E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Eva Longoria μας δειχνει τα εσωρουχα της σε μια σεξι φωτογραφιση που τα σπαει!

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012


Δεν αποτελεί είδηση το γεγονός ότι η Eva Longoria είναι το κεντρικό πρόσωπο ενός ακόμα περιοδικού. Αυτό που είναι είδηση είναι ότι η 37χρονη ηθοποιός στήθηκε μπροστά στο φωτογραφικό φακό του περιοδικού GQ του Μεξικό για το μήνα Δεκέμβριο… μόνο με τα εσώρουχά της. 
Η πρώην «Νοικοκυρά σε απόγνωση» δείχνει όλη της τη γοητεία, το μαγνητισμό και το σεξαπίλ της με τις πόζες της που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τις καμπύλες του κορμιού της.

Οι χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά της και τα έντονα βαμμένα μάτια της που κοιτάνε το φακό γεμάτα υποσχέσεις δείχνουν πόσο άνετα νιώθει η Eva φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

Όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι όλοι τη χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα σέξι, η Λατίνα ηθοποιός σχολίασε: «Πάντα αισθάνομαι ωραία όταν το ακούω αυτό, όμως θέλω ο κόσμος να με θεωρεί καλή σε ότι κάνω κυρίως σε σχέση με τον ακτιβισμό και τις φιλανθρωπικές μου ασχολίες. Για μένα αυτά τα πράγματα καθορίζουν την ομορφιά, που ουσιαστικά βγαίνει από την προσωπικότητα και όχι από το δέρμα».








http://www.tuned.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger