E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Παιδί που είχε απαχθεί από μαύρη οικογένεια βρέθηκε λιθοβολημένο μέχρι θανάτου

Τρίτη 2 Απριλίου 2013



Ένας άντρας, που κάποτε ισχυριζόταν πως ήταν ένα λευκό παιδί που είχε απαχθεί από μαύρη οικογένεια, βρέθηκε λιθοβολημένο μέχρι θανάτου. Ο Χάπι Σιντέιν βρέθηκε νεκρός χθες, στο χωριό Tweefontein της Νότιας Αφρικής, έχοντας υποπέσει θύμα “βάναυσων επιθέσεων”, σύμφωνα με την επίσημη αναφορά της αστυνομίας.
Οι Αρχές δεν έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής σε κάποια σύλληψη, ενώ αδυνατούν να βρουν το κίνητρο πίσω από την επίθεση, η οποία κατέληξε στον θάνατο του Σιντέιν. Ο εκπρόσωπος Λέοναρντ Χλάθι δήλωσε: “Περαστικοί εντόπισαν το σώμα του Χάπι Σιντέιν να κείτεται στους δρόμους του Tweefontein. Βρέθηκαν επίσης πέτρες στο σημείο του εγκλήματος, κάτι που υποδεικνύει πως ο νεαρός άντρας λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου”.
Το 2003, ο Σιντέιν μπήκε σε ένα αστυνομικό τμήμα της Πρετόρια και ισχυρίστηκε ότι μία μαύρη οικογένεια τον είχε απαγάγει 12 χρόνια πριν από την οικογένειά του, κακοποιώντας τον και αναγκάζοντάς τον να ζει στη φάρμα τους, εκτρέφοντας ζώα.
Ο 12χρονος τότε Σιντέιν είχε εκδώσει διεθνή αναφορά, προκειμένου να βρει τους αληθινούς γονείς του, ωστόσο μία τετράμηνη έρευνα τη χρονιά εκείνη κατέδειξε ότι το πραγματικό του όνομα ήταν Abbey Mzayiya, και πως ήταν γιος του έγχρωμου οικιακού εργάτη, Rina Mzayiya.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger