E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δειτε το πρωτο εξωφυλλο του Ρlaybοy

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012




Δεν θα μπορούσε να ποζάρει άλλη από την...

Η αισθησιακή Μέριλιν Μονρόε ήταν το πρόσωπο που φιγουράρισε στο εξώφυλλο του πρώτου τεύχους του αμερικανικού Playboy που κυκλοφόρησε πριν 59 χρόνια το Δεκέμβριο του 1953. 


Ο Χιου Χέφνερ έχει πει μάλιστα ότι: «Τη μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση (η Μέριλιν) την είχε όταν έκανε γυ νά... εκεί που άλλες θα αισθάνονταν άβολα, η Μέριλιν είχε το "πάνω χέρι"». 



Το αρχικό όνομα του περιοδικού ήταν Stag Party και αντί για ένα κουνέλι, η μασκότ του ήταν ένα ελάφι. Ο Χιου Χέφνερ άλλαξε το όνομα σε Ρlaybοy μετά την προτροπή ενός φίλου, καθώς το Stag Party αμφισβητήθηκε σε μια υπόθεση παράβασης εμπορικών σημάτων. Το διάσημο λογότυπο με το κουνέλι που ο καθένας αναγνωρίζει έχει εμφανιστεί σε κάθε εξώφυλλο από την δεύτερη έκδοση του Ιανουαρίου του 1954.

Το Ρlaybοy κρατά τη θέση του πρώτου ανδρικού περιοδικού σε πωλήσεις στον κόσμο, ενώ κάθε του έκδοση αντικατοπτρίζει την κουλτούρα της χώρας στην οποία εκδίδεται. Ένα εξώφυλλο στο θρυλικό περιοδικό μπορεί να αναβαθμίσει την καριέρα για αυτό δεν είναι λίγες οι διάσημες που πέταξαν τα ρούχα τους για τις ανάγκες του αντρικού κοινού. 

Εκτός από την Marilyn Monroe, στο περιοδικό έχουν ποζάρει Pamela Anderson, Carmen Electra, Jenny McCarthy, Anna Nicole Smith, Donna D'Errico, Kendra Wilkinson και άλλες πολλές. 

Όταν το ξεκίνημα της καριέρας γίνεται στο Ρlaybοy, μόνο καλά μπορούν να πάνε τα πράγματα

newsbeast.gr 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger