E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δείτε την φάρσα που έκαναν οι Κύπριοι στη Μέρκελ!!!

Τρίτη 2 Απριλίου 2013



Πήραν την εκδίκησή τους με ένα πρωταπριλιάτικο αστείο

Μπλεγμένη σε ένα νέο σκάνδαλο λόγω της συμμετοχής της σε  σαδομαζοχιστικά όργια παρουσιάζουν, σήμερα Πρωταπριλιά, την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, οι Κύπριοι.

Συγκεκριμένα οι συντάκτες του Sigmalive.comαποφάσισαν να αποδώσουν στην γερμανική Bild την είδηση ότι η κ. Μέρκελ έχει «ιδιαίτερα γούστα στο σεχ», υποστηρίζοντας ότι η σιδηρά κυρία της Ευρώπης συμμετείχε σε σαδομαζοχιστικά όργια.

Συνοδεύουν, μάλιστα, το δημοσίευμα με την ανάλογη φωτογραφία, παρουσιάζοντας την καγκελάριο με φετιχιστική αμφίεση, με τη βοήθεια του Photoshop.

Διαβάστε το δημοσίευμα με τίτλο «Μπλεγμένη σε νέο σκάνδαλο η Μέρκελ»:

«Ησυχία δεν βρίσκει τα τελευταία 24ωρα η Άνγκελα Μέρκελ, αφού μετά τη γυμνή φωτογραφία της από τον καιρό που έκανε γυμνισμό, που έκανε το γύρο του κόσμου, νέο σκάνδαλο έρχεται να συνταράξει την καγκελαρία. Η σιδηρά κυρία φαίνεται να έχει ιδιαίτερα γούστα στο σεχ αφού σύμφωνα με τη γερμανική Bild η Καγκελάριος συμμετείχε σε σαδομαζοχιστικά όργια!

Η εφημερίδα σε σημερινό της άρθρο γράφει ότι έχει στην κατοχή της φωτογραφικό υλικό που απεικονίζουν την καγκελάριο με δερμάτινη αμφίεση και μαστίγιο ενώ στο όργιο φαίνεται να συμμετέχουν πέραν των τριών ατόμων. Σύμφωνα με το δημοσιογράφο οι φωτογραφίες λήφθηκαν πριν 6 χρόνια την εποχή που η Καγκελάριος βρισκόταν ήδη στο ύπατο αξίωμα της χώρας. Μάλιστα σε μία από τις φωτογραφίες η κ. Μέρκελ εμφανίζεται να μαστιγώνει έναν από τους ερωτικούς της παρτενέρ ενώ σε όλες εμφανίζεται να έχει το πάνω χέρι.

Το σκάνδαλο φαίνεται να παίρνει διαστάσεις αφού ήδη ο Τόμας Στρομπλ μεγάλος αντίπαλός της στα εσωκομματικά των Χριστιανοδημοκρατών έχει προβεί σε δηλώσεις ζητώντας της να παραιτηθεί ώστε να αποτραπεί η πανωλεθρία του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές του Σεπτέμβρη, τονίζοντας ότι η Γερμανία δεν μπορεί να ανεχθεί φαινόμενα τύπου Μπερλουσκόνι. Από την πλευρά της η κ. Μέρκελ έχει αρκεστεί σε μία λυτή ανακοίνωση μέσω του εκπροσώπου της στην οποία δηλώνει ότι όλα αυτά είναι κακοήθειες και ζήταει από τον κόσμο να δείξει αυτοσυγκράτηση».

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger