E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το χωριο που πιστευει και φοβαται τα βαμπιρ!

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012


Το μικρό χωριό του Ζάροζε στην Σερβία είναι χωμένο μέσα στο πράσινο τα πυκνά δάση και τα ψηλά βουνά. Ειδυλλιακό τοπίο; Για τους τουρίστες ναι. Για τους χωρικούς όχι!

Το τοπικό συμβούλιο εξέδωσε ανακοίνωση για τους κατοίκους να κυκλοφορούν με σκόρδα στις τσέπες τους και να βάλουν ξύλινους σταυρούς στα υπνοδωμάτιά τους!

Το χωριό είναι στα σύνορα με την Βοσνία και μπορεί η βαμπιροφοβία να το έχει μετατρέψει σε τουριστική ατραξιόν, αλλά οι κάτοικοι φοβούνται στ' αλήθεια!

Αλλωστε στα μέρη τους πιστεύουν ότι ζει(;) ο Σάβα Σαβάνοβιτς, ο πιο θρυλικός βρυκόλακας των Βαλκανίων.

Ο Σάβα Σαβάνοβιτς, σύμφωνα με τους χωρικούς, έπινε το αίμα όσων πήγαιναν σε έναν συγκεκριμένο μύλο έξω από το χωριό τους.


Ο ΜΥΛΟΣ
Ο μύλος, κατέρρευσε πριν από λίγους μήνες και για τον λόγο αυτό έχει πέσει πανικός στο χωριό! Όλοι πιστεύουν ότι τώρα ψάχνει νεο στέκι για να πίνει το αίμα των θυμάτων του.

Οταν τους θυμίζουν οι γνώστες της ιστορίας ότι ο Σαβάνοβιτς θανατώθηκε όταν του έμπηξαν στην καρδιά ένα ξύλινο παλούκι, εκείνοι απαντούν ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι: Ο Σαβάνοβιτς ζει και κυκλοφορεί γύρω τους ως... πεταλούδα...

Πέντε άνθρωποι πέθαναν μεσα σε λίγους μήνες και ενας από αυτούς βρέθηκε κρεμασμένος. "Δεν είναι τυχαίο αυτό", λεει με έμφαση ένας χωρικός.

http://www.newsit.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger