E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τεραστιος πυθωνας καταπινει ανθρωπο! Προσοχη σκληρες εικονες!

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012





Chordata Animalia Reptilia Squamata Serpentes Pythonidae Phython P.molurus Pm bivittatus WOW τι όνομα ε; Αυτό το γιγάντιο φίδι είναι συνήθως γνωστό ως πύθωνας της Βιρμανίας.Στην άγρια ​​φύση οι πύθωνες φτάνουν σε 3,7 μέτρα κατά μέσο όρο, ενώ πύθωνες πάνω  από 4,5 μέτρα  είναι σπάνιοι.


                                         Το τεράστιο φίδι που έφαγε τον άνθρωπο


Υπάρχει πάντα μια ερώτηση εάν ένα φίδι μπορεί ή όχι να φάει έναν ενήλικα άνθρωπο. Οι μυθολογία για το παραπάνω ζήτημα κρατάει απόν πολύ παλιά αλλά σήμερα μπορεί να απαντηθεί με βεβαιότητα. Ναι υπάρχει φίδι που σκοτώνει και μετά καταπίνει ολόκληρο έναν ενήλικα άνθρωπο!
                            
Στην Ινδονησία, ένα γιγαντιαίος πύθωνας Βιρμανίας κατάπιε ένα ενήλικα άνθρωπο! Το φίδι όμως  ενώ απομακρυνόταν από το σημείο της επίθεσης σκάλωσε σε ξύλινους φράχτες και στην προσπάθεια του να ελευθερωθεί πέθανε.

                         Το μεγάλο φίδι που πνίγηκε στην προσπάθεια του να περάσει τους φράχτες. 


Οι κάτοικοι του χωριού βρήκανε το φίδι την επόμενη μέρα και το τράβηξαν από τους φράχτες έξω στην ύπαιθρο όπου το ανοίξανε και βρήκανε στην κοιλιά του το ενήλικο αρσενικό θύμα.

               Το μεγάλο φίδι στον ανοικτό χώρο, μπορείτε να δείτε ότι κατάπιε κάτι μεγάλο
                                  Όλοι έχουν εντυπωσιαστεί από το μέγεθος του πύθωνα

Όπως όλα τα φίδια, Βιρμανίας οι πύθωνες είναι σαρκοφάγοι. Η διατροφή τους αποτελείται κυρίως από κατάλληλου μεγέθους πτηνά και θηλαστικά. Το φίδι χρησιμοποιεί αρπάζει με τα δόντια του το τη λεία του και στη συνέχεια τυλίγει το σώμα του γύρω από το θήραμα σκοτώνοντας το θήραμα με του δυνατούς μύες τους. Βρίσκονται συχνά κοντά σε ανθρώπινες κατοικίες λόγω της παρουσίας των αρουραίων, ποντικών και άλλων θηλαστικών που είναι γι΄αυτά πηγή τροφής.

                      Οι χωρικοί με φρίκη ανακαλύπτουν τι είχε φάει ο πύθωνας

Εξαιρετικά μεγάλο πύθωνες μπορούν να καταπιούν ακόμα μεγαλύτερα ζώα όπως χοίροι και αιγοπρόβατα ενώ είναι γνωστό ότι έχουν καταπιεί και αλιγάτορες στη Φλόριντα, όπου κυριάρχησαν σε αρκετές περιοχές. Τώρα πλέον στη λίστα των διατροφικών τους ειδών μπορούμε να προσθέσουμε και ενήλικους ανθρώπους. 



                                          Το θύμα όταν το αφαίρεσαν από την κοιλιά του φιδιού

http://kanapedatos.blogspot.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger