E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γνωστος Ελληνας τραγουδιστης καταφερε να βγει Ι5 και να γλιτωσει τη θητεια! Δυο μερες μετα ξεκινησε εμφανισεις με την Κοκκινου

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012


Πήρε απαλλαγή (Ι-5) από τον Στρατό για «νευρωσικές εκδηλώσεις» και αμέσως μετά άρχισε εμφανίσεις στα μπουζούκια. Εμφάνισε χαρτί ιδιώτη γιατρού και όταν στο Κέντρο Εκπαιδεύσεων του ζήτησαν να κουρευτεί έγινε έξαλλος.
Ο λόγος για τον Νίκο Οικονομόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» έπειτα από σειρά αναβολών τα τελευταία τέσσερα χρόνια εξαιτίας «χρόνιων νευρωσικών εκδηλώσεων», όπως αναφέρουν ψυχιατρικές γνωματεύσεις, χαρακτηρίστηκε ακατάλληλος για να υπηρετήσει, ενώ δύο ημέρες μετά ξεκίνησε εμφανίσεις σε κέντρο διασκέδασης με την Έλλη Κοκκίνου.

Μάλιστα ο Νίκος Οικονομόπουλος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, παρουσιάστηκε στο Πολεμικό ναυτικό τον Μάιο του 2012, με την σωματική ικανότητα Ι-4, όπου εκεί αρνείται να εκτελέσει εντολές, ενώ στην σύσταση που του γίνεται ότι πρέπει να κόψει τα μαλλιά του, ο τραγουδιστής, σύμφωνα με μαρτυρίες, σαστίζει και εμφανίζει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.
Έτσι, με διαδικασίες εξπρές, του δίνεται το Ι-5 μαζί με το απολυτήριο του Στρατού. Ωστόσο στον φάκελο του, σημειώνεται ότι η κατάσταση της υγείας του δύναται να βελτιωθεί έπειτα από την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή...
Πηγή: thestival.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger