Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ελένη Φουρέιρα: Το μαγιό της πάει… πολύ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012



Έτοιμη για το καλοκαίρι και για τις εξορμήσεις της σε παραλίες είναι η Ελένη Φουρέιρα.
Η τραγουδίστρια έκανε ένα μικρό... ζέσταμα σε πισίνα κεντρικού ξενοδοχείου των νοτίων προαστίων. Φόρεσε το μικροσκοπικό μαγιό της που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της και έκανε ηλιοθεραπεία μαζί με την παρέα της. Απόλαυσε τον καφέ της και χαλάρωσε για λίγη ώρα. Η Ελένη Φουρέιρα είναι 1,70 και ζυγίζει 53 κιλά. Προσέχει πολύ την διατροφή της, από την οποία δεν λείπουν ποτέ οι σαλάτες και τα λαχανικά.
<br /><br />

<br /><br />

http://www.gossip-tv.gr

Αγνότητα... 29 Μαΐων


Φωτογραφίες της καλλονής που δεν μπορεί να βρει σύντροφο

Πιο δύσκολη ακόμα και από την προπόνηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες χαρακτηρίζει η Αμερικανίδα αθλήτρια Lolo Jones την επιλογή της να μείνει μακριά από προγαμιαίες σχέσεις διατηρώντας την αγνότητά της για τον άνδρα με τον οποίο θα ενώσει τη ζωή της. 


Η 29χρονη εξήγησε, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, πως δεν πιστεύει στο σεξ πριν το γάμο και πως η επιλογή της αυτή τη δυσκολεύει πολύ να βρει φίλο. 

«Το να είμαι παρθένα είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου, πιο δύσκολο κι από την αποφοίτηση από το Κολέγιο», είπε και πρόσθεσε: «Όταν ήμουν 22, 24, ήταν χαριτωμένο. Αλλά από τα 24 έως τα 29 δεν είναι πια. 

Δέχεσαι πολλή κριτική και πολλοί άνδρες δεν ανταποδίδουν τα τηλεφωνήματά μου όταν το μαθαίνουν». 

Αφοσιωμένη χριστιανή, η Jones είχε δηλώσει το 2010 στο περιοδικό Women’s Health πως ακούει πολλή χριστιανική μουσική για να παραμένει ήρεμη τις περιόδους που προπονείται. 

Αναζητώντας σύντροφο, η Lolo αποκάλυψε πως επισκέπτεται πολλές ιστοσελίδες γνωριμιών ενώ έχει λογαριασμό και στο Twitter στην προσπάθειά της να βρει φίλο. Άλλωστε μέσω του Twitter ανακοίνωσε στους 55.000 χρήστες που την ακολουθούν πως παραμένει αγνή. 

«Δύο πράγματα σου συμβούν όταν πεις σε έναν άνδρα πως είσαι παρθένα. Τους το λες και σου λένε ‘το σέβομαι’ αλλά εσύ βλέπεις στα μάτια τους πως σκέφτονται ‘λέει ψέματα’. Και όταν το ξανασυζητήσεις έπειτα από κάποιο διάστημα, σκέφτονται ‘ωχ, έλεγε αλήθεια, ώρα να φεύγω». 

Η Jones παραδέχθηκε πως έχουν υπάρξει… πειρασμοί στο παρελθόν, στο θέμα του σεξ. «Είχα πολλές ευκαιρίες, σας παρακαλώ καταλάβετε πως αυτό το ταξίδι ήταν δύσκολο. Απλά δεν πιστεύω σε αυτό, είναι ένα δώρο που θέλω να κάνω στον σύζυγό μου», είπε. 

Δείτε τις φωτογραφίες 















http://www.newsbeast.gr

Περού: Επτά παιδιά πέθαναν από δαγκώματα λυσσασμένων νυχτερίδων Ηταν ηλικίας ενός έως 14 ετών και ανήκαν σε ινδιάνικη φυλή του Αμαζονίου


Επτά παιδιά σε μια κοινότητα αμερινδιάνων του Περού στον Αμαζόνιο έχασαν τη ζωή τους τον Απρίλιο και τον Μάιο εξαιτίας δαγκωμάτων από νυχτερίδες που είχαν προσβληθεί από λύσσα, ανακοίνωσε την Τετάρτη το υπουργείο Υγείας στη Λίμα. 


«Βάσει των συμπτωμάτων και των ιατρικών εκθέσεων, φαίνεται ότι τα επτά παιδιά της φυλής Ματσιγκένγκα πέθαναν εξαιτίας της προσβολής τους από λύσσα», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η  Άνα Μαρία Ναβάρο, αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας. 

«Τα θύματα είχαν υποστεί δαγκώματα από νυχτερίδες» στην Καμανά, 1.160 χλμ. νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας, εξήγησε η ίδια, διευκρινίζοντας ότι δεν διαπιστώθηκε η ύπαρξη άλλων θυμάτων στην ιθαγένικη αυτή κοινότητα 720 ανθρώπων. 

Η Ναβάρο θεωρεί λιγότερο πιθανό οι θάνατοι να οφείλονται σε δηλητηρίαση του νερού που προκλήθηκε από διαρροή υγροποιημένου φυσικού αερίου, όπως είχε εκτιμήσει ένα μέλος του κοινοβουλίου στη Λίμα. 

Τα παιδιά ήταν ηλικίας από 11 μηνών έως 14 ετών και οι θάνατοί τους σημειώθηκαν από την 13η Απριλίου έως την 20ή Μαΐου. 

Οι αρχές έστειλαν κατεπειγόντως ομάδες για τον εμβολιασμό του πληθυσμού και την παροχή βοήθειας στους πληγέντες πολίτες, που ζουν σε απομονωμένες περιοχές οι οποίες είναι προσβάσιμες μόνο έπειτα από πολύωρη πλοήγηση σε παραπόταμους του Αμαζονίου, ανάμεσα σε πυκνή ζούγκλα. 

Τον Φεβρουάριο του 2011, τουλάχιστον έξι παιδιά είχαν χάσει τη ζωή τους σε μια άλλη περιοχή του Αμαζονίου εξαιτίας της προσβολής τους από λύσσα που τους μετέδωσαν νυχτερίδες, σύμφωνα με τις Αρχές. 

Επίσης την Τετάρτη το υπουργείο Υγείας ανέφερε ότι σχεδόν 100 παιδιά κάτω από 5 ετών έχασαν τη ζωή τους στο Περού από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο από πνευμονία, λόγω του κύματος ψύχους στη χώρα των Άνδεων. 

Το σύνολο των θανάτων από πνευμονία στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ανήλθε σε 94, σύμφωνα με το υπουργείο, ενώ το σύνολο των κρουσμάτων πνευμονίας έφθασε τα 9.286. 

Οι περισσότεροι θάνατοι αναφέρθηκαν στο νότιο και στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, στις φτωχότερες περιοχές του Περού. 

Το 2011 εξαιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας είχαν ασθενήσει και χάσει τη ζωή τους συνολικά 359 παιδιά κάτω από 5 ετών, σύμφωνα με το υπουργείο. 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι η πνευμονία είναι η κυριότερη αιτία της παιδικής θνησιμότητας παγκοσμίως, στοιχίζοντας τη ζωή σε 1,4 εκατ. παιδιά ετησίως.

http://www.tovima.gr

Αρχαιολόγος ανακάλυψε το προϊστορικό Facebook


Ο Βρετανός αρχαιολόγος Μαρκ Σάπουελ ισχυρίζεται πως ανακάλυψε μια αρχαϊκή έκδοση Facebook, όπου οι «χρήστες» όχι μόνο μοιράζονται τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, αλλά εκφράζουν και την έγκρισή τους για τις σκέψεις των άλλων, κάτι σαν το σημερινό «like» στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


Σύμφωνα με το archaeologynewsnetwork, ο 28χρονος Μαρκ, ο οποίος κάνει το διδακτορικό του στο Κέιμπριτζ, πιστεύει ότι βραχογραφίες που εντοπίστηκαν στη Ρωσία και στη Βόρεια Σουηδία, απεικονίζουν ζώα και γεγονότα, με σκοπό να «ενημερώνουν» μακρινές φυλές, αλλά και απογόνους, κατά την Εποχή του Χαλκού.

Πηγή: newsbeast.gr

Η Χάιντι Κλουμ κρεμιέται ημίγμυμνη από το στύλο, βαράει τατού και τραγουδάει [βίντεο]


Τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Σιλ, η 38χρονη Γερμανίδα super model επιστρέφει δριμύτερη με το Turn Up The Night, ένα σέξι βίντεο που γύρισε -μαζί με τον κολλητό της φωτογράφο Ιαν Ράνκιν- για χάρη του περιοδικού Hunger.
Το σημαντικό σε αυτή την ιστορία είναι πως ήταν η ίδια η Χάιντι που πήγε στους υπεύθυνους του περιοδικού να συνδυάσουν την κανονισμένη φωτογράφηση που είχαν με ένα μικρό βίντεο που να την δείχνει να ζει την ζωή ενός ροκ σταρ. Δηλαδή να πίνει μπύρα, να παίζει ηλεκτρική κιθάρα, να βαράει τατού, να καπνίζει ασύστολα και να γδύνεται κατά το δοκούν.
Στην πορεία αυτό το project πήρε τη δική του ζωή, με τον εκδότη να ζητάει από τον μουσικό Ιαν Λόβ να γράψει ένα τραγούδι ειδικά για το βίντεο, το οποίο και κατέληξε να τραγουδάει η Χέιντι.
Άλλωστε αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Χέιντι επιχειρεί να γίνει τραγουδίστρια, καθώς έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα φιλανθρωπικό σίνγκλ ονόματι Wonderland το 2006, ενώ το 2007 ηχογράφησε μαζί με τον Σιλ ένα ντουέτο για το άλμπουμ System, το Wedding Day, το οποίο εκείνος είχε γράψει για να τραγουδήσει στον γάμο τους.

http://www.iefimerida.gr

BLACK GOLD



Η ταινία τοποθετείται στο 1930, στα Αραβικά Εμιράτα όπου η ραγδαία εξέλιξη του πετρελαίου κάνει την εμφάνισή της για πρώτη φορά.


Επικεντρώνεται σε έναν νεαρό Άραβα πρίγκιπα που αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην πίστη και υποταγή στον συντηρητικό πατέρα του και στον μοντέρνο, φιλελεύθερο πεθερό του.



Σκηνοθεσία: Jean-Jacques Annaud
Σενάριο: Menno Meyjes (screenplay), Jean-Jacques Annaud (adaptation)
Ηθοποιοί: Freida Pinto,Mark Strong,Antonio Banderas,Tahar Rahim,Riz Ahmed,Liya Kebede
Πρεμιέρα: 23 November 2011 (France)
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Είδος ταινίας: Drama
Χώρα παραγωγής: France | Italy | Qatar | Tunisia

Πορνοστάρ έγινε δολοφόνος μετά από σεξ-πάρτι


Θα περάσει την υπόλοιπη ζωή της πίσω από τα σίδερα της φυλακής

Το Μάιο του 2010 οι αρχές στο New Port Richey Florida των ΗΠΑ βρήκαν νεκρό στο σπίτι του επάνω σε ένα κρεβάτι μασάζ τον 41χρονο καλλιτέχνη και ιδιοκτήτη καταστήματος τατουάζ Dennis Abrahamsen.


Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι τον είχαν μαχαιρώσει και χτυπήσει μέχρι θανάτου με ένα ρόπαλο.

Σήμερα η Amanda Logue, η οποία είχε κατηγορηθεί ότι είχε σκοτώσει τον Dennis μαζί με το φίλο της, ομολόγησε την ενοχή της και αναμένεται να καταδικαστεί σε 40 χρόνια φυλάκιση.

Η Amanda Logue και το θύμα της (αριστερά)

Η Amanda εργαζόταν ως πορνοστάρ και είχε γυρίσει αρκετές «ταινίες για ενήλικες» με το ψευδώνυμο Sunny Dae. 

Σύμφωνα με την αστυνομία η Amanda είχε πληρωθεί για τη συμμετοχή της στο «σεξ-πάρτι» ένα βράδυ πριν βρεθεί νεκρός ο Dennis.


Οι ερευνητές ανέφεραν ότι η Amanda μαζί με το φίλο της Jason Andrews κατά τη διάρκεια του «πάρτι» αντάλλασσαν μηνύματα λέγοντας πώς ακριβώς θα προχωρήσουν με το σχέδιό τους.


«Χαίρομαι πολύ που είσαι “μέσα”. Ψάξε για κανένα μαχαίρι» της έγραφε εκείνος και η Amanda απάντησε ότι ήταν πολύ ενθουσιασμένη και ότι ήθελε να κάνουν σεξ αφού τον σκοτώσουν.

http://www.newsbeast.gr


Αυτo Δεν Hταν Απλως Μια Εμφανιση Φωτια, Αλλα Μια Εμφανιση Που Προκαλεσε… Εγκεφαλικα!


Ο λόγος για την σούπερ σέξι Ιρίνα Σάγιακ (Irina Shayk). Το μοντέλο πέρασε μία βόλτα από τις Κάννες και έβαλε… φωτιά στο κόκκινο χαλί. Φορώντας ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα με τεράστιο σκίσιμο στα πλάγια, η Ιρίνα έκανε όλο τον αντρικό πληθυσμό να παραμιλάει. 

 Με τέτοιο σώμα – άλλωστε – πως να μην το καταφέρει.






http://www.mychannel.gr

Το νέο σέξι λουκ της Κρυσταλλίας-Όχι πια κοκκινομάλλα


Φουλ στην ελληνική φύση είναι το νέο βιντεοκλίπ των Otherview για το σινγκλ See you Again. Αν και εκεί που επικεντρώνονται τα βλέμματα είναι στο νέο λουκ της Κρυσταλλίας, εξίσου σεξί ως καστανή με αφέλειες. Τόσο καινούργιο που δεν υπάρχουν καν φωτό της ακόμη.
Η πιο ανερχόμενη τραγουδίστρια των τελευταίων χρόνων αποχαιρετά το σήμα κατατεθέν ροζ χρώμα στα μαλλιά της και υποδέχεται το καλοκαίρι με καινούργιο βιντεοκλίπ και εντελώς ανανεωμένη εμφάνιση.
Κάτι που, υπό κανονικές συνθήκες, δεν αποτελεί είδηση. Αλλά η Κρυστάλλια έχει τόσο μεγάλο φαν κλαμπ που δικαιολογεί την εξαίρεση.

Απίστευτο: Βρήκε στο λογαριασμό της 6 εκατ. ευρώ και τα... «έφαγε»


Εσείς τι θα κάνατε αν βρίσκατε μια μέρα 6 εκατ. ευρώ στον λογαριασμό σας; Η πλειοψηφία πάντως θα προσπαθούσε να δει πώς βρέθηκαν εκεί…Η Κάρα Χάρινγκ από την Νέα Ζηλανδία πάντως αποφάσισε να το παίξει «κινέζος» και να περάσει καλά, όταν βρέθηκε το τεράστιο αυτό ποσό στον λογαριασμό του συζύγου της!

Σχεδόν αμέσως «σήκωσε» τα μισά χρήματα και τα μετέφερε σε άλλο λογαριασμό, ενώ αρκετά τα ξόδεψε για ψώνια.

Όταν η τράπεζα κατάλαβε το λάθος ήταν αργά. Τα χρήματα όπως και η κ. Χάρινγκ είχαν κάνει «φτερά».

Μετά από δύο χρόνια που καταζητείτο συνελήφθη και αυτή και ο σύζυγος της. Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για 30 αδικήματα μεταξύ των οποίων κλοπή, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και άλλα, παρόλο που η ίδια υποστήριξε ότι πίστευε πώς τα χρήματα αυτά τα κέρδισε ο σύζυγος της στο λόττο!

Η τράπεζα κατάφερε να ανακτήσει τα μισά χρήματα, ενώ πιο αυστηρή αναμένεται να είναι η ποινή του συζύγου της.
Πηγή: star.gr

Είχε στη βαλίτσα του έξι ψητά και επιχρυσωμένα βρέφη!


Μια απίστευτα σοκαριστική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από άρθρο των New York Daily News, καθώς στο… βωμό της μαύρης μαγείας φαίνεται, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ότι θυσιάστηκαν νεογέννητα μωράκια!


Όλα ξεκίνησαν όταν μέσα από έναν τυπικό τελωνειακό έλεγχο στο αεροδρόμιο της Μπανγκόγκ, οι υπάλληλοι ανακάλυψαν ότι μέσα στις αποσκευές ενός 28χρονου Βρετανού βρίσκονταν καλά τοποθετημένα έξι βρέφη, ηλικίας από δύο έως επτά μηνών, τα οποία μάλιστα ήταν ψημένα (!) και στην πλειονότητά τους τυλιγμένα με φύλλα χρυσού! Ο δράστης ονομάζεται Τσοου Χοκ Κουεν και σύμφωνα με δηλώσεις υψηλόβαθμων αξιωματούχων της Αστυνομίας της Ταϋλάνδης, που επικαλούνται οι New York Daily News, τα ψητά βρέφη αποτελούν μέρος της Kuman Thong, μιας διαδεδομένης τελετής μαύρης μαγείας που το όνομά της στα ελληνικά σημαίνει «χρυσό παιδί». Η τελετή αυτή υποστηρίζουν πως φέρνει καλή τύχη στον κάτοχο των νεκρών μωρών.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα , ο 28χρονος είχε σκοπό να πουλήσει τα βρέφη στην Ταϊβάν, ένα μέρος, όπου θα μπορούσε να κερδίσει από την πώληση του κάθε βρέφους ξεχωριστά μέχρι και 6.400 δολάρια! Ο Βρετανός που συνελήφθη από τις τοπικές αρχές αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μόλις ενός έτους, καθώς δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη από πού ακριβώς προέρχονται τα πτώματα των βρεφών. Οι έρευνες της αστυνομία, πάντως, συνεχίζονται εντατικά.



protothema

Η επιστροφή του πλανήτη Χ

Επιφανής αστρονόμος αποδεικνύει μαθηματικά την ύπαρξή του

Η παρουσία ενός άγνωστου και αόρατου σε εμάς πλανήτη – του λεγόμενου «πλανήτη Χ» – έχει προταθεί κατά καιρούς ως ερμηνεία για διάφορες ανωμαλίες που έχουν παρατηρηθεί στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος. Η ύπαρξή του όμως δεν έχει ποτέ αποδειχθεί και η πιθανότητα αυτή έχει σε γενικές γραμμές απορριφθεί από τους ειδικούς.

Τώρα ένας επιφανής αστρονόμος επαναφέρει το ζήτημα. Χρησιμοποιώντας μαθηματικούς τύπους και μοντέλα, όχι μόνο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο πλανήτης Χ υπάρχει, αλλά επί πλέον υπολογίζει τη θέση και το μέγεθός του.

Τέσσερις φορές μεγαλύτερος από τη Γη

Ο Ρόντνεϊ Γκόμες, αστρονόμος του Αστεροσκοπείου της Βραζιλίας στο Ρίο ντε Τζανέιρο, υποστηρίζει ότι ο πλανήτης Χ βρίσκεται πέρα από τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, σε απόσταση 225 δισ. χιλιομέτρων από τον Ηλιο, και έχει μέγεθος τετραπλάσιο από αυτό της Γης.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, η παρουσία του εξηγεί με τον πιο ικανοποιητικό τρόπο τις ανωμαλίες που παρατηρούνται στις τροχιές ορισμένων πλανητών νάνων και μικρών ουράνιων σωμάτων που βρίσκονται στη Ζώνη Κάιπερ (Kuiper Belt), μια περιοχή σε σχήμα δίσκου η οποία είναι «γεμάτη» με αντικείμενα από πετρώματα ή πάγο που περιστρέφονται γύρω από τον Ηλιο πέρα από την τροχιά του Ποσειδώνα.

Ο κ. Γκόμες παρουσίασε τα ευρήματά του σε συνέδριο της Αμερικανικής Αστρονομικής Εταιρείας που διεξήχθη αυτόν τον μήνα στο Ορεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών. Αν και η μέθοδός του απέσπασε τον γενικό έπαινο, πολλοί αστρονόμοι διαφωνούν με την υπόθεσή του. Κύριο επιχείρημά τους είναι το ότι, αν και προσφέρει μια πλήρως εμεπριστατωμένη μαθηματική απόδειξη, δεν έχει κανένα απτό αποδεικτικό στοιχείο.

Καθώς, αν υπάρχει, ο πλανήτης Χ βρίσκεται υπερβολικά μακριά για να γίνει αντιληπτός από επίγεια όργανα παρατήρησης, τα στοιχεία του είδους – αν υπάρχουν – μάλλον θα αργήσουν πολύ να φανούν.

http://www.apocalypsejohn.com

Τα Ζώδια Σήμερα 24 Μαΐου 2012


Κριός
21/3-20/4

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα, αγαπητέ Κριέ, καθώς πολλά ζητήματα που σε απασχολούσαν παίρνουν σιγά-σιγά την τροπή που θέλεις. Θα φτάσουν στα αφτιά σου απρόσμενες, αλλά ευχάριστες ειδήσεις και ίσως να πάρεις την απόφαση για κάποιες αλλαγές, που σκέφτεσαι εδώ και καιρό. Μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει τη διάθεσή σου, γιατί έτσι θα μπορέσεις να πετύχεις πιο άμεσα τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ότι αφορά στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα παρέα με το σύντροφό σου, αρκεί να μην είσαι ευερέθιστος, απέναντι σε κάποιες μικρές παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν. Εσύ που έχεις ακόμη παρέα την μοναξιά σου, να μην απογοητεύεσαι, γιατί σύντομα μια νέα γνωριμία θα έρθει, εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, καλό είναι να αποφύγεις κάθε επιπόλαιη κίνηση και να μην ανακοινώσεις όλα σου τα σχέδια σε όποιον βρίσκεται μπροστά σου. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, χρειάζονται πολύ προσοχή, για να καλύψεις κάποια έξοδα που σε βασανίζουν από το παρελθόν.



Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα δεις να εξελίσσονται αρκετά ζητήματα που παρέμεναν στάσιμα εδώ και καιρό, οπότε μπορείς να ηρεμήσεις από την πίεση που αισθάνεσαι το τελευταίο διάστημα. Το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνεις, είναι να μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει και να φροντίσεις να τελειώνεις με όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις μπορείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος για κάποιες εντάσεις, που μπορεί να προκύψουν στη σχέση σου, ώστε να μπορέσεις να τις αποφύγεις. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, η μέρα είναι πολύ καλή για νέες γνωριμίες. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μην μένεις σπίτι…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, θα σε βοηθήσει η δυναμική σου στάση, με την οποία μπορείς να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει. Προσοχή όμως, να μην παρασυρθείς και να αποφύγεις τα νέα ξεκινήματα και τα οικονομικά ανοίγματα. Επικεντρώσου σε ό,τι χρειάζεται άμεση επίλυση, όπως γραφειοκρατικές και νομικές διαδικασίες.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιό σου, θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά, καθώς η αποφασιστικότητά σου θα σε οδηγεί προς το δρόμο που εσύ θέλεις. Έτσι, θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και θα αρχίσεις να αλλάζεις στάση απέναντι στις καταστάσεις, που μέχρι τώρα δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ειδικά κάποια ζητήματα που προέρχονται από το παρελθόν, θα πρέπει να τελειώνουν το συντομότερο δυνατό. Γενικά, η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι εκείνα που μπορούν να εμποδίσουν την πορεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, καλό είναι σήμερα να αφήσεις τον ερωτισμό και την ευαισθησία σου να εκδηλωθούν στη σχέση σου, για να περάσεις μια πολύ όμορφή μέρα με το σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι μόνος, αξιοποίησε τη μέρα για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το άγχος που νιώθεις, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε κάθε δυσκολία που πιθανόν θα προκύψει. Να θυμάσαι ότι μερικές φορές οι καταστάσεις δεν είναι απολύτως στα χέρια σου και γι’ αυτό δεν χρειάζεται να πιέζεσαι τόσο πολύ. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά, οπότε κάνε λίγη ακόμη υπομονή.



Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα χρειαστείς προγραμματισμό και ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε κάποια ζητήματα που σε απασχολούν και κυρίως σε εκείνα, που έχουν μείνει άλυτα από παρελθόν. Ό,τι κι αν συμβεί, μην κάνεις πίσω και μην αναβάλεις να δώσεις λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί. Πάντως, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και δεν πρέπει να αφήσεις καμιά ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, καλό είναι να μην αφήσεις κάποιες ανούσιες διαφωνίες να χαλάσουν την ατμόσφαιρα μέσα στη σχέση σου. Θα δεις ότι όλα μπορούν να είναι πολύ όμορφα και θα περάσεις ένα ρομαντικό βράδυ παρέα με τον άνθρωπό σου. Κι αν ακόμη η μοναξιά παραμένει κοντά σου, πέρνα τη σημερινή μέρα με την παρέα αγαπημένων προσώπων και μην απογοητεύεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, υπάρχουν κάποια ζητήματα που καθυστερούν και σου σπάνε τα νεύρα και αυτό σε κάνει να φέρεσαι επιπόλαια και βιαστικά. Πρόσεξε λοιπόν τις κινήσεις σου και μην αφήνεις κάποιες παρεξηγήσεις να αποσπάσουν τη συγκέντρωσή σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, αλλά σύντομα θα αλλάξει αυτή η κατάσταση και όλα θα πάνε καλύτερα.


Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, μπορείς σήμερα, με τον Ερμή να εισέρχεται στους Διδύμους και να σε ευνοεί σημαντικά, να κάνεις μια νέα αρχή και να δεις τις καταστάσεις γύρω σου πιο θετικά. Η ψυχολογική σου διάθεση είναι τέτοια, που δεν σε αφήνει να αντιμετωπίσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα. Είναι καλό να δεις με άλλο μάτι τις υποθέσεις σου, για να βρεις και τις κατάλληλες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, φίλε Λέων, και μπορείς να περάσεις υπέροχα μαζί με το σύντροφό σου. Η σημερινή μέρα ευνοεί τα συναισθήματα και τον ρομαντισμό και δεν πρέπει να αφήσεις τίποτα να σου τη χαλάσει. Ο Άρης στην Παρθένο ευνοεί και εσένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος. Γι’ αυτό μην μένεις σπίτι. Βγες και άφησε τη γοητεία σου να κάνει το θαύμα της.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου χρειάζεται προσοχή, για να αποφύγεις εντάσεις που δε θα σου βγουν σε καλό. Έχουν δημιουργηθεί λεπτές ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και τους συναδέλφους σου, γι’ αυτό κάθε σου κίνηση πρέπει να είναι μετρημένη και μακριά από την υπερβολή. Προσοχή επίσης στα έξοδά σου, γιατί έρχονται έκτακτες υποχρεώσεις, που δεν είχες υπολογίσει.



Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή ημέρα θα κινηθεί ιδιαίτερα θετικά για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, με τον Ερμή να κινείται από το μεσημέρι και μετά στο ζώδιο των φιλικών σου Διδύμων. Φρόντισε λοιπόν να μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει την καλή διάθεση. Ακόμα και κάποιες στιγμές προβληματισμού χρειάζονται ψυχραιμία, για να καταλάβεις ότι δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Είναι γεγονός ότι τα σχέδιά σου προχωρούν σταθερά προς την κατεύθυνση που θέλεις, άσχετα αν αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς. Μην παρασυρθείς λοιπόν από κάποιες στασιμότητες και κοίταξε μπροστά με αισιοδοξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αν είσαι Παρθένος. Η ένταση της ημέρας ίσως να σε έχει κάνει λίγο ευέξαπτο, αλλά αν αφεθείς και απολαύσεις την τρυφερότητα του συντρόφου σου, θα δεις ότι όλα είναι πιο όμορφα απ’ όσο νομίζεις. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, μη μένεις κλεισμένος μέσα. Έχεις την κατάλληλη παρέα, με την οποία μπορείς να περάσεις ένα όμορφο βράδυ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, θα χρειαστεί συγκέντρωση και ψυχραιμία. Τα πράγματα πάνε αρκετά καλά και δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι και να εκνευρίζεσαι ειδικά σε ό,τι αφορά σε κάποιους συνεργάτες, με τους οποίους νιώθεις ότι υπάρχει πρόβλημα. Απ’ την άλλη, τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Θα πρέπει να μαζευτείς και να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Αν πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις οικονομικού περιεχομένου, προσπάθησε να τις αναβάλεις για αργότερα.



Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, και μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα που παρέμεναν σταθερά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κυρίως γραφειοκρατικές υποθέσεις θα λυθούν σήμερα με τον καλύτερο τρόπο, γι’ αυτό μην καθυστερείς και βάλε τα δυνατά σου, να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς. Ο Ερμής από το μεσημέρι και μετά στους Διδύμους, ευνοεί και βοηθάει σημαντικά κάθε επικοινωνιακή συναλλαγή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, πιθανόν κάποιες λεπτομέρειες να σου χαλάσουν σήμερα τη διάθεση. Μην υποκύψεις σε ανούσια ζητήματα και φρόντισε για την τόνωση της σχέση σου, αν βέβαια θέλεις να προχωρήσεις με το άτομο που βρίσκεται δίπλα σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, η μέρα είναι καλή για νέες γνωριμίες. Κάνε κι εσύ ένα βήμα…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, οι συνθήκες είναι πολύ καλές και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία που θα παρουσιαστεί να πάει χαμένη, ειδικά σε σχέση με υποθέσεις που είχαν κολλήσει στο παρελθόν. Τα οικονομικά σου πάνε λίγο καλύτερα και αυτό μειώνει το άγχος και την πίεση που αισθάνεσαι.



Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή Πέμπτη είναι μέρα λύσεων για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, και καλό είναι να την εκμεταλλευτείς όσο περισσότερο μπορείς. Κάποια θέματα που σε προβληματίζουν από καιρό, είναι ώρα να διευθετηθούν μια και καλή, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων. Ίσως θα πρέπει να κουραστείς λίγο παραπάνω, αλλά με ένα καλό πρόγραμμα θα μπορέσεις να τελειώνεις με αρκετές δουλειές που έχεις στο μυαλό σου και σε αγχώνουν. Πραγματικά είναι πιο εύκολο απ’ όσο νομίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, βρες σήμερα το χρόνο να μιλήσεις με το σύντροφό σου για όσα σε προβληματίζουν. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τα όποια ζητήματα υπάρχουν ανάμεσά σας και να προχωρήσεις με καλύτερη διάθεση προς το κοινό σας μέλλον. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και άφησε ένα παραθυράκι ανοιχτό, σε κάποιο άτομο που θα σε πλησιάσει σήμερα. Είναι μια καλή μέρα για φλερτ, μην το ξεχνάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στην δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν όπως θέλεις, φίλε Σκορπιέ. Μην αφήσεις κάποια λάθη του παρελθόντος να ανακόψουν την πορεία σου και κινήσου με σιγουριά στα επόμενα βήματά σου. Στα οικονομικά σου, μπορεί να δεχτείς νέες προτάσεις, αλλά μην βιαστείς να αποφασίσεις τι θα κάνεις. Πάρε το χρόνο σου, ώστε να σκεφτείς καλύτερα τις κινήσεις σου.



Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, και πρέπει να την αξιοποιήσεις κατάλληλα, για να πάνε όλα όπως θέλεις. Κυρίως πρέπει να αντιμετωπίσεις το άγχος, που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τα σχέδιά σου. Προσπάθησε να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό για τα ζητήματα που σε απασχολούν και να τελειώνεις με όσο το δυνατόν περισσότερες δουλειές, για να ξαναβρείς την ηρεμία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη μέρα και, με τη βοήθεια του Ερμή από το μεσημέρι και μετά στο ζώδιο των Διδύμων, να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες παρέες, γιατί κάτι καλό σε περιμένει εκεί έξω.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, όλα πηγαίνουν όπως θέλεις και μάλιστα θα σου δοθεί η δυνατότητα να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις στα ζητήματα που σε απασχολούν. Ζήτα τη συμπαράσταση των συνεργατών σου, αλλά με ήρεμο τρόπο, για να αποφύγεις κάθε ρήξη μαζί τους. Στα οικονομικά σου, καλύτερα να κάνεις μια σχετική οικονομία, για να μην αγχωθείς αργότερα περισσότερο από όσο μπορείς να αντέξεις.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή μέρα έχει αυξημένες υποχρεώσεις που σε αγχώνουν αρκετά, αγαπητέ Αιγόκερε, με αποτέλεσμα η διάθεσή σου να μην είναι η καλύτερη. Καλό είναι να μη χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να τελειώνεις με τις δουλειές που έχεις να κάνεις. Μην αγχωθείς και δείξε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου για να περάσει η σημερινή μέρα όσο πιο ανώδυνα και εύκολα γίνεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, θα πρέπει να κινηθείς με σοβαρότητα και να μην αφήνεις το χρόνο να περνάει εις βάρος σου ή εις βάρος της σχέσης σου. Είναι ώρα να αποφασίσεις αν σου κάνει ή δεν σου κάνει αυτή η σχέση και να πράξεις ανάλογα. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, με την εύνοια του Ερμή από τους Διδύμους, μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες και να περάσεις πολύ όμορφα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, επικρατεί άγχος και πίεση, αλλά θα αποδειχθείς αντάξιος των περιστάσεων και θα τα πας μια χαρά, όσες δυσκολίες κι αν προκύψουν. Απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες, ιδιαίτερα αν αφορούν σε οικονομικά ανοίγματα, που μπορεί να σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.



Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, και μπορείς να ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία. Μάλιστα, θα συγκινηθείς από τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια άτομα, για να προωθήσεις τους στόχους σου και να δεις το μέλλον σου πιο θετικά. Καλό είναι να κρατήσεις αυτή τη θετική στάση, γιατί θα σε οδηγήσει στην επιτυχία πιο γρήγορα απ’ όσο περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η εύνοια της σημερινής μέρα, με τον Ερμή να εισέρχεται στους Διδύμους, θα σε κάνει να περάσεις πολύ καλά, φίλε Υδροχόε. Προσπάθησε να γίνεις πιο ρομαντικός και συναισθηματικός και να κάνεις ευχάριστες εκπλήξεις στο σύντροφό σου. Η σχέση σου χρειάζεται ανανέωση και εσύ έχεις την ικανότητα να το πετύχεις. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, μη μένεις άπραγος. Βγες από το σπίτι, άσε τη γοητεία σου να δουλέψει και θα μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον κάποιων ατόμων, που θα σε πολιορκούν στενά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα σου γίνουν νέες, ενδιαφέρουσες προτάσεις, που χρειάζονται όμως αρκετή σκέψη, πριν τις αποδεχτείς. Τα οικονομικά σου επίσης είναι σε πολύ κρίσιμο σημείο και μόνο η αυτοσυγκράτηση θα σε προστατέψει από κάποια έξοδα που ετοιμάζεσαι να κάνεις, χωρίς να σκεφτείς αν μπορείς να ανταπεξέλθεις.



Ιχθείς
20/2,20/3

Μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ιχθύ. Αντιστάσου με κάθε τρόπο και βρες λύσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου. Αν δεις τα πράγματα με ψυχραιμία και ρεαλισμό, θα ανακαλύψεις ότι είσαι μάλλον υπερβολικά αρνητικός σε όσα συμβαίνουν, γι’ αυτό και οι καταστάσεις πολλές φορές δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, κάποια ζητήματα που σε προβληματίζουν, θα λυθούν άμεσα, αν κάνεις μια ήρεμη συζήτηση με το σύντροφό σου και μιλήσεις ανοιχτά για όλα όσα σε απασχολούν. Αν ακόμη έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά σου, ο Ερμής σήμερα από τους Διδύμους ευνοεί κάθε είδους συναναστροφή, που μπορεί να καταλήξει σε φλερτ. Αξιοποίησε την εύνοιά του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου σήμερα, φίλε Ιχθύ θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πολλά, σχετικά με θέματα που έχουν μείνει πίσω. Προσοχή στις βιαστικές κινήσεις, που στο μέλλον μπορεί να σου στοιχίσουν. Τα οικονομικά ανοίγματα που θα σε απασχολήσουν, θέλουν πολύ προσοχή και καλό είναι να αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή αποφάσεις, που εμπεριέχουν ρίσκο.

Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger