E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μαιρη Χρονοπουλου: Η εκκλησια, ο θανατος και τα κλαματα! (Συγκλονιστικο!)

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012


Σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η μεγάλη ηθοποιός. Δείτε τι αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της. Πιο αποκαλυπτική από ποτέ!
Η ηθοποιός ζει απομονωμένη στο κτήμα της στην Παιανία και, όπως αναφέρει η εφημερίδα News, προσεύχεται και παρακαλεί τον Θεό για οριστική λύτρωση! «Δεν φοβάμαι το θάνατο! Ο θάνατος ουσιαστικά δεν με αγγίζει! Πονάω, πονάω πολύ. Θέλω να φύγω για την άλλη ζωή. Έχω περάσει άλλωστε τόσα πολλά, όμως νιώθω ευτυχισμένη και πλήρης. Ακόμα και όταν πονάω από τα πολλά χειρουργεία προσπαθώ αυτό να μην με καταβάλλει.», εξομολογείται στον πνευματικό της!
«Η εκκλησία μας τη βοήθησε πολλές φορές από τότε που της έκοψαν σε μεγάλο βαθμό τη σύνταξη. Κι εκείνη πριν την κρίση μας βοηθούσε πολύ. Τώρα πρέπει να πληρώνει τη γυναίκα γιατί έχει κινητικά προβλήματα, το ρεύμα, το νερό, το τηλέφωνο. Έχει πολλούς φίλους αλλά είναι πολύ αξιοπρεπής. Δεν θα πει ποτέ 'Δώσε μου'. Η Μαίρη κλαίει πλέον πολύ εύκολα και κυρίως με όσους δεν έχουν να φάνε. Δεν έχει άλλους συγγενείς παρά μόνο την μαμά της. Δύο φορές την εβδομάδα η Μαίρη στο καροτσάκι κι εγώ την επισκεπτόμαστε στον ξενώνα ηλικιωμένων που μένει.», δήλωσε ο πνευματικός της!
http://www.soknews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger