E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ Ειχε κλειδωμενες εξι σκλαβες του σεξ σε ένα υπογειο!

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012


Ένα αρρωστημένο παιχνίδι είχε στήσει ένας 35χρονος ο οποίος βασάνιζε συνολικά έξι άτυχες γυναίκες.
Βιασμός οργανωμένη πορνεία, δολοφονία και παράνομη κράτηση είναι μερικές από τις κατηγορίες που οδήγησαν έναν άνδρα στο να καταδικαστεί σε θάνατο.
Ο λόγος για έναν παντρεμένο, 35χρονο Κινέζο ο οποίος είχε στήσει ένα απίστευτα αρρωστημένο παιχνίδι. Όχι μόνο διατηρούσε έξι γυναίκες κλειδωμένες σε ένα υπόγειο ως σκλάβες του σεξ, αλλά τις ανάγκαζε να πολεμούν μεταξύ τους μέχρι θανάτου!
Ο Λι Χάο όπως ονομάζεται ο άνδρας κρατούσε φυλακισμένες έξι συνολικά γυναίκες για 21 μήνες. Τις άτυχες γυναίκες τις έβαζε να παλεύουν μεταξύ τους, τις εξέδιδε παράνομα και όλα αυτά για το κέρδος.
Το μαρτύριο των γυναικών ξεκίνησε να λήγει από την στιγτμή που μία 23χρονη κοπέλα κατάφερε και δραπέτευσε από το υπόγειο στο οποίο κρατείτο. Η 23χρονη πήγε στην Αστυνομία και τον κατήγγειλε.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος την πλησίασε στο μαγαζί που δούλευε ως μπαργούμαν την ξεγέλασε και την πήγε στο υπόγειο αυτό. Εκεί την κλείδωσε. Ανάγκαζε τις φυλακισμένες του να δουλεύουν ως πόρνες και να συμμετέχουν σε πορνογραφικά βίντεο τα οποία πωλούσε στο διαδίκτυο. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά τις βίαζε και ο ίδιος όποτε αυτός ήθελε.
Μάλιστα είχε δώσει εντολή στις τρεις από τις έξι γυναίκες να σκοτώσουν δύο από τις συγκρατούμενές τους όπως και έκαναν. Ωστόσο το δικαστήριο αναγνώρισε ελαφρυντικά στις πράξεις τους και τις αντιμετώπισε με επιείκεια.
Η μία καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση και οι άλλες δύο τέθηκαν υπό επιτήρηση.
http://www.pkool.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger