Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γυμνα σωματα αθλητων που κολαζουν απο το ESPN magazine

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012


Κάθε χρόνο το ESPN magazine σταματά για λίγο τα ρολόγια ώστε να μπορέσουμε να θαυμάσουμε τους αθλητές που άγγιξαν τα σωματικά όρια υπηρετώντας το άθλημά τους. Χαζέψτε, κοιτάξτε, αναρωτηθείτε, θαυμάστε.
Η 4η ετήσια έκδοση The Body Issue του  ESPN magazine περιλαμβάνει 27 αθλητές σε μια γυμνή φωτογράφιση που συζητιέται όλο το χρόνο.
Daniella Hantuchova, τενίστρια, Νο 33 στην παγκόσμια κατάταξη


Carlos Bocanegra, αμυντικός στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αμερικής.
Maya Gabeira, Big wave surfer
Danell Leyva, Αμερικανός γυμναστής
Oksana Masters, αθλήτρια της κωπηλασίας για άτομα με αναπηρία


Tyson Chandler, μπασκετμπολίστας στους New York Knics
Ronda Rousey, Mixed Martial artist


Rob Gronkowski, παίκτης ράγκμπι των New England Patriots
Jose Bautista, αθλητής χόκεϊ επί πάγου των Toronto Blue Jays
Walter Dix, Αμερικανός σπρίντερ
Ashton Eaton, Αμερικανός δεκαθλητής
Η αμερικανική εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών


Μας δειχνει το νεο της μαγιο.. και οχι μονο!

Άλλοι είναι συλλέκτες εμπειριών, άλλοι  νομισμάτων και άλλοι… μαγιό..

Η Ορθούλα Παπαδάκου ανήκει στην τρίτη κατηγορία..


Θαύμασε κι εσύ λοιπόν το μαγιό και το κορμί!



Υπαρχουν και καμπινες...

Οι περισσότεροι λουόμενοι τυλίγονται με μία πετσέτα είτε για να αλλάξουν μαγιό είτε για να το διορθώσουν εάν δεν τους στρώνει καλά ή ακόμα καλύτερα βρίσκουν κάποιο μέρος μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα με σκοπό να αλλάξουν το μαγιό τους. 


Η Jennifer Nicole Lee, φαίνεται πως δεν νοιάζεται για τα αδιάκριτα βλέμματα και γι’αυτο είπε να βγάλει σε κοινή θέα τα κάλλη της αφού αποφάσισε να αλλάξει το μαγιό της στην πισίνα μπροστά στα μάτια των παρευρισκόμενων και όχι σε κάποια καμπίνα.

    

Ως «γκουρού» της γυμναστικής, εθεάθη σε πισίνα ξενοδοχείου να διορθώνει τις ατέλειες στο μαγιό της λίγο πριν απολαύσει το μπάνιο της. 

  

Η 37χρονη γυμνάστρια κάνει καθημερινά σκληρή γυμναστική προκειμένου να αποκτήσει το εν λόγω σώμα το οποίο είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο, καθώς είναι τέλεια σμιλευμένο.




Αναβει φωτιες με το κοκκινο μαγιο της η Ελενα ΠαπαβασιλεΙου!


Φωτιές στις παραλίες της όμορφης Σύρου άναψε η Έλενα Παπαβασιλείου. Η γνωστή παρουσιάστρια βγήκε στην παραλία φορώντας ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό και αναστάτωσε τον αντρικό πληθυσμό με τη σέξυ εμφάνισή της.
 
Η Έλενα βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες μαζί με τον Βαγγέλη Περρή και το επιτελείο της πρωινής εκπομπής του Sfera, στην αρχόντισσα των Κυκλάδων, συνδυάζοντας εργασία και διακοπές. Η ίδια έχει ανεβάσει στο twitter της φωτογραφίες από τη διαμονή της εκεί και τα όμορφα τοπία που έχει συναντήσει. Αυτήν τη φορά, όμως, ανέβασε μια φωτογραφία με μαγιό και προκάλεσε πανικό.
 
/
Την φωτογραφία της συνόδευε και το σχόλιο “Σας στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια από τη Σύρο”, που έδειχνε την καλοκαιρινή της διάθεση και μαρτυρούσε το πόσο όμορφα περνά στο νησί. 

/


Το sexy ατυχημα της Ταμτα!


Τα οπίσθια της Τάμτα στη φόρα έβγαλε το αεράκι που φύσηξε στη Μύκονο!


Η γνωστή τραγουδίστρια ήθελε να απολαύσει τη θέα από το Καλό Λιβάδι όμως...όπως φάνηκε δεν υπολόγισε τα ισχυρά μποφόρ του νησιού....



Μαγιό και μάλιστα floral φορούσε η Τάμτα από μέσα, ωστόσο αρκετά αποκαλυπτικό αφού στις φωτογραφίες τις οποίες μάλιστα η ίδια ανέβασε στο twitter διακρίνονται τα οπίσθια της...



«Excuse my ass....», έγραψε η τραγουδίστρια συνοδεύοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία..








Κρητη:''Ρωβινσωνες'' στην Ελλαδα του 2012 -Η σπηλια που... ραγιζει καρδιες!

Κι'όμως! Αυτή η σπηλιά, στην άκρη του δρόμου, κρύβει μια ιστορία που αφήνει άφωνη και συγκινεί την τοπική κοινωνία... 
Ένα δράμα από εκείνα που ακούει κανείς ότι συμβαίνουν αλλά δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι πραγματικότητα εκτυλίσσεται στην παραλιακή του Ηρακλείου. Μέσα σε μια σπηλιά, στην άκρη του δρόμου ένα ζευγάρι Βούλγαρων μεταναστών έχει φτιάξει ένα σπιτικό με τα ελάχιστα υπάρχοντά του.

Η εικόνα ραγίζει καρδιές με τους δυο μετανάστες να ζουν σαν άλλοι Ρωβινσώνες προσπαθώντας να επιβιώσουν σε μια πόλη που άλλοτε φημιζόταν για την φιλοξενία των ανθρώπων της και που σήμερα την εποχή της κρίσης τους δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο.

Διερχόμενοι οδηγοί και περαστικοί που δεν πίστευαν στα μάτια τους αντικρίζοντας αυτή την εικόνα ανέφεραν το περιστατικό στα τοπικά ΜΜΕ ζητώντας την παρέμβαση των κοινωνικών υπηρεσιών του κράτους.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, το ζευγάρι διαμένει στη σπηλιά τις τελευταίες ημέρες καθώς η οικονομική του κατάσταση δεν επιτρέπει να ενοικιάσει σπίτι. Τα μεροκάματα -συνήθως αγροτικές εργασίες- είναι ελάχιστα και τα χρήματα απολύτως αναγκαία με αποτέλεσμα να βάζουν τη διαβίωσή τους σε δεύτερη μοίρα.

Η περίπτωσή του ζευγαριού δεν άφησε ασυγκίνητη την διοίκηση του ΕΚΗ που βρέθηκε χθες (09-07-2012) στην περιοχή. Τις επόμενες ώρες το ΕΚΗ θα δώσει στο ζευγάρι τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ενώ γίνονται προσπάθειες και συνεννοήσεις να βρεθεί μια λύση.


http://www.alexiptoto.com

Προσεχε! Πισω σου ενας μεγαλος λευκος καρχαριας!


Το περασμένο Σάββατο όλοι αναστατώθηκαν στην παραλία Νοσετ της Νεας Ορλεάνης όταν ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας πλησίασε σε αποσταση αναπνοής ένα καγιάκ.

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Το λιμενικό τόσο με σκάφη όσο και από αέρος προσπαθούσε να εντοπίσει τον καρχαρία προκειμένου να τον απομακρύνει με το καλό ή με το άσχημο και να γίνει και πάλι η παραλία ασφαλής.

Απαγορεύθηκε στους πάντες να μπαίνουν στο νερό και η αγαπημένη παραλία των σέρφερ έγινε απλησίαστη.

Ο μεγάλος λευκός καρχαρίας έκανε την εμφάνισή του λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι μια ναυαγοσώστρια είδε να προεξέχει από το νερό ένα πτερύγιο...
Την ίδια ώρα σε κοντινή απόσταση ένας άνδρας έκανε καγιάκ. Στην αρχή δεν κατάλαβε τίποτα αλλά όταν το συνειδητοποίησε έπαθε σοκ. (ποιός δεν θα πάθαινε...)

Η σκηνή απαθανατίστηκε και κάνει το γύρο του κόσμου.

Σε κάποιους ωστόσο άρχισε να τους αρέσει η ιδέα της υπαρξης ενός τόσο απειλητικού πλάσματος στην περιοχή.
Πίστευαν ότι θα είχαν ιστορίες να λένε στους φίλους τους, ίσως και μια φωτογραφία.

Πάντως, ο τουρισμός μέσα σε ένα 24ωρο έχει μειωθεί και οι τιμές στα καταλύμματα έχουν πεσει κατακόρυφα.

http://www.newsit.gr


Παραδoθηκε η ξανθια ληστης με το τεραστιο στηθος


Άλλη έννοια στον όρο most wanted έδωσε η Τόνι Γουόλκερ, η 22χρονη Αυστραλέζα που έγινε διάσημη στο διαδίκτυο όταν προσπάθησε να ληστέψει βενζινάδικο στο Μπρίσμπειν φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό τοπ. Αλλά όχι μάσκα. Και μόνο ένα γάντι.
Τέσσερις μέρες μετά την ληστεία, η 22χρονη Τόνι Γουόλκερ (γνωστή και ως Buxom Bandit/ ληστής με μπούστο) παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, δηλώνοντας ένοχη για την ληστεία.
Η Τόνι έγινε ταυτόχρονα αντικείμενου πόθου αλλά και κραξίματος, με δημοσιογράφους να σχολιάζουν την απόφασή της να φορέσει μόνο ένα γάντι, αφήνοντας πίσω δεκάδες δαχτυλικά αποτυπώματα.
Σύμφωνα με τον συνεργό της, Αλεξάντερ Τζόσουα Σπίνκς, ο οποίος την περίμενε στο αυτοκίνητο διαφυγής, ο λόγος που η Τόνι φορούσε ένα τόσο αποκαλυπτικό ρούχο είναι γιατί -δευτερόλεπτα πριν την ληστεία- έδειξε το στήθος της στο υπάλληλο του βενζινάδικου «ώστε να έχει κάτι να κοιτάζει».
Η «προικισμένη» ληστής δεν θα βγει με εγγύηση, καθώς βρίσκεται ήδη με αναστολή λόγω προηγούμενων καταδικών της για χρήση ναρκωτικών. Πάντως, οι προτάσεις για γυμνή φωτογράφηση από αντρικά περιοδικά ήδη έχουν αρχίσει να φτάνουν στο γραφείο των δικηγόρων της.


Κρητικο βιολογικο αγγουρι βαρους ...6 κιλων !

Κόπηκε απο μποστάνι στη Σητεία.

Μήκος 70 εκατοστά και βάρος περίπου 6 κιλά έχει το 

αγγούρι που κόπηκε σήμερα από το μποστάνι του κ. Μανώλη 

Καφεσάκη στο Παλαίκαστρο Σητείας.

Το αγγούρι, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε είναι

 βιολογικής καλλιέργειας και βέβαια θα κοσμήσει ...πολλές 

σαλάτες και ρακομεζέδες.


Πηγή: gretalive.gr 

Τα Ζωδια Σημερα 11 Ιουλιου 2012


Κριός
21/3-20/4


Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα έχεις μια διάθεση, να κατανοήσεις σε βάθος όσα συμβαίνουν στη ζωή σου, αλλά και να ερμηνεύσεις τη συμπεριφορά κάποιων προσώπων που σε περιβάλλουν. Καλό είναι να μιλήσεις στα δικά σου άτομα για όσα σκέφτεσαι και, γιατί όχι, να ζητήσεις την άποψή τους. Έτσι, θα πάρεις κάποιες απαντήσεις που ψάχνεις και θα ηρεμήσεις.



Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, πολλά προβλήματα μπορούν να λυθούν και να πάρει η σχέση σου την μορφή που επιθυμείς. Αξιοποίησε το αποψινό βράδυ για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να βρείτε από κοινού λύσεις στις μεταξύ σας διαφορές. Μην κλείνεσαι ακόμη μία φορά στον εαυτό σου, γιατί δεν θα σε βγάλει πουθενά. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, μην το βάζεις κάτω και προσπάθησε να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, ώστε να γίνεις περισσότερο θελκτικός…



Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αν είσαι Κριός, πηγαίνει πολύ καλά και η συνεργασία με τα άτομα που εμπιστεύεσαι, θα αποδώσει καρπούς. Ίσως να σε ταλαιπωρήσουν κάποιες οικονομικές υποθέσεις, αλλά οι καθυστερήσεις είναι παροδικές και δεν πρέπει να αγχώνεσαι και να τα βάφεις μαύρα.







Ταύρος
21/4-20/5


Πολλές καθυστερήσεις σε αγχώνουν το τελευταίο διάστημα, αγαπητέ Ταύρε, αλλά τα πράγματα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο, από εκεί που δεν το περιμένεις. Αν κάνεις λίγη υπομονή, θα δεις ότι όλα θα προχωρήσουν θετικά και θα ηρεμήσεις. Η μέρα είναι καλή για να λύσεις ένα οικογενειακό σου πρόβλημα, που τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει και αποφεύγεις να το αντιμετωπίσεις…



Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, αρκετά από εκείνα που σε προβληματίζουν θα μπουν σε μια σειρά και θα αρχίσουν να λύνονται ένα-ένα. Μην χάνεις την αισιοδοξία και κυρίως, αν είσαι μόνος σου, μη χάνεις την πίστη σου σε κάτι καλό που έρχεται. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, πολύ γρήγορα θα φέρει στο δρόμο σου το άτομο που ονειρεύεσαι.



Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, μπορείς να κάνεις νέα σχέδια και συνεργασίες. Θα δεις ότι οι καταστάσεις σύντομα θα στραφούν υπέρ σου. Άλλωστε, τόσο οι συνεργάτες όσο και οι ανώτεροί σου έχουν εκτιμήσει τις προσπάθειες και την εργατικότητα που επιδεικνύεις, για να προωθήσεις τα συμφέροντα της εταιρείας που εργάζεσαι. Μην βγεις από τον οικονομικό σου προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα παραμονεύουν.







Δίδυμοι
21/5-21/6 



Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Η καλή σου διάθεση και η όρεξη για επικοινωνία σε κάνουν αξιαγάπητο και περιζήτητο. Αν κάποια πράγματα σε στενοχωρούν ή καθυστερούν να υλοποιηθούν, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποια άτομα ενδέχεται να σε σαμποτάρουν χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι.



Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Δίδυμος, καλό είναι να δεις τη σχέση σου κι από μια άλλη πλευρά, πιο θετική και αισιόδοξη. Εσύ που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, κράτησε το χαμόγελό σου, αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, μπορεί να φέρει στο κατώφλι σου ένα άτομο πολύ ενδιαφέρον και αξιόλογο.



Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, είναι καιρός να νιώσεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και να μην αφήνεις κάποια μικρά προβλήματα να σου ρίχνουν την αυτοπεποίθηση. Όλα πάνε καλά ακόμα και στα οικονομικά σου, αρκεί να είσαι έτοιμος για έκτακτες καταστάσεις.








Καρκίνος
22/6-22/7



Όσες καθυστερήσεις σε άγχωναν και σε κρατούσαν πίσω, αγαπητέ Καρκίνε, τώρα αρχίζουν να εξαλείφονται και δίνουν τη θέση τους σε θετικές εξελίξεις των πραγμάτων, που θα σε κάνουν να αισθανθείς ασφαλής και ήρεμος. Παρ’ όλα αυτά, μην παρασυρθείς σήμερα σε βιαστικές κινήσεις. Άφησε τα πράγματα να προχωρήσουν και μην είσαι ανυπόμονος.



Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, απόφυγε τις διενέξεις και μη γίνεσαι επίμονος και φορτικός απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ, αλλά εξαρτάται κι από τη δική σου στάση η δημιουργία μιας όμορφης ατμόσφαιρας. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, βάλε στο νου σου ότι πρέπει να γίνεις πιο τολμηρός, αν θέλεις να αλλάξεις άμεσα αυτήν την κατάσταση και διεκδίκησε με όμορφο τρόπο αυτόν ή αυτήν που σε ενδιαφέρει.



Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, η δυναμική σου στάση θα καταπλήξει και θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε έκτακτες καταστάσεις, που θα προκύψουν. Όσα θέματα χρειάζονταν συμφωνίες και υπογραφές, τώρα μπορούν να τελειώνουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπορούν να μπουν σήμερα σε μια σειρά.








Λέων
23/7-23/8



Η αισιοδοξία βρίσκει ξανά τη θέση της μέσα σου, αγαπητέ Λέων, κι αυτό σε κάνει σήμερα να δείχνεις ανανεωμένος και δημιουργικός. Διάφορες ιδέες, αρκετά ανατρεπτικές, θα περάσουν από το μυαλό σου και μάλιστα θα μπορέσεις να τις υλοποιήσεις με ευκολία και με μεγάλη υποστήριξη από το κοντινό σου περιβάλλον. Γενικά, η δυναμική σου διάθεση λειτουργεί καταλυτικά και σε κάνει ιδιαίτερα παραγωγικό.



Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στη σχέση σου, φίλε Λέων, θα θελήσεις να μιλήσεις για τα συναισθήματα σου και να δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα ανάμεσα σ’ εσένα και το σύντροφό σου. Αν βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, η σημερινή μέρα ευνοεί πολύ τις νέες γνωριμίες, γι’ αυτό φόρεσε τα καλά σου και μην μένεις στιγμή μέσα στο σπίτι.



Επαγγελματικές Προβλέψεις
Προσοχή στην εργασία σου, αν είσαι Λέων, γιατί δεν μπορούν πολλοί να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σου κι αυτό σε εκνευρίζει και σε κάνει ευέξαπτο και ανυπόμονο. Μην προκαλέσεις εντάσεις και κράτησε χαμηλούς τόνους, στην επικοινωνία με τους συναδέλφους σου. Στα οικονομικά, μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου και τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερες οφειλές σου.







Παρθένος
24/8-22/9



Οι σχέσεις κάθε είδους ευνοούνται αυτήν την Τετάρτη για εσένα, αγαπητέ Παρθένε. Σήμερα μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου, αλλά και με φίλους και παρέες, που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Γενικά, είναι μια πολύ καλή μέρα που θα την απολαύσεις, καθώς η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλά από εκείνα που έχεις στο μυαλό σου. Επίσης, κάποια απροσδόκητα νέα θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.



Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, μπορούν να πάνε πολύ καλά, αν περιορίσεις λίγο κι εσύ τις προσδοκίες σου. Όσα ζητάς από τη σχέση σου δεν μπορούν να γίνουν απ’ τη μια μέρα στην άλλη. Εσύ που ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, σήμερα μπορείς να περιμένεις τα πάντα… φλερτ, γνωριμίες και έρωτες…



Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, οι συνθήκες είναι πολύ θετικές και όλα τα νέα σχέδια και ξεκινήματα ευνοούνται ιδιαίτερα. Τα έξοδα πάλι, δεν ευνοούνται καθόλου, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός ως προς το τι ξοδεύεις και πού!







Ζυγός
23/9-22/10



Οι συζητήσεις και οι επαφές με τους γύρω σου, θα παίξουν σήμερα πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, αγαπητέ Ζυγέ. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος να ακούσεις τα προβλήματα των φίλων σου και να βρεις τον τρόπο να τους βοηθήσεις. Το ξέρεις ότι αρκετοί είναι εκείνοι που στηρίζονται σε εσένα, γι’ αυτό μην τους απογοητεύσεις.



Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με τον άνθρωπό σου και να αξιοποιήσεις τις καλές συνθήκες, για ουσιαστική επικοινωνία μαζί του. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, κάνε λίγη υπομονή ακόμα… και θα δεις ότι η τύχη, αλλά και η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, σου επιφυλάσσει κάτι πολύ καλό γι’ αυτό το καλοκαίρι.



Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, καλύτερα να συγκεντρωθείς σε όσα έχεις να κάνεις και να μην προχωρήσεις σε αλλαγές αμφίβολου αποτελέσματος. Η ημέρα δεν ευνοεί κανενός είδους ρίσκο και πρέπει να ασχοληθείς με το να διατηρήσεις τα σημερινά δεδομένα της δουλειάς σου. Τα έξοδά σου θα πρέπει να μειωθούν άμεσα, γιατί τα οικονομικά σου θα έχουν πρόβλημα.








Σκορπιός
23/10-22/11



Υπάρχουν μικρά πρακτικά πράγματα που μπορείς να κάνεις, όταν δε νιώθεις καλά, αγαπητέ Σκορπιέ. Άλλαξε κάποιες συνήθεις που σε κουράζουν και πρόσεξε περισσότερο τον εαυτό σου και τον τρόπο που ζεις. Είναι μια καλή μέρα η σημερινή, για να ξεκινήσεις κάποιες υγιεινές συνήθειες, που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα. Εξάλλου, το πλανητικό σκηνικό θα σου φέρει κάποιες ευχάριστες ειδήσεις, που θα σε χαροποιήσουν απρόσμενα.



Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, καλό είναι να δείξεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να μην αφήνεις τον εγωισμό σου να μπαίνει ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν. Αυτό ισχύει και για εσένα που δεν έχεις σχέση, αλλά υπάρχει κάποιο άτομο να σε ενδιαφέρει. Εξέφρασέ του αυτά που αισθάνεσαι και δεν θα χάσεις.



Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, φίλε Σκορπιέ, αφού νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου και πρέπει να σκεφτείς με προσοχή, αλλά και αισιοδοξία, τις νέες προτάσεις που θα σου γίνουν. Προσοχή επίσης και στα οικονομικά σου!







Τοξότης
23/11-21/12



Αρκετά ζητήματα που παρέμεναν στάσιμα και χωρίς καμιά εξέλιξη, αγαπητέ Τοξότη, αρχίζουν σήμερα να μπαίνουν σε μια πορεία εξέλιξης αρκετά ικανοποιητική για εσένα. Το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνεις είναι να μην αφήσεις το άγχος να πάρει το πάνω χέρι και να φροντίσεις για τις υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί, με ηρεμία και ψύχραιμη αντιμετώπιση.



Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, καλύτερα να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην δώσεις συνέχεια σε κάποιες εντάσεις, που μπορεί να προκύψουν στη σχέση με το σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, να θυμάσαι ότι η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Μην μένεις σπίτι…



Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, η δυναμικότητά σου σήμερα αποτελεί εγγύηση, ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει στη δουλειά σου. Προς το παρόν όμως, καλό είναι να αποφύγεις τα νέα ξεκινήματα και τα οικονομικά ανοίγματα. Επικεντρώσου σε γραφειοκρατικές και νομικές διαδικασίες, που ευνοούνται ιδιαίτερα.








Αιγόκερως
22/12-19/1



Πολλά ζητήματα που σε εκνεύριζαν με τη στασιμότητά τους, αγαπητέ Αιγόκερε, αρχίζουν τώρα να εξελίσσονται γοργά, γεγονός που σε ικανοποιεί και σου λύνει τα χέρια για τα επόμενα βήματα σου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όλα παίρνουν την τροπή που θέλεις. Κάποιες απρόσμενες ειδήσεις, αλλά και αλλαγές, θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Φυσικά, η ανεβασμένη σου διάθεση θα σε βοηθήσει να φτάσεις στους στόχους σου ακόμα πιο άμεσα.



Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα παρέα με τον σύντροφό σου, αν δεν δώσεις μεγάλη σημασία σε διάφορες μικροπαρεξηγήσεις, άνευ ουσίας. Για όσους ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, η νέα γνωριμία θα έρθει εκεί που δεν το περιμένετε. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.



Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, καλό είναι στη δουλειά σου να αποφύγεις κάθε επιπόλαιη απόφαση και να μην ανοίγεσαι με ευκολία στον οποιονδήποτε. Άλλωστε, τα οικονομικά σου χρειάζονται όλη σου την προσοχή σήμερα, για να καλύψεις έξοδα που έχουν γίνει στο παρελθόν.








Υδροχόος
20/1-19/2



Θα χρειαστεί σήμερα να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και ψυχραιμία, αγαπητέ Υδροχόε, για να λύσεις αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν και κυρίως εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην κάνεις πίσω και μην αναβάλεις να δώσεις τη λύση στα ζητήματα που σε απασχολούν. Οι συνθήκες ευνοούν σήμερα αρκετές διευθετήσεις και καλό είναι να τις αξιοποιήσεις.



Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, αν δεν αφήσεις κάποιες ανούσιες διαφωνίες να σε επηρεάσουν, όλα θα είναι πολύ όμορφα και ρομαντικά στη σχέση που διατηρείς. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, απόλαυσε την παρέα αγαπημένων σου προσώπων και μην απογοητεύεσαι, γιατί πολύ σύντομα η τύχη σου επιφυλάσσει κάτι πολύ όμορφο, που θα σε εκπλήξει.



Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, κάποια θέματα που καθυστερούν μπορεί να σε εκνευρίσουν και να σε κάνουν να φερθείς επιπόλαια. Μην επιτρέψεις σε τίποτα να αποσπάσει τη συγκέντρωσή σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, αλλά αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση και σε αυτόν τον τομέα.








Ιχθείς
20/2,20/3



Σήμερα η αποφασιστική σου στάση, αγαπητέ Ιχθύ, θα σου δώσει το πάνω χέρι και θα πετύχεις αυτά που θέλεις, αρκεί να μην επηρεαστείς από την ένταση που μπορεί να νιώσεις, προκειμένου να τελειώνεις με κάποια ζητήματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ιδιαίτερα ό,τι προέρχεται από το παρελθόν, πρέπει να τελειώνει το συντομότερο. Μην αφήσεις τίποτα να σε εμποδίσει, για να κλείσεις διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Πάντως η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι τα εμπόδια, που μπορούν πραγματικά να ανακόψουν την πορεία σου.



Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, αν αφήσεις όλο σου τον ερωτισμό να λειτουργήσει με τρόπο αυθόρμητο, θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου ή, αν είσαι μόνος, με το άτομο που σε ενδιαφέρει.



Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, θα πρέπει να μετριάσεις το άγχος που νιώθεις, για να καταφέρεις να ανταποκριθείς σε όλες τις δυσκολίες που πιθανόν να σου εμφανιστούν. Κάποιες στιγμές τα πράγματα δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από εσένα και πρέπει να δείξεις κατανόηση και να είσαι υπομονετικός. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να παίρνουν μια θετική τροπή.

Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger