Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο καθένας τον χαβά του

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Γράφει ο "Μέσος Έλληνας"
«Οι οπαδοί του Ηρακλή θα φωνάξουν "παρών" στη μεγάλη παρέλαση της 25ης Μαρτίου που θα γίνει την Κυριακή στην Αθήνα. Η "Αυτόνομη θύρα 10" με ανακοίνωση καλεί τα μέλη της να ακολουθήσουν τη συγκεκριμένη μετακίνηση που θα έχει φυσικά και τον χαρακτήρα διαμαρτυρίας "για τα δεινά της ομάδας αλλά και της χώρας", όπως συνέβη και στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Η ανακοίνωση προβλημάτισε τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι οργανώνουν σχέδιο επιτήρησης για τους εκδρομείς οπαδούς.»
Διαβάζοντας την παραπάνω είδηση, για την διαμαρτυρία που θα πραγματοποιήσουν οι οπαδοί του Ηρακλή στην παρέλαση της Αθήνας, δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω. Να γελάσω με την φαιδρότητα των οπαδών που κατεβαίνουν στην πρωτεύουσα για να διαμαρτυρηθούν για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η ομάδα τους-επιχείρηση, η οποία σημειωτέων χρωστούσε και της "Μιχαλούς", ή να κλάψω που ενώ κόσμος χάνει τις δουλειές του και αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης κάποιοι -που πιθανόν να αντιμετωπίζουν και τα ίδια προβλήματα- επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν για μια ποδοσφαιρική ομάδα την ημέρα της Εθνικής Εορτής;

Ίσως ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης και οι υπόλοιποι ήρωες του ’21, αν γνώριζαν ότι την 25/3/ 2012, την ημέρα που ορίστηκε για να τιμούνται, επειδή αγωνίστηκαν για την ελευθερία αυτού του λαού κάποιοι Έλληνες οπαδοί (θα μπορούσε φυσικά να ήταν οποιασδήποτε ομάδας) θα την χρησιμοποιούσαν για να διαδηλώσουν υπέρ της ομάδα τους, να σκέφτονταν ξανά αν θα επαναστατούσαν.

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger