E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 2 Δεκεμβριου 2012

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Κάποια μικρά εμπόδια σήμερα θα σε εκνευρίσουν και θα σε θέσουν εκτός προγράμματος, αγαπητέ Κριέ. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεσαι, αφού το τοπίο πρόκειται να ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα και θα σε καθησυχάσει. Η ανάγκη σου για ανανέωση θα είναι έντονη και θα κάνεις κάποιες κινήσεις, για να το πετύχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Για τους δεσμευμένους Κριούς, η ημέρα κρύβει στιγμές χαράς που θα σας κάνουν να νιώσετε γεμάτοι από αγάπη και έρωτα για τον σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ζήσετε έναν έρωτα, αλλά με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας, αυτό θα είναι δύσκολο. Μην μελαγχολείτε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί όλο και κάποιος… κάπου… υπάρχει που θα σας γοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στον επαγγελματικό σου τομέα μπορείς να μιλήσεις και να πεις τις απόψεις σου ξεκάθαρα, χωρίς να φοβάσαι αρνητικές επιπτώσεις. Καλύτερα τώρα να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις σου και να βάλεις τα όρια σου, παρά να τρέχεις πάντα τελευταία στιγμή να τα προλαβαίνεις όλα. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.






Ταύρος
21/4-20/5
Πρέπει να δείξεις ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα αγαπητέ Ταύρε, γιατί έχεις τη δύναμη και τα εφόδια να το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να μην παρασυρθείς σε υπερβολές. Πρέπει οι κινήσεις που θα κάνεις να είναι πολύ μελετημένες, για να αποφύγεις προβλήματα που θα δημιουργήσεις μόνο και μόνο από την βιασύνη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, μην επιλέγεις το μοναχικό δρόμο όσο κι αν ο σύντροφός σου σε πληγώσει. Πάρε το θάρρος να του μιλήσεις και στην περίπτωση που δεν σε κατανοήσει, δες τι άλλο μπορείς να κάνεις. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, βρες τους τρόπους για να πας κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει και μην το αναβάλλεις άλλο. Ξεκαθάρισε τα αισθήματα σου και ανάλογα με την αντίδραση του, θα πράξεις..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στην δουλειά σου, δράσε προγραμματισμένα και μην αφήνεις καθυστερήσεις και αναβολές που προκαλεί ο ανάδρομος Ουρανός από τον Κριό, να σου ρίχνουν το ηθικό και να φέρνουν εμπόδια στην υλοποίηση των σχεδίων σου, γιατί όλα αυτά είναι πρόσκαιρα και πολύ γρήγορα θα εξαφανιστούν. Συνεργασίες θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις σε όφελός σου, αγαπητέ Δίδυμε. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Σου συνιστώ να δείξεις απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα, γιατί μόνο έτσι μπορείς να βρεις την λύση του.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι δεσμευμένοι Δίδυμοι θα περάσετε μία όμορφη μέρα με τον σύντροφό σας και θα μιλήσετε για τα όνειρα σας. Οι αδέσμευτοι θα νιώσετε ότι μία γνωριμία δεν έχει μέλλον και θα πάρετε οριστικές αποφάσεις. Το γοργόν και χάριν έχει… Καλύτερα τώρα που είναι αρχή, παρά μετά που θα έχετε έρθει και πιο κοντά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στην εργασία σου, φίλε Δίδυμε, να προσπαθήσεις να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος και να σκεφτείς νέους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων σου. Αν ακόμη νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα, μείνε λίγο μόνος σου και το μυαλό σου θα σου δείξει τον δρόμο. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.





Καρκίνος
22/6-22/7

Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω σε τίποτε, αγαπητέ Καρκίνε, όσες αμφιβολίες κι αν σε διακατέχουν. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με προγραμματισμό και μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Το εύστροφο μυαλό σου είναι ικανό να προωθήσει τα σχέδια σου και να σου ανοίξει ενδιαφέροντες δρόμους τόσο στην δουλειά όσο και στην ερωτική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μία σχέση από το παρελθόν θα εμφανιστεί σήμερα στην ζωή σου, αν είσαι Καρκίνος, και ίσως μπεις στον πειρασμό να συναντηθείς μαζί της. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τον σύντροφό σου και μην αποκρύψεις την αλήθεια, γιατί να ξέρεις ότι θα το βρεις μπροστά σου και δεν θα σου αρέσει καθόλου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να κάνετε πιο δραστικές κινήσεις αν σκοπεύετε να δεσμευτείτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μπορείς στην δουλειά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που μπορεί να έχουν γίνει στο παρελθόν. Σήμερα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός και να μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Κράτα μυστικές τις φιλοδοξίες σου. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολύ καλά τις καταστάσεις.





Λέων
23/7-23/8

Σήμερα έχεις τέτοια δυναμικότητα και τόση ζωντάνια, αγαπητέ Λέων, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρκετά σχέδια που έχεις προγραμματίσει θα τα δρομολογήσεις μια χαρά. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και απόφυγε να εκνευριστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι αλλαγές που θα γίνουν σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Λέων, μπορεί στην αρχή να σε αγχώσουν, αλλά πολύ γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι κάτι καλό κρύβουν για εσένα. Τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι του ζωδίου, πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τα ζητούμενα σας και να μιλήσετε ξεκάθαρα με τους άμεσα ενδιαφερόμενους, ώστε να ξέρουν και οι δεύτεροι σε τι στάδιο βρίσκονται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στον επαγγελματικό σου τομέα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να μπορέσεις να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν τα σχέδια που έχεις. Παραδέξου όποια λάθη έκανες στο παρελθόν και κάνε κινήσεις για να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.





Παρθένος
24/8-22/9

Η ημέρα κρύβει εκπλήξεις που θα σου αλλάξουν την οπτική που βλέπεις τα πράγματα, αγαπητέ Παρθένε. Αν έχεις ανασφάλειες, φρόντισε να μιλήσεις με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και να ακούσεις την γνώμη τους. Πρέπει να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε τραβούν πίσω στο παρελθόν, το συντομότερο δυνατό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο ερωτισμός και το πάθος θα κατακλύσουν σήμερα τους αδέσμευτους και τους δεσμευμένους Παρθένους. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, περάστε ουσιαστικό χρόνο με αυτούς που σας ενδιαφέρουν και μην διστάσετε να αποκαλύψετε τις προθέσεις σας. Η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη από τον Καρκίνο με τον Ερμή από τον Σκορπιό θα σας ανταμείψει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Το πρόγραμμα και η σκληρή δουλειά είναι τα συστατικά της επιτυχίας. Με το να σκέφτεσαι και να μην πράττεις δεν θα πάς πουθενά. Πάρε λοιπόν την κατάσταση στα χέρια σου και απόδειξε σε όλους την εργατικότητα σου. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να εκτιμηθεί η δουλειά σου, φίλε Παρθένε. Στα οικονομικά σου θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Ζυγός
23/9-22/10

Φρόντισε σήμερα να προγραμματιστείς περισσότερο, αγαπητέ Ζυγέ. Μην κινείσαι με παρορμητικότητα, γιατί η αρνητική όψη της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον ανάδρομο Δία από τους Διδύμους θα σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις και αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να θέλεις να φτάσεις μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, χρησιμοποίησε την φαντασία σου για να προκαλέσεις τον σύντροφό σου και το πάθος πολύ εύκολα θα κυριαρχήσει και θα περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ μαζί. Εσύ που είσαι μόνος σου, μία γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα θα πάρει ευχάριστη τροπή και ίσως σε οδηγήσει σε σχέση. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, φίλε Ζυγέ. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και να ξέρεις ότι τα σχέδιά σου θα αρχίζουν να υλοποιούνται. Ακατάλληλη είναι η ημέρα για να συγκρουστείς με τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο, που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.




Σκορπιός
23/10-22/11

Αυτή η Κυριακή είναι ιδανική για να ασχοληθείς με ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα αγαπητέ Σκορπιέ. Μην φοβηθείς να τα φέρεις στην επιφάνεια και λύσε τα μία και καλή. Φίλοι θα σε συμβουλεύσουν και θα τονώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθηση σου. Μία άσχημη είδηση σε περιμένει από άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην σχέση σου πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο φίλε Σκορπιέ, γιατί λόγω φόρτου εργασίας παραμελείς τις συντροφικές σου υποχρεώσεις και υπάρχουν παράπονα από το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας και να κάνετε μία εσωτερική ενδοσκόπηση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Ρύθμισε τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει πίσω σου για να κάνεις ένα βήμα πιο πέρα. Στα οικονομικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Μπορείς επίσης να διευθετήσεις και χρέη προς τρίτους.





Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά κι απομόνωση. Ίσως να νιώθεις ενστικτωδώς την επιθυμία να οχυρωθείς από τα προβλήματά σου και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή, σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων, γιατί δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την δική σου τη ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα νιώσεις έντονη πίεση σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, και η έλλειψη επικοινωνίας που υπάρχει στη σχέση σου, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη της Σελήνης με το κυβερνήτη σου Δία, σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους, θα δυσκολέψει περισσότερο την κατάσταση. Εάν είσαι αδέσμευτος, κινήσου με σύνεση σε ένα άτομο που σε έλκει από τον ευρύτερο φιλικό σου χώρο και εξέτασε πρώτα αν τα αισθήματα είναι αμφίρροπα. Περιόρισε τον αυθορμητισμό σου γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στην δουλειά σου πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Το πλανητικό σκηνικό κρύβει κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις που αφορούν άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Μην κάνεις σήμερα υπερβολικές κινήσεις, εξαιτίας της ευχάριστης και αισιόδοξης διάθεσης που σε διακατέχει, αγαπητέ Αιγόκερε. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διάθεσε μερικές στιγμές, για να χαλαρώσεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αντί να λες τι είναι αυτό που σε ενοχλεί στον σύντροφό σου, προτιμάς να αντεπιτίθεσαι. Μήπως πρέπει επειγόντως να αλλάξεις τακτική, φίλε Αιγόκερε; Με το να προκαλείς, μόνο καλά αποτελέσματα δεν πρόκειται να έχεις. Αν ακόμη ψάχνεσαι, η μέρα είναι καλή για να κάνεις έντονη κοινωνική ζωή και να γνωρίσεις κόσμο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα να σκέφτεσαι πολύ καλά προτού ενεργήσεις σε ένα θέμα που αφορά την πορεία της δουλειάς σου, γιατί μπορεί να πεις πράγματα που δεν ευσταθούν και να κατηγορηθείς για επιπόλαιος. Στα οικονομικά σου, πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.




Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή Κυριακή είναι μία καλή ημέρα για ήρεμη περισυλλογή, σκέψη και πνευματική ανανέωση. Έτσι θα μπορέσεις να καταστρώσεις τα σχέδια σου πιο ψύχραιμα και να βρεις τους σωστότερους τρόπους για να τα προωθήσεις. Μπορεί να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αναμειχθείς ενεργά σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία, που θα γνωρίσεις άτομα που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα που υπάρχουν στη σχέση σου, φίλε Υδροχόε, σήμερα θα βρουν το δρόμο να εκδηλωθούν. Πάρε πρωτοβουλίες και εκδηλώσου και το ίδιο θα κάνει και ο σύντροφος σου με την σειρά του. Μην γίνεσαι ισχυρογνώμων και εγωιστής, γιατί καμιά φορά αυτή η συμπεριφορά φέρνει πολύ άσχημα αποτελέσματα. Αν έχεις παρέα την μοναξιά, μία νέα γνωριμία στον επαγγελματικό σου χώρο θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, την σημερινή ημέρα θα έχεις την τύχη με το μέρος σου, αν είσαι Υδροχόος. Είναι ευκαιρία λοιπόν για να δεις πως θα αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου έχουν παρουσιαστεί με τον καλύτερο τρόπο. Η άνοδος και η καταξίωση έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που μπορεί να κάνεις.




Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, πρέπει να δείξεις επιμονή και σταθερότητα στις αποφάσεις σου, για να μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε πολλά θέματα που θέλεις να ξεμπερδεύεις. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην λες πράγματα που δεν πρέπει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα άστρα και οι πλανήτες οξύνουν σήμερα τις καταστάσεις ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, φίλε Ιχθύ, με αποτέλεσμα, αν δεν ηρεμήσεις, να προκληθούν έντονες εντάσεις και τσακωμοί. Σκέψου πρώτα αν αξίζει να χαλάσεις την διάθεση σου και μετά πράξε αναλόγως. Εσύ που έχεις παρέα τον εαυτό σου και δεν έχεις κάποιον να μοιραστείς τις έννοιες σου, αναλογίσου μήπως είναι καλύτερα τελικά έτσι… από το να έχεις δίπλα σου κάποιον που δεν σε κάνει ευτυχισμένο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Βάλε σε πρόγραμμα τις προτεραιότητες σου και μην χάνεσαι με το να προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί. Αν νιώθεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα, μην διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια των συναδέλφων σου, τώρα που η επικοινωνία μεταξύ σας έχει αποκατασταθεί. Στα οικονομικά μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger