E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σε ποια ηλικια ειναι η γυναικα πιο sexy;

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012


Κατά καιρούς έχουν γίνει πολλές έρευνες σχετικά με την ηλικία που μια γυναίκα είναι πιο ποθητή για τους άνδρες... Τα δεδομένα όμως άλλαξαν! Μια έρευνα λοιπόν από το πανεπιστημιακό κέντρο Χακενσακ του Νιου Τζέρσι στις ΗΠΑ, που έγινε σε περισσότερες από 500 γυναίκες, έδειξε ότι μια γυναίκα είναι σεξουαλικά περισσότερο ενεργή και απολαμβάνει το σεξ, από τα 31 της μέχρι τα 45 της.


Οι επιστήμονες διαπίστωσαν επίσης ότι οι γυναίκες μέσης αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας, δεν έχουν ταμπού, είναι δραστήριες σεξουαλικά, λειτουργούν πολύ με τη φαντασία τους ενώ γνωρίζουν το κορμί τους και τι τους ικανοποιεί και τι όχι. Οι καλύτερες δε επιδόσεις τους είναι ανάμεσα στα 14 χρόνια από 31 μέχρι 45.



Νέα έρευνα που έγινε (αυτή τη φορά σε άνδρες με τηλεφωνική μέθοδο) σχετικά με το πότε μια γυναίκα είναι θελκτική και όμορφη, μας κάνει να ξεχάσουμε τις μικρότερες ηλικίες. Από τα 18 μέχρι και τα 30 δηλαδή- βέβαια πάντα υπάρχουν και οι λαμπρές εξαιρέσεις, αλλά εμείς σας λέμε τι αναφέρει η έρευνα.



Η ηλικία των 31 ετών σε μια γυναίκα, είναι η καλύτερη της. Είναι η ηλικία που η ομορφιά και η γοητεία της βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους. Είναι η ηλικία που η γυναίκα λάμπει και οι άνδρες με κάποιον μαγικό τρόπο μαγνητίζονται, (επαναλαμβάνουμε πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις).



Στην τηλεφωνική έρευνα λοιπόν που έγινε σε δείγμα μεγαλύτερο των 2500 ανδρών, οι απαντήσεις και μάλιστα στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν πως η γυναίκα μετά τα 30 της είναι πιο ποθητή σε σχέση με όλες τις άλλες ηλικίες. Και μπορεί ένα γυναικείο κορμί και πρόσωπο στα 18- 27 να είναι βιολογικά στα καλύτερα του, οι άνω των 30 γυναίκες όμως εκπέμπουν μια ακαταμάχητη γοητεία και έναν απαράμιλλο μαγνητισμό.



Όταν ζητήθηκε από τους άνδρες να γίνουν πιο συγκεκριμένοι για την ηλικία οι περισσότεροι κατέληξαν στην ηλικία των 31 – 33 ετών. Οι συμμετέχοντες στην έρευνα κλήθηκαν επίσης να απαντήσουν στο ερώτημα “τι ακριβώς θεωρούμε σαν ομορφιά”.



Ως ομορφιά το 70% των συμμετεχόντων όρισε "κάτι που απορρέει από μέσα μας", το 67% "την ωραία εξωτερική εμφάνιση", ενώ το 47% "το στυλ".

http://www.trelokouneli.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger