Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Βάλερι Φαν ντερ Γκράαφ στο εξώφυλλο του επόμενου Sports Illustrated

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013



Ο επόμενος μεγάλος πειρασμός θα είναι επίσης ξανθός;
Την έχουν αποκαλέσει πολλές φορές ως τον Ολλανδικό κλώνο της Κέιτ Άπτον, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται να έχει υιοθετήσει και τις συνήθειες της.
Την τελευταία φορά που την είδαμε, ήταν στην pin-up φωτογράφηση που πραγματοποίησε για το WILDFOX και δεν χρειάστηκε χρόνος για να καταλάβουμε πως αυτό το κορίτσι έχει ταλέντο.
Φαίνεται όμως ότι εκτός από εμάς το είδε και πολύς άλλος κόσμος, σε σημείο μάλιστα που ειδικά μετά από την φωτογράφηση της με μπικίνι για την Beachbunny, ξεκίνησε να ακούγεται όλο και περισσότερο το όνομα της.
Τα ευχάριστα νέα για όλους εμάς, είναι ότι η Βάλερι αποτελεί ένα από τα φαβορί για το επόμενο εξώφυλλο του ετήσιου Sports Illustrated που παρουσιάζει τα πιο μοναδικά και δροσερά κορίτσια του κόσμου με το μπικίνι τους.
Η Βάλερι ίσως να είναι πράγματι το ιδανικό πρόσωπο για το εξώφυλλο. Οι φωτογραφίες της μιλούν από μόνες τους.
Δείτε τη νέα της φωτογράφηση.











Γιαπωνέζα χάραξε τα Πάθη του Ιησού στην πλάτη της για να διαμαρτυρηθεί για τα τατουάζ [εικόνα]


Η καλλιτέχνης Αντζελα Σου έκανε ένα τατουάζ στην πλάτη της που αποτελείται από 39 αποσπάσματα προσευχών σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζουν τα σημάδια από το μαστίγωμα του Ιησού. 

 θέλοντας με αυτό τον τρόπο να «υμνήσει» την κουλτούρα του «αυτο – ακρωτηριασμού».

Σύμφωνα με ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης η καλλιτέχνης σχεδίασε τις «39 βουρδουλιές» χωρίς να χρησιμοποιήσει μελάνι, ενώ η ίδια στην προσωπική της σελίδα περιγράφει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την επίπονη διαδικασία.

Το πρότζεκτ της Σου έχει ως στόχο τη διαμαρτυρία για τις πρακτικές αυτο ακρωτηριασμού στη σύγχρονη κουλτούρα και αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης έκθεσης με άλλα αντίστοιχα έργα.


iefimerida.gr

Ανέκδοτο: Εξέταση σπέρματος…


Ένας 50χρονος, πάει στο γιατρό για εξέταση σπέρματος, και ο γιατρός του δίνει ένα βαζάκι άδειο και του λέει να το φέρει με δείγμα. Την άλλη μέρα πάει ο 50χρονος με το βαζάκι άδειο.
- Τί έγινε; Που είναι το δείγμα; του λέει ο γιατρός.
- Άσε γιατρέ, πολύ ζόρικα τα πράγματα, πρώτα δοκίμασα με το δεξί μου χέρι αλλά τίποτα. Μετά με το αριστερό, αλλά τίποτα. Μετά δοκίμασα και με τα 2 χέρια, αλλά πάλι τίποτα. Φώναξα την γυναίκα μου, δοκίμασε με το δεξί, τίποτα, με το αριστερό τίποτα, δοκίμασε με το στόμα, πάλι τίποτα.
- Τίποτα;
- Τίποτα, τίποτα. Φώναξα και την κόρη μου.
- Και την κόρη σας!!!!;;; (κάγκελο ο γιατρός)
- Ναι, τί με τα χέρια, τί με το στόμα, τίποτα! Προσπαθήσανε και οι δύο μαζί, τίποτα. Ε, μετά αναγκαστήκαμε να φωνάξουμε και την γειτόνισσα.
- Την γειτόνισσα;;;; (κοντά στο εγκεφαλικό ο γιατρός)
- Ναι την καημένη, την λυπήθηκα, 3 ώρες προσπαθούσε, μια με τα χέρια, μια με το στόμα, αλλά τίποτα.
- Μα είναι φοβερό αυτό που μου λέτε…
- Ακριβώς γι αυτό ήρθα γιατρέ, δώστε μου ένα άλλο βαζάκι, γιατί αυτό δεν ανοίγει με τίποτα…

Κι όμως! Το Facebook κάνει πιο δύσκολο τον χωρισμό


Ο χωρισμός την εποχή του Facebook έχει γίνει πιο δύσκολος, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.

Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια υποστηρίζουν ότι το 1/3 των ανθρώπων που χωρίζουν δεν διαγράφουν φωτογραφίες και παλιά μηνύματα με αποτέλεσμα ο χωρισμός να γίνεται ακόμα πιο δύσκολος.

Ψυχολόγοι τονίζουν ότι διατηρούμε πολλές ψηφιακές αναμνήσεις και παρόλο που θέλουμε να σβήσουμε τις φωτογραφίες και τα μηνύματα των πρώην μας, γρήγορα το μετανιώνουμε!

Οι περισσότεροι μάλιστα λένε ότι τους είναι εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξουν το status τους, από ''σε σχέση'' σε ''ελεύθερος/η''!Ψυχολόγοι που έκαναν την έρευνα συμπληρώνουν ότι είναι ιδιαίτερα επίπονο για πολλούς να πρέπει να σβήσουν και τα tags από φωτογραφίες με τους πρώην τους.


Δείτε τον κακό χαμό και στο super paradise στη Μύκονο...ξεκινάει το καλοκαίρι και σας θυμίζουμε τι χάσατε πέρυσι!


Οι συστάσεις για το super paradise στη Μύκονο  είναι περιττές άλλωστε ποιος δε το ξέρει; Απλά απολαύστε το βίντεο...




ΣΟΚ: Έγκυος μητέρα συνέθλιψε το κεφάλι της 2χρονης κορούλας της


Η 21χρονη έγκυος μητέρα ομολόγησε τον φόνο της 2χρονης κορούλας της...

Η γυναίκα που μένει στη Citrus County της Φλόριντα ομολόγησε στην αστυνομία ότι συνέθλιψε το κεφάλι της μικρής της κόρης στον τοίχο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η Chelsea Huggett, που είναι 8 μηνών έγκυος, στην αρχή κατηγόρησε τον φίλο της για τη δολοφονία της μικρής, ωστόσο μετά την νεκροψία υπεχρεώθηκε να αποκαλύψει την αλήθεια.

Η μητέρα θα δικαστεί για τη δολοφονία της κόρης της... 


Γιατί οι άνδρες λατρεύουν τις καμπύλες;


Έρευνα αποκαλύπτει, πως η θέα μιας γυναίκας με σώμα «κλεψύδρα» τονώνει τους άνδρες όσο το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά. 

Σύμφωνα με την έρευνα, όταν οι άνδρες κοιτάζουν ένα σώμα με καμπύλες, ενεργοποιούν το μέρος του εγκεφάλου που συνδέεται με αισθήματα επιβράβευσης.

Από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας

Οι επιστήμονες λένε πως τα ευρήματα τους εξηγούν γιατί είναι ελκυστικές γυναίκες με καμπύλες όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και η Μπιγιονσέ Νόουλς. Οι ερευνητές πήραν ένα δείγμα 14 ανδρών με μέσο όρο ηλικίας τα 25 και τους έδειξαν φωτογραφίες του πίσω μέρους επτά γυναικών. Στη συνέχεια έκαναν πλαστικές επεμβάσεις στις γυναίκες αναδιανέμοντας λίπος από τη μέση τους στα οπίσθια τους χωρίς να αλλάζει το συνολικό τους βάρος.

Εγκεφαλογραφήματα στους άνδρες έδειξαν πως κοιτάζοντας τις γυναίκες μετά την επέμβαση ενεργοποιούνταν μέρη του εγκεφάλου που συνδέονται με την επιβράβευση, συμπεριλαμβανομένων περιοχών που συνδέονται με την αντίδραση στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Ο ερευνητής Στίβεν Πλάτεκ, εξελικτικός γνωστικός νευρολόγος είπε: «Είναι κάτι παραπάνω από την αγορά περιοδικών».

«Τα ευρήματα αυτά μπορεί να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε καλύτερα των εθισμό στην πορνογραφία και συνδεδεμένες διαταραχές, όπως η στυτική δυσλειτουργία με την έλλειψη πορνογραφικού υλικού”.

Οι επιστήμονες επίσης βρήκαν πως αλλαγές στο δείκτη σωματικού βάρους των γυναικών επηρέασαν περιοχές του εγκεφάλου που συνδέονται με την οπτική εκτίμηση μεγέθους και σχήματος. Ο κος Πλάτεκ είπε πως αυτό μπορεί να είναι ένδειξη πως το σωματικό λίπος επηρεάζει την κρίση της γυναικείας ομορφιάς περισσότερο σύμφωνα με τις κοινωνικές επιταγές και λιγότερο με τον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος.

Τι μπορεί να κάνει έναν άνδρα να κλάψει;



Ένας χωρισμός ακόμα και αν στο τέλος μπορεί να βιωθεί λυτρωτικά για το ένα ή και τα δύο μέρη, κατά βάση είναι μια επώδυνη εμπειρία 

Όταν οι σύντροφοι δεσμεύονται σε μια κοντινή μακροχρόνια σχέση, συνειδητά ή και ασυνείδητα επενδύουν και προσδοκούν στην κάλυψη βασικών τους ψυχολογικών αναγκών όπως αυτές διαμορφώθηκαν μέσα στην προσωπική ιστορία του καθενός.

Το συμβόλαιο μιας σχέσης συχνά έχει άδηλους όρους, οι οποίοι είναι δύσκολο να επαναδιαπραγματευτούν από το ζευγάρι στην πορεία της σχέσης ακριβώς γιατί δεν είναι πάντα συνειδητοί και φυσικά δεν έχουν επικοινωνηθεί με καθαρότητα.

Η ματαίωση της κάλυψης αυτών των ψυχολογικών αναγκών έχει κόστος τόσο για τις γυναίκες, όσο και για τους άνδρες. Ποιες είναι οι προκλήσεις που θέτει ένας χωρισμός ή ένα διαζύγιο στον άνδρα;

Γράφει ο Γράφει ο Χρήστος Ζιούβας, Ψυχοθεραπευτής-Οικογενειακός θεραπευτής και συνεργάτης του Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων.

Ο άνδρας καλείται να διαχειριστεί επώδυνα συναισθήματα αποχωρισμού και απώλειας 

Η επωδός «οι άνδρες δεν κλαίνε» με την οποία αρκετοί άνδρες γαλουχήθηκαν, δημιουργεί συναισθήματα ντροπής και φόβου στους θλιμμένους άνδρες. Αν εκφράσουν την λύπη τους για τα ματαιωμένα τους όνειρα, φοβούνται ότι αμφισβητείται η ανδρική τους ταυτότητα. Η έκφραση τέτοιων συναισθημάτων προσιδιάζει την γυναικεία διαχείριση της απώλειας και ως εκ τούτου δημιουργεί φόβους εκθήλυνσης και ντροπή στους άνδρες που έχουν μάθει να ορίζουν την ταυτότητά τους σε αντιπαραβολή με την γυναικεία.

Ο «πραγματικός άνδρας» για το μόνο που σίγουρα δεν πρέπει να κατηγορηθεί είναι ότι κάνει σαν γυναίκα. Η ανάσχεση της θλίψης από την ντροπή προκαλεί και συχνά εκφράζεται στους άνδρες σε μια γενικευμένη οργή, ενίοτε και επιθετικότητα. Στην άλλη πλευρά του νομίσματος, ο έλεγχος αυτής της οργής πολλές φορές παίρνει την μορφή συγκαλυμμένης κατάθλιψης πίσω από αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές όπως ο αλκοολισμός, η πολυφαγία, η επικίνδυνη οδήγηση ή ακόμα και σεξουαλικές συμπεριφορές υψηλού κινδύνου.

Η πρόκληση που θέτει ένας χωρισμός για τον άνδρα είναι να μάθει να αναγνωρίζει και να εκφράζει συναισθήματα λύπης, φόβου, απογοήτευσης, ανεπάρκειας, άγχους και ανασφάλειας που πυροδοτούνται από τη εν λόγω διαδικασία, αποφεύγοντας την εκδραμάτιση ή απώθησή τους.

Η διαδικασία αυτή είναι ιδιαίτερα δυσχερής για πολλούς άνδρες γιατί το αντικείμενο της απώλειας – η γυναίκα τους – που τώρα προκαλεί αυτά τα «δύσπεπτα» συναισθήματα, ήταν συχνά το πρόσωπο που μεταβόλιζε την συναισθηματική τους ζωή και τους βοηθούσε να ρυθμίσουν τα συναισθήματά τους έως τότε.

Η σχέση του άνδρα με τη μητέρα του 

Η μητέρα – η πρώτη γυναίκα στη ζωή όλων μας – είναι αυτή που συνήθως μας μαθαίνει να διακρίνουμε τα συναισθήματά μας και κυρίως μας μαθαίνει να τα ρυθμίζουμε σε ανεκτά επίπεδα μέσα από τον στενό δεσμό που κτίζει μαζί μας. Η επιτυχής ενδοβολή και η σταδιακή οικειοποίηση αυτής της ψυχολογικής διεργασίας μας αυξάνει τον βαθμό συναισθηματικής αυτονομίας.

Μέρος όμως αυτής της διαδικασίας για τα αγόρια είναι και η διαφοροποίηση και αποστασιοποίηση από την μητέρα, μέσα από την ταύτιση με τον πατέρα ή γενικότερα την υιοθέτησή τους από τον κόσμο των ανδρών. Πολλοί μελετητές ορίζουν τις τελευταίες αυτές διεργασίες ως ουσιαστικά – θεσμοθετημένες ή άτυπες – διαδικασίες μύησης των αγοριών στον κόσμο των ανδρών.

Γιατί οι άνδρες αμέσως μετά από έναν χωρισμό συχνά,αναζητούν άλλη ερωτική συντροφιά; 

Από όποια οπτική και αν ειδωθεί, σε αυτή την ψυχολογική διεργασία πολλές δυσκολίες μπορούν να προκύψουν και η ικανότητα ενός άνδρα να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του συχνά καταλήγει να είναι λιγότερο από επαρκής.

Σε περιόδους κρίσης – όπως εν προκειμένου σε ένα χωρισμό – πολλές φορές οι άνδρες προστρέχουν με αμφιθυμικά συναισθήματα σε άλλες γυναίκες να τους ανακουφίσουν (φίλες, ερωμένες, μητρικές φιγούρες). Η παρουσία άλλων ανδρών που μπορούν να συντονιστούν συναισθηματικά μαζί τους και να τους καθησυχάσουν συχνά είναι ελλειμματική.

Εκφράζουν οι άνδρες τα συναισθήματά τους, μιλούν για τον πόνο του χωρισμού; 

Ένας χωρισμός για τον άνδρα μπορεί να είναι μια πιεστική συνθήκη που θα τον ωθήσει να αναθεωρήσει τον τρόπο και το περιεχόμενο στην επικοινωνία του καθώς και το δίκτυο συνομιλητών του. Για αρκετούς άνδρες είναι αρκετά δύσκολο να μιλήσουν για την υποκειμενική τους εμπειρία, συνήθως αρέσκονται να μιλάνε για θέματα έξω από αυτούς και με «αντικειμενικό» τρόπο και επιχειρηματολογία.

Για έναν άνδρα μπορεί να είναι οικείο να μιλήσει γενικά και αφαιρετικά για ένα πρόβλημα σχέσης, είναι όμως αρκετά δύσκολο να τοποθετηθεί υποκειμενικά και συχνά χωρίς να είναι σε θέση να παρέχει μια «συνολική, ριζική λύση του προβλήματος». Συχνά οι άνδρες «μιλάνε» με τις πράξεις τους, οι οποίες ωστόσο χρειάζονται «μετάφραση»

Σύμφωνα με τα παραπάνω, ένας χωρισμός για έναν άνδρα, μπορεί να είναι και ο χωρισμός από εκείνη την πλευρά του εαυτού του που αποποιείται κάποια συναισθήματα, ένας χωρισμός από την πλευρά του εαυτού που αρνείται να ζητήσει βοήθεια και να εκτεθεί συναισθηματικά. Υπό αυτή την έννοια, η πρόκληση για τον χωρισμένο άνδρα είναι να πάρει διαζύγιο και από έναν στερεοτυπικό τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται συναισθηματικά φορτισμένες περιστάσεις.

Ο χωρισμένος πατέρας. Πώς αντιδρά; 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι πατεράδες που μετά από έναν χωρισμό οχυρώνονται πίσω από «τον ρόλο του καλού κουβαλητή» και ουσιαστικά αποσύρονται συναισθηματικά από την ζωή των παιδιών τους.

Ο χωρισμένος άνδρας-πατέρας έχει να αντιμετωπίσει πολλαπλές δυσκολίες ώστε να αποφύγει την παραπάνω εξέλιξη. Καλείται να αυξήσει στο μέτρο του δυνατού τον τακτικό χρόνο παραμονής με το/α παιδί/α του. Στον χρόνο αυτό έχει να καλύψει αρμοδιότητες που υπερβαίνουν τις πιο παραδοσιακές προδιαγραφές του πατρικού ρόλου (βάσει τον οποίων και ο ίδιος κατά πάσα πιθανότητα ανατράφηκε): να μεριμνήσει για τις καθημερινές βασικές ανάγκες του παιδιού, να το στηρίξει συναισθηματικά, να το ακούσει, να το υποστηρίξει σε δραστηριότητες.

Πολλοί άνδρες της νέας γενιάς, είναι συχνά διατεθειμένοι να παίξουν ένα πιο ενεργό ρόλο στην ανατροφή του παιδιού τους στην προσπάθειά τους να γράψουν ένα επανορθωτικό σενάριο σε σχέση με την συναισθηματική απουσία που βίωσαν πολλοί από αυτούς στη σχέση με τον δικό τους πατέρα.

Έτσι δεν είναι πια σπάνιο, ο άνδρας να αναλαμβάνει πιο σύνθετους γονεϊκούς ρόλους μετά από ένα χωρισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι τις τελευταίες δεκαετίες έχουν αναπτυχθεί σύλλογοι ανδρών που διεκδικούν και επιχειρηματολογούν υπέρ των ίσων δικαιωμάτων επιμέλειας των πατεράδων με τις μητέρες μετά από ένα διαζύγιο.

Σε αντίθεση με το σύνηθες μέχρι τώρα, που ήθελε τις μητέρες να απευθύνονται σε οικογενειακούς θεραπευτές για ζητήματα που αφορούσαν στα παιδιά και γενικότερα στην συναισθηματική ζωή της οικογένειας, κάποιοι σύγχρονοι άνδρες ξεπερνάνε την παραδοσιακή δυσπιστία τους προς την ψυχοθεραπεία και φτάνουν στο σημείο να πάρουν την πρωτοβουλία να απευθυνθούν οι ίδιοι σε κάποιο ψυχοθεραπευτή είτε για κάποιο θέμα που τους προβληματίζει για τα παιδιά τους ή ακόμα και σε σχέση με την συντροφική τους σχέση.

Οι άνδρες έχουν ανάγκη να μιλήσουν 

Οι νέες αυτές τάσεις μπορεί να μην είναι ακόμα κυρίαρχες ωστόσο, είναι υπαρκτές και αποτυπώνονται και στην καθημερινή ψυχοθεραπευτική πρακτική όπου έχουν αυξηθεί τόσο ο αριθμός, όσο και το εύρος των αιτημάτων που προέρχονται από άνδρες. Η αντίληψη ότι “Οι άνδρες δεν μιλούν πολύ… την αγάπη τους την δείχνουν με πράξεις” βρίσκεται σε αναθεώρηση. Οι άνδρες έχουν ανάγκη από νέους συνομιλητές με τους οποίους θα εμπλακούν σε νέου τύπου συζητήσεις λιγότερο κοινωνικές και περισσότερο αναστοχαστικές και αυτοαναφορικές.

Ίσως αναδεικνύεται η ανάγκη για ένα νέο ανδρικό λόγο, διαφοροποιημένο τόσο από τον κυρίαρχο τρόπο που επικοινωνούν ή προσδοκούν να επικοινωνήσουν οι γυναίκες όσο και από τον παραδοσιακό επιχειρησιακό (instrumental) ανδρικό λόγο που έχει μια επίστρωση αντικειμενικότητες και ορθολογισμού, και ο οποίος είναι γραμμικός και προσανατολισμένος στην επίλυση εξωτερικών προβλημάτων.

Πηγή: pestanea

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Σχέδιο δολοφονίας κατά του Πατριάρχη Βαρθολομαίου


Ένα σχέδιο δολοφονίας κατά του Πατριάρχη Βαρθολομαίου αποκάλυψαν οι τουρκικές αρχές στην Άγκυρα, όπως μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Ήδη έχει συλληφθεί ένας ύποπτος, ενώ η τουρκική αστυνομία αναζητά άλλους δύο.

Η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε, όταν έφτασε στην αστυνομία ανώνυμη επιστολή από την επαρχία Καϊσέρι, σύμφωνα με την οποία ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα ήταν στόχος δολοφονίας στις 29 Μαΐου, κατά την 560ή επέτειο από την Άλωση της Πόλης.

Ο ύποπτος που συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη είχε πρόσφατα αφιχθεί από τη συγκεκριμένη επαρχία της κεντρικής Ανατολίας. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι επισκέπτεται συγγενείς στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με την έρευνα, ο συγκεκριμένος άνδρας, του οποίου έχουν γίνει γνωστά τα αρχικά Σ.Α, είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν ότι σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Πατριάρχη, πάλι μέσω ανώνυμης επιστολής.

Πάντως, ο κ. Βαρθολομαίος έχει γίνει και άλλες φορές στόχος σχεδιαζόμενης δολοφονίας. Ο προκαθήμενος της Ορθοδοξίας ήταν στη λίστα των στόχων του δικτύου Εργκένεκον, που ήθελε να ανατρέψει την τουρκική κυβέρνηση.

Ο ίδιος ο Πατριάρχης είχε δηλώσει σε συνέντευξή του το 2009 ότι «σκοτεινές δυνάμεις σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν τις μειονότητες για να ανατρέψουν την κυβέρνηση», λίγο μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης Εργκένεκον.

Επίσης, το όνομα του κ. Βαρθολομαίου υπήρχε και στη λίστα εκτελέσεων, στην υπόθεση Βαριοπούλα. Οι Τούρκοι στρατιωτικοί, που σχεδίαζαν πραξικόπημα το σχέδιο του οποίου αποκαλύφθηκε το 2010, σκόπευαν να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση Ερντογάν, δολοφονώντας ξένους θρησκευτικούς ηγέτες, όπως τον κ. Βαρθολομαίο, τον Αρμένιο πατριάρχη Μέσρομπ Μουταφιάν και τον πρώην εκπρόσωπο του Βατικανού, Τζορτζ Μάροβιτς.


Αγόρασε πρόστυχα εσώρουχα και...




ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ: Προσπαθεί να γίνει η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο




Τη στιγμή που η πλειονότητα των γυναικών,κάθε ηλικίας, στον κόσμο προσπαθούν να αδυνατίσουν, μία 23χρονη κάνει τα πάντα για να παχύνει. 

Η Τάμυ Λανγκ κάποτε ήταν μία αδύνατη κοπέλα που φόραγε στενά τζιν και κολλητά μπλουζάκια,ήταν αθλητικός τύπος και έβγαινε έξω με τους φίλους της.

Ξαφνικά ξεκίνησε αντίστροφη δίαιτα για να ανατρέψει την εμφάνισή της και να γίνει χοντρή. Περνάει ώρες ατελείωτες τρώγοντας τηγανιτό κοτόπουλο,ντόνατς και ολόκληρα “κεφάλια” τυριών. Επιπλέον βάζει τον σύντροφό της να της δίνει με σωληνάκι μιλκ σέικ,για να παίρνει τις 5.000 απαραίτητες θερμίδες,ημερησίως.

Η Τάμυ κάνει αυτήν τη δίαιτα τους τελευταίους έξι μήνες και ο σκοπός της είναι να πάρει βάρος για να γίνει Η Πιο Όμορφη Χονδρή Γυναίκα του διαδικτύου. Έχει ήδη φτάσει στο μισό από το βάρος που απαιτείται,για να σπάσει το ρεκόρ, κερδίζοντας τα διπλάσια από τα κιλά που ήταν όταν ξεκίνησε τη διατροφή αυτή.

Η ίδια δηλώνει ότι δεν την πειράζει που χαλάει τη σιλουέτα της και επιμένει πως θα κάνει τα πάντα για να “κερδίσει το όνειρό της”.

“Ποτέ δεν ήμουν ευτυχέστερη, από ότι τώρα που δουλεύω για να πάρω κιλά. Με χαροποιεί που κερδίζω πολλά χρήματα, για να κάνω αυτό που μου αρέσει, το αγαπώ και θέλω όλο και περισσότερο να το κάνω.Και δε με νοιάζει καθόλου που έχω γίνει τόσο χονδρή.”

Είναι ενδεικτικό ότι τρώει 30 ντόνατς την ημέρα και ότι βάζει τον 28χρονο σύντροφό της να την ταΐζει.Μπορεί σε μία μέρα να χαλάσουν μέχρι και 70 βρετανικές λίρες για τζανκ φουντ.

Η Τάμυ τραβάει βίντεο την ώρα που τρώει και τα ανεβάζει στο διαδίκτυο, για τους φαν της, που είναι πάρα πολλοί.

Κάποιοι από αυτούς της στέλνουν και αιτήματα με το τι θέλουν να τη δουν να τρώει.

“Μπορεί να βγάλω ακόμα και μέχρι 1.000 λίρες (Αγγλίας) και ελπίζω να φτάσω σε πολύ μεγαλύτερο βάρος από αυτό που είμαι τώρα” λέει η Τάμυ.

Ο σύντροφός της, είναι μαζί της τους τελευταίους οκτώ μήνες, δηλώνει πως δεν τον νοιάζει που η κοπέλα του τραβάει την προσοχή όλου του κόσμου.

“Θα την αγαπάω όπως και να είναι”δηλώνει ο 28χρονος σύντροφος της Τάμυ.

Όσο για την οικογένειά της, η νεαρή δηλώνει πως “έχουν παρατηρήσει ότι έχω πάρει βάρος,αλλά δεν ξέρουν ότι το κάνω επίτηδες.Το πιθανότερο είναι ότι αν το μάθουν δε θα συμφωνήσουν”.

Ο γιατρός της,από την πλευρά του,λέει ότι η 23χρονη Τάμυ “παίρνει το ρίσκο να πεθάνει νωρίς.Και η πιθανότητα πρόωρου θανάτου της είναι 100%”.

http://www.newsit.com.cy/

Οι χειρότερες και οι καλύτερες τροφές για τα δόντια


Υπάρχουν τροφές που λειτουργούν θετικά και άλλες που κάνουν κακό στην υγεία των δοντιών μας. Δείτε ποιες είναι αυτές και συμπεριλάβετέ τες, είτε περιορίστε τες από την διατροφή σας.

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Αυτή η τόσο σημαντική πρόταση, ισχύει φυσικά και για τα δόντια μας, το όργανο που μας βοηθά να μασάμε, να καταπίνουμε και να μιλάμε. Δώστε τους λοιπόν, λίγη παραπάνω σημασία και θα γλιτώσετε και από προβλήματα στη στοματική κοιλότητα και από τις δαπανηρές επισκέψεις στον οδοντίατρο.
Τις παρακάτω τροφές που βλάπτουν τους κυνόδοντες και τους γομφίους μας, δε χρειάζεται να τις αποκλείσετε από τη διατροφή σας αλλά καλό είναι να τις καταναλώνετε με μέτρο. Μια καραμέλα βουτύρου άλλωστε, μια φορά στο τόσο, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Εσπεριδοειδή
Τα εσπεριδοειδή φρούτα που κάνουν καλό στην υγεία μας με πολλούς τρόπους, ενοχοποιούνται για τις βλαβερές τους συνέπειες στα δόντια μας. Η όξινη φύση του χυμού από τα λεμόνια και τα grapefruit, οδηγεί στη σταδιακή διάβρωση του σμάλτου των δοντιών. Ο χυμός πορτοκαλιού πάντως, προξενεί μικρότερη ζημιά. Πάντως, κυκλοφορούν στο εμπόριο χυμοί πορτοκαλιού ενισχυμένοι με ασβέστιο, που ενισχύει με τη σειρά του το σμάλτο των δοντιών. Σε κάθε περίπτωση, βουρτσίζετε τα δόντια σας μετά την κατανάλωση χυμών εσπεριδοειδών.
Μαλακές καραμέλες
Οι καραμέλες βουτύρου που όλοι αγαπήσαμε σαν παιδιά και ακόμα αγαπάμε, κάνουν δυστυχώς πολύ κακό στα δόντια. Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβουμε αφού κολλάνε στα δόντια, επιτρέποντας στα βακτήρια του στόματος να τρέφονται με την ησυχία τους με την ζάχαρη της καραμέλας, να παράγουν τα κατάλληλα οξέα και να καταστρέφουν τα δόντια αναγκάζοντάς μας σε επίσκεψη στον οδοντίατρο. Εκτός των άλλων, οι μαλακές καραμέλες, φέρουν οι ίδιες, στη σύστασή τους, διαβρωτικά οξέα που δρουν βοηθητικά στα οξέα των βακτηρίων.
Καραμέλες
Οι κλασικές καραμέλες, μπορεί να μην κολλάνε στα δόντια το ίδιο εύκολα με τις μαλακές, αλλά ακόμα και το γεγονός ότι δεν διαλύονται εύκολα στο στόμα, με αποτέλεσμα την παρατεταμένη παραμονή τους σε αυτό, δίνει άπλετο χρόνο στα βακτήρια για την παραγωγή των διαβρωτικών οξέων. Οι σκληρές καραμέλες εκτός αυτού, καταφέρνουν εκτός από την διάβρωση του σμάλτου και το -συχνά παρατηρούμενο- σπάσιμο των δοντιών, κάτι που δεν διορθώνεται ούτε με το νήμα ούτε με το καλό βούρτσισμα μετά την κατανάλωση. Και η επίσκεψη στον ορθοδοντικό είναι η επόμενη κίνηση.
Πίκλες
Το οξύ, που παρέχεται μέσω του ξυδιού, είναι απαραίτητο για την παρασκευή της πίκλας. Το ξύδι όμως, που δίνει στις πίκλες την αλμυρή και ελαφρώς ξινή γεύση τους και τις κάνει τόσο αγαπητές, είναι αυτό που προκαλεί ζημιά στο σμάλτο των δοντιών. Καλό είναι λοιπόν, να φροντίζουμε επιμελώς τα δόντια μας μετά την κατανάλωσή τους.
Αναψυκτικά
Τα αναψυκτικά που είναι πλούσια σε ζάχαρη, είναι γνωστό ότι κάνουν κακό στην υγεία μας γενικότερα, αλλά και στην υγεία των δοντιών μας. Το μεγαλύτερο κακό όμως δεν το κάνει η ζάχαρη, αλλά τα οξέα που εντοπίζονται στα ανθρακούχα αυτά ποτά και μπορούν να βλάψουν σε μεγαλύτερο βαθμό τα δόντια μας. Τέλος, ακόμα και τα αναψυκτικά διαίτης, κάνουν κακό στα δόντια, με το κιτρικό και φωσφορικό οξύ στα συστατικά τους. Αν ωστόσο δεν μπορείτε να… ζήσετε χωρίς αναψυκτικό, προτιμήστε να τα καταναλώνετε κατά τη διάρκεια του φαγητού, ώστε η τροφή να εξουδετερώνει το οξύ. Επιπλέον μειώνεται η περίοδος έκθεσης των δοντιών στο οξύ όταν αυτά συνδυάζονται με το φαγητό.
Ενεργειακά ποτά
Εάν επιθυμείτε κάτι γλυκό και ανθρακούχο, μια καλή εναλλακτική των αναψυκτικών είναι τα ενεργειακά ποτά. Καλύτερα, μια καλή εναλλακτική για τον ουρανίσκο σας, γιατί για τα δόντια σας είναι επίσης μια κακή επιλογή. Τα ενεργειακά ποτά, είναι όξινα, προξενώντας πολλές φορές ακόμα μεγαλύτερο κακό στα δόντια, από τα αναψυκτικά.
Κρασί
Οι ειδικοί λένε πως οτιδήποτε δεν θέλετε να λερώσει το λευκό σας τραπεζομάντηλο, δεν θέλετε να «λερώσει» και τα δόντια σας. Τα χρωματογόνα που περιέχονται στο κόκκινο κρασί, παράγουν με τη σειρά τους ουσίες που αποχρωματίζουν τα δόντια. Επιπλέον, οι τανίνες του κόκκινου κρασιού στεγνώνουν το στόμα, δημιουργώντας ακόμα περισσότερους λεκέδες στα δόντια. Ο εχθρός, ωστόσο, δεν είναι μόνο το κόκκινο κρασί αλλά και το λευκό, το οποίο περιέχει οξέα, που επιτρέπουν λεκέδες από τα τρόφιμα ή άλλα ποτά να κάνουν «καλύτερα» τη δουλειά τους.
Κρακεράκια
Οι επεξεργασμένοι υδατάνθρακες, όπως είναι τα δημοφιλή κράκερ, μετατρέπονται εύκολα σε ζάχαρη μέσα στο στόμα, παρέχοντας μπόλικη τροφή στα βακτήρια του στόματος, που χαλάνε τα δόντια μας. Επιπλέον, όταν τα μασάμε, δημιουργείτε ένας πολτός που κολλάει στα δόντια και ανάμεσά τους, καταστρέφοντάς τα. Όσοι πάντως τα καταναλώνουν μια στο τόσο, δεν έχουν φόβο, πόσο μάλλον όταν φροντίζουν για τη στοματική υγιεινή τους μετά από κάθε πακέτο κράκερ.
Καφές
Οι λεκέδες που παρατηρείτε στην κούπα του καφέ αφού τον έχετε πιεί, είναι οι ίδιοι λεκέδες που παρατηρούν οι άλλοι στα δόντια σας, αφού έχετε καταναλώσει πολύ καφέ και για πολύ καιρό, χωρίς τη σωστή στοματική υγιεινή. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι οι λεκέδες του καφέ είναι περισσότερο επίμονοι από τους λεκέδες του τσιγάρου. Μην επιτρέψετε λοιπόν σε κανέναν καπνιστή να σας… παίξει τον έξυπνο.
Τσάι
Το τσάι που προτιμούν όσοι ενοχοποιούν τον καφέ, για τα δεινά που προκαλεί στον οργανισμό μας, έχει και εκείνο το μερίδιό του στην κακή στοματική υγιεινή. Ειδικά το μαύρο τσάι, μπορεί να λεκιάσει τα δόντια σας, περισσότερο από τον καφέ, αφού περιέχει τανίνες που υπάρχουν και στο κόκκινο κρασί. Επομένως, οι ποικιλίες τσαγιού με χαμηλότερη περιεκτικότητα σε τανίνες, όπως το πράσινο και το λευκό τσάι, δεν προκαλούν τόσο κακό, όσο το μαύρο. Να τις προτιμάτε.
Πώς να «σώσετε» την κατάσταση
Τώρα που γνωρίζουμε ποιες τροφές κάνουν κακό στα δόντια, καλό είναι να δούμε και ποιες τροφές, βοηθούν στην υγεία των δοντιών ή ακόμα καλύτερα, μπορούν να διασώσουν την υγιεινή του στόματος όταν έχει ξεφύγει του ελέγχου μας. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι αν ακολουθείτε μια υγιεινή διατροφή, τότε ήδη τρώτε κάποιες από αυτές τις «καθαριστικές» τροφές.
Τσίχλα χωρίς ζάχαρη
Η τσίχλες χωρίς ζάχαρη βοηθούν στον καθαρισμό των δοντιών, ενεργοποιώντας τους σιελογόνους αδένες. Το σάλιο είναι ένας τρόπος φυσικού καθαρισμού του στόματος από τα οξέα που δημιουργούν τα στοματικά βακτήρια. Επιπλέον περιέχει ασβέστιο, που ενισχύει τα δόντια. Τέλος, μερικές τσίχλες χωρίς ζάχαρη, περιέχουν ξυλιτόλη, που από μόνη της περιορίζει τη δράση των βακτηρίων.
Νερό
Το νερό, όπως και το σάλιο, βοηθά στο φυσικό καθαρισμό των δοντιών από τα σάκχαρα και τα οξέα. Περιέχει επίσης φθόριο που προστατεύει τα δόντια από τη διάβρωση και περιέχεται μάλιστα και σε μερικές οδοντόκρεμες και οδοντικά διαλύματα. Το νερό λοιπόν κάνει καλό και στα δόντια.
Γαλακτοκομικά προϊόντα
Το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι οι βασικές πηγές ασβεστίου, το οποίο είναι σημαντικό για την υγεία των δοντιών, αλλά και για τη γενικότερη υγεία μας. Το ασβέστιο φροντίζει για το σμάλτο των δοντιών, όπως φροντίζει και για τα κόκκαλα του σώματος. Τα τυριά μάλιστα, περιέχουν καζεΐνη, που σε συνδυασμό με το ασβέστιο, παίζει σημαντικό ρόλο, στην διατήρηση της υγείας των δοντιών αλλά και στην «επισκευή» του χαλασμένου σμάλτου.
Φυτικές ίνες
Τα φυλλώδη λαχανικά και γενικότερα οι τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, πέραν όλων των καλών που προσφέρουν στον οργανισμό, επειδή απαιτούν παραπάνω μάσημα από τις άλλες τροφές, κάνουν πολύ καλό και στα δόντια. Το σάλιο που ενεργοποιείται με το μάσημα και τα κομματάκια από τα λαχανικά, καθαρίζουν τα δόντια και κάθε γωνιά του στόματος, περισσότερο από κάθε άλλη τροφή.
Φράουλες
Οι φράουλες είναι καλές για τα δόντια καθώς περιέχουν φυσικό λευκαντικό δοντιών. Δοκιμάστε να πολτοποιήσετε μερικές, προσθέστε και λίγη μαγειρική σόδα και απλώστε το μίγμα στα δόντια σας με μια μαλακή οδοντόβουρτσα. Μετά από πέντε λεπτά καθαρίστε, χαμογελάστε και θα δείτε ότι το χαμόγελό σας θα είναι πιο λευκό. Μην ξεχάσετε όμως να χρησιμοποιήσετε οδοντικό νήμα, για τους σπόρους της φράουλας που θα τρυπώσουν ανάμεσα στα δόντια σας. Αυτοί οι σπόροι αν ξεχαστούν εκεί, δεν θα λειτουργήσουν λευκαντικά.

http://www.clickatlife.gr/

Δείτε το νέο look της Ελένης Μενεγάκη που ξαφνιάζει!



Αλλαγή τρελή! 

Η Ελένη Μενεγάκη με στυλ ρομαντικό και αποκαλυπτικό, μας θύμισε την Marilyn Monroe και ναζιάρα όπως είναι πιστεύουμε ότι της πάει εξίσου αυτή η αμφίεση. Φυσικά δεν κουρεύτηκε αλλά έκανε ένα τεχνητό καρέ που ξεγελάει! Μήπως όμως να το κανε; Δείτε και πείτε μας!





Θα έτρωγε ξύλο στις φυλακές Κορυδαλλού η μάνα που συνευρισκόταν με τον γιο της...

Εξαγριωμένες ήταν οι γυναίκες κρατούμενες στις φυλακές Κορυδαλλού στην είδηση οτι φθάνει άμεσα η 41χρονη από την Πάτρα που κατηγορείται πως ασέλγησε σε βάρος του ανήλικου γιου της και μαζι με τον άντρα της και πατέρα των παιδιών.

Ο κίνδυνος να εφαρμοστούν "εσωτερικοί κανονισμοί" των φυλακών, μεταξύ των κρατουμένων ήταν μεγάλος και η 41χρονη από την Πάτρα αντιμετώπιζε κίνδυνο να λυντσαριστεί.

Η 41χρονη μεταφέρθηκε τελικά στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών, αφού στον Κορυδαλλό δεν την δέχθηκαν.

Στη Θήβα οι αντιδράσεις φέρονται καλύτερες.

Φόβοι εκφράζονται και για τον πατέρα, που ασελγούσε σε βάρος των δύο κοριτσιών του και προέτρεπε σύμφωνα με το κατηγορητήριο τον γιο του να συνευρίσκεται ερωτικά με την μητέρα του.

Ανέκδοτο: Απόφαση κατά πλειοψηφία!


Μια μέρα, μετά που τέλειωσε το ετήσιο τσεκ-απ του, ο Θανάσης λέει στο γιατρό του ότι σκεπτόταν να κάνει μια επέμβαση αγγειεκτομής, ξέρετε σεις, απ αυτές που κάνουν οι άντρες, όταν δε θέλουν άλλα παιδιά.
- Μεγάλη απόφαση! σχολίασε ο γιατρός. Τι λέει η οικογένειά σου επ αυτού; Το χετε συζητήσει;
- Το χουμε συζητήσει, λέει ο Θανάσης.
- Ε και ποια είναι η γνώμη τους; επιμένει ο γιατρός.
- Εγκρίνουν την απόφασή μου, κατά πλειοψηφία 15 προς 2!

ΘΑΥΜΑ συγκλονίζει τη Κύπρο!


Αναστάτωση προκάλεσε στους πιστούς της κοινότητας Καμπιού Φαρμακά στην Κύπρο, η θέα της εικόνας του Αγίου Γεωργίου να αναβλύζει μύρο. Στο ναό έσπευσε ο Μητροπολίτης Ταμασσού και Ορεινής, μαζί με εμπειρογνώμονες, οι οποίοι εξέτασαν την εικόνα και εκ πρώτης όψεως δεν εντοπίζουν φυσικά αίτια για το φαινόμενο αυτό. 

Πρόκειται για εικόνα του 15ου αιώνα, ξεχωριστής αγιογραφικής αξίας, η οποία απεικονίζει τον Άγιο Γεώργιο και βρίσκεται στην Εκκλησία της κοινότητας, η οποία είναι αφιερωμένη στον Άγιο. 

Ο Μητροπολίτης Ταμασσού Ησαΐας, ανέφερε χθες πως, μετά το τέλος της Λιτανείας, ένας από τους πιστούς διαπίστωσε πως από το χιτώνα του Αγίου ανέβλυζε ένα παχύρευστο υγρό, το οποίο ευωδίαζε και το οποίο αναμίχθηκε με το βερνίκι της εικόνας, η οποία συντηρήθηκε πριν από 12 χρόνια. 

Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη, η συγκεκριμένη εικόνα ήταν υπερβολικά βαριά, και για τη μεταφορά της κατά τη λιτανεία χρειάστηκαν έξι άνδρες, κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ στο παρελθόν. 

Αγιορείτικο Βήμα

Γκρίζα μαλλιά τέλος;



«Θεραπεία» κατά των λευκών μαλλιών που συνοδεύουν συνήθως την προχωρημένη ηλικία, φαίνεται ότι βρήκαν ευρωπαίοι επιστήμονες, οι οποίοι κατάφεραν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω χαρίζοντάς τους το χαμένο χρώμα τους.

Η ερευνητική ομάδα από την Ολλανδία, τη Βρετανία και τη Γερμανία, κατάφερε να εντοπίσει τη «ρίζα» του... κακού που οδηγεί στον αποχρωματισμό της τρίχας, στο οξειδωτικό στρες των επιδερμικών κυττάρων της κεφαλής.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το υπεροξείδιο του υδρογόνου που συσσωρεύεται φυσικά στους θύλακες της τρίχας λόγω του οξειδωτικού στρες ευθύνεται για το «γδύσιμο» του χρώματος της τρίχας και το μπλοκάρισμα της μελανίνης.

Στους νέους ανθρώπους, το ένζυμο καταλάση αναλαμβάνει τη διάσπαση του υπεροξειδίου του υδρογόνου σε νερό και οξυγόνο. Με την πάροδο των ετών όμως και όσο τα επίπεδα του εν λόγω ενζύμου και των «ρυθμιστικών» ενζύμων MSR A και Β μειώνονται, κάνουν την εμφάνισή τους οι λευκές τρίχες της… σοφίας.

Στον χώρο της κομμωτικής και με απώτερο σκοπό τις λαμπερές ξανθές αποχρώσεις, εφαρμόζεται το οξυζενέ (υπεροξείδιο του υδρογόνου) προκειμένου το φυσικό (και σκούρο) χρώμα της τρίχας να «ανοίξει» αγγίζοντας σκανδιναβικά πρότυπα.

Η μελέτη

Στο πλαίσιο της μελέτης τους οι ειδικοί εξέτασαν τις περιπτώσεις 2.411 ασθενών με λεύκη – μια πάθηση που οδηγεί στον ακανόνιστο αποχρωματισμό του δέρματος, των φρυδιών και των βλεφαρίδων. Κάποιοι από τους ασθενείς έπασχαν από τμηματική λεύκη ενώ κάποιοι άλλοι από μη-τμηματική μορφή της πάθησης.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι πίσω και από τις δύο μορφές της λεύκης κρυβόταν το οξειδωτικό στρες. Είδαν ακόμα, ότι μέσω της τοπικής εφαρμογής θεραπείας με τη δραστική ουσία ψευδοκαταλάση (PC-KUS), που ενεργοποιούνταν με την ηλιακή ακτινοβολία (UVB), οι ασθενείς «χρωμάτιζαν» και πάλι στο δέρμα και στις βλεφαρίδες τους.

Όπως εξηγούν οι επιστήμονες με δημοσίευσή τους στην επιθεώρηση «FASEB», με τη βοήθεια της ηλιακής ακτινοβολίας η συγκεκριμένη ουσία «φρενάρει» τον αποχρωματισμό της τρίχας από το οξειδωτικό στρες.

«Εδώ και πολλά χρόνια, ο άνθρωπος επινοεί “θεραπείες” με σκοπό την κάλυψη των λευκών τριχών» αναφέρει ο διευθυντής σύνταξης της επιθεώρησης, Τζέραλντ Γουάιζμαν.

«Τώρα όμως, είναι η πρώτη φορά που έχει αναπτυχθεί μια θεραπεία που χτυπά το πρόβλημα στη ρίζα του. Παρά το γεγονός ότι τα συμπτώματα της λεύκης είναι καθαρά αισθητικού τύπου, η εν λόγω πάθηση μπορεί να έχει πολλαπλές κοινωνικό-συναισθηματικές επιπτώσεις στη ζωή των ασθενών» υπογραμμίζει ο ίδιος.

[Πηγή Το Βήμα-Science]

Ήμουν το αγόρι του τέρατος – Τι δηλώνει ο φίλος του παιδόφιλου ιερέα



Σπάει το σιωπή του άντρας που διατηρούσε δεσμό με παιδόφιλο ιερέα. «Ήμουν το αγόρι ενός τέρατος» είναι τα πρώτα λόγια του συντετριμμένου άνδρα. Ο ίδιος, υπήρξε ένα από τα μέλη της εκκλησιαστικής χορωδίας, όταν και γνώρισε τον παιδεραστή.
Ο ίδιος, χαρακτηρίζει τον πρώην κοσμήτορα του Μάντσεστερ ως «αρπακτικό», που εκμεταλλευόταν τη θέση του για μπορέσει να κακοποιήσει νεαρό αγόρια. Μάλιστα, καταγγέλλει πως οι επικεφαλής της εκκλησίας, ήξεραν για τις πράξεις του ιερέα, αλλά ποτέ δεν έκαναν κάτι για να προστατεύσουν τα μικρά και αθώα παιδιά που έπεφταν στα χέρια του.
Όσον αφορά τη δική του περίπτωση, ο άντρας δήλωσε πως είχε σκοπό να μιλήσει στην αστυνομία, αλλά φοβήθηκε για την υγεία του παιδόφιλου και, τελικά, άργησε πολύ να το κάνει. «Δεν τον ανέφερα ποτέ στην αστυνομία» είπε στους Times, «Θα έπρεπε να το έχω κάνει. Το ξέρω. Αλλά η κατάστασή του, τότε, ήταν εύθραυστη».
Οι λεπτομέρειες, δε, που καταθέτουν στις Αρχές και μερικά από τα πολλά θύματα του σατανικού ιερέα, προκαλούν ανατριχίλα. Οι σεξουαλικές πράξεις, όπως αναφέρουν, γινόντουσαν πάντα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του, ενώ, κατά τη διάρκεια της πράξης, ο ιερέας του ρωτούσε συνεχώς: «Μ’ αγαπάς πολύ ε;».
Ο εκπρόσωπος του Καθεδρικού του Μάντσεστερ σχολίασε για την υπόθεση: «Είμαστε πραγματικά σοκαρισμένοι και λυπημένοι για αυτά τα γεγονότα και από τις μαρτυρίες των θυμάτων οι οποίες συνδέονται με γεγονότα ακόμη και από τις αρχές της δεκαετίας του ‘80».
Και συνέχισε: «Θέλουμε να καθησυχάσουμε τους γονείς, καθώς, όλοι εμείς εδώ, έχουμε θέσει σε ισχύ μια πολύ ισχυρή πολιτική σχετικά με την προστασία των παιδιών και πραγματοποιούμε σημαντικούς ελέγχους σε όλους τους κληρικούς, και κυρίως σε αυτούς που ειδικεύονται στην εργασία τους με τα παιδιά».

http://www.koolnews.gr/

H Merida γίνεται η 11η Πριγκίπισσα της Ντίσνεϊ – Εξοργισμένοι οι γονείς



Η Merida, η ζόρικη Πριγκίπισσα της Ντίσνεϊ με τα ατημέλητα κόκκινα μαλλιά και το εξαιρετικό ταλέντο στην τοξοβολία, έχει υπάρξει πρότυπο για πολλές νεαρές κοπέλες από τότε που η Ντίσνεϊ έβγαλε την ταινία Brave.
Ωστόσο, η θαρραλέα ηρωίδα, που θα «στεφθεί» επίσημα ως η 11η Πριγκίπισσα της Ντίσνεϊ το προσεχές Σάββατο, υπέστη μια ολική μεταμόρφωση, η οποία έχει αφήσει εξοργισμένους πολλούς γονείς.
Η Merida επιμελήθηκε καλλιτεχνικά, έτσι ώστε να μοιάζει περισσότερο με το σημερινό πρότυπο ενός μοντέλου, με αποτέλεσμα η μέση της να λεπτύνει αισθητά, δίνοντάς τις πιο πλούσιες καμπύλες, ενώ και τα μαλλιά της, από απεριποίητα έγιναν επιμελημένα και καλοχτενισμένα. Τα ζυγωματικά της Πριγκίπισσας λέπτυναν αισθητά, ενώ όπως είναι φανερό, δεν κρατάει πλέον το αγαπημένο της τόξο, αλλά έχει σταυρωμένα τα χέρια της μπροστά από το στήθος της.
Ήδη, έχει δημιουργηθεί μια διαδικτυακή εκστρατεία κατά του makeover της Merida, με πάνω από 26.000 μέλη να ζητούν από τη Ντίσνεϊ να αναθεωρήσει.

http://www.koolnews.gr/

Δείτε την αντίδραση μιας ξανθιάς που έχασε τον σκύλο της! (εικόνα)




























Είναι 34 ετών και έχει 16 παιδιά από 14 διαφορετικές γυναίκες



Είναι 34 ετών, είναι άνεργος και έχει ήδη 16 παιδιά, ενώ το 17ο είναι ήδη καθ' οδόν.

Ο λόγος για έναν Σκοτσέζο, ο οποίος φαίνεται ότι έχει κάνει την πατρότητα χόμπι, χωρίς ωστόσο το απαραίτητο αίσθημα υπευθυνότητας που απαιτείται σε αυτές τις περιστάσεις.

Ο Τζέιμι Κάμινγκ (φωτο), ο οποίος θεωρείται ο πιο καρπερός άντρας στη Μεγάλη Βρετανία, τον Ιανουάριο θα γνωρίσει τον 17ο απόγονό του, αλλά δεν έχει λίρα τσακιστή για να συντηρήσει τα παιδιά του. Το ίδιο και οι περισσότερες από τις μητέρες των παιδιών του, που τα βγάζουν πέρα μόνο με τη βοήθεια κρατικών επιδομάτων.

Η μητέρα του δηλώνει ντροπιασμένη από τη συμπεριφορά και την απάθεια του γιου της, ενώ τονίζει ότι ο Τζέιμι έχει μια μανία με τις έφηβες, παρά το γεγονός ότι η μεγαλύτερη του κόρη δεν είναι πολύ μικρότερη από τις συντρόφους του.

Τελικά με μια κιθάρα μπορείς να ρίξεις μια γυναίκα!


Η μελέτη που έγινε στο University of South Brittany αποκάλυψε ότι το 33% των γυναικών (που συμμετείχαν στο πείραμα) έδωσε πολύ εύκολα το τηλέφωνό του σε έναν τύπο που είχε μαζί του μια κιθάρα.

Οι ερευνητές προσέλαβαν έναν εικοσάχρονο ο οποίος πλησίασε 300 γυναίκες από 18 έως 22 χρονών σε ένα εμπορικό κέντρο. Ο νεαρός έλεγε σε κάθε κορίτσι ότι είναι πολύ ωραίο και πως θέλει το τηλέφωνό του για να κλείσουν ραντεβού.

Στις πρώτες εκατό γυναίκες όπως διαβάζουμε στο 69magazine εμφανίστηκε κουβαλώντας στον ώμο μια θήκη κιθάρας, στις επόμενες εκατό είχε στο ώμο μια τσάντα και στις τελευταίες εκατό δεν κρατούσε τίποτα. Στην πρώτη δοκιμή έδωσαν το τηλέφωνο τους τριάντα γυναίκες, στην δεύτερη δεκατέσσερις και στην τελευταία μόνο εννιά…

Γενικά δηλαδή η έρευνα έδειξε πως η κιθάρα είναι γκομενοπαγίδα!

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger