: λάχανο, λεμόνι, μαυροράπανο, δεντρολίβανο.

Στηθάγχη: σκόρδο, αγκινάρα, καρότο, λάχανο, μαγιά μπίρας, μήλο, καρύδι, σίκαλη, σόγια, γιαούρτι.

Στοματίτιδα: (βλέπε Ουλίτιδα).

Ταινία: (βλέπε Εντερικά παράσιτα).

Ταχυπαλμίες: φρέσκο γλυκάνισο, μαρούλι, αμύγδαλο, μέντα, δενδρολίβανο.

Τραχίτιδα: (βλέπε Βήχας).

Υπεργλυκαιμία: (βλέπε Διαβήτης).

Υπερθυρεοειδισμός: καλαμπόκι.

Υπερκόπωση: σκόρδο, βερίκοκο, πορτοκάλι, σπαράγγι, βρώμη, κανέλλα, καρότο, κάστανο, λάχανο, γαρύφαλλο (μπαχαρικό), ραδίκι, κρεμμύδι, νεροκάρδαμο, φασόλι, σύκο, φράουλα, σιτάρι, φύτρα, κέδρος, μαυροσίταρο, λεμόνι, μαντζουράνα, αμύγδαλο, μήλο, μέντα, μέλι, κεχρί, μοσχοκάρυδο, βασιλικός πολτός, κουκουνάρι, πρόπολη, μαϊντανός, δαμάσκηνο, ρύζι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, θρούμπι, σέλινο (σέλερι), ταραξάκο, θυμάρι, σταφύλι.

Υπερουρικαιμία: (βλέπε Ποδάγρα).

Υπερχοληστερηναιμία: σκόρδο, αγκινάρα, ρεβίθι, λεμόνι, καλαμπόκι, μήλο, μελιτζάνα, καρύδι, σόγια, ταραξάκο, γιαούρτι.

Φαρυγγίτιδα: σκόρδο, λάχανο, κρεμμύδι, λεμόνι, μέλι, πρόπολη.

Φλεβίτιδα: λάχανο, λεμόνι.

Χειλικός έρπης: λεμόνι.

Χιονίστρες: καρότο, λάχανο, χαιρέφυλλο, κρεμμύδι, λεμόνι, σέλινο (σέλερι).
 ΕΛΛΗΝΙΣ

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger