Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η παντα sexy Beyonce !!

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012


Beyonce 
η φωτογράφιση για την προώθηση δισκογραφικού της album
Δείτε την…


Εντυπωσιακα γλυπτα απο αμμο!


Δεκαπέντε καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο βρίσκονται αυτό το διάστημα στο Tottori της Ιαπωνίας, όπου βρίσκεται το πρώτο μουσείο…
άμμου και λαμβάνουν μέρος σε μια ομαδική έκθεση!Τα έργα τους είναι εμπνευσμένα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 που θα γίνουν το καλοκαίρι στο Λονδίνο.
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα εντυπωσιακά γλυπτά από κοντά από τις 14 Απριλίου έως τον Ιανουάριο του επόμενου χρόνου.













Ξεσηκώνει το πλήθος η μαζορέτα Katrina Bowden


Η Katrina Bowden έχει καθηλώσει το κοινό της Αμερικής λόγω της φυσικής της ομορφιάς και του ταλέντου της στην υποκριτική.

Η ηθοποιός πόζαρε για το αντρικό περιοδικό «FHM» φορώντας μια αποκαλυπτική στολή μαζορέτας, η οποία σίγουρα θα αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό. Η Katrina, που συμμετέχει στην σειρά «30 Rock», δήλωσε στο περιοδικό ότι πήγαινε σε καθολικό σχολείο μόνο για κορίτσια, αλλά δεν ανήκε στην ομάδα των δημοφιλή κοριτσιών. Πως έχουν αλλάξει τα πράγματα… 




Ανέκδοτο: Ο επιζών


Μετά απο ενα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, ο μοναδικός επιζών ροκανίζει ενα κοκκαλάκι και το πετάει στον σωρό απο κόκκαλα που έχει φτιάξει δίπλα του. Ξαφνικά, διακρίνει μια ομάδα διάσωσης να πλησιάζει και ξεσπά σε λυγμούς ανακούφισης "Επιτέλους έρθατε, ήρθατε!! Σώθηκα!!"Η ομάδα διάσωσης μένει εμβρόντητη απο τη φρικιαστική θέα των ανθρώπινων κόκκαλων δίπλα απο τον επιζώντα και στέκεται παγωμένη να τον κοιτάζει. Όπως ήταν προφανές,είχε κατασπαράξει όλους τους νεκρούς συνεπιβάτες του.


Ο επιζών, διακρίνει τον φόβο στα μάτια τους και σκύβοντας το κεφάλι απο ντροπή, απολογείται "Δεν φταίω. Έπρεπε να επιζήσω. Είναι αμαρτία να θέλει κανείς να ζήσει;"

Τότε, ο αρχηγός της ομάδας πλησιάζει και λέει "Κανείς δεν σε κατηγορεί που θές να ζήσεις αλλα... για όνομα του Χριστού
και της Παναγίας... εχθές έπεσε το αεροπλάνο!! "

Το μυκηναϊκό ανάκτορο της Θήβας «αναδύεται» μετά από 35 αιώνες


Πρόκειται ίσως για μια από τις σημαντικότερες αρχαίες πολιτείες του τότε γνωστού κόσμου και παρά τα σημαντικά ευρήματα που έχουν βγει στο φως για τη Μυκηναϊκή εποχή, το πιο πιθανό είναι ότι τα σημαντικότερα βρίσκονται ακόμα θαμμένα κάτω από την πόλη της Θήβας.
Μέσα στο μήνα θα ξεκινήσουν οι νέες ανασκαφές υπό την αιγίδα της Αρχαιολογικής Εταιρείας με επικεφαλής τον έφορο και δόκτορα Βασίλη Αρβανιτόπουλο, ο οποίος με δηλώσεις του στην φημεριδα «Βήμα της Κυριακής» εξηγεί γιατί παρά τα εντυπωσιακά ευρήματα για την αδιαμφισβήτητα κυρίαρχη πολιτεία του 14ου και 13ου αιώνα π.Χ, οι μεγάλες αποκαλύψεις που ενδεχομένως θα ρίξουν φως στην πραγματική θέση της Θήβας στον Μυκηναϊκό κόσμο, δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί. Στο κέντρο της σημερινής Θήβας, σε απαλλοτριωμένο οικόπεδο της οδού Αντιγόνης, ο αρχαιολόγος πιστεύει ότι μπορεί να εντοπισθεί το αρχείο του ανακτόρου.
Το ανάκτορο της Θήβας, περιλάμβανε στην υπηρεσία του 8.000-10.000 άτομα, ανώτερους αξιωματούχους, λειτουργούς, στρατιώτες, ιερατείο, τεχνίτες, ναύτες, αγροκτηνοτρόφοι και ένα ευρύτερο προσωπικό αντρών και γυναικών.
Και έπειτα, υπήρξε στα αλήθεια ο μυθικός βασιλιάς Κάδμος; Ήταν δικό του το παλάτι; Καταστράφηκε όντως από τους «επιγόνους»; Αυτοί και άλλοι μύθοι περιμένουν την αποκάλυψη τους τρεισήμισι χιλιάδες χρόνια μετά.


Εικόνες του κόσμου: Ναυάγιο στην ξέρα


ΑΥΤΟ που βλέπετε είναι ό,τι απέμεινε από την πρύμνη του φορτηγού πλοίου μεταφοράς κοντέινερ «Ρένα», το οποίο έχει ναυαγήσει εδώ και μήνες στην ξέρα του Αστρολάβου κοντά στην Ταουράνγκα, στο βόρειο νησί της Νέας Ζηλανδίας. Τα θεόρατα κύματα του νότιου Ειρηνικού Ωκεανού κομμάτιασαν κυριολεκτικά το σκάφος μετά την προσάραξή του. Θεωρείται μάλιστα ευτύχημα το γεγονός ότι μόνο 70 από τα 1368 κοντέινερ που είχε πάνω του το πλοίο που ναυάγησε σαρώθηκαν από την ορμή της θάλασσας και πετάχθηκαν στη στεριά. Η εντυπωσιακή φωτογραφία πάντως με το όρθιο απομεινάρι της πρύμνης μέσα στα κύματα φέρνει στον νου, συμβολικά, πολλά πράγματα.

http://www.ethnos.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 4 Ιουνίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Ορισμένα πράγματα στην καθημερινότητα σου, φίλε Κριέ, δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις, με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε λανθασμένα συμπεράσματα και επιπόλαιες κινήσεις. Αυτή την δύσκολη ημέρα, χρησιμοποίησε περισσότερο τη λογική παρά το συναίσθημα, για να κάνεις τις σωστές εκτιμήσεις και να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Κριέ, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και γίνεσαι απόμακρος στη σχέση σου, γιατί ο σύντροφός σου θα το παρεξηγήσει και από το πουθενά, μπορεί να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι Κριοί ακολουθήστε έναν πιο τολμηρό δρόμο, για να φτιάξετε την αισθηματική σας ζωή, αφού με τον Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων, θα έχετε πολλές πιθανότητες για να το πετύχετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, σήμερα θα πρέπει να δεις κάποιες καταστάσεις στη δουλειά σου με περισσότερη ψυχραιμία. Προσπάθησε να αποφύγεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, γιατί η Έκλειψη Σελήνης, που πραγματοποιείται σήμερα στον Τοξότη, δεν σε ευνοεί και είναι επικίνδυνη. Δούλεψε με πρόγραμμα και προτίμησε, λόγω της ευαίσθητης ψυχοσύνθεσής σου, να είσαι μόνος σου και να μην έρθεις σε επαφή με τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.




Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα απαιτείται τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις, αγαπητέ Ταύρε, λόγω της Έκλειψης Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, που επηρεάζει όλα τα ζώδια, ανεξαιρέτως. Κάποιες στιγμές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Προσπάθησε να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Με την δυναμικότητα που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα, που στον παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Θα δεχτείς την υποστήριξη δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, θα υπάρχει σταθερότητα και θα έχεις τον χρόνο να αξιολογήσεις καλύτερα τόσο τον εαυτό σου, όσο και το σύντροφό σου, σχετικά με αυτά που σου προσφέρει σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορείς τώρα να εμβαθύνεις περισσότερο στη σχέση σας και να μιλήσεις ανοιχτά για τις σκέψεις σου. Το ίδιο ισχύει και αν είσαι ελεύθερος και διεκδικείς κάποιο πρόσωπο. Οι εξομολογήσεις κάθε είδους ευνοούνται και σου ανοίγουν τον δρόμο της κατάκτησης… ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Ταύρε, πολλές συζητήσεις και διάφορα μπερδέματα θα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας στον επαγγελματικό σου χώρο. Φρόντισε να κρατήσεις ουδέτερη στάση και μην αφήνεις την παρόρμηση σου να σε οδηγήσει. Οικονομικά, θα έχεις κάποιο ευχάριστο μήνυμα από άτομο που σου οφείλει.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Οι ανατρεπτικές καταστάσεις που θα λάβουν χώρα σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, λόγω των επιρροών που σου στέλνει η Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη τόσο στις επαγγελματικές υποθέσεις σου όσο και στα οικογενειακά θέματα, θα προκαλέσουν εκνευρισμό και θα σε εξαντλήσουν. Αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και, με προσπάθεια, θα επαναφέρεις την τάξη. Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεχε τι κάνεις, πρόσεχε και τι λες σήμερα στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να ανάψει ο καβγάς, που θα σε κάνει πυρ και μανία με το σύντροφό σου. Μείωσε τους τόνους σου και, αν χρειαστεί, μείνε μακριά και από το σπίτι σου!!! Αν αυτό τον καιρό κάνεις παρέα μόνο με την μοναξιά, χαλάρωσε, απόλαυσε το και διασκέδασε το με φιλικά σου πρόσωπα, που περνάς τέλεια!!! Είναι η καλύτερη επιλογή γι’ αυτή τη μέρα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να τελειώνεις με κάποια θέματα που έχουν μείνει στην μέση. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Έχεις πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.




Καρκίνος
22/6-22/7

Καθυστερήσεις και αναβολές θα σε εκνευρίσουν την σημερινή ημέρα, λόγω της Σεληνιακής Έκλειψης που πραγματοποιείται στον Τοξότη, αγαπητέ Καρκίνε. Οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές, γι’ αυτό μην αλλάξεις πορεία, αν προκύψουν κάποια προβλήματα. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα θα είναι έντονη, σε σχέση με τις διάφορες δραστηριότητες που έχεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις, για σημαντικά θέματα στη ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Καρκίνε, προσπάθησε να κατανοήσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να περνάει το ταίρι σου, βοήθησέ το να τα λύσει και μετά θα δεις ότι το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ήρεμο και γαλήνιο. Αν ακόμη δεν έχεις σχέση, μην σε τρομάζει η στασιμότητα των ημερών, αλλά αναρωτήσου τι κινήσεις πρέπει να κάνεις, για να βγεις το γρηγορότερο από τον λήθαργο της μοναξιάς σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα στη δουλειά σου θα τα πας αρκετά καλά, αλλά φρόντισε να μην έρθεις σε αντιπαλότητες με τους συνεργάτες σου, από τον εκνευρισμό που θα νοιώθεις. Θέλεις να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα, για να έχεις περισσότερα έσοδα. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση σήμερα.



Λέων
23/7-23/8

Κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές, που θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Λέων, και θα σε αγχώσουν, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις. Κράτησε αποστάσεις από τα τεκταινόμενα και μείνε λίγο μόνος σου, ώστε να μελετήσεις καλύτερα τις κινήσεις σου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, προτίμησε την σιωπή, στο σημείο βέβαια που δεν σε προσβάλει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Λέων, μην απομακρυνθείς σήμερα από το ταίρι σου και φρόντισε να του μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν, για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν δεν έχεις ακόμη δεσμό, μην το πολυσκέφτεσαι… Κινήσου ανάλογα και δεν θα αργήσεις να κάνεις και την καινούργια γνωριμία, που θα σε κάνει ξανά να ονειρεύεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Για εσένα που είσαι Λέων, επειδή το άγχος θα είναι μεγάλο, λόγω κάποιων απρόσμενων καταστάσεων που θα συμβούν στο χώρο της δουλειάς σου, εξ αιτίας της σημερινής Έκλειψης Σελήνης στον Τοξότη, προτίμησε να ακολουθήσεις δοκιμασμένες μεθόδους συμπεριφοράς, που ήδη γνωρίζεις ότι θα σου φέρουν καλά αποτελέσματα. Έχεις κάποια στασιμότητα στα οικονομικά σου, αλλά φρόντισε να μην αγχώνεσαι, γιατί με τις κινήσεις που θα κάνεις, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και θα αναπτερωθούν οι ελπίδες σου, αγαπητέ Παρθένε. Θα δεις, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα, τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Κάποιο άτομο με μεγάλη ισχύ θα σε βοηθήσει να φτάσεις εκεί που θέλεις, μιας και στο παρελθόν το είχες βοηθήσει και εσύ, σε στιγμή που το είχε ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ερωτική σου σχέση σήμερα θα τονωθεί και θα αποκτήσει μεγαλύτερη ουσία και περιεχόμενο, με συνέπεια να περάσεις ένα πολύ παθιασμένο βράδυ με το σύντροφό σου. Όσο και για εσένα, αδέσμευτε Παρθένε, κάτι δυνατό έρχεται να ταράξει τα ήρεμα νερά της καθημερινότητάς σου και να σε αποπλανήσει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα θα επικρατεί ιδιαίτερα θετικό κλίμα στη δουλειά σου, που θα σε ευνοήσει για νέα ξεκινήματα, συνεργασίες και επενδύσεις γενικότερα. Οι σχέσεις με τους ανωτέρους σου χαίρουν μεγάλες στιγμές… και οι πρωτοποριακές σου ιδέες πλέον εκλαμβάνονται ως κερδοφόρες και όχι ως παράτολμες.




Ζυγός
23/9-22/10

Την σημερινή ημέρα, που θα πραγματοποιηθεί Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, καλό θα είναι να κινηθείς συντηρητικά, αγαπητέ Ζυγέ. Ο συμβατικός τρόπος δράσης είναι ο ασφαλέστερος και ο πιο ενδεδειγμένος για εσένα, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Επιπλέον, θα πρέπει οι σκέψεις σου να χαρακτηρίζονται από ευαισθησία και ταπεινότητα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές στην συμπεριφορά σου, όπως και στις προσδοκίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου θα τα πας μια χαρά, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός. Δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ μπορείς να ξεπερνάς τυχόν προβλήματα, που μπορεί να έχουν υπάρξει μεταξύ σας. Εσύ που κάνεις παρέα μόνιμα με την μοναξιά, πρέπει να δεις τα πράγματα διαφορετικά και να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να καταβάλλεις προσπάθειες, για να βρεις το κατάλληλο ταίρι. Κουνήσου!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου, αν δεν κινηθείς παρορμητικά σήμερα, φίλε Ζυγέ. Φρόντισε, σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου, να μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και η καταναλωτική σου μανία δυσχεραίνει την κατάσταση.




Σκορπιός
23/10-22/11

Η εξέλιξη σου σήμερα προδιαγράφεται θετική και ανοδική, αγαπητέ Σκορπιέ. Θα πρέπει όμως από την πλευρά σου να επιδείξεις αποφασιστικότητα και θάρρος στη λήψη αποφάσεων. Να θυμάσαι ότι τα καλά δεν έρχονται, αν δεν είσαι και εσύ διατεθειμένος να τα διεκδικήσεις. Κινήσου με ζήλο και αυτοπεποίθηση, έχοντας για σύμμαχό σου τις ικανότητες σου, ώστε να αποκτήσεις όλα όσα σου αξίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, μουρμούρα, απαιτήσεις και αδικαιολόγητες φοβίες σήμερα θα ρίξουν «μελάνι» στην ερωτική σου σχέση και θα κάνουν και εσένα και το ταίρι σου να βλέπετε μαύρα όλα τα φλέγοντα ζητήματα που σας προβληματίζουν, λόγω των επιρροών που σας στέλνει η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη. Εσύ που παραμένεις ελεύθερος, πρέπει να σκεφτείς ένα πράγμα σήμερα: αν δεν διαγράψεις για τα καλά το παρελθόν από μέσα σου, θα σου είναι δύσκολο να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Σκορπιέ, οι απότομες αλλαγές σήμερα στα επαγγελματικά σου και σε παγιωμένες καταστάσεις που σε έχουν κουράσει, θα δώσουν άλλον αέρα και άλλη χροιά στη ρουτίνα της δουλειάς σου. Αντιμετώπισε τις αλλαγές που έρχονται με έξυπνο και διπλωματικό τρόπο. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.





Τοξότης
23/11-21/12

Θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές και να βελτιώσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Τοξότη. Για να το επιτύχεις, πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην τα πιάνεις όλα μαζί. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Ωστόσο, φρόντισε να τα κάνεις όλα με μέτρο, γιατί η επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης στο ζώδιό σου σε επηρεάζει άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη από ό,τι είναι, φίλε Τοξότη, αρκεί να κουνήσεις και εσύ λίγο το δαχτυλάκι σου και να μην επαναπαύεσαι σε όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα. Η αγάπη θέλει συντήρηση και πρέπει συνεχώς να είσαι σε εγρήγορση, αυτό μην το ξεχνάς!!! Εσύ που είσαι αδέσμευτος, να περιμένεις μία εκδήλωση ενδιαφέροντος από ένα φιλικό σου πρόσωπο. Αν δεν είσαι βέβαιος ότι νιώθεις το ίδιο, μην προχωρήσεις μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, οι αντιξοότητες που υπήρχαν στα επαγγελματικά σου σήμερα αρχίζουν να ξεπερνιούνται και οι κόποι και οι προσπάθειες σου τώρα ανταμείβονται. Προσπάθησε όμως να αποφύγεις συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα, αν είσαι φειδωλός στις κινήσεις σου.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις για να πετύχεις τους στόχους σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που αφορούν σε κάποια τολμηρά σου σχέδια και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν αναλόγως.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Αιγόκερως, αποδέχεσαι γεγονότα από ανασφάλεια και αδυναμία, συναισθήματα που πρέπει να αλλάξεις το γρηγορότερο, ακόμη κι αν φοβάσαι να μείνεις μόνος σου, γιατί στο τέλος θα τα βάλεις με τον εαυτό σου και αυτό θα είναι περισσότερο επίπονο. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά, κάτι καλό έρχεται τώρα στη ζωή σου, που θα έχει τις προοπτικές να εξελιχθεί σε μόνιμο δεσμό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, μέτρησε μερικά πράγματα, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις απέναντι στους συνεργάτες σου και να μην το αντιληφθείς, με αποτέλεσμα να τους πληγώσεις άθελά σου. Σήμερα προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή, που μπορεί να είναι σημαντική για εσένα, γιατί η Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στον Τοξότη είναι παραπλανητική για το ζώδιό σου.




Υδροχόος
20/1-19/2

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Υδροχόε. Πρέπει να ανασκουμπωθείς για να μπορέσεις να φέρεις κάποια θέματα εις πέρας. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, που θα σου προκαλέσει η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη. Μπορεί να μην έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, αλλά να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις αυτά που αξίζεις, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Καλό θα είναι να αφήσεις για αργότερα σχέδια και αλλαγές που σκοπεύεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα έχεις κάποιες ιδέες, που θα είναι πολύ καλές για να κάνεις τη σχέση σου καλύτερη και θα δώσεις μεγάλη χαρά και στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι σπουδαίο στη ζωή σου, με τον Ερμή από τους Διδύμους να σε ευνοεί, μπορείς να σαγηνεύσεις όποιον ή όποια θέλεις. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η ένταση και ο μεγάλος φόρτος που έχεις στα επαγγελματικά σου μπορούν να μειωθούν, αν οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου και δεν είσαι αφηρημένος, φίλε Υδροχόε. Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίσουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.




Ιχθείς
20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, είσαι σε περίοδο που θα ανταμειφθείς και θα αναγνωριστείς για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς. Η ημέρα είναι αρκετά καλή και η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη δεν θα σε επηρεάσει ιδιαίτερα αρνητικά. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν πρόβλημα αυτή την στιγμή για την πορεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, να θυμάσαι ότι μετά από έναν δυνατό καβγά έρχεται η συμφιλίωση, που ξαναζωντανεύει όλα τα θετικά συναισθήματα της σχέσης. Αυτό ενδέχεται να γίνει σήμερα και στη δική σου σχέση. Ένας καβγάς που γρήγορα θα ξεπεραστεί και θα σας φέρει πιο κοντά. Όσο για εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, μπορείς και έχεις όλα τα φόντα να κάνεις την καλύτερη γνωριμία, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου που είναι σε στασιμότητα και σε αγχώνουν αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται. Στα οικονομικά, θα έχεις την τάση να ξοδεύεις χρήματα άσκοπα. Καλό θα είναι να κινηθείς με σύνεση, για να μη βγεις εκτός προγραμματισμού.
Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger