E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Προσέλαβε συνοδό πολυτελείας για τον ανάπηρο και παρθένο γιο της

Τρίτη 2 Απριλίου 2013



Οργή σε παγκόσμιο επίπεδο έχει προκαλέσει το νέο ντοκιμαντέρ του Channel 4, το οποίο και έδειξε μια απεγνωσμένη μητέρα, που προσέλαβε συνοδό πολυτελείας, για να κάνει σεx με τον παρθένo, ανάπηρο και με μαθησιακά προβλήματα 26χρονο γιο της.

Η σειρά με το όνομα «Can Have Sex, Will Have Seχ», έχει ξεκινήσει να προβάλλεται μόλις λίγες εβδομάδες πριν, ενώ οι πιο πρόσφατες εκπομπές είναι αφιερωμένες σε άτομα που αντιμετωπίζουν κινησιολογία προβλήματα, και πως συμπεριφέρονται στη σεxουαλική τους ζωή.

Μεταξύ αυτών, είναι και ο 26χρονος Τζον, ο οποίος ποτέ δεν είχε σύντροφο στη ζωή του, κάτι που έσπρωξε τη μητέρα του στη ανάγκη να «διευθετήσει» εκείνη το θέμα, όπως πίστευε πως είναι σωστό: Να προσλάβει μία επαγγελματία του είδους, για να του πάρει την παρθενιά.

Μεταξύ των υπολοίπων πρωταγωνιστών, υπάρχει και ο νεαρός Καρλ, ο οποίος παρέλυσε σε ένα μεγάλο μέρος του σώματός του πρόσφατα και δηλώνει πως έχει συμβιβαστεί στη ζωή του χωρίς τη στuση.

Η περίπτωση που ξεχωρίζει, όμως, είναι εκείνη του Πιτ, ο οποίος, ναι μεν, πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, αλλά μπορεί να είναι ακόμη ενεργός σεxουαλικά. Μάλιστα, όπως, ο ίδιος δηλώνει, η παράλυση τον βοηθά στο να μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις στάσεις, και ευελπιστεί να γίνει ο πρώτος παράλυτος πορνoστάρ της Βρετανίας.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger