E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μερικες αληθειες για τα λεφτα του Bill Gates

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012


ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΛΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ
Με τόσα λεφτά, ο Bill Gates είναι μια χώρα από μόνος του..
1. Ο Bill Gates κερδίζει 250 δολάρια κάθε δευτερόλεπτο, δηλαδή 20 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα και $ 7,8 δισεκατομμύρια το χρόνο!
2. Αν του πέσουν χίλια δολάρια, δεν θα κάνει τον κόπο να σκύψει να τα πάρει αφού σε 4 δευτερόλεπτα θα τα έχει ήδη κερδίσει.
3. Το εθνικό χρέος των ΗΠΑ ανέρχεται σε περίπου 5,62 τρισεκατομμύρια, αν ο …… Bill Gates εξοφλούσε το χρέος μόνος του, θα το είχε τελειώσει σε λιγότερο από 10 χρόνια. Το χρέος της Ελλάδας θα του έπερνε κάτι μέρες!
4. Μπορεί να δωρίσει $ 15 σε κάθε άνθρωπο στη γη και να του μένουν 5 εκατομμύρια δολάρια για χαρτζιλίκι .
5. Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στις ΗΠΑ. Αν δεν έπινε και έτρωγε, και κρατούσε το ετήσιο εισόδημά του, δηλαδή $ 30 εκατ., θα έπρεπε να περιμένει 277 χρόνια για να γίνει τόσο πλούσιος όσο είναι ο Bill Gates τώρα.
6. Αν ο Bill Gates ήταν μια χώρα, θα είναι η 37η πλουσιότερη χώρα στον πλανήτη.
7. Εάν μετατρέψετε όλα τα χρήματά του Bill Gates σε νομίσματα του $ 1 , μπορείτε να φτιάξετε ένα δρόμο από τη γη έως στο φεγγάρι, 14 φορές εμπρός και πίσω. Αλλά θα χρειαστείτε για αυτόν το δρόμο 1.400 χρόνια ασταμάτητης δουλειάς, και να χρησιμοποιείσετε συνολικά 713 αεροπλάνα Boeing 747 για τη μεταφορά των χρημάτων.
8. Αν υποθέσουμε ότι ο Bill Gates θα ζήσει για άλλα 35 χρόνια, πρέπει να ξοδέψει $ 6.78 εκατομμύρια την ημέρα για να τελειώσει όλα τα χρήματά του.
Τελευταίο: Αν οι χρήστες των Microsoft Windows διεκδικούσαν $ 1 κάθε φορά που ο υπολογιστής τους «κολλούσε» τότε ο Bill Gates θα είχε χρεοκοπήσει σε 3 χρόνια !!

http://www.alexiptoto.com

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger