Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απίστευτο: Τον συνέλαβαν 4 φορές γιατί έκανε σεx με....

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013


Για τέταρτη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια ο 28χρονος Charles Marshall συνελήφθη να κάνει σeξ με ένα λούτρινο αρκουδάκι.

Ο 28χρονος εντοπίστηκε από υπαλλήλους μιας κλινικής να επιδίδεται σε ερwτικές πράξεις δημόσια με ένα λούτρινο αρκουδάκι, σε σοκάκι παραπλεύρως της κλινικής.

Ο ίδιος έχει καταδικαστεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν για προσβολή δημοσίας αιδούς, αλλά απ” ότι φαίνεται δεν μπορεί να απαλλαγεί από την αγαπημένη του συνήθεια. Η πρώτη φορά που συνελήφθη ήταν το Φεβρουάριο του 2008 σε μια δημόσια βιβλιοθήκη όταν και πάλι επιδιδόταν σε ερwτικές πράξεις με λούτρινο αρκουδάκι.

Η ποινή του μάλιστα ήταν αποκλεισμός από τις δημόσιες βιβλιοθήκες. Ακολούθησαν άλλες δύο συλλήψεις το Νοέμβριο του 2010 και τον Αύγουστο του 2011 σε δημόσιο χώρο με παρόντες ανήλικα παιδιά. Σε όλες τις περιπτώσεις, «παρτενέρ» του ήταν το λούτρινο.

Τώρα παίρνει για ακόμη μια φορά το δρόμο για τα δικαστήρια.

Ελένη Φουρέϊρα: Φωτογραφήθηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ...


Δεν έχει κολλήματα.. Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και το χαίρεται. 

Μπορεί οι κριτικές για την  εμφάνισή της τελευταία να μην είναι και οι καλύτερες αλλά εκείνη συνεχίζει να ακολουθεί πιστά τις συμβουλές ανθρώπων που έχει δίπολα της!

Η Φουρέιρα σήμερα πόζαρε με τον Γιώργο Παπαδόπουλο χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Και σε διάφορες φάσεις… γελάει, κάνει γκριμάτσες…Ότι κάνουν όλα τα κορίτσια της ηλικίας της και τυχαία πριν λίγο καιρό και η Rihanna…


Το ξύλο βγήκε απ΄ τον Παράδεισο – Η Έμιλι Ρατακόβσκι μας βγάζει νοκ άουτ!


Η Έμιλι Ρατακόβσκι ξεκίνησε τις σφαλιάρες και μας φτιάχνει ιδιαίτερα.

Σέξι, επιθετική και πιο βίαιη από ποτέ εμφανίστηκε η Έμιλι Ρατακόβσκι στη νέα της φωτογράφηση για την Ολίβια Μαλόουν.

Αν την είχατε συνηθίσει σαν μια μικρή πριγκίπισσα που μετατράπηκε σε σύμβολο του σεξ, είναι καιρός να δείτε την πιο άγρια και ζόρικη πλευρά της.

Η Έμιλι έβαλε τα γάντια της, ανέβηκε στο ρινγκ και σε βγάζει νοκ άουτ μόνο από την εμφάνιση της.

Γιατί ακόμη και αν έβαλε τα γάντια και είναι έτοιμη για όλα, ξέχασε να φορέσει τα ρούχα της και σου δείχνει τις φοβερές αναλογίες της, που ξέρουν να τονίζουν τα σέξι εσώρουχα της.

Επειδή η Έμιλι δεν είναι ποτέ αρκετή, δείτε τις φωτογραφίες της...









Η γκάφα της ζωής του! 'Εβαλε φωτό δολοφονημένου παιδιού σε διαφήμιση βρεφονηπιακού σταθμού!

Σοκ έχει προκαλέσει τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ελβετία η απερίγραπτη γκάφα ενός γραφίστα ο οποίος, από άγνοια, χρησιμοποίησε τη φωτογραφία ενός δολοφονημένου παιδιού για να διαφημίσει τον... βρεφονηπιακό σταθμό του Φεστιβάλ Τζαζ του Μοντρέ.

"Πρόκειται για ένα λυπηρό λάθος, αντιλαμβανόμαστε τη σοβαρότητά του", δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Φεστιβάλ το οποίο διεξάγεται στις όχθες της λίμνης Λεμάν, στη Γενεύη.

Η φωτογραφία του 4χρονου Γκρεγκορί Βιλμέν, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος το 1984 στο Βοζ της Γαλλίας, χρησιμοποιήθηκε σε μια διαφήμιση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα του Φεστιβάλ. Μέσω του δικηγόρου τους, Τιερί Μοζέρ, οι γονείς του παιδιού, Κριστίν και Ζαν-Μαρί Βιλμέν, δήλωσαν "σκανδαλισμένοι" και κάλεσαν τους οργανωτές να ζητήσουν συγγνώμη.

"Εάν η επιστολή συγγνώμης σταλεί γρήγορα και εάν επιβεβαιώσουμε ότι επρόκειτο για λάθος που έγινε από άγνοια, όπως θέλω να πιστεύω, το ζεύγος Βιλμέν δεν πρόκειται να προσφύγει στη δικαιοσύνη ζητώντας αποζημίωση", είπε ο δικηγόρος.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από έναν χρήστη του διαδικτύου που είδε τη φωτογραφία του παιδιού, ελαφρώς φλουταρισμένη, στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας Montreux Jazz Chronicle. "Αποσύραμε αμέσως όλα τα αντίτυπα", είπε ο εκπρόσωπος του Φεστιβάλ ο οποίος υποστήριξε ότι η γκάφα ενδέχεται να οφείλεται σε δύο παράγοντες. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ η εφημερίδα απασχολεί νέους εκπαιδευόμενους. Ένας από αυτούς, ένας ξένος γραφίστας, αναζητούσε την εικόνα ενός παιδιού για να διαφημίσει τον παιδικό σταθμό του Φεστιβάλ. Ψάχνοντας στο Ίντερνετ, βρήκε τη φωτογραφία του Γκρεγκορί και την κατέβασε στον υπολογιστή του. Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας με τη σειρά του δεν κατάλαβε περί τίνος επρόκειτο γιατί η εικόνα ήταν κάπως θολή, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, ζητώντας και πάλι συγγνώμη για το λάθος.

Η υπόθεση του Γκρεγκορί ήταν μία από τις συγκλονιστικότερες αστυνομικές και δικαστικές υποθέσεις των τελευταίων 30 ετών στη Γαλλία και το μυστήριο της δολοφονίας του παραμένει ακόμη άλυτο. Στις 16 Οκτωβρίου 1984 το παιδί βρέθηκε νεκρό μέσα σε ένα ποτάμι, σε απόσταση 7 χιλιομέτρων από το σπίτι των γονιών του. Λίγες ώρες νωρίτερα, ένα άγνωστο άτομο είχε τηλεφωνήσει στις αρχές αναφέροντας το έγκλημα. Την επομένη, ο πατέρας του 4χρονου έλαβε μια ανώνυμη, απειλητική επιστολή. Το ζεύγος Βιλμέν λάμβανε επί χρόνια ανώνυμες απειλητικές επιστολές και οι αρχές θεώρησαν ότι οι δράστες σκότωσαν το παιδί υλοποιώντας τις απειλές αυτές.

http://www.newsit.gr/

SEXY-κι όποιος αντέξει-η Μαριάντα Πιερίδη στο TWITTER (PHOTOS)


Έναν παλιμπαιδισμό τον έχει πάθει τώρα τελευταία η Μαριάντα Πιερίδη, που του δίνει και καταλαβαίνει στις hot πόζες στο Twitter!

H τραγουδίστρια που κάνει κάθε βράδυ ραδιοφωνική εκπομπή, επιφυλάσσει και από μια sexy εκπληξούλα στους followers της μιας και ανεβάζει φωτογραφίες όπου όλο και κάτι μας επιδεικνύει.

Τη μια τα καλογυμνασμένα της πόδια, την άλλη τους κοιλιακούς της, και άλλοτε την πίσω όψη της. Το σίγουρο είναι ένα. Πως δεν πλήττουμε.

Ωσάν έφηβη μπροστά από τον καθρέφτη του σπιτιού της, κρατώντας ανά χείρας το κινητό ποζάρει η τραγουδίστρια, και να τα likes και τα retweets πέφτουν βροχή.



πηγή: star.gr

Απίστευτος καυγάς! Παίκτης του «Big Brother» έπιασε από το λαιμό συμπαίκτρια του!


Του είπε να κάνουν αγκαλίτσες και βρέθηκαν να λογομαχούν!

Η Hazel O'Sullivan κάλεσε τον πρώην boxer Daley Ojuederie στο κρεβάτι της. Μετά τα τρυφερά χάδια και τις αγκαλιές, ξεκίνησαν τον
μαξιλαροπόλεμο και κάποια στιγμή η παίκτρια του κατέβασε το σορτς και τον χτύπησε στα οπίσθιά του. Αυτό τον έκανε έξαλλο και την άρπαξε από το λαιμό, γιατί νόμισε πως τον κοροϊδεύει!
Την απείλησε λέγοντάς της: «θα σε τελειώσω». Ενώ η Hazel του απάντησε: «εγώ μπορώ να σε τελειώσω ευκολότερα» και τότε ο πρώην μποζέρ την έπιασε από το λαιμό!
Ευτυχώς που παρενέβη ο Big Brother, τον κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας και τον έδιωξαν από το παιχνίδι!


Τα τρομερά οφέλη των κατοικιδίων στην υγεία μας: Ρίχνουν πίεση και χοληστερίνη, μειώνουν στρες και κατάθλιψη

Οι επιστημονικές μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί επί του ζητήματος είναι πολλές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες: γνωρίζατε ότι τα κατοικίδια έχουν πολλαπλές ευεργετικές επιπτώσεις στην υγεία μας; Όσοι συμβιώνουν με ένα τετράποδο πλάσμα ενδεχομένως να το έχουν ήδη αντιληφθεί...

Πολλοί όμως εξακολουθούν να θεωρούν αυτή τη συμβίωση αιτία μυρίων κακών, ευθυνών, νεύρων. Δικαίως, θα πουν κάποιοι. Αδίκως, όμως, αν σκεφτεί κανείς ότι η κυριότερη αιτία λόγω της οποίας το κατοικίδιό μας έχει μετατραπεί σε κινούμενο πρόβλημα και τετράποδο «εωσφόρο» που έχει βαλθεί να μας ξαποστείλει στην κόλαση, είμαστε εμείς οι ιδιοκτήτες, η ολιγωρία μας και η ανευθυνότητά μας.

Αυτό όμως είναι ένα άλλο θέμα προς συζήτηση και αρκετά πολύπλοκο που δεν είναι της παρούσης...

Διαβάστε στις γραμμές που ακολουθούν μερικές μονάχα από τις ευεργετικές επιπτώσεις της συμβίωσης με ένα κατοικίδιο πάνω στην υγεία μας, όπως τις συνέταξε ο Γιάννης Δεβετζόγλου σε σχετικό δημοσίευμά του στην εφημερίδα Τα Νέα:

1 Μειώνουν το στρες
Αρκούν μόλις μερικά λεπτά με ένα σκύλο, μία γάτα ή ακόμη και ένα ψάρι στο ενυδρείο να κολυμπά, για να αισθανθεί κάποιος λιγότερο στρες και μικρότερη στεναχώρια. Αυτό που συμβαίνει βιοχημικά στον οργανισμό εξηγεί την αλλαγή στη διάθεση: Η κορτιζόλη, ορμόνη του στρες, μειώνεται και η παραγωγή σερετονίνης (της ορμόνης της ευτυχίας) αυξάνει.

2 Ρυθμίζουν την πίεση
Ένα κατοικίδιο ευτυχισμένο μπορεί να ρυθμίζει την πίεση σε άτομα που πάσχουν από υπέρταση. Σε μελέτη που έγινε σε 240 παντρεμένα ζευγάρια, οι ιδιοκτήτες τους είχαν χαμηλότερη πίεση και μικρότερο καρδιακό ρυθμό, σε σχέση με τα ζευγάρια που είχαν κατοικίδιο. Σε έτερη μελέτη φάνηκε ότι τα παιδιά με υπέρταση που είχαν ζώα που τα φρόντιζαν είχαν χαμηλότερη πίεση, ειδικότερα όταν τα χάιδευαν.

3 Κατεβάζουν χοληστερίνη και τριγλυκερίδια
Η χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια είναι μειωμένα σε ιδιοκτήτες σκύλων. Σε μελέτη που έγινε η παρατήρηση αυτή ίσχυε για όλες τις περιπτώσεις. Οι ειδικοί δεν γνωρίζουν για ποιους λόγους συμβαίνει αυτό, αλλά εικάζουν ότι τους βοηθά ο τρόπος ζωής του σκύλου, δηλαδή η βόλτα του έχει οφέλη και για το αφεντικό (φυσικά) και η προσοχή στη διατροφή του κάνει το αφεντικό να σκέπτεται περισσότερο και τον εαυτό του.

4 Βελτιώνουν την καρδιακή λειτουργία
«Οι γάτες είναι εξαιρετικές για την καρδιά», υποστηρίζουν ειδικοί που έκαναν 20ετή μελέτη, από την οποία προέκυψε πώς οι άνθρωποι που ποτέ στη ζωή τους δεν είχαν γάτα, έχουν 40% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από έμφραγμα. Σε άλλη μελέτη που έγινε σε ιδιοκτήτες σκύλων, φάνηκε πώς όσοι έχουν σκύλο και παθαίνουν έμφραγμα, η πιθανότητες επιβίωσή τους είναι εξαιρετικά υψηλές. Συμπερασματικά οι ιδιοκτήτες σκύλων έχουν μικρότερο κίνδυνο να καταλήξουν από καρδιολογικό πρόβλημα, περιλαμβανομένης της καρδιακής ανεπάρκειας.

5 Καταπολεμούν τη βαριά κατάθλιψη
Οι ψυχολόγοι στις ΗΠΑ «συνταγογραφούν» σκύλους σε όσους πάσχουν από κατάθλιψη. Δηλαδή προτείνουν ως σημαντικό μέρος μιας θεραπείας. Και αυτό διότι στις περισσότερες περιπτώσεις ατόμων που πάσχουν από κατάθλιψη τους λείπει η αίσθηση ότι κάποιος τους αγαπάει. Τα σκυλιά παραδίδονται και αγαπούν άνευ όρων τα αφεντικά τους, ακόμη και εάν αυτοί τα χτυπούν, δεν τα βγάζουν βόλτα, ή γενικότερα τα βασανίζουν. Επίσης, είναι απολύτως αφοσιωμένα και ό,τι και εάν τους κάνεις, δεν σε εγκαταλείπουν ποτέ.

6 «Φτιάχνουν» το σώμα
Οι ιδιοκτήτες σκύλων τείνουν να είναι πιο δραστήρια άτομα και λιγότερα υπέρβαρα. Βγάζοντας τον σκύλο 30 λεπτά βόλτα την ημέρα, θέτεις και τον εαυτό σου στην υποχρεωτική ημερήσια κίνηση που θέτουν οι ειδικοί, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν περπατούν 30 λεπτά την ημέρα.

7 Βοηθούν τον εγκέφαλο
Ένας τρόπος για να είναι οι άνθρωποι ψυχολογικά και νοητικά πιο υγιείς, είναι η κοινωνικοποίησή τους, το βασικό γνώρισμα της ανθρώπινης φύσης δηλαδή. Οι ιδιοκτήτες σκύλων έχουν την τάση να συζητούν μεταξύ τους, ακόμη και για θέματα που δεν έχουν καμία αξία, κι αυτό είναι ευεργετικό και για την ψυχή και για τον εγκέφαλο, ειδικά για όσους απασχολούνται πολύ με τη δουλειά τους και οι καθημερινές συζητήσεις τους είναι διεκπαιρεωτικές.

8 Κατά των αλλεργιών στα παιδιά
Οι πιο πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι τα παιδιά που θα γεννηθούν και αναπτυχθούν σε σπίτι όπου υπάρχει σκυλί ή γάτα, έχουν λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν αλλεργίες. Το ίδιο συμβαίνει και στα σπίτια όπου υπάρχουν φάρμες με μεγάλα ζώα.

http://www.iefimerida.gr/

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! Γιαγιά έκρυβε 200.000 ευρώ στο ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ και ο γείτονας τα έκλεβε λίγα λίγα!


Ο φόβος για τα χρήματά της την οδήγησε, όπως δυστυχώς και χιλιάδες ακόμη, να τα κρύψει στο σπίτι. Η ηλικιωμένη γυναίκα απ' το Χαλάνδρι είχε μάλιστα μεγάλο κομπόδεμα. Τουλάχιστον 200.000 ευρώ, όπως είπε στην αστυνομία. Όμως το μυστικό της, άγνωστο πως, το έμαθε και ένας γείτονάς της που άρχισε σιγά, σιγά να... αδειάζει το πλυντήριο όπου τα έκρυβε.

Η 86χρονη γυναίκα τμηματικά είχε κάνει αναλήψεις των χρημάτων της. Θεώρησε ότι κανείς δεν θα υποψιαστεί ότι μπορεί να τα κρύψει στο πλυντήριο του σπιτιού. Αυτό ήταν και το λάθος της. Ο μετανάστης από τη Συρία που μένει δίπλα της βρήκε την κρυψώνα. Για να μην τον υποψιαστεί η γυναίκα άρχισε να αφαιρεί από το πλυντήριο τα χρήματα. 

Κάθε φορά που έκλεβε ένα ποσό φρόντιζε μάλιστα να στέλνει τα χρήματα με έμβασμα στη Συρία για να το... εξασφαλίσει.

Σιγά, σιγά ο Σύριος κατάφερε να αποσπάσει το μεγαλύτερο ποσό. Για να μην καταλάβει η γυναίκα ότι την έκλεβε είχε φροντίσει να αφήσει ένα ποσό κοντά στις 30.000 ευρώ ώστε να φαίνεται ότι τα χρήματα είναι ασφαλή στην κρυψώνα τους.

www.tlife.gr

Γιατί σε προτιμούν τα κουνούπια; Μήπως πίνεις μπύρες;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί σας λατρεύουν τα κουνούπια; Γιατί επιλέγουν εσάς και όχι κάποιον άλλο για να »επιτεθούν»; 

Υπάρχουν συγκεκριμένοι παράγοντες που σας κάνουν ελκυστικότερη επιλογή και πόλο έλξης των ενοχλητικών εντόμων.

Η ομάδα αίματος
Πρώτα από όλα ο τύπος αίματος είναι ο βασικός παράγοντας που κάνει τα κουνούπια να δείξουν την προτίμησή τους. Μία μελέτη, σε ελεγχόμενο περιβάλλον, έδειξε πως τα κουνούπια »επισκέφθηκαν» περισσότερο άτομα με ομάδα αίματος 0. Ακολουθεί η ομάδα αίματος Α και η ομάδα Β.

Επιπλέον, με βάση άλλα γονίδια, περίπου το 85% των ανθρώπων που εκκρίνουν ένα χημικό σήμα μέσω του δέρματός τους που δείχνει τον τύπο του αίματος είναι επίσης περισσότερο ελκυστικοί σε σχέση με το 15% που δεν το κάνει.

Το διοξείδιο του άνθρακα
Η μυρωδιά του διοξειδίου του άνθρακα, που προέρχεται από την αναπνοή, »τραβά» τα κουνούπια σα μαγνήτης. Έτσι, όσοι εκπνέουν μεγαλύτερη ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα, συνήθως άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, προτιμώνται.

Άσκηση και Μεταβολισμός
Τα κουνούπια εντοπίζουν θύματα, μυρίζοντας το γαλακτικό οξύ, το ουρικό οξύ, την αμμωνία και άλλες ουσίες που αποβάλλονται μέσω του ιδρώτα. Κατά τη διάρκεια άσκησης η συγκέντρωση αυτών των ουσιών είναι μεγαλύτερη με αποτέλεσμα τα κουνούπια να δείχνουν την προτίμησή τους.

Η θερμοκρασία του σώματός μας αποτελεί πόλο έλξης για τα κουνούπια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι προτιμούν τις πιο θερμές περιοχές του σώματος όπως το κεφάλι, το λαιμό, τα πόδια και τους αστραγάλους.

Τα βακτήρια του δέρματος
Άλλες έρευνες έχουν δείξει ότι συγκεκριμένα είδη και ο όγκος των βακτηρίων, που φυσιολογικά ζουν στο ανθρώπινο δέρμα, επηρεάζουν την ελκυστικότητα μας. Σε μια μελέτη του 2011 επιστήμονες διαπίστωσαν ότι κάποιοι τύποι βακτηρίων είναι οι αγαπημένοι των κουνουπιών.

Η κατανάλωση μπύρας
Ήπιατε μπύρα; Τότε προετοιμαστείτε για επιδρομή κουνουπιών, καθώς το συγκεκριμένο ποτό αυξάνει την ποσότητα της αιθανόλης που εκκρίνεται μέσω του ιδρώτα και αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος.

Η εγκυμοσύνη
Διάφορες μελέτες έχουν δείξει πως οι έγκυες έχουν την ατυχία να προσελκύουν τα διπλάσια τσιμπήματα από τους υπόλοιπους λόγω δύο παραγόντων. Εκπνέουν 21% περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα και η θερμοκρασία του σώματός τους είναι πιο υψηλή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Το χρώμα των ρούχων
Ακούγεται παράλογο, όμως τα κουνούπια ξέρουν κι από χρωματικούς συνδυασμούς. Έτσι επιλέγουν τις σκούρες αποχρώσεις, με προτίμηση στο μαύρο, το σκούρο μπλε ή το κόκκινο.

Φυσικά απωθητικά
Μερικοί ερευνητές έχουν αρχίσει να εξετάζουν τους λόγους για τους οποίους μια μειοψηφία φαίνεται να προσελκύει σπάνια τα κουνούπια με την ελπίδα αυτό να βοηθήσει τη δημιουργία της επόμενης γενιάς εντομοαπωθητικών.


ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ QUIZ: Είναι... ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ μαζί σου; ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ!

Είναι ερωτευμένος μαζί σου; Κάνε το τεστ, που θα σου δώσει την απάντηση! Έχεις κάνει μία νέα γνωριμία ή ήδη βρίσκεσαι σε μία σχέση και ξαφνικά σε πιάνουν κάτι τρελές ανασφάλειες! Σκέφτεσαι ότι μπορεί να μην ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα... Προσέχεις και την πιο... μικρή λεπτομέρεια, προσπαθώντας να κατανοήσεις, τι θέλει να πει ο... «ποιητής»!

Επιθυμείς πάση θυσία να μάθεις αν τελικά την έχει πατήσει μαζί σου, αν σου έχει αδυναμία και αν όντως θέλει να συνεχίσετε αυτό που ξεκίνησε τόσο όμορφα μεταξύ σας...

Για να μην έχεις λοιπόν αμφιβολίες που σε φθείρουν, κάνε το αστρολογικό κουίζ που ετοιμάσαμε ειδικά για την περίπτωσή σου και πάρε την απάντηση. Διάβασε το ζώδιο του άνδρα που σε ενδιαφέρει, απάντησε με ειλικρίνεια τις πέντε ερωτήσεις που ακολουθούν και σημείωσε σε ένα χαρτί ΝΑΙ ή ΌΧΙ για κάθε απάντηση.


ΚΡΙΟΣ
1) Βιάζεται και επιμένει να σε συναντήσει την στιγμή που το θέλει ο ίδιος και αν του πεις «όχι», αυτός όλο και κάτι θα σκαρφιστεί για να πετύχει το σκοπό του και τελικά να βρεθείτε;
2) Σε παρουσιάζει ως την «κοπέλα» του και λέει ανοιχτά ότι είστε μαζί, ότι έχετε σχέση...; Ξέρεις, για τον Κριό, ακόμα και αν όντως διατηρείτε δεσμό, του είναι δύσκολο να παραδεχτεί ότι έχει δεσμευτεί, αν το κάνει αυτό σημαίνει πολλά...
3) Αν διαφωνήσετε ή τσακωθείτε, κάνει πάντα αυτός το πρώτο βήμα, θα σε αναζητήσει, θα σου πει ένα αστείο, θα προσπαθήσει να σπάσει τον πάγο, χωρίς να κρατήσει πικρίες;
4) Θέλει να περνάτε πολύ χρόνο μαζί σε σημείο που μπορεί να ακυρώσει κάποιες από τις αγαπημένες του δραστηριότητες, προκειμένου να είναι μαζί σου;
5) Υπάρχει ανάμεσά σας έντονος ερωτισμός και φαίνεται ότι σε ποθεί ερωτικά;

ΤΑΥΡΟΣ
1) Ρωτά και προσπαθεί να μάθει τα πάντα για σένα και πολλές φορές θα σου κάνει ερωτήσεις που μπορεί να σου είχε κάνει και άλλη ημέρα, προκειμένου να δει αν θα δώσεις την ίδια απάντηση; Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ, τότε σημαίνει ότι ενδιαφέρεται και προσπαθεί να σε τεστάρει!
2) Όταν συναντιέστε είναι πάντα στην τρίχα, φορώντας τα πιο μοδάτα ρούχα και είναι λουσμένος με την κολόνια του; (Ο καψούρης Ταύρος, μυρίζει πανέμορφα από χιλιόμετρα μακριά)!
3) Σε «γδύνει» με τα μάτια του και προσέχει με κάθε λεπτομέρεια τι φοράς, πώς έβαψες τα νύχια σου και σε περιεργάζεται από την κορυφή ως τα νύχια;
4) Όταν είναι μαζί σου, νιώθει ήρεμος, ανοίγεται συναισθηματικά, μιλάει για τη ζωή του και αισθάνεται ότι η συντροφιά σου του κάνει καλό;
5) Προσπαθεί να συμβαδίσει με κάποιο τρόπο η ζωή και η καθημερινότητά σας; Δηλαδή, κοιτάζει να μπει στο ημερήσιο πρόγραμμά σου και στη συνέχεια να σε βάλει και αυτός με την σειρά του στο δικό του;

ΔΙΔΥΜΟΙ
1) Σε έχει συστήσει στους φίλους του και προσπαθεί όλοι σας να γίνετε μία καλή παρέα;
2) Σου τηλεφωνεί συνέχεια, θέλει να μοιράζεται μαζί σου ακόμα και τα πιο μικρά, απλά και καθημερινά γεγονότα;
3) Σε πειράζει και σου αστειεύεται διαρκώς; Θέλει να σε κάνει να γελάς;
4) Θέλει να περνάτε ατέλειωτες ώρες κουβεντιάζοντας και αναλύοντας τα πάντα και δείχνει ενδιαφέρον στον τρόπο που σκέφτεσαι;
5) Όταν βγαίνετε μαζί, τα μάτια του είναι διαρκώς πάνω σου και δεν θα γοητευτεί από καμία άλλη παρουσία; (Αν δεν ξενοκοιτάζει ένας Δίδυμος, σημαίνει ότι πραγματικά την έχει πατήσει)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1) Τα μάτια του Καρκίνου τα λένε όλα... Για αυτό λοιπόν, θυμήσου ή παρατήρησε τον τρόπο που σε κοιτάζει. Έχει γλυκύτητα στο βλέμμα του και προσπαθεί να έχετε επικοινωνία με τα μάτια;
2) Σου έχει ανοιχτεί να σου μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια, για τα βιώματά του, για τις ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες στιγμές της ζωής του; Ο Καρκίνος το κάνει αυτό, όταν αισθάνεται έναν άνθρωπο κοντά του...
3) Έχει πετάξει την ιδέα ή το έχει κάνει ήδη, να σε γνωρίσει στους δικούς του ανθρώπους; (δηλαδή στην οικογένεια και στους φίλους).
4) Σου κάνει ρομαντικές εκπλήξεις; Για παράδειγμα να σου γράψει ένα μπιλιετάκι, να σου κάνει ένα μικρό δωράκι ή να σε φροντίσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο;
5) Έχει εκφράσει τα συναισθήματά του για σένα;

ΛΕΩΝ
1) Προσπαθεί με κάθε τρόπο να σε εντυπωσιάσει; Για παράδειγμα, μιλάει για τον εαυτό του, για τα επιτεύγματά του, για τη ζωή του, δίνοντας σου να καταλάβεις ότι πέτυχες τον πρώτο αριθμό του λαχείου;
2) Ντύνεται πάντα στην πένα και σπάνια θα τον δεις με το ίδιο ρούχο;
3) Σου κάνει δωράκια και εκπλήξεις; Για παράδειγμα να σε πάει σε ένα ακριβό εστιατόριο, να σου πάρει λουλούδια, να σε κεράσει παγωτό;
4) Είναι περιποιητικός μαζί σου, θέλει να σε βλέπει χαρούμενη και γελαστή και προσπαθεί πολύ προκειμένου να του δώσεις την επιβεβαίωση ότι μαζί του περνάς υπέροχα;
5) Κάνει όνειρα και σχέδια μαζί σου τα οποία αφορούν το κοινό σας μέλλον;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
1) Του αρέσει να σε ακούει να μιλάς και μένει πολλές φορές αμίλητος, προκειμένου να σε αφήσει να εκφράσεις τις απόψεις σου; Αν το κάνει αυτό, σημαίνει ότι τον έχεις εντυπωσιάσει...
2) Σε παρατηρεί από την κορυφή ως τα νύχια, δίνει σημασία και στην κάθε μικρή λεπτομέρεια και θα σου κάνει τα σχόλιά του, ακόμα και αν αυτά δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικά, αλλά περισσότερο κτητικά;
3) Θα σου εμπιστευτεί τα προβλήματά του και θα ακολουθήσει την άποψή και τις ιδέες σου όταν πρόκειται να πάρει μία απόφαση;
4) Σε φροντίζει σαν να είσαι μικρό παιδί; Ο ερωτευμένος Παρθένος θα σου συμπεριφέρεται πάντα σαν να είσαι το μικρό του κοριτσάκι!
5) Νοιάζεται για τα προβλήματά σου, είναι πάντα δίπλα σου, σε συμβουλεύει και σε καθοδηγεί;

ΖΥΓΟΣ
1) Όταν είναι μαζί σου είναι έξω καρδιά; Δηλαδή διασκεδάζει και γελάει σαν να είναι μικρό παιδί;
2) Εξακολουθεί να σε φλερτάρει το ίδιο όμορφα, όπως την πρώτη μέρα που γνωριστήκατε;
3) Σε αφήνει να βάλεις εσύ τους όρους στην μεταξύ σας σχέση (ή γνωριμία) και κρέμεται από τα χείλη σου;
4) Σε πάει στα πιο "in" μπαράκια, κλαμπάκια, εστιατόρια ή ξενοδοχεία;
5) Ξέρει τι θέλει από εσένα, χωρίς διλήμματα ή αμφιβολίες; Αν ο Ζυγός είναι ντόμπρος και ξεκάθαρος απέναντί σου, τότε δεν έχει λόγο να αμφιβάλεις για τα αισθήματά του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
1) Έχεις διαπιστώσει ότι σε ζηλεύει; Αν δεν έχει δοθεί ευκαιρία για να στο δείξει, τότε στήσε εσύ ένα καλό σκηνικό για να το διαπιστώσεις. Αν όντως δεις ότι ο Σκορπιός σε ζηλεύει, τότε πράγματι είναι ερωτευμένος.
2) Το μυαλό του είναι κολλημένο στο σεξ και λαχταράει να σε αγγίζει και να σε φιλάει, κάθε ώρα και στιγμή;
3) Έχει εμφανιστεί μπροστά σου σαν φάντης μπαστούνι, ενώ δεν το περίμενες και ενώ σου είχε πει ότι θα κάτσει στο σπίτι του να χαλαρώσει;
4) Προσπαθεί να μάθει τα πάντα για σένα και πάντα νομίζει ότι του κρατάς κάποιο μυστικό, είτε ότι δεν του τα έχεις πει όλα για σένα;
5) Θέλει να είστε συνέχεια μαζί, σε σημείο που πολλές φορές μπορεί να πνίγεσαι από όλο αυτό το ενδιαφέρον του, επειδή πολύ απλά δεν σου μένει καθόλου ελεύθερος χρόνος;

ΤΟΞΟΤΗΣ
1) Ακόμη κι αν παίζει δύσκολος, γίνεται τις περισσότερες φορές το δικό σου, ενώ στην αρχή μπορεί να σου έλεγε «αποκλείεται»;
2) Τολμά να κάνετε πράγματα μαζί, τα οποία θα είναι και για τους δύο η πρώτη σας φορά;
3) Σε βάζει στο πρόγραμμα της κοινωνικής του ζωής; Ακόμα και αν είναι με την ανδροπαρέα, θα σε πάρει μαζί του;
4) Θέλει να κάνετε ένα ταξίδι μαζί; Ένας ερωτευμένος Τοξότης, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί είναι να πάρει την καλή του και να φύγουν μακριά...
5) Συγχωρεί τις γκρίνιες, τα παράπονά σου ή κάποια πράγματα που ξέρεις εκ των προτέρων ότι δεν του αρέσουν; Αν το κάνει αυτό... τότε ναι, είναι ερωτευμένος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
1) Ρωτά την άποψή σου για τις προσωπικές του επαγγελματικές υποθέσεις;
2) Σε συμβουλεύει και σε καθοδηγεί σαν να είσαι το μαθητούδι;
3) Σου έχει πει ξεκάθαρα ότι μαζί σου ενδιαφέρεται να έχει μία σοβαρή σχέση; Ο Αιγόκερως δεν τα κρύβει αυτά όταν τα αισθάνεται...
4) Ρωτά για να μάθει ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια και οι φιλοδοξίες σου;
5) Όσο πιεσμένος, αγχωμένος ή και κουρασμένος να είναι, θα βρει χρόνο για να σε συναντήσει και πραγματικά μετά θα νιώσει καλύτερα;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1) Κοντά του νιώθεις πως σε αντιμετωπίζει σαν την καλύτερή του φίλη; Αν ναι, μην μασάς, είναι φυσιολογικό, ο άνδρας Υδροχόος όταν είναι ερωτευμένος, θέλει την κοπέλα του πρώτα να την βλέπει σαν την καλύτερή του φίλη!
2) Είναι ιδιαίτερα τολμηρός στις αποφάσεις του σχετικά με την εξέλιξη της σχέσης σας;
3) Αν του πεις ότι έχεις κάποια ανάγκη, ότι θέλεις υποστήριξη, ότι θέλεις την βοήθειά του, θα τρέξει κοντά σου;
4) Δεν αντιδρά άσχημα όταν εσύ μπορεί να του πεις κάτι που δεν τον βολεύει;
5) Κάνει αλλαγές στον εαυτό του, προκειμένου να σε κάνει να τον θέλεις ακόμα περισσότερο;

ΙΧΘΕΙΣ
1) Όταν του κάνεις ένα κομπλιμέντο ή του κάνεις ένα γλυκόλογο, λάμπει ολόκληρος ή και κοκκινίζει;
2) Είναι όλο αγκαλίτσες και χαδάκια ή θέλει συνέχεια να σε αγγίζει;
3) Κάνει όνειρα για την εξέλιξη της σχέσης ή της γνωριμίας σας;
4) Σου έχει κάνει ερωτική εξομολόγηση;
5) Αν δεν σε δει μία μέρα, τα βάφει μαύρα;

Αν οι περισσότερες απαντήσεις που έδωσες είναι "ΝΑΙ" τότε δεν έχεις κανέναν λόγο να αμφιβάλλεις για τα αισθήματά του, αν όμως οι περισσότερες απαντήσεις είναι "ΟΧΙ", να θυμάσαι πως υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν ακόμα πιο νόστιμα πορτοκάλια!!! Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, κάνε το τεστ και για τον ωροσκόπο του!

myastro.gr

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ πώς είναι σήμερα ο ... "ΠΙΟΥ"! (φώτος)


Ο Πιου ή αλλιώς Ζοέλ Ιζούνα Ανίνο Αυτη την στιγμή παιζει μπάλαστηv ομάδατου Πανακρωτηριακού ΧανίωνΓια την ιστορία, ο «Πίου» μένει στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια.Ο λόγος που ήρθε στη χώρα μας; Για να παίξει μπάλα. Δυστυχώς ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να κάνει καριέρα και έτσι το όνειρο αυτό χρειάστηκε να μπει για λίγο στο ψυγείο. Άλλα όπως λένε, όταν κλείνει μία πόρτα ανοίγει μία άλλη Ο Ζοέλ έπιασε δουλειά στην εταιρεία παραγωγής που ανέλαβε να κάνει τη γνωστή πλέον σε όλους διαφήμιση . Όταν λοιπόν οι υπεύθυνοι τον είδαν και μίλησαν μαζί του διαπίστωσαν ότι ήταν αυτό που έψαχναν για το συγκεκριμένο διαφημιστικό. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.




πηγή: newstown.gr

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΦΑΚΟ! Φωτογράφος... δημιούργησε σκηνές θρίλερ με πρωταγωνίστριες τις κόρες του! (PHOTOS)


Τους κλασσικούς παιδικούς φόβους θέλησε να αναδείξει μέσα από τις φωτογραφίες του ο φωτογράφος Joshua Hoffine, που επιχείρησε να εξερευνήσει, μέσα από το φακό, τη φύση των ιστοριών τρόμου.

Το σκηνικό ήταν για τον 40χρονο κλασσικές σκηνές όπως το κοριτσάκι που κατεβαίνει τη σκάλα ενώ ένα τέρας κρύβεται από κάτω, και το παιδί που αγκαλιάζει σφιχτά το αρκουδάκι του ενώ τεράστια χέρια αναδύονται κάτω από το κρεβάτι του.

Ο Hoffine άντλησε την έμπνευσή του από τις ιστορίες που διάβαζε στις κόρες του για να κοιμηθούν. Δύο από τα τέσσερα κορίτσια πόζαραν στο φακό του μπαμπά τους. Όπως δήλωσε ο ίδιος στον «Observer», η κόρη του «πρωταγωνιστεί» στη σκηνή με το κρεβάτι αλλά δεν τρόμαξε στη φωτογράφηση.

«Κράτησε μόνο ένα λεπτό. Εντωμεταξύ έψηνα μπισκότα στο ισόγειο...», είπε. Η πιο αμφιλεγόμενη φωτογραφία, για τον ίδιο, είναι αυτή ενός παιδιού που φωνάζει ενώ το πλησιάζει ένας λύκος. «Γι' αυτήν τη φωτογραφία λαμβάνω μέιλ μίσους, είναι πέρα από τα όρια για πολλούς ανθρώπους. Ο λύκος 'μεταφράζεται' ως σεξουαλικός κυνηγός», πρόσθεσε.

Η αγάπη του για τις ιστορίες τρόμου, όπως εξηγεί, σχετίζεται με τη φύση του θανάτου και την υπόμνηση πως δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα στην ύπαρξη.

Δείτε τις φωτογραφίες!










Θέλεις να τρως λιγότερο; Το κόλπο των φωτογράφων...είναι η πιο ΑΝΩΔΥΝΗ ΔΙΑΙΤΑ!


Όπως έχει αποδειχτεί από τους νευροεπιστήμονες (αλλά και από την κοινή πείρα), ένα φαγητό σερβιρισμένο σε... μικρό πιάτο μπορεί να ξεγελάσει τον εγκέφαλο και να τον κάνει να πιστέψει ότι η... ξεχειλισμένη μερίδα είναι μεγαλύτερη και πιο ικανοποιητική. Η συγκεκριμένη εγκεφαλική εξαπάτηση έχει και όνομα: Ψευδαίσθηση Ebbinghaus (ή αλλιώς Ψευδαίσθηση Σχετικού Μεγέθους), από το επώνυμο του Γερμανού ψυχολόγου Hermann Ebbinghaus (1850-1909), ο οποίος τη διαπίστωσε.

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι, αν βάζεις το φαγητό σου σε μικρό πιάτο, θα έχεις την αίσθηση ότι τρως μια πλήρη μεριδα, ενώ στην ουσία θα καταλώνεις κάθε φορά μικρότερη ποσότητα.

Σημείωση: «Θύματα» αυτής της ψευδαίσθησης πέφτουν κυρίως οι ενήλικοι. Τα παιδιά - κάτω των 10 ετών - είναι δύσκολο να τα ξεγελάσεις, σύμφωνα με τις έρευνες!

seleo.gr

Χαμός στη Βουλή: "Βγάλε το σκασμό μωρή"!


Της κακομοίρας έγινε και σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Πολυνομοσχεδίου.

Μόνο στα χέρια που δεν ήρθαν βουλευτίνες της Νέας Δημοκρατίας με την βουλευτίνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή.

Εκνευρισμένος από τις φωνές και τις διακοπές της Ραχήλ Μακρή ο Ιορδάνης Τζαμτζής της Νέας Δημοκρατίας έβρισε τη συνάδελφό του.

«Βγάλε το σκασμό, μωρή!» φώναξε ο Ιορδάνης Τζαμτζής στη βουλευτίνα.
«Κυρία Μακρή αναγκαστώ να σας ανακαλέσω στην τάξη!» είπε ο Γιάννης Τραγάκης στην προσπάθειά του να σταματήσει τη βουλευτίνα.

«Άϊ σιχτίρ από δω!» είπε και η Μαρία Αντωνίου της Νέας Δημοκρατίας στην Ραχήλ Μακρή συμπληρώνοντας το παζλ των ύβρεων.

Αφορμή για όλα στάθηκε η αίτηση αντισυνταγματικότητας που έθεσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τη βουλευτίνα τους Χρυσούλα Γιαταγάνα να επικαλείται την Έκθεση του Επιστημονικού Συμβουλίου του Κράτους σύμφωνα με την οποία υπάρχουν αντισυνταγματικά άρθρα στο νομοσχέδιο.

πηγή: freegossip.gr

Αυτό ήταν το ΔΩΡΟ του Χίτλερ στον βασιλιά του Νεπάλ! Ποιο ήταν όμως το μεγάλο πρόβλημα;


Αυτή η κλασική Mercedes του 1938 στάλθηκε από τον Χίτλερ στον Τριμπχουβάν, βασιλιά στο Νεπάλ το 1940.

Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι το Νεπάλ δεν είχε κανένα απολύτως δρόμο για να κινούνται αυτοκίνητα. Έτσι, η Mercedes έφτασε στο Νεπάλ, με τους κατοίκους του μικρού κρατιδίου να αντιγράφουν τους αρχαίους Αιγύπτιους που μετέφεραν τους βασιλείς στις πλάτες δεκάδων αντρών.

Ο Τριμπχουβάν -χρησιμοποίησε το αυτοκίνητο μέχρι τον θάνατό του το 1955- ήταν ο παππούς του τελευταίου βασιλιά του Νεπάλ, του Γκουανέντρα, ο οποίος καθαιρέθηκε το 2008.

news247.gr

Η Miley Cyrus είναι τόσο πλούσια... που φοράει μόνο τα λεφτά της!!! (PHOTO)


Η Miley Cyrus δεν σταματά να προκαλεί με κάθε τρόπο.Αυτή τη φορά είπε να φορέσει μόνο τα λεφτά της!!!

Δείτε τη φωτογραφία:



Τρέλα για το βίντεο του Bieber στο Instagram!


Είναι ο star των social media και το επιβεβαιώνει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο! Η δημοφιλία του στα κοινωνικά δίκτυα είναι πρωτοφανής αφού σπάει το ένα ρεκορ μετά το άλλο. Ο 19χρονος με τους περισσότερους fans και haters (!) στον κόσμο, αυτή τη φορά εντυπωσίασε τον μαγικό κόσμο του Instagram. Πώς το κατάφερε; Απλά ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο likes σε ένα του βίντεο.

Το εν λόγω βίντεο δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου, ημέρα που το Instagram έβγαλε «on air» τη νέα της υπηρεσία. Ο γνωστός τραγουδιστής δεν έκανε και τίποτα το ιδιαίτερο. Εμφανίστηκε χωρίς μπλούζα και μας είπε τις νέες δυνατότητες της υπηρεσίας. Ναι ναι, αυτή η μπούρδα κοντεύει το 1.5 εκατομμύριο likes! 

Τέλος πάντων, δείτε το και σχηματίστε τη δική σας άποψη:



Φοβούνται ότι οι Αλβανοί δραπέτες διέφυγαν στην Ολλανδία!


Σοβαρότατα εξετάζεται τα τελευταία 24ωρα από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, η εμπλοκή του 47χρονου καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα στην αιματηρή καταδίωξη των δύο Αλβανών δραπετών Κόλα και Κούπα. Αυτό που κάνει τα έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να φθάσουν σε αυτό το συμπέρασμα, είναι το άρτια οργανωμένο σύστημα υποστήριξης που είχαν μετά την απόδρασή τους από τις φυλακές Τρικάλων οι δύο δολοφόνοι. Το σοβαρότατο αυτό ενδεχόμενο ενισχύεται και από μια ελληνο-αλβανική επίθεση κατά αστυνομικών με αρχηγό τον Παλαιοκώστα, τον Φεβρουάριο του 2011, έξω από τη Λιβαδειά. Έκτοτε, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο η ομάδα των Αλβανών συνεργών του Παλαιοκώστα προ διετίας αλλά ίσως και ο ίδιος να είχαν ενεργό διαμεσολαβητικό ρόλο τις τελευταίες εβδομάδες για λογαριασμό των Κόλα και Κούπα.

Την ίδια ώρα υπάρχουν πληροφορίες ότι δύο από τους καταζητούμενους, εκτός Κόλα και Κούπα, ίσως βρίσκονται ήδη στην Κεντρική Ευρώπη.Μάλιστα,αρκετά ΜΜΕ,αναφέρουν πως υπάρχουν εκτιμήσεις για διαφυγή τους στην Ολλανδία.

epirusgate

Φίδι δάγκωσε 35χρονο σε «ευαίσθητο» σημείο ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα


Ευτυχώς δεν ήταν δηλητηριώδες 

35χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Χάιφα μετά το δάγκωμα φιδιού στο πέος του ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα. 
Όπως αναφέρουν ισραηλινά ΜΜΕ και αναμεταδίδει η Daily Mail, το φίδι δεν ήταν δηλητηριώδες και ο 35χρονος υπέστη μόνο μερικά ελαφρά εγκαύματα από το δάγκωμα.   

Όπως είπε στους γιατρούς, την ώρα που καθόταν στη λεκάνη της τουαλέτας αισθάνθηκε ένα τσούξιμο στο πέος του. Τότε είδε το φίδι που ήταν πολύ μικρό.    

«Το φίδι δεν ήταν δηλητηριώδες. Ο άνθρωπος είναι επί του παρόντος υπό παρακολούθηση εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων και αμέσως μετά θα πάει στο σπίτι του», δήλωσαν οι γιατροί. 


Το εξωτικό λουλούδι που καλλιεργούν στην Κρήτη, εξάγουν στη Ρωσία και αποδίδει έως 2.000 ευρώ


Ένα λουλούδι της Αφρικής, που οφείλει το όνομά του στον μυθικό Πρωτέα επειδή αλλάζει σχήματα και χρώματα, είναι το νέο στοίχημα για τους εναλλακτικούς καλλιεργητές της Κρήτης. Είναι εξωτικό, με μεγάλη ζήτηση στο εξωτερικό κι εξίσου μεγάλο περιθώριο κέρδους.

Η Κρήσσα Γη είναι ένας συνεταιρισμός στην Κρήτη, συνεταιρισμός εναλλακτικών καλλιεργειών στο νομό Λασιθίου, που εξάγει, κυρίως στη Ρωσία, τα εξωτικά άνθη της πρωτέας. Με τέσσερα χρόνια λειτουργίας και 100 μέλη που καλλιεργούν φραγκόσυκα και πρωτέα, η Κρήσσα Γη άρχισε περίπου πριν από τρία χρόνια να καλλιεργεί, δοκιμαστικά πρωτέα, πολλά είδη του φυτού. Με μεγάλη επιτυχία όπως αποδείχθηκε. Η μέση τιμή χονδρικής είναι 0,15 ευρώ ανά άνθος, ήτοι το στρέμμα μπορεί να αποφέρει έως 2.000 ευρώ.

Η πρωτέα είναι ένας πολυετής θάμνος, φτάνει σε ύψος τα 2μ., ανθίζει την άνοιξη ή το καλοκαίρι, σε ορισμένες περιπτώσεις και το φθινόπωρο και καλλιεργείται σε φτωχά σε άζωτο και φώσφορο εδάφη, που έχουν καλή στράγγιση. Μπορεί να ανεχθεί θερμοκρασίες από -6 έως 40 βαθμούς Κελσίου. Δεν απαιτεί λιπάνσεις και η διάρκεια ζωής της είναι από έξι έως οκτώ χρόνια. Υπάρχουν περισσότερες από 1.400 ποικιλίες.

Σήμερα η ελληνική παραγωγή λουλουδιών απορροφάται από την εγχώρια αγορά. Ο συνολικός ετήσιος τζίρος ανέρχεται σε 200 εκατ. ευρώ. Στην Αττική αναπτύσσεται το 39,2% των ανθοκαλλιεργειών, στην κεντρική Μακεδονία το 15,6%, στην Κρήτη το 15,5%, στη Θεσσαλία το 9%, στη Στερεά Ελλάδα το 6,3%, στη δυτική Ελλάδα το 5,3% και στην Πελοπόννησο το 4,2%.

Πηγή:www.iefimerida.gr

ΧΑΜΟΣ στη Κω με ΜΑΣΕΡ που ΧΟΥΦΤΩΣΕ Ιταλίδα καλλονή! Τι έγινε στη παραλία;


Η Ιταλίδα καλλονή μαγνήτισε τα βλέμματα τόσο κατά την είσοδό της στην παραλία, όσο και κατά την άκρως επεισοδιακή αποχώρησή της!

Όλα έγιναν σε παραλία της Κω με πρωταγιστές έναν 34χρονο αλλοδαπό και μία 23χρονη Ιταλίδα. Ο 34χρονος περπατούσε στην άμμο και προσπαθούσε να βρει ενδιαφερόμενους για να τους κάνει μασάζ. Η 23χρονη »τσίμπησε», πίστεψε πως έχει να κάνει με επαγγελματία και... κάπως έτσι το μασάζ ξεκίνησε.

Το μασάζ κατέληξε σε σεξουαλική παρενόχληση Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η παραλία αναστατωνόταν από τις στριγγλιές της Ιταλίδας που, ενώ είχε αφεθεί στα χέρια του Βούλγαρου μασέρ, διαπίστωσε ότι της έκανε μαλάξεις σε σημεία που... δεν έπρεπε! Αμέσως οι λουόμενοι πλησίασαν και διαπίστωσαν ότι αντί για μασάζ έκανε στην κοπέλα... ασελγείς πράξεις!

Ο Βούλγαρος ακινητοποιήθηκε και παραδόθηκε σε αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν 265 ευρώ που είχε βγάλει από το παράνομο μασάζ και διάφορα σύνεργα που χρησιμοποιούσε για την παροχή υπηρεσιών στους πελάτες του.

newsit.gr

Η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι σε νέες φωτογραφικές περιπέτειες


Οι επισκέψεις της Ρόζι στη παραλία είναι λίγο-πολύ συχνές, αφού έχει ήδη ξεκινήσει τα καλοκαιρινά της μπάνια.

Αυτή τη φορά όμως η επίσκεψη του διάσημου μοντέλου και ηθοποιού, δεν ήταν για άλλο λόγο παρά μόνο για φωτογράφηση.

Οι φωτογραφίες δείχνουν την Ρόζι να ετοιμάζεται για φωτογράφηση για την διαφημιστική προβολή της διάσημης φίρμας Modelco. Μάλιστα η 26χρονη δήλωσε πως είχε πολύ αέρα αλλά δεν μπορούσαν να αναβάλλουν το γύρισμα.

Η ντάμα του Τζέισον Στέιθαμ σίγουρα κατάφερε να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον και με το παραπάνω.

Δείτε τις φωτογραφίες της.




Ο ωραίος, ο μεγάλος, ο αληθινός, ο μεσημεριανός ύπνος


Οι Μεξικανοί το αποκαλούν σιέστα. Εμείς το αποκαλούμε το πιο ωραίο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί ένα μεσημεροαπόγευμα.

Υπάρχουν κάποιες αξίες στη ζωή που αναγνωρίζονται μόνο από τους “μεγάλους”. Πράγματα που σιχαινόσουν να κάνεις μικρός, αλλά απολαμβάνεις όσο αυξάνεται η ηλικία, τα κιλά και οι ευθύνες.

Το συκώτι και η σπανακόπιτα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία (οι μελιτζάνες από την άλλη όχι,  για αυτές δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία), όπως φυσικά και ο μεσημεριανός ύπνος που κατέχει μετά από δημοκρατικές διαδικασίες την πρώτη θέση σε αυτή τη λίστα των παιδικών μας “mea culpa”.

Από το απόλυτο καλοκαιρινό βασανιστήριο στην απόλυτη ηδονή. Μπορεί να μας πήρε τελικά μερικά χρόνια, αλλά η απόσταση από το ναδίρ στο ζενίθ, καλύφθηκε ολοσχερώς. Και θα είχε ιδιαίτερη πλάκα -αν ποτέ εφευρεθούν οι μηχανές του χρόνου- να ταξίδευες πίσω στο χρόνο για να πεις κάποια πράγματα στον μικρό σου εαυτό.

Το βλέπω μπροστά μου: ανήσυχος να στριφογυρίζω στο κρεβάτι περιμένοντας να περάσει η ώρα για να σηκωθώ και να πάω να παίξω μπάσκετ, να κάνω ποδήλατο και να φάω παγωτίνια (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά) και ξαφνικά το άσπρο δωμάτιο να γίνεται ακόμη πιο άσπρο από τους καπνούς. Και μπαμ! Όπου μπαμ το πρώτο σκαμπίλι. Κοιμήσου θα κάνω ρυτίδες ο μεγάλος Στέφανος, μα/τι/ποιος/πως (τα παιδιά έχουν φαντασία σου λένε μετά) ο μικρός. Νέο μπαμ και νέο debate: ένα “κοιμήσου ρε τώρα που μπορείς” και ένα “μα δεν θέλω”. Αυτά θα προλάβουμε να πούμε, μετά θα δημιουργεί ρήγμα στον χωροχρόνο και μια μαύρη τρύπα θα καταπιεί το ηλιακό σύστημα, μαζί και την οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα και ξαφνικά θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.

Μικροί ήμασταν, δεν ξέραμε. Ο μεσημεριανός ύπνος είναι το απόλυτο φετίχ. Ειδικά το καλοκαίρι, εκεί που κάνει εκπληκτική παρέα με τον ήλιο, τη θάλασσα, το καλαμαράκι και τη μπύρα. Το ένα φέρνει, το άλλο και εσύ βρίσκεται ξαφνικά να έχεις κάνει πέσει “μπετό” στο κρεβάτι και να σηκώνεσαι ακριβώς στην ίδια θέση μετά από 2 ώρες, για να ακολουθήσει η καθιερωμένη διαδικασία: επικοινωνία με μουγκρητά για τα επόμενα 45 λεπτά και αναζήτηση οτιδήποτε γλυκού υπάρχει σε απόσταση βολής.

Συμβουλή: Ο ιδανικός ύπνος το μεσημέρι, η σιέστα που λένε, είναι 1 ώρα και 15 λεπτά. Δεν χρειάζεται παραπάνω. Οτιδήποτε περισσότερο ισοδυναμεί με πρόβα θανάτου και τελικά καταλήγει να σε χαλάει.

Έτσι το είχα στο μυαλό μου επί σειρά ετών, όταν δηλαδή είτε δεν δούλευα, είτε είχα άδεια, είτε ήμουν σε κατάσταση ξεκουραστικών (δικό μου!) διακοπών. Όταν ήμουν στη φάση, δηλαδή, που γράφουν οι αθλητικές εφημερίδες “φορτίζουν τις μπαταρίες τους”. Φαί και στα καπάκια κρεβάτι.

Κακά τα ψέμματα οι άλλες οι διακοπές στα νησιά, με τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια σύμφωνα με το άσμα Χρήστου Κυριαζή, δεν σηκώνουν τέτοιες πολυτέλειες. Εκτός αν με τον όρο μεσημεριανό ύπνο εννοούμε το κλείνω τα μάτια μου στην ξαπλώστρα μέχρι κάποιος γελοίος να με μπουγελώσει, που είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία.

Συμβουλή: Μην κοιμηθείς πάνω σε στρώμα θαλάσσης .Θα ζαλιστείς. Δεν το λένε οι γιατροί, ούτε καν ο γλάρος από τη διαφήμιση με τα σκουπίδια και τα πλαστικά. Το λέω εγώ. Εκ πείρας.

Ο σοφός λαός λέει ότι ο ύπνος τρέφει τα παιδιά. Και τους σούμο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η μέθοδος εκπάχυνσης, την οποία ακολουθώ πιστά χρόνια τώρα, προστάζει οι σούμο να φάνε το μεσημέρι και αμέσως μετά να κοιμηθούν για μεσημέρι. Η διαφορά είναι ότι αυτοί λατρεύονται σαν θεότητες και εγώ έχω φάει τα χρόνια μου στις δίαιτες (διπλής). Μήπως τελικά δεν είμαι χοντρός και απλά γεννήθηκα σε λάθος ήπειρο;

Ιατρικά, πάντως, εξηγείται το θέμα. Αν φας πολύ το στομάχι υπερ-αιματώνεται και μοιραία νιώθεις μια εξάντληση, μια κούραση, ένα σβήσιμο, ένα κάλεσμα του Μορφέα στο Skype, ένα με τα φώτα νυσταγμένα και βαριά. Επιστημονικά δεν ξέρω πως λέγεται, εμείς το λέμε πάντως “φάση βόας”. Όπως το φίδι έχει καταπιεί το θήραμα και την πέφτει σε λήθαργο, έτσι κι εσύ έχεις πιει τις μπύρες σου, έχει φάει τους κεφτέδες σου και ψάχνεις γωνία. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας: αν έχεις φάει καλά το μεσημέρι, αν μπορούσες και ήταν καθαρά θα έπεφτες απευθείας από την καρέκλα με μπλον-ζον και θα κοιμόσουν στο πλακάκι (που έχει και δροσιά).

Συμβουλή: Επιστρέφεις στο δωμάτιο από τη θάλασσα. Πριν φας ή πριν πας για να βγάλεις τα αλάτια/χλώριο άνοιξε το αιρ-κοντίσιον και κλείσε την πόρτα. Και ναι όντως, το προσυπογράφω. Κάπως έτσι είναι στον παράδεισο.

Η ίδια συζήτηση πολλές φορές και στο γραφείο. Γίνεται σύρραξη στην κουζίνα και εκεί που ψάχνουμε τασάκια να σβήσουμε τα πιρούνια πέφτει η ατάκα “να ‘χαμε και ένα κρεβατάκι”. Ψέμματα είναι; Πόσο πιο ευτυχισμένοι θα ήμασταν αν είχαμε ένα ντιβανάκι, εκεί στο μέσα δωμάτιο δίπλα από το φωτοτυπικό και μπορούσαμε να την πέσουμε για ένα μισαωράκι; Γιατί ως γνωστόν ο μεσημεριανός ύπνος μετριέται στη διάλεκτο -άκι (εκ του Βουγιουκλάκη, πιθανότατα: τεταρτάκι, μισαωράκι, διωράκι κτλ 

Οι Γιαπωνέζοι, που όπως αναφέρθηκε παραπάνω τους τιμούμε γιατί θα με είχαν σαν θεό, το έχουν κάνει σύστημα. Υπάρχουν ειδικοί χώροι που ο καθένας μπορεί να νοικιάσει ένα μικρό κρεβάτι (σαν κουκέτα πλοίου – μην τρελαίνεσαι) και να ξεκουράσει λίγο τα μάτια του για λίγη ώρα. Πέρα από το lunch break έχουν θεσπίσει και το sleep break ή κάτι τέτοιο.

Συμβουλή προς φαντάρους: Ο ύπνος μειώνει τη θητεία (fact)

Για να μην αρχίσω για τον στρατό… Ποιος είπε “πάλι”; Π-Ο-Ι-Ο-Σ  Ε-Ι-Π-Ε  Π-Α-Λ-Ι;

Στον στρατό καλείσαι να τρως χρόνο, όπως τρώει το πάκμαν τις κουκίδες, οπότε ο ύπνος γίνεται ιερός. Σαν αυτό που έλεγε ο Χέμινγουεϊ ότι “λατρεύω τον ύπνο, γιατί όταν είμαι ξύπνιος η ζωή μου διαλύεται”. Κάτι τέτοιο.

Ειδικά το μεσημέρι, όπου καλείσαι να ισοσκελίσεις ώρες ξύπνου και να κάνεις παράλληλα το πιο δημιουργικό πράγμα που μπορείς. Εκτός να δουλεύεις στην ιχθυόσκαλα και το να ξυπνάς στις 03.00 είναι κάτι τρομερά φυσιολογικό.

Δεν είναι πάντως μόνο το σωματικό του θέματος. Είναι θέμα ισορροπίας. Πέφτεις στο κρεβάτι και σβήνεις το διακόπτη. Ξεκουράζεσαι και πνευματικά. Κάνεις ένα σημαντικό διάλειμμα στη μέρα σου και είσαι έτοιμος να ξανατραβήξεις προς τη δόξα. Ή τέλος πάντων την πιο κοντινή καφετέρια.

Γενικά, θεωρώ πολύ ευτυχισμένους αυτούς που μπορούν να το κάνουν: να έχουν δηλαδή τη δυνατότητα να κοιμούνται το μεσημέρι, έστω και κάποιες φορές τη βδομάδα. Μια-δυο ώρες το μεσημέρι και δεν σε πειράζουν ούτε ξενύχτια ούτε τίποτα. Ίσως για αυτό ζηλεύω τους αθλητές (όχι τόσο για τη δόξα, τα χρήματα ή για το ότι πληρώνονται για να παίζουν το αγαπημένο τους σπορ), διότι απλούστατα έχουν αναγάγει τη σιέστα σε κομμάτι της δουλειάς τους.

Οπότε τι μένει; Είτε να αυξήσω δραματικά το ποσοστό μου στο τρίποντο στο 95% ή να βάλουμε ένα ντιβανάκι εδώ δίπλα. Για ένα μισαωράκι μόνο, όχι για παραπάνω.

oneman.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger